Nätti pimppi suomi keskustelu iisalmi

nätti pimppi suomi keskustelu iisalmi

Oliko se persaukinen persuehdokas? Sillä kun käyt niin varmasti saat kannikkasi helläksi. Yksi on kova imemään, hoidon jälkeen ei lunssissasi ole enää nahkaa kuin nimeksi. Onkohan niissä paljo homoja?

Mä haluun kaluu sinne ja kannikat kipeäks. Pölölahes, mennä sine sinne, se olla hywe ja metka buarhuone. Siellä suattaa suaha suoleesa.

Mulla meni suoli solmuun kun kävin siellä. Ei mikkään ylläri pylläri, sama vika rahikaisella. Lisäks sain kerran yheltä tipparin, antibioottia vetivät otilla ruutalla persposkiin niin jopa läks. Kummastakkii paikasta suapi ykköstä ja kakkosta. Ee ihan ykkösluokkoo mutta puutteessa männöö silimät kiinni. Heputan heppini on the road. Mulle maistuu pimppi tai heppi lauantailtaisin, mulla ole ei pimppiä eikä munia ja peräsuoleni on poistettu mutta tykkään käyttää suutani.

Minä taas tykkään käyttää sieraimiani. Sven Tuuva ja Monttu. Iisalmessa ei oo sveniä, eekä monttua ollu ennee aikaan. Enkä muista törmänneei siellä hompukoihin niihin aikain. Laita ihmeessä, ettei lasten lkanssa tarvitse löytää itseään homokaupungissa. Nykyään, kun edes poliiisi ei pysty auttamaan.

Ollaan kunnolla ja Positiivisesti. Torilla letkajenkkasin yhen adotiksen kanssa ja illaks tärät kuohun kuppilaan. ABCn huoltoaseman vessassa on monesti hyvä meininki. Upeaa suuseksiä siellä saa kun vain pitää tutkan päällä. Itse imin ja mua imettiin ja jumankekkulat millaiset mällit taioin.

Partasuu motoristi osasi asiansa. Onko Iisalmessa tänä kesänä Pöllönsilmä-tapahtumaa tai järjestetäänkö sielläpäin pöllönsilmä-iltamia niinkuin täällä meilläpäin. Aunus sijaitsee Karjalan tasavallassa. Missä on gay paikat!!!!!!

Pistä takki niskaas ja mene ihmisten ilmoille,sieltä löydät kaverin,,,,et täältä! Mene viikonloppuna pikkutunneilla Rauliin. Elä hättäile, lataa nutun pillereitä ja tulen nopalle.. Selänpäässä on parhaat paikat! Menin takaisin kaappiin, enkä tule ulos. Tulevana viikonlopuna taiteiden illassa nähdään. Hei, miksi minua aina tönitään ja läpsitään baareissa kun yritän iskeä miehiä. En ole nuori mutta olen pieni ja nätti. Onko sinulla peuka-loinen vaalea parta?? Mä homopoika oon ja panen suihketta kainaloon.

Ich hätte gerne ein groBer Mann dick. Huomenna markkinoilla rinkeliä ja makkarroo eli kyrsää. Jeesus pelastaa kaikki homot, lesbot, transut ym. Bulliin reivaamaan, mahtava meininki. Hyvä vapaankasvatuksen saaneet pikkuhomot. Kirjoitelkaa vaan tänne näitä älyttömyyksiä, näitä ne pakolaiset pelkää. Itse heteromiehenä mietin että miten tällaisen tuppukylän ihmiset välittää toisilleen tiedon seksuaalisesta suuntaumukestaan.

Minun mielestä homoudessa ei ole mitään hävettävää, mut moni on toista mieltä. On ns "pansy" homoja joista ei voi mennä vikaan ja sitten ne jotka eivät juuri eroa tavallisesta tylsästä liikenteestä. Aihe on vielä toisille tabu vaikka eletään lukua. Nyt kun Iisalmi kansainvälistyy ja saadaan sitä monikulttuurisuutta niin eikö olisi aika jo saada meidänkin ihan oma pub tai disco tms. Voisiko joku ystävällisesti perustaa johonkin tyhjään liikekiinteistöön tällaisen mestan?

Pohjolankavulle, siihen entiseen paikkaan. Itse kyllä en koskaan luokittelisi ketään "homoksi" tai "heteroksi" - on vain erinäinen joukko ihmisiä, joista toiset ovat enemmän sinuja toisen puolensa kanssa. Uskallan väittää että ihmisestä 90 on jollakin tapaa biseksuaaleja, naiset vielä enemmän kuin miehet koska jo koko ihmislajin kehitys perustuu siihen että on kyettävä rakastumaan kumpaankin sukupuoleen ja suojelemaan sitä.

Jos joku nykyään on "piilohomo" niin se on ihan vaan oma ratkaisu ja takana on todennäköisesti ihan muita motiiveja kuin jokin pelko tms.

Sitä paitsi ihmissuhteet pitää ottaa yksi kerrallaan, ei voida ajatella että "hetero" on sellainen joka junnaa yhdessä suhteessa vuosikausia ja "piilohomo" sellainen joka on suhteessa ja samaan aikaan harrastaa seksiä ym. Eli enpä menisi sotkemaan piilohomoa tuollaiseen irstailevaan seksisikaan jolle maistuu kynttilän jokainen pää milloin vaan sattuu huvittamaan. Ihmiseksi synnytään vasta sitten, kun ymmärretään mikä on tasavertainen, toisen huomioon ottava suhde ja kuinka sitä hoidetaan.

Näin se menee, ja toivotaan hartaasti että tällaiset ihmissuhteiden väärinkäyttäjät saavat rangaistuksensa muodossa tai toisessa. Tuo menee ihan samaan mikä menee heteron mielesssä että jokaisen homon sisällä asuu hetero ja sen saa ulos näyttämällä heteropornoa tälle Homolle. Kukapa ei naista voi vastustaa. Itse olen hetero mies kaiken itsetutkiskelunkin jälkeen ja epäilen vahvasti että yhdeksän kymmenestä olisi jollain mittarilla gay. Huomaan että tuossa puhuu selvästi tunnettu "gay wishlist" eli homojen toivelista.

Jos on joku tunnettu näyttelijä tai vastaava joka ei ole naimisissa, on homo, Jos on joku tunnettu joka seurustelee tai on naimisissa se "vain pitää kulissia yllä" ja on homo.

Tietyillä ihmisillä on vain sellainen mielipide että kaikki tiet vievät homouteen. Olen pienimunainen keski-iän ylittänyt piilohomo. Jos oisin mies ja omistaisin mikromunan niin kyllä suoraan sanoen ottas nuppiin. Kun vedät hanskaan kerran päivässä ja käytät siihen 5 palaa wc-paperia, käytät runkkaamiseen vuodessa palaa, mikä on Runkkaamalla työllistät monta iloista metsuria, kuljetusyrittäjää, paperimiestä ja kaupan kassaa.

Olet yhteiskunnallisesti merkittävä käsityöläinen!! Uimahallin saunassa on mukava pervona katsella kankeja. Klaani taidat olla semmoinen pieni hikinen piilohomppeli jolle pitäs antaa kunnonkurkkupano skullfuck. Talvikauden avaus tahkolla, savolaiset gayt teretulemas. Ei ne joraa, ne poraa. Siellä ne ukot oli paskan kirnuuhommissa. Mieähet, jotka pierevät Hesen tietävät. Puppelipojut tunnistaa tuntee mustista kiiltävistä nahkahousuista. Miten nahkahousut muka liittyy millään tavalla homouteen?

Sehän on korvien välistä kiinni se seksuaalisuus eikä mistään tietystä vaatekappaleesta. Nahkahousut on eräänlainen status ollut homopiireissä joskus luvulla. Niitä kutsuttiin ennen munanpullotushousuiksi, mitä tiukemmat nahkikset oli niin sitä enemmän korostui etumus ja takamuskin.

Pienimunainenkin sai jotenkin näyttämään kalunsa suuremmalta nahkiksissa. Ainoa huono puoli niissä oli ettei ilma kiertänyt, siis materiaalina ei mikään paras vaihtoehto. Nahkahan hengittää hyvin kun siinä on huokosia. Ei ne nahkahousut hikoa muuta kuin kesäkuumilla. Pidetäänhän sitä nahkatakkeja ja nahkakenkiäkin ihan yleisesti eikä niiden kanssa ole ongelmia hikoamisen kanssa eikä muutenkaan sillä samaa nahkaa nekin on. Saattais siellä pöksyssä pelmahus käydä. Tai koiraspuolinen ois jemmannu edamia esikan alle ja sitä rataa niinku silleen hei.

Naisethan ne niitä nahkiksia aika yleisesti vielä käyttääkin eikä kai kukaan mies ole koskaan vielä kieltäytynyt nahkahousuisen naisen seurasta. Päinvastoin sillä nahkahousuinen nainen tuntuu suorastaan kiihottavan suurinta osaa miehistä ainakin nettijuttujen perusteella. Seurahuoneella, kertoo Riikka-Leena Lappalainen. Hän antaa homoille persereikää sekä muutahoitoa homoillekkin. Missä horot levittelee tuheroroo. Im happy Gay so fuck U. Seurahuoneelta voin ottaa vaikka poskeen.

Ronaldo ramppaa koko ajan Marokossa - Real Madrid huolestui. Vittu että on idiootti juttuja. Tälläset paskanjauhannat joutas deletoida täältä pois. Turkkilainen sauna ja selänpesijät samaan hintaan. Jospa siinä hotellilaivassa olis tuommonen bastu niin ruotsista tultais heti serkkujen kanssa kopasemaan.

Mä oon uimahallin saunas fistannu. Oliko nyrkitys fistaus vai perinteinen? Pinkeepersiiset homot, tulukkee tännään Gracsvilleen. Katellaan ja hetkuillaan yhessä Steven Seagullien tahtiin. Soma pariskunta, kuin kaksi karhua. Kyllä kahden aikuisen miehenkörilään rakkaus on sitten ihanaa.

Ka ku toinennniin par tul kuapista ulos. Taikku ja sdpstä joku puoluesihteerikkökö lie tae silleen, iltapäevälehestä luin jotta silleen. No, mitä ihmeellistä siinä on jos vanhoja homoja alkaa astua kaapeista ulos vaikka jokseenkin säälittävää, että niinkin pitkään olleet siellä kaapin uumenissa homehtumassa. Miks homon pylly haisee kakan ja vanhan kokkelpiimän sekotukselle? Siel on permoo ja se haisoo pahalta. Iso ja karvanen joulupukki hooouuu houuuu halluu antaa tuhtia ja makkeeta jooluhalkoo.

Mikä näitä homoja riivaa muiden pitäisi olla niin suvaitsevaisia heitä kohtaan, mut annas olla kun äiti syötää lasta rinnasta niin jo homolla kyrpä kovana jotta ei noin saa tehdä. Niitti veti niitin nenuun, no, jollainkeinoin sitä julkisuutta on saatava. Ehkä odin otin , ehkä en. YleLeaksilla hyvä sketsi näistä arjen sankareista; Dresmannin mainoksesta johdannainen tyyliin- onneksi olkoon Iisalmi jne..

Saisko tänä suvena sellaiset kansainväliset sateenkaarifestarit vaikka luuniemen kentälle. Eikös ne joraa Sotolaskadulla keskuspihalla?

KeskiviikkoGay, tule illalla kylän raitille. Et ollut kuohussa kun tsekkasin paikan. Missä olet tuleva munakkaani? Härässä, iso kokosi on plussaa mutta aja partasi. Sheivasin ja voitelin, olen häräs. Meillä kesti hetki tajuta että sexi miesten kanssa lisää nautintoa moninkertaisesti. Se löytää joka jaksaa ettii ja se todistettii; täs on kolme esimerkkii.

En ois koskaan uskonu että jotkut paikat ihmisvartalossa voi olla niin kosketusherkkii. Te ootte opettanu mulle paljon uutta niin monta tapaa käyttää suuta. Vittu, vitut mä en tarvii muuta kun sillontällön rakkauden luuta.

Saan teidän kainalosta joka aamu herätä enkä kaipaa takas enään vanhaan heteroelämään: Mä haluun vaan teidän kans kokemuksii kerätä. Kohti huomista, kohti homojen kevättä. Kaks miestä vierekkäin sängyssä painii, tää on taidetta, eikä tähän tarvii naisii. Monikiin kaapista ulos astunu, moni tosimiehen hyväilyista kostunu. Rakastan tätä, rakastan miehii. Ainoastaan mies osaa koskettaa miestä, sinä ja minä kostutaan hiestä.

Mun mielestä oot tosi lutunen, kun herään sun vierestä on olo niin kotonen. Herään, mut sä nukut vielä, teeskentelet vain, kyl mä sut tiedän. Kutitan sua ihan joka paikasta, olet hiljaa, puret hammasta. Yhtä-äkkiä sun naurus kaikuu koko huoneessa ja kohta oot syvällä meikän suolessa.

Se tekee siellä ihmeitä, aahhh. Yks ukko oli homo sille vaihtui pomo pomo sanoi homolle äkkiä nyt Omolle. Täällä ei saa haista paska vaikka oletkin sä Jaska housut pitää aina pestä kukaan ei sua muuten kestä. Housut pesi homo rauhoittui myös pomo huomenna taas sama juttu ukko haisee niinkuin kuttu. Sull' on homo reikä väärä siell' on suuri paskan määrä vai haluat sä syödä kakkaa mieluummin kuin saada akkaa. Lähellä on lopputili pese kunnoll' pikkupili AIDSit myöskin kohti pukkaa voi voi pientä homo-rukkaa.

Kohta loppuu pikkuriimi perustetaan kunnon tiimi että homot hommat lakkaa ja itselleen he etsii akkaa. Ompa helekutin pitkä ketju, hyvä ku aihe kiinnostaa. Hoh hoh hoh hoo hee hööö hii huu haa hee hee hoo. Odinin kerholla mies yhtyy mieheen. Odinin miehet suutelivat herkästi toisiaan seriksen nurkalla,nähtävästi siellä on peuhaamis paikka. Onko joukossa ketään jolla olis tuo anaaliaukko bleetsattu valkeaksi. Sellaista olisi kiva päästä rimmaamaan.

Hehhehe heheh heheh heh hehe hehehehehe hehehehe hehehe heheh he he he. Hiihin himokkaan homon kansa tännään sukset saahuten päninsuaareen ja siitä sitte luikastiin laakkusuareen, josa polkastiin selaset pikaset ja hörpitiin nokikahvet.

Sinulle on maistunut kaikki päihteet varmaan sekakäytössä!! Mene kuule sinne minne aurinko ei paista Eikö muka viina ole syönyt aivosoluja,mitä,häh? Aloittja,mitä kyseinen sana tarkoittaa? Huomma helposti että sinulla on pää pehmennyt koska kuvittelet kaikkien olevan samanlaisia sekakäyttäjiä kuin sinä itse.

Viina maistuu silloin tällöin kohtuudella,ja vaikka olisinkin juovuksissa en tunne tarvetta tapella,varsinkaan ilman mitään syytä. Se tuhoaa eikä syö. Ei taida olla kummoinen päättelykyky. Taidan olla fiksumpi, kun tiedän tarkoituksen. Entäs tuos sinun "Huomma"? D "Alkoholi aiheuttaa agressiivisuutta!

Viina ei ole maistunut moneen vuoteen, kun en tarvitse paeta realiteetteja ja todellisuutta. Suomi24 palstan suomenkielen taitaja on löytynyt ja vieläpä iisalmesta. Tännehän yleensäkin kirjoittavat kaikki älyköt jotka laillasi taitavat suomen kielen. Pyydän anteeksi kielioppivirheitäni ja menen nurkkaan häpeämään! Valitettavasti en asu iisalmessa. Karate Jake oli ykkönen.

Kankkulan jengissä oli myös näitä nyrkkisankareita luvulla. Turpakäräjiä pitivät ja jos ei ulkopuolisia pätkineet niin sitten toisiaan. Juoppo Kalelle ei pärjännyt kukaan. Juoppo Kale oli kovimmillaan päälle parin promillen kunnossa. Aamukankkusessa kalea olisi vetänyt turpaan kuka tahansa, kalesta ei ollut silloin vastaamaan. Parin puiston penkillä nautitun sorban jälkeen jopa Chuck Norris olisi ollut kevyttä kauraa kalelle. Ja se haju, mikä kalen parin mustan koksihampaan täyttämästä turvasta löyhkäsi, aivan tyrmäävää kamaa siis Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Taitaa nykysin köpötellä rollaatorilla nämä entiset katujen kauhut,tai hoitokodin kiltit tädit syöttää ja pesee. Mä en tunne näistä ketään, keksittyjä nimiä kaikki. Pottukoiran voi tulla huastaa kuka vuan ,mätkin kaikkii turpaan ,Iisalmesta ei semmottii sankarii löykkään joka mulle pärjäis, otan huasteen vastaan ku kavulla nähhään. Kertokee lisää karate jakesta ja onko nykyää kunnon tappeluita? Joku puhu jostain pottukoirasta toisessa ketjussa, onko se sit kova ja osaako jujutsua ym?

Mitä järkeä on tappelussa. Täällä muistellaan,että se ja se oli kova tappelemaan. Mitä kehumista niissä on. Yksi lyönti ja voi olla,että maksaa korvauksia lopun elämäänsä. Potun fani numero 1 4. Joo pottuhan elvistelee omilla videoillaan kuinka kova jätkä se on. Tosin taputteli vielä paskaa lattialla kun nuo ketjun alkupään ukot olivat kehissä. Kuulemma tulee black out jos menee nykimään sen polkupyörää.

Ja kyseessä on sellanen reilu senttinen tappi. Mutta kun on ninja on ninja, ei pottu sille mahda mitään kun on maailman kovimmaksi syntynyt. Pornoakin kuulemma katsonut ja vedellyt käteensä jo 6 vuotiaana. No minulla ei oo Pottukoiraa vastaan mitään mutta taitaa poika kumminkin vähän olla uhoaja. Elvistelee miten pistelee turpaan vaikka ketä mutta vähä epäilen että tuommonen senttinen vaahtosammutin ketään turpaan pistelee. Ja kuten sanoin niin ei mulla mitään ole sitä tyyppiä vastaan ainakaan.

No annetaan Potun uhota rauhassa. Roppa Tene ja sen vaimo Hauis Amanda. Täyttä paskaa, fiktiota ja lökäpöksyjä sekä vaimon pieksäjiä. Mee " kiikkuun " ja tuudita ittes uneen! Tula tullaan laa, poskeet turbeellaan Myö luvun isännät ollaan niitä kovimpia iskijöitä. Muistan vielä luvun alussa kun huvikseen tultiin Iisalmeen Kuopiosta ja eihän meitä ollut kuin jotain isäntää.

Siinä jenkkipojat otti selkäänsä joka kerta. Suuri suu oli jokaisella, mutta pötköttämään jäivät aina siihen torin nurkille. Vai että kovia jätkiä siellä päin.. Korkeintaan kolme kovanyrkkistä tuli vastaan, mutta kertaakaan ei turpaamme otettu. Voi pojan reppanat tosiaan!! Aikuiset miehet jääneet viistoista kesäisen teinin asteelle.

Päässa ei liiku muu kuin viinan juonti ja tappeleminen. Sekinhän on teinien mieleistä hommaa,yritätkö vielä aikuisenakin miehenä tehdä vaikutusta naisiin tappelemalla,kun henkinen kyky ei riitä keskustelemaan. Vai oletko niitä miehiä jotka peittelee homouttaan esittämällä "kovaa jätkää". Voi teitä juntti reppanoita. Grillijono kello 1 5. On niitä sellaisiakin naisia, joihin nyrkki tehoaa.

Täällä ehkä tavallista enemmänkin. Aivan totta,luvulla aloitettu viinan juonti ja perseen jakaminen kyllä pehmentää pään niin että se teini-ihastus näyttää vieläkin niiin komealta ja kovalta jätkältä. Ja kellekä muulle vanha juoppo horo kelpaa kuin samanlaiselle päävikaiselle juopolle ukolle.

Kerran näin kun juoppo-kale ja joku karateka tappeli aamuyöstä entisen alkon kulmilla vuosia sitte, karatetyyppi vetäs kunnon chuck norris potkulla kalea pötsiin nii helvetti se vaan suuttu ja moukaroi karateäijän kanveeseen. No kohta ne jo joiki yhessä viinaa ja naureskeli: Tässäpä oiva esimerkki sekakäyttäjästä,noi chuk norris jutut on aika "so last season".

Miksi tuo kepu ja persut vedetään lähes jokaiseen aiheeseen tällä palstalla? Aloittajahan on vain kiinnostunut tietämään Iisalmen gay-paikoista. Joke,sul on hyvännäköinen hanuri,olisi mukava peukaloida sitä. Joko eläkeläisvirkamies jahtoo siellä tavan kansalaisia? Se suattaa noosta jonkun selekään? Rekka Jori täällä moi, lakisääteiset tauot lusittiin päivällä abcllä ja täytiipi sanoa, että hytissä oli lupsakkata paikallista mies-seuraa.

Terveiset vaan ja tavataan taas. Onko teitä iin runsaasti, että elättäisi henkilökunnan? Prätkäkerhoissa näät tiukkoja nahkahousu kundeja,joilla etumus pullottaa. Haluaisin uida jonkun ihraisen karvarinnan nahkaliiveihin. Mitä isompi karju, sen parempi. Jos takamus pullottaisi niin varmaan sinne on luiskahtanut mämmiä Mutta pratkäl on kiva ajella kahdestaan kun tyrkkää kuskin persreikään peukalon se rauhasta kutittaa kummasti ja p-paikalla tapahtuu yhteistyötä.

Moi, heräsin äsken mämmit housussa ja muna suussa. Matkahuollon baarissa, rekkamiehet osoittaa hellyyttä toisilleen. Iisalmessa ei ole tietääkseni matkahuollon baaria. Niin, ei ole ja se on toisaalta harmillista. Vanhoina ja hyvinä aikoina saattoi iisalmenkin linjuriasemalla tehdä tuttavuutta ja kahvitella homojen kanssa.

Sinne sekaan vaan homoilemaan. Kyllä Iisalamesta suapi hyvvee hommoo, semmosta keski-iän ylittänyttä homosetämiestä. Buarista löytää harva se ilta istumassa ja homostelut aina mielessä. Mullekkii kauhian lastin ampu pers'silimään, vieläin tiputtaa ruskeeta velliä, paskoo ja permoo sekasin, rakkaaven suklaakastiketta.

Oliko se persaukinen persuehdokas? Sillä kun käyt niin varmasti saat kannikkasi helläksi. Yksi on kova imemään, hoidon jälkeen ei lunssissasi ole enää nahkaa kuin nimeksi. Onkohan niissä paljo homoja? Mä haluun kaluu sinne ja kannikat kipeäks.

Pölölahes, mennä sine sinne, se olla hywe ja metka buarhuone. Siellä suattaa suaha suoleesa. Mulla meni suoli solmuun kun kävin siellä. Ei mikkään ylläri pylläri, sama vika rahikaisella. Lisäks sain kerran yheltä tipparin, antibioottia vetivät otilla ruutalla persposkiin niin jopa läks. Kummastakkii paikasta suapi ykköstä ja kakkosta. Ee ihan ykkösluokkoo mutta puutteessa männöö silimät kiinni.

Heputan heppini on the road. Mulle maistuu pimppi tai heppi lauantailtaisin, mulla ole ei pimppiä eikä munia ja peräsuoleni on poistettu mutta tykkään käyttää suutani.

Minä taas tykkään käyttää sieraimiani. Sven Tuuva ja Monttu. Iisalmessa ei oo sveniä, eekä monttua ollu ennee aikaan. Enkä muista törmänneei siellä hompukoihin niihin aikain. Laita ihmeessä, ettei lasten lkanssa tarvitse löytää itseään homokaupungissa. Nykyään, kun edes poliiisi ei pysty auttamaan. Ollaan kunnolla ja Positiivisesti.

Torilla letkajenkkasin yhen adotiksen kanssa ja illaks tärät kuohun kuppilaan. ABCn huoltoaseman vessassa on monesti hyvä meininki. Upeaa suuseksiä siellä saa kun vain pitää tutkan päällä. Itse imin ja mua imettiin ja jumankekkulat millaiset mällit taioin. Partasuu motoristi osasi asiansa.

Onko Iisalmessa tänä kesänä Pöllönsilmä-tapahtumaa tai järjestetäänkö sielläpäin pöllönsilmä-iltamia niinkuin täällä meilläpäin. Aunus sijaitsee Karjalan tasavallassa. Missä on gay paikat!!!!!! Pistä takki niskaas ja mene ihmisten ilmoille,sieltä löydät kaverin,,,,et täältä!

Mene viikonloppuna pikkutunneilla Rauliin. Elä hättäile, lataa nutun pillereitä ja tulen nopalle.. Selänpäässä on parhaat paikat! Menin takaisin kaappiin, enkä tule ulos. Tulevana viikonlopuna taiteiden illassa nähdään. Hei, miksi minua aina tönitään ja läpsitään baareissa kun yritän iskeä miehiä.

En ole nuori mutta olen pieni ja nätti. Onko sinulla peuka-loinen vaalea parta?? Mä homopoika oon ja panen suihketta kainaloon. Ich hätte gerne ein groBer Mann dick.

Huomenna markkinoilla rinkeliä ja makkarroo eli kyrsää. Jeesus pelastaa kaikki homot, lesbot, transut ym. Bulliin reivaamaan, mahtava meininki. Hyvä vapaankasvatuksen saaneet pikkuhomot. Kirjoitelkaa vaan tänne näitä älyttömyyksiä, näitä ne pakolaiset pelkää.

Itse heteromiehenä mietin että miten tällaisen tuppukylän ihmiset välittää toisilleen tiedon seksuaalisesta suuntaumukestaan. Minun mielestä homoudessa ei ole mitään hävettävää, mut moni on toista mieltä. On ns "pansy" homoja joista ei voi mennä vikaan ja sitten ne jotka eivät juuri eroa tavallisesta tylsästä liikenteestä.

Aihe on vielä toisille tabu vaikka eletään lukua. Nyt kun Iisalmi kansainvälistyy ja saadaan sitä monikulttuurisuutta niin eikö olisi aika jo saada meidänkin ihan oma pub tai disco tms. Voisiko joku ystävällisesti perustaa johonkin tyhjään liikekiinteistöön tällaisen mestan? Pohjolankavulle, siihen entiseen paikkaan. Itse kyllä en koskaan luokittelisi ketään "homoksi" tai "heteroksi" - on vain erinäinen joukko ihmisiä, joista toiset ovat enemmän sinuja toisen puolensa kanssa.

Uskallan väittää että ihmisestä 90 on jollakin tapaa biseksuaaleja, naiset vielä enemmän kuin miehet koska jo koko ihmislajin kehitys perustuu siihen että on kyettävä rakastumaan kumpaankin sukupuoleen ja suojelemaan sitä. Jos joku nykyään on "piilohomo" niin se on ihan vaan oma ratkaisu ja takana on todennäköisesti ihan muita motiiveja kuin jokin pelko tms. Sitä paitsi ihmissuhteet pitää ottaa yksi kerrallaan, ei voida ajatella että "hetero" on sellainen joka junnaa yhdessä suhteessa vuosikausia ja "piilohomo" sellainen joka on suhteessa ja samaan aikaan harrastaa seksiä ym.

Eli enpä menisi sotkemaan piilohomoa tuollaiseen irstailevaan seksisikaan jolle maistuu kynttilän jokainen pää milloin vaan sattuu huvittamaan. Ihmiseksi synnytään vasta sitten, kun ymmärretään mikä on tasavertainen, toisen huomioon ottava suhde ja kuinka sitä hoidetaan.

Näin se menee, ja toivotaan hartaasti että tällaiset ihmissuhteiden väärinkäyttäjät saavat rangaistuksensa muodossa tai toisessa. Tuo menee ihan samaan mikä menee heteron mielesssä että jokaisen homon sisällä asuu hetero ja sen saa ulos näyttämällä heteropornoa tälle Homolle. Kukapa ei naista voi vastustaa. Itse olen hetero mies kaiken itsetutkiskelunkin jälkeen ja epäilen vahvasti että yhdeksän kymmenestä olisi jollain mittarilla gay.

Huomaan että tuossa puhuu selvästi tunnettu "gay wishlist" eli homojen toivelista. Jos on joku tunnettu näyttelijä tai vastaava joka ei ole naimisissa, on homo, Jos on joku tunnettu joka seurustelee tai on naimisissa se "vain pitää kulissia yllä" ja on homo. Tietyillä ihmisillä on vain sellainen mielipide että kaikki tiet vievät homouteen. Olen pienimunainen keski-iän ylittänyt piilohomo.

Jos oisin mies ja omistaisin mikromunan niin kyllä suoraan sanoen ottas nuppiin. Kun vedät hanskaan kerran päivässä ja käytät siihen 5 palaa wc-paperia, käytät runkkaamiseen vuodessa palaa, mikä on Runkkaamalla työllistät monta iloista metsuria, kuljetusyrittäjää, paperimiestä ja kaupan kassaa. Olet yhteiskunnallisesti merkittävä käsityöläinen!! Uimahallin saunassa on mukava pervona katsella kankeja.

Klaani taidat olla semmoinen pieni hikinen piilohomppeli jolle pitäs antaa kunnonkurkkupano skullfuck. Talvikauden avaus tahkolla, savolaiset gayt teretulemas. Ei ne joraa, ne poraa. Siellä ne ukot oli paskan kirnuuhommissa. Mieähet, jotka pierevät Hesen tietävät. Puppelipojut tunnistaa tuntee mustista kiiltävistä nahkahousuista. Miten nahkahousut muka liittyy millään tavalla homouteen? Sehän on korvien välistä kiinni se seksuaalisuus eikä mistään tietystä vaatekappaleesta.

Nahkahousut on eräänlainen status ollut homopiireissä joskus luvulla. Niitä kutsuttiin ennen munanpullotushousuiksi, mitä tiukemmat nahkikset oli niin sitä enemmän korostui etumus ja takamuskin.

Pienimunainenkin sai jotenkin näyttämään kalunsa suuremmalta nahkiksissa. Tangokuninkaat Jukka Hallikainen ja Marko Maunuksela. Tangokuninkaat Jukka Hallikainen ja Marko Maunuksela ovat yhdistäneet voimansa duoksi, joka alkaa keikkailla yhdessä ja levyjäkin on tekeillä. Levylautakunnassa Marko ja Jukka saavat arvioitavakseen viikon uutudet. Tämän duon täydentää trioksi toimittaja Maija Salminen. Amadeus Lundbergin kilpailuesityksiä Tangomarkkinoilla Helsinkiläinen Amadeus Lundberg kruunattiin vuosittain järjestettävillä Seinäjoen Tangomarkkinoilla vuoden tangokuninkaalliseksi.

SuomiLOVE on musiikkiviihdeohjelma, jossa ihmiset kertovat tarinansa rakkaudesta tai välittämisestä ja jokaiseen tarinaan liittyy jokin laulu. Oscar-voittaja Alex Gibneyn ohjaama neliosainen dokumentti. Oscar-voittaja Alex Gibneyn ohjaama perusteellinen, neliosainen dokumenttielokuva laulaja, näyttelijä Frank Sinatrasta — Kuningas Matti ja ysäristit -dokumentin kuvaajien äidit ovat pyöritelleet päätään.

Millaista palautetta dokumentissa ja verkkosarjassa esiintyneet kuvaajat ovat saaneet muilta lopputuloksesta? Testaa jyystötietosi Jannen musavisassa. Sarjan ovat kuvanneet ysärifanit ja DJ Matti Airaksinen.

Kohuhaastattelussa Parasta ennen -julkkis Raaka-Arska. Sanna ja koko Suomi bailaavat Scooteria. Kun Anne Matoniemi meni reilu kaksi vuotta sitten nukkumaan, ei hän tiennyt heräävänsä veitseniskuihin.

Anne selvisi ex-puolisonsa öisestä puukotuksesta hengissä, mutta henkiset traumat ja aivovamma jäivät. Nyt Anne haluaa puhua kokemuksistaan, jotta jokainen lähisuhdeväkivallan uhri uskaltaisi hakea apua ajoissa. Suomen eka tubettaja Olivia on jälleen pulassa. Sisututkija Emilia Lahti lähti testaamaan suomalaista sisua käytännössä juoksemalla yksin kilometriä Uuden-Seelannin halki.

Ampiainen ja mehiläinen menevät helposti sekaisin. Karvaisen kimalaisen tunnistaa helpommin. Mutta tunnistatko sen pelkän äänen perusteella? Yle Tunnuksen käyttöehdot muuttuvat Aihe vapaa ' , aloittaja alterego , Anni Hautalan 4 suosikkireseptiä — näillä ohjeilla kokkaat helppoa kotiruokaa, jota koko perhe rakastaa.

Työkalut Ilmoita asiaton viesti. A-Ro harmaana , Tanja Karpela taitaa asua tällä paikkakunnalla Eiköhän se oo ihan riittävästi? Se kuopion pyöräilijämies ei ole Kalle vaan Hullu-Antti!

Scarlett O Harava Tunnettu jäsen. No täällä on "kylähullu" eräs mies. Ei siis tavallaan hullu, on vain mielen kehityksessä jäänyt alakoululaisen tasolle.

nätti pimppi suomi keskustelu iisalmi Luonnos tallennettu Luonnos poistettu. Sotenkin perinnät hoitaa veroparatiisi firma Intrum Justitia Ruotsissa perustettu ulosotto firma. Väkisinkin herää epäilys hieronnan "laadusta". Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Aena, oli joolu eli juhanus. Itse heteromiehenä mietin että miten tällaisen tuppukylän ihmiset välittää toisilleen tiedon seksuaalisesta suuntaumukestaan.

Reader Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *