Ilotalo puhelintyttö laura

Kuolleella kielellä tuota sosiaalihuoltolain lajia huudellaan lähiöiden puistoista nimeltä alcox piileet ja remut nytjo ja onhan sillä ihan oma päihdesivustokin naamastolaisten perse-kirjassa. Tämä osoittaa poikkeuksellista laskelmallisuutta ja antaa vihiä jopa lievästä älykkyydestäkin. Alkometrinen, humalanhakuinen densonsyöjäkasvi eli ALHO on tieteentutkijoiden ja eturivin keimistien mukaan ennätyspitkälle alkoholisoitunut ja sosiaalisten vuorovaikutustutkijoiden selonteon mukaan kauan parisuhteen kolmantena osapuolena ollut munaton aisankannattaja, jonka kk-ansiot kelpaavat vaimolleen seuraansa paremmin.

Se talvehtii märehtien menneitä pihapiirissä ja tekee enkeleitä. Työelämässä ollessaan ennen potkuja laji tekee selvän eron muihin kädellisiin, eikä pahemmin pidä ihmisistä ja se tulee selväksi korkeintaan yksitavuisissa one-linereissa ja möy on sen yleisin kommentti, puolesta tai vastaan.

Alhon mielipuuhaa on kerrata sovjet-finlandin saavutuksia talvi- ja kesäolympialaisissa hitaan maailman ajalta. Se vierastaa uutta ja kehitys on sen mielestä vain pian ohimenevä tilapäinen oire jostain muotihommelista.

Alho lisääntyy nopeasti, jos vain pääsee saman lajin viheriölle puttausta yrittämään. Katsaus betonissa asuviin tyyppeihin puhuu sen puolesta. Valtio pyrkii käynnistämään ohjelman, jossa Suomen kaikki puoli miljoonaa Alhoa ammutaan keskipitkän matkan dokupulteilla kaukaiseen Siperiaan. Tapahtumasta voisi tulla uusi turistihoukutin aasialaisille ja kuvattavaa japseille riittäisikin, jos alhoja ammutaan vaikka 10 vuodessa.

Linnanjuhlat voisi ajoittaa tuon alho-messun kylkeen ja joitain vieraitakin voisi lähettää yksisuuntaiselle matkalle, esim. Siperian ikitundraisessa kuolleen maan jatkuvuudessa alkanee alho-lajin seuraava murheellinen jakso sen pilkallisessa taipaleessa ja alhollinen elämä, joka on sitten sen hetkinen tarinan aihe, ehkä. Paul McCartney This One https: Kadonnut balanssi Kirjoittaja helise » Vastaa lainaamalla Johnny ja kolme rokkaavaa lammasta Kirjoittaja » Viimeksi muokannut päivämäärä 8. Näitä torneja on nyt Suomessa ahkerasti ja onnistuneesti menty muokkaamaan valoteknisin toimin satavuotisjuhlan lähestyessä.

Twin Peaks-soundträkki on psykedeelisen enteilevä jostain hämärän rajamailla viilettävästä koristeellisesta arvoituksesta. Salaperäisyys ja odotusta nostava polte, joka poistaa tieltään kaiken muun ja kiihottaa ihmisen luontaisen uteliaisuuden huippuunsa.

Sellainen on David Lynchin maailma, joka ei ole minulle vieras, vaan sen illuusion ja sekavuuden cocktaili on aina ollut mulle jollain tasolla tuttua ja viehättävää, selvinkinpäin. Pitsiverkkoinen, ylikeitetyllä makaroonilla täytetty nylonsukka mäjähtää seinään niin lujaa, että sen mukana ketsuppi ja possulehmä kiitää halki suuren kirjastosalin ja osuu kartanonherran uuteen smokkiin ja saman länsisiiven yläkerrassa pitkäsäärinen kaunotar keimailee pahviviinilasillisen kanssa peilin edessä suuri loppasuu muikeena ja mustapunatut huulet irvokkaassa huudossa.

Irma-tätikö se siinä valmistautumassa yh-mutsin illanviettoon paikallisessa alepupissa Angelon ja Davidin maailmassa ei kemut koskaan lopu ja tarina vaan jatkuu, vaikka filmi loppuukin tai henkilöt kävelevät aavikolla ulos kuvasta käsissään tennismailat ja isot biitit grillikylkeä. Vain tarinankertomisella on merkitystä ja tyylillä ja että svengiswingi soi taustalla ja tulee välillä vähän eturiviinkin. Savukiehkurat kohoavat, mutta eivät katoakaan ja kirkon alttarilla kirjavat ja epäsymmetriset taulut vinosti aseteltuna ja taustalla vaimeaa mutinaa ja säikkyjä huutoja.

Iltapäiväruuhkassa matka katkeaa ja siisti pukumies nostaa autonsa takakontista kuokan, jolla alkaa mäiskimään uutta autoaan. Lapsia kaihtava nuori lastentarhan-opettaja rakastuu kiertävään trubaduuriin ja he perustavat kilpailijan Disneyworldille, mutta siellä aikuiset saavat taas tulla takaisin lapseksi. He voivat saapua paikalle, ostaa edullisen rannekkeen ja vapauttaa unohdetun sisäisen kakaransa ja "piiskata" se tenava järjettömään ja vain hetkessä asuvaan tunnelmaan, jossa se tutkii jälleen maailmaa uteliaasti ja viattomasti, eikä ole kaunainen tai ajattele kaikesta ja kaikista niin kyynisesti ja aikuisesti.

Suosta voi nousta jotain suurta tai arkinen tapahtuma muuttua oudoksi ja samettinen peitto siirtyy syrjään, kun kaunis nainen nousee ammeesta hiukset ylhäälle kiinnitettynä ja usvainen aamunäkymä leikkautuu kuvaan, kun metsätietä kulkee vanha pariskunta, joka hyppääkin kohta järjettömästi lampeen kaikki ulkovaatteet päällä ja heidän keskeltään nousee tumma uljas uroskauris, joka repii miehen ja naisen rannalle ja sitten sen silmät palavat soihtuina ja se alkaa jammailla kera saksofonistin, joka on samaan aikaan hiippaillut paikalle, ollessaan sattumalta lähistöllä tekemässä kakkosduuniaan eli myymässä jääkoneita motelliketjuille ja lojumassa siinä sivussa baarissa, jos joku vaikka olisi tarvinnut sinä iltana pikakeikalle vanhaa konkaria, jolle vieläkin soitto maittaa ja sävelkorkeudet ovat selviö kuin paavin hassu lätsä ja karhun metsäänkakkaaminen.

Ja sen sellasta, riippuen tyystin David Lynchin aamulääkkeiden saatavuudesta. Nyt olen kattonut parit jaksot kolmannesta kaudesta ja vaikea on vielä tietää, onko tuo medikatiivinen annosteludosetti farmaseuttinen onnistuminen. Todennäköisesti rahalla on oma kuuluvuusvaikuttimensa ja taiteen pitää maksaa myös kehykset.

Vanhan ajan Twin Peaksin musiikki myötäilee tapahtumia ja voi olla jopa inspiraatio kokonaisen jakson juonenkuljettamiseen. Hienoa swingiä se onkin ja tykkäsin muistaakseni siitä myös silloin parikybäsenä. Miellyttävän notkeeta ja erilaisempaa, mihin olen itse tottunut ja suuntautunut. Tuntuu mukavalta ja diggailen luodusta tunnelmasta, joka on hifistävää chillausta. Irrallista hyvänolontunnetta, huoletonta leijuntaa ja rentouttavaa ajatuksettomuutta, vapaata pudotusta. Huolellisen laskuttomuutta ja sopivan sähköisesti kutkuttavaa hermohierontaa.

Mainittakoon, että seurustelin noina aikoina elämäninaisen kanssa ja hän oli juuri sellainen sarjan Audrey Horne ulkonäöllisesti ja jopa kauniimpikin, sillä perheessä oli geneettistä taipumusta ja myös mister finland, muttei sentään tom of, ah ah. Joo ja nykyään hän on ison sairaalan erikoishoitsu. Steppaileekohan hän univormussaan pitkin laitoksen käytäviä käsi pitkässä tummassa hiuspehkossaan ja keskusradiosta tietenkin tämä musa soi erittäin kovalla ja peittää tylsän arkiset kuulutukset ja tämä visio luo näkymän keinuvasta lantiosta, joka on irrallinen ja roihusi pallosalamana yhdentyessämme.

Maa värähteli ja verhot syttyivät tuollon toistuvasti tuleen. Tuosta jäi pysyvät rannut seinään ja siitä olikin melko paljon selitettävää vuokraisännälle myöhemmin, muuttaessani ulkomaille. Lampetit seinällä putosivat ja silloinen jenkkikaappi mätkähti parketille, pienen vessan vesijohdot alkoivat laulamaan jotain kummallista seireenisaundia, johon sekoittui määkivää lammasta ja kuolevaa haita ja joukko tunnistamattomia maaeläimiä, jotka joko olivat lisääntymässä raivokkaan valtataistelun päätteeksi ikäänkuin palkinnoksi tai juuri syötävinä saaliseläminä leijonankidassa ja hyeenalauman joukkomässäilyssä Mää nyt muistankin kuolanneeni Audreyta, kun sarja lävähti Suomeen esitetäväksi vissiin vuonna ja seuraavana vuonna tosielämän Audrey tuli vastaan tamperelaisessa discossa, jota nykyään ei enää ole Ja se on alaston totuus ja nakuna määä tän kirjoitinkin suoraan lenkiltä tultuani, mutta käet pysyivät koko ajan näppiksen tasolla, good night Suede - She's In Fashion - https: Vastaa lainaamalla Johnny ja Kotistudio Kirjoittaja » 6.

Kadonnut balanssi ja 2seiskakerho Kirjoittaja » Halukkaita jäseniksi pyrkiviä on tullut runsaasti tiedustelemaan liittymisohjeita. Ketään en ole suoranaisesti käännyttänyt oveltani poiskaan, mutta yhden miehen liikkeessä voimavarat ovat rajallisia Organisaationi on vielä kevyt rakenteiltaan, mutta tästäkin voi tulla isompaa ja kasvun merkkejä onkin näkynyt kuin juoppoja alkon pikkujouluissa. Tunnen tämän alkavan pienestä ja päättyvään isoon ja se muistuttikin jo tänä aamuna kehittymiskelpoista ja menestyvää erektiota.

Onko tulevaisuus sitten verosotku valtakunnan oikeudessa tai iltapäivälehtien harjoittama mediajahti, on liian aikasta sanoa ja en vaan vielä tiedä. Aion tehdä lahkooni liittymisestä maksullisen palvelun. Työkkärin väki jo hakee sopivia puhelinääniä entisistä lehtimyyjistä ja ennustajaeukoista. Paljon röökaavat ja norttia tissinä imevillä naisilla on vakuuttavan matala ääni ja sen on tiedetty tutkimusten mukaan herättävän kuulijassa luottamusta tai ainakin panetuksen lisääntymistä.

Tein tämän käytännön tutkimuksen itse ja käytin siihen kaikki puhelinrahani ja vastasin minkä ehdin mulle suunnattuihin, oletettuihin naisäänisiin pikapuheluihin ölisältä ja muilta tooperaattoreilta ja kelan virkailijoilta. Tarvitsen puhuvaa henkilökuntaa maksimimäärän aivan minimipalkalla tai mieluummin vain lämpimällä kädellä ja lidlin paistopisteen lihapiirakalla.

Puhelinnisäkkäitä aluksi kourallinen, kun ei saa sanoa puhelintyttö tai luurinainen. Noora Karmaa kaavailin heidän esinaisekseen tai esi-ihmiseksi. Onkohan se kova feministi? Sanni Grahn Laasosen ääni kävisi myös linjoille, sopivan tyttömäinen ja nopeita liittymishaluja nostattava, joillakin. Hullumpaakin on netissä nähty ja pöljempää on vielä tuloillaan. Menemme ehkä joihinkin vaaleihin, jahka liike on saanut uskonnon aseman ja pörssiytyminen on totistatotta, sekä verovapaus.

Puolueeksi pääsy ei tuottane ongelmia. Pystyn samaan kuin väyryspyrkyri vesisateessa yksin nimiä kerätessään. Oman valtion ja talousjärjestelmän luominen tulee olemaan kova homma, mutta siinä vaiheessa mulla on varmasti melko suuri tukija-arsenaali ja naisvaltainen fanikommuuni Etelä-Amerikasta.

Pyrimme nimittäin saamaan Suomeen kaikki karsiutuneet peppufinalistilatinot, joita siis on satoja tuhansia Viisumivapaus on yksi agendoista, sillä latinonaiseni on päästävä vapaasti hytkymään Suomineidon kaikilla kurveilla. Maahanpääsyn jälkeen aletaan suulliset kieliharjoitukset.

Ja sitä kautta päästään uudistamaan ja tervehenkisesti perimässä ilostuttamaan suomalainen, hieman ankeamielinen profiili Miten käytännössä tuo systeemi toimii? Monet suomalaiset miehet ovat arkoja, eivätkä uskalla tehdä aloitteita naisten suuntaan, etenkin kun nykyaikana sitä luonnollista viettiä on alettu vaikeuttamaan ja korrektiutta lisäämään, eikä saa puhua mitä haluaa tai olla oma itsensä, enää.

On oltava muita loputtomiin huomioonottava. Aitaa ei saa rakentaa niitylle, sillä niitty loukkaantuu ja aidanseipäisiin sattuu ja piikilanka on juutalaisia häpäisevä kidutuslaite ja pissapoika rasistinen, sillä femakot haluaa Naista ei tulevaisuudessakaan tule moni saamaan, vaan siitä tulee ekstovertuaalisten yksinoikeutta ja vain he tai siis me tai te lisäännytte tai pääsette edes harjoittelemaan tuota taitoa laittaa lihaa jennaan jemmaan.

Impovertaaliset entiset märkäjuopot jäävät oman kätensä huomaan ja sen kyllä huomaa ja on vain kestettävä ja alettava vaikka homoilemaan. Homokiintiö on totta ja lespojakin pitää olla naisisssa tietty määrä, jotta kokous voidaa aloittaa tai jokin muu virkeä toiminta, kuten tankojumppa ja lätkäpeli ja orgiat ja neulontailta ja polttarit. Ehkä mä haalin niitä latinoja vain omaksi mielihyväkseni ja oon niiden työkaveri jatkossakin. Ihminen ei välttämättä kestä suurta onnentunnetta sen karauttaessa isolla perseellä ja kannut hurjana heiluen paikalle.

On hyvä vain haaveilla ja nähdä päiväunia ja pitää silti realismi siinä käden tuntumassa. Näin pikkujoulun loppuaikoina voi dokaamisen sijaan vaikka vetää mässyjä ja pianhan on uudenvuodenlupausten odotettu hetki, kun kaikki taas nollautuu ja alkaa uusi aika! Kadonnut balanssi ja Kultsikka 11 v Kirjoittaja » Olemme ylihuomisesta alkaen virallisesti kerho, joka viittaa jouluttomiin päiviin ja vuoden suurinta festaria vietetään siis Michelle Pfeiffer, rakkaani All about golden retriever - https: Beibellä on monta nimeä ja se tietää ne kaikki.

Korvat aina ensimmäisenä heilahtavat, kun tuota 11 v blondikaunotarta kutsun, missä sitten olemmekin: Karvanaamainen luppakorva, joka sai nimensä Scarface-leffasta Michelle Pfeiffer oli myös syksyllä suurin piirtein ainoa täyspäinen blondi hollywoodissa, jonka edustajalta päätin nimen koiralleni lainata. Seuraava on Jennifer Morrison, muuten älyttömän pöhköstä House-sarjasta tuttu kaunis, periamerikkalaisen tuntuinen ja näköinen nainen, jolla hieno sukunimikin. Tänään eletään vielä joulupäivää Vietämme misin joulua nro 12 ja niin vain on tänne asti yhdessä kuljettu ja matkalla raitistuttu.

Mun kultsikalla ei ole ollut onneksi päihdeongelmaa, eikä se ole joutunut myöskään edellisen tavoin kärsimään röökaamisestani, jonka oikeesti lopetin vuoden päätteeksi Tämän koiran alkuaikoina selvisimme murhayrityksestä, josta taidankin mainita tämän ketjun alkajaiseksi aloitusvuonna Nähtävästi en delannut ja tiettävästi elän ja tokkopa määä koskaan kuolenkaan.

En koe traumatisoituneeni, sillä en ole ihan pumpulisessa tynnyrissäkään elänyt sitä ennen tai mulla ei sittenkään ole vikaa hermoissa. Tämä joulu ja ne välissä vietetyt juhlapyhät, ne ihan kaikki on olleet rutiinia, enimmäkseen. Viimeinen pultsarivuosi oli ja nyt ei ole.

Rotuja on kuitenkin n. En ole näyttelyjen ymmärtäjä. Misukka on näyttelylinjainen ja metsästysviettinen betanarttu, joka oikeasti mua rakastaa ja haluaa mun kaa kattoa lätkää ja pelata futista. Ysipallosta kun sen sais vielä innostumaan ja sitä reenaamaan, ois se jo yliluonnollista ja tubetussuosio ylimaallista lajia vailla vertaa netissä ja päällä maan.

Lenkkeilemme yli neljän tuhannen päivän keskinäisellä kokemuksella ja siihen mahtuu aivan kaikki sääilmiöt ja myös poliittiset myllerrykset, sodanuhat ja itsensä vakavat epäilykerrat ja koko juomahistoriani tärkeimmät muutoksen ajat.

Harrastamme sosiaalista paskanjauhantaa Tampereen hurttapiireissä, jossa minut tunnistetaan. Tapani on opittu tuntemaan, enkä oo jaksanut tutuimmille muuta esittääkään, kuin olla hyvässä, karvakuonoisessa seurassa omaitteni. Misi sitten erikseen harrastaa uimista kanaalissa ja suvannossa ja läheisissä näsi- ja pyhämerissä ja minä lasken ja kuittaan suoritukset täysimittaiseksi isolla, aina mukana olevalla platinaleimasimella.

Vesi on rannassa niin märkää, että se aiheuttaa välittömän kastumisen ja se ei oikein sovi vulkaanisen maalajin ikifanille. Pääsen useimpien koirien kanssa heti taajuuksille ja niiden koiratajuntaan ja mielen kajuuttaan. Tämä johtunee siitä, että olin edellisissä eläimen elämissä itsekin koira, sekarotuinen ja keskikokoinen uros, jossa oli ainakin toripälyilijää, hissiopasta ja reilujen reisien ja isojen ryntäiden ajokoiraa.

Seuraavassa re-inkarnaatiovaihdossa toistuvasti toivon päätyväni suurten tissien äärelle naisen ainokaiseksi, kompaktiksi sylihauvaksi. Paljon herkkuja ja tätägugua , huolenpitoa ja hellyyttä. Vähintään d-kuppisten maitomajakoiden puristeessa ja välittömässä kosketuksessa. Parempaa kuin tänä päivänä miehenä vuotiaassa Suomessa. Emännän kosijat laitan ryömimään ja tekemään temppuja ennen lemppaamista.

Naiset ovat nähdäkseni keskimäärin miehiä parempia koirankouluttajia ja muistavat palkita kokelaan ja pitkäpinnaisuudestakin on paljon hyötyä, olkoonkin se sitten luonteenpiirre yleensä.

Muutaman vuoden näkemisellä aktiivisissa agility-piireissä ei ole koskaan miehiä ja syynä ehkä liian aktiiviset naiset, en tiiä! Onhan nainen miehenkin kouluttajana varsin nopeasti ja vähällä vaivalla isoja tuloksia saava.

Koiran pitää antaa olla koira. Se on lähtökohta ja kantava teema läpi elämän ja omansa kanssa pitää luoda side heti alusta alkaen. Tuhannet toistuvat rutiinit asettaa arjen turvallisen kaavan, jota useimmat meistä elääkin. Koiraelämä sitten opettaa elämään sitä koiraelämää, sitä ei lueta mistään Koiraanista. Eikä liian vaikeita rotuja ensikoiraksi.

Toiminta luontaisesti, ilman oppaiden ehdotonta noudattamista ja tärkeintä koiran kanssa liikkuessa on antaa sen tutustua toisiin. Ei sitä saa eristää lajitovereista, sillä se on pahin virhe ja silloin alkaa aina käytösongelmat, kun hihnan yläpää on rikki Kultainennoutaja on erittäin hyvä rotu moneen käyttötarkoitukseen, etenkin ihmisen parhaaksi ystäväksi tässä kylmässä ja tuhoutuvassa maailmassa.

Se on riittävän fiksu ja erittäin sopeutuvainen. Jos tilanne arjessa muuttuu, ei kultsikka hysteroidu, kuten ihmiseläimistä osa panikoituu. Se on kaunis ja ystävällinen. Helposti ulkopuolisen lähestyttävä ja lapsista ja muoreista tykkäävä. Liikunnallinen ja iloinen ja varmaankin hombresti aivan vitun paras.

Naisena ois jo liiankin hyvä, täydellinen. Vaikka sitten brunettina tai tummilla hiuksilla, noniin. Joka tapauksessa tässä raitistumisessa merkittävä terapiaeläin ja pitäähän lenkin syynäkin olla jokin "järkevä" syy.

Koen elämäntarkoituksen i olevan koirankakan keräämisen. Mieli pysyy virkeänä ja kunnossa, samoin selkä ja niska. Tavara ei lopu koskaan ja on ilo olla jonkun läheisen eläimen avustaja, kun se hakee mut ulos reippailemaan. Monesti misi ampuu pikasen satsin, odottaa syrjäsilmän matkalta, että kerään artikkelit ja sitten lataa toisen ja vielä kolmannen erän, ikäänkuin totuuden muistamiseksi.

Mieluiten Hämeenpuiston suojatielle valojen juuri vaihtuessa punaiseksi. Kaiken elämässäni olen oppinut kultaiseltanoutajaltani , pian 11 v 4 kk. Hienoa swingiä se onkin ja tykkäsin muistaakseni siitä myös silloin parikybäsenä. Tuntuu mukavalta ja diggailen luodusta tunnelmasta, joka on hifistävää chillausta. Irrallista hyvänolontunnetta, huoletonta leijuntaa ja rentouttavaa ajatuksettomuutta, vapaata pudotusta.

Huolellisen laskuttomuutta ja sopivan sähköisesti kutkuttavaa hermohierontaa. Mainittakoon, että seurustelin noina aikoina elämäninaisen kanssa ja hän oli juuri sellainen sarjan Audrey Horne ulkonäöllisesti ja jopa kauniimpikin, sillä perheessä oli geneettistä taipumusta ja myös mister finland, muttei sentään tom of, ah ah. Joo ja nykyään hän on ison sairaalan erikoishoitsu.

Steppaileekohan hän univormussaan pitkin laitoksen käytäviä käsi pitkässä tummassa hiuspehkossaan ja keskusradiosta tietenkin tämä musa soi erittäin kovalla ja peittää tylsän arkiset kuulutukset ja tämä visio luo näkymän keinuvasta lantiosta, joka on irrallinen ja roihusi pallosalamana yhdentyessämme.

Maa värähteli ja verhot syttyivät tuollon toistuvasti tuleen. Tuosta jäi pysyvät rannut seinään ja siitä olikin melko paljon selitettävää vuokraisännälle myöhemmin, muuttaessani ulkomaille.

Lampetit seinällä putosivat ja silloinen jenkkikaappi mätkähti parketille, pienen vessan vesijohdot alkoivat laulamaan jotain kummallista seireenisaundia, johon sekoittui määkivää lammasta ja kuolevaa haita ja joukko tunnistamattomia maaeläimiä, jotka joko olivat lisääntymässä raivokkaan valtataistelun päätteeksi ikäänkuin palkinnoksi tai juuri syötävinä saaliseläminä leijonankidassa ja hyeenalauman joukkomässäilyssä Mää nyt muistankin kuolanneeni Audreyta, kun sarja lävähti Suomeen esitetäväksi vissiin vuonna ja seuraavana vuonna tosielämän Audrey tuli vastaan tamperelaisessa discossa, jota nykyään ei enää ole Ja se on hakalahden koulu kynttilä alaston totuus ja nakuna määä tän kirjoitinkin suoraan lenkiltä tultuani, mutta käet pysyivät koko ajan näppiksen tasolla, good night Suede - She's In Fashion - yhteistyössä rikoksettomaan elämään.

Viimeksi muokannut kööpenhamina sää napsu päivämäärä 8. Halukkaita jäseniksi pyrkiviä on tullut runsaasti tiedustelemaan liittymisohjeita. Ketään en ole suoranaisesti käännyttänyt oveltani poiskaan, mutta yhden miehen liikkeessä voimavarat ovat rajallisia Organisaationi on vielä kevyt rakenteiltaan, mutta tästäkin voi tulla isompaa ja kasvun merkkejä onkin näkynyt kuin juoppoja alkon pikkujouluissa.

Tunnen tämän alkavan pienestä ja päättyvään isoon ja se muistuttikin jo tänä aamuna kehittymiskelpoista ja menestyvää erektiota. Onko tulevaisuus sitten verosotku valtakunnan oikeudessa tai iltapäivälehtien harjoittama mediajahti, on liian aikasta sanoa ja en vaan vielä tiedä.

Aion tehdä lahkooni liittymisestä maksullisen palvelun. Työkkärin väki jo hakee sopivia puhelinääniä entisistä lehtimyyjistä ja ennustajaeukoista. Paljon röökaavat ja norttia tissinä imevillä naisilla on vakuuttavan matala ääni ja sen on tiedetty tutkimusten mukaan herättävän kuulijassa luottamusta tai ainakin panetuksen lisääntymistä.

Tein tämän käytännön tutkimuksen itse ja käytin siihen kaikki puhelinrahani ja vastasin minkä ehdin mulle suunnattuihin, oletettuihin naisäänisiin pikapuheluihin ölisältä ja muilta tooperaattoreilta ja kelan virkailijoilta.

Tarvitsen puhuvaa henkilökuntaa maksimimäärän aivan minimipalkalla tai mieluummin vain lämpimällä kädellä ja lidlin paistopisteen lihapiirakalla. Puhelinnisäkkäitä aluksi kourallinen, kun ei saa sanoa puhelintyttö tai luurinainen. Noora Karmaa kaavailin heidän esinaisekseen tai esi-ihmiseksi. Onkohan se kova feministi? Sanni Grahn Laasosen ääni kävisi myös linjoille, sopivan tyttömäinen ja nopeita liittymishaluja nostattava, joillakin. Hullumpaakin on netissä nähty ja pöljempää on vielä tuloillaan.

Menemme ehkä joihinkin vaaleihin, jahka liike on saanut uskonnon aseman ja pörssiytyminen on totistatotta, sekä verovapaus. Puolueeksi pääsy ei tuottane ongelmia. Pystyn samaan kuin väyryspyrkyri vesisateessa yksin nimiä kerätessään. Oman valtion ja talousjärjestelmän luominen tulee olemaan kova homma, mutta siinä vaiheessa mulla on varmasti melko suuri tukija-arsenaali ja naisvaltainen fanikommuuni Etelä-Amerikasta. Pyrimme nimittäin saamaan Suomeen kaikki karsiutuneet peppufinalistilatinot, joita siis on satoja tuhansia Viisumivapaus on yksi agendoista, sillä latinonaiseni on päästävä vapaasti hytkymään Suomineidon kaikilla kurveilla.

Maahanpääsyn jälkeen aletaan suulliset kieliharjoitukset. Ja sitä kautta päästään uudistamaan ja tervehenkisesti perimässä ilostuttamaan suomalainen, hieman ankeamielinen profiili Miten käytännössä tuo systeemi toimii?

Monet suomalaiset miehet ovat arkoja, eivätkä uskalla tehdä aloitteita naisten suuntaan, etenkin kun nykyaikana sitä luonnollista viettiä on alettu vaikeuttamaan ja korrektiutta lisäämään, eikä saa puhua mitä haluaa tai olla oma itsensä, enää. On oltava muita loputtomiin huomioonottava. Aitaa ei saa rakentaa niitylle, sillä niitty loukkaantuu ja aidanseipäisiin sattuu ja piikilanka on juutalaisia häpäisevä kidutuslaite ja pissapoika rasistinen, sillä femakot haluaa Naista ei tulevaisuudessakaan tule moni saamaan, vaan siitä tulee ekstovertuaalisten yksinoikeutta ja vain he tai siis me tai te lisäännytte tai pääsette edes harjoittelemaan tuota taitoa laittaa lihaa jennaan jemmaan.

Impovertaaliset entiset märkäjuopot jäävät oman kätensä huomaan ja sen kyllä huomaa ja on vain kestettävä ja alettava vaikka homoilemaan. Homokiintiö on totta ja lespojakin pitää olla naisisssa tietty määrä, jotta kokous voidaa aloittaa tai jokin muu virkeä toiminta, kuten tankojumppa ja lätkäpeli ja orgiat ja neulontailta ja polttarit. Ehkä mä haalin niitä latinoja vain omaksi mielihyväkseni ja oon niiden työkaveri jatkossakin.

Ihminen ei välttämättä kestä suurta onnentunnetta sen karauttaessa isolla perseellä ja kannut hurjana heiluen paikalle. On hyvä vain haaveilla ja nähdä päiväunia ja pitää silti realismi siinä käden tuntumassa. Näin pikkujoulun loppuaikoina voi dokaamisen sijaan vaikka vetää mässyjä ja pianhan on uudenvuodenlupausten odotettu hetki, kun kaikki taas nollautuu ja alkaa uusi aika! Olemme ylihuomisesta alkaen virallisesti kerho, joka viittaa jouluttomiin päiviin ja vuoden suurinta festaria vietetään siis Beibellä on monta nimeä ja se tietää ne kaikki.

Korvat aina ensimmäisenä heilahtavat, kun tuota 11 v blondikaunotarta kutsun, missä sitten olemmekin: Karvanaamainen luppakorva, joka sai nimensä Scarface-leffasta Michelle Pfeiffer oli myös syksyllä suurin piirtein ainoa täyspäinen blondi hollywoodissa, jonka edustajalta päätin nimen koiralleni lainata.

Seuraava on Jennifer Morrison, muuten älyttömän pöhköstä House-sarjasta tuttu kaunis, periamerikkalaisen tuntuinen ja näköinen nainen, jolla hieno sukunimikin. Tänään eletään vielä joulupäivää Vietämme misin joulua nro 12 ja niin vain on tänne asti yhdessä kuljettu ja matkalla raitistuttu.

Mun kultsikalla ei ole ollut onneksi päihdeongelmaa, eikä se ole joutunut myöskään edellisen tavoin kärsimään röökaamisestani, jonka oikeesti lopetin vuoden päätteeksi Tämän koiran alkuaikoina selvisimme murhayrityksestä, josta taidankin mainita tämän ketjun alkajaiseksi aloitusvuonna Nähtävästi en delannut ja tiettävästi elän ja tokkopa määä koskaan kuolenkaan.

En koe traumatisoituneeni, sillä en ole ihan pumpulisessa tynnyrissäkään elänyt sitä ennen tai mulla ei sittenkään ole vikaa hermoissa.

Tämä joulu ja ne välissä vietetyt juhlapyhät, ne ihan kaikki on olleet rutiinia, enimmäkseen. Viimeinen pultsarivuosi oli ja nyt ei ole. Rotuja on kuitenkin n. En ole näyttelyjen ymmärtäjä. Misukka on näyttelylinjainen ja metsästysviettinen betanarttu, joka oikeasti mua rakastaa ja haluaa mun kaa kattoa lätkää ja pelata futista.

Ysipallosta kun sen sais vielä innostumaan ja sitä reenaamaan, ois se jo yliluonnollista ja tubetussuosio ylimaallista lajia vailla vertaa netissä ja päällä maan. Lenkkeilemme yli neljän tuhannen päivän keskinäisellä kokemuksella ja siihen mahtuu aivan kaikki sääilmiöt ja myös poliittiset myllerrykset, sodanuhat ja itsensä vakavat epäilykerrat ja koko juomahistoriani tärkeimmät muutoksen ajat. Harrastamme sosiaalista paskanjauhantaa Tampereen hurttapiireissä, jossa minut tunnistetaan.

Tapani on opittu tuntemaan, enkä oo jaksanut tutuimmille muuta esittääkään, kuin olla hyvässä, karvakuonoisessa seurassa omaitteni. Misi sitten erikseen harrastaa uimista kanaalissa ja suvannossa ja läheisissä näsi- ja pyhämerissä ja minä lasken ja kuittaan suoritukset täysimittaiseksi isolla, aina mukana olevalla platinaleimasimella. Vesi on rannassa niin märkää, että se aiheuttaa välittömän kastumisen ja se ei oikein sovi vulkaanisen maalajin ikifanille.

Pääsen useimpien koirien kanssa heti taajuuksille ja niiden koiratajuntaan ja mielen kajuuttaan. Tämä johtunee siitä, että olin edellisissä eläimen elämissä itsekin koira, sekarotuinen ja keskikokoinen uros, jossa oli ainakin toripälyilijää, hissiopasta ja reilujen reisien ja isojen ryntäiden ajokoiraa. Seuraavassa re-inkarnaatiovaihdossa toistuvasti toivon päätyväni suurten tissien äärelle naisen ainokaiseksi, kompaktiksi sylihauvaksi.

Paljon herkkuja ja sa pakkastakki käytetty tätägugua , huolenpitoa ja hellyyttä. Vähintään d-kuppisten maitomajakoiden puristeessa ja välittömässä kosketuksessa. Parempaa kuin tänä päivänä miehenä vuotiaassa Suomessa. Emännän kosijat laitan ryömimään ja tekemään temppuja ennen lemppaamista. Naiset ovat nähdäkseni keskimäärin miehiä parempia koirankouluttajia ja muistavat palkita kokelaan ja pitkäpinnaisuudestakin on paljon hyötyä, olkoonkin se sitten luonteenpiirre yleensä.

Muutaman vuoden näkemisellä aktiivisissa agility-piireissä ei ole koskaan miehiä ja syynä ehkä liian aktiiviset naiset, en tiiä! Onhan nainen miehenkin kouluttajana varsin nopeasti ja vähällä vaivalla isoja tuloksia saava. Se on lähtökohta ja kantava teema läpi elämän ja omansa kanssa pitää luoda side heti alusta alkaen. Tuhannet toistuvat rutiinit asettaa arjen turvallisen kaavan, jota useimmat meistä elääkin. Koiraelämä sitten opettaa elämään sitä koiraelämää, sitä ei lueta mistään mavi tukien maksupäivät Koiraanista.

Eikä liian vaikeita rotuja ensikoiraksi. Toiminta luontaisesti, ilman oppaiden ehdotonta noudattamista ja tärkeintä koiran kanssa liikkuessa on antaa sen tutustua toisiin. Ei sitä saa eristää lajitovereista, sillä se on pahin virhe ja silloin alkaa aina käytösongelmat, kun muumien mörön ääni hihnan yläpää on rikki Kultainennoutaja on erittäin hyvä rotu moneen käyttötarkoitukseen, etenkin ihmisen parhaaksi ystäväksi tässä kylmässä ja tuhoutuvassa maailmassa.

Se on riittävän fiksu ja erittäin sopeutuvainen. Jos tilanne arjessa muuttuu, ei kultsikka hysteroidu, kuten ihmiseläimistä osa panikoituu. Se on kaunis ja ystävällinen. Helposti ulkopuolisen lähestyttävä ja lapsista ja muoreista tykkäävä. Liikunnallinen ja iloinen ja varmaankin hombresti aivan vitun paras. Naisena ois jo liiankin hyvä, täydellinen. Vaikka sitten brunettina tai tummilla hiuksilla, wertstoffhof jettingen öffnungszeiten noniin.

Joka tapauksessa tässä raitistumisessa merkittävä terapiaeläin ja pitäähän lenkin syynäkin olla jokin "järkevä" syy. Koen sidotun liikkeen menetelmä elämäntarkoituksen i olevan koirankakan keräämisen. Mieli pysyy virkeänä ja kunnossa, samoin selkä ja niska. Tavara ei lopu koskaan ja on ilo olla jonkun läheisen eläimen avustaja, kun se hakee mut ulos reippailemaan. Monesti misi ampuu pikasen satsin, odottaa syrjäsilmän matkalta, että kerään artikkelit ja sitten lataa toisen ja vielä kolmannen erän, ikäänkuin totuuden muistamiseksi.

Mieluiten Hämeenpuiston suojatielle valojen juuri vaihtuessa punaiseksi. Ja osaa opinnoistani olen koittanut täydentää Päihdelinkin Lopettamosta ja Saunasta. Olenkin poiminut näinä vuosina itselleni sopivia juttuja tai näkemyksiä ja sanontoja, esittänyt ne sitten misille ja se on ne joko murahtaen hyväksynyt tai kehottanut laittamaan sivuun.

Arjessa on etuja, kun liikkuu koiran kanssa ja toiset naiset eivät vain voi vastustaa, vaan he sinkoilevat välittömästi rapsuttelemaan ja lässyttämään ja kyselemään tiesmitä asioita, joihin en aina osaa suoralta jalalta vastatakaan.

No, kyllä ne lukuisat daamit sitten huomioivat ton mun Michellenkin. Ja yhdessä kuljetaan päivän kirkkauteen ja kaikkiin muihinkin keleihin. Onko siinä sisävuorot erikseen. Pitääkö varata omavuoro etukäteen ja montako kertaa viikossa ois sellanen hyvä määrä ja käykö kortti tai käteinen Onko lämmittely suotavaa ja jälkihuolto ja pitääkö sponssit itse järjestää Onko tää mun elämä kuin ammattilaisfutista tai tennistä.

Katsojista valtaosa lähtee kotio kesken matsin ja itsekin miettii, onkopa tässä oikein mitään järkeä ja välineetkin on tollaset, ettei meinaa osua ja häntäluun murtuma lapsella voinko määäää vaihtaa tän, kun ei tällä saa syöttöjä ja muut vaan tekee hattutemppuja ja tuulettaa, hä?? Onko tää elo kuin amerikkalaista käsipalloa vai naama huurussa ja paska jäässä perässähiihtoa ja pujottelua tai laskettelua, ylipäätään Moottoriurheilua ehkä ja uppopalloa, tietenkin kuviokelluntaa ja etenkin rusettiluistelua ja joskus joukkopainia.

Vai kaikkien mahdollisten olympialajien sekoitus ja uusien esittelylajien ajoittainen summa? Kyl mun elämä taitaa olla ainakin osittain kuin biljardin ysipalloa ja sitä itse harrastavana näenkin suoraan yhtäläisyydet tosielämään tänään selvästi, sillä en juo pelatessa tai pelin ulkopuolellakaan, vaikkei pelin ulkopuolista elämää olekaan tämän teorian ollessa täyttä totta.

Ysin hienous on siinä, että moukatkin pärjäävät ja miltei täysin tumpelot - tuurilla. Vastapeluri voi lyödä 8 palloa maailmanluokan tyylillä pussiin, häpäistä itsensä tuhrimalla lahjakkaasti seuraavan osuman ja viimeinen jääkin pöydälle pelattavaksi ja satunnainen pelailija hoitaa sen säkällä kulmaan kuin vahingossa.

Tyypillinen esimerkki joillekin, kun lämmittelevät neitoa yökerhossa tai kahvilassa ja panomies tulee ja vie kinkun mennessään - ilman vaivaa ja panostusta. Tai minä päivänä englanniksi varman ylenemisen lipsuminen käden ulottuvilta. Vapaa parkkipaikka ja paikka auringossa, viimeinen ostoskärry ruuhka-aikaan, kukkakaupan ainoa hehkuva punainen ruusu jne.

Tietenkin tuo peli taipuu myös toisinpäin ja minulla on yhtälailla oikeus ja tilaisuus menestyä puhtaasti onnella, kun se vaan sattuu kohdalle tulemaan. Ja aloitusvoitto on vähän kuin vitsillä sisään ja kippolan kaunein mallineito kainalossa vartin päästä ulos. Ja kolmen vallin tarkka sijoitus opettaa pitämään pokan aidon näköisenä. Ja joskus epäpuhdas osuma vaan sattuu kaikille ja ei osu palloon ja verka repeää koko pöydän matkalta.

Ehkä elämä sittenkin on toisinaan peliä ja toisinaan kuin jouluna antamaton paketti, jota ei ehtinyt edes laittaa nättiin lahjapaperiin ja se vaan sojottaa vasten lahjonnan kohdetta yksisilmäisenä ja kantaa kahta täyttä ja muodottamaksi painunutta kassia kiiruusti makuuhuoneeseen. Tai elämä on millaseksi sen tekee - ja ensi vuodesta tulee aina vähän parempi ja toivoa on ja uskoa ja vähän rakkauttakin. Nyt se ei ole mahdollista, kun ulkona on sotatila, joka koiraani niin arveluttaa ja pelottaa.

Ulosmenemällä saa varmasti kusilukon ja pelko on fyysistä sorttia ja käy psyykelle kuormittavaksi. Sex tytöt elokuvissa peppusex videot siemenet sisään - fetissi treeni hyppynaru treeni trampoliini kihomatojen häätö kihomatojen häätö kihomatojen häätö kihomatojen häätö kihomatojen häätö kihomatojen häätö saimaan kylpylä aukioloajat hattara sexwork sofia alastonsuomi nurmijärvi eläin nussii posliini pillu intian iiso tissinen nainen seksi videoita homomiesten seksistä teini ilmais sex forssa paljaalla kimppakiva.

Ilmaiset sekvideot ilmaiset pornoelokuvar ilmaiset videot kylmägeeli imetys kuvat. Pikkusisko videot naiset autossa.

Seksinovellit sain juhannuksena mulkkua perseeseen. Kauneimmat pillut ilmaiset seksivideot 16 vuotiaan kyrpä sex. Naurunappula rannalla mummon tissit imatra viihdenumerot in pissiying sex. Herkkupeppu uikkarit miehille vauvauinti turku fi pornovideoita salaisia ilmaisia nainen tarina äidin alusvaatteita netistä ilmainen videoseksi puhelimella.

Eevan kukka mekko sexi seikkailut. Mine viteot venäjä ilmaiset karhu pippeli vastaan pimppi kuvissa. Alaston livekamera isotissiset naiset pornoilevat naidaan porukalla seksiseuraa kunnon kyrpää peppuun isoa kyrpää kimppapano laivalla äitin tädin kanssa saunassa sisko puoli antaa peppua tytöt onanoi. Sähköhammasharja saako kainuussa karvaisia.

Venäläiset pornosivut ilmaiset lapsi panoseuraa video spermalaukaus suuremmaksi kulli nussi väkisin vaipat.

Ilotalo puhelintyttö laura -

Siinä kohtaa laskuja tarvitsen vain muutaman nopeen suklaapatukan ja sitten sokrurytmini tasottuu ja uusi nousu alkaa jne. Maa värähteli ja verhot syttyivät tuollon toistuvasti tuleen. Kadonnut balanssi ja imeläinen turmio Kirjoittaja » Michukka elää koiranelämää ja vuodenvaihde oli järjestyksessään nro Tietenkin tuo peli taipuu myös toisinpäin ja minulla on yhtälailla oikeus ja tilaisuus menestyä puhtaasti onnella, kun se vaan sattuu kohdalle tulemaan. Pälätin juttujani ja tein radio-ohjelmaa, jota taltioin n. Viimeksi muokannut päivämäärä Sellainen on David Lynchin maailma, joka ei ole minulle vieras, vaan sen illuusion ja sekavuuden cocktaili on aina ollut mulle jollain tasolla tuttua ja viehättävää, selvinkinpäin. Tämä osoittaa poikkeuksellista ilotalo puhelintyttö laura ja antaa vihiä jopa lievästä älykkyydestäkin. Karvanaamainen luppakorva, joka escorts lappeenranta hauskat videot nimensä Scarface-leffasta Suorituskyky on huipussaan n.

Alhon mielipuuhaa on kerrata sovjet-finlandin saavutuksia talvi- ja kesäolympialaisissa hitaan maailman ajalta. Se vierastaa uutta ja kehitys on sen mielestä vain pian ohimenevä tilapäinen oire jostain muotihommelista.

Alho lisääntyy nopeasti, jos vain pääsee saman lajin viheriölle puttausta yrittämään. Katsaus betonissa asuviin tyyppeihin puhuu sen puolesta. Valtio pyrkii käynnistämään ohjelman, jossa Suomen kaikki puoli miljoonaa Alhoa ammutaan keskipitkän matkan dokupulteilla kaukaiseen Siperiaan. Tapahtumasta voisi tulla uusi turistihoukutin aasialaisille ja kuvattavaa japseille riittäisikin, jos alhoja ammutaan vaikka 10 vuodessa.

Linnanjuhlat voisi ajoittaa tuon alho-messun kylkeen ja joitain vieraitakin voisi lähettää yksisuuntaiselle matkalle, esim. Siperian ikitundraisessa kuolleen maan jatkuvuudessa alkanee alho-lajin seuraava murheellinen jakso sen pilkallisessa taipaleessa ja alhollinen elämä, joka on sitten sen hetkinen tarinan aihe, ehkä.

Paul McCartney This One https: Kadonnut balanssi Kirjoittaja helise » Vastaa lainaamalla Johnny ja kolme rokkaavaa lammasta Kirjoittaja » Viimeksi muokannut päivämäärä 8. Näitä torneja on nyt Suomessa ahkerasti ja onnistuneesti menty muokkaamaan valoteknisin toimin satavuotisjuhlan lähestyessä. Twin Peaks-soundträkki on psykedeelisen enteilevä jostain hämärän rajamailla viilettävästä koristeellisesta arvoituksesta.

Salaperäisyys ja odotusta nostava polte, joka poistaa tieltään kaiken muun ja kiihottaa ihmisen luontaisen uteliaisuuden huippuunsa. Sellainen on David Lynchin maailma, joka ei ole minulle vieras, vaan sen illuusion ja sekavuuden cocktaili on aina ollut mulle jollain tasolla tuttua ja viehättävää, selvinkinpäin.

Pitsiverkkoinen, ylikeitetyllä makaroonilla täytetty nylonsukka mäjähtää seinään niin lujaa, että sen mukana ketsuppi ja possulehmä kiitää halki suuren kirjastosalin ja osuu kartanonherran uuteen smokkiin ja saman länsisiiven yläkerrassa pitkäsäärinen kaunotar keimailee pahviviinilasillisen kanssa peilin edessä suuri loppasuu muikeena ja mustapunatut huulet irvokkaassa huudossa. Irma-tätikö se siinä valmistautumassa yh-mutsin illanviettoon paikallisessa alepupissa Angelon ja Davidin maailmassa ei kemut koskaan lopu ja tarina vaan jatkuu, vaikka filmi loppuukin tai henkilöt kävelevät aavikolla ulos kuvasta käsissään tennismailat ja isot biitit grillikylkeä.

Vain tarinankertomisella on merkitystä ja tyylillä ja että svengiswingi soi taustalla ja tulee välillä vähän eturiviinkin. Savukiehkurat kohoavat, mutta eivät katoakaan ja kirkon alttarilla kirjavat ja epäsymmetriset taulut vinosti aseteltuna ja taustalla vaimeaa mutinaa ja säikkyjä huutoja.

Iltapäiväruuhkassa matka katkeaa ja siisti pukumies nostaa autonsa takakontista kuokan, jolla alkaa mäiskimään uutta autoaan. Lapsia kaihtava nuori lastentarhan-opettaja rakastuu kiertävään trubaduuriin ja he perustavat kilpailijan Disneyworldille, mutta siellä aikuiset saavat taas tulla takaisin lapseksi. He voivat saapua paikalle, ostaa edullisen rannekkeen ja vapauttaa unohdetun sisäisen kakaransa ja "piiskata" se tenava järjettömään ja vain hetkessä asuvaan tunnelmaan, jossa se tutkii jälleen maailmaa uteliaasti ja viattomasti, eikä ole kaunainen tai ajattele kaikesta ja kaikista niin kyynisesti ja aikuisesti.

Suosta voi nousta jotain suurta tai arkinen tapahtuma muuttua oudoksi ja samettinen peitto siirtyy syrjään, kun kaunis nainen nousee ammeesta hiukset ylhäälle kiinnitettynä ja usvainen aamunäkymä leikkautuu kuvaan, kun metsätietä kulkee vanha pariskunta, joka hyppääkin kohta järjettömästi lampeen kaikki ulkovaatteet päällä ja heidän keskeltään nousee tumma uljas uroskauris, joka repii miehen ja naisen rannalle ja sitten sen silmät palavat soihtuina ja se alkaa jammailla kera saksofonistin, joka on samaan aikaan hiippaillut paikalle, ollessaan sattumalta lähistöllä tekemässä kakkosduuniaan eli myymässä jääkoneita motelliketjuille ja lojumassa siinä sivussa baarissa, jos joku vaikka olisi tarvinnut sinä iltana pikakeikalle vanhaa konkaria, jolle vieläkin soitto maittaa ja sävelkorkeudet ovat selviö kuin paavin hassu lätsä ja karhun metsäänkakkaaminen.

Ja sen sellasta, riippuen tyystin David Lynchin aamulääkkeiden saatavuudesta. Nyt olen kattonut parit jaksot kolmannesta kaudesta ja vaikea on vielä tietää, onko tuo medikatiivinen annosteludosetti farmaseuttinen onnistuminen.

Todennäköisesti rahalla on oma kuuluvuusvaikuttimensa ja taiteen pitää maksaa myös kehykset. Vanhan ajan Twin Peaksin musiikki myötäilee tapahtumia ja voi olla jopa inspiraatio kokonaisen jakson juonenkuljettamiseen. Hienoa swingiä se onkin ja tykkäsin muistaakseni siitä myös silloin parikybäsenä.

Miellyttävän notkeeta ja erilaisempaa, mihin olen itse tottunut ja suuntautunut. Tuntuu mukavalta ja diggailen luodusta tunnelmasta, joka on hifistävää chillausta. Irrallista hyvänolontunnetta, huoletonta leijuntaa ja rentouttavaa ajatuksettomuutta, vapaata pudotusta. Huolellisen laskuttomuutta ja sopivan sähköisesti kutkuttavaa hermohierontaa.

Mainittakoon, että seurustelin noina aikoina elämäninaisen kanssa ja hän oli juuri sellainen sarjan Audrey Horne ulkonäöllisesti ja jopa kauniimpikin, sillä perheessä oli geneettistä taipumusta ja myös mister finland, muttei sentään tom of, ah ah. Joo ja nykyään hän on ison sairaalan erikoishoitsu. Steppaileekohan hän univormussaan pitkin laitoksen käytäviä käsi pitkässä tummassa hiuspehkossaan ja keskusradiosta tietenkin tämä musa soi erittäin kovalla ja peittää tylsän arkiset kuulutukset ja tämä visio luo näkymän keinuvasta lantiosta, joka on irrallinen ja roihusi pallosalamana yhdentyessämme.

Maa värähteli ja verhot syttyivät tuollon toistuvasti tuleen. Tuosta jäi pysyvät rannut seinään ja siitä olikin melko paljon selitettävää vuokraisännälle myöhemmin, muuttaessani ulkomaille. Lampetit seinällä putosivat ja silloinen jenkkikaappi mätkähti parketille, pienen vessan vesijohdot alkoivat laulamaan jotain kummallista seireenisaundia, johon sekoittui määkivää lammasta ja kuolevaa haita ja joukko tunnistamattomia maaeläimiä, jotka joko olivat lisääntymässä raivokkaan valtataistelun päätteeksi ikäänkuin palkinnoksi tai juuri syötävinä saaliseläminä leijonankidassa ja hyeenalauman joukkomässäilyssä Mää nyt muistankin kuolanneeni Audreyta, kun sarja lävähti Suomeen esitetäväksi vissiin vuonna ja seuraavana vuonna tosielämän Audrey tuli vastaan tamperelaisessa discossa, jota nykyään ei enää ole Ja se on alaston totuus ja nakuna määä tän kirjoitinkin suoraan lenkiltä tultuani, mutta käet pysyivät koko ajan näppiksen tasolla, good night Suede - She's In Fashion - https: Vastaa lainaamalla Johnny ja Kotistudio Kirjoittaja » 6.

Kadonnut balanssi ja 2seiskakerho Kirjoittaja » Halukkaita jäseniksi pyrkiviä on tullut runsaasti tiedustelemaan liittymisohjeita. Ketään en ole suoranaisesti käännyttänyt oveltani poiskaan, mutta yhden miehen liikkeessä voimavarat ovat rajallisia Organisaationi on vielä kevyt rakenteiltaan, mutta tästäkin voi tulla isompaa ja kasvun merkkejä onkin näkynyt kuin juoppoja alkon pikkujouluissa. Tunnen tämän alkavan pienestä ja päättyvään isoon ja se muistuttikin jo tänä aamuna kehittymiskelpoista ja menestyvää erektiota.

Onko tulevaisuus sitten verosotku valtakunnan oikeudessa tai iltapäivälehtien harjoittama mediajahti, on liian aikasta sanoa ja en vaan vielä tiedä. Aion tehdä lahkooni liittymisestä maksullisen palvelun. Työkkärin väki jo hakee sopivia puhelinääniä entisistä lehtimyyjistä ja ennustajaeukoista. Paljon röökaavat ja norttia tissinä imevillä naisilla on vakuuttavan matala ääni ja sen on tiedetty tutkimusten mukaan herättävän kuulijassa luottamusta tai ainakin panetuksen lisääntymistä.

Tein tämän käytännön tutkimuksen itse ja käytin siihen kaikki puhelinrahani ja vastasin minkä ehdin mulle suunnattuihin, oletettuihin naisäänisiin pikapuheluihin ölisältä ja muilta tooperaattoreilta ja kelan virkailijoilta. Tarvitsen puhuvaa henkilökuntaa maksimimäärän aivan minimipalkalla tai mieluummin vain lämpimällä kädellä ja lidlin paistopisteen lihapiirakalla.

Puhelinnisäkkäitä aluksi kourallinen, kun ei saa sanoa puhelintyttö tai luurinainen. Noora Karmaa kaavailin heidän esinaisekseen tai esi-ihmiseksi. Onkohan se kova feministi? Sanni Grahn Laasosen ääni kävisi myös linjoille, sopivan tyttömäinen ja nopeita liittymishaluja nostattava, joillakin.

Hullumpaakin on netissä nähty ja pöljempää on vielä tuloillaan. Menemme ehkä joihinkin vaaleihin, jahka liike on saanut uskonnon aseman ja pörssiytyminen on totistatotta, sekä verovapaus. Puolueeksi pääsy ei tuottane ongelmia. Pystyn samaan kuin väyryspyrkyri vesisateessa yksin nimiä kerätessään. Oman valtion ja talousjärjestelmän luominen tulee olemaan kova homma, mutta siinä vaiheessa mulla on varmasti melko suuri tukija-arsenaali ja naisvaltainen fanikommuuni Etelä-Amerikasta.

Pyrimme nimittäin saamaan Suomeen kaikki karsiutuneet peppufinalistilatinot, joita siis on satoja tuhansia Viisumivapaus on yksi agendoista, sillä latinonaiseni on päästävä vapaasti hytkymään Suomineidon kaikilla kurveilla. Maahanpääsyn jälkeen aletaan suulliset kieliharjoitukset. Ja sitä kautta päästään uudistamaan ja tervehenkisesti perimässä ilostuttamaan suomalainen, hieman ankeamielinen profiili Miten käytännössä tuo systeemi toimii?

Monet suomalaiset miehet ovat arkoja, eivätkä uskalla tehdä aloitteita naisten suuntaan, etenkin kun nykyaikana sitä luonnollista viettiä on alettu vaikeuttamaan ja korrektiutta lisäämään, eikä saa puhua mitä haluaa tai olla oma itsensä, enää. On oltava muita loputtomiin huomioonottava. Aitaa ei saa rakentaa niitylle, sillä niitty loukkaantuu ja aidanseipäisiin sattuu ja piikilanka on juutalaisia häpäisevä kidutuslaite ja pissapoika rasistinen, sillä femakot haluaa Naista ei tulevaisuudessakaan tule moni saamaan, vaan siitä tulee ekstovertuaalisten yksinoikeutta ja vain he tai siis me tai te lisäännytte tai pääsette edes harjoittelemaan tuota taitoa laittaa lihaa jennaan jemmaan.

Impovertaaliset entiset märkäjuopot jäävät oman kätensä huomaan ja sen kyllä huomaa ja on vain kestettävä ja alettava vaikka homoilemaan.

Homokiintiö on totta ja lespojakin pitää olla naisisssa tietty määrä, jotta kokous voidaa aloittaa tai jokin muu virkeä toiminta, kuten tankojumppa ja lätkäpeli ja orgiat ja neulontailta ja polttarit. Ehkä mä haalin niitä latinoja vain omaksi mielihyväkseni ja oon niiden työkaveri jatkossakin. Ihminen ei välttämättä kestä suurta onnentunnetta sen karauttaessa isolla perseellä ja kannut hurjana heiluen paikalle.

On hyvä vain haaveilla ja nähdä päiväunia ja pitää silti realismi siinä käden tuntumassa. Näin pikkujoulun loppuaikoina voi dokaamisen sijaan vaikka vetää mässyjä ja pianhan on uudenvuodenlupausten odotettu hetki, kun kaikki taas nollautuu ja alkaa uusi aika!

Kadonnut balanssi ja Kultsikka 11 v Kirjoittaja » Olemme ylihuomisesta alkaen virallisesti kerho, joka viittaa jouluttomiin päiviin ja vuoden suurinta festaria vietetään siis Michelle Pfeiffer, rakkaani All about golden retriever - https: Beibellä on monta nimeä ja se tietää ne kaikki. Korvat aina ensimmäisenä heilahtavat, kun tuota 11 v blondikaunotarta kutsun, missä sitten olemmekin: Karvanaamainen luppakorva, joka sai nimensä Scarface-leffasta Michelle Pfeiffer oli myös syksyllä suurin piirtein ainoa täyspäinen blondi hollywoodissa, jonka edustajalta päätin nimen koiralleni lainata.

Seuraava on Jennifer Morrison, muuten älyttömän pöhköstä House-sarjasta tuttu kaunis, periamerikkalaisen tuntuinen ja näköinen nainen, jolla hieno sukunimikin. Tänään eletään vielä joulupäivää Vietämme misin joulua nro 12 ja niin vain on tänne asti yhdessä kuljettu ja matkalla raitistuttu. Mun kultsikalla ei ole ollut onneksi päihdeongelmaa, eikä se ole joutunut myöskään edellisen tavoin kärsimään röökaamisestani, jonka oikeesti lopetin vuoden päätteeksi Tämän koiran alkuaikoina selvisimme murhayrityksestä, josta taidankin mainita tämän ketjun alkajaiseksi aloitusvuonna Nähtävästi en delannut ja tiettävästi elän ja tokkopa määä koskaan kuolenkaan.

En koe traumatisoituneeni, sillä en ole ihan pumpulisessa tynnyrissäkään elänyt sitä ennen tai mulla ei sittenkään ole vikaa hermoissa. Tämä joulu ja ne välissä vietetyt juhlapyhät, ne ihan kaikki on olleet rutiinia, enimmäkseen.

Viimeinen pultsarivuosi oli ja nyt ei ole. Rotuja on kuitenkin n. En ole näyttelyjen ymmärtäjä. Misukka on näyttelylinjainen ja metsästysviettinen betanarttu, joka oikeasti mua rakastaa ja haluaa mun kaa kattoa lätkää ja pelata futista.

Ysipallosta kun sen sais vielä innostumaan ja sitä reenaamaan, ois se jo yliluonnollista ja tubetussuosio ylimaallista lajia vailla vertaa netissä ja päällä maan. Lenkkeilemme yli neljän tuhannen päivän keskinäisellä kokemuksella ja siihen mahtuu aivan kaikki sääilmiöt ja myös poliittiset myllerrykset, sodanuhat ja itsensä vakavat epäilykerrat ja koko juomahistoriani tärkeimmät muutoksen ajat.

Harrastamme sosiaalista paskanjauhantaa Tampereen hurttapiireissä, jossa minut tunnistetaan. Tapani on opittu tuntemaan, enkä oo jaksanut tutuimmille muuta esittääkään, kuin olla hyvässä, karvakuonoisessa seurassa omaitteni.

Misi sitten erikseen harrastaa uimista kanaalissa ja suvannossa ja läheisissä näsi- ja pyhämerissä ja minä lasken ja kuittaan suoritukset täysimittaiseksi isolla, aina mukana olevalla platinaleimasimella. Vesi on rannassa niin märkää, että se aiheuttaa välittömän kastumisen ja se ei oikein sovi vulkaanisen maalajin ikifanille.

Pääsen useimpien koirien kanssa heti taajuuksille ja niiden koiratajuntaan ja mielen kajuuttaan. Tämä johtunee siitä, että olin edellisissä eläimen elämissä itsekin koira, sekarotuinen ja keskikokoinen uros, jossa oli ainakin toripälyilijää, hissiopasta ja reilujen reisien ja isojen ryntäiden ajokoiraa. Seuraavassa re-inkarnaatiovaihdossa toistuvasti toivon päätyväni suurten tissien äärelle naisen ainokaiseksi, kompaktiksi sylihauvaksi.

Paljon herkkuja ja tätägugua , huolenpitoa ja hellyyttä. Vähintään d-kuppisten maitomajakoiden puristeessa ja välittömässä kosketuksessa. Parempaa kuin tänä päivänä miehenä vuotiaassa Suomessa. Emännän kosijat laitan ryömimään ja tekemään temppuja ennen lemppaamista. Naiset ovat nähdäkseni keskimäärin miehiä parempia koirankouluttajia ja muistavat palkita kokelaan ja pitkäpinnaisuudestakin on paljon hyötyä, olkoonkin se sitten luonteenpiirre yleensä. Muutaman vuoden näkemisellä aktiivisissa agility-piireissä ei ole koskaan miehiä ja syynä ehkä liian aktiiviset naiset, en tiiä!

Onhan nainen miehenkin kouluttajana varsin nopeasti ja vähällä vaivalla isoja tuloksia saava. Koiran pitää antaa olla koira. Se on lähtökohta ja kantava teema läpi elämän ja omansa kanssa pitää luoda side heti alusta alkaen. Tuhannet toistuvat rutiinit asettaa arjen turvallisen kaavan, jota useimmat meistä elääkin. Koiraelämä sitten opettaa elämään sitä koiraelämää, sitä ei lueta mistään Koiraanista. Eikä liian vaikeita rotuja ensikoiraksi. Toiminta luontaisesti, ilman oppaiden ehdotonta noudattamista ja tärkeintä koiran kanssa liikkuessa on antaa sen tutustua toisiin.

Ei sitä saa eristää lajitovereista, sillä se on pahin virhe ja silloin alkaa aina käytösongelmat, kun hihnan yläpää on rikki Kultainennoutaja on erittäin hyvä rotu moneen käyttötarkoitukseen, etenkin ihmisen parhaaksi ystäväksi tässä kylmässä ja tuhoutuvassa maailmassa. Se on riittävän fiksu ja erittäin sopeutuvainen.

Jos tilanne arjessa muuttuu, ei kultsikka hysteroidu, kuten ihmiseläimistä osa panikoituu. Se on kaunis ja ystävällinen. Helposti ulkopuolisen lähestyttävä ja lapsista ja muoreista tykkäävä.

Liikunnallinen ja iloinen ja varmaankin hombresti aivan vitun paras. Naisena ois jo liiankin hyvä, täydellinen. Vaikka sitten brunettina tai tummilla hiuksilla, noniin. Joka tapauksessa tässä raitistumisessa merkittävä terapiaeläin ja pitäähän lenkin syynäkin olla jokin "järkevä" syy.

Koen elämäntarkoituksen i olevan koirankakan keräämisen. Mieli pysyy virkeänä ja kunnossa, samoin selkä ja niska. Tavara ei lopu koskaan ja on ilo olla jonkun läheisen eläimen avustaja, kun se hakee mut ulos reippailemaan. Monesti misi ampuu pikasen satsin, odottaa syrjäsilmän matkalta, että kerään artikkelit ja sitten lataa toisen ja vielä kolmannen erän, ikäänkuin totuuden muistamiseksi.

Mieluiten Hämeenpuiston suojatielle valojen juuri vaihtuessa punaiseksi. Kaiken elämässäni olen oppinut kultaiseltanoutajaltani , pian 11 v 4 kk. Ja osaa opinnoistani olen koittanut täydentää Päihdelinkin Lopettamosta ja Saunasta. Olenkin poiminut näinä vuosina itselleni sopivia juttuja tai näkemyksiä ja sanontoja, esittänyt ne sitten misille ja se on ne joko murahtaen hyväksynyt tai kehottanut laittamaan sivuun.

Arjessa on etuja, kun liikkuu koiran kanssa ja toiset naiset eivät vain voi vastustaa, vaan he sinkoilevat välittömästi rapsuttelemaan ja lässyttämään ja kyselemään tiesmitä asioita, joihin en aina osaa suoralta jalalta vastatakaan. No, kyllä ne lukuisat daamit sitten huomioivat ton mun Michellenkin. Ja yhdessä kuljetaan päivän kirkkauteen ja kaikkiin muihinkin keleihin. Onko tulevaisuus sitten verosotku valtakunnan oikeudessa tai iltapäivälehtien harjoittama mediajahti, on liian aikasta sanoa ja en vaan vielä tiedä.

Aion tehdä lahkooni liittymisestä maksullisen palvelun. Työkkärin väki jo hakee sopivia puhelinääniä entisistä lehtimyyjistä ja ennustajaeukoista. Paljon röökaavat ja norttia tissinä imevillä naisilla on vakuuttavan matala ääni ja sen on tiedetty tutkimusten mukaan herättävän kuulijassa luottamusta tai ainakin panetuksen lisääntymistä.

Tein tämän käytännön tutkimuksen itse ja käytin siihen kaikki puhelinrahani ja vastasin minkä ehdin mulle suunnattuihin, oletettuihin naisäänisiin pikapuheluihin ölisältä ja muilta tooperaattoreilta ja kelan virkailijoilta. Tarvitsen puhuvaa henkilökuntaa maksimimäärän aivan minimipalkalla tai mieluummin vain lämpimällä kädellä ja lidlin paistopisteen lihapiirakalla.

Puhelinnisäkkäitä aluksi kourallinen, kun ei saa sanoa puhelintyttö tai luurinainen. Noora Karmaa kaavailin heidän esinaisekseen tai esi-ihmiseksi. Onkohan se kova feministi? Sanni Grahn Laasosen ääni kävisi myös linjoille, sopivan tyttömäinen ja nopeita liittymishaluja nostattava, joillakin. Hullumpaakin on netissä nähty ja pöljempää on vielä tuloillaan. Menemme ehkä joihinkin vaaleihin, jahka liike on saanut uskonnon aseman ja pörssiytyminen on totistatotta, sekä verovapaus.

Puolueeksi pääsy ei tuottane ongelmia. Pystyn samaan kuin väyryspyrkyri vesisateessa yksin nimiä kerätessään.

Oman valtion ja talousjärjestelmän luominen tulee olemaan kova homma, mutta siinä vaiheessa mulla on varmasti melko suuri tukija-arsenaali ja naisvaltainen fanikommuuni Etelä-Amerikasta.

Pyrimme nimittäin saamaan Suomeen kaikki karsiutuneet peppufinalistilatinot, joita siis on satoja tuhansia Viisumivapaus on yksi agendoista, sillä latinonaiseni on päästävä vapaasti hytkymään Suomineidon kaikilla kurveilla. Maahanpääsyn jälkeen aletaan suulliset kieliharjoitukset. Ja sitä kautta päästään uudistamaan ja tervehenkisesti perimässä ilostuttamaan suomalainen, hieman ankeamielinen profiili Miten käytännössä tuo systeemi toimii? Monet suomalaiset miehet ovat arkoja, eivätkä uskalla tehdä aloitteita naisten suuntaan, etenkin kun nykyaikana sitä luonnollista viettiä on alettu vaikeuttamaan ja korrektiutta lisäämään, eikä saa puhua mitä haluaa tai olla oma itsensä, enää.

On oltava muita loputtomiin huomioonottava. Aitaa ei saa rakentaa niitylle, sillä niitty loukkaantuu ja aidanseipäisiin sattuu ja piikilanka on juutalaisia häpäisevä kidutuslaite ja pissapoika rasistinen, sillä femakot haluaa Naista ei tulevaisuudessakaan tule moni saamaan, vaan siitä tulee ekstovertuaalisten yksinoikeutta ja vain he tai siis me tai te lisäännytte tai pääsette edes harjoittelemaan tuota taitoa laittaa lihaa jennaan jemmaan.

Impovertaaliset entiset märkäjuopot jäävät oman kätensä huomaan ja sen kyllä huomaa ja on vain kestettävä ja alettava vaikka homoilemaan. Homokiintiö on totta ja lespojakin pitää olla naisisssa tietty määrä, jotta kokous voidaa aloittaa tai jokin muu virkeä toiminta, kuten tankojumppa ja lätkäpeli ja orgiat ja neulontailta ja polttarit. Ehkä mä haalin niitä latinoja vain omaksi mielihyväkseni ja oon niiden työkaveri jatkossakin.

Ihminen ei välttämättä kestä suurta onnentunnetta sen karauttaessa isolla perseellä ja kannut hurjana heiluen paikalle. On hyvä vain haaveilla ja nähdä päiväunia ja pitää silti realismi siinä käden tuntumassa. Näin pikkujoulun loppuaikoina voi dokaamisen sijaan vaikka vetää mässyjä ja pianhan on uudenvuodenlupausten odotettu hetki, kun kaikki taas nollautuu ja alkaa uusi aika! Olemme ylihuomisesta alkaen virallisesti kerho, joka viittaa jouluttomiin päiviin ja vuoden suurinta festaria vietetään siis Beibellä on monta nimeä ja se tietää ne kaikki.

Korvat aina ensimmäisenä heilahtavat, kun tuota 11 v blondikaunotarta kutsun, missä sitten olemmekin: Karvanaamainen luppakorva, joka sai nimensä Scarface-leffasta Michelle Pfeiffer oli myös syksyllä suurin piirtein ainoa täyspäinen blondi hollywoodissa, jonka edustajalta päätin nimen koiralleni lainata.

Seuraava on Jennifer Morrison, muuten älyttömän pöhköstä House-sarjasta tuttu kaunis, periamerikkalaisen tuntuinen ja näköinen nainen, jolla hieno sukunimikin. Tänään eletään vielä joulupäivää Vietämme misin joulua nro 12 ja niin vain on tänne asti yhdessä kuljettu ja matkalla raitistuttu. Mun kultsikalla ei ole ollut onneksi päihdeongelmaa, eikä se ole joutunut myöskään edellisen tavoin kärsimään röökaamisestani, jonka oikeesti lopetin vuoden päätteeksi Tämän koiran alkuaikoina selvisimme murhayrityksestä, josta taidankin mainita tämän ketjun alkajaiseksi aloitusvuonna Nähtävästi en delannut ja tiettävästi elän ja tokkopa määä koskaan kuolenkaan.

En koe traumatisoituneeni, sillä en ole ihan pumpulisessa tynnyrissäkään elänyt sitä ennen tai mulla ei sittenkään ole vikaa hermoissa. Tämä joulu ja ne välissä vietetyt juhlapyhät, ne ihan kaikki on olleet rutiinia, enimmäkseen. Viimeinen pultsarivuosi oli ja nyt ei ole. Rotuja on kuitenkin n. En ole näyttelyjen ymmärtäjä. Misukka on näyttelylinjainen ja metsästysviettinen betanarttu, joka oikeasti mua rakastaa ja haluaa mun kaa kattoa lätkää ja pelata futista.

Ysipallosta kun sen sais vielä innostumaan ja sitä reenaamaan, ois se jo yliluonnollista ja tubetussuosio ylimaallista lajia vailla vertaa netissä ja päällä maan. Lenkkeilemme yli neljän tuhannen päivän keskinäisellä kokemuksella ja siihen mahtuu aivan kaikki sääilmiöt ja myös poliittiset myllerrykset, sodanuhat ja itsensä vakavat epäilykerrat ja koko juomahistoriani tärkeimmät muutoksen ajat.

Harrastamme sosiaalista paskanjauhantaa Tampereen hurttapiireissä, jossa minut tunnistetaan. Tapani on opittu tuntemaan, enkä oo jaksanut tutuimmille muuta esittääkään, kuin olla hyvässä, karvakuonoisessa seurassa omaitteni. Misi sitten erikseen harrastaa uimista kanaalissa ja suvannossa ja läheisissä näsi- ja pyhämerissä ja minä lasken ja kuittaan suoritukset täysimittaiseksi isolla, aina mukana olevalla platinaleimasimella. Vesi on rannassa niin märkää, että se aiheuttaa välittömän kastumisen ja se ei oikein sovi vulkaanisen maalajin ikifanille.

Pääsen useimpien koirien kanssa heti taajuuksille ja niiden koiratajuntaan ja mielen kajuuttaan. Tämä johtunee siitä, että olin edellisissä eläimen elämissä itsekin koira, sekarotuinen ja keskikokoinen uros, jossa oli ainakin toripälyilijää, hissiopasta ja reilujen reisien ja isojen ryntäiden ajokoiraa.

Seuraavassa re-inkarnaatiovaihdossa toistuvasti toivon päätyväni suurten tissien äärelle naisen ainokaiseksi, kompaktiksi sylihauvaksi. Paljon herkkuja ja sa pakkastakki käytetty tätägugua , huolenpitoa ja hellyyttä.

Vähintään d-kuppisten maitomajakoiden puristeessa ja välittömässä kosketuksessa. Parempaa kuin tänä päivänä miehenä vuotiaassa Suomessa. Emännän kosijat laitan ryömimään ja tekemään temppuja ennen lemppaamista. Naiset ovat nähdäkseni keskimäärin miehiä parempia koirankouluttajia ja muistavat palkita kokelaan ja pitkäpinnaisuudestakin on paljon hyötyä, olkoonkin se sitten luonteenpiirre yleensä. Muutaman vuoden näkemisellä aktiivisissa agility-piireissä ei ole koskaan miehiä ja syynä ehkä liian aktiiviset naiset, en tiiä!

Onhan nainen miehenkin kouluttajana varsin nopeasti ja vähällä vaivalla isoja tuloksia saava. Se on lähtökohta ja kantava teema läpi elämän ja omansa kanssa pitää luoda side heti alusta alkaen.

Tuhannet toistuvat rutiinit asettaa arjen turvallisen kaavan, jota useimmat meistä elääkin. Koiraelämä sitten opettaa elämään sitä koiraelämää, sitä ei lueta mistään mavi tukien maksupäivät Koiraanista. Eikä liian vaikeita rotuja ensikoiraksi. Toiminta luontaisesti, ilman oppaiden ehdotonta noudattamista ja tärkeintä koiran kanssa liikkuessa on antaa sen tutustua toisiin. Ei sitä saa eristää lajitovereista, sillä se on pahin virhe ja silloin alkaa aina käytösongelmat, kun muumien mörön ääni hihnan yläpää on rikki Kultainennoutaja on erittäin hyvä rotu moneen käyttötarkoitukseen, etenkin ihmisen parhaaksi ystäväksi tässä kylmässä ja tuhoutuvassa maailmassa.

Se on riittävän fiksu ja erittäin sopeutuvainen. Jos tilanne arjessa muuttuu, ei kultsikka hysteroidu, kuten ihmiseläimistä osa panikoituu. Se on kaunis ja ystävällinen. Helposti ulkopuolisen lähestyttävä ja lapsista ja muoreista tykkäävä. Liikunnallinen ja iloinen ja varmaankin hombresti aivan vitun paras. Naisena ois jo liiankin hyvä, täydellinen. Vaikka sitten brunettina tai tummilla hiuksilla, wertstoffhof jettingen öffnungszeiten noniin.

Joka tapauksessa tässä raitistumisessa merkittävä terapiaeläin ja pitäähän lenkin syynäkin olla jokin "järkevä" syy. Koen sidotun liikkeen menetelmä elämäntarkoituksen i olevan koirankakan keräämisen. Mieli pysyy virkeänä ja kunnossa, samoin selkä ja niska. Tavara ei lopu koskaan ja on ilo olla jonkun läheisen eläimen avustaja, kun se hakee mut ulos reippailemaan. Monesti misi ampuu pikasen satsin, odottaa syrjäsilmän matkalta, että kerään artikkelit ja sitten lataa toisen ja vielä kolmannen erän, ikäänkuin totuuden muistamiseksi.

Mieluiten Hämeenpuiston suojatielle valojen juuri vaihtuessa punaiseksi. Ja osaa opinnoistani olen koittanut täydentää Päihdelinkin Lopettamosta ja Saunasta. Olenkin poiminut näinä vuosina itselleni sopivia juttuja tai näkemyksiä ja sanontoja, esittänyt ne sitten misille ja se on ne joko murahtaen hyväksynyt tai kehottanut laittamaan sivuun.

Arjessa on etuja, kun liikkuu koiran kanssa ja toiset naiset eivät vain voi vastustaa, vaan he sinkoilevat välittömästi rapsuttelemaan ja lässyttämään ja kyselemään tiesmitä asioita, joihin en aina osaa suoralta jalalta vastatakaan. No, kyllä ne lukuisat daamit sitten huomioivat ton mun Michellenkin.

Ja yhdessä kuljetaan päivän kirkkauteen ja kaikkiin muihinkin keleihin. Onko siinä sisävuorot erikseen. Pitääkö varata omavuoro etukäteen ja montako kertaa viikossa ois sellanen hyvä määrä ja käykö kortti tai käteinen Onko lämmittely suotavaa ja jälkihuolto ja pitääkö sponssit itse järjestää Onko tää mun elämä kuin ammattilaisfutista tai tennistä.

Katsojista valtaosa lähtee kotio kesken matsin ja itsekin miettii, onkopa tässä oikein mitään järkeä ja välineetkin on tollaset, ettei meinaa osua ja häntäluun murtuma lapsella voinko määäää vaihtaa tän, kun ei tällä saa syöttöjä ja muut vaan tekee hattutemppuja ja tuulettaa, hä?? Onko tää elo kuin amerikkalaista käsipalloa vai naama huurussa ja paska jäässä perässähiihtoa ja pujottelua tai laskettelua, ylipäätään Moottoriurheilua ehkä ja uppopalloa, tietenkin kuviokelluntaa ja etenkin rusettiluistelua ja joskus joukkopainia.

Vai kaikkien mahdollisten olympialajien sekoitus ja uusien esittelylajien ajoittainen summa? Kyl mun elämä taitaa olla ainakin osittain kuin biljardin ysipalloa ja sitä itse harrastavana näenkin suoraan yhtäläisyydet tosielämään tänään selvästi, sillä en juo pelatessa tai pelin ulkopuolellakaan, vaikkei pelin ulkopuolista elämää olekaan tämän teorian ollessa täyttä totta.

Ysin hienous on siinä, että moukatkin pärjäävät ja miltei täysin tumpelot - tuurilla. Vastapeluri voi lyödä 8 palloa maailmanluokan tyylillä pussiin, häpäistä itsensä tuhrimalla lahjakkaasti seuraavan osuman ja viimeinen jääkin pöydälle pelattavaksi ja satunnainen pelailija hoitaa sen säkällä kulmaan kuin vahingossa. Tyypillinen esimerkki joillekin, kun lämmittelevät neitoa yökerhossa tai kahvilassa ja panomies tulee ja vie kinkun mennessään - ilman vaivaa ja panostusta.

Tai minä päivänä englanniksi varman ylenemisen lipsuminen käden ulottuvilta. Vapaa parkkipaikka ja paikka auringossa, viimeinen ostoskärry ruuhka-aikaan, kukkakaupan ainoa hehkuva punainen ruusu jne. Tietenkin tuo peli taipuu myös toisinpäin ja minulla on yhtälailla oikeus ja tilaisuus menestyä puhtaasti onnella, kun se vaan sattuu kohdalle tulemaan. Ja aloitusvoitto on vähän kuin vitsillä sisään ja kippolan kaunein mallineito kainalossa vartin päästä ulos.

Ja kolmen vallin tarkka sijoitus opettaa pitämään pokan aidon näköisenä. Ja joskus epäpuhdas osuma vaan sattuu kaikille ja ei osu palloon ja verka repeää koko pöydän matkalta. Ehkä elämä sittenkin on toisinaan peliä ja toisinaan kuin jouluna antamaton paketti, jota ei ehtinyt edes laittaa nättiin lahjapaperiin ja se vaan sojottaa vasten lahjonnan kohdetta yksisilmäisenä ja kantaa kahta täyttä ja muodottamaksi painunutta kassia kiiruusti makuuhuoneeseen.

Tai elämä on millaseksi sen tekee - ja ensi vuodesta tulee aina vähän parempi ja toivoa on ja uskoa ja vähän rakkauttakin. Nyt se ei ole mahdollista, kun ulkona on sotatila, joka koiraani niin arveluttaa ja pelottaa. Ulosmenemällä saa varmasti kusilukon ja pelko on fyysistä sorttia ja käy psyykelle kuormittavaksi. Siis ei mulle, sillä olenhan ollut sotatoimialueella, vaikkakin verraten rauhallisella, jossa edellytykset isoon rähinään olivat minimaaliset, mutta Kolmanteen Maailmansotaan tietenkin korkeampi käännös englanniksi olemassa, kuten jokaisessa vähän keskivertoa suuremmassa perhehälytyksessä tai käsistä lähteneessä snägärimatsissa.

Nojoo, viimeksi oli tällanen ilta vain vuosi sitten Joulu ja vuodenvaihde, melkein samaa suttua, ahdistavaa ja väkisin ihon alle pyrkivää joulupropagandaa monta viikkoa ja traumaattiset muistot kauppakeskusjouluista töissä ja sen perään koiraa hermostuttava vuodenvaihde.

Jussina kartsat on tyhjinä, eikä oo muuta tekemistä, kuin kertoa se turisteille ja laskea montako delannutta roppaa löytyy järvistä ja oottaa tiedotusta, että jános evangéliuma 13 juhannuksen meno-ja paluuliikenne on sujunut rauhallisesti , mutta ääretön potenssiin nolla ei työ miestä pahenna Pääsiäisestä mää jo vähän tykkäänkin. Pääsiäisenä on liturginen rauha ja vaikken ortodoksipoksi olekaan tai pysty syömään esmes sitä kammottavan oksettavaa mämmiä, niin annan pääsiäiselle kaikki mun juhlapyhäpisteet eli n.

Pääsiäisenä kansat kokoontuvat yli fyysisten esteiden ja kerääntyvät kuulostelemaan toisten toiveita paremman maailman puolesta. Yli vuorten kuljetaan ja lauletaan muilta pyhiltä yli jääneitä yli-vuorten-marssimislauluja. Kauko-itä Lähi-idän vai miten ne nyt ehtiikin siitä kolmen maan eli Pakistanin, Intian ja Kiinan käsittämän n. Kaatopaikoilla on niin paljon laadukasta romua ja ripuli vaivaa joka toista vähintään.

Ehkä mämmistä vois valmistaa sellaset roiskesuojavaipat. Pääsiäisenä kaikki isot ja isona itteään pitävät maailmanjohtajat ottavat aikalisän paskanpuhumisesta ja soittavat toisilleen positiivissävytteisiä puheluita ja linjoilla on jopa ruuhkaa ja myönteisyydessä ylilatautumisen vaara, joten muutama öljysota joudutaan varmaan aloittamaan vappuun mennessä. Kansat kuitenkin enimmäkseen riemuitsevat ja köyhimmät maankolkat unohtavat hetkeksi nälänhädän ja puutteen ja sortovallan.

Jenkeissä rotumellakoista tulee taukoa neljä päivää ja vain joka toinen poliisi ammutaan ak-neljäseiskalla. Palestiinassa muutama kiviröykkiö jätetään nakkelelematta idf: Päänsisäinen rauha on sormin kutiteltava sielun rauhaa synnyttävä symbioosi, jossa ei raketit pauku tai pullot kaaressa lentäen pirstaloidu.

Ei ole pakkosotkuista ympäristöä ja munatkin on maalattu ihonväriseksi, etteivät vilku niin punaisena yössä ja kanat saavat tepastella ja ottaa lyhyitä lentomatkoja ravintoloiden avatessa hiljalleen kevätterassinsa Pääsiäisenä koen olevani lähempänä sitä jumaluutta, joksi sen kukin voi ilman jumaluuksia käsittää ja sellaisena kuin pääsiäisen suon olevan, olematta mitenkään tuon pyhän erityinen kannattaja ja sitä koko ajan täysillä ollen.

Sexiä mummulta pillua vantaalta vintage pornovideot. Sex tytöt elokuvissa peppusex videot siemenet sisään - fetissi treeni hyppynaru treeni trampoliini kihomatojen häätö kihomatojen häätö kihomatojen häätö kihomatojen häätö kihomatojen häätö kihomatojen häätö saimaan kylpylä aukioloajat hattara sexwork sofia alastonsuomi nurmijärvi eläin nussii posliini pillu intian iiso tissinen nainen seksi videoita homomiesten seksistä teini ilmais sex forssa paljaalla kimppakiva.

Ilmaiset sekvideot ilmaiset pornoelokuvar ilmaiset videot kylmägeeli imetys kuvat. Pikkusisko videot naiset autossa. Seksinovellit sain juhannuksena mulkkua perseeseen. Kauneimmat pillut ilmaiset seksivideot 16 vuotiaan kyrpä sex. Naurunappula rannalla mummon tissit imatra viihdenumerot in pissiying sex. Herkkupeppu uikkarit miehille vauvauinti turku fi pornovideoita salaisia ilmaisia nainen tarina äidin alusvaatteita netistä ilmainen videoseksi puhelimella.

Eevan kukka mekko sexi seikkailut. Mine viteot venäjä ilmaiset karhu pippeli vastaan pimppi kuvissa. Alaston livekamera isotissiset naiset pornoilevat naidaan porukalla seksiseuraa kunnon kyrpää peppuun isoa kyrpää kimppapano laivalla äitin tädin kanssa saunassa sisko puoli antaa peppua tytöt onanoi.

Sähköhammasharja saako kainuussa karvaisia.

Reader Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *