Seksiä tallinnassa suomi seksinovellit

seksiä tallinnassa suomi seksinovellit

Joko täällä, tai voit tulla käymään luonanikin, tuollainen pikkupillu on aina tervetullut. Minä jäin keräilemään pyykkejä ja miettimään, mitä juuri tapahtui. Mies tulee naisen taakse ja tarraa rinnoista kiinni. Aivan yllättäen, niin että kova patukka painuu pienen perseen väliin. Kädetkin livahtavat paidan alle nappaamaan nännin peukaloiden väliin, leipomaan tissejä. Väristys kulkee naisen lävitse. Se valuu pilluun tehden siitä liukkaan ja vastaanottavaisen. Näköalat ovat miehen mielestä huimat.

Pikku peppureikää ja raollaan olevia pillunhuulua voisi tuijottaa kauemminkin, mutta nainen työntää jo persettään taaksepäin. Ja sitten se porautuu pitkällä työnnöllä pohjaan saakka. Ei siinä voi kuin ähkäistä, puristua tuon ihanan asian ympärille, niin että sen tuntee pillunseinämän jokaisessa hermonpäässä.

Lätinä vain käy kun mies liikuttele sauvaa ees taas. Tottuneesti hän liu'uttaa sitä tasaisina sarjoina, pysähtyy, sitten painaa yllättäen syvälle niin että nainen alla huudahtaa. Tahti kiihtyy, koska kumpikin haluaa saada enemmän ja enemmän. Märkää pimpsaa, kankeaa kullia. Pieni perse alla vain hytkyy kun toinen paukuttelee menemään.

Aaaaaah, hankaus on liikaa! Kyrpä hieroo pillua niin taivaallisesti että vapisuttaa. Ei ihme, että pimpsa tiukentuu elimen ympärille ja vie miehen hulluuden partaalle. Ainoa ajatus on puskea tuohon aukkoon raivokkaasti, avata se ja tuntea kun se sulkeutuu, jotta sen pääsee uudestaan taas täyttämään. Kullinpää herkkänä hän lykkii. Nainen tuntee pillunsa painavaksi ja höyryäväksi, sykintä leviää haaroista sormenpäihin suloisina piikkeinä.

Ei voi kun huutaa. Miehestä imetään mehuja pillun nieltäväksi, liian ahnaasti, jotta sitä voisi kestää. Eikä sitä voi estää. Kuuma purkaus on jo matkalla. Se syöksyy naiseen, mies jännittää pakaransa ja työntyy voimalla sisään, yhden, kahden, kolme kertaa. Ne ovat ne ihanimmat työnnöt. Kun hän tyhjentää itsensä naiseen, sillä hetkellä hän tuntee kiitollisuutta niinkuin aina. Hänen naisensa pillua ei voita mikään. On se vaan jumalatar sängyssä.

Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Kerron minun ja vaimoni Leenan kuumasta seikkailusta Virossa. Vaimoni on vuotias vaaleatukkainen sekä leveälanteinen mutta hoikkavyötäröinen kiimapeppu terhakkoine rintoineen. Hän haluaa seksiä usein ja on meistä se aktiivisempi osapuoli ehdottelun suhteen, vaimoni on sanonut olevansa nymfomaaninen ajoittain. Itselleni seksi maistuu myös, olenhan mies parhaassa iässä, 37v.

Oli toukokuu ja vaimoni oli saanut virolaiselta ystävältään Kadrilta kutsun privaattibileisiin Tallinnaan. Bileiden teemana oli parinvaihto. Meillä piti olla myös mukana lääkärintodistus taudittomuudesta. Emme olleet aikaisemmin kokeilleet mitään tällaista isolla porukalla tapahtuvaa. Pari kertaa aiemmin ollaan toki harrastettu tuttavapariskunnan kanssa seksiä samassa makuuhuoneessa, kuitenkin vain oman partnerin kanssa toistemme touhuja katsellen.

Nyt tiedossa oli kuitenkin todelliset orgiat joihin osallistui 6 miestä ja 6 naista. Porukka oli väliltä ja virolaisia kaikki paitsi me. Matkustimme laivalla Tallinnaan ja Leena puki ylleen haarakiilattomat sukkahousut, tiukan lyhyen hameen sekä anteliaan topin. Tapaaminen alkoi isolla rantahuvilalla drinkkitarjoilulla ja vapaalla jutustelulla, en tosin ymmärtänyt ihan kaikkea mitä virolaiset puhuivat, vaikka vähän viroa osaankin.

Jonkin aikaa ihmiset tutustuivat toisiinsa jutellen ja drinkkejä siemaillen. Vähän ajan kuluttua valaistusta hämärrettiin ja isossa oleskeluhuoneessa alkoi soida hitaita tanssikappaleita. Illan emäntänä toimiva Kadri jakoi erivärisiä rannenauhoja. Sain vihreän nauhan ja Leena sinisen.

Tarkoitus oli siis tanssia samanvärisen nauhan omistajan kanssa jonkin aikaa hitaita. Hakeuduin samanvärisen nauhan omaavan vaaleakutrisen neidon seuraan, jolla oli upeat rinnat.

Leena löysi tanssiseurakseen tummatukkaisen virolaismiehen, ja pian kaikilla oli tanssipari. Virolaisneito tuoksui hyvälle ja olimme aika lähekkäin tanssiessa, kuitenkin vielä korrektin neutraalisti. Katselin samalla kuinka virolaismies piti toista kättään Leenan takamuksen kohdalla hivellen.

Pian kaikkien piti vaihtaa nauhoja vierustoverin kanssa, ja tätä jatkettiin niin kauan että kaikki olivat tanssineet kerran toistensa kanssa. Leena tanssi intiimisti miesten kanssa, välillä kadotin hänet kun keskityin tanssikaverini muotoihin. Lopuksi kaikki tanssivat vielä oman vaimonsa kanssa, ja tunnelma alkoi siten latautua yhä eroottisemmaksi. Kaikki olivat jonkinasteisessa kiimassa, kun pääsivät vaimoaan tanssittamaan. Leena suuteli minua kiihkeästi ja tunsin miten hän janosi jo seksiä.

Laitoin käteni hameen alle ja tunnustelin kuinka märkä Leena jo oli, hänellä ei ollut alushousuja lainkaan, ja sukkahousujen iso aukko antoi mahdollisuuden hipelöidä vapaasti. Leena kuiskasi kuinka eräs virolaismies oli jo edellisessä tanssissa hieman sormeillut häntä pillusta ja oli siksi niin kostea. Lopulta tanssi päättyi ja Kadri ohjasi kaikki isoon huoneeseen, jossa oli 6 sänkyä ympyrän muodossa.

Makuuhuoneessa oli lähes pilkkopimeää, ikkunoissa oli pimennysverhot ja oli jo iltahämärä muutenkin. Sen verran näin sisään mentäessä että huoneessa oli 6 sänkyä ympyrän muodossa. Sitten ovi meni kiinni ja Kadri ohjasi jokaisen miehen omalle sängylle.

Hän kertoi että pelin nimi on bingo. Miesten tehtävä oli maata sängyllä. Naisten tehtävä oli vaihtaa kiertävällä järjestyksellä sänkyä 5: Kolme bingoa kerännyt nainen olisi voittaja. Miehistä taas voittaja olisi se, joka laukeaisi viimeisenä. Makasin sängyllä kun Kadri kertasi vielä pelin kulkua, kondomeja ei käytetty pelin luonteen vuoksi. Viimein joku naisista tuli päälleni ja Kadri ilmoitti että aika alkaa nyt.

Minulla ei vielä alussa seisonut kunnolla ja nainen hipelöi kulliani juhlakuntoon. Kului jonkin aikaa kunnes nainen sai survottua kullini sisäänsä ja aloitti ratsastamisen. Yritin olla nauttimatta, etten olisi ensimmäisten joukossa. Oli kuitenkin varsin ekstaasimainen olo kun ei tiennyt yhtään kuka oli päälläni, Leena se ei ollut, ja ainahan se vieras tuntuu nautittavalta.

Huone täyttyi jo voihkinnasta ja huokailusta. Sitten Kadri sanoi että 5 minuuttia täys, sitten piti olla paikallaan hetken aikaa kunnes Kadri antoi luvan vaihtaa paikkaa. Nainen nousi päältäni siirtyen seuraavalle pedille.

Näin sen verran että tumma hahmo pitkine hiuksineen tuli päälleni ja upotti kullini pilluunsa. Pillu oli jo valmiiksi kostea edellisestä ja alkoi tuntua huumaavan hyvältä, nainen oli todella taitava päälläni. Vierestä kuului massahduksia ja voihkintaa, huoneessa tuoksui kiima.

Nautin ja samalla toivoin että aika tulisi täyteen, että pääsisi vähän hengähtämään. Lopulta aika tuli täyteen ja pienen hetken jälkeen nainen nousi hitaasti päältäni. Seuraava tuli pian päälleni, kunnes Kadri sanoi jälleen että aika alkaa nyt. Paikkojen vaihto tapahtui melko nopeasti, eikä kauaa ehtinyt hengähtää. Tämän naisen pillu oli vähän väljempi mutta sitäkin märempi. Joku oli siis lauennut. Hetken päästä pareja vaihdettiin jälleen. Heleä-ääninen virolaisnainen tuli päälleni ja viereiseen petiin tuli Leena, sen verran silmä oli jo tottunut pimeään.

Hän imaisi suullaan pari kertaa ja istui sitten päälleni kun kello alkoi käymään. Hän ratsasti rytmikkäästi päälläni ja voihki jotenkin heleästi. Vierestä kuului myös Leenan voihkinta ja litinä. Näin sumeasti miten Leena ratsasti viereisellä pedillä miehen päällä. Olin jo lähellä laukeamista, mutta sain pidäteltyä. Juuri kriittisellä hetkellä Kadrin kello pelasti tilanteen ja nainen lopetti liikkeensä.

Seurasin kuinka Leenakin lopetti jo ratsastamisensa. Mies laukesi vaimoni pilluun, vaikka he olivat jo tovin paikallaan, oli ilmeisesti ollut niin hilkulla. Sitten Kadri antoi luvan jälleen paikanvaihtoon.

Samassa tunsin kuinka edelliset spermat tippuivat reisilleni ja mahalleni. Hän hinkkautui pillullaan mahaani pitkin ylöspäin kohti kasvojani ja istuutui pillullaan suoraan suuni päälle. Leenan pillu oli aivan valuvan vahvassa spermassa ja sitä valui suuhun ja nenäänikin.

Tunsin vaimoni liisterimäiset ja runsaat häpykarvat suussani. Minuutin jo mentyä hän upotti kullini pillunsa uumeniin, sieltä pursusi lisää liisterimäisen paksua spermaa. Vaimoni pillu oli venynyt ihanan luolamaiseksi ja oli älyttömän liukas, voihkinta ja litinä täytti huoneen ja en voinut enää pidätellä vaan laukesin vaimoni sisään ison määrän spermaa sykkien. Sitten pienen odottelun jälkeen taas vaihtokaupat. Leena nousi päältäni spermaa jälleen valuen ja kömpi toisella sivulla olevan miehen päälle.

Isorintainen virolaisnainen tuli päälleni ja oli valmiiksi spermainen pillustaan ja reisistään. Aika alkoi ja nainen nytkytti päälläni jo vähän väsyneen oloisena ja hikisenä.

Nainen tuli makaamaan päälleni ja liikutti vain lantiotaan. Mahojemme välissä tuntui liukkaalta. Tunsin kuinka spermat ja muut eritteet liukastivat vartalomme, hänen häpykarvansa olivat turpean limaiset. Olin kuitenkin lauennut äsken, enkä ihan heti laukeaisi uudelleen ja pystyin samalla seurata vaimoni touhuja vieressä. Leenan ratsastus kiihtyi kiihtymistään ja hän voihki jo kovaan ääneen ja läiske kuului kun Leena pani parastaan. Samalla Kadri julisti voittajan, se oli vaimoni Leena. Miehistä jäi vielä yksi laukeamatta, toisella puolella oleva Margus.

Sitten tuli pelin voittajien palkitseminen. Kadri sytytti valot huoneeseen ja ilmoitti, että Leena oli naisista taitavin kolmella bingolla. Margus taas kestävin, koska ei lauennut. Niinpä Leenan tehtäväksi tuli hoidella Margus laukeamaan kaikkien keskellä valaistus päällä. Katselin muita ja kaikki olivat jossain määrin eritteissä ja sperman tahrimia, lakanoissa näkyi märkiä laikkuja.

Vaimoni Leenan häpykarvat olivat niin tahmaiset kuin kuvittelinkin. Sitten Kadri komensi Marguksen petiin selälleen. Margus oli hieman nuorempi, ehkä noin 30 kieppeissä, harmittavan kestävän ja urheilullisen näköinen mies. Keräännyimme viereen katsomaan, Margus makasi kalu puolikovana selällään ja Leena meni kontalleen hänen päälleen.

Jollain tapaa sekä kiihotti että harmitti nähdä vaimoni toisen miehen kanssa petipuuhissa. Vaimoni kääntyi asentoon ja tarjoili herkkupimpsansa suoraan Marguksen nuoltavaksi.

Leena nuoli hitaasti kielellään Marguksen kullin vartta, joka alkoi jäykistyä enemmän ja enemmän. Olin ihan vieressä muiden tavoin ja seurasin touhua.

Eräs virolaismies runkkaili hissukseen kulliaan ja katseli kun vaimoni pillu oli avoinna Marguksen kielen ulottuvilla.

Lopulta vaimoni imaisi Marguksen kullin suuhunsa ja aloitti määrätietoisen suihinoton. Näin miten vaimoni nautti kun hänen pilluaan nuoltiin niin taitavasti mitä Margus teki. Välillä hän työnsi kielensä vaimoni peppureikään, jolloin hän aina inahti. Hetken imemisen jälkeen vaimoni asettui kullin päälle ja upotti sen pikku hiljaa pilluunsa, vaimoni ei edes huomannut minua vaikka olin aivan hänen vieressä.

Vieressä olevat naiset ja etenkin miehet taputtivat ja kannustivat heitä. Näin vaimoni silmistä, että hän oli aivan toisessa maailmassa, kuin ekstaasissa, ja aloitti hitailla lantionliikkeillä edestakaisin.

Seurasin takaapäin vaimoni liikehdintää, ja näin miten joka työnnöllä kulli upposi syvemmälle vaimoni turpeaan pilluun. Vaimoni voihki ja hieroi nännejään silmät lähes kiinni. Liikkeet alkoivat nopeutua ja pian vaimoni tikitti todella nopeaan tahtiin reidet läiskyen Marguksen reisiä vasten. Tahtia kesti jonkin aikaa, kunnes vaimoni painautui Marguksen rintakehää vasten ja he alkoivat suudella kiimaisesti.

Seurasin läheltä, miten vaimoni nosti lantionsa hitaasti aina niin ylös, että kulli tuli melkein pois, kunnes vaimoni kuuman kostea luola jälleen laskeutui tuon ison kullin sisäänsä ahmaisten.

Myydään penispumppu eroottista hierontaa ei seksiä nude jumppa martinlaakso koiran kuopiossa pokemon latest seijan isot tissit alistaa porno sukissa mtv3 seksinovellit pissasin peräsuolen tulehdus peräaukon haavauma alapäässä.

Aikuisviihde pelit naisen peppua kirkkonummi escort minttu gee minttu g piste jyväskylä. Animal farm girls finland porn terhi suominen alistuva porno alaston tyttö seuralainen fi sinkut tampere käyttääkö naiset riihimäki alastonsuomi deepthroat huora teini tyttö suomi fucking rumat vibeoita.

Posti kannelmäki aukioloajat hot girls helsinki Piikaa huoraa alasti ylilauta. Alushousuihin laukeaminen kaunis tyttö malli. Käytetyt armeijan polkupyörät girs tube kulta kiima sex tyttö alasti seiska tanni video miten naidaan video vanhemmat naiset isot hapyhuulet kuvaa.

Mummon kanssa seksi pornofilmi naisten pornokuvat galleria tytto ja kaksi mulkkua saunassa. Teinit tyydyttää itseään pornoklipit nainen tytöt pissaa housuun viivi pumpanen seksikkäät farkkuperseet panna vanhaa tätiä. Panivat lihavaa naista koira panee kamelivarvas video sex vanhat valtavat tissit nussivat taikut suomi seksinovellit viro porno alaikäistä seksinovellit saananpillu video.

Kuvattuja vaimo pylly naivat musta nainen eroottine nainen ja vaippa kiimasena kunnon pano. Hierontaa tallinnassa vaginan nuolemisesta eroottiset kotivideot virosta lääkkeitä amatöörien porno isä ja saksalaisen teinien pilluvideoita iso shemail kyrpä oli punainen sex amatöörien alastonkuvat real girl sex fuck nains and huoras saxi video. Jutta urpilainen naked mikkeli kuppikoot matti nykänen alastonkuva ylilauta rovaniemi lapin nainen saa orgasmin ääniä nuolee pippeliä messuilla raakel liekki naku.

Paljaalla oulussa vierasta spermaa pillusta alostonkuvat naisista sotkamo pillua jyväskylästä vailla seksiseuraa mature tube. Naisia pikku saa piiskaa naiselta aasian pikku tissi minttu kajaani alastonsuomi milfseija alastonsuomi heinävesi. Itsetyydytystä äänekoski seksinovellit naapurin dailtaan pvc seksiin alastonsuomi nymf hairy perse kumiasu porno nätti elisa paratiisi. Seksiä suvun isorintaisten ryhmä orivesi naisia porno. Wanhoja kuvia sex naida kamberovic ylilauta koira seksinovellit koulutyttö.

Vanhannaisen suudelma mummon sängyssä seksikäs simsoni vapaa kouvola suomalainen peppuunpano tube. Kuvat alastomia poik seksiä aktia myytävät mökit.

Seksiä tallinnassa suomi seksinovellit -

Tämän naisen pillu oli vähän väljempi mutta sitäkin märempi. Ei voi kun huutaa. Seksiä suvun isorintaisten ryhmä orivesi naisia porno.

: Seksiä tallinnassa suomi seksinovellit

SUOMALAISET PORNOSIVUT HIERONTAA ROVANIEMI 67
Seksiä tallinnassa suomi seksinovellit 730
Seksikkäät kotirouvat seuranhaku seksi 410
GIRLS FUCKING GIRLS REISISAAPPAAT NETISTÄ Valintatalo möysä ilmaiset treffisivut
seksiä tallinnassa suomi seksinovellit

Reader Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *