Suomi sinkut panoseuraa helsinki

suomi sinkut panoseuraa helsinki

Kun tarpeeksi paljon tekee aloitteita, saa kyllä samalla kokemusta, mkä toimii ja mikä ei. Tämä onkin se vaikeus, miten käyttäytyä aina niin, että teet hyvän vaikutuksen.

Vaikka olenkin harjaantunut, kyllä sitä vieläkin tekee "mokia", joista sitten seuraa häpeää. Ätmiltä kuluu keskivertoihmistä huomattavasti pitempi aika siihen, että edes uskaltaa tehdä aloitteita tuntemattomiin. Ätmi voi joutua vuotiaan lukuisia kertoja käymään baarissa jollakin toisten "ätmien" porukalla, eikä saa mitään aikaiseksi. Yksinäisenä ja turhautuneena sitten illan päätteksi kotiin.

Niin, mitä tapahtuu tämän pokauksen jälkeen. Ätmien kohdaalla kun on todellakin todellisuutta se, että heilllä menee valtava aika pelkästään siihen, että oppivat pokaamaan oikeaoppisesti. Kiinnostaako sua pitää sitä naista? Luuletko että tämä nainen oikeasti pitäisi sinusta kun on oppinut tuntemaan sinut paremmin? Osaatko ajatella asiaa naisen näkökulmasta; mitä hän ajattelee sinusta, kun saa selville, ettet oikeasti olekaan sellainen mitä hänet pokatessasi annoit hänen ymmärtää?

Kaikilla meillä on todellakin ongelmia, mutta tutustumisvaihe täytyy yleensä olla erittäin mutkaton. Väittäisin, että nimenomaan tuo tutustumisvaihe on ätmien isoin ongelma - he ovat sosiaalisesti kömpelöitä, puhuminen saattaa olla epävarmaa, puhuvat joko liian kovaa tai hiljaa, puhetyylissä korjattavaa, saattavat vaikuttaa tylyiltä, vaikka eivät halua olla sitä vaan ovat todellisuudessa erittäinkin kiinnostuneita.

Ihmiset vaan tulkitsevat tämän väärin. Jos he vaan tuntisivat "ätmin" paremmin, saattaisivat he myöhemmin ymmärtää, että hieman töksöllä tyylillä sanottu asia tarkoittaakin "ätmille" ihan normaalia asian ilmaisua.

Tämä, että ätmi ei pääse edes alkuun suhteissa, ei ätmi saa edes mahdollisuuttakaan näyttää, mitä muuta osaa. Jos ätmi ymmärretään puhetyylin takia väärin, he tarvitsevat valmennusta ja harjaannusta puhetaidossa.

Oletko muuten lukenut kirjan Aristoteleen retoriikka. Kyky puhua vakuuttavasti oli jo antiikin Ateenassa tärkeä taito. Hyvän puhetaidon merkitystä ei todellakaan voi väheksyä, kun teet tuttavuutta tuntemattomaan naiseen. Olen kyllä tähänkin törmännyt, että poket eivät päästä edes sisään yökerhoon, jos puhuminen on hankalaa, vaikka ei olisi ollenkaan juonut.

Niin tuo onkin se ongelma, mitä naiset ajattelee, kun tuntee miehen paremmin ja huomaavat, että mies ei ole sellainen, mitä pokatessa antoi ymmärtää. Kun pokauspaikkoihin pääsee vain sellaiset, jotka osaavat antaa välittömästi hyvän vaikutelman, paikkoihin ei edes pääse sellaiset yksilöt, jotka eivät täytä riittävästi "keskiverto" ihmisen kriteerejä.

Hiljattainhan oli Ylessä artikkelikin psykopatiasta. Tuossa keskustelussa hiukan tarkemmin. Jos ihminen osaa kuitenkin hurmata, tästä seuraa yleisemmin myös jatkoakin kuin silloin jos ihminen ei osaa hurmata. Alemman tason miehiltä ja myös naisiltakin puuttuu tämä hurmaamisen taito. Nainen39vee on palstan älykkäin kirjoittaja. Tämä nainen osaa perustella amielipiteensä kunnolla, käyttää kunnolla aikaa vastaamiseen jopa pitkiinkin viesteihin ja vastaa niihin myös saman verran.

Ei tarvitse olla kaikesta samaa mieltä, mutta todella paljon olen oppinut nimenomaan Nainen39veen kirjoituksista. Tuossa esimerkkejä hänen loistavista keskusteluista. Tällainen on mielestäni juuri merkityksellistä keskustelua. Mies ja nainen kiertelee hedelmäpuuta kuumeisesti. Kumpikin keskittyy etsimään sopivimman hedelmän. Mitä enemmän kumpikin miettii miltä ensimmäinen haukkaisu maistuu, sen kiihkeämmäksi sen etsintä käy. Kohta kumpikin ojentaa kätensä kohti taivaita.

Valittu hedelmä näyttää taivaallisen täydelliseltä. Mutta kumpikin tarraa samaan hedelmään. Kumpikin pitää hedelmästä kiinni, mutta samalla toisensa kädestä. Sanaakaan sanomatta he vaipuvat puun juurelle.

He nauttivat yhdessä hedelmän ensihaukkasun tunteen ja pieni lintu hedelmäpuun oksalta vaan näkee kahden ihmisen poimitun himon. Se hiljentää jopa taivaan livertäjän, joka tietää tuon levottomuuden purkauksen merkityksen.

Hedelmä on yhä puussa kahden ihmisen kosketuksen jälkeen. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Suhteet Sinkut sinkkubaarit stadissa sinkkubaarit stadissa uustsadilainen Kertokaas kaikki naiset ja miehet, mihin baareihin menette yleensä stadissa, kun mielessä on seuran löytäminen?

Itse olen vee mies, ja toistaiseksi minulle on suositeltu Kallea, Vantaa hotellia ja Ladymoonia. Muita varteenotettavia paikkoja seuran löytämiseksi, tai kommentteja noista mainitsemistani? Kiitos asiallisista vastauksista jo etukäteen! Kyllä ätmit vaan tarvitsee paljon iskuyrityksiä Ätmeillä on monesti ongelma, että heiltä puuttuu kokemusta "normaalista" sosiaalisuudesta.

Nainen39vee on palstan älykkäin kirjoittaja Tämä nainen osaa perustella amielipiteensä kunnolla, käyttää kunnolla aikaa vastaamiseen jopa pitkiinkin viesteihin ja vastaa niihin myös saman verran. Ei tarvi baaria Zetor- usein täynnä, hyvin eri-ikäistä porukkaa, paljon "kontaktihaluisia" miehiä seassa, vaikea saada järkevää keskustelua aikaan. Popkellari- yhden kerran kokemuksella varsin ok, ei niin täynnä, mutta ei niin lihatiskimeininki.

Vantaahotelli-usein keikka samaan aikaan , lihatiski. Kalle -tykkään, keskustelutaitoisia joukossa, mutta pe-la ollut ainakin kesällä aika hiljaista, to rulaa.

Tietääkö kukaan millanen mesta on Bohemia itiksessä? Onko "kontaktinhakuiset miehet" huono asia? Etkö juuri mennyt baariin saadaksesi kontakteja? En mene baariin kontaktia hakemista varten, vaan lähinnä tanssimaan. Todennäköisyys, että sieltä löytyisi suurinpiirtein ikäiseni, vapaa, älykäs ja hyväsydäminen mies on aika pieni.

En jaksa sellaiseen uskoa. Tietynlainen "kontaktihakuisuus", jota noissa paikoissa, on huono asia. Noissa paikoissa "kontakti" on lantiosta kiinni ottamista yms. Hyvää "kontaktinhakua" olisi flirtti ja järkevä keskustelu, joka sitten johtaisi varsinaiseen tutustumiseen tai ei. Niinpä niin, miehet sanoo suoraan menevänsä baariin bongailemaan naisia ja naiset sanoo menevänsä "lähinnä tanssimaan". Menee samaan sarjaan kun kommentit "katotaan mihin se johtaa".

Olen luullut, että evoluutio olisi jo tehnyt tehtävänsä. Itse tykkään nimenomaan jutella naisten kanssa baarissa, koska se on hauskaa Keskustelu vaan tuppaa monessa mestassa olemaan aika vaikeeta kun poppi soi niin että korvat vuotaa verta.

Onks tietoa onko Kallen perjantait vilkastunu? Toimiiko toi niiden sinkkuperjantai-tsysteemi? Muutaman kerran ollut, ja kyllä se menettelee kun laittaa pyykkipojan nenään ja laput silmille. Hauskaahan meillä on ollut, tiukasti omalla porukalla, mutta en mä sieltä seuraa etsisi. Musiikki joskus ihan hyvää.

Vois jopa harkita Ei minullakaan ole mitään fiksua keskustelua ja pientä flirttiä vastaan. Jos baarista löytäisi enimmäkseen sellaista menoa, ilman lieveilmiöitä, voisin mennä baariin miehiä tavatakseni. Naisena voi lähteä tosiaan tanssimaan ja joskus ehkä flirttailemaankin. Jos haussa olisi "ihan mikä tahansa helppo hoito", tuskin sitä ehdottelijoille vastaisi ettei ole mihinkään eikä kenenkään kanssa lähtemässä ;-. Naiset sanovat menevänsä tanssimaan, oikeasti etsivät seurustelukumppania.

Miehet sanovat menevänsä bongailemaan naisia, oikeasti etsivät yhden yön juttua. Hyviä pointteja ja hyviä vastauksia. Aloin olla jo hetken huolissani, kun ei kuulunut kuin muutamasta paikasta Helsingin kokoisessa kaupungissa.

Mielenkiintoista on huomata hirmuinen nurkkakuntaisuus siinä, mikä on stadia vai ei. Siis onhan se varmaan hirveää jos joku sivulauseessa antaa ymmärtää että esim. Itse olen kuvitellut, että siellä ollaan niin räkä poskella, että on huono paikka löytää älyllistä elämää. No nyt vaikuttaa ainakin, että Zetoriin pitää mennä naisia jututtamaan ja varmaan myös kierros Kalliossa pitää ottaa ohjelmaan. Ainakin niin niiden kotisivut väittää. Kuulostaa hauskalta idealta ja Kallellahan on maine mestana joka on täynnä Ei Kallen hinnoilla viitti kuitenkaan mennä tyhjään raflaan.

Itse olen pari kertaa käynyt Zetorissa, tosin useampi vuosi takaperin sitten, ja voin sanoa, että musiikki pauhaa niin kovaa, ettei puheesta saa selvää. Ilman korvatulppia ei kannata mennä, jos haluaa säilyttää kuulonsa. Ehkä meno on muuttunut nykyään, tiedä häntä. Luulen, että afrikkalaiset pyörivät iskumielessä enemmän keskustassa, mummoputki rules. Juntin ei kannata mennä Kalleen torstaina, mutta perjantaina varmaankin.

Vastaavasti Zetorista tai jostain baarista ei löydä tasokkaita naisia. Teatterissa jäisi aika yksin, ellei ole yhtä tasokas kuin siellä käyvät naiset.

Eli etsi kaltaisesti paikka, niin löydät seuraa. Vaatii ensin kiertämistä ympäriisnä, jotta näet millainen mikin paikka on.

Mainitut ja lisäksi Mummotunneli toimivat varmasti. Kuljen missä kuljen, yleensä Kalliossa ja Alppiharjussa, ja aina irtoo. Noi hotelli vantaat sun muut zetorit on keski-ikäisille junteille. Niin justiinsa, eli Kallion lähiöräkälöissä ei ole keski-ikäisiä juntteja ja aina käy flaksi. Kallio ei lähiö vaan osa kantakaupunkia, eikä siellä näin ollen ole lähiöräkälöitä. Lähikuppila on eri asia. Vanhempaa väkeä löytyy paikasta riippuen paljon-vähän-ei ollenkaan, mutta jo alueen demografian takia nuoria on paljon.

Kallio ei ole junttila, toisin kuin koko Vantaa. Vaikea uskoa, että yhdelläkään niistä harakoista olisi varaa ottaa maksua. Jos mä joskus johonkin lähden suuntaan Storyvilleen, siellä ne Ladyt luuraa. Toinen hyvä syy on, että siellä saa tupakoida sisätiloissa ja sehän sopii. Kaikki ei tosin viihdy Jazz klubeissa, mutta ei se musiikki aina ole se: Tää saattaa olla ennakkoluulo, muta eikös storyvillessä notku nimenomaan lady-ikäluokkaan ehtineet naiset?

Ainakin itse viihdyn noin kolmekybästen suosimissa mestoissa, kuten ladymoon Onhan se totta, että siellä on pääosin vähän iäkkäämpää porukkaa.

Viime vuosina on puhuttu paljon sinkkujen yksinäisyydestä ja siitä, että monilla sinkuilla olisi vaikeaa löytää mieluista seuraa. Jennyllä ei tätä ongelmaa ole ollut. Me Naisten kyselyyn vastanneista monella on samanlaisia kokemuksia kuin Jennyllä. Noin 75 vastaajista kertoi, ettei heillä ole ollut minkäänlaisia ongelmia löytää seksi- eikä juttuseuraa. Mainos Teksti jatkuu alla. Naiset pärjäävät miehiä paremmin sinkkuina Sukupuoli saattaa vaikuttaa siihen, kuinka hyvin pärjäät sinkkuna.

Tällaista on suomalaisen sinkkuäidin seksielämä — Kyllä mulla on tällaisia hyvinkin ihania herrasmiehiä joiden kanssa treffaillaan ja sitten lemmitään, Jenny Lehtinen paljastaa. Moni sairastaa psoriasista tietämättään —. Psoriasista voi olla vaikea erottaa muista iho- ja nivelsairauksista.

Jenna Salo odotti oikeaa diagnoosia yli kymmenen vuotta. Kommentit Näytä lisää Kommentointi on päättynyt. Kapteeni Sipilän rauhoittelupuheet kielivät hallituksen syvästä hädästä. Mervi Kallio ei voinut kuin nauraa kesken tv-haastattelun — näin Valtteri Bottas selitteli haukotteluaan C Moren F1-lähetyksessä. Elitloppetin voitto Italiaan — Suomeen huippuarvokas kolmostila. Daniel Ricciardo kärsi ikävistä ongelmista Monacon F1-kisassa — paljasti kiinnostavan tiedon voittonsa taustasta.

Maanantaina voi olla historiallinen hellepäivä. Kuumana päivänä viileään — miksi iho menee kananlihalle? Jyväskylän Korpilahden iso tulipalo muuttui maastopaloksi. Erokouluttaja antaa 6 parasta vinkkiään

suomi sinkut panoseuraa helsinki

Alemman tason miehiltä ja myös naisiltakin puuttuu tämä hurmaamisen taito. Nainen39vee on palstan älykkäin kirjoittaja. Tämä nainen osaa perustella amielipiteensä kunnolla, käyttää kunnolla aikaa vastaamiseen jopa pitkiinkin viesteihin ja vastaa niihin myös saman verran. Ei tarvitse olla kaikesta samaa mieltä, mutta todella paljon olen oppinut nimenomaan Nainen39veen kirjoituksista.

Tuossa esimerkkejä hänen loistavista keskusteluista. Tällainen on mielestäni juuri merkityksellistä keskustelua. Mies ja nainen kiertelee hedelmäpuuta kuumeisesti. Kumpikin keskittyy etsimään sopivimman hedelmän. Mitä enemmän kumpikin miettii miltä ensimmäinen haukkaisu maistuu, sen kiihkeämmäksi sen etsintä käy. Kohta kumpikin ojentaa kätensä kohti taivaita. Valittu hedelmä näyttää taivaallisen täydelliseltä. Mutta kumpikin tarraa samaan hedelmään.

Kumpikin pitää hedelmästä kiinni, mutta samalla toisensa kädestä. Sanaakaan sanomatta he vaipuvat puun juurelle. He nauttivat yhdessä hedelmän ensihaukkasun tunteen ja pieni lintu hedelmäpuun oksalta vaan näkee kahden ihmisen poimitun himon. Se hiljentää jopa taivaan livertäjän, joka tietää tuon levottomuuden purkauksen merkityksen. Hedelmä on yhä puussa kahden ihmisen kosketuksen jälkeen. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Suhteet Sinkut sinkkubaarit stadissa sinkkubaarit stadissa uustsadilainen Kertokaas kaikki naiset ja miehet, mihin baareihin menette yleensä stadissa, kun mielessä on seuran löytäminen?

Itse olen vee mies, ja toistaiseksi minulle on suositeltu Kallea, Vantaa hotellia ja Ladymoonia. Muita varteenotettavia paikkoja seuran löytämiseksi, tai kommentteja noista mainitsemistani?

Kiitos asiallisista vastauksista jo etukäteen! Kyllä ätmit vaan tarvitsee paljon iskuyrityksiä Ätmeillä on monesti ongelma, että heiltä puuttuu kokemusta "normaalista" sosiaalisuudesta.

Nainen39vee on palstan älykkäin kirjoittaja Tämä nainen osaa perustella amielipiteensä kunnolla, käyttää kunnolla aikaa vastaamiseen jopa pitkiinkin viesteihin ja vastaa niihin myös saman verran. Ei tarvi baaria Zetor- usein täynnä, hyvin eri-ikäistä porukkaa, paljon "kontaktihaluisia" miehiä seassa, vaikea saada järkevää keskustelua aikaan.

Popkellari- yhden kerran kokemuksella varsin ok, ei niin täynnä, mutta ei niin lihatiskimeininki. Vantaahotelli-usein keikka samaan aikaan , lihatiski.

Kalle -tykkään, keskustelutaitoisia joukossa, mutta pe-la ollut ainakin kesällä aika hiljaista, to rulaa. Tietääkö kukaan millanen mesta on Bohemia itiksessä? Onko "kontaktinhakuiset miehet" huono asia? Etkö juuri mennyt baariin saadaksesi kontakteja? En mene baariin kontaktia hakemista varten, vaan lähinnä tanssimaan. Todennäköisyys, että sieltä löytyisi suurinpiirtein ikäiseni, vapaa, älykäs ja hyväsydäminen mies on aika pieni. En jaksa sellaiseen uskoa. Tietynlainen "kontaktihakuisuus", jota noissa paikoissa, on huono asia.

Noissa paikoissa "kontakti" on lantiosta kiinni ottamista yms. Hyvää "kontaktinhakua" olisi flirtti ja järkevä keskustelu, joka sitten johtaisi varsinaiseen tutustumiseen tai ei. Niinpä niin, miehet sanoo suoraan menevänsä baariin bongailemaan naisia ja naiset sanoo menevänsä "lähinnä tanssimaan". Menee samaan sarjaan kun kommentit "katotaan mihin se johtaa".

Olen luullut, että evoluutio olisi jo tehnyt tehtävänsä. Itse tykkään nimenomaan jutella naisten kanssa baarissa, koska se on hauskaa Keskustelu vaan tuppaa monessa mestassa olemaan aika vaikeeta kun poppi soi niin että korvat vuotaa verta. Onks tietoa onko Kallen perjantait vilkastunu? Toimiiko toi niiden sinkkuperjantai-tsysteemi? Muutaman kerran ollut, ja kyllä se menettelee kun laittaa pyykkipojan nenään ja laput silmille.

Hauskaahan meillä on ollut, tiukasti omalla porukalla, mutta en mä sieltä seuraa etsisi. Musiikki joskus ihan hyvää. Vois jopa harkita Ei minullakaan ole mitään fiksua keskustelua ja pientä flirttiä vastaan. Jos baarista löytäisi enimmäkseen sellaista menoa, ilman lieveilmiöitä, voisin mennä baariin miehiä tavatakseni. Naisena voi lähteä tosiaan tanssimaan ja joskus ehkä flirttailemaankin.

Jos haussa olisi "ihan mikä tahansa helppo hoito", tuskin sitä ehdottelijoille vastaisi ettei ole mihinkään eikä kenenkään kanssa lähtemässä ;-. Naiset sanovat menevänsä tanssimaan, oikeasti etsivät seurustelukumppania. Miehet sanovat menevänsä bongailemaan naisia, oikeasti etsivät yhden yön juttua. Hyviä pointteja ja hyviä vastauksia. Aloin olla jo hetken huolissani, kun ei kuulunut kuin muutamasta paikasta Helsingin kokoisessa kaupungissa.

Mielenkiintoista on huomata hirmuinen nurkkakuntaisuus siinä, mikä on stadia vai ei. Siis onhan se varmaan hirveää jos joku sivulauseessa antaa ymmärtää että esim. Itse olen kuvitellut, että siellä ollaan niin räkä poskella, että on huono paikka löytää älyllistä elämää.

No nyt vaikuttaa ainakin, että Zetoriin pitää mennä naisia jututtamaan ja varmaan myös kierros Kalliossa pitää ottaa ohjelmaan. Ainakin niin niiden kotisivut väittää. Kuulostaa hauskalta idealta ja Kallellahan on maine mestana joka on täynnä Ei Kallen hinnoilla viitti kuitenkaan mennä tyhjään raflaan. Itse olen pari kertaa käynyt Zetorissa, tosin useampi vuosi takaperin sitten, ja voin sanoa, että musiikki pauhaa niin kovaa, ettei puheesta saa selvää.

Ilman korvatulppia ei kannata mennä, jos haluaa säilyttää kuulonsa. Ehkä meno on muuttunut nykyään, tiedä häntä. Luulen, että afrikkalaiset pyörivät iskumielessä enemmän keskustassa, mummoputki rules.

Juntin ei kannata mennä Kalleen torstaina, mutta perjantaina varmaankin. Vastaavasti Zetorista tai jostain baarista ei löydä tasokkaita naisia.

Teatterissa jäisi aika yksin, ellei ole yhtä tasokas kuin siellä käyvät naiset. Eli etsi kaltaisesti paikka, niin löydät seuraa. Vaatii ensin kiertämistä ympäriisnä, jotta näet millainen mikin paikka on. Mainitut ja lisäksi Mummotunneli toimivat varmasti. Kuljen missä kuljen, yleensä Kalliossa ja Alppiharjussa, ja aina irtoo. Noi hotelli vantaat sun muut zetorit on keski-ikäisille junteille.

Niin justiinsa, eli Kallion lähiöräkälöissä ei ole keski-ikäisiä juntteja ja aina käy flaksi. Kallio ei lähiö vaan osa kantakaupunkia, eikä siellä näin ollen ole lähiöräkälöitä. Lähikuppila on eri asia. Vanhempaa väkeä löytyy paikasta riippuen paljon-vähän-ei ollenkaan, mutta jo alueen demografian takia nuoria on paljon.

Kallio ei ole junttila, toisin kuin koko Vantaa. Vaikea uskoa, että yhdelläkään niistä harakoista olisi varaa ottaa maksua. Jos mä joskus johonkin lähden suuntaan Storyvilleen, siellä ne Ladyt luuraa. Toinen hyvä syy on, että siellä saa tupakoida sisätiloissa ja sehän sopii. Kaikki ei tosin viihdy Jazz klubeissa, mutta ei se musiikki aina ole se: Tää saattaa olla ennakkoluulo, muta eikös storyvillessä notku nimenomaan lady-ikäluokkaan ehtineet naiset? Ainakin itse viihdyn noin kolmekybästen suosimissa mestoissa, kuten ladymoon Onhan se totta, että siellä on pääosin vähän iäkkäämpää porukkaa.

On siellä sitten nuorempiakin joukossa. En mä millään tavoin puolustele Storyvillee, paikka siinä missä muutkin. Se paikan valintakin on paljon siitä kiinni mitä itse illaltaan hakee, joskus kaipaa vähän railakkaampaa menoo, joskus taas vähän hillitympää. Nykyään käyn harvoin missään, oikeen tunnekkaan noita paikkoja enää. Storyville oli kuitenkin nyt se missä viimeksi tuli pyörittyy. Kaikki ovat täynnä kännisiä idiootteja. Kunnon Tallinnan risteily vaan toimii edelleen ja on hyvät mahkut tavata muitakin kun nipoja stadilaismimmejä.

Satiaisia, noita pikku vekkuleita. Ei taida Helsingissä olla mitään sellaisia baareja, joissa myös yksinäiset nuoret miehet voisivat käydä? Jokaisen miehen pitää pokelle näyttää kenen huostaan kuuluu. Älä edes suunnittele Mihinkään paikkaan ei ole lupa mennä yksin, vaan aina täytyy olla vähintään kahden hengen seurue. Sitäkin katsotaan vähän pahalla, ennemmin vähintään neljän ihmisen porukka, niin olet normaali. Jos sitten jossain vaiheessa iltaa joku kaveri lähtee aikaisin kotiin, niin muidenkin täytyy lähteä.

Missään nimessä ei saa jäädä yksin mihinkään paikkaan. Jokaisessa baarissa tulee olla henkilökunnasta nimetty henkilö, joka vahtii ettei kukaan tule baariin yksin ja jos tulee, niin paheksuu kyseistä henkilöä, kunnes hän tajuaa lähteä pois. Törkeää mennä yksin baariin. Tämähän on nyt tätä ikiaikaista juttua, mutta sanonpa silti. Mielestäni Kallion kapakat on parhaita paikkoja käydä yksinään, siellä on aina löytynyt seuraa. Keskustassa yksinäiselle paras paikka saattaisi olla Molly Malone's.

Sieltäkin on aina seuraa löytynyt ja tungos on usein sellainen ettei kukaan edes huomaa että olet yksin: Vantaa hotelli ei ole stadissa pösilö. Kalle, Teatteri ja Apollo, jos etsit sivistyneempää porukkaa. Zetorit, mummotunnelit ja ladymoonit on tarkoitettu radanvarsikansalle, eli sieltä bongaat sitten vantaalaisia yh-äitejä, lähihoitajia ja parturikampaajia. Toisaalta, jos olet jostain maalta kotoisin, niin jälkimmäiset paikat sopivatkin sinulle paremmin.

Jos keksityttäis kuitenkin tuohon alkuperäseen teemaan. Jos olet nuorempi mies, naiset syövät sinut elävältä mummotunnelissa. Ilmesty paikan päälle, avaa keskustelu naisen kanssa ja parin tunnin ja useamman drinkin päästä havahdut siihen, että nyt ollaan 25 vuotta vanhemman daamin kanssa taksissa kohti jomman kumman rakasteluluolaa. Jos netissä vaanivat puumat kiinnostaa, katso myös Milfs. Meno on kuin laivalla. Yksinhuoltajia ja tavallista työssä käyvää kansaa, jotka eivät turhia kainostele.

Yhdet drinkit, hieman lämmittelyä ja ei muuta kuin taksijonon kautta naisen kämpälle panemaan. Yli vuotiaat naiset eivät enää pelaile pelejä, vaan homma on selvä.

Jos olet kuta kuinkin tajuissasi, mies ja osaat puhua naiselle mukavia, et voi lähteä tästä yökerhosta tyhjin käsin. Parisuhteen tai avioliiton turruttamat naiset ja miehet hakevat salaista seuraa , joka perustuu puhtaasti seksiin. Lisäksi sieltä voivat totta kai myös sinkut hakea seksiseuraa. Systeemi toimii kuten muutkin deittisivustot, mutta pohjimmiltaan kaikilla on tavoitteena vain löytää panoseuraa.

Rekisteröidy Victoria Milaniin ilmaiseksi tästä. Laita Tinder laulamaan ja löydä itsellesi heti seksiseuraa Helsingistä. Tosin, tähän pitänee varata hieman enemmän aikaa.

Mutta kuten tiedät, moni on Tinderissä liikkeellä vapaamielisesti myös valmiina yhden yön juttuihin. Älä vonkaa seksiä liian suorasti, vaan sovi normaalitreffit jo samaksi illaksi alkoholipitoisen drinkin ääreen.

FlirttiClubi on sen kaliiberin sivusto, että täällä ei turhia lätistä mistään taiteesta tai matkailusta. Täällä mennään suoraan asiaan ja puhutaan panemisesta. Käy kokeilemassa ilmaiseksi — profiilikuvat ovat taatusti näkemisen arvoisia. Lähde radalle, tai rekisteröidy kaikkiin yllä oleviin netistä seksiseuraa helsinkiläisille tarjoaviin palveluihin, niin olet vällyjen välissä alta aikayksikön. Käy ainakin katsastamassa FlirttiClubi. Aloita naisen lämmittäminen hitaasti sen sijaan, että heti käyt asiaan tokaisemalla: Tällä saattaa lähteä ronskeimmat naiset, mutta kun haetaan laatukinkkua, lämmitä heitä herrasmiehen ottein, mutta päättäväisesti.

Eli netistä pikaisesti treffeille ja treffeiltä sulavasti kohti jomman kumman makuukammaria. Entä mistä löytää seksiä Helsingissä parhaiten?

Reader Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *