Treffit seksiä kotona

treffit seksiä kotona

Oon vähän romantikko ja jo aikalailla ihastunut D: Ei oo vielä tehty muuta ku pidetty kädestä ja halattu hyvästiksi mutta ootan innolla pusua: Itte menin toisella kerralla yökylään: D Kaikki meni kyllä hyvin! Pakko vielä hehkuttaa että kun käveltiin käsi kädessä niin tuntui kuin oltaisiin jo vanha pariskunta, vaikka siis ujoutta ja jännitettä olikin: D En malta odottaaa.

D kyseessä siis tinderjätkä jonka kans olin puhunu tinderissä ja wapissa pari päivää, kunnes nähtiin ekan kerran, ja menin sillon suoraan sen luo. D mut en ookaan nyt ettiny mitään suhdetta eikä myöskään nää jätkät, ja kaikki haluttiin seksiä, niin ei oo mikään ihme et ollaan heti siihen päädytty.

D eli ne meijän tokat treffit kesti heti 2 päivää, vaikkei totakaan yökyläilyä suunniteltu. Riippuu aika paljon tyypistä ja tilanteesta. Esimerkiks nykysen poikaystävän päästin luokseni heti ekoilla treffeillä ravintolassa käymisen ja sulkkiksen pelaamisen jälkeen ja näitä ensitreffejä ennen oltiin tavattu livenä vasta 2 kertaa ja nekin sellasia 15 min kestäviä jutteluhetkiä mun työpaikalla eli kuntosalilla. Tein kyllä selväks ennen tota et kyse ei oo mistään seksistä tmv missään tapauksessa ja suhtautuminen siihen oli positiivinen hän kerto arvostavansa sellasia naisia ketkä ei oo liian helppoja: D , joten se sinetöi sen päätöksen et pääsi mun luo hengailemaan.

Yleensä kumminkin oon pidättyväisempi asiassa ja etenkin jos tapaan jonkun netin tms kautta niin oon varovaisempi, sillä vaikken tahdo olla hysteerinen niin sen verran on epäilyttäviäkin kokemuksia tullu kuultua. Jos joku nyt ihmettelee miten se missä tapaa vaikuttaa asiaan niin voin kertoo eli kun esimerkiks tapasin nykysen poikaystäväni sattumalta salilla, oli todennäkösyys sille et hän olis joku sekopää pienempi kuin se et nettituttu olis sellanen, koska netissä kumminkin kaikkien normaalien tyyppien joukossa pyörii myös niitä metsästämässä uhreja.

Joo itekki mun ihastus kysy mua viime viikolla et voisko se tulla meille ja sillee.. D Vittu mua jännittää koska en oo ikää hengannu senkaa mut mä sanoisin että kolmansilla treffeillä olis varmaan aika hyvä! Jo ekoilla treffeillä tällä hetkellä tapailemani mies oli mun luona: D Hyvin meni, muutama tunti oltiin yhdessä. Poikaystäväni kanssa ensitreffit oli mun luona.. D Mutta noin niinku muuten en ikinä tekisi noin. Varsinkin kun toi oli suunniteltua ja poikaystävän tällöin vain kerran tapaamani miehen oli pakko jäädä yöksi.

Toi oli joku mielenhäiriö ja vaan tuntu oikeelta. Mutta sanoisin että tee niinkuin susta tuntuu. Jos mies haluaa jotain mitä sä et niin voit kieltäytyä, eikä senkään tarvi tarkoittaa juttunne loppua.

Jotkut vaan etenee eri tahtiin jne. Hyvin epätodennaköstä että mies olis joku raiskaaja tms mutta tiettyä varovaisuutta on hyvä olla joo. Ensimmäinen live-tapaaminen miehen kotiovella, ja sinne jäin kahdeksi viikoksi. Varsinkin kun matkustin toiseen maahan sen takia eikä tuttuja mailla eikä halmeilla. Elossa ollaan ja nyt asutaan yhdessä Suomessa.

Oon tavannut tinder-miehiä jomman kumman kotona jo ekoilla tai tokilla treffeillä, kummassakin tapauksessa harrastettiin seksiä. Mut nää on olleet sellaisia joista en oo halunnut mitään vakavaa. Jos oisin kiinnostunut ihan parisuhteestakin, odottaisin varmasti kauemmin.

Noh voin tavata jo ekoilla treffeillä jomman kumman kotona. Jälkeen päin ajateltuna nuo tinder miehet oli aika riskialtis veto, mutta onneksi olivat kunnollisia. Mutta oon kaikki poikaystäväni pyytänyt kotiini kylään, yhtä lukuunottamatta oltiin tavattu aiemminkin. Aika usein olen tavannut ensimmäisillä treffeillä kotona. Onhan se ehkä vähän noloa, jos näyttäytyy julkisilla paikoilla aina eri miehen kanssa.

Mutta toisaalta kotona tapaaminen heti on ehkä vähän tylsää. Huh nyt oon kyllä jo niin kusessa siihen että: D Mulla on facebook koko päivän auki että voin tuijotella sen komeutta, kuuntelen lällybiisejä ja suunnittelen mitä kaikkea ruokaa voitais tehdä yhdessä ja kaikkea muuta.

D tää on ihan uutta mulle Meni vähän ohi aiheen mutta asdfg. Jos se olis vaan seksin perässä niin eihän se juttelis mulle koko päivää, eihän? Tää ihanuus ei saa loppua Olis ees semmonen kaveri jolle vois purkaa tätä: D Tuijotan vaan hölmönä sen kuvaa ja kikattelen ittekseni, miten noin komea ja ihana kiinnostukaan musta: D Ja se on vielä samanlainen hupsu ku minäkin. Toivottavasti voin sit tulla tänne leijumaan onnesta treffien jälkeen: Awww tule tule leijumaaaan!! Samaistun siis niin paljon, aloin muutamia kuukausii sitte juttelee yhelle erittttttäin komealle miehelle ja oon joutunu monet kerrat pettymää kun oon menny aikasemmi treffeille toisen kotiin kattomaan leffaa ja olen nyt oppinu ettei se leffa tai netflix oikeesti oo leffan kattelua D ja pelotti kans mitkä sen tarkotusperät on kun se ois kutsunu mut jo ekoille treffeille sen kotiiin.

MUTTA MUTTA, jotain viis kertaa nähtii julkisilla paikoilla ja käytii syömäs ja siel sun täällä ennen kun uskalsin mennä kyläileeeee ja kun vihdoin menin sinne kyläilee kauhusta kankeena niin kaikki meniki hyvi! Katottii leffaa ja kaikkea eikä se yrittäny mitäääään ja vasta kun mentii nukkuun ni halailtii ja pussailtii ekan kerran: D ja ny hengailen siel aina ku mahollista: DD Et ihan omassa tahdissa, ja sun ei tarvi tehdä mitään mitä et halua ja jos se ei ymmärrä sitä niin ei ole sun aikas arvonen!

Tätä ihana lukea kun vois niin olla mun kirjottamaaki, niin paljo samaistun XD. Juu tuun sit päivittelemään: Jos nostat hänet jalustalle, niin kohta hän kiinnostuu pelkästä seksistä. Eli älä näe miestä liian hyvänä, vaan koita käyttäytyä normaalisti: D Jos miekkonen ei tykkää multa saamastaan huomiosta niin menkööt sit muiden naisten luo: Tee niin kuin hyvältä tuntuu.

Kysyin kierrellen ja kaarrellen että mitä se on hakemassa ja vakavaa juttua kuulemma: D Enkä usko että se valehtelee koska sen puheetkin on kuulostanut siltä että haluaisi tehdä kaikenlaista mun kanssa, käydä paikoissa jne vielä pidemmänkin ajan päästä.

Aaaa en varmaan saa tänään unta! Me tultiin ekan kahvittelukerran jälkeen meille, juteltiin siis ihan vaan ja juotiin kahvia. Ei nykyinen poikaystävä tuolloin yrittänytkään mitään seksiin johdattelevaa: D tosin tunnettiin jo aikaisemmin, joten ihan ventovierasta en ehkä kotiini aluksi toisi. Varmaan haluaisin tavata ainakin kolme kertaa ennen sitä. En ole koskaan tapaillut ketään kunnolla, vaan ennemmin tapailu on lähtenyt liikkeelle siitä, että ollaan päädytty läheisiin tunnelmiin kostean illan jälkeen.

Mulle ei siis kotiin meneminen ole millään tavalla ongelma, ei edes ensitreffeillä. Tää keskustelu kääntyi vähän eri suuntaan ku aioin mutta Se halas mua tervehdykseksi ja käytiin eka pienessä kuppilassa istumassa.

Mä sain jostain syystä ihan kauheen hihityskohtauksen siellä: Sit mentiin kattomaan leffaa, istuttiin lähekkäin ja meidän käsivarret ah sen hauikset koski oikeastaan koko ajan. Toivoin että se olisi hoksannut ottaa mun kädestä kiinni mutta ei! D Joskus se kuitenkin hipaisi mun kättä ja sai mut punastelemaan: D Leffan jälkeen käveltiin puistossa ja taivaalla oli kirkas kuu, tähtiä ja revontulia: D Se saattoi mut turvallisesti bussille.

Lohduttomat kuvat Liverpoolin maalivahdin tylystä kohtelusta — joukkuetoverien käytös pöyristyttää: Aina hillitty ruhtinatar Charlene heittäytyi villiksi F1-palkintojenjaossa — ilmeili ja hörppäsi samppanjaa: Tähän vastattuaan Riina, 31, olisi voittanut historian suurimman Haluatko miljonääriksi? Matkustaja kuvasi raitiovaununkuljettajan toimintaa ajon aikana ja kauhistui — HKL: Noora ihmetteli yhtäkkiä ilmestyneitä punaisia näppylöitä — lääkäri tunnisti yleisen vaivan heti.

Morsiamen äidin pöyristyttävä käytös järkytti hääväkeä: Entinen Playboy-malli päätyi järkyttävään tekoon: Meghanin elämä mullistuu täysin häiden jälkeen — nämä kaikki arkiset asiat ovat häneltä nyt jatkossa kiellettyjä.

Eilen naiset kertoivat, mistä syystä eka treffit jäivät viimeisiksi. Nyt on miesten vuoro avautua. Miesten kertomusten perusteella naisetkaan eivät aina näytä aivan parasta puoltaan. Tällaiset treffit takaavat, ettei toisia tule! Moni sairastaa psoriasista tietämättään —. Psoriasista voi olla vaikea erottaa muista iho- ja nivelsairauksista.

Jenna Salo odotti oikeaa diagnoosia yli kymmenen vuotta. Kommentit Näytä lisää Kommentointi on päättynyt.

treffit seksiä kotona

Treffit seksiä kotona -

Tää ihanuus ei saa loppua Olis ees semmonen kaveri jolle vois purkaa tätä: Kyytipalvelu Uber on ilmoittanut irtisanovansa työntekijää, jotka ovat työskennelleet yhtiön robottiautoprojektin parissa Arizonassa. Näin AVAn haastattelemat miehet vastasivat: Se halas mua tervehdykseksi ja käytiin eka pienessä kuppilassa istumassa. Hurmaava, lapsellinen vai idealisti — mitä napasi muoto paljastaa sinusta? Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

Noissa menee toisinaan niin, että jos nainen kutsuu miehen luokseen, niin miehen oletetaan tekevän aloitteen, mutta siitä ei välttämättä puhuta suoraan. Mies siis luultavasti "varmuuden vuoksi" tekee aloitteita, jos ei osaa oikein hyvin naista lukea. Kyllähän tollaset kotitreffit jo mukavasti silakalle tuoksahtaa.

Että varmaan kaverilla on jo toiveet korkealla. Ei silti välttämättä suuresti pety, jos ei saakaan. En itse välttämättä odota, riippuu vähän kuinka usein on tavattu ja miten ne ovat menneet. Mutta ilmeisesti aika moni vastapuolen edustaja käytöksen ja reaktioiden perusteella ajattelee juurikin, että odotan seksiä.

No olisiko kovin paha mainita etukäteen, että sun kutsu tarkoittaa leffailtaa ja yökyläily on ohjelmassa vasta jollain toisella kerralla, niin ei ainakaan jää epäselvyyttä mitkä sun tavoitteet ovat Ikävä fakta vaan on, että naisten käsitys siitä "miten naisesta kiinnostunut mies toimii" määrittyy aika pitkälti sen mukaan, millaisia kontaktinottoja naiset jossain yöelämässä saavat kokea.

Eli nainen kuvittelee että "kiinnostuneen miehen toiminta" on juuri sitä laatua miten se röyhkein kymmenys miehistä, joka panee eniten ja tekee eniten aloitteita, toimii.

Toisella tavoin toimivat miehetä jäävät lehdelle soittelemaan tai paremminkin baaritiskille ujoa katsekontaktia hakemaan, kun alfat korjaavat potin, joten heidän tapansa toimia jää naisille tuntemattomaksi. Ihan sama vaikka pettyisi. Kyllä aikuisen ihmisen pitää sellainen kestää. Miksi sä edes mietit tuollaista? Et ole vastuussa toisen aikuisen ihmisen ajatuksista ja tuntemuksista. Miten sinä ES sanoisit luoksesi ekaa kertaa tulevalle miehelle, että "tänään ei tule yrittää seksiä, mutta älä huoli pidän sinusta silti"?

Muista, että olisit nähnyt miestä vain kerran tai kaksi tätä ennen. Voisiko sen sanoa suoraan noilla sanoilla? Tuskin kutsuisin luokseni miestä jonka olen tavannut kerran tai kaksi.

Ja ihmiset ovat luonteeltaan erilaisia - luulis että joku joka tuntee minua edes vähän, tietäisi etten ole kovin rohkea ja nopea tapaus jotkin netin pikkupöksygallupit ovat oma mielikuvituslukunsa No, mä sanoisin suoraan, jos olisi sellainen tilanne. Tai mistä sen aina arvaisi mitä toisen päässä liikkuu, mutta se on ensisijaisesti jokaisen oma asia.

Juuri siksi, että olen käsittänyt että et ole niin rohkea miesten kanssa ja karvat pystyssä: Millä sanoilla sinä oikeasti uskaltaisit IRL, tositilanteessa sanoa miehelle tuon?

En usko, että saisit sanottua noilla sanoilla, mitä kirjoitin edelliseen. En usko, että moni rohkeakaan nainen saisi sanottua asiaa noin suoraan. Eikö suoraan sanominen ole se helpoin tapa? Ei mulle olisi ongelmaa sanoa tuota suoraan. Ongelma voisi olla arvata toisen mielenliikkeitä ja odotuksia. Sikäli kuin yhtään asiaa ymmärrän, niin tuon sanominen suoraan olisi useimmille naisille tosi vaikeaa. Naiset tykkäävät enemmän tilanteista, joissa he itse päättävät, että mies saa mennä menojaan.

Naiset haluavat, että mies on se, joka imartelee naista, ja nainen sitten antaa joko hyväksyvän tai hylkäävän lausunnon miehelle. Tuon lauseen sanominen on naisille siis tuplavaikeaa, ja jos oikeasti pystyisit sanomaan sen ääneen, kun mies on tullut luoksesi ensimmäistä kertaa kylään, niin ihmettelen. Taidat tehdä asiasta liian vaikean.

Asioissa ei välttämättä ole salamyhkäisiä syitä ja piilotettuja merkityksiä eikä kaikki ole jotain kummaa valtapeliä. Niin, asiat ovat yksinkertaisia, kunnes olet siinä tilanteessa jossa se pitäisi sanoa. Mitä tekee miehellä, joka ajattelee kuin hemmoteltu pikkukakara? En minä ajattele kuin pikkukakara, vaan olen vain tottunut siihen, miten naiset ajattelevat. Tällaisten juttujen oppiminen ja niihin totuttautuminen on pakollista naisten kanssa. Vieläkään en ole kovin sulava toimimaan niiden mukaan.

Minulle se on ollut todella perinpohjaista opettelua, siksi pystyn niin hyvin sanallistamaan näitä "sääntöjä". Useimmille ne säännöt ovat vain kirjoittamattomia, eli et ikinä näe niitä missään julkisesti. Siksi ne vaikuttavat omituisen monimutkaisilta ja piilomerkityksellisiltä, kun joku niitä kirjoittaa auki.

Olen kyllä vähän samaa mieltä m Naisten ajattelussa ja motiiveissa ei ole mitään sen erikoisempaa kuin miestenkään. Oletko m30 ollut koskaan terapiassa? Vois tehdä hyvää sulle ja kummallisille käsityksillesi. Ehkä olet itse varta vasten tapaillut pissisnaisia? Ihan kuten jotkut naiset "ajautuvat" kerta toisensa jälkee juopon ja pahoinpitelevän miehen kanssa suhteeseen. En ole ollut tuollaisissa tilanteissa, teen vain oletuksiani.

Edelleen kuvittelen että vois sanoa suoraan. Kyllä sitä seksiä olisi miehen silti saatava. Pihtaaminen on kylmää ja loukkaavaa. Naisten pitäisi huomioida enemmän miesten tunteita ja tarpeita! Pihtaaminen on sellainen juttu, että jos sitä tapahtuu jo suhteen alussa, sitä tapahtuu takuuvarmasti myöhemminkin. Ja pihtaavalla naisella ei tee mitään.

Sillä onhan se nyt s-tana, jos ei omalta naisystävältäkään saa. Olenko väittänyt, ettei miesten toiminta ja motiivit olisi yhtä monimutkainen juttu? Ai parin tapaamisen jälkeen? Miesten pitäisi huomioida enemmän naisten tunteita ja tarpeita! No, onhan niitä naisia jotka haluavat seksiä vaikka eka kerralla eikä' siinä mitään, toivottavasti kanit löytävät toisensa.

Sulla on tapana esittää piilo-oletuksia siitä miten kaikki naiset ajattelevat, tuntevat ja toimivat. Onko pihtaamista jos ei mee eka tapaamisella sänkyyn? Vai viimeistään kolmannenko jälkeen puhutaan pihtarista? Suurin osa naisista kyllä pelailee kaikenlaista "rivien välissä" tapahtuvaa pelailua joka on kuin miinakentällä kulkemista, yksikin väärä sana, liike, ele ja koko paska räjähtää käsiin ja sitten kaikki on just sen miehen syytä ja nainen alkaa suhtautua kylmästi pelkästään jonkun pienen jutun takia jota ei itsekään tajua tehneensä "väärin".

Koettu on, monet kerrat. Toki on olemassa sellaisiakin naisia, jotka eivät toimi kuin suurin osa naisista. Toiseksi viimeisin nainen, jonka kanssa seurustelin, oli juuri sellainen. Hän on se, josta olen sanonut, että minua pari vuotta vanhempi löllöpylly ja samalla ihanin nainen kenen kanssa olen ollut.

Se on hienoa, jos sinä et toimisi kuten suurin osa naisista. On kuitenkin aika vaikea löytää naisista ne, jotka eivät tykkää siitä ketkuilusta. Jos kahdeksan naista kymmenestä ketkuilee ja kaksi ei, niin kai ymmärrät että on ihan luonnollista, jos mies tottuu niiden kahdeksan naisen toimintatapaan? Rispektii vain jos ei heti ekalla tokalla tai kolmannellakaan tapaamisella "anna".

Mitä merkitystä sillä nyt on että monenk miehen käyttämä nainen on jos kerran on kuitenkin käytetty? Käytetyllä miehellä ei tee mitään. Sillä on lutkien pillulimat tarttunu pysyvästi kyrpäänsä, vois vaikka leikata munansa irti tai nussia vain eläimiä. Miehet on aika suoraviivaisia verrattuna naisiin joille kaikki tapahtuu kiertoteiden ja vihjeiden kautta. Näinpä tuo todellakin tahtoo olla. Miehen pitää tulkita sanattomista eleistä, missä mennään ja tietysti viedä suhdetta eteenpäin positiivisten merkkien perusteella oikea-aikaisesti, eihän hän muuten ole mies.

Harjoitus tekee mestarin, mutta välillä koko homma tuntuu todella koomiselta. Sitä ei uskoisikaan, kuinka näin leppoisa mieskin voi olla pahimmillaan niin pelottava. Eihän tuohon ole kuin yksi järjellinen ratkaisu: Kun muna seisoo niin muna seisoo. Essillä palaa pöksyt 3. Ei naiset ole vastenmielisiä eikä ajattelukyvyttömiä, tuo teeskentely on vähän siinä ja siinä - suurin osa naisista on tottuneet toimimaan pelkkien vihjeiden varassa, koska sillä tavalla on helpompi perääntyä ja sanoa että "sä olet ymmärtänyt väärin" tms.

Naiset ei tykkää ottaa vastuuta suhteen aloittamisesta koska silloin ei pääse karkuun jos mies onkin hullu tai epämiellyttävä. Sen takia aloitteet jätetään miehelle ja nainen passiiviseen tapaan vain vihjailee. Sillä tavalla jää aina pakotie valmiiksi ja selitys löytyy heti "olet ymmärtänyt väärin, en ole kiinnostunut sinusta" jne.

Ja missä niin on väitetty? D En malta odottaaa. D kyseessä siis tinderjätkä jonka kans olin puhunu tinderissä ja wapissa pari päivää, kunnes nähtiin ekan kerran, ja menin sillon suoraan sen luo. D mut en ookaan nyt ettiny mitään suhdetta eikä myöskään nää jätkät, ja kaikki haluttiin seksiä, niin ei oo mikään ihme et ollaan heti siihen päädytty.

D eli ne meijän tokat treffit kesti heti 2 päivää, vaikkei totakaan yökyläilyä suunniteltu. Riippuu aika paljon tyypistä ja tilanteesta.

Esimerkiks nykysen poikaystävän päästin luokseni heti ekoilla treffeillä ravintolassa käymisen ja sulkkiksen pelaamisen jälkeen ja näitä ensitreffejä ennen oltiin tavattu livenä vasta 2 kertaa ja nekin sellasia 15 min kestäviä jutteluhetkiä mun työpaikalla eli kuntosalilla.

Tein kyllä selväks ennen tota et kyse ei oo mistään seksistä tmv missään tapauksessa ja suhtautuminen siihen oli positiivinen hän kerto arvostavansa sellasia naisia ketkä ei oo liian helppoja: D , joten se sinetöi sen päätöksen et pääsi mun luo hengailemaan.

Yleensä kumminkin oon pidättyväisempi asiassa ja etenkin jos tapaan jonkun netin tms kautta niin oon varovaisempi, sillä vaikken tahdo olla hysteerinen niin sen verran on epäilyttäviäkin kokemuksia tullu kuultua. Jos joku nyt ihmettelee miten se missä tapaa vaikuttaa asiaan niin voin kertoo eli kun esimerkiks tapasin nykysen poikaystäväni sattumalta salilla, oli todennäkösyys sille et hän olis joku sekopää pienempi kuin se et nettituttu olis sellanen, koska netissä kumminkin kaikkien normaalien tyyppien joukossa pyörii myös niitä metsästämässä uhreja.

Joo itekki mun ihastus kysy mua viime viikolla et voisko se tulla meille ja sillee.. D Vittu mua jännittää koska en oo ikää hengannu senkaa mut mä sanoisin että kolmansilla treffeillä olis varmaan aika hyvä!

Jo ekoilla treffeillä tällä hetkellä tapailemani mies oli mun luona: D Hyvin meni, muutama tunti oltiin yhdessä. Poikaystäväni kanssa ensitreffit oli mun luona.. D Mutta noin niinku muuten en ikinä tekisi noin. Varsinkin kun toi oli suunniteltua ja poikaystävän tällöin vain kerran tapaamani miehen oli pakko jäädä yöksi.

Toi oli joku mielenhäiriö ja vaan tuntu oikeelta. Mutta sanoisin että tee niinkuin susta tuntuu. Jos mies haluaa jotain mitä sä et niin voit kieltäytyä, eikä senkään tarvi tarkoittaa juttunne loppua. Jotkut vaan etenee eri tahtiin jne. Hyvin epätodennaköstä että mies olis joku raiskaaja tms mutta tiettyä varovaisuutta on hyvä olla joo.

Ensimmäinen live-tapaaminen miehen kotiovella, ja sinne jäin kahdeksi viikoksi. Varsinkin kun matkustin toiseen maahan sen takia eikä tuttuja mailla eikä halmeilla. Elossa ollaan ja nyt asutaan yhdessä Suomessa. Oon tavannut tinder-miehiä jomman kumman kotona jo ekoilla tai tokilla treffeillä, kummassakin tapauksessa harrastettiin seksiä. Mut nää on olleet sellaisia joista en oo halunnut mitään vakavaa. Jos oisin kiinnostunut ihan parisuhteestakin, odottaisin varmasti kauemmin.

Noh voin tavata jo ekoilla treffeillä jomman kumman kotona. Jälkeen päin ajateltuna nuo tinder miehet oli aika riskialtis veto, mutta onneksi olivat kunnollisia. Mutta oon kaikki poikaystäväni pyytänyt kotiini kylään, yhtä lukuunottamatta oltiin tavattu aiemminkin. Aika usein olen tavannut ensimmäisillä treffeillä kotona. Onhan se ehkä vähän noloa, jos näyttäytyy julkisilla paikoilla aina eri miehen kanssa.

Mutta toisaalta kotona tapaaminen heti on ehkä vähän tylsää. Huh nyt oon kyllä jo niin kusessa siihen että: D Mulla on facebook koko päivän auki että voin tuijotella sen komeutta, kuuntelen lällybiisejä ja suunnittelen mitä kaikkea ruokaa voitais tehdä yhdessä ja kaikkea muuta.

D tää on ihan uutta mulle Meni vähän ohi aiheen mutta asdfg. Jos se olis vaan seksin perässä niin eihän se juttelis mulle koko päivää, eihän? Tää ihanuus ei saa loppua Olis ees semmonen kaveri jolle vois purkaa tätä: D Tuijotan vaan hölmönä sen kuvaa ja kikattelen ittekseni, miten noin komea ja ihana kiinnostukaan musta: D Ja se on vielä samanlainen hupsu ku minäkin.

Toivottavasti voin sit tulla tänne leijumaan onnesta treffien jälkeen: Awww tule tule leijumaaaan!! Samaistun siis niin paljon, aloin muutamia kuukausii sitte juttelee yhelle erittttttäin komealle miehelle ja oon joutunu monet kerrat pettymää kun oon menny aikasemmi treffeille toisen kotiin kattomaan leffaa ja olen nyt oppinu ettei se leffa tai netflix oikeesti oo leffan kattelua D ja pelotti kans mitkä sen tarkotusperät on kun se ois kutsunu mut jo ekoille treffeille sen kotiiin.

MUTTA MUTTA, jotain viis kertaa nähtii julkisilla paikoilla ja käytii syömäs ja siel sun täällä ennen kun uskalsin mennä kyläileeeee ja kun vihdoin menin sinne kyläilee kauhusta kankeena niin kaikki meniki hyvi!

Katottii leffaa ja kaikkea eikä se yrittäny mitäääään ja vasta kun mentii nukkuun ni halailtii ja pussailtii ekan kerran: D ja ny hengailen siel aina ku mahollista: DD Et ihan omassa tahdissa, ja sun ei tarvi tehdä mitään mitä et halua ja jos se ei ymmärrä sitä niin ei ole sun aikas arvonen! Tätä ihana lukea kun vois niin olla mun kirjottamaaki, niin paljo samaistun XD. Juu tuun sit päivittelemään: Hurmaava, lapsellinen vai idealisti — mitä napasi muoto paljastaa sinusta? Kiusalliset seksihetket, jotka moni tunnistaa: Montako näistä olet kokenut?

Älä anna seksielämän hiipua — piristä petileikkejä seksigurun vinkeillä. Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään! Hyposeksuaalisuus ei tarkoita samaa kuin aseksuaalisuus. Aseksuaalisuudessa on kyse seksuaalisesta suuntautumisesta, kun taas hyposeksuaalisuus on diagnoosi. Tupakoinnin lopettaminen olisi osalle helpompaa, jos heille tarjottaisiin lopettamisesta rahapalkintoja.

Pelkät ilmaiset nikotiinikorvaushoidot tai sähkötupakka eivät sen sijaan auta kuin harvoja, selviää New England Journal of Medicinessä julkaistusta tutkimuksesta. Katso yllä olevalta videolta, miten Pasi onnistui lopettamaan tupakoinnin. Kyytipalvelu Uber on ilmoittanut irtisanovansa työntekijää, jotka ovat työskennelleet yhtiön robottiautoprojektin parissa Arizonassa.

QuietOn Sleep - vastamelukorvatulpat estävät kuorsauksen tehokkaasti. Tuotteen ovat kehittäneet Nokian insinöörit. Tämä pöytä ratkaisee monta tilaongelmaa! Pieneen yksiöön on vaikeaa hankkia huonekaluja — kaikki on joko liian leveää tai korkeaa. Swing-niminen pöytä sopii pieniin asuntoihin, sillä se on myös hyllykkö. Katso videolta, miten se toimii! Jos kaipaat muita vinkkejä miniasuntoon, kokeile vaikkapa näitä: Tämä sänky on myös. Osa dieettivalinnoista on helppoja, mutta osaatko ratkaista nämä valintatilanteet?

Yhdysvaltalainen perhe kertoo Amazonin Alexa Echo -kaiuttimen nauhoittaneen heidän salaa heidän yksityisiä keskustelujaan ja lähettäneen ne satunnaisesti valitulle ihmiselle heidän yhteystiedoissaan. Vaimo ihmettelee, miksi mies hipelöi omaa penistään, kun katsoo televisiota. Näin miehet vastasivat "Eipä sitä paljon tule 'epäkohtia' mietittyä sillä hetkellä. No, ehkä jos harvinaisen. Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

Mistä tunnistaa psykopaatin parisuhteessa? Näin naiset vastasivat "Nainen tarkoittaa EI, vaikka. Parisuhteemme seksielämä oli jossain vaiheessa aivan harmaata ja tylsää, mutta sitten löysimme uuden kipinän; vilauttelu ja kuvaaminen.

Ja nyt juuri on upeimmat kelit tähän tuhmailuun! Useimmat teistä rakkaat lukijat tunnistavat tämän, parin vuoden kuluttua kiihkeinkin vaakamambo alkaa menettää hehkuaan, vaikkei mitään syytä olisi. Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle.

Tämä palaute menee suoraan uutistoimitukselle.

Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Kohta kumpikin ojentaa kätensä kohti taivaita. Tämä nainen osaa perustella amielipiteensä kunnolla, käyttää kunnolla aikaa vastaamiseen jopa pitkiinkin viesteihin ja vastaa niihin myös saman verran. Sillä tavalla jää aina pakotie valmiiksi ja selitys löytyy heti "olet ymmärtänyt väärin, en ole kiinnostunut sinusta" jne. Nyt on miesten vuoro avautua.

Reader Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *