Koodi net posliini vai puska

Tarmojättii saappaat ovenpieleen ja ripusti sadetakin henkariin takan viereen Esan potkiessa kahluusaappaita jaloistaan viereisellä penkillä. Haalarin avatessaan Tarmo huomasi ettei kummisedällään ollut sen alla muuta kuin T-paita mikä tuntui jopa hieman kiihottavalta.

Oli purtava hammasta ettei teinipatukka alkanut jöpöttämmän sadehousuja riisuessa. Ota sinä nuo pullot niin minä haen meille pyyhkeet kammarista, Esa sanoi ojentaen pari Olvin tölkkiä Tarmolle. Tarmo astui saappaisiinsa ja siirtyi kuistille odottelemaan. Samassa Esa tulikin pyyhkeet kainalossaan pelkässä T-paidassa ja kuluneissa Kontioissaan. Miehet kävelivät peräkkäin saunalle jonka löylyhuoneesta kuului löylyn kohahdus.

Tarmoa jännitti tämä tilanne entisestään sen vuoksi että hän oli ajellut koko alapäänsä paljaaksi pari päivää sitten ja oli tajunnut vasta sen tehtyään että asia saattaisi mitä tdennäköisimmin paljastua Esalle joka varmasti keksisi siitä jotain vitsailtavaa. Esa kuitenkin siirtyi mitään sanomatta saunan puolelle ja Tarmo pari askelta perässä. Tarmo kiipesi ylälauteelle Maijun viereen Esan laskiessa hanasta lisää löylyvettä.

Maiju alkoi levittää shampoota hiuksiinsa sormien kaivellessa pilluaan entistä voimakkaammin. Tarmon oli nostettava kantapäät lauteelle ettei täydessä mitassa oleva kulli olisi näkynyt saunan hämrässä.

Maijun vilkaistessa ylälauteelle jossa Tarmo hymyili touhulle. Lopulta Esa irrottautui Maijusta ja kääntyi noustakseen lauteille jolloin Tarmo näki hänen, vähän omaansa isomman kyrvän täydessä seisokissa. Esa nousi muina miehinä Tarmon viereen ja heitti löylyä kiukaalle. Maiju poistui pestyään kuivattelemaan kuistille. Sullakin rupes seisomaan kun nostit polvet koukkuun, eikö niin? Oletkos saanut jo pillua kun olet kuitenkin siinä iässä että muna on pystyssä jatkuvasti?

Runkkaanhan mäkin joka päivä vaikka on emäntäkin. Vaikka kalalla tai saunassa tai missä vaan. Se on ihan normaalia, Esa valisti vatkaten kyrpäänsä hitaasti toinen käsi Tarmon hikisellä olalla.

Lopulta Tarmokin uskaltautui tarttuaan peliinsä ja alkoi rauhallisesti runkkaamaan kumminsa kainalossa. Tarmo teki saman perässä. Näyttää olevan eikä sun sitä tarvis ujostella, Esa sanoi siirtyen kuistille. Tarmon tullessa kuistille sade oli lakannut ja ilta-aurinko loi säteitään. Esa seisoi pelkät Kontiot jalassa puskassa kusella. Tarmo istuutui penkille ja ovasi olut tölkin ja otti pitkän huikan siitä Esan istuutuessa vastapäätä olevalle rottinkituolille.

Kummankin kullit olivat laskeutuneet puolitankoon. Maiju oli lähtenyt ilmeisesti Crockseissa mökkiin kun punaiset Kontiot olivat jääneet saunankuistille joita Tarmo vilkuili vähän väliä. Vieressä pelkissä saappaissa istuva ja puhelintaan tutkiva Esa aiheutti sen että kulli alkoi nousemaan nytkähdellen jälleen.

Esa pisti puhelimen pois ja vilkaisi Tarmon jalkoväliä ja virnuili että kylläpäs pojalla nyt jöpöttää ja tarttui omaan peliinsä ja levittäen jalkojaan. Tarmo sanoi noustessaan ja rupesi katselemaan saappaitaan jotka olivat jääneet saunaneteiseen.

Tarmon palatessa puskalta Esan saappaat vilahtivat jo oven raossa. Pukuhuoneessa Tarmo huomasi omien saappaittensa olevan siellä potkiessaan Maijun saappaita jalastaan joita hänen oli ihan pakko saada nuuhkaista samalla. Tarmon astuessa saunan puolelle Esa istui ylälauteella Kontiot jalassaan ja heitti juuri ensimmäistä kauhallista löylyä. Tarmo laski saappaansa lattialle ja kiipesi kumminsa viereen. Löylyä heitettiin vielä lisää niin että oli pakko ottaa jo etukenoa.

Löylyjen tasoituttua Esa ehdotti että Tarmo pesisi ensin hänen saappaansa ja osoitti naulassa roikkuvaa valkoista harsorättiä. Hankaat sillä saappaat niin niistäkin tulee saunapuhtaat, Esa opasti levittäen polviaan. Tarmo kävi kävi istumaan jakkaralle niin että saappaat olivat suoraan hänen edessään ja alkoi hankamaan niitä rätillä.

Esa puolestaa seurasi toimitusta runkaten. Tarmo kaatoi kauhalla vettä kiiltävän mustille saappaille hieroen niitä käsillään. Sitten osat vaihtuivat Tarmon vetäessä saappaat jalkaansa ja asetuttuaan ylälauteelle. Esa tarttui jaloissa oleviin saappaisiin levittäen niitä erilleen ja alkoi pesemään niitä. Esa heitti kauhallisen vettä pestävän päälle ja alkoi levittää suihkushampoota Tarmon selkään.

Saippuan valuessa kohti pakaroita ja jalkoja siirtyivät sinne myös pesijän kädetkin. Naiset eivät pidä miehistä, jotka sheivailevat kroppaansa päivittäin. Esimerkiksi alla olevan kuvan mies haltsaa hyvin nämä karva-asiat.

Hän näyttää siistityltä, mutta luonnolliselta. Tällainen look sopii hyvin etenkin nuorelle miehelle, mutta vanhempien ei tarvitse olla ihan noin puunattuja. Voisin kuvitella, että tuollaisten siloposkien saavuttaminen voi vanhempana olla vaikeaa.

Äskettäin vietin iltaa kaveriporukalla ja havahduin siihen, että kaikilla porukan miehillä oli parta ja viikset, vähän juntahtavat sellaiset. Asiaa pohdittuani tajusin, että naamakarvoitus oli juuri se asia, mikä pilasi kaikkien heidän ulkonäkönsä. Pukinparta pilaa ulkonäön, vaikka mies olisi kuinka hyvännäköinen tahansa. Miespuolisten kavereiden kanssa hengaillessa olen myös huomannut, että muiden partojen haukkuminen on olennainen osa miesten kulttuuria. Miehet saattavat tokaista toisilleen, että toisella on kauhea parta ja tämä toinen vastaa takaisin, ettei vain viitsi ajaa sitä.

No, jos haluaa tyttöystävän, niin ei parane olla noin laiska. Karvojen saamat tuomiot päästä varpaisiin Hiukset.

Lyhyt hiustyyli on parempi kuin pitkä. Pitkät hiukset näyttävät epäsiisteiltä. Käy parturissa ainakin muutaman kuukauden välein siistimässä hiuksesi. Niskakarvoja voi siistiä parturikäyntien välissä itse, jos ne näyttävät epäsiisteiltä.

Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi. Etusivu » Keskustelut » Keho » posliini vai puska jätkäl? Poslari koska naisellaki pitää olla.. No eikö saa olla siistitty versio: Silleen ettei suihinotossa jää karvoja kurkkuun eww. Haluan miehet miehinä kiitos. Naista ei ole kiva nuolla jos on puska, mutta harvemmin miehen karvat pahemmin tiellä on toisinkuin naisten. Ihan sama, mieluummin tietty jonkunnäköset karvat. Puska, paljon seksikkäämpi kuin sellanen kalju kalkkuna ewww.

Kyl mä tykkään et jotain sentää olis: D On paljo miehekkäämpää.

Koodi net posliini vai puska -

Naiset eivät pidä miehistä, jotka sheivailevat kroppaansa päivittäin. Lopulta Tarmokin uskaltautui tarttuaan peliinsä ja alkoi rauhallisesti runkkaamaan kumminsa kainalossa. Nyt komerosta löytyi lisäksi huopavuorella varustetut Nokian Kairat sekä jäykkää mustaa kumia olevat kahluusaappaat joissa oli keltainen kärkiosa ja kantavahvike. Ensimmäistä kertaa hän tunti miehen kosketuksen ja oli siitä täydessä kiimassa. Esa seksi naiset prostitute bareback saippuaa Tarmon rintoihin ja kysyi että jokohan alkaa olla puhdasta? Lukion kolmannelle luokalle siirtyvä Tarmo oli lähtenyt vielä viikoksi kummisetänsä Esan ja tämän vaimon Maijun kesämökille Keski-Suomeen. Terassilla otettiin taas huikat Esan ehdottaessa että eiköhän vedetä lastit pihalle kun on seisonut kohta tunnin. Kokenein ottein Esa tarttui kulliin ja kiveksiin vaahdottaen ne ja lopuksi huuhdellen. Tarmo kääri sadehousujen lahkeet sukkien sisään ja veti saappaat lähkeiden päälle ja astui ulos tihkusateeseen jossa jo Esa harppoi kohti laituria oranssiosakoko sadehaalarissa ja samanlaisissa kahluusaappaissa jollaiset olivat aitan komerossa. Karvoja pitää siis siistiä, mutta kaikkea ei kannata ottaa pois. Suomalaisilla karvankasvu on muutenkin yleensä heikohkoa, joten karvojen ei sinänsä kuvittelisi iskelmä lappeenranta saipa finnkino jyväskylä elokuvat kynnyskysymys yhdellekään naiselle. Kumpikin imivät toistensa lastit loppuun asti ja nuolivat vielä kullit puhtaiksi. Tarmo sanoi sen käyvän. Tarmo oli ujohko miehen alku ja vapaa-aika kului suurimmaksi osaksi urheiluharrastusten parissa, koripallotreeneissä ja lenkkipolulla.

Paikat vaihtuivat veneessä niin että Esa siirtyi keulaan istumaan selkä menosuuntaan. Tarmo siirty ratin taaksee ja käänsi suunnan kohti mökkirantaa Kummisedän avatessa haalarinsa vetoketjua alapäästä ja kaivaessaan posliiniksi ajellut vehkeensa sadehaalarin ulkopuolelle velttoina roikkumaan. Katotaan onko kaari kunnossa, Kummisetä totesi tarttuen kaluunsa kääntyen veneen reunaa kohti. Pitkä keltainen kaari tyhjensi rakon aaltoihin Tarmon saamatta silmiään irti toimenpiteestä.

Esa kysyi ujosti hymyilevältä Tarmolta ravistellessaan viimeisiä pisaroita vehkeestään. Tarmo ei saanut silmiään irti touhusta minkä Esa huomasi sillä seurauksella että hänen kalunsa alkoi osoittamaan jäykistymisen merkkejä kuten Tarmollakin sadehousujen sisällä. Rannan lähestyessä Esa asetteli puolivelton kalunsa haalareihin ja tarttui ottamaan laiturista kiinni. Kalamiesten astellessa rannasta Maiju tuli mökistä pyyhe ympärillään ja punaiset Kontiot jaloissaan ilmoittaen saunan olevan lämmin.

Esa sanoi Tarmolle että tulisi mökkiin riisumaan niin märät sadevaatteet saataisi takan luokse kuivumaan. Mökki oli kaksikerroksinen hirsihuvila ja sisällä kuiva ja lämmin ilma tuntui erittäin mukavalta kostean venereissun jälkeen.

Tarmojättii saappaat ovenpieleen ja ripusti sadetakin henkariin takan viereen Esan potkiessa kahluusaappaita jaloistaan viereisellä penkillä. Haalarin avatessaan Tarmo huomasi ettei kummisedällään ollut sen alla muuta kuin T-paita mikä tuntui jopa hieman kiihottavalta. Oli purtava hammasta ettei teinipatukka alkanut jöpöttämmän sadehousuja riisuessa. Ota sinä nuo pullot niin minä haen meille pyyhkeet kammarista, Esa sanoi ojentaen pari Olvin tölkkiä Tarmolle.

Tarmo astui saappaisiinsa ja siirtyi kuistille odottelemaan. Samassa Esa tulikin pyyhkeet kainalossaan pelkässä T-paidassa ja kuluneissa Kontioissaan. Miehet kävelivät peräkkäin saunalle jonka löylyhuoneesta kuului löylyn kohahdus.

Tarmoa jännitti tämä tilanne entisestään sen vuoksi että hän oli ajellut koko alapäänsä paljaaksi pari päivää sitten ja oli tajunnut vasta sen tehtyään että asia saattaisi mitä tdennäköisimmin paljastua Esalle joka varmasti keksisi siitä jotain vitsailtavaa.

Esa kuitenkin siirtyi mitään sanomatta saunan puolelle ja Tarmo pari askelta perässä. Tarmo kiipesi ylälauteelle Maijun viereen Esan laskiessa hanasta lisää löylyvettä. Maiju alkoi levittää shampoota hiuksiinsa sormien kaivellessa pilluaan entistä voimakkaammin. Tarmon oli nostettava kantapäät lauteelle ettei täydessä mitassa oleva kulli olisi näkynyt saunan hämrässä. Maijun vilkaistessa ylälauteelle jossa Tarmo hymyili touhulle. Lopulta Esa irrottautui Maijusta ja kääntyi noustakseen lauteille jolloin Tarmo näki hänen, vähän omaansa isomman kyrvän täydessä seisokissa.

Esa nousi muina miehinä Tarmon viereen ja heitti löylyä kiukaalle. Maiju poistui pestyään kuivattelemaan kuistille. Sullakin rupes seisomaan kun nostit polvet koukkuun, eikö niin? Oletkos saanut jo pillua kun olet kuitenkin siinä iässä että muna on pystyssä jatkuvasti?

Runkkaanhan mäkin joka päivä vaikka on emäntäkin. Vaikka kalalla tai saunassa tai missä vaan. Se on ihan normaalia, Esa valisti vatkaten kyrpäänsä hitaasti toinen käsi Tarmon hikisellä olalla. Lopulta Tarmokin uskaltautui tarttuaan peliinsä ja alkoi rauhallisesti runkkaamaan kumminsa kainalossa.

Tarmo teki saman perässä. Näyttää olevan eikä sun sitä tarvis ujostella, Esa sanoi siirtyen kuistille. Tarmon tullessa kuistille sade oli lakannut ja ilta-aurinko loi säteitään. Esa seisoi pelkät Kontiot jalassa puskassa kusella. Tarmo istuutui penkille ja ovasi olut tölkin ja otti pitkän huikan siitä Esan istuutuessa vastapäätä olevalle rottinkituolille. Kummankin kullit olivat laskeutuneet puolitankoon. Maiju oli lähtenyt ilmeisesti Crockseissa mökkiin kun punaiset Kontiot olivat jääneet saunankuistille joita Tarmo vilkuili vähän väliä.

Vieressä pelkissä saappaissa istuva ja puhelintaan tutkiva Esa aiheutti sen että kulli alkoi nousemaan nytkähdellen jälleen. Esa pisti puhelimen pois ja vilkaisi Tarmon jalkoväliä ja virnuili että kylläpäs pojalla nyt jöpöttää ja tarttui omaan peliinsä ja levittäen jalkojaan. Tarmo sanoi noustessaan ja rupesi katselemaan saappaitaan jotka olivat jääneet saunaneteiseen.

Tarmon palatessa puskalta Esan saappaat vilahtivat jo oven raossa. Pukuhuoneessa Tarmo huomasi omien saappaittensa olevan siellä potkiessaan Maijun saappaita jalastaan joita hänen oli ihan pakko saada nuuhkaista samalla. Tarmon astuessa saunan puolelle Esa istui ylälauteella Kontiot jalassaan ja heitti juuri ensimmäistä kauhallista löylyä. Tarmo laski saappaansa lattialle ja kiipesi kumminsa viereen.

Löylyä heitettiin vielä lisää niin että oli pakko ottaa jo etukenoa. Löylyjen tasoituttua Esa ehdotti että Tarmo pesisi ensin hänen saappaansa ja osoitti naulassa roikkuvaa valkoista harsorättiä. Hankaat sillä saappaat niin niistäkin tulee saunapuhtaat, Esa opasti levittäen polviaan. Tarmo kävi kävi istumaan jakkaralle niin että saappaat olivat suoraan hänen edessään ja alkoi hankamaan niitä rätillä. Esa puolestaa seurasi toimitusta runkaten. Tarmo kaatoi kauhalla vettä kiiltävän mustille saappaille hieroen niitä käsillään.

Sitten osat vaihtuivat Tarmon vetäessä saappaat jalkaansa ja asetuttuaan ylälauteelle. Esa tarttui jaloissa oleviin saappaisiin levittäen niitä erilleen ja alkoi pesemään niitä. Esa heitti kauhallisen vettä pestävän päälle ja alkoi levittää suihkushampoota Tarmon selkään. Saippuan valuessa kohti pakaroita ja jalkoja siirtyivät sinne myös pesijän kädetkin. Esa hieroi saippuaa jalkoihin joka puolelle ja palasi pesemään vielä pakaroita ja pohkeiden sisäpintoja hipaisten kivespusseja. Esa otti lisää saippuaa käsiinsä ja kyykistyi hieman että hänen paksu kullinsa luiskahti Tarmon jalkojen väliin.

Esa alkoi hieromaan saippuaa Pojan rinnoille ja vatsalle erittäin huolellisesti. Tarmo levitti jalkojaan ja hinkkasi kevyesti itseään vasten Esaa tuntien kuinka saippuasta liukas kulli liukui hänen välilihallaan tökkien kiveksiä takaapäin. Esa hieroi saippuaa Tarmon rintoihin ja kysyi että jokohan alkaa olla puhdasta? Lopulta Esa irrottautui ja sanoi olevan Tarmon vuoro pestä kummisetänsä. Tarmo levitti saippuaa ja vettä kumminsa selkään ja pakaroille ja edelleen jaloille kuinka hänellekin oltiin juuri tehty.

Ensimmäistä kertaa hän tunti miehen kosketuksen ja oli siitä täydessä kiimassa. Esa nousi kuitenkin yllättäen ja kääntyi kohti Tarmoa ja käski poikaa jatkamaan. Tarmo teki mitä pyydettiin ja hieroi pesuainetta kumminsa rinnoille, olkapäille ja vatsalle. Esa alkoi myös levittämään liukasta pesuainetta Tarmon hartoille ja niskaan vetäen tätä kevyesti lähemmäs jota poika ei vastustellut yhtään.

Tarmo hieroi ensin pesuainetta Esan riippukiveksille ja tarttui lopulta toisella kädellä jyhkeään kyrpään levittäen liukasta pesuainetta siihenkin. Aikansa kyrpää hinkattuaan Tarmo rohkaisi mielensä ja kysyi pesisikö kummisetä hänenkin kullinsa.

Esa istuutui jakkaralle Tarmon siirtyessä hänen eteensä. Puska, paljon seksikkäämpi kuin sellanen kalju kalkkuna ewww. Kyl mä tykkään et jotain sentää olis: D On paljo miehekkäämpää. Tosin posliini on kyllä ihanan silee: D En halua nähdä pikkupojan alapäätä miehellä. Posliini tai edes kunnolla siistitty. Itse inhoan alapään karvoitusta niin itselläni kuin miehillä, posliini siis! D mun mielestä miehellä saa olla karvoja, posliinista tulee mieleen vaan pikkupoika tai syöpäpotilas.

D mun mielestä miehellä saa olla karvoja, posliinista tulee mieleen vaan pikkupoika tai syöpäpotilas Eiks sit samalla ajattelutavalla naiset joilla on posliini oo niiku pikkutyttöjä No jos on pakko noista valita niin puska, mut mieluiten toki siistitty.

Siistitty, ei ikinä posliinia D Siistitty on hotti, posliini vähän liian siloiteltu ja puska taas luo epäsiistin vaikutelman. D karvaton lerssi näyttää niin typerältä, enkä kyllä nauttis siitäkään, jos sänki hinkkais kokoajan omaa pillua vasten.

Jos se on joko tai, niin posliini, mutta siistitty versio käy myös. Puska on ruma, ja jos on pieni vehje, niin eihän se edes erotu sieltä viidakosta. Posliini on joteki ällö miehellä, näyttää sellaselta lapsen kikkeliltä aikuisen miehen mitoissa eh D Mut ei puskaa, sellai siistitty miehekäs karvoitus on seksikäs.

Tämähän onkin vain mun mielipide:

Reader Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *