Eroottisia tekstejä voimakas orgasmi

eroottisia tekstejä voimakas orgasmi

Silloin minäkin kyllä saan parhaat orgasmit.. Mutta jotenkin kumma, että kun yritän varta vasten hänet tyydyttää hyvin ja itseäni ei haluta, niin en onnistu tuota parempaa orgasmia hänelle antamaan: Haluaisin kokeilla tuota eturauhasen stimulointia; yhden kerran hän on suostunut naimaan niin, että pepussa oli pieni esine, mutta muuten on hyvin pidättäytyväinen pyllyään kohtaan.

Olen yrittänyt puhua asiasta ja suostutella, mutta nykyään on aika jyrkkä ja ei tykkää yhtään että edes hipelöin peppua. Olen tehnyt sen ihan hellästi ja ostin häntä varten hieromasauvankin joka tärisee, kun ajattelin että se pepussa saisi superorgasmin. Mutta ei suostu sitä kokeilemaan edes yhtä kertaa. Miten saisin mieheni suostumaan edes kerran kokeilla sauvaa pepussa, kun olen lähes varma että se tuntuisi hänestä todella hyvälle? Hän itse väittää, että tuntee oman kehonsa paremmin ja ei varmasti pidä mistään peppuun liittyvästä.

Peppuseksiäkin kokeiltiin, mutta ei tykännyt siitäkään vaan sanoi että pimppa on parempi.. Ajattelin että peppuseksi voisi tuottaa taivaallisen orgasmin koska monet miehet sitä hehkuttaa, mutta kuulemma ei juuri huomannut eroa tavan seksiin eikä nykyään enää suostu peppuseksiin. Tosin joskus olen sitonut silmät, pannut paljon liukkaria ja hänen tietämättään laittanut peniksen peppuuni ; Ei tajunnut mitään, ennen kuin jälkeenpäin kerroin kumpaa reikää pani: D Eli tuolla tavalla salaa peppuseksikin onnistuu, mutta en tiedä onko siinäkään järkeä kun hän kiihottuu enemmän tavan seksistä ja minä myös.

Minä kyllä tosiaan olen vieläkin epäselvä peppureeiän hyväilemisestä vaikka tiedän että se tuntuu hyvälle, ainakin jos jotain pane siihen kun runkkaa, vaikka keittiörulla toppura ja samalla puristaa pakarat yhteen kun istualta runkkaa ja siitä voi saada tosi hyvän orkun,kyllähän miehellä siinä on herkät paikat.

Se varmaan johtuu siitä kun minun naiseni, vaimoni ei siitä pepusta niin kiinnostunu ole ollu. Voisitko sinä Yönkiitäjä ajatella semmosta asentoa josta minä olen uneksinu, en tiedä tuntusko se sinulle niin hyvältä mutt miehellesi ainakin, mies makaa selällään oikeinpäin sängyssä pää tyynynpäällä vähän istumaasennossa ja sinä makaat mahallasi pää jalkapäähän päin ja kulli sisään, välillä voit nostaa peppua ja antaa miehesi nuolla peppureikääsi ja taas antaa kullin upota pilluusi ja mies saisi pitää peppuasi sylissä ja voi samalla niinkuin leipoa pakaroitasi,NAMI NAMI ,kokeilkaa tätä tämä olis minun unelmaasento, siinä saisi samalla nähdä kullin liikehdintää pillussa ja peppureikää Minä olen saanut runkkaamalla kaksi tosi superorgasmia, se tapahtu toissa kesänä, olin lukenu näitä seksi ja orgasmi juttuja ja kirjotellukkin ja oli monta päivää vaan seksi mielessä ja kulli isona ja vaimon kanssakaan ei saanu.

En vaan senjälkeen ole semmosia onnistunu saamaan. D Kuulemma tuntuu ikävältä, voisin tietysti yrittää oikein varovasti liikkua. Mutta yleensäkin jostain syystä miekkoseni ei tykkää asennoista missä olen selin vaan haluaa nähdä kasvoni ja vielä mieluummin katsoa silmiin. Eipä tuo sinänsä haittaa, oikein ihanaa että on näinkin herkkä mies, mutta itse haluaisin välillä kokeilla aika erikoisiakin juttuja ja haluaisin nimenomaan antaa miehelle yhtä hyvän orgasmin kuin itsekin saan.

Haluaisin saada miehen huutamaan nautinnosta.. Ehkä aika tekee tehtävänsä ja mieheni rohkaistuu, on se paljon jo rohkaistunutkin. Aluksi aina minä olin päällä ja kumpikaan ei antanut suihinottoa, seksi oli aika "ujoa" vaikkain molemmat oltiin kiimaisia. Mutta on tuota tullut opetettua vuoden verran, eihän tässä kiirettä ole vaikka tekisi jo mieli kokeilla vaikka mitä muutakin: Toisaalta yritän ymmärtää, kun mies on melko kokematon niin eihän sitä heti kehtaa tai uskalla kokeilla kaikkea.

Tuota fantasiaa oli mukava lukea, voi tähän niitäkin kirjoitella. Itse ainakin luen mielelläni: Minulla on fantasiana harrastaa seksiä puhtaassa vedessä, luonnossa, ja veneessä tai autossa. Yksi fantasia oli myös panna kun joku tuttu on viereisessä huoneessa, mutta se on toteutettu jo monta kertaa ja koskaan ei olla jääty kiinni.. Olisi myös mielenkiintoista joskus kokeilla kahta miestä yhtäaikaa, omaani ja jotakuta toista, mutta sellaiseen en vielä ole valmis..

Tämä nyt ei ihan liity kysmykseesi, no orgasmiin ainakin liittyy mutta voiko nainen, sinä yönkiitäjä oikein selkeästi kuvailla mikä sun fantasia on kun sinä oikein yksin runkkaat, naiset kyllä sitä kuvailee mutta kumminkin se jää miehille jotenkin harhatiedoksi, voitko sinä vain maata reidet leveällä ja hyväillä pimpsaasi että kuuluu lots lots kosteuudesta ja orgasmi tulee siitä vai kuuluuko fantasiaan siinä että on miehen kulli reiässä vedäten ja työtän, sisään ja ulos vai jotain muutako ajattelet.

Kun minä runkkaan kuvittelen usein jos istun pöntöllä et nainen istahtaa haaraasentoon reisiäni päälle, vaikka pikkarit päällä ja vimein se, tai me, vedetään pikkarisan sivuun että pillu tulee esiin ja pannaan sisään.

Sängyssä voin kuvitella kun makaan selällä että nainen tulee selkä ja isolla pyllyllä mun vasten ja pannaan sisään. Seksin pidättyväisyys voi johtua miehesi huonoista kokemuksista, joista et ehkä tiedä. Mullakin on ollut huonoja peppukokemuksia - ne on kyllä sellasia selvinpäin tehtäviä hommia.

Kännissä vaan sitä perusjyystöä ja sit voikin mennä koisimaan. No, ainakin homma pysyy siistinä. Ei tuu sitä perinteistä "ai, mulla olikin just paskahätä" tai sitä toista et jostain vuotaa verta, kukaan ei vaan tiedä mistä. Onneksi pienet haavat paranevat päivässä, peppu kun nyt sattuu olemaan todella herkkää aluetta. Sattuu muuten saatanasti, kun mimmi työntää sormensa peppuun, eikä tajua liukastaa sitä millään Kuulostaa todella ihmeelliseltä, ettei ole halukas kokeilemaan muuta kuin tyyliin lähetyssaarnaajaa tms.

En halua olla negatiivinen, mutta kuulostaa aika laimealta. Tosin, kaikki ei ole sellaisia seksikeisareita kun mä. Mä teen ihan mitä vaan, kuhan mut saa ensin syttymään. Se ei kyllä oo vaikeeta, mut jos akka laukee jo siihen ku ottaa pikkupöksyt pois, on omat halutkin aika nollassa. Töitä pitää ja täytyy saada tehdä. Mä oon ainakin ite sellanen, et mitä kauemmin mua kiusaa, sen kovempi mun orkku on. Mut jos mies on jo valmiiksi sellanen, et "hoidetaan tää nyt pois alta ja mennään sinne kauppaan Se on merkki joko huonosta itsetunnosta keskimääräistä pienempi vehje tai sitten muuten vaan huonoista seksikokemuksista.

Samoin kuin naisella nuoruudessa ahdistelu tai raiskaus. Himoa, nautintoa, huutoa, hikeä, naurua Kiitos taas asiallisesta vastauksesta: Kummasti välttää kaikki trollaukset tämä ketju koputan puuta.. Ainakaan siitä ei ole kyse, että miehellä ois aiempia huonoja kokemuksia peppuseksistä, koska mitään erikoista ei ole aiempien naisten kanssa tehnyt; peruskännijyystöä siis ja yhdenyönjuttuja olivat.

Minäkään en ollut peppuseksiä kokeillut aiemmin, ja olinkin aluksi, n. Aluksi sanoin että HYI, en ikinä, sitten suostuin että vasta "sen oikean" kanssa joka on kosinut: D, ja myöhemmin sitten uskaltauduin tämän nykyisen kanssa, kun kiinnostus kasvoi sietämättömäksi: No nyt kun on peppuseksi koettu niin ei se minuakaan enää kummemmin kiinnosta -kun ei kiinnosta kerta miestäkään. Jos miehen tietäisin siitä kiihottuvan niin hänen mieliksi harrastaisin. Saattaahan tuo vaikuttaa tosiaan laimealta tuo minun "ukko", mutta orgasmin tuottaa lähes joka kerta aina kun haluan, joskus ei tee mieli ja silloin sanon vain että saa itse tulla sisääni niin pian kuin tahtoo , ja on muutenkin ihana ja hyvä sängyssä.

Ja onhan tässä jo koettu roolileikit, silmien sitominen, erilaiset asennot mitä vaan keksii, seksilelut, sormetus, suihinotot, sisään ja naamalle laukeaminen, eri paikat ja ajat yms. Oikeastaan ainut missä on jarrut päällä, on tuo peppuseksi; joko minun tai miehen.

Huonosta itsetunnostakaan en usko olevan kyse, koska miehellä on iso minun kokemuksen mukaan yksi suurimpia mitä olen saanut ja ei ole koskaan valittanut mitään itsetuntoon tai ulkonäköön liittyvää.

Kaikki ovat hänestä sanoneet, että terveitsetuntoiselta vaikuttaa. Voisiko syynä olla, kun ensimmäisen peppuseksikerran jälkeen tivasin ja utelin, että miltä tuntui, oliko parempaa kuin tavan seksi, oliko peppu tiukempi jne? Ja muutenkin haluaisin aina olla "paras" ja mikään muu kuin minä ja minun pimpsa ei saisi tuntua parhaimmalta. Toki muukin saa kiihottaa, mutta en halua että mikään voittaisi tavan seksiä kanssani.. Eli onko se nyt ahdistunut siitä, että ei "saa" kiihottua mistään muusta kuin minusta ja pimpastani?

S Itse olen vähän sillä lailla epäileväinen, että haluan ensin tunnustella ja kokeilla ja tietää miltä tuntuu, mutta kun asia on tuttu, sitä ei tarvitse enää jännittää tai epäillä. Onko tuo kysely sitten pahasta miesten kohdalla? Toisaalta, en itsekään tykkäisi jos mies vaikka suuseksissä kyselisi, että no, miltä tuntuu, joko saat kohta: D Onko tämä siis oma mokani, vai miehen "krooninen" ominaisuus? Aina se on aika pidättäytyväinen ollut uusia juttuja kohtaan seksissä, suostuu ja tykästyy uusiin juttuihin pikkuhiljaa, mutta olenko minä vielä pahentanut tilannetta: Eilen sain pitkän suostuttelun ja kiihottamisen jälkeen laittaa värisevän hieromasauvani miehen peppuun: D Aluksi oli ehdoton EI, mutta kun uskalsi kokeilla niin kyllä se siitä näytti tykkäävän.

Kuitenkaan ei mitenkään hehkuttanut orgasmia erityisen hyväksi tmv, miksiköhän? Ristiriitaista; haluaisin antaa miehelleni aivan mahtavan orgasmin, mutta toisaalta jos hän saisi sellaisen vain jollain tietyllä välineellä tmv, tuntuisi olo riittämättömältä ja loukkaantuisin, että miksen MINÄ onnistu sellaista antamaan.

Eli tavallaan apuvälineistä saisi tykätä, mutta eniten pitäisi kuitenkin tykätä rakastelusta kanssani.. Niin ja tuosta seksistä vielä.. S Ja nykyään kun kummatkin ollaan väsyneitä töistä, ei seksiä tule enää harrastettua joka päivä, useita kertoja kuitenkin ja yleensä viikonloppuina pannaan kuin puput ja arkena ei niinkään jaksa.

D , pari kertaa tekee mieli kunnolla vain viikossa, toisaalta mieluummin laatu kuin määrä: En usko että olen kyllästynytkään mieheeni, koska muita miehiä en ajattele saati himoa senkään vertaa, hyi, en halua edes kuvitella seksiä jonkun ventovieraan kanssa. Mies ei ole perinteistä "joka päivä seksiä niin paljon kuin vaan saa" -tyyppiä, eikä ole koskaan ollutkaan. Sille riittäisi varmaan kerrankin viikossa, mutta haluaa kyllä useammin.

Kuitenkin se tykkää seksistä, mutta ei ole ikinä ollut sille mikään pääjuttu elämässä, toisin kuin minulle.. Kyselisin mieluusti kaikkea mieheltä itseltään, mutta joko se vastaa todella ympäripyöreästi, tai sitten yrittää tahallaan miellyttää minua vastauksillaan, tai sitten lyö leikiksi tai suuttuu eikä puhu ollenkaan.. Olen yrittänyt etten kuulostaisi painostavalta.. Kun miestä panettaa tai alkaa haluttamaan niin ei se ainakaan muistuta mitenkään pissahätää, ei sinneppäinkään, pissahätä taitaa tuntua naisille sekä miehille suunilleen samalta.

Kun miestä alkaa haluttamaan naisen seurassa se alkaa siitä olosuhteesta missä naisen kanssa ollaan, onko hetki sopiva ei ainakaan jos riidellään ja onko paikka sopiva ja mitkä vaatteet naisella on päällää. Sen kauniimpaa ei ole olemassa kun naisen kauniit sääret ja minkä lyhyt hame vain peittää ja samate rinnat, nämä kaikki kiihotta ja sarvi alkaa lämpenemään ja pöksyt kostumaan tuohutipoista, sitähän ei mies vielä tässävaiheessa halua naiselleen ilmaista, mies vain tuntee sen.

Ei siinä ole mitään semmosta tunnetta että lasti painaa, nyt sen pitäis saada purettua, siinä on vain se hyvänolon tunne koko ajan ja vaatii lisää, vaatii enemmän kun kosketusta ja ainut konsti saada tunnetta vielä lisääntymään ja päästä huipulle on saada tulla naistaan lähelle ja saada panna nämä "vastakohdat" paljaana yhteen, se on se täyttymys.

Minulla ei koskaan panon jäjkeen ole kiirettä pois, en ole niinkun se yksi kirjottaja, onko kahvimatti päällä y. Sellaisia asioita hoidan ennen sänkyhommia. Minäkin ihmettelen sitä kun miestäsi ei kiinnosta uusia juttuja, esimerkiksi että pitää olla aina naama vastatusten ja mieluiten katsoa silmiin kun naidaan, kyllä sekin minusta tuntuu hyvältä, samalla kun kulli liikkuu pillussa katsoa silmiin, sitä odottaa että silmistä pystys lukemaan miltä naisesta tuntuu ja mitäs tykkäät kun kullini liikkuu näin ja just näin pillussasi ja kun samalla näkee sitä naisen ujoutta silmissä, onhan sekin jotain.

Muuten tuntuko se sinulle yhtään hyvältä se "väärinpäin" asento. Voisin ainakin kuvitella, jos miehesi vielä nuolisi pitkillä kielenvedolla, kun nostat peppua ylös ensteks alhaalta pillusta ja ylös peppuun asti ja huulilla puhaltais niin voisit tuntea ihan kylmiä ihania väreitä. Usein kun nussitaan ja minä olen päällä niin avaan häpyhuulia ihan kunnolla ja työnnyn sisään ja en vedä ulos ollenkaan, pysyn sisällä ja painan kovaa ja liikun vaan ylös alas ja tunnen miten häpyhuulet lämmittää ihan juuren ympärillä ja siitin on kokonaan sisällä, kuvittelee et näin pääsee vielä syvemmin ja minun karvotus hinkkaa vaimon häpyhuulia.

Ei se ole ainakaan moittinu ja olen huomannu että naisen värkit kestää aika paljon. Joskus teen niin että menen olkein matalalle ja panen selkää mutkalle ja työnnän niinkuin alhaalta ylöspäin napaan päin, osuukohan terska g. Muistatko edes joku kerta kun mieheltäsi tuntu erikoisen hyvältä, jos muistat niin kokeile uudestaan sama temppu mitä silloin kokeilitte. Muistan kyllä moniakin kertoja kun molemmat ollaan saatu todella hyvät orgasmit.

Samoin mies ei tykkää, jos vain "säälistä" annan, ja vaikka koetan peittää sen, niin kyllä se huomaa jos minua ei himota seksissä. Eli parhaat orgasmit on tulleet pitkällä esileikillä, kun ollaan aloitettu yhdyntä vasta kun kumpikin on ollut himokkaimmillaan.

Yhtäaikaatuleminen on meistä molemmista ollut kiihottavaa, mutta sitä tapahtuu aika harvoin, koska yritetään niin, että minä saan ensin ja sitten vasta mies; mikään ei ole ärsyttävämpää kuin se, että sanon saavani juuri NYT, ja mies on häpeilevän oloinen ja sen ilmeestä näen että se sai juuri ennen minua, eikä siis voi enää panna.

Multa menee silloin fiilikset täysin, koska en pidä masturboinnista enkä saa sillä niin hyviä orgasmeja. Eli yleensä pyritään siihen, että minä saan ensin, mies sitten: Parhaat orgasmit mitä muistan joista mies on maininnut että ovat olleet erityisen hyviä ovat: Kumpikin sai todella nopeasti.

Tosin nopeimmillani sain joskus 3 työnnöllä, oli jotenkin noloa sanoa että sain jo: D Toinen miehen mainitsema todella hyvä orgasmi oli kun oli todella "hempeää" seksiä ja seksin lomassa mies sanoi rakastavansakin kyseinen sana on harvinainen meidän kummankaan suusta, vaikka tarkoitetaankin sitä, ja sanoi haluavansa siittää minut.

Myös silloin mies sai todella hyvän orgasmin kun ensimmäistä kertaa ejakuloin, se oli vielä kaverin luona niin että kaveri oli viereisessä huoneessa En ensin tajunnut, mitä neste oikein on, mutta kun tutkittiin sitä niin todettiin ettei ainakaan virtsaa ole ja myöhemmin tajusin ejakuloineeni rajusti.

Tosin aiemminkin olin luultavasti ejakuloinut, mutta en niin suuria määriä vaan lähinnä neste valui miehen vatsalle ja reisiäni pitkin. Jättisatseissa nestettä valuu lakanoiden ja jopa patjan läpi..

Ejakulointi yksinään ei tunnu kovin paljoa, mutta orgasmi ja ejakulaatio yhtäaikaa on taivas: Hyvät orgasmit ollaan molemmat saatu myös silloin kun tilanteessa on ollut jännitettä kaveri viereisessä huoneessa, silmät sidottuna tai olen ollut erityisen itsevarma tai esim.

Yleensä miehen orgasmia voimistaa kuulemma, kun saa katsoa minua silmiin ja jos näkee kasvoni ja huomaa halukkuuteni. En vain joka kerta kehtaa tai muista katsoa silmiin, kun on niin keskittynyt omaan nautintoonsa.. Kyllähän tuo tykkää välillä takaapäinkin naida, yleensä kokeillaan eri asentoja seksikerran aikana, mutta yleensä kuitenkin minä haluan saada joko ratsastaen, tai niin että mies on päällä. Ja mies haluaa yleensä saada katsoen kasvojani ja ollen päällä.

Joskus harvoin haluaa tulla muissakin asennoissa, ja joskus "pakotan" tulemaan esim. D Hm, tuota takaapäin suuseksiä voisi kokeilla, kiihottavalta ainakin kuulosti ; Muuten, mitä miehet tykkäisitte, jos nainen panisi teitä kun nukutte? Minulle on fantasia tyydyttää mies niin, ettei se herää ollenkaan vaan näkee unta samalla.

Oon toteuttanutkin tuon ja muutaman kerran, laittanu herätyksen keskelle yötä ja nukuttanut miehen uudestaan jos on herännyt siihen, sitten hyvin varovasti alkanut kiihottaa munaa ja hiljaa tullut ratsastamaan päälle, kerran omaan ja miehen orgasmiin asti ja mies ei aamulla kuulemma muistanut mitään.

Vaikea sanoa esittikö vai ei: D Monta feilaustakin on kyllä tapahtunut; mies on herännyt joko heti, tai kesken seksin ja ollut että WTF. Toisaalta, eipä ole keskenkään käskenyt lopettaa Yhdelle miehelle tein yllätyksen aamulla ja sain sen laukeamaan ilman että heräs, sanoi että elämänsä paras pano oli ; Imartelua lienee..

Kirjotan kun vaimo meni Yövuoroon. Kyllä minä ainakin tykkäisin jos nainen panee kun nukun, mikä sen ihanampaa voisi olla kun unenpöpperössä tuntea että kulli olisi ihanassa kosteassa ja lämpösessä pillussa, vaikka olisin ihan täydessä unessa niin varmaan tekisin vastaliikkeitä ja työntäisin kullia syvään, olen huomannu unessa että silloin tulen paljon nopeammin kun mitä tulen hereillä ja on joskus tuntunu niin ihanalta et tuskin koskaan hereillä, en vaan viimeaikona ole saanu semmosia hyviä uniorgasmia, ja en tiedä miksi sitä on unessa yhtä varovainen kun mitä on hereillä.

Pitäs vain mennä unessa suoraa asiaan ja sanoa naiselle oli kuka vaan että mennäänkö panemaan vaikka vaan tuon puuntakana, ja pöksyt alas ja sisään, saisi usein hyviä orgasmia, mut kun unessa ollaan myös niin hienovaraisia mut niikuin sanon, joskus on ollut ihania kosteita uniakin. Miehillähän on tuo aamustondis, ota sitä varovasti suuhun ja leiki kostealla kielelläsi, kyllä se varmaan tekee hyvää, hyvin sinä olet osannut jos olet päässy ratsastamaan ja saanu kullia sisääsi, se on miehelle huippua.

Voihan se olla niinkin että vika on sinun asenteissa niinkuin sanot, yhdestä paineestasi voisin kyllä auttaa sua, sanot että aina haluaisit olla se paras, sinähän olet se paras, uskon että miehesi on vähän ujo ei varmaan menis vieraisiin ja kun te olette sänkyhommissa niin kyllähän sinä siinä olet se tärkein, usko pois minä miehenä sanon, vaikka millä leikkikalulla te leikittä niin SINÄ olet hänelle se keskipiste, vaikka sinä ostat sille tekopillun ja sano että kokeilä tätä, itse en ole kokeillu ja annat sitten omaa pilluasi ihan kunnolla ja kysy sitten mikä oli parempi, tottakai se sinun pimpsasi tuntu paremmalta, kostea lämmin ihana.

Se jo voisi asiaa muuttaa kun sinä näistä paineesta pääsisit. Kun mies päästää ennen sua se ei kyllä tunnu kummalle kaan hyvältä, Niin käy joskus multakin, monesti esileikin jälkeen pannaan sivuttain sisään tai sekin kuuluu esileikkiin, jos sattuu että siitä on pitempi väli edellisestä niin voi tulla pidättämis vaikeuksia kun panee kullin liukkaaseen pilluun, mun mielestä tämä sivuttain asento on aika kiihottava, niin vaimonikin tykkää, siinä saa ajatella kauniita niittyjä ja kimaltelviä järvijä samalla kun liikuttaa siitintä ihanassa pillussa, joskus ihan hitaasti ja joskus ihan lyhyeitä liikkeitä ettei päästäs, silloin se viimeinen ihana työntö tai naisen liike oli liikaa, ja vaikka kuinka nopeasti vetää ulos reiästä.

Mutt jos pääsee yli sen ensimäisen, ettei syöksy tule niin voi pärjätä kauan, ja vimeksi pannaan sisään päältäpäin na nautitaan toisista ja vaimo usein sanoo että nyt saat päästää niin mullekin tullee. Monesti minä teen sormella niin että se tulee ja sitten vasta panen sisään isona ja kovana kun se sanoo, nyt, Kyllä luoja on luonu meitä miehiä ja naisia niin että me prikulleen sovitaan yhteen, ei parempaa olisi voinu tehdä ei vielä tänäkään päivänä.

Täällä minä vain kosteana kirjotan enkä saa pillua, no pitää pärjätä. Orgasmi tuntuu ensin melkein pahalta. Jos orgasmi tulee voimakkaana, se aiheuttaa välillä huimauksen tunteen.

Jos olen todella kiihottunut, saatan saada orgasmin melkein heti, kun penis tulee sisääni. Välillä rakastellessamme, mieheni pysäyttää hetkeksi ja lopetamme liikumisen. Jos siinä vaiheessa orgasmi on todella lähellä, se saattaa saavuttaa huippunsa silloin kun penis on paikallaan sisälläni. Se on todella omituista. Joskus orgasmi tuntuu niin voimakkaalta, että en voi edes huutaa vaan kyyneleet tulevat silmistäni.

Joskus taas se tuntuu todella hyvältä ja voihkin niin lujaa etten ymmärrä edes itse. Kun mieheni sanoo, että haluaa kuulla minun voihkivan, se kiihottaa minua entisestään ja orgasmi lähenee vielä enemmän. Kunnon orgasmin jälkeen tulee tyhjä olo, välillä itkettää ja läheisyydenkaipuu on kova. Jännä, mullakin oli joskus ja välillä vieläkin, että orgasmin jälkeen tuli tosi tyhjä olo. Melkein sellainen "millään ei ole mitään väliä enää" ja hieman kyyninen, surumielinenkin.

Varsinkin silloin, kun masturboidessa sain. En tiedä miksei tuota enää tule, nykyään tulee vain hyvä raukea olo ja tuo läheisyydenkaipuu, ei halua muuta kuin tuntea toisen lämmön ja maata vieressä. Mua myös joskus oksetti ja huimasi, tuli huono olo kun aloin kiihottumaan.

Samaan aikaan tuntui kiimaiselta, ja todella pahalta. Tuokin on jostain syystä mennyt pois.. Silloin inhosin sitä, kun tuota huimausta oli, mutta nykyään ois joskus ihan hauska kokea samat jutut uudestaan. Nykyään orgasmit on jotenkin niin erilaisia, enemmän henkisiä kuin fyysisiä. Tavallaan parempia, mutta erilaisia. Ois hauska kokea vielä, millaisia ekat ja aiemmat orkut oli: Ehkä se sitten on niin, että aito pimpsa on paras. Ainakin tänään kun molemmat oltiin hieman puutteessa niin ei siinä kumpikaan mitään leluja halunnut.

Olin ihan liian kostea ja sain liian nopeasti mies "pakotti" saamaan kun liikutti minua: D , luulin että kosteus häiritsisi miestä mutta se meinasi tulla ennen aikojaan kun halusin saada vielä toisen kerran: Lopuksi saatiin sitten yhtäaikaa kun mies ei voinut enää pidätellä niin sattumoisin sain siinä itsekin.

Kohta voisi panna uudestaan kun rupesi taas tekemään mieli: D Pahoja nämä muutaman päivän tauot kun sitten pannaan niinkuin puput. Nyt ois kyllä viikonloppuna panettanut mutten voinut panna kun olin niin kipeä. Huomaa kyllä sitten kun kostuu ihan liikaa.. Onhan se hyvä että joku saa ja hyvä kun Sinä yönkiitäjä olet tänä päivänä saanu ja ehkä moneen kertaankin, mut kyllä uskon että siinä kovassa hinkkaamisessa naisen pimpsa voi kipeentyä kin, oli siinä sitt vaikka kuinka liukasta kosteuudesta ja mehusta jos oikein tiheään pannaan eikä pitkiä väliaikoja pidetä päivässä.

En usko että voit olla liian liukas, tottahan se voi vähän viedä sitä tunnetta mut ei paljon. Olet aikamoinen tyttö jos olet saanu jopa kolmella työnnöllä, johtuu tietenkin miten puutteessa on joutunu olemaan, mitenkähän minun laita nyt olisi, puutteessa olen ja jos panisin mittanauhaa nyt niin täysi mitta tulis vaikka vaan vähän yli keskikoon pituus mulla on. Ihmeellisesti kiihottuu kun luin edellistä ja sun kirjotusta ja tätä kirjoittaessa ja johonkin pitäis saada työntää mut saan odotella, vaimo ollu yötöissä.

Ihan totta tuo, että jos liikaa panee niin kipeekshän siinä paikat tulee. D Kyllähän tuota oli kummallakin paikat ihan kipeenä sitten, mutta olipahan koko päivän saanut olo ainakin.

Joskus on pirullista, kun saan ihanan orgasmin, sitten käydään nukkumaan, näen vielä eroottisia unia ja kun herään, muistelen sitä ihanaa orgasmia ja alan kiihottumaan uudestaan. Ja vaikka ois paikat kipeet edellisestä kerrasta, niin tekee niin hitosti mieli.. Sitten seksissä samaan aikaan tuntuu hyvältä ja samalla sattuu ja tietää että kohta on tosi kipee värkki: D Mieskin sanoo välillä että tulee elimet kipeiksi jos liikaa ollaan pantu tai 1 pidempi kerta.

No ei myö nyt niin hirveän puutteessa oltu oltu, 3 päivää, mutta joskus sekin on liikaa: D Yleensä viikolla on sen verran kiire ja väsynyt, että kunnon sessiot ja enempi paneminen siirtyy sitten viikonlopulle, mutta ei se sikäli haittaa koska halutkin on ehtineet kerääntyä: Pisimpään olen ollut ilman minkäänlaista seksiä 2 viikkoa siis ilman että edes itse koskin minnekään.

Nykyään en kyllä kestäisi sitäkään, täytyy sanoa että oli hirveät himot tuon 2 viikon jälkeen ja sen aikana: O Joskus podin huonoa omaatuntoa "liioista" haluista, kun tuntui epänaiselliselle tehdä aloite ja olla halukas. Ajattelin että pitäisi olla "perinteinen" vanhoillinen nainen, sellainen itsetietoinen pihtari, joka käyttää seksiä vallankäytön eikä nautinnon välineenä. Mutta nykyään ajattelen paljon itsekkäämmin; ihan sama olenko "siveellinen" tai "normaali" vai "irstas", mutta tykkään seksistä niin on nautinto oikeus näyttääkin: Ärh, eilen illalla mies tuli just ennen mua "vahingossa", suutuin hieman kun olin just saamassa mutta toisaalta ajattelin että noh, saa sekin välillä privaatisti nauttia.

Tänä iltana kosto elää: Se ei pysty ees runkkaamaan koska on sidottu: D Tietääpähän miltä tuntuu jäädä puutteeseen kun toinen saa Miten on mahdollista D Yhdelle miehelle tein yllätyksen aamulla ja sain sen laukeamaan ilman että heräs, sanoi että elämänsä paras pano oli ; Imartelua lienee.. Hän ihmettelee, että miten yhdyntä miestä vielä kiinnostaa, vaikka hänellä on hedelmällinen ikä jo mennyt. Ja minua ihmetyttää ja surettaa, kun hän ei ymmärrä, ei halua nauttia seksistä, joka ei edes maksa mitään omalta puolisolta, ja olisin valmis toteuttamaan hänen kaikki toiveensa ja halunsa, jos hän niistä kertoisi.

Kyllä minullakin joskus seisoo kun herään yöllä, mutta jos vaimoni samalla olisi silloin yhdynnässä kanssani, niin kyllä varmasti heräisin. Eikö siinä väkisinkin miehenkin kroppa ja "työkalu" liiku ja heilu, vaikka nainen silloin tekeekin työn, niin miten on mahdollista, ettei mies sitä huomaa, jos on selvin päin. Ja jos mies ei sitä muista edes aamulla, niin onko sellaisesta nainnista miehelle mitään hyötyä?

Kun tässä ketjussa on keskusteltu miltä miehen orgasmi tuntuu, niin kerron hieman omasta kokemuksesta. Sellaisessa orgasmissa nautinto menee jo aivan kipurajaa lähelle. Nautinto on lähes yhtä massiivinen ja voimakas, kuin jos kepin päätä puristettaisiin jollakin pihdeillä. Se on vain erona, että se tuntuu aivan mielettömän hyvältä, mutta voimakkuus on samaa luokkaa.

Mutta kyllä silti valveilla ollessa oikea yhdyntä on parasta, koska siinä tulee lisäksi läheisyyttä ja ihokosketusta ym. Olen itsekin miettinyt, että näinköhän miehet joita olen pannut heidän nukkuessaan, ovat oikeasti nukkuneet. Vai esittäneet nukkuvansa, jotta jatkaisin. Oma miekkonen ei ainakaan usein ihan heti herää, kiihotan hyvin hellästi ja varovasti ja varon kaikkia ääniä ja liikkeitä, niin ei se syvästä unestaan herää kuin vasta sitten kun tulen päälle. Mutta silloinkin on niin uninen ja kiihottunut, että esittää nukkuvansa tai antaa jatkaa ; Kiinnostaisi tietää, että nukkuikohan exä oikeasti koko ajan, kun kerran panin kummankin laukeamiseen asti..

Minulla olisi haaveena, että joskus itselleni tehtäisiin noin. Heräisin siihen, kun mies ottaa hellästi suihin ja olen jo ihan kostea, tai siihen, että mies panee mua.

Vai voisinko pysyä unessa jopa koko aktin ajan ja nähdä eroottisia unia..? Kerran hyvin unisena mies halusi seksiä ja olin puoliunessa, nukahdin sitten suihinoton aikana: D Aamulla en ollut varma, oliko seksi unta vai totta, niin unenomaista se oli. Eli voisin uskoa että ainakin omalla kohdallani en välttämättä edes heräisi seksiinkään, koska nukun kuin tukki ja pystyn nukkuessani mm.

Näettekö muuten miehet ja naiset minkälaisia eroottisia unia ja kuinka paljon? Muistatteko tai muisteletteko unianne? Minä näen eroottisia unia lähes joka yö, ja siksi usein aamulla olen kiihottunut.. Joskus saan myös orgasmin unissani, mutta siitä en voi tietää onko se ollut oikea fyysinen orgasmi vai vain kuviteltu uniorgasmi.

Välillä näen todella epätodellisia unia, esim. Mutta usein fantasiaksi unissa riittää oma mies, näen paljon eroottisia unia ihan meidän "tavallisesta" seksistä, sekin tuntuu niin kiihottavalle: Niin kuin näet, näillä sivuilla on kaikki mahdollista. Just niinkun ajattelin, yhtäaikaa naiset voi tuntea nautintoa ja samalla kipua kovan panemisen jälkeen, onhan se makeeta ja kun samalla tietää mistä kipu on tullut, harvemmin mies tietää kivusta mutta varmaan joskus mullakin.

Vai niinkö siinä kävi yönkiitäjä että mieheltäsi pääsi, sulla vaan on niin ihana pimpsa, kostea ja lämmin, mies siinä yrittää pidätellä mutta toiseksi jää, ymmärrän, ymmärrän, se oli se vimeinen työntö, ei minäkään siinä varmaan kauan pärjäis.

Löytyhän sulta konstit antaa takaisin, onnistuko se, vai kävikö niin että sinä pääsit saamaan ja nautitko liian kauan ja ukkokin sai samalla, silloinhan kaikki meni pieleen, meinaan että siinähän voi käydä niin, kun nautinto on lähes huipulla mut ei ihan niin et sinä voikkaan työntää miestä pois. No, jos onnistu niin yksi opetus sekin. Tässä maanantai iltana vaimo halus, pystyn pidättämään, vaimo sai esten, se on meilläkin se tavallinen järjestys"jos vain onnistuu,EI AINA".

Meillä muuten aina vaimo sanoo milloin haluttaa, että kyllä se on nykyään aika normaalia, hai sinä vaan vaikka miehes pihalta ja sano että nytt sitä taas mennään panemaan kun halut alkaa hyrräämään, ei jää sekään pano saamata, muuten yksi kysymys, miten usein naiset panee sormen pilluusan noin normaalisti sängyssä maaten vaikka ei mitään masturbointia olis mielessä.

Sarveen tulee otettua kiinni kädellä usein, onkohan ne himot aina mielessä. Heh, ihan hyvin tuo "rangaistus" onnistui ; Itseasiassa siitä kiihottui mieskin, kun sidoin sen kiinni ja otin "ankaran" himokkaan naisen roolin. Aika nopeasti sain kun kalu oli kova ja halutti. Miehen en antanut saada, vaan jätin "kahleisiin" hetkeksi että muna ehti laskea: D Kun päästin irti, niin se juoksi vessaan, pisti oven lukkoon ja uhosi runkkaavansa, mutta onneksi kiusasi vain ja jäi siis puutteeseen.

Oli se ihan mielenkiintoista, mutta enemmän nautin kun irrotti kahleet ja vihdoin pääsin koskettelemaan: Ihan koiran hihnat oli meillä käytössä, turha mitään kalliita sitomisvehkeitä ostaa: D Hm, no en minä kyllä pilluun sisälle sormea työnnä kuin ainoastaan kiihottuneena. Masturboidessakin kiihotan ensin pitkään ja vasta sitten laitan mitään sisään.

Häpyhuulia ja vatsaa tulee kyllä joskus siliteltyä ihan huvikseenkin vaikkei olis seksi mielessä. Mies joskus koettaa räplätä tai laittaa sormea sisään ihan huvikseen, mutta en anna koska siinä melkein paniikki iskee jos ei ole kiihottunut: D Hirveä rimpuilu ja kiljuminen, tuntuu pahemmalta kuin kutittaminen jos toinen röyhkeästi yrittää pimppaan koskea ilman lupaa.

Eihän siitä nukkumisesta tullu mitään kun semmonen stondis, piti tulla kirjottamaan, minä nään kyllä eroottisia unia joskus niin että syöksy jopa tulee joskus, se on kivaa ja useimminkin niitä voisi nähdä. Oli kiva että onnistu ja mitenpäin olit sitonu miehesi, selällä maaten ja sinä ratsastit vai miten? Mulla on sellainen seksifantasia että saisi panna keittiöpäydällä, siihen ei kyllä vaimo suostu, just sentakia ett se on keittiäpöytä, siitä voi sit vain haaveilla ja haaveissa voi olla kuka nainen vaan.

Olisi kivaa, korkeus ihan ok. Sitten otta stringit pois ja panna kullin rakoon ja vähän leikitellä sillä häpyhuulien välissä reiän suussa edestakaisin, taas kielellä vähän ja sit panna sinne kullia, ja hitaasti työntää sisään ehkä kokonaan niin että se kostuu ja liukastuu kunnolla, vetää ulos vähän ja antaa olla ihan paikalla ja tunnistella jokaikisellä aistilla miltä vittu tuntuu kullille, samaten nainen voi tunnustella miten kulli tuntuu vitulle, pikkusen liikutella ja sitten pitkiä työntöjö, ja se mahtava näköala, näkee kullin liikkeet pillussa Tästähän minä unelmoin, menis varmaan jalat alta kun syöksi tulis.

Oih miten kiihottavasti kirjoitettu tarkka fantasia! Tuo olisi kyllä upeaa tuo keittiönpöydällä, meillä taas mies ei suostu siihen, koska a pöytä on hutera ja luultavasti löydettäisiin itsemme mustelmilla lattialta, b se on keittiön pöytä, siinä syödään, HYI, eihän siinä voi panna! D On jotkut miehetkin tietyllä naisellisella tapaa herkkiä, ainakin tuo minun ukko kun ei halua panna siellä missä syödään eikä esim.

D Toisaalta muut pöydät kyllä kelpaa, mutta ne ovat väärän korkuisia tai täynnä roinaa. Pitäs hankkia seksipöytä, ja siinä sais olla pehmusteet erikseen! Onko nuo fantasiat, mitä muista naisista ajattelette, realistisia vai pelkkiä haaveita? Mietityttää, kun itse en juuri muista miehistä unelmoi tai edes kiihotu, niin kelpaako miehille ihan "kuka vain", haaveiletteko ikinä omasta naisesta vai kaipaatteko aina jotain uutta ja parempaa?

Toteuttaisitteko fantasianne, jos olisi hyvä mahdollisuus, ja varmuus ettei jää kiinni? Kuka vain kelpaa kuhan on siisti 2. Joskus tulee haaveiltua 3. Aika paljon samallaisia meillä on sitten kummpanit, en voisi edes ehdottaa keittiöpöytää, vessanpytty kävi kerran muistaakseni mut ei sen jälkeen, meillä toinen vessa pesuhuoneessa ja pesukone ihan vieressä oikealla puolella et molemmat jalat pitäs olla naisella miehen vasemmalla puolella, se voi olla aika vaikea asento.

Siitä tuli mieleen asento et mies makaa sängyn laidalla ja nainen istuu päälle jalat lattialla, ehkä jakkara jalkojen alla, epänormaali asento pillussa kulli niinpäin kyllä voisi vaikka leikkiä semmosta leikkiä että molemmat lukee kirjaa, se kun ensimäiseksi näyttä että on kiihottunu on se häviäjä, vuorotellen siinä voi nytkytellä nainen voisi selkää keinutella. Kun Yönkiitäjä kysyt noin yleisisti mitä mieltä miehet ovat, käykö kuka nainen vaan ja toteutanko aina jos on mahdollisuus, niin minäkin vastaan jonka kysymyksen aiheutin, voin vaan vastata omasta puolesta.

Meillä oli yhden kaverin kanssa huone ja sinne oli tulossa kaksi naista, minä toitotin moneen kertaan että sillä ehdolla ettei mitään seksiä, nämä oli maksullisia. Nämä tuli ja juotavaa tarjottiin, ei alkohoolia sanovat, no eihän siinä kauan mennyt niin tämä minun viereinen alkoi kopeloimaan julppia, ajattelin että mitä nyt, sai sen suuhusan ja ehti neljä viittä työntöä huulillaan tehdä ennenkuin reagoin, Tämä On Väärin Vaimoani kohtaan ajattelin, työnsin sen pois vaikka ihanalta tuntuikin.

Olisi ollut mahdollisuus ja ikinä en olisi joutunu siitä kiinni. Sanon vaan että se kotiintulo oli kyllä minulle vaikeaata, oli kauhean huono omatunto mut siitä olin niin tyytyväinen että keskeytin, ja ennenkaikkea vielä tänäpäivänä kin, en ollu reissulle mennyt sitä varten että tyydytellä itteni vieraitten naisten kanssa, olen jostain lukenu että aviovuode pitää olla puhdas, tiedät mitä tarkoitan ja se kyllä painaa paljon monessa tilanteessa.

Mitä mieltä olet tästä tarinasta. Vaimo sano ettei ikinä minä ole ollut niin hyvä sille kun sen kotiintulon jälkeen, se näki oikein miten minä tykkäsin hänestä. Mutta onhan mulla näitä paheeta, kirjotella näitä seksiasioita ja rivojakin mut sehän kiihottaa ja sit voi olla vaimolle hyvä. Fantasioissani unessa ja runkatessa vaan ninkuin olet huomaanu olen haaveillu vieraista, mut myös Vaimosta.

Taas nousi otsikko Kuvaillaan orgasmeja ykkös. Vaimo tuli, niinkun arvasit. Jaa tosiaan tää otsikko Kuvaillaan orgasmeja on hyvä, en millään usko että orgasmia on vain neljä tai viisi erilaista, kuvailkaa niitä hyvät miehet ja naiset selvemmin ja monenlaisia, varmaan aloittelia Yönkiitäjä olisi kiitollinen ja kaikki me tykätään lukea. Sit oli vielä toinen tarina mut eri reissu, naisia tuli samaan pöytään missä kaverien kanssa istuttiin, viereinen houkutteli mukaan huoneeseen, seksistä oli kysymys, juteltiin, kun ei mikään auttanu, en ollu lähdössä, tämä nainen antoi yllättäin pitkän syvän kielisuudelman, vähän ajan päästä toisen ja ihanalta tuntu, tosi ihanalta ja kolmas minä olin jo aloittelia, siihen se jäi, nostin sormen pystyyn merkiksi kavereille et nyt mentiin, naiset jäi siihen istumaan.

Tästä seuras et tuli tuska, sainko HIV tartunnan, soittelin testiin, sanovat ei syytä huoleen, sanon jospa minä olenkin se yksi miljoonasta ja pääsin testiin ja tietysti negatiivinen tulos ja se huoli pois viisi kuukautta kunnes luin jostain että testit ovat varmoja vasta neljän kuukauden päästä, menin uudelleen testiin ja sekin negatiivinen, Olisin varmaan kuollu jos olisin tienny heti että pitää odotella neljä kuukautta.

Niinkuin huomaat Yönkiitäjä, ollaan aika paljon samanlaisia, vakavia suhteissamme, erittäin, en minäkään mene naimaan vierasta naista vaikka kuinka olis mahdolissta ja vaikkei koskaan jää kiinni. Vielä ensimäisessä tarinassa nainen kysy kun kopeloi käsilaukkua aikanaan että tarttenko kumia, siihen vastasin.

EN ajattelin etten meinaakkaan panna enkä pannu, pärjääköhän moni mies tämmösen läpi, hyvä jos miehet vastaa tähänkin ja rehellisesti tietysti. Oho, nostan kyllä hattua! Minulla on vähän samanlainen tarina, nimittäin kerran olin vieraalla paikkakunnalla, mies kavereitaan tapaamassa toisella paikkakunnalla. Tuli sitten mustasukkaisuuspistos, kun mietin että entä jos se tapaakin ihania naisia tai tulee jotain säätöä niiden naiskavereiden kanssa, kun kuitenkin joskus oli niillä jotain ollut ja mies oli yön poissa.

Tavallaan tuli siinä kostonhimo, vaikken sitä tiedostanut, ja "joutessani" menin tekemään tuttavuutta joidenkin miesten kanssa. Siinä juteltiin, vietettiin iltaa ja ryypättiinkin, jätkät ihan "intona" tarjosivat paukkuja ja näin kyllä mitä niillä oli mielessä. Ajattelin koko ajan kuitenkin, että mitään en tee, pelkästään pidän hauskaa ja koetan unohtaa huoleni ja mustasukkaisuuteni, ja tavallaan sain tyydytystä siitä kun ajattelin, että mies ois varmaan mustis minusta jos tietäis että vieraiden miesten kanssa hengailen.

No ne sitten pyys minut kämppäänsä kun juomat loppu. Siellä juotiin lisää ja olin jo aikamoisessa kunnossa, menin tyypin sängylle lepäilemään. Se sitten tulikin viereen, ja alkoi hipelöimään. Tuli tukala olo, mutta ei kuitenkaan vielä intiimiä ollut niin en kehdannut estää. No sitten se yhtäkkiä suuteli minua, niin vaikka olin kuinka kännissä, pistin stopin. Yritti vielä hipelöidä, mutta silloin lähdin ja löin oven kiinni perässäni ja nukuin ulkona sen yön.

Aivan hirveässä humalassakin melkein sammumispisteessä , tajusin että ei, mitä teen ja lopetin. Aluks kun mies hyväili niin en oikein ajatellut, luulin kai omaksi miehekseni tai nautiskelin vain melkein kuin unessa. Mutta silloin, kun suuteli niin "heräsin" ja tajusin että ei, apua, missä minä olen, mitä teen ja lähdin kiireenvilkkaa, VAIKKA en voinut tietää, onko oma mies parhaillaan pettämässä minua no ei ollut, kävi myöhemmin ilmi: Eli rakkaus ja uskollisuus on niin suurta, että vaikka luulisi toisen pettävän niin itse ei ryhdy "kostoon" kosta ei pysty siihen.

Heh, tuo kirjan lukeminen on muuten hyvä! Minusta on hauska alkaa kiusata kun toinen on koneella tai lukee kirjaa, ja testata kuinka pitkään se kestää. Olen vuotias mies ja yritän nyt kuvailla, miltä minun parhaat orgasmini tuntuvat. Orgasmin lähestymisen tunnistan yhdynnän tai masturboinnin aikana siitä, että kullissa ja alavatsassa tuntuva kihelmöinti alkaa voimistua.

Kihelmöinnin voimistumisen loppuvaiheessa, juuri ennen laukeamista, on kuin lämmin sädehtivä energiakeskittymä leviäisi kovana pullottavasta terskastani kullinvartta myöten jonnekin vatsanpohjaan, kiveksiin ja pyllyyn asti. Sitten tunnen kuinka ensimmäinen spermamälli syöksähtää rivakalla nopeudella liikkeelle virtsaputkea pitkin kohti terskaa. Tuon ensimmäisen spermamällin liikkeelle lähtö on hurmoksellinen kokemus ja sen aikana puren usein keskittyneesti hampaita yhteen enkä ehdi tai edes voi ajatella mitään.

Liikuttelen vain mekaanisesti lantiota tai vatkaan kädella. Kyseisen spermamällin suihkahdettua voimalla ulos virtsaputkenpäästä kiihdytän joko panoliikettä tai käden vatkaamista ja tunnen kuinka voimakkaat supistelut singauttelevat yhä uusia spermamällejä toinen toisensa perään kullinsuustani. Todella hyvälle orgasmille on minun kohdallani tunnusomaista, että spermamällien suihkahdellessa ulos tunnen kuinka koko keho supistelee spasmisesti, päässä kohisee ja silmissä välkkyy pikkuruisia tuikkivia tähtiä.

Hyvin usein orgasmini ovat heikompia. Erityisesti yhden-yön-juttujen yhteydessä, jolloin pelissä on mukana paljon kielteiseksiksin luokiteltavaa jännitystä ja suoriutumispaineita, laukean usein suhteellisen laimeasti. Parhaat orgasmini olen saanut masturboidessani jollekin minua todella paljon kiihottavalle fantasialle.

Ei se pidä paikkaasan että kaikki miehet pettäis, mulla kokemuksia ehkä kymmenestä matkasta mutta on se ihan pieni prosentti vaan jotka vaimoaan pettää. Katselin illalla jotain ruotsinmaalaista seksiohjelmaa, oli 21 vuotias poika kun piti nussia ensimäistä kertaa tyttösä kanssa ja jännitti, kyseli että kun käyttää kumia ja orgasmi tulee pitääkö nopeasti vetää ulos ja ottaa kumi pois et pystyy päästämään tytön mahalle, epäili ettei millään ehdi.

Tuleeko nuorista aina vaan tyhmempiä mitä enemmän ne kattoo pornoa, saas nähdä milloin samaa kysytään näillä palstoilla. Pornossahan se kuuluu niin tehdä, se ei ainakaan mua kiihota mitenkään, ainut se että tietää ett nyt se just on tullu ulos ihanasta pillusta, nainen on ollut sille tosi ihana, niin minä aina ajattelen. En kyllä usko että kaikki naiset tosiaan siitä niin tykkää eikä ne niin onnellisia ole mitä pornossa kun sperma lentää pitkin naamaa ja pitää nielasta.

Meinaan että nuoriso saa ihan vääristynyt kuva seksistä kun otetaan mallit pornoleffoista eihän siinä ole mitään normaalia rakkauutta. Eiköhän se ollu parempaa ennenvanhaa kun ensin rakastuivat ja sitten vasta jossain vinnttikamarissa ilman mitään pornoesikuvaa seksistä tutkivat ja kokeilivat toisten kaluja ilman semmosia paineita mitä nyt kun leffoista opittu että pitäis tehdä kaikki ensimäisestä kerrasta kaavan mukaan. Joten näytä hänelle, kuinka hän saa sinut kiihottumaan.

Vedä hänet itseesi päin himokkaasti, kerro kuinka hyvältä hänen takapuolensa näyttää ja viipyile suudelmien ja hyväilyn kanssa. Älä aliarvioi hyvin ajoitettua "vau"-sanaa hänen riisuuntuessaan. Tuhmat puheet voivat auttaa pitämään hänen keskittymisensä eroottisissa tuntemuksissa. Jos tiedät jo millainen puhe kiihottaa häntä, keskity siihen.

Muussa tapauksessa aloita kertomalla, kuinka kostealta, lämpimältä ja uskomattomalta hän tuntuu sinua vasten. Yritä ottaa tilanne haltuusi ja käske häntä kääntymään asentoja vaihteaessanne — joistain naisista se tuntuu äärimmäisen kiihottavalta.

Jos hänen kutsumisensa "tuhmaksi tytöksi" tuntuu hänestä hyvältä, tee niin. Jos ei, älä tee mitään väkinäiseltä tuntuvaa. Jos tuot hänet orgasmin partaalle toistuvasti, hänen kiihottuneisuutensa leviää ympäri kehoa  — tuloksena on mahtavampi, pidempi kliimaksi, kun vihdoin annat sen tapahtua.

Jos tiedät, että hän rakastaa suuseksiä, aloita sillä — hitaasti ja hellästi. Kiinnitä tarkasti huomiota hänen reaktioonsa. Kun hän on saavuttamaisillaan orgasmin, hän alkaa huohottaa nopeammin ja saatat tuntea, kuinka hänen vatsalihaksensa, reitensa ja takapuolensa jännittyvät.

Kun huomaat edellä mainittuja merkkejä, ota hieman takapakkia vauhdin ja voimakkuuden kanssa. Tuo hänet sitten uudelleen orgasmin partaalle ja hidasta jälleen. Jos pystyt, toista se viisi kertaa ja tuo hänet lähemmäs ja lähemmäs orgasmia kerta kerralta. Tuo hänet sitten huipulle ryminällä. Tekemällä useita seksiliikkeitä saman petileikin aikana, hänen orgasminsa voi pitkittyä, koska vaihtelu luo enemmän kiihkoa.

Aloita suuseksillä tai stimuloi hänen erogeenisiä alueitaan hieromasauvalla: Kun olette valmiita yhdyntään, anna hänen olla päällä, jotta hän voi kontrolloida tilannetta. Käytä peukaloa tai muita sormia hieroaksesi hänen klitoristaan samalla, kun hän ratsastaa.

Kun jotkut naiset ovat orgasmin partaalla, heidän klitoriksensa muuttuvat hyvin herkiksi. Jos näin on kumppanisi kohdalla, hänen stimulointinsa hieman hellävaraisemmin auttaa häntä säilyttämään kliimaksin pidempään. Ota ensin selvää, haluaako hän sinun hellittävän otetta.

Kysy häneltä kuiskaten, pitääkö hän hellävaraisista vai kovista otteista. Jos hän suosii kevyempää kosketusta, hellitä painetta. Hän joko rakastaa tätä hellävaraista, epäsuoraa kosketusta tai ohjaa sinut takaisin kohtaan, johon haluaa sinut.

Tee niin kuin hän ohjeistaa. Tältä näytti kesän Asuntomessualue Porissa median ennakkotutustumispäivänä toukokuussa. Näin autat naista saavuttamaan orgasmin. Seksityyny tuo lisää nautintoa. Erikoinen kikka ennen seksiä saattaa parantaa mahdollisuuksia orgasmiin — voisiko olla näin helppoa?

Seksimokat, joihin kolmekymppiset sortuvat: Voiko orgasmin teeskentely auttaa saavuttamaan sen oikeasti? Kenties, mutta tietyssä vaiheessa suhdetta ei kannata kokeilla. Jos mies näkee naisen bikineissä, ajatteleeko hän välittömästi seksiä? Kiusalliset seksihetket, jotka moni tunnistaa: Montako näistä olet kokenut? Älä anna seksielämän hiipua — piristä petileikkejä seksigurun vinkeillä. Näin löysin parisuhteeseeni uuden kipinän — seksivinkki, josta kannattaa ottaa hyöty irti kesällä.

Hurmaava, lapsellinen vai idealisti — mitä napasi muoto paljastaa sinusta? Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään! Hyposeksuaalisuus ei tarkoita samaa kuin aseksuaalisuus. Aseksuaalisuudessa on kyse seksuaalisesta suuntautumisesta, kun taas hyposeksuaalisuus on diagnoosi. Tupakoinnin lopettaminen olisi osalle helpompaa, jos heille tarjottaisiin lopettamisesta rahapalkintoja.

Pelkät ilmaiset nikotiinikorvaushoidot tai sähkötupakka eivät sen sijaan auta kuin harvoja, selviää New England Journal of Medicinessä julkaistusta tutkimuksesta. Katso yllä olevalta videolta, miten Pasi onnistui lopettamaan tupakoinnin. Kyytipalvelu Uber on ilmoittanut irtisanovansa työntekijää, jotka ovat työskennelleet yhtiön robottiautoprojektin parissa Arizonassa.

QuietOn Sleep - vastamelukorvatulpat estävät kuorsauksen tehokkaasti. Tuotteen ovat kehittäneet Nokian insinöörit. Tämä pöytä ratkaisee monta tilaongelmaa! Pieneen yksiöön on vaikeaa hankkia huonekaluja — kaikki on joko liian leveää tai korkeaa. Swing-niminen pöytä sopii pieniin asuntoihin, sillä se on myös hyllykkö. Katso videolta, miten se toimii! Jos kaipaat muita vinkkejä miniasuntoon, kokeile vaikkapa näitä: Tämä sänky on myös.

Osa dieettivalinnoista on helppoja, mutta osaatko ratkaista nämä valintatilanteet?

Jos ei, älä tee mitään väkinäiseltä tuntuvaa. Jos tuot hänet orgasmin partaalle toistuvasti, hänen kiihottuneisuutensa leviää ympäri kehoa  — tuloksena on mahtavampi, pidempi kliimaksi, kun vihdoin annat sen tapahtua. Jos tiedät, että hän rakastaa suuseksiä, aloita sillä — hitaasti ja hellästi. Kiinnitä tarkasti huomiota hänen reaktioonsa.

Kun hän on saavuttamaisillaan orgasmin, hän alkaa huohottaa nopeammin ja saatat tuntea, kuinka hänen vatsalihaksensa, reitensa ja takapuolensa jännittyvät. Kun huomaat edellä mainittuja merkkejä, ota hieman takapakkia vauhdin ja voimakkuuden kanssa. Tuo hänet sitten uudelleen orgasmin partaalle ja hidasta jälleen. Jos pystyt, toista se viisi kertaa ja tuo hänet lähemmäs ja lähemmäs orgasmia kerta kerralta. Tuo hänet sitten huipulle ryminällä. Tekemällä useita seksiliikkeitä saman petileikin aikana, hänen orgasminsa voi pitkittyä, koska vaihtelu luo enemmän kiihkoa.

Aloita suuseksillä tai stimuloi hänen erogeenisiä alueitaan hieromasauvalla: Kun olette valmiita yhdyntään, anna hänen olla päällä, jotta hän voi kontrolloida tilannetta. Käytä peukaloa tai muita sormia hieroaksesi hänen klitoristaan samalla, kun hän ratsastaa. Kun jotkut naiset ovat orgasmin partaalla, heidän klitoriksensa muuttuvat hyvin herkiksi.

Jos näin on kumppanisi kohdalla, hänen stimulointinsa hieman hellävaraisemmin auttaa häntä säilyttämään kliimaksin pidempään. Ota ensin selvää, haluaako hän sinun hellittävän otetta.

Kysy häneltä kuiskaten, pitääkö hän hellävaraisista vai kovista otteista. Jos hän suosii kevyempää kosketusta, hellitä painetta. Hän joko rakastaa tätä hellävaraista, epäsuoraa kosketusta tai ohjaa sinut takaisin kohtaan, johon haluaa sinut. Tee niin kuin hän ohjeistaa.

Tältä näytti kesän Asuntomessualue Porissa median ennakkotutustumispäivänä toukokuussa. Näin autat naista saavuttamaan orgasmin. Seksityyny tuo lisää nautintoa. Erikoinen kikka ennen seksiä saattaa parantaa mahdollisuuksia orgasmiin — voisiko olla näin helppoa? Seksimokat, joihin kolmekymppiset sortuvat: Voiko orgasmin teeskentely auttaa saavuttamaan sen oikeasti? Kenties, mutta tietyssä vaiheessa suhdetta ei kannata kokeilla. Jos mies näkee naisen bikineissä, ajatteleeko hän välittömästi seksiä?

Kiusalliset seksihetket, jotka moni tunnistaa: Montako näistä olet kokenut? Älä anna seksielämän hiipua — piristä petileikkejä seksigurun vinkeillä. Näin löysin parisuhteeseeni uuden kipinän — seksivinkki, josta kannattaa ottaa hyöty irti kesällä. Hurmaava, lapsellinen vai idealisti — mitä napasi muoto paljastaa sinusta?

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään! Hyposeksuaalisuus ei tarkoita samaa kuin aseksuaalisuus. Aseksuaalisuudessa on kyse seksuaalisesta suuntautumisesta, kun taas hyposeksuaalisuus on diagnoosi. Tupakoinnin lopettaminen olisi osalle helpompaa, jos heille tarjottaisiin lopettamisesta rahapalkintoja.

Pelkät ilmaiset nikotiinikorvaushoidot tai sähkötupakka eivät sen sijaan auta kuin harvoja, selviää New England Journal of Medicinessä julkaistusta tutkimuksesta. En vieläkään saa orgasmia yhdynnän avulla, mutta sormettamalla tai joillakin leluilla oikeanlainen rytmikäs, suhteellisen voimakas g-pisteen alueen hyväily saa minulle aikaiseksi orgasmin. Klitorista tyydyttämällä orgasmi on toki edelleen helpompi saavuttaa ja se on useammin käytössä, mutta on joillain tavoin kiehtovaa, että orgasmeja voi saada monenlaisilla tavoilla.

Entä voisiko oppia ejakuloimaan, jos kokeilisi ja harjoittelisi erilaisia tekniikoita? En oikein tiedä, miten suhtautuisin ejakulaatioon. Lisäksi eihän edes ole täysin varmaa, mistä ejakuloimisessa on kyse — onhan tämä yksikin suht uusi tutkimus , jonka mukaan suuria määriä ejakuloivien naisten ejakulaationeste olisikin vain lähinnä virtsaa, vaikka mukana suurimmalla osalla oli lisäksi pieni määrä Skenen rauhasista tullutta PSA: Kyseisessä tutkimuksessa nyt oli alle 10 henkilöä jne.

Joissakin pornoleffoissa, joissa nestettä suihkuaa suuria määriä, on varmasti mukana paljon ihan tarkoituksella tehtyjä feikkikohtauksia. Eli että esimerkiksi vettä on vain tarkoituksella juotu paljon ja squirttaaminen onkin oikeastaan vain virtsankarkailua. Näin näyttäisi olevan oikeassakin elämässä. Naisen ejakulaatio on kyllä mahdollista, mutta kun puhutaan suurista suihkuavista nestemääristä, kyse on todennäköisesti oikeastaan virtsan suihkuamisesta vaikka mukana voi ollakin myös PSA: G-pisteen alueen ja klitoriksen hyväily pitkän aikaa lienee oikea lähtökohta keinon etsimiseen.

Orgasmiahan ejakulaatio ei välttämättä vaadi, vaan tärkeää on voimakas kiihottuminen. Seurauksena ei vain ehkä ole kuin jokin pieni määrä ejakulaationestettä, joten siitä ei suuresti taitaisi iloa saada. Mutta seksihän on hauskaa, joten voisihan tuota huviksi yrittää saavuttaa. Ehkä jokin patjansuojus olisi varuilta hyvä olla, jos seurauksena onkin suihkuava neste — oli se sitten hajuton ejakulaationeste tai ihan vain virtsarakosta peräisin olevaa pissaa. Ei sitä tiedä, mitä kaikkea varsinkin näin raskaana ollessa vahingossa tapahtuu, kun lihakset löystyvät ja rakko täyttyy normaalia nopeammin, heh.

Makoilimme miehen kanssa viikonloppuna sängyllä ja juttelimme seksiin liittyvistä asioista. Meillä ei varsinaisesti ollut tarkoitus harrastaa seksiä, mutta keskustelujen seurauksena varsinkin mies alkoi kiihottua ja ryhtyi hyväilemään minua rinnoista. Kiihotuin rintojen hyväilemisestä ja siitä, että tunsin miehen kovan peniksen minua vasten.

Tällä kertaa kuitenkin huomasin, että rintojen hyväileminen tuntui todella hyvältä ja pyysin miestäni jatkamaan. Hän hieroi rintojani ja puristeli nännejä ensin hellästi, sitten voimakkaammin. Ja yhtäkkiä huomasin olevani orgasmin kourissa. Eikä se siihen loppunut, sillä sain hetken päästä myös toisen orgasmin samalla tavalla eli pelkästään sillä, että mies kosketteli rintojani.

Kertaakaan alapäähäni ei tällä kertaa koskettu. Jep jep, tähän orgasmiin on kohdallani tosiaan osansa sellaisilla hormoneilla, joita nyt ei ihan joka naisen kehosta aina löydy. Alkuraskauden aikana rintani olivat todella kosketusarat eikä niiden hyväileminen aiheuttanut minulle kuin lähinnä epämiellyttäviä tuntemuksia. Tämä meni ohi ja nyt rinnat ovat siis normaalitilannettani herkemmät — sellaiset, että niiden hyväileminen tuottaa siis niinkin suurta nautintoa kuin orgasmin.

Tämä on harmi vain oletettavasti lyhytaikaista iloa, sillä viimeksikin rintani alkoivat erittää esimaitoa jo raskausaikana melko paljon eikä silloin todellakaan tee mieli nännejä puristella…: Mutta onneksi raskaudet ovat erilaisia ja tällä kertaa minua on haluttanut, vaikka väsymys aluksi veikin kyllä pahasti jaksamista. Mielen voima on tietenkin orgasmissa suuri. En usko, että saisin itse nyt itselleni aikaiseksi orgasmin tissejäni hyväillen voisihan sitä toki kokeilla ; , vaan se vaatinee sellaisen kiihottuneen tilan, jonka saan vain mieheni kanssa.

En myöskään usko, että tämä nänniorgasmiherkkyys säilyy minulla raskauden loputtua, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Tässä silti vinkkini, joilla nänniorgasmia ehkä voi yrittää saavuttaa, jos rintojen hyväileminen nautintoa sinulle tuo!

Ihmiset ovat toki hyvin erilaisia, joten toiselle naiselle aivan erilainen lähestymistapa voi olla parempi. Siispä kommentteja aiheesta, kiitos! Entä onko joku mies saanut orgasmin omia nännejään hyväilemällä? Aiheet Poimintoja sisällöstä Gallupit.

Synnytyksen jälkeen seksielämä tulee kuitenkin olemaan hetken aikaa hyvin hiljaista, joten vielä kannattaisi hyödyntää kaikki mahdolliset hetket tähän ihanaan nautintoon… No, hyvästä aikomuksesta huolimatta suurta muutosta ei tapahtunut.

Pikainen sekstailu keskellä yötä Enpä muista, että oltaisiin moneen vuoteen herätty keskellä yötä seksiä harrastamaan. Seksikesä jatkuu Kesä jatkuu ja raskaus etenee kovaa vauhtia loppuaan kohti. Kiihotu esimerkiksi ajattelemalla ja keskustelemalla seksiin liittyviä asioita. Suutele kumppanisi kanssa, kosketelkaa esimerkiksi kasvoja kaulaa jne. Älkää aloittako mistään nännien puristelusta, vaan hellästä hieromisesta, jonka voimakkuutta voi hiljalleen lisäillä. Kun hierontaa on tehty jonkin aikaa, nännejäkin voi alkaa hyväillä.

Aloita silittämällä nännejä varovasti, sitten varovasti niitä sormella puristaen — hieman voimakkuutta aina lisäillen. Me emme käyttäneet kieltä tai hampaita, mutta niistä saa varmasti myös hyvän lisän hyväilyyn!

Runkkaavan laboratoriorottani testituloksista raportoitaneen myöhemmin; nyt on tarkoitus varioida ainakin yhdellä muuttujalla per kerta aina seuraavaan tapaamiseemme asti, plus että masturbaatiokertoja koetetaan vähentää huomattavasti.

Jotkut hifistelevät luomuruualla, minusta on tullut runkkupuristi. Pitääköhän tämä jo lisätä ansioluetteloon harrastuksena? Miten muuten siellä — onko samaa herkkyyden vähentymistä ollut havaittavissa? Kiinnostaisi kuulla niin nais- kuin miespuolistenkin lukijoiden omia kokemuksia.

Vinkkejä otetaan myös innolla vastaan! Oma käsi on ollut parempi tuottamaan orkkuja kuin yksikään lelu, näin on ollut aina. Mies tulee hyvänä kakkosena. Orgasmien suhteen olen ollut hyvin onnellisessa asemassa saan helposti kunhan tekijä kohdentaa koskettelun oikeisiin paikkoihin. On kivempaa laittaa miehen ranne kipeäksi kuin oma. D Masturboin enää noin kerran kuukaudessa yksin omassa hiljaisuudessani useimmiten luen samaanaikaan jotain pornonovellia.

Mies tekee sen useimmiten suihkussa. Masturboinnissa ei ole mitään väärää, mutta kyllähän se menee pahasti addiktion puolelle, jos nelikymppinen mies vetää hanskaan pari kertaa päivässä.

Ei sille tiukkakaan toosa vedä vertoja. Minusta olisi hyvin turhauttavaa ja tulisi aika äkkiä ikävä rynkytysfiilis, jos mies ei oman orkkuni jälkeen saisi aika sassiin. Luulisi sen kalun ympärillä supistelevan pimpsan tekevän melkoisen gutaa.

Mossad ei siis pahemmin katsele pornoa, joten siitä ei tarvinne vähentää. Ehkä kannattaisi miettiä sitä, että miten voisi suhtautua toisella tavalla niihin asioihin, jotka puskevat pintaan ennen maatamenoa ja estävät rentoutumisen. Tai jopa että miten ne asiat voisi ratkaista.

Jotenkin tuntuu kurjalta, jos masturboiminen on yhtä automaattinen toiminto kuin esim. Ei siitä silloin saane kovin suurta tyydytystä vaan se kuulostaa lähinnä pakkomielteeltä. Miten muuten voisi "lohduttaa" itseään, jos on kurja tai tyhjä fiilis? Jep, nuo ovat kuitenkin asioita, jotka hänen täytyy selvittää ihan itse. Minä en rupea terapeutiksi Mutta oma halu vähentää yhteisen nautinnon maksimoinnin vuoksi on mielestäni ihan kelpo ensimmäinen askel.

Mä ostin apteekista jotkut hiton amo-kuulan vai mikälie, pysyy se pienenkin sisällä, vaikka en tekis mitään Meillä oli leidien kanssa semmoiset seksilelujen "tupperwarekutsut", sieltä ostin Ei mitään hajua tosin mikä oli järjestävän firman nimi Itselläni oli Lelon kuulat joita ei meinannut enää ulos saada ne kerran sisään livautettuaan.

Kerran kokeilin ja synnytysharjoitukseksihan se meni kun ei ulos meinannut tulla ja sormilla ei vaan saanut otetta pyöreästä kuulasta Ajattelin jo kuulien imukuppisynnytystä lääkärin pedillä. Pikaisella googlettamisella - Kaalimadosta löytyy hakusanoilla "ben wa balls" aika lailla vastaavat Itselläni on ansioluettelossa harrastukset-osiossa lyhyesti ja ytimekkäästi 'Juurekset ja porno'.

Riski on toki tiedostettava mahdollisen selkärangan mädäntymisen suhteen, mikäli on ahkera runkkaaja. Hmm, haluaisin huomauttaa että kaksi kertaa päivässä masturbointi ei sinänsä ole mikään automaattinen ongelma. Tuskin moni sitä menisi tuomitsemaan: D Masturboinnin ympärillä on edelleen omituisia tabuja Ja masturbointi olisi hyväksyttävä ihan normaaliksi seksuaalisuuden ilmaisuksi! Ja sinänsä se "järvi ei kulu soutamalla" sanonta sopii tähänkin. Jos mies on ympärileikattu, se tulemisen ongelma liittynee enemmän siihen: Mutta esimerkiksi tuo että Mossad ajattelee masturboidessa sinua voi kyllä auttaa tulemisessa, siis se että tulemisen saa yhdistettyä mielikuviin sinusta:

Sähköpyörällä ajetaan punaisia päin ja joudutaan onnettomuuksiin - tankokaahari on hyvin koulutettu nelikymppinen - Terveysuutiset - Hite-raportti, hätkähdyttävä tutkimus naisen seksuaalielämästä, Joskus ois ihanaa saada oikein pitkää seksiä, vaikka koko päivä pyhittää pelkästään hellyydelle ja seksille. Joskus tulee haaveiltua 3. Tuoreet lomakuvat hämmentävät 2.

Reader Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *