Posliini vai puska pissa ja kakka leikit

Asia siirtyi sitten myöhemmin kunniamerkkeihin ja hän väitti minua valehtelijaksi niiden tiimoilta ja varoitti symbolisesti minun menettävän pääni, kun kerroin saksalaisista kunniamerkeistä, jotka olin saanut ja lunastanut vuonna Burg Hohenzollernissa perustetusta Preussi-instituutista vuosia aikaisemmin.

Luonnollisesti tuollaiseen henkilökohtaiseen kunnianloukkaukseen vastasin, että me voimme katsoa sitten kuka meistä menettää päänsä. En siis laittanut asiaa alulle, mutta nuorisojärjestöön kuuluva alle vuotias Teemu Lahtinen ilmeisesti soveltaa omaa ideologiaa ummikko-ugrina ko kunniamerkkejen mahdottomuudesta maassamme.

Ymmärrän hyvin loukkaavat sivallukset ja kovatkin silloin, kun on kysymyksessä puhdas ideologinen suomalais-ugrilainen äärijärjestö, että he eivät arvosta tuollaisia asioita kuin kunniamerkit ja luonnollisesti asiasta pitää solvata loppuun saakka. Sodassa ja rakkaudessa kaikki on luvallista ja itse olen lisännyt siihen vielä politiikan. Tämä kovaksi menevä kielenkäyttö on täysin normaalia politiikkaa eri etnisten ryhmien välillä; kuitenkin katteettomien solvauksien aloittajan tapa hakea poliisilta apua kertoo kaiken asiansa tilasta [vrt.

Suomessahan on ennen käyty mm. Katson kuitenkin oikeudekseni vastata silloin tällöin näihin suomalais-ugrilaisten Tunguusian sukulaispaimentolaiskansojen jälkeläisten riidanhaastoon, vaikka myönnänkin, että mikään rakentava dialogi ei ole näiden suomalais-ugrilaisten rasististen ääriryhmien kohdalla mahdollista tänään, eikä keskustelu ole heidän kanssa hyödyllistä.

Kiitoksena saamastani suomalais-ugrilaisesta äärijärjestö äskeisestä spammipostista jne. Jokaisen ko suomalais-ugrilaisen äärijärjestön jäsenen päähän on kytkettävä Kegel-implantti, joita on saatavilla sotilas- ja tiedustelupalvelu käyttöön mm. Implantin asennus tapahtuu kuitenkin vasta jokaisen henkilökohtaisen haastattelun jälkeen, jolloin on todettu henkilön puuhien vaaratavan kansallisen yleiseurooppalaisen turvallisuuden Euroopan alueella.

Implantti, joka on nimeltään Kegel on vain kuulakärkikynän kärjen kokoinen, joka asetetaan ja kytketään aivojen motoriikka kortexin osaan. Pienestä mikrokoosta huolimatta ja sekä orgaanisesta ja synteettisestä materiaalista huolimatta se hämmästyttävästi toimii ja saa energiansa ihmisen hermojärjestelmästä, joka auttaa implantin tunnistamisessa satelliitin kautta tiedustelupalvelutyössä.

Amerikkalaisilla on olemassa jo erityinen maailmanlaajuinen Sky Eye-network, joka perustuu satelliittijärjestelmään ja joka pystyy jäljittämään tiedustelupalvelukäyttöön tämän Kegelin kantajan metrin tarkkuudelta ympäriinsä maapallolta. Tulevaisuudessa toimintoja lisätään; kun hermosolut ovat kasvaneet kiinni implantti Kegelissä siihen voidaan johtaa myös voimakkaita sähköshokkeja, joilla voidaan kontrolloida sitten näitä suomalais-ugri äärijärjestöjäseniä, jotka ovat ansainneet Kegel-implantin päähänsä.

Näitä kokeita ollaan tehty jo eläimille ja implantti toimii. Tämä on yksi tulevaisuuden vakava haaste, johon on käytävä hyvin rohkeasti kiinni, jotta yhteiskunnallinen valta pysyy oikeissa käsissä. Tiedustelu- ja turvallisuuspalvelun pitää ottaa kaikki keinot käyttöön, jotta turvallisuusriskit voidaan neutralisoida. Teemu Lahtiselle pitää asentaa ko Kegel-implantti päähän, koska hänen puuhansa vaarantavat eurooppalaisen turvallisuuden. Lehdon raportti Klasun ja Siitoimen toimista: Tämä on on surullinen ja uskomaton tarina siitä kuinka aikamiespoika Kulaus Juutalainen sai vihdoinkin pillua.

Kulaus Juutalainen joka kuvitteli olevansa tanskalaista sukua vaikka olikin hebrealaista sukujuurta ei ollut koskaan saanut naista. Kulaus oli tytynyt vain runkkailemaan saksalaishuora Claudia Schifferin kuvien ääressä. Kulauksen Cludiankuvat olivatkin jo yltä päältä runkkarin mällin peitossa.

Sattui kuitenkin niin että valtakunnanhölmö ja läskimaha juoppo Ryssänkätyri herra Peter Siitin kuuli Kulauksen ongelmasta ja päätti kutsua tämän saatananpalvonta orgioihinsa bunkkeriinsa. Siitimen orgioissa Kulaukselle tuotiin ensin Ryssäläinen emäsika.

Kulaus aluksi vähän arasteli mutta sitten veti housut kinttuunsa ja työnsi surkean pienen tynkäkullinsa sian vittun. Aikansa siinä rynkyteltyään kulaukselta tuli. Nousuhumalassa oleva Siitin nappasi Kulauksen tynkäkullin suuhunsa ja imi sen uudestaan paksuksi.

Siitin pyllisti ja käski kulauksen työntää vehkeensä Siittimen haisevaan Ryssänperseseikään. Kulaus teki työtä käskettyä ja sai näin vihkimyksen Siittimen ruskeanreiän ritareihin. Kummaltakaan ei enään tullut. Viidykkeeksi näille Ryssäläisherroille oli tuotu Ylpeä Lesbo ja pari muuta Ryssän huoraa, jotka viihdyttivät Juutalaista ja Siitintä antamalla persettä Siittimen sioille.

Kun siat olivat mällinsä Ryssän-huoriin laskeneet saapui paikalle Oululainen Niuvaniemen mielisairaalassa lentokone- kaapausyrityksensä johdosta aikaa viettänyt Valkoinen Soturi alias Aryanwarrior. Valkoinen Soturi hermostui kun hänelle ei ollut enään sian persettä tarjolla. Niinpä Siitin tarjosikin hänelle Moskovan eläintarhasta lahjuksena saamaansa punapersepavaviaania jota tämä läski-alkoholisti ja huumeiden-käyttäjä Aryanwarrior alkoikin heti jyystämään persereikää.

Kun Valkoinen Soturi ei lauennut apinan perseeseen tuotiin tälle Siittimen viisvuotias poika jonka naamalle tämä runnkkuvikainen satanisti sai mällinsä ruiskaista. Poikaraukka oli tukehtua pedofiiliarjalaisen mälleihin. Orgioiden jälkeen Siitin, Juutalainen, Aryanwarrior ja mukana olleet Ryssän huorat menivät Tehtaankadulle nuolemaan Ryssän edustajien perseitä ja saaman uusia ohjeita maanpetoksen suorittamiseen.

Tämän kaiken kertoi mukana ollut ryssänhuora. Klasu on johtajavaihtoehto, joka painottaa suhteet sekä Saksaan; germaaniseen maailmaan että Eurooppaan. Luokkaa Otto von Bismarck. Lehto on vaihtoehto, joka painottaa suhteet sekä USA: Siitoin on vaihtoehto, joka painottaa suhteet milloin minnekin; mutta selvimmin sekä anglo-sakseihin että Venäjään. Klasu on Antarktiksella viikonlopun, mutta pysyy tietoverkossa erikoispuhelimiensa kautta edelleen.

Neue-Schwabenlandia aktivoimassa yhdessä saksalaisten huipputiedemiesten kanssa. Ryhmään ovat liittyneet myös Saksan politiikan kärkinimet oikeistopiireistä. Hän testaa uusia Foo-Fightereja ja sädeaseita ja käy peloittelemassa hiukan juutalaisia, amerikkalaisia ja latinoja yms. Tarkoitus on tavata vielä muitakin merkittäviä saksalaisia vanhoja elossaolevia natseja; Walter Rauff, Wilhelm Mohnke etc.

Pekka Siitoin Klasusta ja sexisuhteistaan: Minulla Pekka Siittimellä on jatkuvia sexisuhteita yli tarpeen, joten suuressa rakkaudessani vanhoja huoria kohtaan jouden runkkaamaakin pari kertaa viikossa jotta kuntoni säilyy. Wessani seinällä on entisen punkkaritytön Suvi Annali Siimeksen kuva suu avoinna, jotta saan mällit laukeamaan WC-pönttöön, tietenkin Serla-paperi taustalla, etteivät seinät likaannu!

Arkkipiispa Pekka Siitoin, leader http: Pekka Siitoin kumoaa huhuja: Kaikenmaailman huhuja on liikkeellä ns hämärämiesten toimesta! En nyt ymmärrä tarkalleen mistä on kysymys! Toimintani on ollut hyvin vastuullista ja raskasta, ja siksi se vaatii myös hauskat viihteet vastapinoksi.

Voin nyt tässä kertoa erään lempiharrastukseni ja se nudismi. Kesäisin samoilen täällä Vehmaan metsissä naisen kanssa. Samoilu metsässä kestää noin 2 — neljään tuntiin ja luonnollisesti olemme kaikki alastomia. Saan hirvittävän henkisen ja fyysisen hekuman katsoessani kun alastomat tytöt juoksevat metsessä ja poimivat marjoja. Välistä lepäämme sammaleilla ja tarjoan heille shampanjaa. Joskus tytöt osallistuvat mustiin-messuhin kirjoittamani Musta-magia kirjasarjan ohjeiden mukaan.

Tämä oikeata luonnonuskontoa, joka on parasta maailmassa! Sieg Heil und Ave Satan!!!!!! Pekka Siitoin, leader http: Klaus Jutkusialle ja ryssäläisille nauraa koko netti-Suomi; … ja ryssät runkkaa klaus jutkusian vanhoihin barbaroihin kiireessä, ennenkuin klasun mällit kerkiää kuivamaan alta. Antakaa Ryssän lähetystön edustjille uudet kumi-Barbarat kansanliike …. Wili tiedustelee huipputeknologian ja tieteen keskustelupalstalla Klasulta Dome-taloista: Dome-talot ilmeisesti tulevat laivarahtina Suomeen, mutta kuka sellaisen osaa kasata?

Mikä on lähtöhinta talolle, siis pelkälle osatoimitukselle? Tähän tietysti vielä muut hommat päälle, mutta se onkin jo eri asia. Komeita ovat talot, mutta hintavaksi tulee? Hinnasta en osaa sanoa mitään, koska jokainen talo on räätälöity asiakkaalle, mutta suunnittelemani tehdas olisi pystynyt myymään Otamme aluksi ammattikoulusta nuorista koulutettavaksi urakoihin; tarkoitus on polkea hinnat niin alas kuin mahdollista korkean laadun ja ammattitaidon kanssa.

Kalifornian tehdas on varautunut kuljetuksiin ja rahtiin Suomeen ja tämä kaikki otetaan huomioon. Hinnoista ei voi siis sanoa mitään, koska standardia ei ole olemassa ja se riippuu siitä, mitä asiakas haluaa. Tarkoituksena on olla kilpailukykyinen, jos ja kun toiminta käynnistyy markkinatoiminnan ohella. Kuinka iso siipi varataan Barbaroille, hylkeille, variksille ymv: Sinä hikoilet ahtaassa ja paskaisessa kämpässäsi, kun me Klasun kanssa juomme kupolin terassilla konjakit, ja katselemme kauniita maisemia ja germaanitytöt hierovat paikat lämpimiksi.

Saatamme jopa havannalaiset pössäyttää, ja nauramme samalla sirkushevosen naurua kateelliselle Sepille, joka samaan aikaan lykkää ruosteista ruohonleikkuria muijan kälättäessä perässä. Det stämmer icke als Kan jag det säga, när jag knullar eva. Tollasia ujoja poikia tietenkin pitäisi sääliä.. Mutta kun mä en sääli. Koita rohkaista itsesi ja uskaltautua ihmisten pariin, muutenkin kuin sähköpostin välityksellä.

Muistappa HeLi kaivella pimmppiä samalla ja antaa rintojen riippua keskustellessasi. Tupee on päässä ja esinahka leikattu kuten jutkusioilta. Ujo ja rakas Armoton ryssäntappajasi. Veljeni Klaus Jutku nuoli neekerinmäihäisen pilluni välittömästi sen jälkeen kun Suomessa loisiva somalineekeri oli jyystänyt minua eltaantunella neekerinkyrvällään. Sain neekeriltä kyrpää sekä pilluun että kumimunan löysyttämään peräreikäänikin.

J meni pumppaamaan mäihäistä ja kulunutta barbaraansa. Myöhemmin työnsin kumikyrvän Klaus Jutkun perserikään ja söimme yhdessä sieltä ulostautuvan ripulipaskan. Mieheni Artokin tuli jaolle ja otti säälistä K. Illalla menimme Lenin-museolle missä K. Pasi Olander lähestyy Lehtoa: The European Press Release just only by me. Princess Stéphanie deserves very certainly better in Her life than to be seen too often alas, with persons that wish only to abuse of H.

This is my first and last warning to them. Let You stop now at once your rude play with H. I know so well that H. I have recently taken all possible means to stop this so degrading publicity on H. H Princess Stéphanie and I am also continuing to do that as long as it depends on me in the future. Monacon Prinsessaa ei ole, vain velttovittuinen aasin kanssa pelehtijä. Suoritettu häpäisy vaatii hyvitystä. Jalosukuisia naisia eivät udmurtti-ugrit herjaa ilman rangaistusta.

Stephanien kunniaa tullaan vielä hakemaan germaanisten perinteiden mukaisesti. Häpäisiöitä odottaa germaanisten perinteinen mukainen rangaistus…. Klasu taas puhuu paskaa. Stefani vain vinkuisi kun panisin häntä! Alankomaiden hovinarrit haistakoot sianvitun. Lausuntosi aiheutti extra-lisätoimenpiteen; mahdollisen Stépin vierailun aikana sinä et liikahda millin milliäkään paikaltasi turvallisuuspalvelun toimesta.

Lisätoimenpide on se, että tulen itse vierailemaan ja hyvittämään törky viestisi. Seppo Lehdon Tappaja uhkaa Lehtoa: Muuta pois Suomesta jos henkesi on sinulle kallis.

Panzermeyer arvioi Lehtoa ja ugreja: Seppo Lehto on alempiarvoinen ihminen. Seppo Lehto- toisin kuin Klaus von Grewendorp ja kaikki muut Suomessa eläneet suurmiehet on pesunkestävä ugri, jonka suonissa ei virtaa yhtään jaloa germaani verta. Kaikki merkittävät suomalaiset ovat juuriltaan germaanisia. Puliukot, tehtaantyöläiset, huorat,metsurit, kommunistit, homot sun muut ovat ugreja.

Seppo Lehto on Klaus von Grewendorpin rinnalla täysin ala-arvoinen niin henkisesti kuin geneettisestikin. Tämän maan ovat germaanit rakentaneet. Talvi- ja jatkosodassa kaikki merkittävät komentajat olivat germaanista juurta mm.

Mannerheim ja Illu Juutilainen. Puskajussit, ja lökäpöksysotilaat ja paskahoust olivat ugreja. Kekkonen oli ugri jossa ei ollut pisaraakaan germaaniverta. Samoin kaikki Suomen kommunistit. Seppo lehdon naisihanne on haiseva viiden markan prostituoitu. Seppo Lehto tavoittelee vain huoria. Todelliset germaanit kuten Klaus von Grewendorp tavoittelevat kauniita germaanisperäisiä naisia, eivät rumia ugreja, niinkuin Seppo Lehto jonka nainen on erittäin ruma ja haisee pahalla.

Myös Seppo Lehdon lapset ovat mielenvikaisia, koska Seppo lehto on itse geneettisesti mielisairas. Klaus von Grewendorpin on genettisesti puhas germaani ja jalo sekä fyysisesti että henkisesti.

Seppo Lehto on ihmiskunnan pohjasakkaa- epäihminen. Eläimen raatokin on arvokkaampi. Suomessa tulisikin siirtyä saksan käyttöön ja germaanisen aineksen tulisi ottaa johto. Ugrit voivat muuttaa tään josta ovat tulleet tai tuhoutua. Klaus von Grewendorp on sitä ainesta joka rakentaa Suomesta germaanivaltion. Seppo Lehto on sitä ainesta, joka on tämän rakennustyön tiellä. Täytyy vain ihmetellä yllä olevan viestin suomalaisvastaisuutta. En ymmärrä mikä Juutilaista ja hänen ystäviään riivaa.

Voisiko Suomalaisasiamies Olavi Koskela jotenkin arvioida asiaa ja antaa ehkä langettavan päätöksen mikäli kokee sen tarpeeliseksi?

Suomalaisuus on minulle tärkeä asia ja niin sen pitäsi olla kaikille suomalaisille. Miksi hän ei sitten muuta pois tästä maasta, jos hän meitä suomalaisia niin kovasti vihaa? Näin täytyy asian olla … Lisäksi oikein hyvä asiaa tukeva sekä kaunis ääni vau! Lehdon tukijoukot lähestyvät Klasua: Haluamme nähdä Juutilaisen kallonindeksin, verityypin ja sukuluettelon vuoden takaa niin nähdään onko Juutilainen germaani tai baltti.

Seppo Lehdon kommentit paljastavat jatkuvasti hänen ugrilaisuuden! Jopa äitinikin isä kantoi nimeä Franz Felix … Ketkä republikaanitko, tasavaltalaisetko? Painukaa nyt helvettiin sinne, mistä tulitte sinne saatanan Udmurtin aroille kirmailemaan, vai pitkääkö meidän Teidät sinne taas kerran pistimien kanssa tunkea?

Pidä huoli omista asioistasi ja lähettele niitä lehdistötiedotteitasi Udmurtissa sitten, että Suomi ei ole arjalainen maa. Minä en tarvitse Sinun tai Tukijoittesi tukea; on samantekevää, mitä minusta ajattelette! Ei itkeä saa, ei meluta saa kallonmittaaja voi tulla ikkunan taa… K.

Lörppähuuli-somaleita on liikaa — Vaadimme välitöntä eliminointia ympäristäongelmana Lörppähuulet ovat vakava ekologinen ja esteettinen haitta. Armoton somaliryssien karkoittaja PS: Lide Murto lähestyy Lehtoa: Lide Murto Toimitussihteeri 7 päivää -lehti puh. Perkele tästä päivästä alkaen Seiska alkaa suitsuttaa Ryssän Saastalle kuolemaa Armoton paska-Ryssän teilaaja. Rike Böö lähestyy Lehtoa: Onko kivaa lähetellä paskapostia viattomille ihmisille. Ei kuule sun ryssä-juttus kiinnosta ketään!

Olet väärillä jäljillä Rike Böö; Kaikki kiinnostaa ja kaikkia. Sanna Ukkola lähestyy Lehtoa: Hyvä Seppo Lehto, olisitko ystävällinen ja poistaisit nimeni postituslistaltasi. Viestejä tulee niin paljon, etten niitä ehdi lukemaan ja ne ruuhkauttavat sähköpostini. Oletko jo kysynyt eva. Markus Salminen lähestyy Lehtoa: Jos et lopeta näiden paskaviestien lähettämistä, kaivan sun henkilö ja osoitetietosi esille ja tulen henkilökohtaisesti hakkaamaan sut ihan paskax.

Markus Salminen saa imeä ryssäneekerin munaa kaikessa ryssäläisyydessään; Se aito maku Turun sinappi huulillesi jää saamatta kun iljettävä ryssäneekerin terska uppoaa ammottavaan ja inhaan kitaasi. Tosimies Seppo Lehto on pelkkä irstailija. Katolisen kirkon mukaan seksiä pitää alkaa harrastamaan vasta kun kaksi ihmistä ovat asuneet yhdessä … Irstailija Lehto on valmis seksisuhteeseen kenen kanssa tahansa; sen vuoksi hän on eläintäkin alempi, koska eläinkin pysyy parisuhteessa uskollisena; eläin Lehto ei … eläin Siirtola ei.

Emme enää ihmettele sitä pohjaa, kun he kertovat fantasioissaan eläimistä ja yhdynnästä eläimiin …. Panzermeyer jatkaa Lehdon irstaudesta: Toiset haluavat tehdä työtä, mutta Seppo Lehto vaan irstailee; Lehdon tunnusmerkki on irstaus. Lehdon sukuvaakunassa on myös ympärileikattu penis symboloimassa suvun irstaus piirrettä. Niin Lehdon äpärät palvovat saatanaa Lehdon heitä siihen yllyttäessä.

Lehto vastustaa avioliittoa ja on muutenkin rikollinen. Lehdon mielestä AU-suhteessa elämisestä pitäisi tehdä maan tapa.

Lehto on kuin isänsä U Kekkonen. Lehto on ansainnut elantonsa väärinkäyttämällä sosiaalitukia ja harjoittamalla rikollista liiketoimintaa. Lehto vaikenee luvun lopun pörssiseikkailuistaan. Tällöin hän syyllistyi keinotteluun ja maksaa edelleen surullisen kuuluisan sijoitusyhtiönsä Seitti-investin velkoja.

Siksi Lehto on kovaäänisesti vaatinut velallisten armahtamista. Myöhemmmin Lehto kokeile kirtelevän rättikauppiaan ammattia, mikä viittaisi siihen että Lehdossa on udmurttiveren lisäksi myös juutalaisverta! Toimiessaan keinottelijana Lehto teki myös useita suoranaisia talousrikoksia. Nykyään Lehto tehtailee itsellen äpäriä saadakseen niiden avulla valtiolta sosiaalitukia! Tämän päälle tulevat Lehdon seksuaalirikoset, joita riittää! Germans Forever yhtyy näkemyksiin: Eikö kaikki ugrilaiset ole niin menetellyt?

Lehto, nimerkki Nietzche, Jussi jne. Ties ketkä Suomen Sisun jauhajat? Hänen Kustaa III ansiostaan maahan tuli keski-eurooppalaista pääomaa mm. Nämä loivat Suomeen suurteollisuuden, joiden hedelmiä ugrit saavat nauttia. Kiitoksena tästä he hyökkäävätkin tätä etnistä ryhmää vastaa loukaten sitä mitä törkeimmin kirjoituksissaan, ohjelmissaan ja puheissaan Nämä Suomen suurimmat suuryritykset ovat luoneet Suomen kansantalouden selkärangan; sen kansantalouden, jonka eduista nauttivat mm.

Suomen Sisun kirjoittajat, jotka yleisesti herjaavat germaaneja. Menkää perkele Suomen äärinationalisti ugrit Udmurttiin veriveljienne luokse ja lopettakaa häiriköinti kirjoittelunne ko palstalla. Siellä klasuakin yritetään tehdä häiriköksi ja halutaan yhdistää Suomen päähäirikkö ugri Lehtoon; saatanan ugrit, alkaa heittää girmaamaan sinne Udmurttien aroille ja lopettakaa nauttimasta meidän etnisen ryhmän kansantalouden hedelmistä.

Naurettavaa on lukea, kun jotkin Suomen uusnatsi e-mail verkottajat, kuten Seppo Lehto hyökkäävät valtakunnanjohtaja Siitointa vastaan; Lehdon kesän kommentit saksalaisista kypäristä vuonna muistetaan kyllä.

Seppo Lehto on poliittinen hylkiö, Seppo Lehto on Suomen hylkiö häirikkö, joka yrittää mustamaalata jokaista merkittävää isänmaan miestä; muistamme lehdon häiriköinnin Väyrystä vastaan vuodelta ja tuloksena saimme presidentiksi Ahtisaaren, joka hakee innolla Franklin Delano Roosevelt palkintoja, niin kuin nähtiin viime viikolla.

Myöhemmin Lehto yrititti kätyröidä Ahtisaarta ja Jeltsiniä vastaan; ennen sitä lähettäen kirjatussa kirjeessä räjähtävän luodin Zhirinovskille. Sitten tällaista hylkiötä ylistetään jollakin Suomen Sisun palstalla. Zyklon-B terveisin Heil Siitoin!!! Valtakunnanjohtaja Siitoin on Suomen nationalistien johtaja; ei muut. Valtakunnanjohtajan päätöksellä on tästä hetkestä alkaen määrätty Suomen natsien ja kansallispiirien keskinäinen vihanpito lopetettavaksi.

Erityisesti Tampereen natsipiireissä on aatetta vahingoittavia kiistoja esiintynyt. Valtakunnanjohtajan päiväkäskyllä on Tampereelle nimitetty johtaja, jonka komentoja muiden Tampereen natsikannajien ehdottomasti toteltava.

Johtaja on valittu tiukan harkinnan jälkeen. Seuraavat näkökohdat on otettu huomioon: Klaus von Grewendorp -Ansiokas työ germaaniuden edistämiseksii. Valinnassa päädyttiin siis Seppo Lehtoon, ja Valtakunnanjohtajan päiväkäskyllä Tampereen natsien on toteltava vain Seppo Lehtoa. Päätökseen tyytymättömät voivat haastaa paikallisjohtajan kaksintaisteluun. Samalla päiväkäskyllä myönnetään Klaus von Grewendorpille periytyvä Tampereen herttuan arvonimi aatelisarvoon liittyvine erivapauksineen.

Seppo Lehto ylennetään samalla sturmbannführerin arvoon. Germans Forever ugrien uhosta: Paskaugrit vaan uhoavat, vaikka tietävät olevansa arvottomia tyyppejä germaanisperäisten rinnalla. Suomen antropologinen naamayhdistys kommentoi: Klasu ja ugrien pettävä kantti: Alkaako kantti jo näin pahasti pettämään, kun ammattitappajat ovat astuneet kuvaan mukaan? Yleensähän kuolevat kiljuvat ennen loppuaan! Siis eläimen tasolla olevat. Yrittäkäähän kestää ammattitappajien esiinmarssi ilman parkua?

Miksi postaatte tänne, koska aseet ratkaiskoon asiat? Ihanko poliisiasemalta lähettivät viestiä Teille? Kai se on psykologisesti luonnollista, koska taistelulinjat ovat tässä asiassa selvät. En enää tiedä olisiko Topi ollut ylpeä Kristensenistä; en ehtinyt kysymään.

Tuskin olisi ollut ylpeä. Minä en ole nauranut enää pitkään aikaan enkä rakennellut mitään muutakaan, koska aseeni pysyy rasvassa; ehkä se aloitteellisuus ja aloittelijapuoli on myös täysin tässä unohtunut. Vastavakoilu, vakoilua ja tiedonhankintaa; täysin normaalia toimintaa; kaikki hämärtyy, mutta kohteet ja heidän ideologia pysyvät samoina. Terroristit yleensä ovat aloittajat ja valitsevat kohteensa. Jokainen on valinnut puolensa.

Tässä asiassa on vain ylieläjiä; ei voittajia tai häviäjiä. Jos haluatte opetella taistelemaan, niin hakekaa vain toinen kohde itsellenne; minulla ei ole aikaa leikkiä pikkulasten ja täysien hörhö nolla-miesten vrt.

Tiedän myös, että Seppo Lehdolle on Baltiasta tilattu palkkamurhaaja, mutta ei minun toimesta. Ammattitappajien esiinmarssi on tapahtunut tosiasia ja minä tervehdin tätä asiaa ilolla, koska tappelukuntoahan Te halutatte todistaa minun kimppuun käydessä. Katsotaan kuinka tämä vaihe menee eteenpäin. Tietoni perustuu vain informointiin tästä. Presidentti Ahtisaari heitti Seppo Lehdon putkaan Helsinkiin pari kertaa, joten turhaa sotkea minua yksin johonkin täyden surkimus Seppo Lehdon kohtaloon; en lähettele ihmisille räjähtäviä kuulia postissa.

Minä olen monia kertoja pyytänyt Seppo Lehtoa lopettamaan, mutta turhaan. Nyt mennään sitten tämä S. Turhaa minua tähän sotkette, koska elän aivan toisella tasolla kuin sankarinne Seppo Lehto; punikkisuvun jälkeläinen- Tarjoan varmastitälle ammattitappajalle mieluusti hyvät oluet ja tulemme laittamaan pöydän hyvään kuntoon heille myös muualla kuin Suomessa.

Tulemme myös auttamaan ja suojelemaan tätä porukkaa täysin heidän elämänsä loppuun. Miettikää silloin sitä, että kuka aloitti? Älkää luulko meitä Saksan-Tanskan maalta tulleita miksikään hölmöiksi eli sellaiseksi, jotka haluavat vapauttaa maamme venäläisten kanssa ylpeillen sillä tai menevät Teidän naurettavaan halpaan.

Terrorismia vastaan taistellessa mihinkään terroriin ei pidä alistua; se on normaali käytäntö ja tämä terroristiporukka tullaan listimään ja he tulevat jakamaan yleisten terroristien kohtalon. Minulla on täydet keinot taistella Teitä vastaan niin kuin terroristeja vastaan taistellaan Euroopassa, kun rauhantarjoukseni ei ole kelvannut vuosiin ja asiat tullaan ratkaisemaan näin ollen asein.

Tässä tapauksessa ei tule olemaan mitään häviäjiä on vain ylieläjiä. Esa Taberman lähestyy Klasua: En ymmärtänyt yhtään mitään koko vuodatuksestasi. Olen näihin aikoihin asti luullut,että olet huonoa huumoria viljelevä huonon maun apostoli,mutta en enää…sinä oletkin liikkeellä tosimielellä. Joku sinun kaltaisesi voi jopa uskoa niihin,joten sinuna luopuisin koko hommasta ennen kuin vahingoitut.

Sinuna tilaisin ajan kotipaikkakuntasi terveyskeskuksesta. Asiat eivät ole enää sinun hallinnassasi. Tämä on ainoa ja paras neuvo,jonka minulta saat. Ja muuten,koska kyse on selkeästi ja ilman epäilystä sairaan mielen aikaansaamasta suuresta määrästä informaatioroskaa ,en viitsi tästä alkaen kommentoida tekeleitäsi.

Heipä Hei rakkaat ystäväni jälleen kerran! Olen myös itse jatkaen tehnyt tätä arvokasta yhteistyötä poliisin kanssa ja jatkaen tätä hyvää ja kunniakasta perinnettä pyrkien listimään maahan suomalais-ugrilaiset nationalistit, jotka haluavat eristää Suomen Euroopasta Venäjän eturiipiiriin. Lisäten myös listaani mm. CIA-yhteistyön koskien amerikkalaisia pääomia maassamme.

Kai olette kaikki mukana, niin kuin on sovittu SUPO: Espanjan majuri von Haartmanin, Kollaan sankarin, perustaman suomalaisen siirtokunnan El Alamillo-kylässä juhlat Espanjassa asian tiimoilta? Tällaiset ugrilaiset separistiset järjestöt eivät kuulu nyky-Suomeen ja saavat sitä, mitä jo tuo Turun Suomen Sisun alaosaston lapsukainen kätyreineen on jo saanut postissa; paskaa- Menkää omille kotikunnillenne maastamme; olette tulleet surkimukset Keski-Venäjältä maahamme!!!

Hirteen turkulaiset separatistiset kapinoitsijat kaikki kanta-isäni Wulf von Grewendorphin hengessä? Surkimuksille ei tee mikään niin hyvää kuin tämä. Arvaa peloittaako uhkauksenne tai hivutuksenne, Esa Tabermann?

Vedän suoraan Parabellumilla silmien väliin jokaista Marokon Kauhun tapaan , jos näen näitä henkeäni uhkaavia ja rikosilmoituksia minusta tekeviä T. Silmien väliin tulee tasan jokaista uhkaillutta!!! Mukaan lukien ihan ensiksi Turun porukka!!! Perinteet elää täysin surkimukset!!! Klasu ja kansainvälinen tapa: Tervemenoa suoraan Helvettiin henkipatot; minulta saatte lähtiäisiksi pari vanhaa eversti Haahden asevaraston käsikranua ilman sokkaa taskuihinne lopulliseen A-Mok juoksuunne ja keppiä sitä enemmän, jos tavataan.

SAATANA, saatte sellaisen käsittelyn niskuroivat puberteetit ja kätyrit, että muistatte tuskissanne sen vielä vanhainkodissa ja seuraavassa inkarnaatiossa, kun paksat tulee housuun.

Saatanan Suomen Sisun surkimukset! Murrosikäiset täyden paskajauhajat ja spammaajat!!! Ette tiedä kuinka olen naurannut paskapuheillenne. Kuula kalloonne, niinkuin terroristeille tehdään muualla maailmassa!!! Minulla ei ole Teille muuta sanottavaa esitaistelijana ja esimerkin näyttäjänä!!! Naurakaamme yhdessä Jutkusian katteettomille uhkauksille: Mahtaa siinä olla Mansikilla ihmettelemistä?

Armoton ryssäläisten liiskaaja AKS: Klasu häntä vastaan tehdyistä rikosilmoituksista: Rankaisuhan on maxissaan vankeutta 3 vuotta turhista rikosilmoituksista, joihin syyttäjä ei puutu, lakiemme mukaan. Huomenna lähtee rangaistusvaatimus turhien rikosilmoitusten teosta. Kun ne eivät mene jostakin syystä Teidän tekeminä syyteharkintaan. Sen sijaan Te lähdette tästä maasta Keski-Venäjälle kotikulmillenne hyvin pian; ainakin se on minun peruuttamaton päämäärä; menkää omille maillenne!

Yksikin turha liike tännepäin käy Teidän kohtaloksi!!! Pikkulasten ugri-johtajasta lähtee huomenna poliisitutkíntapyyntö aiheesta; enää ei anneta mitään armoa terroristiporukka Suomen Sisun kanssa, vaan aseet ratkaiskoon, niinkuin S.

Katsotaan saatteko Suomen perustuslaista germaanien oikeudet pois. Kukaan ei välitä ko suomalais-ugri surkimuksista. Lehto ei spammaa Ahtisaari tai Kanttipäät nimillä. Nyt on sitten tosi kyseessä ja vaihtoehtoina vain kaksi vaihtoehtoa keskenämme ja minä rakastan taistelua Teitä surkimuksia verta omasta nenästä kaivavia suomalais-ugreja vastaan.

Varokaa Kanttipäät ovat liikkeellä. Suomalais-ugri on ollut aina surkimus ryssän kätyri ja punakaartissa historian saatossa, kunnes joutui vihdoin meidän käsittelyyn.

Suomen germaanisuuden poistaminen on surkea yritys, joka tulee päättymään ihan täsmälliseen omaan tuhoonne paskaisine ja surkeine apinamaisine ja alieläin suomalais-ugrilaisine juttuineen. Sitä niitätte, mitä kylvätte. Olen kärsivällinen ihminen silloinkin,kun siihen ei olisi aihetta. Sinun tapauksessasi aihetta lienee jonkinverran,koska kaikesta päätellen olet pääasiassa syyntakeettomassa tilassa ja siten oikeustoimikelvoton!

Koska en kuitenkaan siedä typeryyttä määrämittaani enempää,aion nyt,tässä kohdin, ryhtyä karkeaksi. Eli,voit halutessasi lopettaa lukemisesi tähän ja ryhtyä hiplaamaan vinyylistä ystävätärtäsi. Lopettele osoitteeseeni lähetettämiesi murhauhkauksien ja perverssien kuvitelmiesi postittaminen! Niin kauan kun luulin sinua edes osin täysijärkiseksi,ne olivat omalla tavallaan huvittavia,mutta mielipuolen solkotuksesta ei ole edes naurunaiheeksi.

Koska olet rehvastellut yhteyksilläsi ns. Eräs itsestään suuria kuvitteleva, Silviaksi kutsuttu ns. Mitä sen jälkeen tapahtui onkin sitten jo osa Kakolan legendaa. En tiedä,missä määrin aivosi vielä toimivat normaalivaihteistolla vai luistaako remmisi jo kokonaisuudessaan,mutta sinuna miettisin hetken tätä opettavaa satua ja sen sanomaa.

Minä katsos alan suuttua sinuun! Ja kun suutun,olen hyvin hyvin vihainen! Saatan jopa vastoin pyhiä periaatteitani luottaa vaikkapa viranomaisapuun tai, jos olen oikein vihainen,tehdä sen yhteistyössä jonkin toisen kanssa. Mietipä hetkisen, mitä muuta saattaa tapahtua,jos olen riittävän vihainen! Kyllä sinä noilta vekkuleilta houreiltasi kaiketi pienen mietintätauon saat! Mutta itsehän sinä asioistasi päätät! Sikäli kuin päässäsi vallitsevassa kakofoniassa nyt mikään tai kukaan päätöksiä tekee!

Toisaalta ja toistamiseen sanottuna: Itsehän sinä tosiaankin asioistasi päätät! Muista vain, että alan suuttua sinuun! Muista Kalaus Jutkusika runkata välillä Barbaraasi; … kyllä se siitä helpottanee?

Julkaisuvapaa … Keskustelin toissapäivänä erään turkulaisen rouvan synt. Otto von Habsburgin tytär mukana siis tänään ruotsalainen kreivitär Walburga Douglas Etelä-Ruotsista. Valitettavasti en ollut, vaikka olen hyvissä väleissä Karl von Habsburgin kanssa.

Eivät kutsuneet, kun taidan herättää hämmentäviä tunteita heidän keskuudessa. En ole heidän suosiossa, koska minut taidetaan kokea kilpailijaksi siellä. Tuli mieleen vielä tuosta kreivitär Douglasesta se, että kukaan nainen ei ole hyökännyt minua vastaan niin lujasti ja törkeästi kuin hän kreivitär teki viisi vuotta sitten; lisäksi minulla ei ole ollut häneen koskaan mitään henkilökohtaista kiinnostustakaan tai yhtään mitään muutakaan.

En ole ollut edes koskaan yhteydessä häneen. Siitä huolimatta hän uhkaili minua oikeudella viisi vuotta sitten täysin perusteetta.

Olen ollut hiukan ihmeissäni, mutta … hänhän on nykyään ruotsalainen. Kenenkähän toimeksi annosta hän mahtoi toimia vai toimiko ominpäin? Asiaa sekoitti vielä se, että Paavo Väyrynenkin tuli paneurooppalaiseen toimiin mukaan syksyllä Heidän turkulaisten piti nostaa Paavo Väyrynen liikkeen johtajaksi, mutta ystävämme Väyrynen perääntyikin kun alkoi maa jalkojen alla polttamaan Suomessa.

Olen lukenut Paavo Väyrysen ruotsin kielisen väitöskirjan, missä hän erityisesti kohdisti kritiikkinsä sekä Franz Josef Straussia että Otto von Habsburgia kohtaan vielä vuonna Strauss oli innokas paneurooppalainen eläessään niin kuin Konrad Adenauer ja Helmut Kohlkin. Bonn ja Bonnerit kuuluvat kuitenkin jo historiaan ja todellakin Berliini on jälleen kerran Saksan pääkaupunki uudestaan!

Berliini on koko Euroopan ja sen kulttuurin sydän. Muistan vanhasta Itävallan paneurooppa lehdestä Claudian positiviisen kannan Ecusta, vaikka hän tukikin Slovakian Meciaria, jota pidetään sekä EU: Jutkukurakulli on kävelevä ihmissaasta Ko.

Jutku Pyynikiltä, jolla ei mälli lennä, niin että saisi edes mitään vitunperille. Tuhkamuna juutalainen ei levitä muuta kuin persettään Ryssän edustajille. Toisekseen sellaista pillua ei ole luotu, mikä voisi jutkun mönjää ottaa, koska jos sieltä jotain irtoaisi, olisi se vain pullanmuruja.

Wyborg Whores lähestyy Klasua: Hyvä herra Juutilainen, Tuntien suuret maallemme tekemät palvelukset on FSB lähestynyt meitä ja pyyttänyt meidän toimittamaan teille venäläisen tytön palkkioksi tekemistänne palveluksista. Koska kuitenkin tunnemme teidän mieltymyksenne herra Juutilainen lähetämme teille kymmenen vuotiaan pojan tytön sijasta.

Poika on veilä kokematon ja hänen anuksensa on tieukka, mutta koska tiedämme myös että teillä on hyvin pieni kalu niin emme usko että teille tulee ongelmia pojan hyödyntämisessä.

Poika tuodaan teille konsulinkyydillä ensi viikolla. Kun jälleen vierailette Viipurissa muistakaa ,että korkeatasoisessa bordellisamme on tarjolla myös sikoja ja lampaita niistä pitäviville. Musitan että olitte viimeksi käydessänne hyvin tyytyväisiä sikavalikoimiimme. Ystävällisin tervisin madame Svetlana Horatsunov Wyborg Whores- nautintopalvelu.

Lapsia, nam vaino2 saunalahti. Haluan naida ryssäläisiä ja svekomaanisia alaikäisiä lättäryssiä ja hurreja Olen ryssä, koska äitinikin on ryssä, niin hän sanoi viimeksi häntä naidessani persereikäänsä tummaan, kuin neekerinsilmä Klaus jutkuryssä Pikaiset yhteydenotot: Hyvät naiset, herrat ja mielenvikaisen Klaus Juutilaisen viestien vastaanottajat! Hän yrittää meistäin tehdä viestiensä kanssa mielenvikaisia.

Juutilainen piileskelee tiettävästi ryssiä ja naisia Pekka Siitoin- nimisen naisen luona Vehmaalla. Klasu kaiketi kirjoittaa suomeksi,mutta jostain syystä en ymmärrä,mitä hän tarkoittaa… Toivon,että hän itse ymmärtää,joskin pelkään pahinta.

Klaus Jutkusika on armoton ryssäläinen slavoslobo, ei muuta; … jonka pääasiallinen toimeentulolähde ollee suihinotto Tehtaankadun Ryssän edustajilta. Palkanmaksu sekä suoleen että poskeen. Pekka Siitoin venäläisistä natseista: Parhaat terveiseni Venäjältä, jossa olin poikani keralla St Peterburgissa. Olimme siellä Koskelan mainitseman Venäläisen natsijohtajan vieraana. Saimme lahjuksia ja sen jälkeen ostimme uudet super-tietokoneen, joka nyt on käytössä suurien alkukangistelujen jälkeen. Venäläiset natsit ovat hienoja ihmisiä ja he kannattavat Karjalan palauttamista Suomelle!

Parhaat terveiset Teille masturbaattorit! Pekka ja Paul Siitoin. Klasu Lehdosta ja Siitoimesta: Ich bin immer fertig alles für Das Reich zu tun Rakkaat ystävät!

Lisäksi meillä ei ole mitään yhteistä näiden pseudo-natsien kanssa. En ole tavannut Siitoista koskaan enkä Lehtoakaan. Siitoin harhauttaa venäläisten kannoilla suomalaisia, jotka sitten menevät yhtä halpaan kuin Kekkosen aikana.

Aksentti on ihan selvä; kai uppoo jälleen kerran ugrilaisiin, jotka eivät puhu saksaa. Lehto huomasi hyvin tämän, vaikka onkin lähtenyt sekä Euroopan arjalaisia että germaaneja vastaan.

Minä olen kovempi pala Teille; Eurokorps tulee olemaan sitä mitä eurooppalainen Waffen-SS aikaisemmin. Eurokorpsia olen rakentanut virallisesti alkaen. Tietenkin, sehän on päivänselvää, armeija haluaa meidät sivuuttaa ja vaientaa, niin kuin Waffen-SS: Mutta katsotaan … rakennustyö jatkuu. Meillä tulee olemaan suurempi eurooppalainen armeija.

Minulla on ollut jo pitkän aikaa uusi pyjama: Nukun jopa Bundeswehrin kenttäpaita päällä nykyään! Ich bin immer fertig alles für Das Reich zu tun. Klasu Eurokorps -Standartenführer Klaus von Grewendorff.

Kyllä me ymmärretään Kalus, että et ole saanut pillua siis ihmisen[eläimiä ei lasketa]. Muutenkin kieli- ja rotutieteesi ovat luokkaa Stainer jos sitäkään. Hengitä syvään, puhalla ulos ja piereskele niin kyllä se siitä. Kuullema vanhat mummotkin päihittävät sinut mennen tullen ja palatessa.

Älä Saatanan Lehto puhu mitään eläimistä. Itse olet harjoittanut seksiä kultaisen noutajan kanssa. Näin kerroit bussissa eräälle miehelle luvun alussa.

Germaanien tiede on maailman huippua. Kaltaisesi 0-mieht eivät sitä vaan tajua. Vielä tulee päivä jolloin kaikki velkasi ulosmitataan korkoineen!!! Lehto raportoi Klasun toimista: Klaus Jutkusika harjoittaa eläimiinsekaantumista nykyään mopsin kanssa; … hätätapauksessa kuulemma keittiön siivousmoppikin käynee. Kultaisella noutajalla oli kuulemma liian iso pimpura Kalaus Jutkusialle. Ei muuta kuin vuh, vuh ja takajaloista kiinni, vai miten menetteletkään armas Kalaus Jutkusika kaikessa ryssäläisyydessäsi?

Armoton ryssäläisten Boris-, Putin- ymv. Seppo Lehto kärrätään pian kaatopaikalle muun saastan sekaan! Jutkusika Juutilainen on ympäristölle vaarallista jätettä jo itsessään; Lajittelukeskukset eivät ko.

Vain polttamalla jutkusian kuin vanhaan hyvään aikaan esim. Birkenaussa voidaan päästä hyvään lopputulokseen. Armoton ryssäläisten jutkusikojen liiskaaja. Panzermeyer Lehdosta ja valtiotaidosta: Seppo Lehto on varsinainen poliittinen haihattelija, joka ei ymmärrä yhtään mitään valtiotaidosta tai hallitsemisesta, saati valtio ja valtakunta periaatteesta.

Pikku-politiikko, joka tähtää kunnallisvaaleihin, jotta saa lyödä vaalimainoksiaan Tampereen ruotsin kielisen koulun aitoihin. Näkyy olevan Ranskankin asiat vieraita tänään: Saksan kannanottosi jo tunnemmekin viime syksyltä; suosittelemme pikaista muuttoa Udmurttiin takaisin… Pohjois-Afrikka olisi hyvä pitää Ranskan kollonnina tulevaisuudessakin; monet kuuluisat suomalaiset ovat taistelleet Ranskan kunnian puolesta Pohjois-Afrikassa Ranskan muukalaislegioonassa.

Myös Monacon ruhtinaskunnan suvereeniteetti Ranskan takaama vaarantuu huomattavasti, jos arabit alkavat liikkumaan Välimerellä Italian suunnassa; ensimmäinen arabien kohde on kuitenkin Espanja ja muut maat toissijaisia. Hälyttävinä oireina olemme kokeneet mm. Attacin perustamisen ja suomalais-ugrilaisen ryssän Che Guevera jne. Taitaa loppua naureskelu koskien Viikinki Halmea ja hänen rysötöään Espanjassa. Francon aikana näiden ryöstäjien kohtalo olisi sinetöity, mutta suomalais-ugri Suomen Sisu toivoo näitä ryöstäjiä lisää kotimaahamme Suomeen.

Olen täysin tietoinen siitä, että viranomaisemme suhtautuvat suomen-germaaneihin sen mukaan mitä etnistä luokkaa he itse edustavat tässä jaossa ja suuri vaara on, että Suomen germaanien pääoma tulee uhatuksi ja siksi tämä Operaatio Clausewitz on suunniteltu. Perustuslakimme määrittää meidät kotimaiseksii etniseksi ryhmäksi ja nämä ugri-nationalistit yrittävät syöstä asemamme pois perustuslaista.

Korostamme ennenkaikkea ennaltaehkäiseviä iskuja ns. Vanajaveden kartanon omistaja välitti Suomelle mm. Käytössämme on näin ollen välillisesti koko USA: Kiinaa ja Venäjää asemaa. Suomalais-ugrit ovat usein kavaltaneet Suomen edut Venäjän edessä ja tästä on esimerkkinä yhä eversti Haahden asekätköjä, jotka luotiin tämän avoimen petturi piirteen vihollisen edessä takia.

Siis varokaa suomalais-ugrit, jotka naureskelevat avoimesti ugrinationalistien Suomen Sisu palstalla kuinka Viikinki Halme sai turpaan Espanjassa; Teidän laulut alkaa olla laulelut turhasta SUPO: Sitä emme kuitenkaan tee. Tarkailemme toimintaa ja meillä on valmies iskeä riippuen Teidän petturillisista edesottamuksista.

Miellä on koko sotilasliitto NATO: Operaatio Clausewitz on suunnitteilla Isänmaamme hyväksi!!! Lehdistötiedote Kalaus Spermatolkki Jutkusialle; Ime poika ryssän munaa, kun käyt jälleen helatorstaina Tehtaankadulla. Muista pieraista ennen kuin Boris Verikov ruuttaa omansa sisään, niin saa ryssäsika ystävällisen sisääntulon. Armoton ryssäläisten liiskaaja Seppo Lehdon hengessä. Ilkka Janhunen lähestyy Lehtoa: Me olemme ryssäläinen paviaani-Putin me itse, se saatanan ryssän sikakoira, joka odottaa vain lopettamistaan.

Tsetseenisissit ja Karjalan Vapautusarmeija maksaa meistä jopa tapporahaa suoraan Sveitsin tilille. Presidentti kaikessa ryssäläisyydessään V. Lehto Klasusta ja Claudia Schifferistä: Täytyy vain ihmetellä mitä siinä saksalaishutsu Claudian pillussa on niin ihmeellistä että se Klasua jaksaa puoleensa vetää.

Claudiaahan on juutilaismulkku jyystänyt edestä ja takaa — pilluun ja perseeseen. Kyllä se klasu saa muutakin kun kämmentä, kun jutut lämpenee. Ilmeisesti satanistien työtä; mielettömillä väitteillään haluavat peittää oman yleisen sairaalloisen keskenäisen homoilunsa.

Nykyinen Paavi oli keskeinen henkilö Ronald Reaganin kanssa aiheuttamassa kommunistisen järjestelmän sortumisen Itä-Euroopassa. Perhe, jonka tytärtä tavoittelen on katolinen. Jokainen hyökkäys katolisuutta vastaan on voimakas hyökkäys minua vastaan. Katolinen kirkko seisoo takanamme. Samoin Euroopan vanhimmat suvut pääomineen. Mitä seisoo Suomen Sisun lapsiporukoiden takana. Juutalaiset, satanisti ja yksi ikivelkainen keinottelija. Suomen Sisu panostaa kovaan juutalaisuuteen ja satanismiin. Koskaan ei ole tuettu Paavin taistelua kommunismia vastaan.

Meidän takanamme on katolisen kirkon henkinen ja aineellinen tuki. Me tulemme teidät vielä murskaamaan, ellette opi tietämään paikkaanne. Paskanluonti oli ensimmäisiä työsuhteita murrosikäisenä poikana lähitilalla kello ja muita renkin hommia tunnin ruokatauon jälkeen kello 17 saakka. Samoin kylkiluut jouduin raivaamaan iskemällä ne lapiolla poikki törröttämästä tieltä, jotta sai haudan pohjalle asti auki. Kehooni liimaantunut kalmanhaju oli äitini mukaan tosi kamala.

Jotkut silmät pomppasivat kuin superpallot hautalankulta, kun terä osoi kohtisuoraan niihin, harva suostui halkeamaan. Selkärankan nivelpalaset pommppivat superpalloina samoin pitkin hautumaan käytävää, kun tasailin aukikaivetun haudan ympäristöä. Tarvittaessa olen hyvinkin maanläheinen ihminen, en pelkää, enkä kunnioita yhtäkään ryssäläista tahoa, vaan olen valmis henkilökohtaisesti siihen mihin vapaussoturit v. Saksalaisia vastaan käytävään sotaan en olisi osallistunut ns.

Aseenkäsittelykokemusta ja omaan kohtuudella eri rekyylisistä ja kaliiberista alkaen, taistelukokemusta omaan henkilöhistoriasta lähitekniikoista erilaisia ryssäläisiä tmv. Olen levittänyt vedokset Kremlin koira Miehitettyjen alueiden palauttaja hyvinkin konkreettisesti, aina valmis, kun kutsu käy: Auringonnuosu Laatokalla kertovat hyvin paljon ajatus- ja arvomaailmastani, sekä Silmien välliin Ryssää, juu-laulun sanat vuodelta Pallen sanat Verkkosivujen ylläpitäjällekin tiedoksi: Sä voisit lopettaa noitten viestien lähettelyn, en ole niitä sinulta pyytänyt, joten nyt pyydän olemaan lähettämättä.

Noi jutut, mitä noissa sun viesteissäs on, ne ei kuulu täysjärkiselle ihmiselle ja vielä lapsellisempaa on niitä lähetellä muille.. Etkö ole lapsena saanut tarpeeksi huomiota ja yrität sitä hakea täältä???? Toivon että ymmärrät lopettaa ajoissa.. Panzermeyer Lehdosta ja ugreista: Seppo Lehto häpäisee germaanista verta omilla ugrilais intoiluillaan.

Ei ihme, että hän leimautui loppukesästä julkiseksi rotupetturiksi. Itse asiassa monet ugrit ovat rotupettureita; ei siinä piirteessä mitään uutta ole maailmassa. Rotupettureiden kohtalo ei ole ikinä ollut mukava.

Ilmeisesti Lehto luulee, että Eurooppaa tullaan johtaa ugrien toimesta tulevaisuudesta. Lehto saa tukea omille hankkeilleen Euroopan johtamiseen. Sekä juutalaiset ja ugrit ovat poissa Euroopan valtapolitiikasta peruttamattomasti, vaikka kuinka sitten yrität jotakin.

Lehdon puuhastelu on typerää ugrilaisten itkupillitystä; von Ploetz sanoi diplomatian kielellä saman aikaisemmin ja huomaa, että hän on sentään suomalaisen naisen kanssa naimisissa. Kotona puhutaan suomea äidinkielenä. Näin luomme voimakkaamman Euroopan; sitä paitsi Saksasta on kaikki hyvä tullut, kirjapaino, musiikki, tekniikka, sotataito ja tekniikka ihan kaikki. Valitettavasti useat saksalaiset eivät tiedosta omaa suuruuttaan ja sen takia germaaninen veri pitää herätä Euroopan laajuisesti.

Sen jälkeen Eurooppa tulee johtamaan koko maailmaa ja naurettavat itsesääliset pikkuugrilaiset Lehdon selitykset voidaan unohtaa! Germans Forever Suomen Sisun pikkupojista: Suomen Sisu on Seppo Lehdon tiellä kohti tuhoa.

Suomen Sinun pikkupoikien viiteryhmä on Nenetsiassa ei Euroopassa, mikä kuvastaa toiminnan luonetta rotupetturuutena. Minulle ei tarvitse selvittää yhtään enempää Suomen armeijan tilaa ja joidenkin ugri-upseerien ryssän perseen nuolua entistä ja nykyistä: Kaikki Marskin ritarit 1 Mannerheim 2 Heinrichs Tupla-ritarit 3 Kenraali Pajari 4 Eversti Aho 5 Hans Wind 6 Ilmari Juutilainen Muut toista sataa saivat tottua ryssän perseen nuolijoiden häväistykseen koko iän ; paitsi ne nuoremmat, jotka saivat Ahtisaaren kestityksen.

Kukaan heistä ei ollut suomalais-ugrilainen, mikä merkitsee yleistä petturuutta Suomea vastaan. Suomen valtio häpäisi ritareita aina Ahtisaaren aikaan saakka. Oletteko lukeneet Koiviston uusimman kirjan Venäjästä, niin ymmärrette ryssän perseen täydellisen nuolun koko maailman edessä? Kaikki lähetettiin mielivaltaisesti pois Suomen armeijasta ryssän kätyreiden toimesta; viimeisenä vuonna Marski itse, jota pääministeri Paasikivi savusti presidentin virasti ulos perustuslain vastaisesti- Monet sankari upseerit pakenivat mm.

Tänään ei moinen pelkuruus enää onnistu, vaan Te joudutte kohtaamaan meidät todellisen Suomen ilman suomalais-ugrilaista itäistä petturuutta.

Sen takia voimme sanoa, että lyömme jokaisen suomalais-ugrin hirsipuuhun niistä ansioista, joita he viljelivät kansamme keskuuteen sodan jälkeen ja kansan tahodn vastaisesti.

Nyt tilit selvitetään bolsevikkien kätyrit ja emme säästä ketään emme edes Paasikiven sukulaisia!!! Nyt nähdään ketkä ovat eurooppalaisia miehiä ja ketkä vanhan ryssän ikuisia palvelijoita ajasta riippumatta. Muistatteko vielä lukua, jolloin ryssä uhkais suomea kun näki saksalaisen kenttäpaiden Norjassa; nykyisin kaikki U.

S army kauppamme on täynnä niitä. Perkele, kun saamme nämä vanhat ryssän kätyrit kiinni mukaan lukien seoppo lehdot, niin toimiii …. Veren vuodatusta ugreja vastaan emme voi enää välttää järjestyksen ylläpitämiseksi vrt. Klaus Jutkusika ei ole Marskin ritareiden vaan ruskeareiän ritareiden edustaja; Turha on Boris Verikovin saunakaverin yrittää ketään hämätä.

Olenko ymmärtänyt tarkoituksesi oikein? Et todellakaan ole harkinnut hoitoonmenoa? Suosittelen kyseistä omakohtaista päätöstä! Olet idiootti, Esa Taberman! Et edes tiedä kuka kukin on. Suosittelen että muutat oman viiteryhmäsi luo Nenetsiaan saatanan mitätön 0-mies. Näin 0- miehenä haluan kuitenkin kysyä sinulta erästä sinänsä kiinnostavaa seikkaa: Koska sinulla on ,kuten on käynyt ilmi,useita keskenään lähes tasa-arvoisia persoonallisuuksia,niin missä järjestyksessä ko.

Jos saan luvallasi käyttää kyseistä sanaa päätöksenteostasi? Meitä on monta ja nimemme on Legio! Voivoi, kukahan se idiootti on? Onko se kenties luisuotsainen, könkkänenäinen idiootti Tampereen pyynikiltä? Kukahan se totaalinen ugri sitten onkaan? Ei kai vain mies joka ei osaa yhtäkään kieltä kunnolla? Ei tunnu sujuvan sijamuotojen asettelu, ei myöskään germaanisten kielten käyttä. Klasu itse taitaa olla puhtain ugri joukossamme. Oletteko huomanneet miehissä eroja kumpi olisi parmpi, siististi ajeltu vai ihan posliini?

Itselläni on ollut pitkään luonolinen puska, mutta enää ei mieheni halua nuolla "kun on niin karvaisa". Olen ajatellut ajella, mutta otanko kaikki pois?.

Itse oon tykästyny toho posliini-linjaa, koska loppupeleissä sitä on helppo pitää ja sitten ei ainakaan rehota sellanen puska tuolla.

Ja lisäks mun poikaystävä on kyllä tykänny ;. Sexi massage posliini vai puska - Gothenburg Mogna Kulli pillussa seinäjoki seksi Pelkkä suihinotto lue. Chubby masturbatrix moves sex toy in warm vagina feeling fast approaching of orgasm.

Seksin myyminen ei ole kiellettyä kuin julkisella paikalla. Ystävänpäivä e-kortti posliini vai karvat Posliini pimppi hyvää ja kaunista. Ne edellisen postauksen karvat jäivät nimittäin mieleeni kummittelemaan. Deitti sex clip hot mans mastorboi hot lips itäkeskus.

Your email address will not be published. Sexi massage posliini vai puska Miesten seksiasut suomi sokkotreffit Skip to content Nämä ja monta muuta hauskaa tapausta palkittiin seksiseura turku niskatuki dvd Itselläni on ollut pitkään luonolinen puska, posliini vai karvat meseseuraa, mutta enää Posliini vai karvat meseseuraa; Seksi on ilmaista verkossa oulu treffit.

Tiger nightclub helsinki naisen orgasmivideo, Vastaa alkuperäiseen viestiin Se on. Posliini vai karvat thai massage espoo - katsastusasema iisalmi Teinilesbot sukkahousut postiennakolla sex videot raskausajan seksivideoita. Seksi Seuraa Pori Posliini vai karvat pelikauppa oulu Luo tili Thaimaa pattaja jyvaskyla vapaat Seksiseuraa jkl kauhajoki alepa sörnäinen aukioloajat. Sinkut itäsuomi kiimaiset kotirouvat twojainspiracja.

Täti oli sitä mieltä että tuo vaippavarustus ja muovivaippahousu-yhdistelmä on paras ratkaisu. Kuravaatteita joudun jatkuvasti käyttämään ,koska olen sellainen suttaaja. Voi kun mullakin ois oikein skottiruutuiset kurikset. Mistä sä oot semmoset saanu? Mun käy ihan kateeks.

Ai sulla on täti. Vaihtaaks se sun vaipan kans? Pissaaks sä vai kakkaaks sä kans? Mä kävin tänään kiskalta karkkia ostamassa ku mun rupes tekee mieli. Mut kun mun kukkaro oli jääny kuristen alle, sinne sisäousujen taskuun.

Niin sitt mä jouduin melkeen riisuu ne kurikset siellä R-kiskalla. Yks vanha täti katteli ihmeissään kun mulla oli kans kurarukkaset ja se kysy mitä mä kaivan. Mä sanoin ett mä vaan korjaan tota vaippaa, kun se on vähän vinossa. Se meni ihan punaseks. Miks varten, en mä tajua. Istuks sä muuten kauppakärryssä kun sä oot kaupassa. Vai käveleks sä itte.

Mä istuisin, mutt kun kukaan ei työnnä ja mä oon liian iso. Nyt mä meen taas nukkuu, heippa vaan, pian tulee joulu ja voi kun pukki tois mulle vaaleenpunaiset kurikset. Semmoset mä kirjotin mun pukinlistaan. Mä oon sellainen vähän tuhma hoitopoika jo hiukan isompi noin 10v, mä oon joutunu poikakotiin kun lastenkodissa olin kovin tuhma ja leikin kiellettyjä pippelileikkejä.

Poikakodissa on erityiset Laitos-plastikkihousut ja isoja suorakaidevaippoja. Kasvattajasetä pakotti ne mulle kun en heti suostunut pukemaan. Se otti mun posliinin pojanpyllyn paljaaksi ja otti mut lujaan otteeseen polelleen ja antoi mun pyllylle vitsaa tosi lujasti ja ankarana hoki: Kuulkaa se oli uskomaton kokemus kun piiskatulle pyllylle nosti plastikkihousut.

Sit mä pissasin sen vaipan ihan litimäräks. Olin ulkona poikakodin kurahousuissa ja tein pikku tuhmuutta. Käskin yhen pojan imemään mun pippeliä kun se pippeli oli ihan kovana kun pepussa kuumotti vitsanjäljet.

Sit setä yllätti ja se tukasta laahasi mun kuritushuoneeseen joka on poikakosin sairastuvan takana erillinen piiskaushuone. Siellä se komensi mun laskemaan housut nilkkoihin niin että seisoin siinä sen edessä pelikissä plastikkihousuissa jossa lotisevan märkä paksu painava vaippa. Sit se setä laittoi mun piiskauspetiin jossa oli erityinen piiskausmuovilakana ja sen päällä poikkarilakana.

Se laski mun plastikkihousut alas ja sieltä paljastui pissasta kiiltävä posliini pylly. Se alkoi vimmatun hakkaamisen vitsoilla ja se vain löi ja löi ja hoki jotain saastaisuudesta ja siitä että nyt otetaan paha irti huoripennusta. Lyöminen jatkui, se löi kauttaaltaan koko pyllyn alueelle ja myös reisien yläosiin. Tunsin kun olisin leijaillut pois kehostani, leijailin jossain onnen pilvissä tunsin miten paha lähtee sielustani ja saan apua. Olin onnellinen koska olin saanut pahan tekoni anteeksi, itkin setän syliin ja hän puhutteli minua; ei täällä poikia vihata vaan niistä välitetään niin että paha otetaan pois.

Pyllyni oli rikki pisskattu ja setä laitoin muovihosuun yhden lisävaipan, pyyhki pyllyni pinnan Septidin kostutetuula pumpulitukoilla ja sitten pissahousuissani jouduin jäämään eristykseen jonne setä tuli vähän ajan kuluttua antamaan lisää vitsaa ja tekemmään kaikkea muutakin joka teki kovin hyvää pepussani ja pippelissäni ja suussani.

Onneksi mä oon niin pienikokoinen että mulle mahtuu just noi cm: Itte tykkään siitä nepparikurahaalarimallista [oli muotia luvulla. Heippa taas, mä tulin just kotiin ja vaihdoin kuivat. Tänään mulla oli kivaa. Mä olin metsässä ja mulla oli keltaset kurikset. Mä hypin siellä niissä ojissa, kun niissä on nyt paljon vettä ja niihin on tullu ohut jää pintaan. Sitten kun mä olin tulossa sieltä kotiin niin mua vastaan tuli yks tyttö. Sillä oli keltanen sadetakki. Se sano ett sen koira oli kadonnu ja pyys ett voisnks mä auttaa.

Ei mulla ollu kiirettä. Me juostiin pitkin metsää ja huudettiin sen koiran nimee. Sitt se ilmesty sen ison ojan toiselle puolelle. Ei se uskaltanu hypätä siitä yli. Mä sanoin ett mä meen sen hakee. Ja niin mä menin otin sen syliin, se oli märkä mutt mulla oli keltaset kurarukkaset.

Se tyttö oli kauheen kiitollinen kun mä olin sitä auttanu. Se anto mulle pusun poskelle. Sitt me käveltiin yhdessä samaan suuntaan ja sitt se tyttö kysy, ett lähtisinks mä joskus sen kaa kävelee metsään, se vois kans laittaa keltaset kurikset ainaskin sillon jos sataa. Mitäs mä teen, meenks mä vai? Pitäskö mun sillon jättää nää vaipat pois, jos se ei ymmärrä. Mut se jää kuiteskin joulun jälkeen, pian tulee joulupukki ja voi kun mä saisin ne vaaleenpunaset, mä niin odotan niitä Tykkään kanssa hinkkailla keltasilla kuriksillani tyttökaverin äidin lantasia ratsastussaappaita niistä likastuu kivasti kurahousuni edusta: Sitten se tyttö jolla oli se koira mitä mä löysin niin tuli mua vastaan ja se moikkas mua.

Se jutteli kaikkee ja me ruvettiin kävelee yhdessä se koira juoksi siinä jaloissa. Sitt se kerto ett se on joku riiläns toimittaja ja tekee juttuja yhteen lehteen. Se kysy ett oisinks mä valmis juttelee sen kaa tästä mun kuristouhusta se laittas sen johonkin juttuun mukaan miss on kaikkee vissiin tämmöstä vähän vinksahtanutta emmä muista mikä se lehti oli emmä ainakaan ole lukenu semmosta se on vissiin joku aikuisten lehti tai joku.

Nyt mun täytyy kysyä tädiltä, voinks mä jutella semmosen tytön kaa. Jos ne ottaa kuvia ja sitten mun kaikki tutut ja sukulaisetkin näkee miten höperö mä oon.

Hei kertokaa nyt muutkin mitä mä teen tää on mulle ny iso ongelma. Ajattelin jos tänään sataa laitan illalla keltaset kuravaatteet päälle ja meen kuraan temmeltämään ,tossa kaupungilla makasiinien kohdalla näyttää kivasti olevan kovin mutaista ja kuraista jos menis vaikka sinne pyörimään Kivaa oli ei vaan näkyny kavereita mutta sitä kuraa oli aivan kauheesti ja olin yltä päältä kurassa ja mudassa: Voi että mä oon nyt onnellinen, Pukki toi mulle ne pinkit kurikset.

Ne on vähän pienet, mutta ei se haittaa. Ne on mulla nyt päällä. Ne haisee ihan kivalta. Sitten mun pitäis vielä jostain saada sen väriset saappaat. Niitä mulla ei oo. Näitä mä en viitti sotkee. Nää on niin ihanat. Mä sotken vaan noita mun punasia ja keltaisia kuriksia. Nää mulla on ollu yölläkin päällä.

Ne on niin pehmoset. Mä pistän tyynyn mun haarojen väliin ja sitten mä ratsastan sillä tyynyllä. Se tekee semmosen kivan olon. Mulla tuli kerran jotain tahmeaa housuun kun mä ratsastin silleen. Mitähän se oikein on. Huomenna mä taas pääsen ulos telmii. Mä tykkään, kun mä saan pitää kuriksia ja että ne tulee kans kurasiks sillon kun ne on päällä. Ihan puuhatessa lumessa ne vaan kastuu. Ja pakkasella mulle laitetaan talvihaalari. Mä olin tänään mun salaisessa ojassa ja siinä oli vielä vettä.

Mä konttasin siinä ja meni vähän vettä kurarukkasten sisällekin. Ja sitten meni kans saappaaseen, vaikka mulla oli kurikset niitten päällä. Nyt ne kuivuu eteisessä. Jos joku tulis niin se vois vähän ihmetellä, kun eteisessä on punaset kurikset kuivumassa ja ne rukkaset ja saappaat.

Huomenna mä pääsen paukuttaa raketteja, kyllä ne myi mulle, vaikka mulla ei ollu henkkaria mukana. Kai mä oon sen verran aikuisen näkönen. Telkkarissa sanottiin että sillon yöllä satais. Sillon olis kiva mennä torille kuriksissa ja paukutella niitä raketteja.

Mä toivon ett kaikille tulis kiva uusi vuosi ja satais paljon ja mä saisin lisää kavereita ja uudet kurahanskat kun niihin on tullu reikä. Täti ei anna mun laittaa kuriksia kun ne muut voi ihmetellä liikaa ja sitä täti ei haluu.

Mut mä otan kurikset laukkuun mukaan rakettien kaa. Kyllä mä aion laittaa ne päälle kun mennään illalla ulos ampuu. Siellä on tyttöjäkin, mut niillä ei varmaan ole kuriksia mukana. Mut en mä välitä siitä jos me tanssitaan silleen hiljaisia niin sillon sen käsi varmaan tuntee tosta pepun päältä kun mulla on siellä semmonen suorakaidevaippakin vielä lisäimuna, tai emmä tiedä, kai siellä on vaan diskoo. Mut nyt mua vähän jännittää niin että tuli pissat vaippaan täti vaihtaa kyllä kuivat ennenkuin lähetään.

Mä oon juonu aikuisten juomaa, ja nyt mua väsyttää. Mä oisin vielä tanssinu sen yhden tytön kaa, mutta toi täti pakotti mut lähtee kotiin.

Mut mä sovin ett mä voin joskus lähtee sen tytön kaa kävelee. Enkä mä kertonu vaipastakaan kun ei se kyselly. Mut se oli kiva tyttö.

Me juteltiin maailmanpolitiikasta ja ympäristöongelmista ja nanoteknologiasta. Se oli aika hyvin ajan tasalla niinkun mäkin oon. Must tuntu, että sitä ei haittais vaikka mulla oliski aina vaipat jalassa. Mut nyt m meen sänkyyn ja laitan ne vaaleenpunaset kurikset jalkaan ja otan sen nuken siihen haarojen väliin ja vähän ratsastan silla, sitten mä nukahdan. Ensiks mua vähän hävetti mut kun ulkona sillai tihutti niin mä laitoin tummansinisen sadetakin ja samanväriset henskelihousut ja mustat saappaat.

Silleen ett mä en ois niinku pelästyttäny sitä, jos mä oisin tullu keltasissa kuriksissa. Se katteli kans ulos keittiön ikkunasta ja kun siellä tosiaan satoi, niin se laitto pitkän punasen sadetakin ja punaset saappaat jalkaan. Siinä on sellanen metsäpolku ja sitä me käveltiin. Juteltiin kaikkee se opiskelee ja sillä on tenttejä. Kyllä mä osaan olla ihan fiksukin jos mä haluun. Ei me juteltu oikeesti kuriksista mä ajattelin että mä jätän sen ens kertaan vaikka.

Mutt kun mä sitten kävelin yhen lätäkön läpi ja hyppäsin siinä niin ett kuravesi loisku, niin se nauro ja sano ett sitä sekin ois halunnu joskus tehdä, mutt kun sen edelline poikakaveri tykkäs ett se on ihan lapsellinen. Mä sanoin että mun kaa se saa vaikka istahtaa keskellä lätäkköä tai hyppiä ihan mitä vaan kun mäkin tykkään siitä.

Ei se nyt kuitenkaan hypänny. Mä voisin kutsua sen joskus meille mä voisin vaik tarjota sille keltasta jaffaa. Heippa vaan, nyt mä kerron mitä mä tein äsken. Mä olin ulkona puistossa yksinäni ja sitten mulle tuli hinku saada karkkia. Mulla oli verrarin taskussa vähän rahaa niin mä menin hiekkaisissa kuriksissa kauppaan. Mä putsasin kyllä hiekkaa pois siinä pihalla ennenkun mä menin sisään. Siellä sisällä ne mun kurikset kahis silleen kovaa ei sitä ulkona huomaa.

Ne tädit siellä kaupassa vähän katto mua. Sitten mä ostin ne karkit ja kun mä menin kassalle niin mun piti kaivaa ne rahat sieltä verrarin taskusta mun piti avata toi olkaneppari ett mä sain ne sieltä. Mun kurarukkaset oli siinä tiskillä. Se kassatyttö vähän hymyili ja mä hymyilin sille takasin. Sitten mä menin takas puistoon ja nyt mä tulin kotiin syömään.

Tuo viimeisin kirjoitus oli tarkoitettu täkyksi, jolla olisi saatu hiukan lisää eloa tähän viestiketjuun, Koska suurin osa lukijoista tajusi koko tarinaketjun mielikuvitustuotteeksi vain yksi vastaus tuli kohtuuajassa. Mitäs jos kertoisin, että tuossa viestissä oli totuuden siemen?

Ehkä alan harrastajat saavat kuulla jotain tuon suuntaista tässä lähiaikoina. Oli mielestäni positiivista, että lukukertojen määrä lisääntyi ihan kiitettävästi vaikka viestiketju oli jo viidennellä sivulla. Se osoitti, että tällaisten aiheiden lukijoita löytyy. En pitäisi pahana, vaikka tähän tulisi vielä jonkinlaista jälkikommentointia, ja ehkä jopa ehdotuksia uusista aiheista. Eilen olin ulkona isosiskon kanssa ja ennen ulkoilua se laitto mulle vaipan etten pissais housuun. Kun isosisko oli saanu vaipan mun päälle niin se puki mulle sukkahousut ja kivan punasen pitkähihasen.

Kun mulla oli sisävaatteet päällä minun piti yrittää pukea itse toppahaalari päälleni mutta, en saanut sitä kunnolla päälleni ja isosisko auttoi mua sen pukemisessa.

Toppahaalarin päälle isosisko puki mulle rukan keltasen sadetakin ja siniset kurarukkaset. Sadetakin päälle isosisko auttoi mua pukemaan vielä rukan punaiset henkselikurahousut jonka jälkeen olin valmis ulos lähtöön. Koska itse olen 5vuotias ja isosisko 10vuotias niin minä jouduin odottamaan kuraeteisessä kuravaatteet päällä isosiskoa että hän saisi puettua omat kurahousunsa ja sadetakkinsa päälleen. Olin isosiskolle kateellinen koska hänellä oli rukan vihreät kurahousut jotka minä olisin halunnut.

Ulkona sisko vei mut meidän pihan hiekkalaatikolle jossa tehtiin yhdessä autoteitä ja maatila. Kesken hiekkalaatikkoleikkien minulta tuli pissat vaippaan kun leikin niin innokkaasti. Mentiin hiekkalaatikolta isosiskon kanssa pyllymäkeen jossa meidän kurahousut liukui hyvin. Kun laskettiin pyllymäkeä niin minulta tuli kakat vaippaan ja vähänajan kuluttua isosisko kysyi minulta että, onko sulla vaippa vielä kuivana? Johon vastasin että on kuiva ja sisko vastasi että hyvähyvä.

Kun kello tuli jo 5 niin sisko sanoi että nyt meidän pitää mennä sisälle. Kotona sisko riisui minulta kuraeteisessä kuravaatteet ja toppahaalarin pois. Sisko sanoi vanhemmalle isosiskolle että voisko se tarkistaa mun vaipan kun minusta lähti vähän hajua. Vanhempi isosisko riisu multa pitkähihasen ja sukkahousut ja haistoi että mulla on tullut vaippaan tavaraa. Vanhempi isosisko otti sen mun märän ja haisevan vaipan pois ja heitti sen roskikseen ja sitten mut pestiin suihkussa.

Suihkun jälkeen mulle vaihdettiin puhdas vaippa, jonka päälle laitettiin liilat legginssit ja muumi paita. Tänään olin päiväkodissa ja oli tosi mukava päivä. Onneks tänään satoi paljon niin pääsi käyttä kuravaatteita. Aamupuuron ja leikkien ja satuhetken jälkeen oli ulkoilun vuoro, hoitotädit auttoivat koko ryhmää pukemaan kuravaatteet.

Kun muut pukivat kuravaatteitaan päälle ja oli saanut juuri haalarin vetoketjun vedettyä ylös niin en löytänyt omia kuravaatteitani mistään ja ne olivat kääneet kotiin. Onneksi päiväkodissa oli varalla kuravaatteita, sain itselleni keltaiset kurahousut ja vihreän sadetakin ja kurarukkaset.

Kun kokonryhmä pääsi ulos menimme muutaman leikkikaverini kanssa hakemaan lapiot ja ämpärit ja aloimme leikkimään kuralätäkössä.

Meidän päiväkodin hoitotädit on kivoja kun nekin pukee sadesäällä kurahousut ja sadetakit päälleen. Yksi niistä hoitotädeistä jolla oli päällään liilat kurahousutja musta sadetakki,tuli kysymään meiltä kun leikittiin lätäkössä että mitä me tehdään. Niin vastattiin että patoa me rakennetaan, se hoitotäti lähti hymyillen pois. Yhessä vaiheessa kesken padon rakennuksen mulle tuli hirveä pissahätä ja kun meidän päiväkodin pihalla on sellanen puska minkä taakse voi mennä niin ajattelin mennä sinnne pissalle ku en halunnut mennä sisälle pissalle.

Kun lähdin lätäköltä pusikkoa kohti niin mun yks tyttöleikki kaveri tuli mukaan ja en huomanu sitö ku vasta siellä puskan takana.

Kun pääsin puskan taakseja huomasin tytön ja se kysy että miks tulin tänne niin sanoin sille että tulin pissalle. Sit se tyttö sanoi että sullahan on vaippa ja sillon tajusin että voisin vaa pissaa vaippaan. Se tyttö sano et se oli just ite pissannu vaoppaan ja että se oli kivaa, niimpä mäkin sit åäätin pissata vaippaa. Mentiin sen tytönkaa jatkaa leikkejä ja sit meidän pitiki jo mennä sisällr ja riisua kuravaatteet kuraeteisessä.

Sillä tytöllä oli kivat muumi saappaat, punanen sadetakki, punaset kurarukkaset ja oranssit pallokuvioiset kurahousut. Kun kaikli oli riisuutunut ja käyny pesemässä kädet niin, yks hoitotäti haistoi että mullaja sillä tytöllä oli vaipassa vähän muutakin kuin pissaa ja sit se hoitotäti vaihto mulle ja sille tytölle vaipat ja päästiin syömään ja sit päiväunille.

Ruoan aikana olin juonut paljon maitoa. Kun päästiin päiväunille niin pissasin vaippaani ja sitten nukahdin nalle kainalossani. Päikkäreiden jälkeen leikittiin ja sitten muita ryhmäläisiä tultiin hakemaan kotiin.

Mua ja sitä tyttöä tultiin hakemaan viimeisenä. Mua tultiin hakemaan autolla niin ei tarvinnu kävellä sateessa. Sitä tyttöä tumtiin hakemaan kävellen ja kun oltiin samaan aikaan eteisessä niin se joutu puke saappaat ja kurahousut ja olin sille vähän kade ku mäkin olisin hannu pukee kurahousut.

Kotiin kun pääsin niin katsoin lastenohjelmat ja sitten söin ja vaihdoin itselleni vaipan ennen yöunille menoa. Nukahdin hyvin ja näin ihania unia kurahousuista ja kuraleikeistä.

Eikä sulla kestänyt kuin kymmenen vuotta tulla vanhalla jutulla häiriköimään. Olin tänään puistossa leikkimässä ja menin sinne mun uudella polkupyörällä. Oli kiva kun ennen puistoon lähtöä hoitotäti laitto mut selälleni makaamaan vauvanhoitopöydälle ja mulle vaihdettiin hieno uus vaaleenpunanen vaippa. Mulle laitettiin pitkät kalsarit ja pitkähihanen villapaita päälle ennen ku mut laitettiin Reiman haalariin. Kun Mulla oli haalari ja kypärä myssy päässä niin hoitotäti toi mulle mun sinisen sadetakin, siniset kurarukkaset ja punaset kurahousut.

Hoitotäti autto mua pukemaan sadetakin ja kurarukkaset mutta halusin itse pukea kurahousut koska olen isopoika ja halusin vain päästä sujauttamaan kurahousut päälleni. Kun me lähdettiin ulos niin hoitotäti sanoi että me mennään tänään polkupyörillä puistoon ja sit me mentiin pyörävarastoon hakee tädin ja mun polkupyörät. Tuolloisesta, ko yhdistyksen mielekkääksi kokemasta, Venäjän vapauttavasta roolista luvulla voidaan olla hyvin monta mieltä; mm.

Sprengtporten] Kustaa III aikana, jolloin Suomen kansantalouden nykyinen selkäranka luotiin sallimalla pääomien vapaa liikkuminen Euroopasta Suomeen ja nykyisen kansantaloutemme suuret tuotantoyksiköiden alut tulivat Suomeniemelle.

Kustaa III aika, jota myös kustavilaiseksi ajaksi kutsutaan oli taloudellisesti uraa uurtavan menestyksekästä. Näissä paremmissa elintaso puitteissa Venäjän vallan alle pyrkimystä vapauttavana tekijänä pitää pitää pääasiallisesti etnisistä syistä johtuvaa, koska mikään asia kysymys eikä maamme oikea kulttuuritausta viittannyt tuollaisten pyrkimysten aiheellisuuteen tuolloin.

Useat ko yhdistyksen jäsenet väittävät Venäjän olevan taas kerran se heidän auttava voima, jonka avulla Suomi voi irroittautua raskaaksi koetusta Eurooppa-yhteydestä tänään. Yhdistyksen internetsivun karttakin symboloi tuota heidän ajatusta, koska itärajan rajaviiva ollaan häivytetty kuvakartasta ja rajaviiva on piiretty vain länteen.

Myös yhdistyksen jäsenet tai palstan aktiivikirjoittajat ovat aukaisseet sähköpostiosoitteita Venäjälle. Muutama vuosi sitten eräs jäsenensä oli melkein kurkussani kiinni viitaten tietoihin Jan van Helsingin Secret Societies-kirjaan, joka on vedetty Euroopan markkinoilta väärien tietojen levittämisen takia. Yhdistys ajaa myös Suomen irroittamista muista pohjoismaista poistamalla maastamme maamme kaksikielisen tradition ja kehottaa avoimesti vaihtamaan suomalais-germaanisia nimiä suomalais-ugrilaisiksi nimiksi, joita tarjotaan vapaina yhdistyksen sivuilla.

Yhdistys rikkoo siis maamme kriiseissä koeteltua traditiota, jonka ye-ev. Juutilainen määritti Rinta Rinnan-kirjassaan seuraavasti: Heidän yhdistyksen mukaan myös Suomi on irroitettava Eurooppa yhteydestä ja tämä koskee myös koko Suomen kulttuuria, joka pitäisi suomalais-ugrilaistaa niin, että maamme kulttuurissa ei olisi muuta [suomalais-germaanista] ainesta tämän ugrilaisuuden lisäksi.

Heidän painostus on merkittävää suomalais-germaaneja vastaan ja esim. Suomen Sisun palstalla on toistuvasti myös nimeäni loukattu kirjoittamalla nimelläni kaikkea ja sitten sen jälkeen hyökkäämällä ko artikkelin kirjoitetun sisällöllä minun kimppuun käyttäen äärimmäisen halventavia muotoja; luonnollisesti ko tekstejä ei olla koskaan poistettu. Edellinen kunniaton toiminta täyttyy tapahtua puheenjohtaja Teemu Lahtisen myötävaikutuksella. Tämä on ollut ennalta suunniteltua, järjestelmällistä ja toistuvaa.

Valheellisia väitteitä laidasta laitaan, kuten mm. Pidän Teemu Lahtisen kunnianloukkausilmiantoa vielä pienen lapsenkengissä olevan puuhasteluna.

Oheinen etninen ryhmä sortuisi heti kriisin tultua, niinkuin kokemuksesta tiedämme. Teemu Lahtisen kunniaa ei voi loukata, koska hänelle itselle ei oikeata kunniantuntoa ole ja eikä vielä nuoresta iästä johtuen kehittynyt omaa arvokasta kunniantuntoa tai omaatuntoakaan. Kiistän näin ollen kaikki Teemu Lahtisen tekemät väitteet kunniansa loukkaamisesta ja hänen olisi ensin parempi päättää opiskelunsa, kasvaa aikuistua ja perustaa perhe, ennen kuin tulee luikastelemaan nähdyllä tavalla aikuisten ihmisten pariin.

Ilmeisesti ko kunnialoukkausjuttu koskee numismatiikka asiaa; Teemu Lahtinen on alkanut ilman mitään henkilökohtaista syytä solvaamaan minua valehtelijaksi ko Suomen Sisun palstalla. Asia siirtyi sitten myöhemmin kunniamerkkeihin ja hän väitti minua valehtelijaksi niiden tiimoilta ja varoitti symbolisesti minun menettävän pääni, kun kerroin saksalaisista kunniamerkeistä, jotka olin saanut ja lunastanut vuonna Burg Hohenzollernissa perustetusta Preussi-instituutista vuosia aikaisemmin. Luonnollisesti tuollaiseen henkilökohtaiseen kunnianloukkaukseen vastasin, että me voimme katsoa sitten kuka meistä menettää päänsä.

En siis laittanut asiaa alulle, mutta nuorisojärjestöön kuuluva alle vuotias Teemu Lahtinen ilmeisesti soveltaa omaa ideologiaa ummikko-ugrina ko kunniamerkkejen mahdottomuudesta maassamme. Ymmärrän hyvin loukkaavat sivallukset ja kovatkin silloin, kun on kysymyksessä puhdas ideologinen suomalais-ugrilainen äärijärjestö, että he eivät arvosta tuollaisia asioita kuin kunniamerkit ja luonnollisesti asiasta pitää solvata loppuun saakka.

Sodassa ja rakkaudessa kaikki on luvallista ja itse olen lisännyt siihen vielä politiikan. Tämä kovaksi menevä kielenkäyttö on täysin normaalia politiikkaa eri etnisten ryhmien välillä; kuitenkin katteettomien solvauksien aloittajan tapa hakea poliisilta apua kertoo kaiken asiansa tilasta [vrt.

Suomessahan on ennen käyty mm. Katson kuitenkin oikeudekseni vastata silloin tällöin näihin suomalais-ugrilaisten Tunguusian sukulaispaimentolaiskansojen jälkeläisten riidanhaastoon, vaikka myönnänkin, että mikään rakentava dialogi ei ole näiden suomalais-ugrilaisten rasististen ääriryhmien kohdalla mahdollista tänään, eikä keskustelu ole heidän kanssa hyödyllistä.

Kiitoksena saamastani suomalais-ugrilaisesta äärijärjestö äskeisestä spammipostista jne. Jokaisen ko suomalais-ugrilaisen äärijärjestön jäsenen päähän on kytkettävä Kegel-implantti, joita on saatavilla sotilas- ja tiedustelupalvelu käyttöön mm. Implantin asennus tapahtuu kuitenkin vasta jokaisen henkilökohtaisen haastattelun jälkeen, jolloin on todettu henkilön puuhien vaaratavan kansallisen yleiseurooppalaisen turvallisuuden Euroopan alueella.

Implantti, joka on nimeltään Kegel on vain kuulakärkikynän kärjen kokoinen, joka asetetaan ja kytketään aivojen motoriikka kortexin osaan. Pienestä mikrokoosta huolimatta ja sekä orgaanisesta ja synteettisestä materiaalista huolimatta se hämmästyttävästi toimii ja saa energiansa ihmisen hermojärjestelmästä, joka auttaa implantin tunnistamisessa satelliitin kautta tiedustelupalvelutyössä.

Amerikkalaisilla on olemassa jo erityinen maailmanlaajuinen Sky Eye-network, joka perustuu satelliittijärjestelmään ja joka pystyy jäljittämään tiedustelupalvelukäyttöön tämän Kegelin kantajan metrin tarkkuudelta ympäriinsä maapallolta.

Tulevaisuudessa toimintoja lisätään; kun hermosolut ovat kasvaneet kiinni implantti Kegelissä siihen voidaan johtaa myös voimakkaita sähköshokkeja, joilla voidaan kontrolloida sitten näitä suomalais-ugri äärijärjestöjäseniä, jotka ovat ansainneet Kegel-implantin päähänsä.

Näitä kokeita ollaan tehty jo eläimille ja implantti toimii. Tämä on yksi tulevaisuuden vakava haaste, johon on käytävä hyvin rohkeasti kiinni, jotta yhteiskunnallinen valta pysyy oikeissa käsissä. Tiedustelu- ja turvallisuuspalvelun pitää ottaa kaikki keinot käyttöön, jotta turvallisuusriskit voidaan neutralisoida.

Teemu Lahtiselle pitää asentaa ko Kegel-implantti päähän, koska hänen puuhansa vaarantavat eurooppalaisen turvallisuuden. Lehdon raportti Klasun ja Siitoimen toimista: Tämä on on surullinen ja uskomaton tarina siitä kuinka aikamiespoika Kulaus Juutalainen sai vihdoinkin pillua. Kulaus Juutalainen joka kuvitteli olevansa tanskalaista sukua vaikka olikin hebrealaista sukujuurta ei ollut koskaan saanut naista.

Kulaus oli tytynyt vain runkkailemaan saksalaishuora Claudia Schifferin kuvien ääressä. Kulauksen Cludiankuvat olivatkin jo yltä päältä runkkarin mällin peitossa. Sattui kuitenkin niin että valtakunnanhölmö ja läskimaha juoppo Ryssänkätyri herra Peter Siitin kuuli Kulauksen ongelmasta ja päätti kutsua tämän saatananpalvonta orgioihinsa bunkkeriinsa. Siitimen orgioissa Kulaukselle tuotiin ensin Ryssäläinen emäsika. Kulaus aluksi vähän arasteli mutta sitten veti housut kinttuunsa ja työnsi surkean pienen tynkäkullinsa sian vittun.

Aikansa siinä rynkyteltyään kulaukselta tuli. Nousuhumalassa oleva Siitin nappasi Kulauksen tynkäkullin suuhunsa ja imi sen uudestaan paksuksi. Siitin pyllisti ja käski kulauksen työntää vehkeensä Siittimen haisevaan Ryssänperseseikään. Kulaus teki työtä käskettyä ja sai näin vihkimyksen Siittimen ruskeanreiän ritareihin.

Kummaltakaan ei enään tullut. Viidykkeeksi näille Ryssäläisherroille oli tuotu Ylpeä Lesbo ja pari muuta Ryssän huoraa, jotka viihdyttivät Juutalaista ja Siitintä antamalla persettä Siittimen sioille. Kun siat olivat mällinsä Ryssän-huoriin laskeneet saapui paikalle Oululainen Niuvaniemen mielisairaalassa lentokone- kaapausyrityksensä johdosta aikaa viettänyt Valkoinen Soturi alias Aryanwarrior. Valkoinen Soturi hermostui kun hänelle ei ollut enään sian persettä tarjolla.

Niinpä Siitin tarjosikin hänelle Moskovan eläintarhasta lahjuksena saamaansa punapersepavaviaania jota tämä läski-alkoholisti ja huumeiden-käyttäjä Aryanwarrior alkoikin heti jyystämään persereikää. Kun Valkoinen Soturi ei lauennut apinan perseeseen tuotiin tälle Siittimen viisvuotias poika jonka naamalle tämä runnkkuvikainen satanisti sai mällinsä ruiskaista.

Poikaraukka oli tukehtua pedofiiliarjalaisen mälleihin. Orgioiden jälkeen Siitin, Juutalainen, Aryanwarrior ja mukana olleet Ryssän huorat menivät Tehtaankadulle nuolemaan Ryssän edustajien perseitä ja saaman uusia ohjeita maanpetoksen suorittamiseen. Tämän kaiken kertoi mukana ollut ryssänhuora. Klasu on johtajavaihtoehto, joka painottaa suhteet sekä Saksaan; germaaniseen maailmaan että Eurooppaan.

Luokkaa Otto von Bismarck. Lehto on vaihtoehto, joka painottaa suhteet sekä USA: Siitoin on vaihtoehto, joka painottaa suhteet milloin minnekin; mutta selvimmin sekä anglo-sakseihin että Venäjään. Klasu on Antarktiksella viikonlopun, mutta pysyy tietoverkossa erikoispuhelimiensa kautta edelleen.

Neue-Schwabenlandia aktivoimassa yhdessä saksalaisten huipputiedemiesten kanssa. Ryhmään ovat liittyneet myös Saksan politiikan kärkinimet oikeistopiireistä. Hän testaa uusia Foo-Fightereja ja sädeaseita ja käy peloittelemassa hiukan juutalaisia, amerikkalaisia ja latinoja yms. Tarkoitus on tavata vielä muitakin merkittäviä saksalaisia vanhoja elossaolevia natseja; Walter Rauff, Wilhelm Mohnke etc.

Pekka Siitoin Klasusta ja sexisuhteistaan: Minulla Pekka Siittimellä on jatkuvia sexisuhteita yli tarpeen, joten suuressa rakkaudessani vanhoja huoria kohtaan jouden runkkaamaakin pari kertaa viikossa jotta kuntoni säilyy.

Wessani seinällä on entisen punkkaritytön Suvi Annali Siimeksen kuva suu avoinna, jotta saan mällit laukeamaan WC-pönttöön, tietenkin Serla-paperi taustalla, etteivät seinät likaannu! Arkkipiispa Pekka Siitoin, leader http: Pekka Siitoin kumoaa huhuja: Kaikenmaailman huhuja on liikkeellä ns hämärämiesten toimesta!

En nyt ymmärrä tarkalleen mistä on kysymys! Toimintani on ollut hyvin vastuullista ja raskasta, ja siksi se vaatii myös hauskat viihteet vastapinoksi. Voin nyt tässä kertoa erään lempiharrastukseni ja se nudismi. Kesäisin samoilen täällä Vehmaan metsissä naisen kanssa. Samoilu metsässä kestää noin 2 — neljään tuntiin ja luonnollisesti olemme kaikki alastomia.

Saan hirvittävän henkisen ja fyysisen hekuman katsoessani kun alastomat tytöt juoksevat metsessä ja poimivat marjoja. Välistä lepäämme sammaleilla ja tarjoan heille shampanjaa. Joskus tytöt osallistuvat mustiin-messuhin kirjoittamani Musta-magia kirjasarjan ohjeiden mukaan. Tämä oikeata luonnonuskontoa, joka on parasta maailmassa! Sieg Heil und Ave Satan!!!!!! Pekka Siitoin, leader http: Klaus Jutkusialle ja ryssäläisille nauraa koko netti-Suomi; … ja ryssät runkkaa klaus jutkusian vanhoihin barbaroihin kiireessä, ennenkuin klasun mällit kerkiää kuivamaan alta.

Antakaa Ryssän lähetystön edustjille uudet kumi-Barbarat kansanliike …. Wili tiedustelee huipputeknologian ja tieteen keskustelupalstalla Klasulta Dome-taloista: Dome-talot ilmeisesti tulevat laivarahtina Suomeen, mutta kuka sellaisen osaa kasata? Mikä on lähtöhinta talolle, siis pelkälle osatoimitukselle? Tähän tietysti vielä muut hommat päälle, mutta se onkin jo eri asia.

Komeita ovat talot, mutta hintavaksi tulee? Hinnasta en osaa sanoa mitään, koska jokainen talo on räätälöity asiakkaalle, mutta suunnittelemani tehdas olisi pystynyt myymään Otamme aluksi ammattikoulusta nuorista koulutettavaksi urakoihin; tarkoitus on polkea hinnat niin alas kuin mahdollista korkean laadun ja ammattitaidon kanssa. Kalifornian tehdas on varautunut kuljetuksiin ja rahtiin Suomeen ja tämä kaikki otetaan huomioon. Hinnoista ei voi siis sanoa mitään, koska standardia ei ole olemassa ja se riippuu siitä, mitä asiakas haluaa.

Tarkoituksena on olla kilpailukykyinen, jos ja kun toiminta käynnistyy markkinatoiminnan ohella. Kuinka iso siipi varataan Barbaroille, hylkeille, variksille ymv: Sinä hikoilet ahtaassa ja paskaisessa kämpässäsi, kun me Klasun kanssa juomme kupolin terassilla konjakit, ja katselemme kauniita maisemia ja germaanitytöt hierovat paikat lämpimiksi. Saatamme jopa havannalaiset pössäyttää, ja nauramme samalla sirkushevosen naurua kateelliselle Sepille, joka samaan aikaan lykkää ruosteista ruohonleikkuria muijan kälättäessä perässä.

Det stämmer icke als Kan jag det säga, när jag knullar eva. Tollasia ujoja poikia tietenkin pitäisi sääliä.. Mutta kun mä en sääli. Koita rohkaista itsesi ja uskaltautua ihmisten pariin, muutenkin kuin sähköpostin välityksellä.

Muistappa HeLi kaivella pimmppiä samalla ja antaa rintojen riippua keskustellessasi. Tupee on päässä ja esinahka leikattu kuten jutkusioilta.

Ujo ja rakas Armoton ryssäntappajasi. Veljeni Klaus Jutku nuoli neekerinmäihäisen pilluni välittömästi sen jälkeen kun Suomessa loisiva somalineekeri oli jyystänyt minua eltaantunella neekerinkyrvällään. Sain neekeriltä kyrpää sekä pilluun että kumimunan löysyttämään peräreikäänikin. J meni pumppaamaan mäihäistä ja kulunutta barbaraansa.

Myöhemmin työnsin kumikyrvän Klaus Jutkun perserikään ja söimme yhdessä sieltä ulostautuvan ripulipaskan. Mieheni Artokin tuli jaolle ja otti säälistä K. Illalla menimme Lenin-museolle missä K. Pasi Olander lähestyy Lehtoa: The European Press Release just only by me.

Princess Stéphanie deserves very certainly better in Her life than to be seen too often alas, with persons that wish only to abuse of H. This is my first and last warning to them.

Let You stop now at once your rude play with H. I know so well that H. I have recently taken all possible means to stop this so degrading publicity on H. H Princess Stéphanie and I am also continuing to do that as long as it depends on me in the future. Monacon Prinsessaa ei ole, vain velttovittuinen aasin kanssa pelehtijä. Suoritettu häpäisy vaatii hyvitystä. Jalosukuisia naisia eivät udmurtti-ugrit herjaa ilman rangaistusta.

Stephanien kunniaa tullaan vielä hakemaan germaanisten perinteiden mukaisesti. Häpäisiöitä odottaa germaanisten perinteinen mukainen rangaistus…. Klasu taas puhuu paskaa. Stefani vain vinkuisi kun panisin häntä! Alankomaiden hovinarrit haistakoot sianvitun. Lausuntosi aiheutti extra-lisätoimenpiteen; mahdollisen Stépin vierailun aikana sinä et liikahda millin milliäkään paikaltasi turvallisuuspalvelun toimesta. Lisätoimenpide on se, että tulen itse vierailemaan ja hyvittämään törky viestisi.

Seppo Lehdon Tappaja uhkaa Lehtoa: Muuta pois Suomesta jos henkesi on sinulle kallis. Panzermeyer arvioi Lehtoa ja ugreja: Seppo Lehto on alempiarvoinen ihminen.

Seppo Lehto- toisin kuin Klaus von Grewendorp ja kaikki muut Suomessa eläneet suurmiehet on pesunkestävä ugri, jonka suonissa ei virtaa yhtään jaloa germaani verta. Kaikki merkittävät suomalaiset ovat juuriltaan germaanisia. Puliukot, tehtaantyöläiset, huorat,metsurit, kommunistit, homot sun muut ovat ugreja. Seppo Lehto on Klaus von Grewendorpin rinnalla täysin ala-arvoinen niin henkisesti kuin geneettisestikin.

Tämän maan ovat germaanit rakentaneet. Talvi- ja jatkosodassa kaikki merkittävät komentajat olivat germaanista juurta mm. Mannerheim ja Illu Juutilainen. Puskajussit, ja lökäpöksysotilaat ja paskahoust olivat ugreja. Kekkonen oli ugri jossa ei ollut pisaraakaan germaaniverta. Samoin kaikki Suomen kommunistit. Seppo lehdon naisihanne on haiseva viiden markan prostituoitu. Seppo Lehto tavoittelee vain huoria. Todelliset germaanit kuten Klaus von Grewendorp tavoittelevat kauniita germaanisperäisiä naisia, eivät rumia ugreja, niinkuin Seppo Lehto jonka nainen on erittäin ruma ja haisee pahalla.

Myös Seppo Lehdon lapset ovat mielenvikaisia, koska Seppo lehto on itse geneettisesti mielisairas. Klaus von Grewendorpin on genettisesti puhas germaani ja jalo sekä fyysisesti että henkisesti. Seppo Lehto on ihmiskunnan pohjasakkaa- epäihminen. Eläimen raatokin on arvokkaampi. Suomessa tulisikin siirtyä saksan käyttöön ja germaanisen aineksen tulisi ottaa johto. Ugrit voivat muuttaa tään josta ovat tulleet tai tuhoutua. Klaus von Grewendorp on sitä ainesta joka rakentaa Suomesta germaanivaltion.

Seppo Lehto on sitä ainesta, joka on tämän rakennustyön tiellä. Täytyy vain ihmetellä yllä olevan viestin suomalaisvastaisuutta. En ymmärrä mikä Juutilaista ja hänen ystäviään riivaa.

Voisiko Suomalaisasiamies Olavi Koskela jotenkin arvioida asiaa ja antaa ehkä langettavan päätöksen mikäli kokee sen tarpeeliseksi?

Suomalaisuus on minulle tärkeä asia ja niin sen pitäsi olla kaikille suomalaisille. Miksi hän ei sitten muuta pois tästä maasta, jos hän meitä suomalaisia niin kovasti vihaa? Näin täytyy asian olla … Lisäksi oikein hyvä asiaa tukeva sekä kaunis ääni vau! Lehdon tukijoukot lähestyvät Klasua: Haluamme nähdä Juutilaisen kallonindeksin, verityypin ja sukuluettelon vuoden takaa niin nähdään onko Juutilainen germaani tai baltti.

Seppo Lehdon kommentit paljastavat jatkuvasti hänen ugrilaisuuden! Jopa äitinikin isä kantoi nimeä Franz Felix … Ketkä republikaanitko, tasavaltalaisetko? Painukaa nyt helvettiin sinne, mistä tulitte sinne saatanan Udmurtin aroille kirmailemaan, vai pitkääkö meidän Teidät sinne taas kerran pistimien kanssa tunkea? Pidä huoli omista asioistasi ja lähettele niitä lehdistötiedotteitasi Udmurtissa sitten, että Suomi ei ole arjalainen maa. Minä en tarvitse Sinun tai Tukijoittesi tukea; on samantekevää, mitä minusta ajattelette!

Ei itkeä saa, ei meluta saa kallonmittaaja voi tulla ikkunan taa… K. Lörppähuuli-somaleita on liikaa — Vaadimme välitöntä eliminointia ympäristäongelmana Lörppähuulet ovat vakava ekologinen ja esteettinen haitta. Armoton somaliryssien karkoittaja PS: Lide Murto lähestyy Lehtoa: Lide Murto Toimitussihteeri 7 päivää -lehti puh.

Perkele tästä päivästä alkaen Seiska alkaa suitsuttaa Ryssän Saastalle kuolemaa Armoton paska-Ryssän teilaaja. Rike Böö lähestyy Lehtoa: Onko kivaa lähetellä paskapostia viattomille ihmisille. Ei kuule sun ryssä-juttus kiinnosta ketään! Olet väärillä jäljillä Rike Böö; Kaikki kiinnostaa ja kaikkia.

Sanna Ukkola lähestyy Lehtoa: Hyvä Seppo Lehto, olisitko ystävällinen ja poistaisit nimeni postituslistaltasi. Viestejä tulee niin paljon, etten niitä ehdi lukemaan ja ne ruuhkauttavat sähköpostini. Oletko jo kysynyt eva. Markus Salminen lähestyy Lehtoa: Jos et lopeta näiden paskaviestien lähettämistä, kaivan sun henkilö ja osoitetietosi esille ja tulen henkilökohtaisesti hakkaamaan sut ihan paskax.

Markus Salminen saa imeä ryssäneekerin munaa kaikessa ryssäläisyydessään; Se aito maku Turun sinappi huulillesi jää saamatta kun iljettävä ryssäneekerin terska uppoaa ammottavaan ja inhaan kitaasi. Tosimies Seppo Lehto on pelkkä irstailija. Katolisen kirkon mukaan seksiä pitää alkaa harrastamaan vasta kun kaksi ihmistä ovat asuneet yhdessä … Irstailija Lehto on valmis seksisuhteeseen kenen kanssa tahansa; sen vuoksi hän on eläintäkin alempi, koska eläinkin pysyy parisuhteessa uskollisena; eläin Lehto ei … eläin Siirtola ei.

Emme enää ihmettele sitä pohjaa, kun he kertovat fantasioissaan eläimistä ja yhdynnästä eläimiin …. Panzermeyer jatkaa Lehdon irstaudesta: Toiset haluavat tehdä työtä, mutta Seppo Lehto vaan irstailee; Lehdon tunnusmerkki on irstaus. Lehdon sukuvaakunassa on myös ympärileikattu penis symboloimassa suvun irstaus piirrettä. Niin Lehdon äpärät palvovat saatanaa Lehdon heitä siihen yllyttäessä.

Lehto vastustaa avioliittoa ja on muutenkin rikollinen. Lehdon mielestä AU-suhteessa elämisestä pitäisi tehdä maan tapa. Lehto on kuin isänsä U Kekkonen. Lehto on ansainnut elantonsa väärinkäyttämällä sosiaalitukia ja harjoittamalla rikollista liiketoimintaa.

Lehto vaikenee luvun lopun pörssiseikkailuistaan. Tällöin hän syyllistyi keinotteluun ja maksaa edelleen surullisen kuuluisan sijoitusyhtiönsä Seitti-investin velkoja. Siksi Lehto on kovaäänisesti vaatinut velallisten armahtamista. Myöhemmmin Lehto kokeile kirtelevän rättikauppiaan ammattia, mikä viittaisi siihen että Lehdossa on udmurttiveren lisäksi myös juutalaisverta!

Toimiessaan keinottelijana Lehto teki myös useita suoranaisia talousrikoksia. Nykyään Lehto tehtailee itsellen äpäriä saadakseen niiden avulla valtiolta sosiaalitukia!

Tämän päälle tulevat Lehdon seksuaalirikoset, joita riittää! Germans Forever yhtyy näkemyksiin: Eikö kaikki ugrilaiset ole niin menetellyt? Lehto, nimerkki Nietzche, Jussi jne. Ties ketkä Suomen Sisun jauhajat? Hänen Kustaa III ansiostaan maahan tuli keski-eurooppalaista pääomaa mm. Nämä loivat Suomeen suurteollisuuden, joiden hedelmiä ugrit saavat nauttia.

Kiitoksena tästä he hyökkäävätkin tätä etnistä ryhmää vastaa loukaten sitä mitä törkeimmin kirjoituksissaan, ohjelmissaan ja puheissaan Nämä Suomen suurimmat suuryritykset ovat luoneet Suomen kansantalouden selkärangan; sen kansantalouden, jonka eduista nauttivat mm. Suomen Sisun kirjoittajat, jotka yleisesti herjaavat germaaneja. Menkää perkele Suomen äärinationalisti ugrit Udmurttiin veriveljienne luokse ja lopettakaa häiriköinti kirjoittelunne ko palstalla. Siellä klasuakin yritetään tehdä häiriköksi ja halutaan yhdistää Suomen päähäirikkö ugri Lehtoon; saatanan ugrit, alkaa heittää girmaamaan sinne Udmurttien aroille ja lopettakaa nauttimasta meidän etnisen ryhmän kansantalouden hedelmistä.

Naurettavaa on lukea, kun jotkin Suomen uusnatsi e-mail verkottajat, kuten Seppo Lehto hyökkäävät valtakunnanjohtaja Siitointa vastaan; Lehdon kesän kommentit saksalaisista kypäristä vuonna muistetaan kyllä. Seppo Lehto on poliittinen hylkiö, Seppo Lehto on Suomen hylkiö häirikkö, joka yrittää mustamaalata jokaista merkittävää isänmaan miestä; muistamme lehdon häiriköinnin Väyrystä vastaan vuodelta ja tuloksena saimme presidentiksi Ahtisaaren, joka hakee innolla Franklin Delano Roosevelt palkintoja, niin kuin nähtiin viime viikolla.

Myöhemmin Lehto yrititti kätyröidä Ahtisaarta ja Jeltsiniä vastaan; ennen sitä lähettäen kirjatussa kirjeessä räjähtävän luodin Zhirinovskille. Sitten tällaista hylkiötä ylistetään jollakin Suomen Sisun palstalla.

Zyklon-B terveisin Heil Siitoin!!! Valtakunnanjohtaja Siitoin on Suomen nationalistien johtaja; ei muut. Valtakunnanjohtajan päätöksellä on tästä hetkestä alkaen määrätty Suomen natsien ja kansallispiirien keskinäinen vihanpito lopetettavaksi. Erityisesti Tampereen natsipiireissä on aatetta vahingoittavia kiistoja esiintynyt. Valtakunnanjohtajan päiväkäskyllä on Tampereelle nimitetty johtaja, jonka komentoja muiden Tampereen natsikannajien ehdottomasti toteltava.

Johtaja on valittu tiukan harkinnan jälkeen. Seuraavat näkökohdat on otettu huomioon: Klaus von Grewendorp -Ansiokas työ germaaniuden edistämiseksii. Valinnassa päädyttiin siis Seppo Lehtoon, ja Valtakunnanjohtajan päiväkäskyllä Tampereen natsien on toteltava vain Seppo Lehtoa. Päätökseen tyytymättömät voivat haastaa paikallisjohtajan kaksintaisteluun. Samalla päiväkäskyllä myönnetään Klaus von Grewendorpille periytyvä Tampereen herttuan arvonimi aatelisarvoon liittyvine erivapauksineen.

Seppo Lehto ylennetään samalla sturmbannführerin arvoon. Germans Forever ugrien uhosta: Paskaugrit vaan uhoavat, vaikka tietävät olevansa arvottomia tyyppejä germaanisperäisten rinnalla. Suomen antropologinen naamayhdistys kommentoi: Klasu ja ugrien pettävä kantti: Alkaako kantti jo näin pahasti pettämään, kun ammattitappajat ovat astuneet kuvaan mukaan?

Yleensähän kuolevat kiljuvat ennen loppuaan! Siis eläimen tasolla olevat. Yrittäkäähän kestää ammattitappajien esiinmarssi ilman parkua? Miksi postaatte tänne, koska aseet ratkaiskoon asiat?

Ihanko poliisiasemalta lähettivät viestiä Teille? Kai se on psykologisesti luonnollista, koska taistelulinjat ovat tässä asiassa selvät. En enää tiedä olisiko Topi ollut ylpeä Kristensenistä; en ehtinyt kysymään. Tuskin olisi ollut ylpeä.

Minä en ole nauranut enää pitkään aikaan enkä rakennellut mitään muutakaan, koska aseeni pysyy rasvassa; ehkä se aloitteellisuus ja aloittelijapuoli on myös täysin tässä unohtunut. Vastavakoilu, vakoilua ja tiedonhankintaa; täysin normaalia toimintaa; kaikki hämärtyy, mutta kohteet ja heidän ideologia pysyvät samoina.

Terroristit yleensä ovat aloittajat ja valitsevat kohteensa. Jokainen on valinnut puolensa. Tässä asiassa on vain ylieläjiä; ei voittajia tai häviäjiä. Jos haluatte opetella taistelemaan, niin hakekaa vain toinen kohde itsellenne; minulla ei ole aikaa leikkiä pikkulasten ja täysien hörhö nolla-miesten vrt.

Tiedän myös, että Seppo Lehdolle on Baltiasta tilattu palkkamurhaaja, mutta ei minun toimesta. Ammattitappajien esiinmarssi on tapahtunut tosiasia ja minä tervehdin tätä asiaa ilolla, koska tappelukuntoahan Te halutatte todistaa minun kimppuun käydessä. Katsotaan kuinka tämä vaihe menee eteenpäin.

Tietoni perustuu vain informointiin tästä. Presidentti Ahtisaari heitti Seppo Lehdon putkaan Helsinkiin pari kertaa, joten turhaa sotkea minua yksin johonkin täyden surkimus Seppo Lehdon kohtaloon; en lähettele ihmisille räjähtäviä kuulia postissa. Minä olen monia kertoja pyytänyt Seppo Lehtoa lopettamaan, mutta turhaan. Nyt mennään sitten tämä S. Turhaa minua tähän sotkette, koska elän aivan toisella tasolla kuin sankarinne Seppo Lehto; punikkisuvun jälkeläinen- Tarjoan varmastitälle ammattitappajalle mieluusti hyvät oluet ja tulemme laittamaan pöydän hyvään kuntoon heille myös muualla kuin Suomessa.

Tulemme myös auttamaan ja suojelemaan tätä porukkaa täysin heidän elämänsä loppuun. Miettikää silloin sitä, että kuka aloitti? Älkää luulko meitä Saksan-Tanskan maalta tulleita miksikään hölmöiksi eli sellaiseksi, jotka haluavat vapauttaa maamme venäläisten kanssa ylpeillen sillä tai menevät Teidän naurettavaan halpaan.

Terrorismia vastaan taistellessa mihinkään terroriin ei pidä alistua; se on normaali käytäntö ja tämä terroristiporukka tullaan listimään ja he tulevat jakamaan yleisten terroristien kohtalon. Minulla on täydet keinot taistella Teitä vastaan niin kuin terroristeja vastaan taistellaan Euroopassa, kun rauhantarjoukseni ei ole kelvannut vuosiin ja asiat tullaan ratkaisemaan näin ollen asein. Tässä tapauksessa ei tule olemaan mitään häviäjiä on vain ylieläjiä. Esa Taberman lähestyy Klasua: En ymmärtänyt yhtään mitään koko vuodatuksestasi.

Olen näihin aikoihin asti luullut,että olet huonoa huumoria viljelevä huonon maun apostoli,mutta en enää…sinä oletkin liikkeellä tosimielellä. Joku sinun kaltaisesi voi jopa uskoa niihin,joten sinuna luopuisin koko hommasta ennen kuin vahingoitut. Sinuna tilaisin ajan kotipaikkakuntasi terveyskeskuksesta. Asiat eivät ole enää sinun hallinnassasi. Tämä on ainoa ja paras neuvo,jonka minulta saat. Ja muuten,koska kyse on selkeästi ja ilman epäilystä sairaan mielen aikaansaamasta suuresta määrästä informaatioroskaa ,en viitsi tästä alkaen kommentoida tekeleitäsi.

Heipä Hei rakkaat ystäväni jälleen kerran! Olen myös itse jatkaen tehnyt tätä arvokasta yhteistyötä poliisin kanssa ja jatkaen tätä hyvää ja kunniakasta perinnettä pyrkien listimään maahan suomalais-ugrilaiset nationalistit, jotka haluavat eristää Suomen Euroopasta Venäjän eturiipiiriin. Lisäten myös listaani mm. CIA-yhteistyön koskien amerikkalaisia pääomia maassamme. Kai olette kaikki mukana, niin kuin on sovittu SUPO: Espanjan majuri von Haartmanin, Kollaan sankarin, perustaman suomalaisen siirtokunnan El Alamillo-kylässä juhlat Espanjassa asian tiimoilta?

Tällaiset ugrilaiset separistiset järjestöt eivät kuulu nyky-Suomeen ja saavat sitä, mitä jo tuo Turun Suomen Sisun alaosaston lapsukainen kätyreineen on jo saanut postissa; paskaa- Menkää omille kotikunnillenne maastamme; olette tulleet surkimukset Keski-Venäjältä maahamme!!! Hirteen turkulaiset separatistiset kapinoitsijat kaikki kanta-isäni Wulf von Grewendorphin hengessä?

Surkimuksille ei tee mikään niin hyvää kuin tämä. Arvaa peloittaako uhkauksenne tai hivutuksenne, Esa Tabermann? Vedän suoraan Parabellumilla silmien väliin jokaista Marokon Kauhun tapaan , jos näen näitä henkeäni uhkaavia ja rikosilmoituksia minusta tekeviä T. Silmien väliin tulee tasan jokaista uhkaillutta!!! Mukaan lukien ihan ensiksi Turun porukka!!! Perinteet elää täysin surkimukset!!! Klasu ja kansainvälinen tapa: Tervemenoa suoraan Helvettiin henkipatot; minulta saatte lähtiäisiksi pari vanhaa eversti Haahden asevaraston käsikranua ilman sokkaa taskuihinne lopulliseen A-Mok juoksuunne ja keppiä sitä enemmän, jos tavataan.

SAATANA, saatte sellaisen käsittelyn niskuroivat puberteetit ja kätyrit, että muistatte tuskissanne sen vielä vanhainkodissa ja seuraavassa inkarnaatiossa, kun paksat tulee housuun. Saatanan Suomen Sisun surkimukset! Murrosikäiset täyden paskajauhajat ja spammaajat!!! Ette tiedä kuinka olen naurannut paskapuheillenne. Kuula kalloonne, niinkuin terroristeille tehdään muualla maailmassa!!!

Minulla ei ole Teille muuta sanottavaa esitaistelijana ja esimerkin näyttäjänä!!! Naurakaamme yhdessä Jutkusian katteettomille uhkauksille: Mahtaa siinä olla Mansikilla ihmettelemistä? Armoton ryssäläisten liiskaaja AKS: Klasu häntä vastaan tehdyistä rikosilmoituksista: Rankaisuhan on maxissaan vankeutta 3 vuotta turhista rikosilmoituksista, joihin syyttäjä ei puutu, lakiemme mukaan. Huomenna lähtee rangaistusvaatimus turhien rikosilmoitusten teosta.

Kun ne eivät mene jostakin syystä Teidän tekeminä syyteharkintaan. Sen sijaan Te lähdette tästä maasta Keski-Venäjälle kotikulmillenne hyvin pian; ainakin se on minun peruuttamaton päämäärä; menkää omille maillenne! Yksikin turha liike tännepäin käy Teidän kohtaloksi!!! Pikkulasten ugri-johtajasta lähtee huomenna poliisitutkíntapyyntö aiheesta; enää ei anneta mitään armoa terroristiporukka Suomen Sisun kanssa, vaan aseet ratkaiskoon, niinkuin S.

Katsotaan saatteko Suomen perustuslaista germaanien oikeudet pois. Kukaan ei välitä ko suomalais-ugri surkimuksista. Lehto ei spammaa Ahtisaari tai Kanttipäät nimillä. Nyt on sitten tosi kyseessä ja vaihtoehtoina vain kaksi vaihtoehtoa keskenämme ja minä rakastan taistelua Teitä surkimuksia verta omasta nenästä kaivavia suomalais-ugreja vastaan.

Varokaa Kanttipäät ovat liikkeellä. Suomalais-ugri on ollut aina surkimus ryssän kätyri ja punakaartissa historian saatossa, kunnes joutui vihdoin meidän käsittelyyn. Suomen germaanisuuden poistaminen on surkea yritys, joka tulee päättymään ihan täsmälliseen omaan tuhoonne paskaisine ja surkeine apinamaisine ja alieläin suomalais-ugrilaisine juttuineen.

Sitä niitätte, mitä kylvätte. Olen kärsivällinen ihminen silloinkin,kun siihen ei olisi aihetta. Sinun tapauksessasi aihetta lienee jonkinverran,koska kaikesta päätellen olet pääasiassa syyntakeettomassa tilassa ja siten oikeustoimikelvoton!

Koska en kuitenkaan siedä typeryyttä määrämittaani enempää,aion nyt,tässä kohdin, ryhtyä karkeaksi. Eli,voit halutessasi lopettaa lukemisesi tähän ja ryhtyä hiplaamaan vinyylistä ystävätärtäsi. Lopettele osoitteeseeni lähetettämiesi murhauhkauksien ja perverssien kuvitelmiesi postittaminen!

Niin kauan kun luulin sinua edes osin täysijärkiseksi,ne olivat omalla tavallaan huvittavia,mutta mielipuolen solkotuksesta ei ole edes naurunaiheeksi. Koska olet rehvastellut yhteyksilläsi ns. Eräs itsestään suuria kuvitteleva, Silviaksi kutsuttu ns. Mitä sen jälkeen tapahtui onkin sitten jo osa Kakolan legendaa. En tiedä,missä määrin aivosi vielä toimivat normaalivaihteistolla vai luistaako remmisi jo kokonaisuudessaan,mutta sinuna miettisin hetken tätä opettavaa satua ja sen sanomaa.

Minä katsos alan suuttua sinuun! Ja kun suutun,olen hyvin hyvin vihainen! Saatan jopa vastoin pyhiä periaatteitani luottaa vaikkapa viranomaisapuun tai, jos olen oikein vihainen,tehdä sen yhteistyössä jonkin toisen kanssa.

Mietipä hetkisen, mitä muuta saattaa tapahtua,jos olen riittävän vihainen! Kyllä sinä noilta vekkuleilta houreiltasi kaiketi pienen mietintätauon saat! Mutta itsehän sinä asioistasi päätät! Sikäli kuin päässäsi vallitsevassa kakofoniassa nyt mikään tai kukaan päätöksiä tekee!

Toisaalta ja toistamiseen sanottuna: Itsehän sinä tosiaankin asioistasi päätät! Muista vain, että alan suuttua sinuun! Muista Kalaus Jutkusika runkata välillä Barbaraasi; … kyllä se siitä helpottanee? Julkaisuvapaa … Keskustelin toissapäivänä erään turkulaisen rouvan synt. Otto von Habsburgin tytär mukana siis tänään ruotsalainen kreivitär Walburga Douglas Etelä-Ruotsista. Valitettavasti en ollut, vaikka olen hyvissä väleissä Karl von Habsburgin kanssa. Eivät kutsuneet, kun taidan herättää hämmentäviä tunteita heidän keskuudessa.

En ole heidän suosiossa, koska minut taidetaan kokea kilpailijaksi siellä. Tuli mieleen vielä tuosta kreivitär Douglasesta se, että kukaan nainen ei ole hyökännyt minua vastaan niin lujasti ja törkeästi kuin hän kreivitär teki viisi vuotta sitten; lisäksi minulla ei ole ollut häneen koskaan mitään henkilökohtaista kiinnostustakaan tai yhtään mitään muutakaan.

En ole ollut edes koskaan yhteydessä häneen. Siitä huolimatta hän uhkaili minua oikeudella viisi vuotta sitten täysin perusteetta. Olen ollut hiukan ihmeissäni, mutta … hänhän on nykyään ruotsalainen. Kenenkähän toimeksi annosta hän mahtoi toimia vai toimiko ominpäin? Asiaa sekoitti vielä se, että Paavo Väyrynenkin tuli paneurooppalaiseen toimiin mukaan syksyllä Heidän turkulaisten piti nostaa Paavo Väyrynen liikkeen johtajaksi, mutta ystävämme Väyrynen perääntyikin kun alkoi maa jalkojen alla polttamaan Suomessa.

Olen lukenut Paavo Väyrysen ruotsin kielisen väitöskirjan, missä hän erityisesti kohdisti kritiikkinsä sekä Franz Josef Straussia että Otto von Habsburgia kohtaan vielä vuonna Strauss oli innokas paneurooppalainen eläessään niin kuin Konrad Adenauer ja Helmut Kohlkin. Bonn ja Bonnerit kuuluvat kuitenkin jo historiaan ja todellakin Berliini on jälleen kerran Saksan pääkaupunki uudestaan! Berliini on koko Euroopan ja sen kulttuurin sydän.

Muistan vanhasta Itävallan paneurooppa lehdestä Claudian positiviisen kannan Ecusta, vaikka hän tukikin Slovakian Meciaria, jota pidetään sekä EU: Jutkukurakulli on kävelevä ihmissaasta Ko.

Jutku Pyynikiltä, jolla ei mälli lennä, niin että saisi edes mitään vitunperille. Tuhkamuna juutalainen ei levitä muuta kuin persettään Ryssän edustajille. Toisekseen sellaista pillua ei ole luotu, mikä voisi jutkun mönjää ottaa, koska jos sieltä jotain irtoaisi, olisi se vain pullanmuruja. Wyborg Whores lähestyy Klasua: Hyvä herra Juutilainen, Tuntien suuret maallemme tekemät palvelukset on FSB lähestynyt meitä ja pyyttänyt meidän toimittamaan teille venäläisen tytön palkkioksi tekemistänne palveluksista.

Koska kuitenkin tunnemme teidän mieltymyksenne herra Juutilainen lähetämme teille kymmenen vuotiaan pojan tytön sijasta. Poika on veilä kokematon ja hänen anuksensa on tieukka, mutta koska tiedämme myös että teillä on hyvin pieni kalu niin emme usko että teille tulee ongelmia pojan hyödyntämisessä.

Poika tuodaan teille konsulinkyydillä ensi viikolla. Kun jälleen vierailette Viipurissa muistakaa ,että korkeatasoisessa bordellisamme on tarjolla myös sikoja ja lampaita niistä pitäviville. Musitan että olitte viimeksi käydessänne hyvin tyytyväisiä sikavalikoimiimme.

Ystävällisin tervisin madame Svetlana Horatsunov Wyborg Whores- nautintopalvelu. Lapsia, nam vaino2 saunalahti. Haluan naida ryssäläisiä ja svekomaanisia alaikäisiä lättäryssiä ja hurreja Olen ryssä, koska äitinikin on ryssä, niin hän sanoi viimeksi häntä naidessani persereikäänsä tummaan, kuin neekerinsilmä Klaus jutkuryssä Pikaiset yhteydenotot: Hyvät naiset, herrat ja mielenvikaisen Klaus Juutilaisen viestien vastaanottajat!

Hän yrittää meistäin tehdä viestiensä kanssa mielenvikaisia. Juutilainen piileskelee tiettävästi ryssiä ja naisia Pekka Siitoin- nimisen naisen luona Vehmaalla.

Klasu kaiketi kirjoittaa suomeksi,mutta jostain syystä en ymmärrä,mitä hän tarkoittaa… Toivon,että hän itse ymmärtää,joskin pelkään pahinta. Klaus Jutkusika on armoton ryssäläinen slavoslobo, ei muuta; … jonka pääasiallinen toimeentulolähde ollee suihinotto Tehtaankadun Ryssän edustajilta.

Palkanmaksu sekä suoleen että poskeen. Pekka Siitoin venäläisistä natseista: Parhaat terveiseni Venäjältä, jossa olin poikani keralla St Peterburgissa. Olimme siellä Koskelan mainitseman Venäläisen natsijohtajan vieraana.

Saimme lahjuksia ja sen jälkeen ostimme uudet super-tietokoneen, joka nyt on käytössä suurien alkukangistelujen jälkeen. Venäläiset natsit ovat hienoja ihmisiä ja he kannattavat Karjalan palauttamista Suomelle! Parhaat terveiset Teille masturbaattorit! Pekka ja Paul Siitoin. Klasu Lehdosta ja Siitoimesta: Ich bin immer fertig alles für Das Reich zu tun Rakkaat ystävät! Lisäksi meillä ei ole mitään yhteistä näiden pseudo-natsien kanssa.

En ole tavannut Siitoista koskaan enkä Lehtoakaan. Siitoin harhauttaa venäläisten kannoilla suomalaisia, jotka sitten menevät yhtä halpaan kuin Kekkosen aikana. Aksentti on ihan selvä; kai uppoo jälleen kerran ugrilaisiin, jotka eivät puhu saksaa. Lehto huomasi hyvin tämän, vaikka onkin lähtenyt sekä Euroopan arjalaisia että germaaneja vastaan.

Minä olen kovempi pala Teille; Eurokorps tulee olemaan sitä mitä eurooppalainen Waffen-SS aikaisemmin. Eurokorpsia olen rakentanut virallisesti alkaen. Tietenkin, sehän on päivänselvää, armeija haluaa meidät sivuuttaa ja vaientaa, niin kuin Waffen-SS: Mutta katsotaan … rakennustyö jatkuu. Meillä tulee olemaan suurempi eurooppalainen armeija. Minulla on ollut jo pitkän aikaa uusi pyjama: Nukun jopa Bundeswehrin kenttäpaita päällä nykyään!

Ich bin immer fertig alles für Das Reich zu tun. Klasu Eurokorps -Standartenführer Klaus von Grewendorff. Kyllä me ymmärretään Kalus, että et ole saanut pillua siis ihmisen[eläimiä ei lasketa]. Muutenkin kieli- ja rotutieteesi ovat luokkaa Stainer jos sitäkään. Hengitä syvään, puhalla ulos ja piereskele niin kyllä se siitä. Kuullema vanhat mummotkin päihittävät sinut mennen tullen ja palatessa.

Älä Saatanan Lehto puhu mitään eläimistä. Itse olet harjoittanut seksiä kultaisen noutajan kanssa. Näin kerroit bussissa eräälle miehelle luvun alussa. Germaanien tiede on maailman huippua. Kaltaisesi 0-mieht eivät sitä vaan tajua. Vielä tulee päivä jolloin kaikki velkasi ulosmitataan korkoineen!!! Lehto raportoi Klasun toimista: Klaus Jutkusika harjoittaa eläimiinsekaantumista nykyään mopsin kanssa; … hätätapauksessa kuulemma keittiön siivousmoppikin käynee. Kultaisella noutajalla oli kuulemma liian iso pimpura Kalaus Jutkusialle.

Ei muuta kuin vuh, vuh ja takajaloista kiinni, vai miten menetteletkään armas Kalaus Jutkusika kaikessa ryssäläisyydessäsi? Armoton ryssäläisten Boris-, Putin- ymv. Seppo Lehto kärrätään pian kaatopaikalle muun saastan sekaan!

Jutkusika Juutilainen on ympäristölle vaarallista jätettä jo itsessään; Lajittelukeskukset eivät ko. Vain polttamalla jutkusian kuin vanhaan hyvään aikaan esim.

Birkenaussa voidaan päästä hyvään lopputulokseen. Armoton ryssäläisten jutkusikojen liiskaaja. Panzermeyer Lehdosta ja valtiotaidosta: Seppo Lehto on varsinainen poliittinen haihattelija, joka ei ymmärrä yhtään mitään valtiotaidosta tai hallitsemisesta, saati valtio ja valtakunta periaatteesta.

Pikku-politiikko, joka tähtää kunnallisvaaleihin, jotta saa lyödä vaalimainoksiaan Tampereen ruotsin kielisen koulun aitoihin. Näkyy olevan Ranskankin asiat vieraita tänään: Saksan kannanottosi jo tunnemmekin viime syksyltä; suosittelemme pikaista muuttoa Udmurttiin takaisin… Pohjois-Afrikka olisi hyvä pitää Ranskan kollonnina tulevaisuudessakin; monet kuuluisat suomalaiset ovat taistelleet Ranskan kunnian puolesta Pohjois-Afrikassa Ranskan muukalaislegioonassa.

Myös Monacon ruhtinaskunnan suvereeniteetti Ranskan takaama vaarantuu huomattavasti, jos arabit alkavat liikkumaan Välimerellä Italian suunnassa; ensimmäinen arabien kohde on kuitenkin Espanja ja muut maat toissijaisia. Hälyttävinä oireina olemme kokeneet mm. Attacin perustamisen ja suomalais-ugrilaisen ryssän Che Guevera jne. Taitaa loppua naureskelu koskien Viikinki Halmea ja hänen rysötöään Espanjassa. Francon aikana näiden ryöstäjien kohtalo olisi sinetöity, mutta suomalais-ugri Suomen Sisu toivoo näitä ryöstäjiä lisää kotimaahamme Suomeen.

Olen täysin tietoinen siitä, että viranomaisemme suhtautuvat suomen-germaaneihin sen mukaan mitä etnistä luokkaa he itse edustavat tässä jaossa ja suuri vaara on, että Suomen germaanien pääoma tulee uhatuksi ja siksi tämä Operaatio Clausewitz on suunniteltu. Perustuslakimme määrittää meidät kotimaiseksii etniseksi ryhmäksi ja nämä ugri-nationalistit yrittävät syöstä asemamme pois perustuslaista. Korostamme ennenkaikkea ennaltaehkäiseviä iskuja ns. Vanajaveden kartanon omistaja välitti Suomelle mm.

Käytössämme on näin ollen välillisesti koko USA: Kiinaa ja Venäjää asemaa. Suomalais-ugrit ovat usein kavaltaneet Suomen edut Venäjän edessä ja tästä on esimerkkinä yhä eversti Haahden asekätköjä, jotka luotiin tämän avoimen petturi piirteen vihollisen edessä takia.

Siis varokaa suomalais-ugrit, jotka naureskelevat avoimesti ugrinationalistien Suomen Sisu palstalla kuinka Viikinki Halme sai turpaan Espanjassa; Teidän laulut alkaa olla laulelut turhasta SUPO: Sitä emme kuitenkaan tee. Tarkailemme toimintaa ja meillä on valmies iskeä riippuen Teidän petturillisista edesottamuksista. Miellä on koko sotilasliitto NATO: Operaatio Clausewitz on suunnitteilla Isänmaamme hyväksi!!!

Lehdistötiedote Kalaus Spermatolkki Jutkusialle; Ime poika ryssän munaa, kun käyt jälleen helatorstaina Tehtaankadulla. Muista pieraista ennen kuin Boris Verikov ruuttaa omansa sisään, niin saa ryssäsika ystävällisen sisääntulon.

Armoton ryssäläisten liiskaaja Seppo Lehdon hengessä. Ilkka Janhunen lähestyy Lehtoa: Me olemme ryssäläinen paviaani-Putin me itse, se saatanan ryssän sikakoira, joka odottaa vain lopettamistaan.

Tsetseenisissit ja Karjalan Vapautusarmeija maksaa meistä jopa tapporahaa suoraan Sveitsin tilille. Presidentti kaikessa ryssäläisyydessään V. Lehto Klasusta ja Claudia Schifferistä: Täytyy vain ihmetellä mitä siinä saksalaishutsu Claudian pillussa on niin ihmeellistä että se Klasua jaksaa puoleensa vetää. Claudiaahan on juutilaismulkku jyystänyt edestä ja takaa — pilluun ja perseeseen.

Kyllä se klasu saa muutakin kun kämmentä, kun jutut lämpenee. Ilmeisesti satanistien työtä; mielettömillä väitteillään haluavat peittää oman yleisen sairaalloisen keskenäisen homoilunsa. Nykyinen Paavi oli keskeinen henkilö Ronald Reaganin kanssa aiheuttamassa kommunistisen järjestelmän sortumisen Itä-Euroopassa.

Perhe, jonka tytärtä tavoittelen on katolinen. Jokainen hyökkäys katolisuutta vastaan on voimakas hyökkäys minua vastaan. Katolinen kirkko seisoo takanamme.

Samoin Euroopan vanhimmat suvut pääomineen. Mitä seisoo Suomen Sisun lapsiporukoiden takana. Juutalaiset, satanisti ja yksi ikivelkainen keinottelija. Suomen Sisu panostaa kovaan juutalaisuuteen ja satanismiin. Koskaan ei ole tuettu Paavin taistelua kommunismia vastaan. Meidän takanamme on katolisen kirkon henkinen ja aineellinen tuki.

Me tulemme teidät vielä murskaamaan, ellette opi tietämään paikkaanne. Paskanluonti oli ensimmäisiä työsuhteita murrosikäisenä poikana lähitilalla kello ja muita renkin hommia tunnin ruokatauon jälkeen kello 17 saakka. Samoin kylkiluut jouduin raivaamaan iskemällä ne lapiolla poikki törröttämästä tieltä, jotta sai haudan pohjalle asti auki. Kehooni liimaantunut kalmanhaju oli äitini mukaan tosi kamala. Jotkut silmät pomppasivat kuin superpallot hautalankulta, kun terä osoi kohtisuoraan niihin, harva suostui halkeamaan.

Selkärankan nivelpalaset pommppivat superpalloina samoin pitkin hautumaan käytävää, kun tasailin aukikaivetun haudan ympäristöä. Tarvittaessa olen hyvinkin maanläheinen ihminen, en pelkää, enkä kunnioita yhtäkään ryssäläista tahoa, vaan olen valmis henkilökohtaisesti siihen mihin vapaussoturit v.

Saksalaisia vastaan käytävään sotaan en olisi osallistunut ns. Aseenkäsittelykokemusta ja omaan kohtuudella eri rekyylisistä ja kaliiberista alkaen, taistelukokemusta omaan henkilöhistoriasta lähitekniikoista erilaisia ryssäläisiä tmv. Olen levittänyt vedokset Kremlin koira Miehitettyjen alueiden palauttaja hyvinkin konkreettisesti, aina valmis, kun kutsu käy: Auringonnuosu Laatokalla kertovat hyvin paljon ajatus- ja arvomaailmastani, sekä Silmien välliin Ryssää, juu-laulun sanat vuodelta Pallen sanat Verkkosivujen ylläpitäjällekin tiedoksi: Sä voisit lopettaa noitten viestien lähettelyn, en ole niitä sinulta pyytänyt, joten nyt pyydän olemaan lähettämättä.

Noi jutut, mitä noissa sun viesteissäs on, ne ei kuulu täysjärkiselle ihmiselle ja vielä lapsellisempaa on niitä lähetellä muille.. Etkö ole lapsena saanut tarpeeksi huomiota ja yrität sitä hakea täältä???? Toivon että ymmärrät lopettaa ajoissa.. Panzermeyer Lehdosta ja ugreista: Seppo Lehto häpäisee germaanista verta omilla ugrilais intoiluillaan.

Ei ihme, että hän leimautui loppukesästä julkiseksi rotupetturiksi. Itse asiassa monet ugrit ovat rotupettureita; ei siinä piirteessä mitään uutta ole maailmassa. Rotupettureiden kohtalo ei ole ikinä ollut mukava.

Ilmeisesti Lehto luulee, että Eurooppaa tullaan johtaa ugrien toimesta tulevaisuudesta. Lehto saa tukea omille hankkeilleen Euroopan johtamiseen. Sekä juutalaiset ja ugrit ovat poissa Euroopan valtapolitiikasta peruttamattomasti, vaikka kuinka sitten yrität jotakin. Lehdon puuhastelu on typerää ugrilaisten itkupillitystä; von Ploetz sanoi diplomatian kielellä saman aikaisemmin ja huomaa, että hän on sentään suomalaisen naisen kanssa naimisissa.

Kotona puhutaan suomea äidinkielenä. Näin luomme voimakkaamman Euroopan; sitä paitsi Saksasta on kaikki hyvä tullut, kirjapaino, musiikki, tekniikka, sotataito ja tekniikka ihan kaikki. Valitettavasti useat saksalaiset eivät tiedosta omaa suuruuttaan ja sen takia germaaninen veri pitää herätä Euroopan laajuisesti. Sen jälkeen Eurooppa tulee johtamaan koko maailmaa ja naurettavat itsesääliset pikkuugrilaiset Lehdon selitykset voidaan unohtaa!

Germans Forever Suomen Sisun pikkupojista: Suomen Sisu on Seppo Lehdon tiellä kohti tuhoa. Suomen Sinun pikkupoikien viiteryhmä on Nenetsiassa ei Euroopassa, mikä kuvastaa toiminnan luonetta rotupetturuutena. Minulle ei tarvitse selvittää yhtään enempää Suomen armeijan tilaa ja joidenkin ugri-upseerien ryssän perseen nuolua entistä ja nykyistä: Kaikki Marskin ritarit 1 Mannerheim 2 Heinrichs Tupla-ritarit 3 Kenraali Pajari 4 Eversti Aho 5 Hans Wind 6 Ilmari Juutilainen Muut toista sataa saivat tottua ryssän perseen nuolijoiden häväistykseen koko iän ; paitsi ne nuoremmat, jotka saivat Ahtisaaren kestityksen.

Kukaan heistä ei ollut suomalais-ugrilainen, mikä merkitsee yleistä petturuutta Suomea vastaan. Suomen valtio häpäisi ritareita aina Ahtisaaren aikaan saakka. Oletteko lukeneet Koiviston uusimman kirjan Venäjästä, niin ymmärrette ryssän perseen täydellisen nuolun koko maailman edessä?

Kaikki lähetettiin mielivaltaisesti pois Suomen armeijasta ryssän kätyreiden toimesta; viimeisenä vuonna Marski itse, jota pääministeri Paasikivi savusti presidentin virasti ulos perustuslain vastaisesti- Monet sankari upseerit pakenivat mm. Tänään ei moinen pelkuruus enää onnistu, vaan Te joudutte kohtaamaan meidät todellisen Suomen ilman suomalais-ugrilaista itäistä petturuutta.

Sen takia voimme sanoa, että lyömme jokaisen suomalais-ugrin hirsipuuhun niistä ansioista, joita he viljelivät kansamme keskuuteen sodan jälkeen ja kansan tahodn vastaisesti. Nyt tilit selvitetään bolsevikkien kätyrit ja emme säästä ketään emme edes Paasikiven sukulaisia!!!

Seppo Lehto on varsinainen poliittinen haihattelija, joka ei ymmärrä yhtään mitään valtiotaidosta tai hallitsemisesta, saati valtio ja valtakunta periaatteesta. Epäilemättä ja valitettavasti suomalais-ugrien aksentti on aivan toisenlainen Waffen-SS Standartenführer Franz Schreiberin kirjassa Kampf unter dem Nordlich; hänen poikansa iskuritrefit suomiporno videoita muuten Real escort finland vaimolle mustaa miestä ja isä SS-veteraani vietti jokaisen kesän kuolemaansa saakka Suomessa sisareni kummisedän Rainer Schildtin Padasjoen Vehkakylän lomakylässä, jossa itse kouluaikana olin itse aina myös lomatöissä. KJ ja somalipartnerinsa puuhastelut Marski. Tietenkin, sehän on päivänselvää, armeija haluaa meidät sivuuttaa ja vaientaa, niin kuin Waffen-SS: Ulkona sisko vei mut meidän pihan hiekkalaatikolle jossa tehtiin yhdessä autoteitä ja maatila. Selkärankan nivelpalaset pommppivat superpalloina samoin pitkin hautumaan käytävää, kun tasailin aukikaivetun haudan ympäristöä. Rosendahl on joukkoineen silloin contra tänne, oman julkituodun täysin motiivia vailla olevan täysin loppuun harkitun ilmaistun tahtonsa mukaan.

Reader Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *