Suomi pimppi tissien hieronta

suomi pimppi tissien hieronta

Alaston vartalo on kaunis ,on se sitten Mi eli Nai. Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Etsin hänen linkkinsä, se jäi jotenkin mieleeni, tässä: Tässä kuitenkin oikea osoitteeni: Aikuinen hieroja, se oikea.

Kerran menin miehelle kylpylässä ja en tietty ajatellut juuta jaata. No mies katsoi oudosti ja sitten hiipi meikäläisen tajuntaan että just juu taaaaas mokasian.. Mutta mies otti ja kokosi itsensä ja antoi kunnon hoidon Kyllähän siitä tuli sitten kovat naurut, mutta hammaslääkäri oli sentään aika innostunut ja lupasi olla puuduttamatta mitenkään, kun hän suorittikin yllättäen aivan täydellisen tutkimuksen siellä reisieni välissä.

No olihan sekin kokemus muiden joukossa, kyllä sitä vielä mummonakin voi muistella. Ei varmaan ois ollu juurihoitokaan pahitteeksi. Turhat vaatteet pois Minä olen joskus käynyt eräässä kylpylässä Tampereen lähellä hieronnassa, ja siellä nainen ehdotti, että ottaisin kaikki vaatteeni pois. Ajatus kiihotti minua, ja niinpä heitin kaikki pois ja siinä hän sitten hieroi perseenikin, ja toiseltakin puolelta. Kieltämättä yllätyin kun hän tätä ehdotti, että vähän aikaa kakistelin mutta sitten en kyllä jälkeenpäin katunut.

Joensuun seudulla on mieshierojia jotka hoitelevat naisia, On riisuutumis nurkassa kietaisupyyhe mahdollisuus ottaa päälle muuten alasti. Pyyhe sen takia ettei pikkarit öljyyn mene:: Ja tää mies kertoi et usein kun ollaan etupuolelta hieromassa jalkoja ne avautuu ja klitoris koholla ja siiitä alkaa toiminta,,yleensä hellä hieronta klitan ja päättyy orkkuun. Tää on aika yleistä. Jos nainen haluu ja nimen omaan tätä tapahtuu laillisell hierojalla ja siinä on myös häiriötön tila joka naisella on tärkee..

Hyi yök oksettavaa Pimppikin näkyy,ja kilitoriskin koholla. Taidanpa lähteä hierojaksi Joenkaupunkiin!. Olen nyt yli viisikymppinen sälli,ja saanut terveyttä ja iloa hieronnasta. Päänsäryt ovat pysyneet poissa hoitojen ansiosta lähes kokonaan. Hieronta tuottaa terveyttä ja nautintoa.

Vakinainen vuosia kestänyt asiakassuhde on parasta mitä tiedän. Minulla on ollut jo vuosikausia aina luvun alusta samat hierojat. Tulleet tutuiksi ja ovat koulutettuja ammattilaisia. Molemmat naishierojat nyt päälle nelikymppisiä. Parannetaan maailmaa ja nauretaan ja vitsaillaan.

Toinen hierojista on kovempi kätinen niin että olen tavallisesti hieronnasta lähtiessäni kuin perseelle potkittu. Vaikka tekee kipeää ei haittaa. Toinen taas on helläkätisempi ja hieronta käy erinomaisesti rentoutuksesta. Aikaa menee kokovartalohierontaan puolitoista tuntia. Alusta alkaen olen ollut heidän hieronnassaan alasti. Kysyin tullessani asiakkaaksi molemmilta voinko olla nakuna hoidon aikana.

Vastaus oli molemmilta että miten vaan haluan,ei mitään väliä. Olen joskus ollut myös pöksyt jalassa. Nykyisin riisuudun aina alasti,koska on todella ihana kölliä nakuna,ja hierojan otteet ja hoito on paljon vapaampaa ja helpompaa kun ei ole ylimääräisiä pöksyjä esimerkiksi pakaroita hieroessa tiellä,eikä lahkeita ja kuluksia tarvitse siirrellä ylös ja alas. Täytyy tunnustaa että erektioita tulee ja menee,ilman sen kummempaa kommentoimista.

Toisaalta tuntuu että herättäisi nyt jo huomiota hierojissa jos alkaisin yhtäkkiä käyttääkin pöksyjä. Kysykää aina hierojalta miten hän haluaa sinun,siis asiakkaan,olevan hierontatilanteessa. Uskonpa että kohtelias ja hienotunteinen käytös hierojaa kohtaan tuottaa molempia tyydyttävän tuloksen. Luulen että useimmat hierojat sallivat asiakkaan olevan hoitotilanteessa alasti jos se tuntuu hierottavasta kivalta. Olen ollut hierojana yli 21 vuotta.

Asiakkaina on ollut naisia ja miehiä alasti. Eipä ole minua häirinnyt, tai muutenkaan hätkäyttänyt. Hierojan kannalta alaston asiakas kokohieronnassa on helppo, kun ei tarvitse pelätä hierontaöljyn sotkevan vaatteita, siis alkkareita. Ja ne jotka kiihoittuvat asiakkaistaan kiusaavat eniten itseänsä, sillä jos kerran menee ns kynnyksen yli, on ammattitaidoton, näin se vain on.

Rehellisesti mua vituttaisi jos joku riisuu itsensä alasti kuvitellen että se kiihottaisi hierojaa. Ihanaa olla alasti 8. Minulle on nyt iskenyt viidenkympin villitys ja olen alkanut seurata näitä kaikkia palstoja, kun on ollut aikaa tutustua nettipalveluun. Kirjoitin tonne toiselle osatolle tästä hieronnasta ja nyt ajattelin tähänkin kirjoittaa, kun löytyi tällainen palsta.

Olen siis viisikymppinen rouva ja omaan melko kivannäköisen vartalon, melko suurine rintoineen ja kivan oloisen karvoituksen, sekä koko vartalon. Käyn säännöllisesti kokovartalohieronnassa ja olen sen tehnyt heti selväksi, että miten siellä riisuudutaan. Hieroja on kyllä luvannut aukaista rintaliivien hakaset, mutta saan ne itsekin aukaista, jos haluan, sekä saan ottaa myös pienet alushousuni pois, niin on kuulemma parempi jatkaa.

Oikein nautin, kun saan rehellisesti vieraan miehen edessä riisuutua, toivon aina, että hieroja huomaisi minun tyylini ja ilmeeni siinä vaiheessa. Kun sitten olen selälläni, niin ei mitään lakanaa tarvitse laittaa ylleni, vaan olen siinä aivan nakuna. Hierojalla on täysi oikeus tehdä siinä kaikki tarvittava ja hän saa myös hieroa, ns.

Kyllä nännit kovettuvat ja usein myös alapään vakokin paisuu, kun sormet ovat ihan siinä karvoituksessa. Kyllä varmasti hierojakin sen juomaa ja uskon hänen olevan tyytyväinen saamaansa mukavan tunteeseen.

Sokealla hierojalla olen myös käynyt usein, ja käyn kyllä vastedeskin, mutta se on huonoa, kun hieroja ei näe ilmettäni ja paikkojani. Mutta uskon, että hän tuntee minun mielihyväni ja haluaisin hänen näkevän ilmeeni ja kaikki paikkani. Mieheni oikein haluaa minun käyvän hierojalla, koska aina senjälkeen olen oikein hyvällä tuulella.

Kaikki kuitenkin jää tähän hieromiseen ja ei mennä pidemmälle, mutta kyllä nautin siittä kokonaisesta minuutista, mitä saan olla toisen miehen käsittelysääs ja aivan alastomana. Toivonkin, että myös hierojakin olisi tyytyväinen näkemäänsä. Ei ainakaan minulle ole mitään parempaa, kuin riisuutua vieraan mihen edessä ja sitten saada häneltä lempeää hieromista puolitoista tuntia joka paikkaan.

Olen huomannut, että hierojakin tuntee jotakin, kun oikein tissejäni hieroo ja siinä nännit kovettuvat. Riisuudun naishierojalle alasti, mutta hän kietaisee pyyhkeen sisään varustukseni, kun pyytää kääntymään selälleni. Minä en mene mieshierojalle, jos en saa ola aivan alasti.

Haluan siten, että hieroja näkee kokoajan minun kroppani, suurenevat nännit ja kohoavan alapään. Jo siinä vaiheessa, kun riisuudun, niin tunnen oikein mielihyvää, koska vierelläni on vieras mies.

Tässä vaiheessa ei voi sanoa, että katsoa saa, vaan ei koskea. Riisuutumisesta seuraavat m inuuttia ovat aina autuaita hetkiä ja monenlaiset signaalit käyvät sisälläni. Tuntuu rentouttavalle maata alasti hierontapöydällä hierojan käsittelyssä. Eräs naishieroja hieroo myös genitaalialueen ja huipentumana happy end. Ihanaa olla alasti 9. Tämä minun juttuni on jo ollut reilut kymmenen vuotta ja vuosittain käyn noin neljä - viisi kertaa hierojalla.

Ei se mitään auttaisi, vaikka pitäisin pienet alushousut ja rintaliivit ylläni, koska ne eivät todellakaan peitä mitään minun paikkojani.

Siis arvailujen varaan ei jää mitään. On siten parempi riisua kaikki heti ja olla vapaampi ja se ainakin minua rauhoittaa. Jos vielä joskus on sattunut niin, että hieromishuoneessa on sälekaihtimet ollut siinä asennossa, että varmasti ulkoa näkee sisälle, niin varmasti koitan seistä hetken ikkunan edessä.

Nautin täysin maatessani selällään vieraan miehen edessä melko suuret rintani ylöspäin pystyssä hänen hieroessa muuta kroppaani. Ihanaa olla alasti Minun täytyy vielä jatkaa tätä juttuani, että mistä kaikki sai alkunsa.

Olin noin kolmeviitonen ja kävin erään vanhemman herrasmiehen luona selkähieronnassa,johtuen varmasti aika suurista rinnoista, että selkä vähän reistaili. Herrasmies oli mukava ja hän hieroi oikein kunnolla, meistä tulikin siten oikein hyvät kaverit. Kerran hän sitten kysyi minulta, että olenko ajatellut, tai ollut koskaan kokovartalohieronnassa?

Olin huomannut, että hän aika usein tuli hyvin lähelle ja antoi alaruumiinsa koskettaa minua huomaamattomasti. En pitänyt sitä mitenkään pahana ja annoin asian jatkua. Ajatus siinä vaiheessa tuntui aika oudolta, että minä riisuisin itseni melkein kokonaan itseäni vuotta vanhemman vieraan miehen edessä. Kuitenkin sovimme aisan ja ensi kerralla kokeilisimme. Hän vain siinä sanoi, että ei ole mitään häpeämistä ja kyllä hän jo on huomannut, että mitä minulla on siellä loppujen vaatteiden alla.

Kun sitten tulin paikalle aloin hiljalleen riisua vaatteitani ja olin siinä pienet alushousut ja rintaliivit ylläni. Kun sitten jouduin kääntymään selälleni, niin en saanutkaa rintaliivejäni kunnolla takaisin ja olin tissit paljaana hänen edessään. Hän vain jatkoi, että voin ottaa pikkuritkin pois, niin on paljon rentouttavampaa ja ei tarvitse olla mitään kiristävää yllä.

Ihan vaistomaisesti heitin nekin pois ja olin aivan nakuna selälläni hänen edessään. Hän jatkoi hieromista ja kyllä siinä nännit kovettuivat ja alapään karvoitus melkein kastui. Hän kysyi, että saisiko hieroa myös tissini ja karvoitukseni.

En voinut panna hanttiinkaan, sillä niin autuaalta se tuntui ja olin aivan kuin seitsemännessä taivaassa, lämpimät aallot vain kulkivat lävitseni. Hän kysyi, että jatketaanko vielä, vai sainko jo tarpeekseni?

Sovimme ehdottomasti jatkavamme ja aina minä oikein vauhdilla riisuin kaikki vaatteeni ja nautin olostani. Hän myös huomasi sen ja usein myös olikin jättänyt sälekaihtimet senverran raolleen, että ulkoa varmasti voi nähdä tänne sisälle.

Minä niinkuin tarkoituksella sitten riisuuduin ikkunan edessä, jos vain olisi joku ollut ulkona sopivasti katsomassa tännepäin. Joka kerta se oli niin autuasta, että en tiennyt parempaa, riisuiduin vieraan ,minua vuotta vanhemman miehen edessä aivan alasti. Hän kehui minun paikkojani ja aina vain hieroi enemmän, kyllä olivat tissit kovilla ja karvoitus välillä aivan märkä. Uskoin, että hänkin siitä nautti, mutta sitten kaikki hauska loppuu. Hän sairastui vuosien jälkeen ja joutui lopettamaan kaiken työnteon.

Minä jouduin hakemaan uuden paikan ja jatkamaan siitä. Joskus vielä, kun tulemme kadulla vastakkain, tervehdimme ja toivon, että hän muistaa, miten sai minun estoni pois ja mitä teki minun suurille tisseille ja komealle karvoitukselle. Asia on mukavaa Jos kaikki on, kuten kirjoitit, niin se on kuin parasta rakkausromaania. Kirjoita lisää tarkennusta, että mitä kaikkea on tapahtunut. Yök yök yök Normihierontaan ei kuulu tuollaiset jutut. Lisää, lisää jännittävää paljastelua!

Missä osastolle jatkan mielenkiintoista juttua? Jatka hersyviä alastonkertomuksia tällä samalla saitilla , olen ihan täpinöissäni lukenut sinun mahtavia paljastuksia. Keksittyjä kertomuksia,joilla ei toivon mukaan ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Alasti on mukavaa Minun on kuitenkin jatkettava, vaikka toiset eivät näitä hyväksyisikään. Silloin, kun kaikki alkoi oli tilanne sellainen, että se koko homma oli aivan uutta minulle ja hierojallekin ja se vain alkoi aivan yllättäen.

Kun eka kerran olin hänen edessään aivan alasti, suuret rintani pystyssä ja tumma mirrini ihmeissään, en oikein tiennyt itsekään, ei ehkä hänkään, että miten siinä näin kävi. Hän oli aivan kummissaan ja sanoi, että ei olisi sentään sen uskonut näin käyvän ja näin komean esityksen saavan itselleen.

Ensiksi vähän arastelimme ja hän siinä vaiheessa kysyi, että saisiko silittää sitä vähän? Kaikki kävi kuitenkin luontevasti ja kyllä siinä hierominen jatkui aivan normaalisti. Teimme tälläista hieromista useamman kerran, siis pelkästään kokovartalo hierontaa, minun ollessani kokonaan alasti hänen edessään. Kerran hän sitten alkoi minulle enemmänkin avartumaan ja kertoi, että hänen vaimonsa oli hänet jättänyt, koska siitä hommasta ei tullut mitään , sillä hän oli sairas mies.

Hän oli jäänyt yksin ja oli alkanut tehdä hieromishommia, käytyään ensin jonkinlaisen kurssin. Työstä hän oli jo joutunut luopumaan ja tämä oli hänelle lisäansiota pienen sairaseläkkeen lisäksi. Hän ei siis pystynyt siihen, mitä vaimo olisi vaatinut. Usein oli kuulemma ajatellut, että pyytäisi jonkun naisen riisuutumaan alasti ja kysyisi lupaa hieroa kaikkia paikkoja.

Sitten minä olin se hänen asiakkaistaan, kenelle tämä homma lankesi. Hän kehui minua ja sanoi, että varmasti moni mies olisi kateellinen, jos tietäisi, että minä olen hänet nähnyt ja kokeillut sellaisessa tilanteessa. Sanoin, että olin joskus suunnitellut mennä jonkun lehden alastonmalliksi, mutta se oli jäänyt. Mieheni kyllä oli ottanut minusta joitakin kuvia koemielessä ja niitä minulla on muutamia. Lupasin sitten joskus antaa hänelle muistoksi pari kuvaa, kun tämä homma loppuu meidän osaltamme.

Aina hieroessa hän tuli joskus hyvinkin lähelle,ja antoi kuin huomaamatta alapäänsä koskettaa minua ja kyllä siellä selvästi tuntui jotain, mutta ei kuietnkaan vaimolle tarpeeksi. Koskaan hän ei ehdottanut minulle mitään ja olimme aivan parhaat kaverit ja hän teki vain työnsä, minä nautin kaikesta ja toivottavasti hänkin. Hän oli myös huomannut sen, että nautin myöskin riisuutumisesta ja kerran kuin vahingossa oli hän unohtanut väliovensa eteiseen hiukan raolleen ja seuraava miesasiakas oli siellä tulossa huoneeseen, juuri kun olin nousemassa ja alkamassa vaatettamaan itseäni.

Mies pahoitteli ja pyysi anteeksi, mutta sanoin vain, että eikö ole nyt parempi nähdä minut tässä livenä, kuin ikkunan takaa tai jossakin kuvissa. Seuraavalla kerralla hän sanoi, että oli asiakas ollut erittäin tyyytyväinen näkemäänsä.

Näin siis jatkui hänen sairastumiseens asti ja homma loppui. En kuitenkaan ole keneltäkään muulta hieroojalta saanut näin hyvää palvelua. Hyvä, hyvä lisää jatkoa, ja kerro joku kliimaxi juttu! Peiton alla mukampaa Oli miten oli,niin en hyväksy tuollaista. Kyllä molempien pitäisi tietää mikä on laillista,luvallista hierojan ja asiakkaan välillä.

Mielestäni tuollaiset hierojat on ammattitaidottomia ja tuollaiset asiakkaat kuuluu marssittaa pois. Näin se vaan menee. Taidat olla joku aivan erikoinen henkilö, riipputisseineen, mitkä eivät ketään kiinnosta. Mitä pahaa siinä on, jos kaksi ihmistä tekee mitä tykkäävät? Minä mielestäni autoin sairasta ihmistä ja hän oli oikein tyytyväinen näkemäänsä ja kokemaansa.

Minun tissini ja mirrini kiinnosti häntä ja toivon, että hän vielä jatkossa olisi monta kertaa saanut itsensä tyydytettyä katsoessaan minun komeita valokuvia. Kuuleman mukaan moni hänen entisistä asiakkaista oli sanonut, että olisivat ostaneet monta lehteä, jos minä olisin ollut siellä. Olen ollut oikein tyytyväinen, että hän on kuviani näyttänyt vieraille miehille ja heillä on siinä vaiheessa alkanut alapää sekoilla. Minulla on mitä näyttää ja en siitä ujostele.

Peiton alla mukavaa Mitäs se sulle mikä mä oon ja miks oot toisen naisen rinnoista kiinnostunut? No sun harmiksesi voin kertoa,ettei mitään riippurintoja ole,vaan sirot,sievät ja urheilijamalliset ja nekin kiinnostaa monia. Kyllä niilläkin saa miehen sekaisin,kuten on käynytkin. Kyllä siinä on paljonkin pahaa jos seksiä harrastaa miten sattuu ja kenen kanssa tahansa. Ujostelemisessa ei ole mitään väärää,jokaiselle pitää suoda intiimisuoja jos tilanne ja henkilö vaatii sitä. Liika paljastelu taas on sopimatonta ja epäasiallista.

Kyllähän mullakin on mitä näyttää,mutta onneksi oon tarpeeksi fiksu että osaan tehdä sen oikealla tavalla,oikeassa paikassa,oikeaan aikaan ja oikean henkilön kanssa. Ujostelusta annan plussapisteitä ja liiasta paljastelusta miinuksia. On sitten hyvä, että sinulla on myös sopivan kokoiset paikat. Kaikkien täytyy olla niihin tyytyväisiä. Ihanaa kun on taas kesä ja saan olla tämänikäisenäkin välillä valkoisessa t-paidassa, ilman kiristäviä rintaliivejä.

Nännin päät komeasti suurten rintojen kanssa pystyssä,sopivasti läpi katsottavissa paidan alta. Kyllä siinä miesten päät kääntyvät. Tällä viikolla on kuitenkin hierojakin ja ilmeisesti siellä muillekin kaikenlaista tapahtuu, kun näitä juttuja lukee.

Minä olen kuitenkin jo etukäteen tehnyt selväksi, että mitä siellä tehdään. Moraali ja järki Sä taas oot erittäin sairas ihminen. Jokaisen oma asia minkälaiset paikat on. Onneks itse osaan pukeutua asiallisesti ja fiksusti,alusvaatteisiin myös kuten kuuluukin. Todella noloa ja höhlää kulkea ilman liivejä.

Hierojalla tapahtuu sitä mikä on laillista ja luvallista,hierojan toimen kuvaan kuuluvaa. Liekö tuo sun hierojasi on edes mikään oikea jos tekee jotain luvatonta siellä tai sitten sä olet joku hierojan ahdistelija,joka vaatii tekemään sellaista,mikä ei kuulu hierojan työhön. Tänään on taas se ihana päivä. Voi olla vaikka mitä peukalointia molemmilla puolilla. Kyllä ihminen osaa nauttia kaikesta. Oman miehen kanssa on ihanampaa ja nautittavampaa. Hyh hyi kuvottavaa,inhottavaa ja oksettavaa.

Ei siinä paljon paljastettavaa ole, mutta olisi kuitenkin mielenkiintoista. Kuitenkaan kaikki ei hyväksy tätä ja on sitten kait mentävä toiselle osasolle.

Voisin jatka kirjoittelua muualla, kerro missä. Eiköhän ne ole nuo pervot naikkoset,jotka tekee tuommoiset jutut laillisiksi ja hyväksityiksi. Noita pervoja kun löytyy myös naisista,mikä on todella inhottavaa ja ikävää. Kyllä tuollaista kuuluu ehdottomasti paheksua. Kyllä thaihierojilla on yleensä jotain vaatetta päällä, kun he hierovat. Joo ne thaihorot tiedetään kyllä. Kyllä minä olen hieronut monia naisia alasti. Ja kyllä alkaa seisomaan muna kun jotain 18 vuotiasta kaunista naista hieroo ja sit se alkaa siin vohkimaan vaikka en mitään intiimi paikkoja hiero.

Mut On käynyt niin et nainen levittää itse jalkojaan oikein auki ja ei ole epäselvää et mitä se silloin haluaa. Ei kaikki onneks ala voihkimaan ja levittää jalkojaan,eikä ole mikään tarviskaan. En minä välttämättä levitä jalkojani ja ala voihkimaan, mutta muuten kyllä on ihanaa olla vieraan miehen käsittelyssä minuuttia ja koko ajan aivan alasti toisen silmien edessä.

Vaikka olen jo tämän ikäinen, niin kyllä minussa riittää katsomista ja varmasti toinenkin sen huomaa. Asia jää kyllä aina siihen sormipeliin, mutta se on ihan tarpeeksi. Mukavuuden tunne jatkuu pitkään iltaan, jolloin jatkuu homma kotona.

Minusta kivempaa pitää pikkuhousut jalassa ja pyyhettä päällä,eikä ne ole olleet koskaan tiellä. Mielestäni tuo sormipeli ja muut seksiin liittyvät jutut kuuluvat omalle miehelle ja ihanampaa on olla oman miehen käsittelyssä,katseltavana. Hierojan kuuluu hoitaa vain ja ainoastaan,hänen työhönsä kuuluvat jutut,eikä mitään muuta.

Hieroja tietää mitän tyttö haluaa. Amatööri, mutta kuuma hieronta ja seksi. Kuuma lesbo-hieronta ja seksi. Voit katsoa ilmaisia seksivideoita eri aihealueista ja sivustoista.

Haluamme tarjota sinulle ehdottomasti maan suurimman valikoiman ilmaisia seksivideoita, siksi lisäämmekin joka viikko satoja uusia seksi- ja pornovideoita katsottavaksi ilmaiseksi. HD-tasoiset, täyspitkät hardcore porno videot, kokoillan pornofilmit, anaaliseksi, suomalaiset amatöörivideot, ryhmäseksi, pornotähdet.

COM - All rights reserved. Raportoi virheestä Lisää suosikkeihin. Blondi tyttö nauttii pillun-hieronta Kuvaus: Hieronta , tyttö Lisätty: Lesbo , Ruskeaverikkö , valkoihoinen , Milf Tube: Sormitus , lesbot , Hieronta Tube: Lesbo , Punapää , Pienet Rinnat , valkoihoinen Tube: Lesbo , Rotujenvälinen , Hieronta , Oraalinen , selkäsauna Tube: Lesbo , Ruskeaverikkö , Aasialainen , ajeltu , Japanilainen Tube: Aasialainen , Reality Tube: Hieronta , Lesbo , Sormitus Tube: Lesbo , Hieronta , HD Tube: Aasialainen , lesbot , Hieronta , Facesitting , Cunnilingus Tube: Japanilainen , Lesbo , Hieronta Tube: Lesbo , Itsetyydytys , Suutelu , Amatööri Tube: Ruskeaverikkö , Lesbo , tyttö tyttö , Hieronta Tube: Tsekki , tyttö tyttö , teini-ikäinen , Nuori Tube: Lesbo , Ruskeaverikkö , Pienet Rinnat , valkoihoinen Tube: Babes , Sormitus , Lesbo , Hieronta Tube: Tsekki , Ruskeaverikkö , Natural Tits Tube: Tsekki , tyttö tyttö , Natural Tits , lesbot Tube: Perse , Sormitus , Ruskeaverikkö , Oppilaitos Tube:

: Suomi pimppi tissien hieronta

Suomi pimppi tissien hieronta Mies sanoi, että saan miten paljon vaatteita on päällä. Joo kyllä minultakin löytyy sitä näytettävää ja oikeissa paikoissa. Minustapa on parempi että pikkuhousut on päällä ja pyyhettäkin jos suinkin mahdollista. Kuuluuko rintaliivitkin riisua ennen pöydälle queensshow seksiseuraa savonlinna vai irrottaako hieroja hakaset?? Olin noin kolmeviitonen ja kävin erään vanhemman herrasmiehen luona selkähieronnassa,johtuen varmasti aika suurista rinnoista, että selkä vähän reistaili. Kyllä siinä on paljonkin pahaa jos seksiä harrastaa miten sattuu ja kenen kanssa tahansa. Olen netissä suomi pimppi tissien hieronta tällaista palvelua parilla palstalla, muttei kukaan ole ollut kiinnostunut.
JYVÄSKYLÄ FINNKINO BB INKA ALASTI Paras suihinotto queensshow
Suomi pimppi tissien hieronta 159
Karvapillut porno ilmainen porno Porn game fuck seksiasennot kuvina

Mies hieroi melko kevyesti koko vartalon, ja keskittyi lopuksi pakaroihin ja tisseihin. Mahallani maaten annoin miehen levitellä pyllyäni, ja nautin salaa, kun tiesin, että hänellä oli suora näköyhteys pilluuni. Mies kysyi tämän tästä oliko käsittely ihanaa. Pakaroita hieroessaan hän kysyi, halusinko, että hän käyttäisi rentouttavaa öljyä. Lupasin, ja tunsin, kuinka öljy valui hitaasti peräaukkooni ja pilluuni, minne se taisi olla tarkoitettukin.

Öljy aiheutti miellyttävän kuumottavan tunteen, ja minun oli vaikea pysyä liikkumattomana, varsinkin, kun sormet työskentelivät pararoiden vaossa ja hipoivat aina välillä "vahingossa" pilluani takaa päin. Rintojen hieronta oli hellää pyörittelyä ja aina välillä kevyitä nännin puristeluja. Tietysti nännit kovettuivat ja varmaankin paisunut klitorikseni tuli myös esiin, kun hän hieroi reisieni sisäpintoja. Koskettelut olivat aavistuksenomaisia ja melkein tulkittavissa vahingoiksi.

Pidemmälle hän ei mennyt vielä, mikä oli pieni pettymys. Olin hieronnassa ensimmäistä kertaa, enkä yhtään tiennyt, mitä minun pitäisi odottaa. Yritin pysyä tyynenä hänen käsittelyssään; Mietin olisiko hän heti jatkanut, jos olisin antanut vartaloni liikkua ja esim. Sitten hän kysyi mitä lisähoitoja halusin Hieronta maksoi 50 euroa "lisäpalveluineen" hoitopöydällä ja sängyssä ja se oli kerrassaan ihanaa koko tunnin ajan. Mies antoi käyntikorttinsa ja saman "hoidon" saa myös kotikäyntinä ainoastaan 10 euron matkakulut lisättynä hintaan.

Onko teillä kokemuksia miesten tekemistä intiimihierontapalveluista, jos niin kertokaa millaisia. Minä en moiseen menisikään.

Näyttelemään itseäni jollekin mieshierojalle.. Siis mitä se mies sitten teki? Intiimihieroja ottaa naisen toimet huomioon toisella tapaa kuin oma mies, jonka esileikki on pieraisu.

Epäilen tietäväni tämän humoristisen hierojan Turusta. Miten hieroja pystyi hieromaan tissejä ja oikein puristelemaan nännejä, jos asiakas oli mahallaan koko ajan? Taisi olla päiväunta, haa. Nainen 44 , Rohkeuttahan se vaatii näin naiselta ja varmaan monelta halukkaaltakin tuo rohkeus puuttuu. No mies katsoi oudosti ja sitten hiipi meikäläisen tajuntaan että just juu taaaaas mokasian..

Mutta mies otti ja kokosi itsensä ja antoi kunnon hoidon Kyllähän siitä tuli sitten kovat naurut, mutta hammaslääkäri oli sentään aika innostunut ja lupasi olla puuduttamatta mitenkään, kun hän suorittikin yllättäen aivan täydellisen tutkimuksen siellä reisieni välissä.

No olihan sekin kokemus muiden joukossa, kyllä sitä vielä mummonakin voi muistella. Ei varmaan ois ollu juurihoitokaan pahitteeksi. Turhat vaatteet pois Minä olen joskus käynyt eräässä kylpylässä Tampereen lähellä hieronnassa, ja siellä nainen ehdotti, että ottaisin kaikki vaatteeni pois.

Ajatus kiihotti minua, ja niinpä heitin kaikki pois ja siinä hän sitten hieroi perseenikin, ja toiseltakin puolelta. Kieltämättä yllätyin kun hän tätä ehdotti, että vähän aikaa kakistelin mutta sitten en kyllä jälkeenpäin katunut.

Joensuun seudulla on mieshierojia jotka hoitelevat naisia, On riisuutumis nurkassa kietaisupyyhe mahdollisuus ottaa päälle muuten alasti. Pyyhe sen takia ettei pikkarit öljyyn mene:: Ja tää mies kertoi et usein kun ollaan etupuolelta hieromassa jalkoja ne avautuu ja klitoris koholla ja siiitä alkaa toiminta,,yleensä hellä hieronta klitan ja päättyy orkkuun. Tää on aika yleistä. Jos nainen haluu ja nimen omaan tätä tapahtuu laillisell hierojalla ja siinä on myös häiriötön tila joka naisella on tärkee..

Hyi yök oksettavaa Pimppikin näkyy,ja kilitoriskin koholla. Taidanpa lähteä hierojaksi Joenkaupunkiin!. Olen nyt yli viisikymppinen sälli,ja saanut terveyttä ja iloa hieronnasta. Päänsäryt ovat pysyneet poissa hoitojen ansiosta lähes kokonaan. Hieronta tuottaa terveyttä ja nautintoa. Vakinainen vuosia kestänyt asiakassuhde on parasta mitä tiedän. Minulla on ollut jo vuosikausia aina luvun alusta samat hierojat. Tulleet tutuiksi ja ovat koulutettuja ammattilaisia. Molemmat naishierojat nyt päälle nelikymppisiä.

Parannetaan maailmaa ja nauretaan ja vitsaillaan. Toinen hierojista on kovempi kätinen niin että olen tavallisesti hieronnasta lähtiessäni kuin perseelle potkittu. Vaikka tekee kipeää ei haittaa. Toinen taas on helläkätisempi ja hieronta käy erinomaisesti rentoutuksesta. Aikaa menee kokovartalohierontaan puolitoista tuntia.

Alusta alkaen olen ollut heidän hieronnassaan alasti. Kysyin tullessani asiakkaaksi molemmilta voinko olla nakuna hoidon aikana.

Vastaus oli molemmilta että miten vaan haluan,ei mitään väliä. Olen joskus ollut myös pöksyt jalassa. Nykyisin riisuudun aina alasti,koska on todella ihana kölliä nakuna,ja hierojan otteet ja hoito on paljon vapaampaa ja helpompaa kun ei ole ylimääräisiä pöksyjä esimerkiksi pakaroita hieroessa tiellä,eikä lahkeita ja kuluksia tarvitse siirrellä ylös ja alas. Täytyy tunnustaa että erektioita tulee ja menee,ilman sen kummempaa kommentoimista.

Toisaalta tuntuu että herättäisi nyt jo huomiota hierojissa jos alkaisin yhtäkkiä käyttääkin pöksyjä. Kysykää aina hierojalta miten hän haluaa sinun,siis asiakkaan,olevan hierontatilanteessa. Uskonpa että kohtelias ja hienotunteinen käytös hierojaa kohtaan tuottaa molempia tyydyttävän tuloksen. Luulen että useimmat hierojat sallivat asiakkaan olevan hoitotilanteessa alasti jos se tuntuu hierottavasta kivalta. Olen ollut hierojana yli 21 vuotta. Asiakkaina on ollut naisia ja miehiä alasti.

Eipä ole minua häirinnyt, tai muutenkaan hätkäyttänyt. Hierojan kannalta alaston asiakas kokohieronnassa on helppo, kun ei tarvitse pelätä hierontaöljyn sotkevan vaatteita, siis alkkareita. Ja ne jotka kiihoittuvat asiakkaistaan kiusaavat eniten itseänsä, sillä jos kerran menee ns kynnyksen yli, on ammattitaidoton, näin se vain on.

Rehellisesti mua vituttaisi jos joku riisuu itsensä alasti kuvitellen että se kiihottaisi hierojaa. Ihanaa olla alasti 8. Minulle on nyt iskenyt viidenkympin villitys ja olen alkanut seurata näitä kaikkia palstoja, kun on ollut aikaa tutustua nettipalveluun. Kirjoitin tonne toiselle osatolle tästä hieronnasta ja nyt ajattelin tähänkin kirjoittaa, kun löytyi tällainen palsta. Olen siis viisikymppinen rouva ja omaan melko kivannäköisen vartalon, melko suurine rintoineen ja kivan oloisen karvoituksen, sekä koko vartalon.

Käyn säännöllisesti kokovartalohieronnassa ja olen sen tehnyt heti selväksi, että miten siellä riisuudutaan. Hieroja on kyllä luvannut aukaista rintaliivien hakaset, mutta saan ne itsekin aukaista, jos haluan, sekä saan ottaa myös pienet alushousuni pois, niin on kuulemma parempi jatkaa.

Oikein nautin, kun saan rehellisesti vieraan miehen edessä riisuutua, toivon aina, että hieroja huomaisi minun tyylini ja ilmeeni siinä vaiheessa. Kun sitten olen selälläni, niin ei mitään lakanaa tarvitse laittaa ylleni, vaan olen siinä aivan nakuna. Hierojalla on täysi oikeus tehdä siinä kaikki tarvittava ja hän saa myös hieroa, ns. Kyllä nännit kovettuvat ja usein myös alapään vakokin paisuu, kun sormet ovat ihan siinä karvoituksessa.

Kyllä varmasti hierojakin sen juomaa ja uskon hänen olevan tyytyväinen saamaansa mukavan tunteeseen. Sokealla hierojalla olen myös käynyt usein, ja käyn kyllä vastedeskin, mutta se on huonoa, kun hieroja ei näe ilmettäni ja paikkojani. Mutta uskon, että hän tuntee minun mielihyväni ja haluaisin hänen näkevän ilmeeni ja kaikki paikkani.

Mieheni oikein haluaa minun käyvän hierojalla, koska aina senjälkeen olen oikein hyvällä tuulella. Kaikki kuitenkin jää tähän hieromiseen ja ei mennä pidemmälle, mutta kyllä nautin siittä kokonaisesta minuutista, mitä saan olla toisen miehen käsittelysääs ja aivan alastomana. Toivonkin, että myös hierojakin olisi tyytyväinen näkemäänsä. Ei ainakaan minulle ole mitään parempaa, kuin riisuutua vieraan mihen edessä ja sitten saada häneltä lempeää hieromista puolitoista tuntia joka paikkaan.

Olen huomannut, että hierojakin tuntee jotakin, kun oikein tissejäni hieroo ja siinä nännit kovettuvat. Riisuudun naishierojalle alasti, mutta hän kietaisee pyyhkeen sisään varustukseni, kun pyytää kääntymään selälleni.

Minä en mene mieshierojalle, jos en saa ola aivan alasti. Haluan siten, että hieroja näkee kokoajan minun kroppani, suurenevat nännit ja kohoavan alapään. Jo siinä vaiheessa, kun riisuudun, niin tunnen oikein mielihyvää, koska vierelläni on vieras mies. Tässä vaiheessa ei voi sanoa, että katsoa saa, vaan ei koskea.

Riisuutumisesta seuraavat m inuuttia ovat aina autuaita hetkiä ja monenlaiset signaalit käyvät sisälläni. Tuntuu rentouttavalle maata alasti hierontapöydällä hierojan käsittelyssä. Eräs naishieroja hieroo myös genitaalialueen ja huipentumana happy end. Ihanaa olla alasti 9. Tämä minun juttuni on jo ollut reilut kymmenen vuotta ja vuosittain käyn noin neljä - viisi kertaa hierojalla. Ei se mitään auttaisi, vaikka pitäisin pienet alushousut ja rintaliivit ylläni, koska ne eivät todellakaan peitä mitään minun paikkojani.

Siis arvailujen varaan ei jää mitään. On siten parempi riisua kaikki heti ja olla vapaampi ja se ainakin minua rauhoittaa. Jos vielä joskus on sattunut niin, että hieromishuoneessa on sälekaihtimet ollut siinä asennossa, että varmasti ulkoa näkee sisälle, niin varmasti koitan seistä hetken ikkunan edessä.

Nautin täysin maatessani selällään vieraan miehen edessä melko suuret rintani ylöspäin pystyssä hänen hieroessa muuta kroppaani. Ihanaa olla alasti Minun täytyy vielä jatkaa tätä juttuani, että mistä kaikki sai alkunsa. Olin noin kolmeviitonen ja kävin erään vanhemman herrasmiehen luona selkähieronnassa,johtuen varmasti aika suurista rinnoista, että selkä vähän reistaili. Herrasmies oli mukava ja hän hieroi oikein kunnolla, meistä tulikin siten oikein hyvät kaverit. Kerran hän sitten kysyi minulta, että olenko ajatellut, tai ollut koskaan kokovartalohieronnassa?

Olin huomannut, että hän aika usein tuli hyvin lähelle ja antoi alaruumiinsa koskettaa minua huomaamattomasti. En pitänyt sitä mitenkään pahana ja annoin asian jatkua. Ajatus siinä vaiheessa tuntui aika oudolta, että minä riisuisin itseni melkein kokonaan itseäni vuotta vanhemman vieraan miehen edessä.

Kuitenkin sovimme aisan ja ensi kerralla kokeilisimme. Hän vain siinä sanoi, että ei ole mitään häpeämistä ja kyllä hän jo on huomannut, että mitä minulla on siellä loppujen vaatteiden alla. Kun sitten tulin paikalle aloin hiljalleen riisua vaatteitani ja olin siinä pienet alushousut ja rintaliivit ylläni.

Kun sitten jouduin kääntymään selälleni, niin en saanutkaa rintaliivejäni kunnolla takaisin ja olin tissit paljaana hänen edessään. Hän vain jatkoi, että voin ottaa pikkuritkin pois, niin on paljon rentouttavampaa ja ei tarvitse olla mitään kiristävää yllä. Ihan vaistomaisesti heitin nekin pois ja olin aivan nakuna selälläni hänen edessään. Hän jatkoi hieromista ja kyllä siinä nännit kovettuivat ja alapään karvoitus melkein kastui. Hän kysyi, että saisiko hieroa myös tissini ja karvoitukseni.

En voinut panna hanttiinkaan, sillä niin autuaalta se tuntui ja olin aivan kuin seitsemännessä taivaassa, lämpimät aallot vain kulkivat lävitseni.

Hän kysyi, että jatketaanko vielä, vai sainko jo tarpeekseni? Sovimme ehdottomasti jatkavamme ja aina minä oikein vauhdilla riisuin kaikki vaatteeni ja nautin olostani. Hän myös huomasi sen ja usein myös olikin jättänyt sälekaihtimet senverran raolleen, että ulkoa varmasti voi nähdä tänne sisälle.

Minä niinkuin tarkoituksella sitten riisuuduin ikkunan edessä, jos vain olisi joku ollut ulkona sopivasti katsomassa tännepäin. Joka kerta se oli niin autuasta, että en tiennyt parempaa, riisuiduin vieraan ,minua vuotta vanhemman miehen edessä aivan alasti. Hän kehui minun paikkojani ja aina vain hieroi enemmän, kyllä olivat tissit kovilla ja karvoitus välillä aivan märkä. Uskoin, että hänkin siitä nautti, mutta sitten kaikki hauska loppuu.

Hän sairastui vuosien jälkeen ja joutui lopettamaan kaiken työnteon. Minä jouduin hakemaan uuden paikan ja jatkamaan siitä. Joskus vielä, kun tulemme kadulla vastakkain, tervehdimme ja toivon, että hän muistaa, miten sai minun estoni pois ja mitä teki minun suurille tisseille ja komealle karvoitukselle. Asia on mukavaa Jos kaikki on, kuten kirjoitit, niin se on kuin parasta rakkausromaania.

Kirjoita lisää tarkennusta, että mitä kaikkea on tapahtunut. Yök yök yök Normihierontaan ei kuulu tuollaiset jutut.

Lisää, lisää jännittävää paljastelua! Missä osastolle jatkan mielenkiintoista juttua? Jatka hersyviä alastonkertomuksia tällä samalla saitilla , olen ihan täpinöissäni lukenut sinun mahtavia paljastuksia. Keksittyjä kertomuksia,joilla ei toivon mukaan ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Alasti on mukavaa Minun on kuitenkin jatkettava, vaikka toiset eivät näitä hyväksyisikään. Silloin, kun kaikki alkoi oli tilanne sellainen, että se koko homma oli aivan uutta minulle ja hierojallekin ja se vain alkoi aivan yllättäen.

Kun eka kerran olin hänen edessään aivan alasti, suuret rintani pystyssä ja tumma mirrini ihmeissään, en oikein tiennyt itsekään, ei ehkä hänkään, että miten siinä näin kävi. Hän oli aivan kummissaan ja sanoi, että ei olisi sentään sen uskonut näin käyvän ja näin komean esityksen saavan itselleen. Ensiksi vähän arastelimme ja hän siinä vaiheessa kysyi, että saisiko silittää sitä vähän? Kaikki kävi kuitenkin luontevasti ja kyllä siinä hierominen jatkui aivan normaalisti.

Teimme tälläista hieromista useamman kerran, siis pelkästään kokovartalo hierontaa, minun ollessani kokonaan alasti hänen edessään. Kerran hän sitten alkoi minulle enemmänkin avartumaan ja kertoi, että hänen vaimonsa oli hänet jättänyt, koska siitä hommasta ei tullut mitään , sillä hän oli sairas mies. Hän oli jäänyt yksin ja oli alkanut tehdä hieromishommia, käytyään ensin jonkinlaisen kurssin. Työstä hän oli jo joutunut luopumaan ja tämä oli hänelle lisäansiota pienen sairaseläkkeen lisäksi.

Hän ei siis pystynyt siihen, mitä vaimo olisi vaatinut. Usein oli kuulemma ajatellut, että pyytäisi jonkun naisen riisuutumaan alasti ja kysyisi lupaa hieroa kaikkia paikkoja. Sitten minä olin se hänen asiakkaistaan, kenelle tämä homma lankesi. Hän kehui minua ja sanoi, että varmasti moni mies olisi kateellinen, jos tietäisi, että minä olen hänet nähnyt ja kokeillut sellaisessa tilanteessa.

Sanoin, että olin joskus suunnitellut mennä jonkun lehden alastonmalliksi, mutta se oli jäänyt. Mieheni kyllä oli ottanut minusta joitakin kuvia koemielessä ja niitä minulla on muutamia.

Lupasin sitten joskus antaa hänelle muistoksi pari kuvaa, kun tämä homma loppuu meidän osaltamme. Aina hieroessa hän tuli joskus hyvinkin lähelle,ja antoi kuin huomaamatta alapäänsä koskettaa minua ja kyllä siellä selvästi tuntui jotain, mutta ei kuietnkaan vaimolle tarpeeksi.

Koskaan hän ei ehdottanut minulle mitään ja olimme aivan parhaat kaverit ja hän teki vain työnsä, minä nautin kaikesta ja toivottavasti hänkin. Hän oli myös huomannut sen, että nautin myöskin riisuutumisesta ja kerran kuin vahingossa oli hän unohtanut väliovensa eteiseen hiukan raolleen ja seuraava miesasiakas oli siellä tulossa huoneeseen, juuri kun olin nousemassa ja alkamassa vaatettamaan itseäni.

Mies pahoitteli ja pyysi anteeksi, mutta sanoin vain, että eikö ole nyt parempi nähdä minut tässä livenä, kuin ikkunan takaa tai jossakin kuvissa. Seuraavalla kerralla hän sanoi, että oli asiakas ollut erittäin tyyytyväinen näkemäänsä. Näin siis jatkui hänen sairastumiseens asti ja homma loppui. En kuitenkaan ole keneltäkään muulta hieroojalta saanut näin hyvää palvelua. Hyvä, hyvä lisää jatkoa, ja kerro joku kliimaxi juttu!

Peiton alla mukampaa Oli miten oli,niin en hyväksy tuollaista. Kyllä molempien pitäisi tietää mikä on laillista,luvallista hierojan ja asiakkaan välillä. Mielestäni tuollaiset hierojat on ammattitaidottomia ja tuollaiset asiakkaat kuuluu marssittaa pois. Näin se vaan menee. Taidat olla joku aivan erikoinen henkilö, riipputisseineen, mitkä eivät ketään kiinnosta. Mitä pahaa siinä on, jos kaksi ihmistä tekee mitä tykkäävät?

Minä mielestäni autoin sairasta ihmistä ja hän oli oikein tyytyväinen näkemäänsä ja kokemaansa. Minun tissini ja mirrini kiinnosti häntä ja toivon, että hän vielä jatkossa olisi monta kertaa saanut itsensä tyydytettyä katsoessaan minun komeita valokuvia.

Kuuleman mukaan moni hänen entisistä asiakkaista oli sanonut, että olisivat ostaneet monta lehteä, jos minä olisin ollut siellä. Olen ollut oikein tyytyväinen, että hän on kuviani näyttänyt vieraille miehille ja heillä on siinä vaiheessa alkanut alapää sekoilla.

Minulla on mitä näyttää ja en siitä ujostele. Peiton alla mukavaa Mitäs se sulle mikä mä oon ja miks oot toisen naisen rinnoista kiinnostunut? No sun harmiksesi voin kertoa,ettei mitään riippurintoja ole,vaan sirot,sievät ja urheilijamalliset ja nekin kiinnostaa monia. Kyllä niilläkin saa miehen sekaisin,kuten on käynytkin. Kyllä siinä on paljonkin pahaa jos seksiä harrastaa miten sattuu ja kenen kanssa tahansa. Ujostelemisessa ei ole mitään väärää,jokaiselle pitää suoda intiimisuoja jos tilanne ja henkilö vaatii sitä.

Liika paljastelu taas on sopimatonta ja epäasiallista. Kyllähän mullakin on mitä näyttää,mutta onneksi oon tarpeeksi fiksu että osaan tehdä sen oikealla tavalla,oikeassa paikassa,oikeaan aikaan ja oikean henkilön kanssa. Ujostelusta annan plussapisteitä ja liiasta paljastelusta miinuksia. On sitten hyvä, että sinulla on myös sopivan kokoiset paikat. Kaikkien täytyy olla niihin tyytyväisiä. Ihanaa kun on taas kesä ja saan olla tämänikäisenäkin välillä valkoisessa t-paidassa, ilman kiristäviä rintaliivejä.

Nännin päät komeasti suurten rintojen kanssa pystyssä,sopivasti läpi katsottavissa paidan alta. Kyllä siinä miesten päät kääntyvät. Tällä viikolla on kuitenkin hierojakin ja ilmeisesti siellä muillekin kaikenlaista tapahtuu, kun näitä juttuja lukee. Minä olen kuitenkin jo etukäteen tehnyt selväksi, että mitä siellä tehdään.

Moraali ja järki Sä taas oot erittäin sairas ihminen. Jokaisen oma asia minkälaiset paikat on. Onneks itse osaan pukeutua asiallisesti ja fiksusti,alusvaatteisiin myös kuten kuuluukin. Todella noloa ja höhlää kulkea ilman liivejä. Hierojalla tapahtuu sitä mikä on laillista ja luvallista,hierojan toimen kuvaan kuuluvaa. Liekö tuo sun hierojasi on edes mikään oikea jos tekee jotain luvatonta siellä tai sitten sä olet joku hierojan ahdistelija,joka vaatii tekemään sellaista,mikä ei kuulu hierojan työhön.

Tänään on taas se ihana päivä. Voi olla vaikka mitä peukalointia molemmilla puolilla. Kyllä ihminen osaa nauttia kaikesta. Oman miehen kanssa on ihanampaa ja nautittavampaa. Hyh hyi kuvottavaa,inhottavaa ja oksettavaa. Ei siinä paljon paljastettavaa ole, mutta olisi kuitenkin mielenkiintoista. Kuitenkaan kaikki ei hyväksy tätä ja on sitten kait mentävä toiselle osasolle. Voisin jatka kirjoittelua muualla, kerro missä. Eiköhän ne ole nuo pervot naikkoset,jotka tekee tuommoiset jutut laillisiksi ja hyväksityiksi.

Noita pervoja kun löytyy myös naisista,mikä on todella inhottavaa ja ikävää. Kyllä tuollaista kuuluu ehdottomasti paheksua. Kyllä thaihierojilla on yleensä jotain vaatetta päällä, kun he hierovat. Joo ne thaihorot tiedetään kyllä. Kyllä minä olen hieronut monia naisia alasti. Ja kyllä alkaa seisomaan muna kun jotain 18 vuotiasta kaunista naista hieroo ja sit se alkaa siin vohkimaan vaikka en mitään intiimi paikkoja hiero.

Mut On käynyt niin et nainen levittää itse jalkojaan oikein auki ja ei ole epäselvää et mitä se silloin haluaa. Ei kaikki onneks ala voihkimaan ja levittää jalkojaan,eikä ole mikään tarviskaan.

En minä välttämättä levitä jalkojani ja ala voihkimaan, mutta muuten kyllä on ihanaa olla vieraan miehen käsittelyssä minuuttia ja koko ajan aivan alasti toisen silmien edessä. Vaikka olen jo tämän ikäinen, niin kyllä minussa riittää katsomista ja varmasti toinenkin sen huomaa.

Asia jää kyllä aina siihen sormipeliin, mutta se on ihan tarpeeksi. Mukavuuden tunne jatkuu pitkään iltaan, jolloin jatkuu homma kotona. Minusta kivempaa pitää pikkuhousut jalassa ja pyyhettä päällä,eikä ne ole olleet koskaan tiellä. Mielestäni tuo sormipeli ja muut seksiin liittyvät jutut kuuluvat omalle miehelle ja ihanampaa on olla oman miehen käsittelyssä,katseltavana. Hierojan kuuluu hoitaa vain ja ainoastaan,hänen työhönsä kuuluvat jutut,eikä mitään muuta.

Onneks en oo koskaan valinnut mieshierojaa, aina naisen. Kyllä vaan tykkään pitää pikkuhousut jalassa, eivätkä koskaan ole olleet tiellä. Kirjoitan nyt vielä kerran, kun on vauhtiin päästy. Eivät ne pikkuhousut olekaan tiellä, mutta on paljon mukavampaa olla ihan ilman. Puhuin viime viikolla hierojan kanssa aika vapaasti asioista ja kaikesta muustakin.

Hän sanoi, että kyllä silloin eka kerran vähän ihmetteli, kun sanoin ottavani kaikki vaatteet pois päältäni. Hän siinä katseli, kun rintaliivit putosivat pois rintojen päältä ja sitten vielä alushousutkin, kuulemma viisari värähti ja ei ollut aikoihin nähnyt vastaavanlaista näkyä. Ihmetteli, jos ei jokaisen miehen vehje reakoi sellaisen näyn edessä. Mutta me sovittiin, että ei sitten muuta, kuin vain hierontaa käsin, vaikka saakin mennä aika lähelle vakoa.

Tissit tietysti saa hoitaa kunnolla. Hän sanoi, että kyllä aika usein ainakin keski-ikäiset naiset haluavat hierontaa aika reilusti ja vaatetus on hyvinkin paljastavaa. Siis vaaleat alushousut, mistä hyvin karvoitus näkyy läpi ja liivit pitsiset, mistä nännit paistavat läpi.

Olen luvannut hänelle jotain, silloin, kun olen hänen hierottavanaan viimeisen kerran. Olen käskenyt hänen myös lukea näitä juttuja. Minustapa on parempi että pikkuhousut on päällä ja pyyhettäkin jos suinkin mahdollista. Ei ole tarpeellista ottaa kaikkia vaatteita pois,eikä mikään pakkokaan ja jokaiselle pitää suoda intiimisuoja kuten kuuluu. Rintojen ja vaon hoito kuuluu vain ja ainoastaan omalle miehelle. Kauniimpaa on seesteinen ja asiallinen pukeutuminen,mieluiten tummat ja mahdollisimman peittävät alusvaatteet.

Nuo paljastavat sopii oman miehen kanssa käytettäväksi. En ikinä suostuisi ja kyllä on jotakin outoa jos pitää alasti riisuutua. Itse menin naisena mieshierojalle: Mies sanoi, että saan miten paljon vaatteita on päällä. No tietenkin uikkarit se viimeisin vaihtoehto. Eka kerralla hierottiin T-paidan päältä, mutta seuraavalla kerralla oli uimapuku. Itse olen v mies joka harrastaa kuntosalilla käyntiä ja olen nyt kaksi kertaa käynyt n 50 v naisen antamassa urheiluhieronnassa.

Aluksi kysyin että voinko olla täysin alasti niin sain myöntävän vastauksen. Pöydällä kun olin niin aluksi nainen peitteli minut mutta sanoin että peitteissä tulee hieman epämukava olo.

Jonkin aikaa se pyyhe pysyi pepun ja reisien päällä mutta kun nainen alkoi yläselän jälkeen sieltä hieroa alaselästä niin hän heitti pyyhkeen pois. Hierontaa hän antoi myös niin että olin selälläni ja tahtomatta siinä kalu oli kovana mutta etiikkansa mukaisesti hän ei koskenut intiimialueisiin.

Sanoi tosin minun hieman pyydellen anteeksi seisokkia että se on ihan luonnollista. Itsestäni on miellyttävää olla ilman alkkareita urheiluhieronnossa ja hierojani mukaan täysin alasti olo ei todellakaan ole yleistä. Olen hieroja, eikä kenenkään tarvitse alasti olla. Kyllä pikkuhousut saa olla jos kyseessä on kokohieronta. Harvemmin rintaliivit päällä pystyy niskaa, hartioita ja selkää hieromaan, kyllä ne pois on otettava ettei tule öljytahroja.

Asiakas kyllä peitellään ettei tarvitse ajatella että jotain pikkupöksyistä näkyy. Ammatti ihmisenä on nähnyt niin paljon eri ihmisiä ettei tarvitse ajatella kellä on mitäkin siellä housuissa. Jos jollakin viisari värähtää, niin pitäköön mölyt mahassaan.

Minulle hierominen on työ kuin työ, olen tehnyt sitä jo vuotta. Hienotunteinen pitää olla eri ihmsiten kanssa. Jotkut tulee rintaliivit päällä, ja lasketu vat siihen hoitopöytään, liivit auki ja olkaimet pidemmälle.

Hankalammaksi käy kun pitää hieroa kädet jne. Ottakaa hieronta siten että kyseinen hieroja on ammatti ihminen eikä mikään toisten paikkoja tiiraava henkilö. Itse en halua että miehet ottaa pois pikkuhousunsa. Hieronta ei huonone siinä mitenkään. Minusta kenenkään ei tarvitse katsella kenenkään kaluja eikä muutakaan intiimialuetta.

Minusta henkilöt jotka haluavat itseänsä paljastella ovat minusta vähän pereversssiin viittaava. Oudolle ihmiselle omat vehkeensä näyttäminen on minusta outoa. Onneksi minulle ei ole käynty tuohon tapaan kuin pari kertaa elämässäni, ja minusta se oli epämukavaa.

Suostuitko siihen että nuo miehet olivat ilman rihmankiertämää? Laitoitko edes pyyhkeitä peitoksi? Olivatko sitten miehet muutenkin vähän pervon oloisia? Itse olen tosiaan ollut alasti samalla naishierojalla ja ensimmäisen kerran jälkeen hän tosiaan kysyi että milloin haluan tulla uudestaan. Alaston kroppani varmaan tuskin oli millään lailla ongelma hänelle. Ehkä varmaan asiassa on sekin puoli että jos mies on 1 asiallinen 2 kiva kroppa 3 ihan miellyttävä ulkonäkö niin siinä tapauksessa tämä hierojani ei ollut moksiskaan eikä mitenkään vastaan alastomuuttani Mulla on ollut vuosien varrella kolmen hierojan kanssa seksi suhde , Kolmas tai neljäs kerta aina käydessä ollaan menty pidemmälle, Yksi on päässyt maaliin asti mut muut on alasti hieroneet ja käsillä tehneet.

Saan monesti orgasneja itsestään ainakin vyöhyketerapiassa, Mieheni kiihottuu kovasti hieronnasta ja saa kyllä oikeesti kuuman rouvan hieronnan jälkeen.

On aika yleistä hieronta ja erotiikka ja mitä pahaa siinä vaikka monet hierojat täällä vannovat muuta. Joensuuhun kannattaa tulla jos muualla ei ole, Olin 25 kun 50 hieroja sai mua alasti hieroa ekana oli rintsikatkin ne jäi pois ja sit pikkarit jäi ja kiva oli kun mies näki pimpin. Sit koskettelua aina reilummin ja sain levitellä vahingos. Lähtökohtaisesti jokainen ihminen plintille käydessään on hierojalle vain lihaksia.

Lihaksi jotka toki toisilla ovat joillakin alueilla paremmin kehittyneet kuin toisilla, mutta silti yhtäkaikki lihaksia. Mitä tulee ensinnäki alkutilanteeseen, jossa pitäisi vaatteita vähentää, niin toivoisi asiakkaiden ymmärtävän, että kaikista parhaiten erilaiset ongelma-alueet löytyvät, kun vaateusta ei hirveästi päällä ole.

Tuollaisen noermivaatetuksen läpik un ei oikein pässe perille, että onko esim. Tästä sytä on hyvä tietää se, että ammattilaiselle mentäessä ei tarvitse kenenkään miettiä ulkoista olemustaan millään tavalla, ja ihan kaikki mikä asiakkaaseen liittyy on hierojaa velvoittavan vaitiolovelvollisuuden takana.

Tässä valossa en ymmärrä ollenkaan hierojia, jotka retostelevat täällä, tai missään, erilaisilla tapahtumilla asiakassuhteissaan.

Joku täällä sinänsä ansiokkaasti avasi myös tuon ns "rimanylityksen", jonka jälkeen ei paluuta enää olisi, mutta ihan näin mustavalkoisesti en asiaa kuitenkaan näkisi. Tämän vuoksi, hyvinkin korkeasta moraalista huolimatta, voi itse kullekin tulla vastaan tilanne, jossa kemiat vaan kohtaavat tai viesti on molemmille niin selvä, että ns.

Ennenkuin tuota avaan lisää, niin haluaisin vielä korostaa, että tottakai jokainen hieroja, vaikka mitä muuta väittäisi, rekisteröi ihmistä ja hänen olemustaan. Saattaa todeta mielessään, että onpa jumalattoman kaunis ihminen jokaisen oman mieltymyksen mukaan johon enemmän tai vähemmän vaikuttaa myös asiakkaan muut ominaisuudet kuin vain fyysinen ulkonäkö , mutta ammattimainen hieroja ei siitä tee numeroa millään tavalla eikä mitenkään yritä alkaa ahdistelemaan asiakastaan.

Edelleen korosta sitä, että kun ei ole kone, niin ennemmin tai myöhemmin itsekullekin hierojalle tulee vastaan tilanne, jossa moraali on koetuksella tai se jopa ylitetään, tai toisaalta tilanne jossa yksinkertaisesti vaikkapa rakastuu asiakkaaseensa.

Hieronta on kuitenkin on varsin avoin kirja asiakkaan ajatusmaailmaan ja elämään ja se on omiaan myös luomaan erilaisia jänniteitä tai kiinnostusta yhteen tai kahteen suuntaan asiakkaan ja hierojan välillä.

Tämä ei kuitenkaan oikeuta hierojaa minkäänlaisiin asiattomuuksiin asiakkaansa kanssa ellei kaikki tapahdu yhteisymmärryksessä molempien välillä, mutta tämä, kuten jo aiemmin viittaisinkin, päättää asiakassuhteen ja tämän jälkeen on sitten kyseessä ihan jotain muuta.

Kaikkien moralisoijienkin on hyvä ymmärtää, että hieronta aivan rehellisesti todettuna, on sen hoitavasta vaikutuksesta ja merkityksestä huolimatta myös erittäin eroottisesti jännittynyttä, ja ihmisten keskinäisissä suhteissa erittäin hyvä tapaa rentoutua ja tuottaa seksuaalistakin mielihyvää.

Jopa erittäin hyvää sellaista. Tästä syystä en myöskään enää nykyisellään moralisoisi kovinkaan voimakkaasti sitä, jos kaksi ihmistä keskinäisellä sopimuksellaan päätyvät siihen, että asiakas saa muutakin tyydytystä tästä tapahtumasta, mutta jälleen se vie varsinaisen asiakkuuden hiukan väärille raiteille, ja onkin syytä tarkkaan harkita millä konseptilla mahdollisia tapaamisia tämän jälkeen jatketaan.

Toisaalta tänä päivänä erilaisetn eroottsten palveluiden myynti on ihan arkipäivää, ja erityisesti naiset ovat viime vuosina tässä erinomaisesti kunnostautuneet, joten tässäkään valossa ei kovin suurta kritiikkiä voisi oikein esittää tämänkän asian suhteen, koska edelleen on kyse kahden ihmisen keskinäisestä halusta ja sopimuksesta, joka ei sinällään voi koskaa olla väärin jos se perustuu molemminpuoliseen haluaan, vapaaehtoisuuteen eikä siinä käytetä ketään henkisesti vajavaista ihmistä hyväksi.

Jos nämä ehdot täyttyvät, niin on hiukan väärin täältä huudella, että eihän se käy. Vaan edelleen haluan korostaa, että ei yhdenkään ns oikean hierojan lähtökohtainen ajatus ole se, että päästään asiakkaan kanssa naimaan tai muutakaan, mutta ei kai sitä voi kokonaan sulkea poiskaan, koska ihmisillä on erilaisia haluja ja tarpeita jotka saattavat kohdata tuollaisessakin tilanteessa!

Se valinta asiakkaalle suotakoon, että hän päättää sen miten siinä plintillä on parasta olla. Kaikki muu, mitä sitten tapahtuu ei kuulu hierontaan, ja se on syytä siinä yhteydessä myös selväksi tehdä, ja molempien ymmärtää että hieronta-asiakkauus päättyy siihen pisteeseen. Kokonaan toine juttu on sitten se, jos joku ihan lähtökohtaisesti on vääristä motiiveista hierojana tai jos ihan suoraan kauppaa eroottisia hoitoja. Tämä olisi kuitenkin syytä tehdä ihan avoimesti, jotta myös asiakkaalla on mahdollisuus se tietää ja huomioida hierojaa valitessaan.

Ja tällöin ei kannata mainostaa sitä klassisena hierontana eikä urheiluhierontanakaan, koska se löyhnetää koko alaa koskvee moraalia ja vaikeuttaa niiden työtä, joilla ainoa tarkoitus on tuoda asiakkaalle kaikki se ns oikea hyöty, joka hieronnalla on saavutettavissa niin hoitomuotona kuin ennaltaehkäisevänä hoitona, joaa se on täysin ylivoimainen hoitomuoto osana harjoittelevan ihmisen lihashuoltotoimia!

Näistä sinun kahdesta jutustasi voin huomata, että et sinä minua tuomitse, vaikka olenkin näin kirjoittanut ja menetellyt. Minun nautintoni alkaa heti siitä hetkestä, kun suljen oven takanani ja olen hierojan kanssa kahden siinä huoneessa. Vaatteeni saavat aika nopeasti lähteä päältäni ja siinä sitten olen näytillä, suurine rintoineni ja hyvän karvoituksen omaavan alapääni kanssa. Seuraavat minuuttia ovat sitten se kaikkein hienoin tilanne ja uskon hierojankin siitä jotain nauttivan, vaikka koko homma hoidetaankin ehdottomasti vain sormilla.

Juttelemme siinä kaikenlaista ja en yhtään pane pahakseni, vaikka hän joskus olisikin kertonut muille hierottaville jotakin minusta. Tätä tulee jatkumaan nyt ainakin toistaisesti noin kahden kuukauden välein ja sitten joskus se meidän välinen viimeinen kerta on asia erikseen. En kuitenkaan sitä nyt niin paljon odota, koska tämä kaikki on autuasta ja olen joka kerta käsittelyn jälkeen aivan taivaassa ja paikkani oikein mukavassa kunnossa.

Pukeminen kylläkin kestää paljon kauemmin, kuin riisuminen. Täytyy toivoa, että joskus kohdalle vielä satut, niin saadaan paljon mielenkiintoisia keskusteluja tästä aiheesta. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Hierojalta haetaan kylläkin helpotusta vaivoihin,kivun lievitystä kipuihin ja särkyihin,ei pelkästään nautintoa. Nämä seksihierojat onkin sitten asia erikseen. Miksi hierojien maine pitää pilata,vaatimalla heitä seksihommiin? Mukavaaa olla siinä 3. On taas aikaa vierähtänyt viimeisetä kirjoituksesta.

Onko rajat rikottu, vai eikö juttua riitä? Minulla on huomenna tilaisuus mennä seuraavan kerran hirojalle ja tilanne on aivan sama, kuin viimeksi. Kaikki asiat tehdään samalla lailla. Siis nopea riisuuntuminen ja sitten täysin alastomana hierojan eteen hänen hieromispöydälleen. Siinä olen suurine tisseineni ja mukavan näköisen karvoitukseni kanssa hänen edessään. Seuraavat minuuttia hän tekee minulle kaikkea hyvää ja myös saa käsitellä niinsanottuja intiimiäkin paikkoja.

Lopputulos on täysin autuaallinen ja sitten kotona jatkamme siitä kahden kesken, mistä hieroja aloitti, mutta hän sai nähdä kaiken ja näyttämisestä minä nautin, sillä minulla on mitä näyttäää ja myös oikeissa paikoissa. Oman kullan kainalos 4. Eikös sinua hävetä yhtään?

Onhan sitä minullakin ihan riittävästi näyteltävää,mutta tuskimpa se on kovinkaan fiksua alkaa hierojalle alkaa esittelee itseään,saati antaa kopeloida intiimejä paikkoja. Kyllä se hieronta antaa minullekin kaikkea hyvää,helpotusta kipuihini ja lopputulos on myöskin autuaallinen.

Suomi pimppi tissien hieronta -

Rauhallinen, asiallinen ja hienovarainen intiimihieronta oli yksi eroottisen elämäni huippukokemuksia. Hierojan kannalta alaston asiakas kokohieronnassa on helppo, kun ei tarvitse pelätä hierontaöljyn sotkevan vaatteita, siis alkkareita. SormitusLesboHieronta Tube:

Suomi pimppi tissien hieronta -

Mies pahoitteli ja pyysi anteeksi, mutta sanoin vain, että eikö ole nyt parempi nähdä minut tässä livenä, kuin ikkunan takaa tai jossakin kuvissa. Tossa alla olevissa keskustelussa oli sama aihe miehen kirjoíttamana. Olen toiminut ammattihierojana n.

Reader Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *