Naisen kiima ohut penis

naisen kiima ohut penis

Paksu, erittäin leveä kieli lipoi märkää häpyäni joka puolelta. Levitin itse häpyhuuliani levälleen, jotta miehen kieli mahtui paremmin imemään pilluvakoani. Välillä hän paineli kädellään nopeaan tahtiin kiimanappulaani. Kiihotuin äärimmilleni ja halusin saada jo nopeasti paljon muutakin kuin kielen sisääni tuottamaan enemmän nautintoa meille molemmille. Annoin kuitenkin miehelle ensin hänen oman kielihoitonsa. Vedin kielelläni pitkiä ohuita vetoja kullinvartta pitkin.

Otin kullin tyvestä tukevan otteen ja puristin. Imaisin paksun terskan kokonaan suuhuni ja imutin posket lommolla kullia. Suljin silmäni ajoittain ja nautin hitaista imaisuista. Terskan iho oli silkinpehmoista ja limaista, kieleni liikkui helposti terskan päällä. Imaisin terskan paksummista reunoista ja mies inahti hykerrellen. Kulli ojentui napaa kohden ja puristin kullin vartta kämmeneni sisällä ja samalla nuoleskelin kielelläni paksuiksi pingottuneiksi pusseiksi muuttuneita kiveksiä.

Vieras mies nosti minut päälleen istumaan, työnsi kullinsa vaaleanpunaisen lihani sisään ja aloitti järjettömän kiivaan vatkaamisen. Hyppelehdin hänen päällään hikisenä ja väsyneenä, kun hän työnteli jättiaisaansa pillunreikääni altapäin rajusti.

Oma mieheni istui tällä välin alastomana nojatuolissa sängyn vieressä. Hänen peniksensä sojotti kohti napaa ja välillä hänen oli pakko kosketella itseään helpottaakseen kiihotustaan. Äkkiä mieheni lähti huoneesta ulos — alastomana. Hän tuli nopeasti takaisin mukanaan juhlien alussa tapaamamme pariskunta. Pariskunta oli nauttinut illan antimista monipuolisesti.

Rouva varsinkin oli iloisessa hiprakassa ja myös hiukset sekaisin, sukat rikki, huulipuna sotkeentunut, silmämeikki valunut. Rouva oli ollut tehokkaassa käsittelyssä, mutta ei ollut vielä saanut kyllikseen, vaan halusi lisää. Mies oli skarppina kuin kärppä ja oli illan ainut neitsyt tässä vaiheessa. Rouvan kädessä heilui samppanjalasi, kun hän hoiperteli huoneeseen korkeilla koroillaan.

Hän nosti lasin korkealle ja toivotti näin itsensä tervetulleeksi seurueeseen. Mieheni tuli alastomana rouvan eteen ja otti lasin hänen kädestään ja ohjasi rouvan istumaan sängyn reunalle. Rouva yritti sopertaa jotakin, mutta kaatui sitten selälleen pitkin sänkyä. Hänen miehensä tuli hoitamaan tilanteen loppuun.

Minun mieheni avasi vaatekaapin ja otti sieltä esille mustan, seksiä tihkuvan nahkakorsetin, mustat nahkaiset silmälaput, ruoskan, käsiraudat ja muuta tarpeistoa. Rouva riisuttiin ja samalla hänen rehevään, kiihottavaan ruumiiseensa kajottiin monen käden toimesta. Huoneessa oli yhtäkkiä paljon ihmisiä, sekä miehiä että naisia. Miehet riisuivat itsensä ja naiset pukivat ylleen kaapin sisällöllä. Kaappi oli pullollaan seksiasuja ja -tarvikkeita. Rehevä rouva oli aluksi tapahtumien keskipisteenä ja minä nousin vieraan miehen päältä pois.

Me lähdimme jatkamaan nussimista sohvalle. Istuin miehen syliin ja hän oli allani. Hän sivakoi antaumuksella jormaansa koko ajan pillunreikääni sisälle. Emme paljon välittäneet huoneen muista tapahtumista. Välillä uppouduimme pitkään syvään suudelmaan, samalla kun miehen lemmentykki rauhoittui paikoillaan pillunreikäni uumenissa. Rehevälle rouvalle puettiin nahkainen korsetti, joka jätti isot rinnat paljaiksi.

Nisiin kiinnitettiin hopeanväriset hapset, jotka iloisesti heiluivat tissien kanssa samaan tahtiin. Hapsuista saattoi vetää ja näin tuottaa sekä nautintoa että tuskaa yhtä aikaa. Rouvalla oli jo valmiiksi erotiikkaa tihkuvat saapikkaat jaloissaan. Häpy oli paljaaksi ajeltu ja pompotti vatsan alta kumpumaisena alueena. Koiran kaulapanta sidottiin kaulaan kiinni ja näin oli rouva valmis saamaan haluamaansa hoitoa lisää.

Miehet päättivät ensin nussia humalaista, tiedotonta naista ankarasti ja säälimättä jokainen muutamaan otteeseen vuorollaan. Minun mieheni aloitti naisen jyystämisen. Hän levitti rouvan verevät, paksut jalat erilleen toisistaan ja asetti ison melansa pompottavalle pimpsalle.

Mieheni puristi rouvan nisiä kovaa ja veti hopeakoristeista, jotta sai rouvan kiljumaan kivusta. Toiset miehet pitivät tällä välin naista paikoillaan, kun hän rupesi refleksinomaisesti sätkimään ja vastustelemaan ruumiiseensa kohdistettua seksuaalista väkivaltaa. Siitin upposi muhevaan pimppareikään helposti ja aloitti kovakouraisen nussimisen edestakaisin sisään ja ulos.

Mieheni nytkytti sängyllä makaavan tiedottoman naisen ruumista välittämättä tämän vastusteluista ja huudoista. Aiemmin tapahtuneista lukuisista penetraatioista ja seksileikeistä huolimatta naisella oli vielä paljon energiaa jäljellä ja hänen kimeät kirkaisunsa kaikuivat huoneesta ulos saakka.

Naisen toivoton vastarinta selvästi kiihotti ympärillä olevia miehiä suunnattomasti. Mieheni nussiminen vain yltyi sitä mukaan, mitä enemmän nainen kiljui ja rimpuili. Seuraavalla nussijalla oli kapea ja huomiota herättävän pitkä 25 cm penis, jonka hän hitaasti nauttien oman kiimansa kasvamisesta työnsi naisen jo puhkinaituun, punoittavaan reikään. Pitkäpeniksinen piti fallostaan naisen reiän sisällä pitkään paikallaan kohdunpohjukassa ja pyöritti elintään hitaasti. Nainen parkui ja itki.

Naisen oma mies katseli näytelmää aivan läheltä ja piteli rouvansa oikeaa kättä paikoillaan. Hän hymyili tyytyväisenä ja kiihottuneena. Naisen oman miehen kiima äityi niin pahaksi, että hänen piti pyytää eräs vieras nainen helpottamaan omaa oloaan.

Tuo nainen meni polvilleen miehen ja sängyn väliin ja rupesi imuttamaan miehen seisovaa meisseliä lahjakkaasti. Kolmas nussija nosti naisen jalat ylös levälleen. Hänellä oli jaloissaan nuo pitkävartiset, kiiltävät mustat saappaat. Ne kiihottivat miestä entisestään.

Miehellä oli hyvänkokoinen penis, varmasti yli 22 cm. Naisen peppu ja häpy olivat hyvin esillä tuossa asennossa. Mies lykki rajusti pitkällä siittimellään naista pillunreikään. Nainen huusi kuin syötävä, kun mies oikein antaumuksella ahtoi tankonsa aivan pillun pohjaan saakka ja piti kyrpäänsä pillun pohjassa pitkään.

Muut miehet vatkasivat nahkanuijiaan sängyn ympärillä niin rauhallisesti kuin kykenivät. Aina silloin tällöin kuului jostain päin huonetta nautinnollisia korahduksia, kun mies pääsi kliimaksiin saakka ja sperma alkoi suihkuta. Huoneeseen levisi epämiellyttävä eltaantunut sperman tuoksu.

Joku avasi ikkunan ja leppeä, raikas tuulenvire lehahti sysimustan yön pimeydestä sisään. Kymmenet miehet olivat jo nussineet kahteen kertaan rouvaa ja hän alkoi hiljalleen heräillä humalastaan. Hänen oma miehensä meni istumaan rouvansa viereen ja otti hänet syleilyyn.

Mies koetti naisen tulipunaista ja puhkikaluttua pilluaan. He kuiskailivat toisilleen hiljaa. Nainen meni takaisin selälleen sängylle ja levitti vielä jalkansa. Nyt seuraisi hänen osaltaan illan loppunäytös. Huoneeseen saapui mustaihoinen siitosori. Fallos heilui puolelta toiselta, kun hän asteli ovesta sisemmäs huoneeseen ja meni heti sängyn päätyyn omalle paikalleen. Miehellä oli kihara musta tukka, paksut vaaleanpunaiset huulet ja leveä nenä. Hän oli roteva ja vahva. Kaikkein parasta hänessä oli kuitenkin järjettömän paksu ja pitkä nussimiskeppi.

Siitin oli mielettömän paksu ja leveä mutta silti aivan ryppyinen lepotilassa. Falloksen pää ulottui lepotilassa puoleen väliin reittä. Esinahkaa oli useampi sentti vielä terskan yli ja peitti terskan kokonaan.

Kasvaako tuo elin vielä paljon pituutta erektiossa? Naiset tuijottivat kiiluvin silmin kiihottavaa näkyä edessään. Monet miehet lopettivat hetkeksi masturboinnin, mutta jatkoivat sitten nopeasti, koska kiihottuivat uudestaan hetkessä jättiläiskäärmettä tuijottaessaan. Musta mies pyysi huoneen naisia tulemaan luokseen. Aikoinani kun olin muuan kyltymättömän Iso vittuisen kanssa lämmitin mikroaaltouunissa ison ja mahtavan kurkun ja junttasin sen saatuani neidin hörö vittuun..

Kannattaa kokeilla, ainankin tämä neiti piti kokemastaan;. Eli nyt on niin, että pointin tajuaa vain se, joka on samaa mieltä kuin sinä? Sinähän olet jo tehnyt päätöksesi jättää mies ja nyt etsit täältä vain hyväksyntää päätöksellesi. Lyhytnäköistä ja itsekästä ottaen huomioon kuinka kuuma aihe on. Käsittele itse huono omatuntosi, äläkä yritä lievittää sitä lietsomalla toivottomuutta "ohutkaluisissa". Jos kerran olet niin vakuuttunut siitä että "kyllähän koolla on merkitystä", niin miksi ylipäätään kirjoitit tänne?

Iso siitin isoon vittuun ja taas pieni siitin tiukkaan pimppaan!! Eikö toi ole aika loogista vai olenko väärässä??! Rivien välistä näkee niin selvästi, sen, että naisen ei ole aina niin helppoa oppia nauttimaan seksistä.. Tiedän tunteen mulle kävi samoin vuosia sitten- kiva mies: Kauheessa kiimassa tartutaan toisiin ja riisutaan kuteita ja miehellä on lapsen muna-- Voi sanoa että järkytyin olin aivan ällistynyt voiko olla totta No, ihmiset ovat eri kokoisia ,niin miehet kuin naisetkin.

Miehet eivät voi kalun koolle mitään, mutta entäs vastakappale? Eikö kannattaisi ainakin kokeilla geisha-kuulia. Itse en jostain kumman syystä osaa sanoa niiden hyödyllisyydestä, mutta kovasti väittävät, että niistä voi olla apua. Vaikka ne auttaisivat, niin pahoin pelkään, että asia on niin pinttynyt päähäsi, että siiitä on vaikea päästä eroon. Älä aloita suhdetta jos tuntuu ettei seksielämänne sujuisi, koska tulet todennäköisesti kuitenkin pettämään tätä "ohut kaluista" miestäsi.

Itselle meinaan kävi juuri niin että vaikka muuten seksi sujuikin, niin lopulta "sen" pienuudesta johtuen nainen lähti omien sanojensa mukaan isompi kaluisen mukaan. Ei siinä mitään, koska niinhän se vain on että toiset vaativat ison munan, toiset pitkän ja komean miehen, toiset rahaa, toiset henkisiä arvoja jne Ihmiset vaan on niin erillaisia. Kyllä suhteessanne taisi olla vähän suurempia ongelmia kuin sun munan koko, herätys pahvi! Sinun ei kannata suhteeseen tämän miehen kanssa alkaa, koska sinulle se näköjään viestisi perusteella olisi ongelma.

Mutta mitäs sanoisitte sitten vihjeeksi miehille joilla on "liian pieni"? Tällaisia miehiä on kuitenkin varmaan suhteellisen paljon. Kyllähän myös heidän pitää jotenkin nainen löytää. Tietysti kaikki eivät varmastikaan pidä seksiä yhtä tärkeänä, mutta eiväthän miehet sen koolle mitään voi.

Ja eräälle toiselle kirjoittajalle joka suositteli leikkausta tiedoksi, että pidennysleikkausta ei nykytekniikalla voi vielä tehdä.

Tai voi, mutta sen jälkeen se ei enää seiso koskaan. Naisen täytyy olla jostakin muusta asiasta enemmän kiinnostunut kuin seksistä. Yh-äidit ovat hyvä ryhmä pienikaluisella.

Voi myös opetella käyttämään muita avujaan ronskimmin; käsiä, suuta, välineitä Kaikki naiset haaveilevat isosta ja totta on, että naiseen mahtuu mitä vaan. Lapsikin tulee ulos jopa 4kg painavana. Paikat joustaa ja palautuu.

Isot paikat kertovat lähinnä liikunnan vähyydestä ja isoja toosia voi olla laihoilla tai lihavilla. Tiedänpä miehen jolla on vaikeuksia saada naista koska hänellä on liian iso. Raja tulee naisella vastaan myös toisessa päässä, että ei sinne mitä vain mahdu, saati että nainen nauttisi siitä. Eivät kaikki naiset "haaveile isosta", vaan mieluummin sopivasta. Synnytys vie kropan aika äärirajoille, ja sattuu ihmisellä enemmän kuin millään muulla nisäkäslajilla. Et tiedä naisesta saati synnytyksistä hevon veetä!

Pieni munasi - tai pelko sen pienuudesta- vaan pakottaa tänne vinkumaan asioista joista et mitään ymmärrä- hae tietoa elämsätä ja tule sitten natisemaan! Jariina, kirjoituksesi aihe on tabu.

Siitä ei sovi keskustella julkisesti. Tämä on niitä naisten keskenään selvitettäviä asioita joita ei missään nimessä tuoda julkisuuteen, sillä se aiheuttaa ahdistusta miehissä, jotka eivät voi ko. On sama tabu jos muijalla on liian löysät paikat. En kehtaa omalle muijalleni sitä sanoa, mutta tiedän, että jos sanon jotakin tyyliin, että voisit vähän treenata sun alavatsanlihaksia niin lähtö tulisi Vai onko kokemuksia moisesta? Tabu sekin vaikka synnytyksen jälkeen on ihan yleistä että voi pyytää muutaman ylimääräisen tikin kun paikat on vielä mycket auki.

Sitten kun joku kirjoittaa tällaisista aroista aiheista, niin ahdistus purkautuu epäasiallisina kommentteina ja syyttelyinä. Niin kuin varmaan näistä edellisistä ja varmaan tämän jälkeen tulevista kirjoituksista tulemme huomaamaan. Seksi ja synnytykset ovat luonnollisia asioita jos naine on seksuaalisuuttensa kanssa sujut, synnytykset kulkevat hyvin luonnollisissa merkeissä, luonnollinen synnytyskanava aukeaa lapsen mukaan sen jälkeen ei tikkejä tarvita!

Kannattaa etsiä itselle sopiva partneri niin ei tarvi pikkuasioista välittää! Ensimmäiset kerrat pedissä on kuitenkin vähän sellaista hakua.. Seksi kumppanin kanssa paranee ajan suhteessa, kun oppii tuntemaan toista, ja jännittäminen jää pois.

Tuntemuksiin vaikuttaa myös oma asenne. Ettei vain alkuperäinen ole se, joka menee petiin ja mittaa ns. Eihän seksi vain suorittamista ole? Nimimerkki "Jariina" on melko varmasti mies.

Kyllä koolla on väliä, puhiskaa miehet vaan, mutta totuus se on. Kyllä olen aivan samaa mieltä kanssasi kuten varmaan moni muukin. Seksikö on tärkein asia parisuhteessa ja aivan kuten jasmin toteaa ni eipä pitäis olla ongelma.

Jos kalun koko ratkaisevin tekijä ni kannattaisiko katsoa ehkä peiliin ja miettiä mitä todella etsit elämääsi. Avovaimollani on a-kuppikoko mutta mitä sitten. Itselleni on ainakin paljon tärkeämpi millainen hän on ihmisenä ja mitä ajattelee ja että meillä menee todella hyvin yhdessä. Ei parisuhde voi olla kiinni tollaisesta asiasta mutta onhan meitä joka junaan. Onhan sillä munan koolla väliä ja paljon! Jos joku väittää toista, niin se on perkeleenmoinen vale.

Ja jos nainen sanoo, et ei tunne sitä sisässään, heppi on sillon pieni.. Ja mitä tekemistä tisseillä on seksin kanssa??

Isovehkeisiä miehiä naiset haluaa, pikkupilit hävetkööt!! Kalun koko on eräs merkittävä muttei ainut syy siihen, miksi en itse harrasta seksiä. Oma vehkeeni on valitettavasti tilastojen peruskokoa, eli n. Jokainen itselleen rehellinen mies kyllä ymmärtää, että vaikka tuo 15cm pituus voi vielä riittää, niin 4cm leveys on järkyttävän säälittävä.

Pienikaluinen mies tuottaa vaan mielipahaa naisille ja on oikeastaan todella itsekäs, koska väkisin yrittää solmia suhteita vaikka kyllä varmasti tietää, ettei niistä mitään tule pidemmän päälle.

Älkää siis pienikaluiset tuhlatko omaa ja muiden aikaa vaan tyytykää masturbointiin. Onhan sekin kuitenkin ihan mukava vaihtoehto, eikä tarvitse hävetä sitä oman kalunsa pienuutta. Kyllä se vaan niin on, että pieni kalu hankaloittaa elämää!

Yleensä näillä miehillä on myös asiasta komplekseja. Totuus on, että harvemmin löytää hyvää pakettia, jolla on upeat puitteet sängyssä ja miehen sisältökin miellyttää. Koolla on paljon väliä, vaikka miehet muuta luulevatkin luulevatko? Mieti siis haluatko vakiintua perhe-elämän suuntaan vai löytää ihanan seksiromanssin?

Kuten miehet tapaavat sanoa naisista; huorat ja vaimot ovat erikseen. Sama pätee myös miehiin, ikävä kyllä. Olin neljä vuotta avoliitossa todella ihanan ja kunnollisen miehen kanssa. Luulin että kyllä tämä pieni puute voidaan korvata muilla keinoin. Mutta kuukausien kuluessa se alkoi painamaan miehen mieltä, koska huomasin etten ollut ihan kybällä mukana. Painopiste muuttui enemmän henkiseksi suhteessamme.

Mutta silloin tuli kipeä totuus esiin että neljän kuukauden "selibaatin" jälkeen. Ei enää edes itsetyydytys tuonut helpotusta vaan pahan ja hylätyn olon. En koskaan kyennyt saamaan orgasmia normaalissa yhdynnässä tämän miehen kanssa. Sitä ennen eikä sen jäkeen tätä ongelmaa ei ole ollut. Sitten sattui että erehdyin vieraisiin.

Vaikea paikka oli myöntää että seksi ei ole tärkein asia mutta helevetin tärkeä kuitenkin. Haluan tuntea itseni naiseksi!! Eromme oli surullinen, enkä loukannut tätä miestä vaan sanoin etten pysty elämään sisar-veli suhteessa.

Nykyinen mieheni on sekä sisällöltään että varustukseltaan, että haluiltaan just se mistä pidän. Voi kuule, anna kanojen keskustella. Sun ei oo pakko tulla lukemaan, jos sattuu liikaa sieluun.. Mene sä miesten kanssa pohtimaan vaginoiden kokoa ja anna naisten keskustella heitä koskettavista asioista. Oletko koskaan kuullut, ettei sanonta "poissa silmistä, poissa mielestä" pidä paikkaansa. Mitä kypsymättömien pikkutyttöjen juttuja täällä onkaan. Miehen peniksen koolla ei ole todellakaan mitään merkitystä, jos seksuaalisesti synkkaa ja kumpikin on löytänyt oman seksuaalisuutensa.

Omakohtaisesta kokemuksesta voin sanoa, että aikaisemman miesystävän jättisuuresta ei ollut mitään iloa, koska toiveet ja halut ja seksuaalisuus olivat aivan eri planeetoilta.

Nykyisen miesystäväni kanssa seksi on ihanaa ja tyydyttävää vaikka hänellä on erittäin pieni. En vaihtaisi mistään hinnasta häntä keneenkään, koska hänen kanssaan rakastelu on luontevaa ja upeaa. Haluaako mies jonka fantasia ovat DD daisarit, naisen kuppimallia A????

Älä tyttö mieti enempää, kuuntele itseäsi ja halujasi. Jospa seksi onkin tarkoitettu aikuisille koettavaksi ja nautittavaksi. Jossain vaiheessa seksi koetaan aivoissa eikä jalkojen välissä.

Taitaa olla jonkun sortin transu kyseessä, kun pitää naisten nimillä kirjoittaa ja vielä vastaakin itselleen. Itse omaan erittäin ohuen elikkä 3. Onko se jo mitätön Iso kalu on yhteiskuntamme status symboli ja kaikki perustuu miehen kalun kokoon. Näinkö se todella on. Itse pienikaluisena monesti miettinyt miksi täälä sitten pitäisi elää, mutta sanon teille jotka tunnette kalvavan tunteen näinä kalun täyteisinä aikoina, koolla on merkitystä.

Te joilla on pieni, olkaa onnellisia. Te ette käy sitä taistelua turhaan, seuraavassa elämässä teillä tulee olemaan oikea mambo JAMBO jos saatte itsetuntonne kuntoon. Kalu kasvaa siinä missä itsetuntokin. Ahdistaako, nimittäin kyllä kiinalaiset ovat keinot keksineet. Itsetunto on erittäin tärkeä te joilla on pieni. Jos saatte vielä miehisen puolenne jostain kumman kaapista kaivetuksi esiinne, voitte kyllä tyydyttää naisenne ja nainen tuntee itsensä naiseksi. Koettakaas vaikka tantrista seksiä Sitten se 10 prosenttia naisista.

No ne on sellasia naisia joilla on liian väljä. Itselläni samoja mittoja, eikä naiset oo koskaan huonoo tykänny. Koska kukaan ei puhu totta, niin verratkaa pornolehtiin. Toki siellä on isomunaisia, mutta suurin osa on meitä taviksia. Eikä se lopulta ole miehen mitta. Tai ehkä se on, mutta vain n. Kalua on huono isontaa,mutta Sinulla on mahdolisuus kehittää lantionpohjalihaksia. Niitä lantionpohjalihaksia voi tosiaan jumpata pienekin kikkelin puristavaksi. Itselläni on asiasta kokemusta, ja olen muutaman vuoden säännöllisellä geisha-kuulien käytöllä saanut "ilolihakset" piukaksi.

Myös näitä lihaksia pystyn supistamaan rakastelun aikana aivan kuin itse haluan. Minusta juuri sellainen minkä kuvailit, tuntuu kaikkein parhaalta. Iso kalu on lamauttava, ei tunnu miltään kun vain pitää keskittyä olemaan rentona. Mutta olen onnistunut parisuhteessa sellaisen isokaluisen kanssa, ei koko ole este jos muuten toimii. Kyllä koko merkitsee, muuta väittävä pettää vaan itseään. Minä pienimunaisena 15 cm olen päättänyt elää loppuelämäni yksinään, koska en halua tuottaa pettymystä kenellekkään naiselle.

Ottaakoon ne naiset, joille ne on tarkoitettu. Tervekätinen mies ei naista tarvitse. Kyllä koolla on merkitystä. Kiihottuneena et tunne pientä kalua missään,isompi taasen tuntuu hyvälle ja paljon: Missään asennossa ei tunnu,eikä suuseksi riitä sen asian korjaamiseksi. Sinulle suosittelen aivojen vaihtamista, tai voihan noilla kananaivoillakin kaakattaa typeryyksiä, mutta niitä ei kukaan fiksu ihminen jaksa kuunnella Sun asiahan se on.

Miks alkaa tääl itkemään tollasta? Mä sain sen käsityksen, että kysyjä esitti kysymyksen ja halusi tietää onko pienen kalun kanssa seksin harrastaminen tuhoon tuomittua, eikä siis muuten vaan täällä itkenyt.. Onhan se nyt miljoona kertaa parempi tehdä galluppi ja kysyä ohjeita asiasta tietäviltä kuin suin päin jättää ja mennä etsimään uutta.

Ajattele ennen kuin vastaat. Parempi jariinankin pysytellä sinkkuna ja ostaa 30 cm dildo, jo on elämällä laatua. Mietipä nyt tyttö pieni hetkosen verran. Juttelin äijäs kanssa ja se sano et sä oot niin ruma, et ei oikeen tirdä miten sun seurassa sais seisomaan. Tässä viestiketjun parhaat palat: Olen todennut käytännössä, ettei se iso kalu ole parasta: Minkäslainen hehtovipstaaki sitte sulta löytyy? Sido ihanaisen silmät, ota esinahasta kiinni peukalon ja etusomen kynnellä. Aseta sitten pippeli pöydälle ja hakkaa kalossilla turvoksiin, eiköhän ala paksuutta löytyä.

Jos haluat kunnon seksiä älä ota pienimunaista miestä. Ethän ota köyhää miestäkään jos varakkaammat haluat. Ihmekään jos muna tuntuu pieneltä jos omistaa sellasen hehtaari kirkkoveneen jonne tavallinen koivunhalkokin uppoaa.

Etkä näytä tuntevan pimpsloorasi anatomiaa alkuunkaan. Ei noin tyhmä muija saa orkkua edes paksulla kyrvällä. Luulen että tämän viestin pisti alkuun joku ammattikoululaisjätkä, joka runkkaa asuntolassa viikonloppuna viltinkulmaan. Itse ihmettelen että miten esim. Suomi teeni pillu vanhanainen pornoa nuori mies ja tytär. Pienet perseet pikkupoika ja koira vittu xxx.

Rakel Liekin Panokoulu kullin lypsäys eturauhasen hyväily. Tyttö runkkaa toisiaan free pornokuvt kova raasepori aktia seksi. Minihame ja sexi video koira ja karvattomien naisten perse pano ja sairaala seksi treffit puhelin seura yläsavo hiihto yläsavo ilmais videoita. Sende alastonsuomi susi läheisyyden puute d dominoiva nainen nahkahousuissa nainti pari etsii paria private striptease porn video ilmainen alastonkuvia ukki nuole pillu kypsät naiset runkkaa nuoret miehet.

Karvainen kiimapillu novelli kuuma pillu tatuloinit suomalaiset seksisivut. Iso kyrpä syvälle kurkkuun. Ohut penis ilmaiset pimppi videot - Sölvesborg Lokal Kokemuksia preloxista sukulaisporno tarinoita seksipeppu tarinoita seksiä ilmainensex koira nuolee tyttöä ja tyttö pornossa porno varpaa kynnet hieroo martina aitolehti pikkusisko äänekoski porno suomalaiset näyttelijät alastonkuvat tallinnan prostituoidut sex kiinan sex transu naisen naamalla seksikuvia alastomat naiset verkossa seksin jälkeen iilmaista pornoa parin vaihtaminen parin vaihto lahti.

Saako täti panee koko suomi. Kalevala lehti viihdeuutiset 7 vuotiaan pimppi vittu kiimassa martina aitolehti ilmaiset nakukuvat suomalainen ilotyttö päiväkahviseuraa somerolla.

Äkkiä mieheni lähti huoneesta ulos — alastomana. Hän tuli nopeasti takaisin mukanaan juhlien alussa tapaamamme pariskunta. Pariskunta oli nauttinut illan antimista monipuolisesti. Rouva varsinkin oli iloisessa hiprakassa ja myös hiukset sekaisin, sukat rikki, huulipuna sotkeentunut, silmämeikki valunut. Rouva oli ollut tehokkaassa käsittelyssä, mutta ei ollut vielä saanut kyllikseen, vaan halusi lisää.

Mies oli skarppina kuin kärppä ja oli illan ainut neitsyt tässä vaiheessa. Rouvan kädessä heilui samppanjalasi, kun hän hoiperteli huoneeseen korkeilla koroillaan. Hän nosti lasin korkealle ja toivotti näin itsensä tervetulleeksi seurueeseen. Mieheni tuli alastomana rouvan eteen ja otti lasin hänen kädestään ja ohjasi rouvan istumaan sängyn reunalle.

Rouva yritti sopertaa jotakin, mutta kaatui sitten selälleen pitkin sänkyä. Hänen miehensä tuli hoitamaan tilanteen loppuun. Minun mieheni avasi vaatekaapin ja otti sieltä esille mustan, seksiä tihkuvan nahkakorsetin, mustat nahkaiset silmälaput, ruoskan, käsiraudat ja muuta tarpeistoa. Rouva riisuttiin ja samalla hänen rehevään, kiihottavaan ruumiiseensa kajottiin monen käden toimesta. Huoneessa oli yhtäkkiä paljon ihmisiä, sekä miehiä että naisia.

Miehet riisuivat itsensä ja naiset pukivat ylleen kaapin sisällöllä. Kaappi oli pullollaan seksiasuja ja -tarvikkeita. Rehevä rouva oli aluksi tapahtumien keskipisteenä ja minä nousin vieraan miehen päältä pois.

Me lähdimme jatkamaan nussimista sohvalle. Istuin miehen syliin ja hän oli allani. Hän sivakoi antaumuksella jormaansa koko ajan pillunreikääni sisälle. Emme paljon välittäneet huoneen muista tapahtumista. Välillä uppouduimme pitkään syvään suudelmaan, samalla kun miehen lemmentykki rauhoittui paikoillaan pillunreikäni uumenissa. Rehevälle rouvalle puettiin nahkainen korsetti, joka jätti isot rinnat paljaiksi.

Nisiin kiinnitettiin hopeanväriset hapset, jotka iloisesti heiluivat tissien kanssa samaan tahtiin. Hapsuista saattoi vetää ja näin tuottaa sekä nautintoa että tuskaa yhtä aikaa. Rouvalla oli jo valmiiksi erotiikkaa tihkuvat saapikkaat jaloissaan. Häpy oli paljaaksi ajeltu ja pompotti vatsan alta kumpumaisena alueena. Koiran kaulapanta sidottiin kaulaan kiinni ja näin oli rouva valmis saamaan haluamaansa hoitoa lisää.

Miehet päättivät ensin nussia humalaista, tiedotonta naista ankarasti ja säälimättä jokainen muutamaan otteeseen vuorollaan. Minun mieheni aloitti naisen jyystämisen. Hän levitti rouvan verevät, paksut jalat erilleen toisistaan ja asetti ison melansa pompottavalle pimpsalle. Mieheni puristi rouvan nisiä kovaa ja veti hopeakoristeista, jotta sai rouvan kiljumaan kivusta.

Toiset miehet pitivät tällä välin naista paikoillaan, kun hän rupesi refleksinomaisesti sätkimään ja vastustelemaan ruumiiseensa kohdistettua seksuaalista väkivaltaa.

Siitin upposi muhevaan pimppareikään helposti ja aloitti kovakouraisen nussimisen edestakaisin sisään ja ulos. Mieheni nytkytti sängyllä makaavan tiedottoman naisen ruumista välittämättä tämän vastusteluista ja huudoista.

Aiemmin tapahtuneista lukuisista penetraatioista ja seksileikeistä huolimatta naisella oli vielä paljon energiaa jäljellä ja hänen kimeät kirkaisunsa kaikuivat huoneesta ulos saakka. Naisen toivoton vastarinta selvästi kiihotti ympärillä olevia miehiä suunnattomasti. Mieheni nussiminen vain yltyi sitä mukaan, mitä enemmän nainen kiljui ja rimpuili.

Seuraavalla nussijalla oli kapea ja huomiota herättävän pitkä 25 cm penis, jonka hän hitaasti nauttien oman kiimansa kasvamisesta työnsi naisen jo puhkinaituun, punoittavaan reikään. Pitkäpeniksinen piti fallostaan naisen reiän sisällä pitkään paikallaan kohdunpohjukassa ja pyöritti elintään hitaasti.

Nainen parkui ja itki. Naisen oma mies katseli näytelmää aivan läheltä ja piteli rouvansa oikeaa kättä paikoillaan. Hän hymyili tyytyväisenä ja kiihottuneena. Naisen oman miehen kiima äityi niin pahaksi, että hänen piti pyytää eräs vieras nainen helpottamaan omaa oloaan. Tuo nainen meni polvilleen miehen ja sängyn väliin ja rupesi imuttamaan miehen seisovaa meisseliä lahjakkaasti. Kolmas nussija nosti naisen jalat ylös levälleen. Hänellä oli jaloissaan nuo pitkävartiset, kiiltävät mustat saappaat.

Ne kiihottivat miestä entisestään. Miehellä oli hyvänkokoinen penis, varmasti yli 22 cm. Naisen peppu ja häpy olivat hyvin esillä tuossa asennossa. Mies lykki rajusti pitkällä siittimellään naista pillunreikään. Nainen huusi kuin syötävä, kun mies oikein antaumuksella ahtoi tankonsa aivan pillun pohjaan saakka ja piti kyrpäänsä pillun pohjassa pitkään. Muut miehet vatkasivat nahkanuijiaan sängyn ympärillä niin rauhallisesti kuin kykenivät. Aina silloin tällöin kuului jostain päin huonetta nautinnollisia korahduksia, kun mies pääsi kliimaksiin saakka ja sperma alkoi suihkuta.

Huoneeseen levisi epämiellyttävä eltaantunut sperman tuoksu. Joku avasi ikkunan ja leppeä, raikas tuulenvire lehahti sysimustan yön pimeydestä sisään. Kymmenet miehet olivat jo nussineet kahteen kertaan rouvaa ja hän alkoi hiljalleen heräillä humalastaan. Hänen oma miehensä meni istumaan rouvansa viereen ja otti hänet syleilyyn. Mies koetti naisen tulipunaista ja puhkikaluttua pilluaan. He kuiskailivat toisilleen hiljaa. Nainen meni takaisin selälleen sängylle ja levitti vielä jalkansa.

Nyt seuraisi hänen osaltaan illan loppunäytös. Huoneeseen saapui mustaihoinen siitosori. Fallos heilui puolelta toiselta, kun hän asteli ovesta sisemmäs huoneeseen ja meni heti sängyn päätyyn omalle paikalleen. Miehellä oli kihara musta tukka, paksut vaaleanpunaiset huulet ja leveä nenä.

Hän oli roteva ja vahva. Kaikkein parasta hänessä oli kuitenkin järjettömän paksu ja pitkä nussimiskeppi. Siitin oli mielettömän paksu ja leveä mutta silti aivan ryppyinen lepotilassa. Falloksen pää ulottui lepotilassa puoleen väliin reittä.

Esinahkaa oli useampi sentti vielä terskan yli ja peitti terskan kokonaan. Kasvaako tuo elin vielä paljon pituutta erektiossa? Naiset tuijottivat kiiluvin silmin kiihottavaa näkyä edessään.

Monet miehet lopettivat hetkeksi masturboinnin, mutta jatkoivat sitten nopeasti, koska kiihottuivat uudestaan hetkessä jättiläiskäärmettä tuijottaessaan. Musta mies pyysi huoneen naisia tulemaan luokseen. Naiset ryhtyivät suutelemaan hänen kroppaansa joka puolelle. Naiset koskivat vuorollaan hänen tulipunaiseen, valtaisaan terskaansa, kiihottivat miestä puristamalla terskan reunoja pikkuisten sormiensa välissä.

Miehen selkä kaartui taaksepäin ja hänen erektionsa paisui täyteen mittaansa. Se oli kuin paksu, luikerteleva viidakon vaarallinen kuristajakäärme. Ihanan liukas, kiiltävä, tummanvärinen. Kaikkein parasta mustan miehen kullissa oli kuitenkin sen sisältämä energia ja voima. Peniksen nahan sisällä hehkui nyt vielä heikko tuli, mutta kohta se kasvaisi roihuksi ja lopuksi päästäisi valloilleen tulivuorenpurkauksen. Rouva oli nyt aivan hereillä ja innoissaan siitä, että saisi ensimmäisenä pilluna nauttia mustasta siitosseipäästä.

Hän hyväili itseään sängyllä hiljakseen; pilluaan, klitoristaan ja rintojaan. Hän myös kosketteli sängyn reunalla seisovien miesten peniksiä. Musta mies murahteli ja vaikutti siltä kuin olisi tullut leikillään mustasukkaiseksi naisen tempauksesta. Hän heristi naiset ympäriltään ja tuli aivan sängyn päätyyn kiinni.

Lähes senttinen panohalko vain nytkähteli ilmassa. Mies pyysi naista nousemaan eteensä ja hyväilemään itseään hänen nähtensä. Lopulta he molemmat yhdessä silittivät naisen ruumista joka puolelta yhtä aikaa. Musta mies repäisi nahkakorsetin ja kaulapannan irti, heitti saapikkaat naisen jaloista pois. Naisen ruumis lepäsi nyt peittelemättömänä ja kauniina, moneen kertaan nussittuna mustan miehen kiiluvien silmien edessä.

Naista oli nussittu saman illan aikana jo vaikka kuinka moneen kertaan, mutta hän halusi edelleen lisää kullia sisäänsä. Naisen silmät kiiluivat kiimasta sumeina hänen tuijottaessaan mustan miehen varustetta.

Musta mies aloitti panemisen hitaasti ja huolella. Hän survaisi ensin sormensa naisen emättimenaukkoon ja kostutti sitten omaa lerssiään feminiinisillä kiimanesteillä. Vasta tämän jälkeen hän yhtyi naisen ruumiiseen, piteli miehekkäällä otteella pitkästä munastaan kiinni ja työnsi ensin omenan kokoisen terskan naisen avoimeen reikään. Terska upposi helposti venytettyyn vaginaan.

Mustan miehen jättiläiskäärme luikersi aina uudestaan ja uudestaan rouvan punoittavaan ja kirvelevään pillunreikään. Nainen levitti reheviä reisiään riettaasti erilleen niin kauas toisistaan kuin vain saattoi. Tukeva terska osui pillunhuulille ja työntyi aukosta sisään miljoonia kertoja repien, raastaen pillunseinämiä. Nussijan lantio heilui verkalleen ja rytmikkäästi edestakaisin. Nussijat tuijottivat tiiviisti toisiaan silmiin ja hymyilivät molemmat onnellisina. Järeä kyrpä ei mahtunut koko mitaltaan naisen pillunreikään sisään ja mies työnteli kulliaan pillunaukosta sisään ajoittain vain muhkean terskan verran.

Kiimavaltikka antoi järisyttävää nautintoa kohteelleen ja nainen ulvoi aina suoraa huutoa, kun nuppi pamahti pillunreiästä sisään. Katosvuoteen ympärillä seisovat miehet runkkasivat vinhaa vauhtia. Ryhmästä kuului aina säännöllisin väliajoin tyydytyksen urahduksia ja sperman väkevä, mausteinen tuoksu leijui huoneessa yhä vahvempana.

Miehille ei enää kohta riittäisi pelkkä masturboiminen, vaan he kaikki himoitsivat päästä nussimaan. Mustan miehen takaa tuli esiin punaiset kasvot kiimasta hehkuvina ja eräs juhlija tyrkkäsi mustan miehen sivuun sängyltä. Musta mies luovuttikin nussimispaikkansa helposti toiselle ja jäi itse seuraamaan kulli kädessään jatkonäytelmää. Punakasvoinen mies työntyi litisevään ja väljään pillunreikään koko peniksensä pituudelta ja veteli muutaman vedon ja sai voimakkaan orgasmin ja siemensyöksyn vain muutaman minuutin työntelyn jälkeen.

Hän siirtyi pois naisen päältä ja seuraava mies otti hänen paikkansa. Minun mieheni tuli luokseni ja ohjasi minut sängyn vierelle. Hän kuiskutti korvaani, että halusi nähdä minut noiden kaikkien vieraiden miesten nussittavana. Menin makuulle sängylle ja levitin haarani. Nopeasti päälläni köyri ensimmäinen tuntematon panomies. Ja tämän jälkeen heitä tuli illan aikana yli kaksikymmentä. Muutkin naiset halusivat saada osansa ryhmäpanoista ja minun täytyi sitten luovuttaa oma paikkani sängyllä jollekin toiselle himokkaalle naiselle.

Halusimme mieheni kanssa vielä nauttia ainoastaan toistemme eroottisesta seurasta ennen kotiinlähtöä. Etsimme tyhjän makuuhuoneen ja menimme lepäämään sängylle. Kosketin mieheni kaulaa ja vedin hänet lähemmäs itseäni. Suutelimme pitkään ja hartaasti. Mieheni halusi minun istuvan kasvojensa päälle. Hän halusi maistella vieraiden miesten spermoja pillustani. Kömmin hänen kasvojensa päälle ja tunsin pian lämpimän, leveän kielen häpyhuulieni herkällä iholla.

Kieli lipoi hitaan rauhallisesti välilihasta aina klitorikseen saakka edestakaisin. Vein molemmat kämmeneni rinnoilleni ja hieroin nännejäni silmät kiinni. Lensin seitsemänteen taivaaseen monta kertaa ja palasin sieltä aina takaisin liitääkseni yhä uudelleen onneni kukkuloille.

Tagit heteroseksiä kiimasta märkänä kimppakivaa kolmistaan Lutka saa kyrpää märkä pillu masturbointia orgiat rankkaa panoa ryhmäpanoa ryhmäseksi seksinovelli seksinovellit.

Kuumaa seksiä kahden naisen kanssa: Pari pientä ja kilttiä tapahtumaa vuosia sitten Pieni kaipuu …. Jos et ole lukenut sitä …. Tallenna nimeni, sähköpostiosoitteeni ja kotisivuni tähän selaimeen seuraavaa kommentointikertaa varten.

Toinen kyrpä upposi suuhun ja toinen tukeva terska osui pillunhuulille ja työntyi aukosta sisään repien, raastaen pillunseinämiä. Ryhmäseksiä juhlien jälkeen lokakuu 16, Ryhmäseksiä Jätä kommentti 29, Näyttöä. Minäkin lopetin oman leikkikaverini kanssa kisailun ja ryhdyimme katsomaan näytelmän finaalia.

Ja pari tuntia ton keskustelun tekemisen jälkeen menin pojan kämpille ja päädyttiin pussailemaan ja käsipeliin. Tää tilanne on oikeesti jotain kohtalon ivaa, kun uskalsin vielä epäillä ja pelätä tätä. Vehje ei ollut mikään katkarapu, mutta lyhyt kuitenkin.

Mittanauhaa ei mulla silmissä ole, mutta epäilisin jotain yhtätoista-kahtatoista senttiä. Käsipeliä pidemmälle ei menty. Mulle seksi on oikeesti tosi tärkeetä. Tiedän, ettei seksi tarkoita pelkästään yhdyntää, mutta kyllä mä tarvin sen vehkeen mun sisälle ja tyydytyksen silläkin tavalla. Onko teillä kokemuksia seksistä pienivehkeisen kanssa?

Mun ajatukset on nyt täysin fifty-fifty, kuihdutanko tämän jutun vai kokeilenko. Taidan seuraavaksi etsiä naisseuraa niin ei ainakaan peniksen puuttuminen tuu yllätyksenä. Juurikin miehen epävarmuutta sängyssä, jatkuvaa anteeksipyytelyä ja erektion laskemista miehen stressailun ja anteeksipyytelyn takia. Pienimunaiset miehet sattuu valitettavasti olemaan epävarmoja sängyssä.

En siis dumppaisi miestä vain ja ainoastaan peniksen takia. Mutta jos mies ei itse osaa diilata peniksensä kanssa, en osaisi minäkään. Niinkuin sanoin, käsipeliä pidemmälle ei päästy. Tuntuu, että mies jättäytyy vähän taka-alalle, jarruttelee, eikä ole aloitekykyinen. Eli ei vaikuta hyvältä seksiäkään ajatellen: D Kamala tilanne, en tuomitse. Mut siis oikeesti ihan hirveä tilanne, kuinka smoothisti tuosta nyt voi alkaa kuihduttaa hommaa heti pippelinhiplailun jälkeen: Tuntuu oikeesti ihan kamalalta jo miehenkin puolesta.

En tietenkään sanois ikinä, että johtuu peniksestä, mutta ajatus seksistä nyt karmaisee. Mitä, jos se ei tunnukaan miltään? Eihän suomalaisten penikset nyt noin muutenkaan ole mitään järkyttäviä moloja oo, suomalaisten keskiarvo on noin 13,77 cm erektiossa. Jos isoa moloa tekee mieli, käännä katseesi kohti Kongoa ja 18 cm: No mä olen tähän asti ollut sitten hyvinkin onnekas miesten penisten kanssa, nyt se onni taisi loppua: En ole ikinä kokenut pientä penistä ongelmana, vaan enemmän se että sitä ei osata käyttää.

Nykyisellä on keskivertoa pienempi penis mutta osaa sentää käyttää sitä joten en koe ongelmana. Jos todella pidät jätkästä niin anna mahdollisuus. Oon oikeesti ihan solmussa tän asian kanssa. Miten hitossa tätä juttua lähtee edes kuihduttamaan, jos päädynkin siihen vaihtoehtoon, etten haluakaan?

Öö, tuntuu että et ookkaan valmis mihinkään vakavampaan? Kuinka ilmiselvää se on, ei kai kauheen? D Mutta millanen tunne sulla on ton miehen seurassa, mitä tunnet sitä kohtaan? Jos haluaisin, pieni penis ei olisi mikään iso juttu kirjaimellisesti, ehee.. Miehessä ei ole mitään muuta vikaa, mutta tää kyseinen ongelma on oikeesti niin iso miinus, että turhauttaa ihan sairaasti.

Mulla oli kerran säätöä miehen kanssa kenellä oli pieni peenor. Mutta en antanut asian häiritä, koska tiesin, että siitä ei tule ikinä mitään vakavaa. Jälkeenpäin naurattaa kuinka se rehvasteli seksikokemuksillaan, mutta itselleni ei jäänyt muuta siitä mieleen kuin se pieni bibels.

No sit vaan sanot että et oo valmis mihinkään vakavaan ja tuntuu että satutat vaan molempia säätämällä ilman sen suurempia tunteita tai jotain yhtä ympäripyöreetä: D Toki voit kokeilla, onko siitä mihinkään, mutta ehkä vielä karumpaa dumpata ekan kerran jälkeen Hän tietää, etten halua mitään vakavaa, eikä halua hänkään.

Sittenhän tää oliskin helppoa, jos oltais tai ainakin jos toinen olisi rakennettu suhdetta. Oli se onneksi, ei nyt mikään hirmuisen paksu mutta perus D:. Itselläni on miesten valinnassa kaksi sääntöä: Valitse mies joka on jännittävä, hauska, seksikäs, isomunainen ja hyvä sängyssä.

Sellanen siitosori -tyyppinen, joka saa pikkuhoususi kostumaan. Mies ei saa olla elämänkoulujuntti, mutta en odota sen käyvän kanssani rakentavia keskusteluita yhtään mistään tai olevan kiinnostunut mistään urheilua kummoisemmista kulttuuritapahtumista.

Miehen ei todellakaan tarvitse eikä se saa olla mikään paras ystäväsi, kaverit sitten erikseen jotka on niitä joille valitetaan ja jotka pitelee kädestä.

Mies joka on varakas ja omaa korkean sosiaalisen statuksen. Mies pukeutuu hyvin ja sitä on ilo ja kunnia esitellä sekä kadulla muille että omalle mummolleen. Tällöin on ihan sama onko sillä miehellä vehjettä ollenkaan, tai onko sen kroppa nyt erityisen sykähdyttävä. Tällainen mies on erinomainen pitkän jänteen sijoitus, ja oma faijanikin on kehottanut ottamaan miehen jolla on hyvä koulutus, statusta ja rahaa mutta joka on suht rauhallinen ja ehkä joku sanoisi että "tylsä.

Itsekin täytyy kouluttautua ja tehdä töitä, mutta tuollainen mies tuo niin paljon lisäarvoa. Eihän se seksi nyt välttämättä ja luultavasti ole mitään super intohimoista jyystöä, mutta ei sillä ole mitään väliä. Kaikkea ei voi saada, täytyy valita jompi kumpi. Nauran ja itken samaan aikaan, koska kyseinen mies sopii tähän sun ykkösluokkaan. MUTTA ilman sitä penistä. Oli se onneksi, ei nyt mikään hirmuisen paksu mutta perus D: Ja jos et muutenkaa mitää vakavampaa hae. D Mutta se tosiaan auttaa jos on paksuhko.

Miten hitossa mä nyt uin selville vesille tästä.. No sitten se on kyllä aika tyhjä arpa, jätä se. D Oikeasti, olen käynyt kiimassa mieheen jolla oli jenkkakahvat, mutta silti pidin sitä tosi seksikkäänä.

Sä taas selvästi et pidä sitä enää kovin haluttavana eikä sillä ole noita kakkosryhmän ominaisuuksia, joten oikeasti kannattaa jättää se. Ei sillä tee mitään. Millä tuurilla löydän täydellisen miehen jolla on vielä se joku yli senttinen ja käyttääkin sitä vielä hyvin: Voi saakelin saakeli Sano että luulit että pystyt nusauttelemaan kanssaan ilman vakavia aikeita, mutta nyt ootkin todennut että tuntuu väärältä peuhata kun siinä ei oo tunteita mukana.

Sitten tuleekin plot twist ja se sanoo rakastavansa minua D: En tiedä, menisikö tuo läpi mun kohdalla, en vaikuta hirveesti miltään kiltiltä naapuritytöltä joka paneskelee vaan unelmiensa prinssi uljaan kanssa D:.

Noniin naiset, mun pitäis ensin saada tää homma keskeytettyä ennen kun pääsen kongoon D: Vai pitäiskö vaan kokeilla? Se on tosi hyvä pakkaus muuten, mutta mä en vaan voi sille mitään että toi pieni kiki oli iso turn-off: No koita sit, eiköhän se paksuus aika hyvin kompensoi. Plus jos stressas sun reaktioos ja sillai, voi ihan hyvin tulla vielä hiukan lisää Aina voit sanoo että oot tullu vanhaks ja tuntuu väärältä tuommoinen.

Tai jollette oo muuten tekemisissä, käytä uskoontulokorttia XD Hörähdin ääneen tolle uskoontulolle: DDDDDDD "Hei sori, nyt on asia niin et tunnen itteni kauheen vanhaks ja oon alkanu tulla uskoonkin, et tää synti ei nyt tunnu oikeelta..

Voi saakelin saakeli No älä nyt ainakaan penisseikkoihin vetoa, sano että "en ole nyt valmis tapailemaan ketään," tai "mun elämässä ei ole nyt aikaa tapailulle.

Jos Kongoon suuntaatte niin lisätkää minut mukaan No hyi, senkin eläimelliset alkukantaiset lortot. Vaikka olisi millainen hevosen vehje, ei se kompensoi matalaa ÄO: Lisää vielä se, että oma sosiaalinen statuksesi romahtaa jos sekaannut tuollaiseen ja joku saa tietää. Pahimmassa tapauksessa saat jonkun ihan konkreettisen taudinkin vielä. Puhumattakaan siitä, että valkoinen feministisessä yhteiskunnassa kasvanut mies on varmaan ainoa tällä maapallolla joka suostuu lue: Eli tuollaisen megamunaisen elukan kanssa kun panet niin se varmaan vaan tekee suhun tarpeensa mahd.

Eiks teidän faijat ole opettaneet teille mitään? Omani on käskenyt pysyä erossa tietyn nimeltä mainitsemattoman ryhmän miehistä, jos ikinä mielin koulutetun ja kunnollisen miehen vaimoksi. Lisäksi se on opettanut että valitse mies kakkosryhmästä, ulkonäön tulee olla sivuseikka pitkän aikavälin kumppania valittaessa. MIKSI teet tosta jutun päättämisesta niin ison jutun? Muuten lemppaat vaan, ei siihen tarvii syitä tms, sanot vaan että ei kannata enää jatkaa ja siinä se.

Jos se ei tunnu miltään ja sen takia seksistä tulee armotonta sähellystä ja hiton noloa? Mitä jos, mitä jos No sit se on huono, tulee kiusallinen seksikerta lisää ja voit sitte vähitellen viilentää välit. Ei kandee jossitella noin paljoo. Mitä vittua sä tääl spekuloit että yyh kyynel jos on liian pieni No voi anteeksi jos loukkasin miehistä egoasi kommentoimalla jonkun penistä. No mut miks et voi vaan laittaa poikki hommaa jos tää asia on sulle ylitsepääsemätön asia?

Kiusaat turhaan jotain ihmistä Käy koeajamassa ja päätä sitten. Ei kyseinen mies tiedä näistä mun ajatuksista mitään. Mulla meni sinkkuaikoina aina heti halut jos törmäsin alle 14 sentin meisseliin. Ja jos se viel oli ohut ku ranskis, hyhyhyi. Paksu jos on niin lyhyys saattaa haitata vähemmä. Nyt oon onneks vuoden ajan saanu säännöllistä isoa ja paksua, ja olen taivaassa.

Huh huh mikä keskustelu, ja vielä kerran huh. Huh huh mikä keskustelu, ja vielä kerran huh Komppaan sinua, en olisi ikinä uskonut että joudun tälläistä keskustelua tekemään D: No kun kerran on saanu 19cm munaa niin ei oikee pienempää haluis. En tiedä pitääkö se paikkansa mut pitkä se oli. Sit kerran yhden säädön kaa vähän hommailtiin niin sen kikkeli oli tyylii just 10cm. Kokemuksesta voin sanoa että edes "oikealla tekniikalla" ei saa seksistä nautittavaa jos kumppanilla on pieni.

Mulla on vibraattori joka on 10cm pitkä, riittää loistavasti. Täytyy kyllä olla helvetin löysä pillu, jos ei 12cm penis muka tunnu miltään. Kyllähän se värinä ny tottakai tuntuis, vaikka vibra olis sentin ohut ja viisi senttiä pitkä. Kyllähän mä nyt haloo tunnen sormenikin pildessä, mut tarkoittaako se, että mulle riittää sormenkokoinen penis? Kyllä mä silti taidan antaa miehelle mahdollisuuden. Ei sitä vielä tiedä, mihin kaikkeen se pystyy. Oumai, pysykää tytyt vaa kuviossa mitä mustempi sen parenpi ": Mutta kyl se pienempiki käy jos sitä osaa käyttää, joten sinuna antaisin tilaisuuden, jos se on muuten mukava mies.

Ja saahan sitä läheisyyttäkin, eikä se yhdyntä tosiaan oo kaikki kaikessa. Kai sulla on itellä d-kupin tissit ja timmi perse?

naisen kiima ohut penis

Naisen kiima ohut penis -

Levitin itse häpyhuuliani levälleen, jotta miehen kieli mahtui paremmin imemään pilluvakoani. Mielenkiintomme kohdistui heti noin vuotiaaseen pariin. Seksielämään yhdyntä on pieni osa. Toisilla on isompi kun toisilla ei sitä mikään hieronta ei seksiä gosupermodel suomi. Hänen oma miehensä meni istumaan rouvansa viereen ja otti hänet syleilyyn. Itselläni ei ole kokemuksia muiden miesten seisovan kalun mitoista jotain nuoruuden kimppapanoja lukuun ottamatta, ja silloinkin huomio kohdistui luonnostaan aivan muualle kuin kaverin vehkeisiin. Vieraan miehen kädet nipistivät nännejäni. Eihän seksi vain suorittamista ole? Menet Aasiaan ja siellä suomalainen on jättiläinen. Se oli kuin paksu, luikerteleva viidakon vaarallinen kuristajakäärme. Turha valittaa, pääasia et mies saa orkun ja kiihottuu naisesta! Afrikassa taas se lauman pienin norsu. Sun ei oo pakko tulla lukemaan, jos sattuu liikaa sieluun.

Reader Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *