Seksiä naisen kanssa naista nussitaan

seksiä naisen kanssa naista nussitaan

Vaikka naiset ovat sanoneet asiasta ja siitä on keskusteltu? D Ei kyllä voisi tapahtua kahden miehen välisessä suhteessa tai jäisi suhde aika helvetin lyhyeksi. Toisaalta ymmärrän miehiä tässä asiassa. Kun kyse ei ole omasta rakkaasta, niin ei sen toisen hoiteleminen enää kiinnosta, kun on itse jo saanut. Ja miksi kiinnostaisikaan, kun kyseessä on kuitenkin joku täysin tuntematon kännissä raahattu pano, laukeamisen jälkeen olisi kiva nukahtaa ja krapulakin voi alkaa painaa päälle.

Miksi edes pitäisi yrittää jonkun ventovieraan takia? Yhden yön jutuissa oma nautinto on kuitenkin kummallakin osapuolella kiikarissa, ei silloin hirveästi varmaan haluta alkaa hyväntekeväisyyttä harrastaa. Ei kun nämä ongelmat lyötyvät juuri parisuhteista. Eli yhdenillan jutuissa nämä ongelmat vasta suuret ovatkin. Kyllä on keskustelua ollut mutta asiat ovat näköjään kulkeneet yhdestä korvasta sisään ja toisesta ulos. Olen huomannut että heterosuhteet juuri seksiin liittyvissä asioissa ovat usein enemmän epätasapainossa ja ei niin tasa-arvoisia kuin esim homosuhteet.

No eivät ehkä olisi, jos siitä omasta nautinnosta osattaisiin pitää kiinni. Minä en ainakaan nussisi tyyppiä, joka ajattelee vain itseään. Jos ei kerta saa mitä haluaa niin eikö voi todeta kumppanille, että täytyy varmaan lähteä kattelemaan muulta Ehkä, jos ihan mikä tahansa pölvästi käy.

Mut kyllä kai miehetkin saavat, jos mikä tahansa lortto kelpaa. Lortoillakin on yleensä kriteerit, yleensä paljon korkeammat kuin mitä miehillä on naisten suhteen. Tietyn näköiset ja sosiaalisest kömpelöt miehet eivät saa ikinä keltään Mutta ehkä kyse onkin siitä, että naiset ei halua pelkkää kyrpää, tyypin täytyy olla muutenkin ihan ok. Miehet tuntien taas niille riittää pelkkä pillu, ihan sama kuka antaa. Ehkä koska suurinosalle naisille pelkkä "kyrpä pilluun" ei tuota orgasmia, eli tarvitaan muuta stimulaatiota joita harvemmin saa yhdenillan jutuissa.

Miksi ihailla sitä että saa helposti seksiä, kun useimmiten se tarjottu seksi on kuitenkin huonoa omasta näkökulmasta ettei itse tule, toisin sanoen mies ei osaa antaa orgasmia? En mä näe mitään pointtia juuri tästä syystä harrastaa jotain helposti saatavia yhdenyönjuttuja, voikun on epistä joo. Kuka täällä on ihaillut? Naiset saavat helposti seksiä mutta taas miehet saavat helpommin parisuhteen. Pelkään isojen poikien pippeleitä.

D Mul on kans sama fiilis, lähtisin yhdenillanjutustakin kävelemään vaikka kesken seksin mikäli toisen toiminta olisi huomautuksenkin tai ohjauksenkin jälkeen täysin itsekästä. Ei ole vaan tullut vastaan sellaisia, kaikki ovat kyllä antaneet mulle aikanaan nautintoa, oli sitten kyse yhdestä kerrasta tai useasta. Muutenkin sehän on seksissä ihan ilman tunteitakin olennainen juttu, että kiihottuu siitä että toinen kiihottuu?

En mäkään vaan halua maata siinä paikallaan olettaen että aah anna mulle nautintoa saat tästä itekin kun vaan tökit munaa sisään, ihan itselähtöisesti haluan aktiivisella toiminnallani pistää toisen kiemurtelemaan, mikä on todella kiihottavaa.

En ymmärrä ihmisiä joiden mielestä siis toisen saattaminen loppuun on vain jokin velvollisuus ja vastapalvelus joka seksissä vaan täytyy tehdä. Sinun nautinto on minun nautinto ja minun nautinto on sinun nautinto. Poikaystävänkin kanssa kun nussittiin ekaa kertaa niin ihan siitä lähtien se on mut innokkaasti tyydyttänyt ja tyydyttää edelleen.

Ja samoin sinkkuaikoina pelkät panot, toiset toki minun mielihaluihini matchaavammin kuin toiset, mutta yrittäneet ainakin ja mielellään kuunnellut ohjausta. Ja kun tän tajuaa, mä allekirjotan ton et naiset saa millon saan seksii jos vaan haluaa. Mut jos kattelee niitä jonneja, voi olla takuuvarma ettei ainakaa omaa tyydytystä saa.

Nojoo vähän huonosti muotoiltu, ei täältä ketään eikä nyt alotuksenkaan perusteella ole siis ihaillut. Mutta viittasin tohon että aloituksessa miehet kertoneet kuinka epäreilua se on että naiset saa seksiä niin helposti jne. Aa okei, sitten ymmärrän. No miehet osaavat olla aika ihmeellisiä kapistuksia. Ensin valitetaan kun kukaan ei anna, mutta sitten kun on naisia jotka harrastavat seksiä monien kanssa niin sitten tästäkin pitää valittaa kun "nainen on liian helppo".

Mistä sä tämmösen keksit? Miehet ovat omistushaluisia, vallanhimoisia ja kilpailuhenkisiä, kuten eläinkoiraat yleensä. Vaikka kyse olisi vain yhdestä panosta, on tyydyttävämpää ajatella, ettei kukaan muu koiras saisi napattua kyseistä naarasta.

Naaraita pitää myös saada enemmän kuin muilla koirailla on, jotta nämä voisivat nähdä, kuinka mahtava uros on kyseessä. Tällä tavalla ajateltuna miesten seksikäytös on melko yksinkertaista. Ehkä hieman yleistystä mutta koitan selostaa ja haluan tarkentaa että puhun ikäluokista Lyötyy huomattavasti enemmän miehiä jolle yhdenillan jutut ja seksisuhteet riittävät kun taas naiset monesti haluavat "enemmän". Jeanette menetti ainoan tyttärensä Tukholman terrori-iskussa: Tällaista on taloudellinen väkivalta - Avomies piti Henriettaa köyhyydessä, jotta tämä ei lähtisi suhteesta: Ei yksinäinen, mutta ulkopuolinen: Tanja, 43, on upea burleskitähti: Haluan opettaa naiset rakastamaan itseään.

Kati, 48, teki pitkän uran Nokiassa - on nyt konditoriayrittäjä ja ruokakirjailija: Keräsimme naislukijoidemme omakohtaisia kokemuksia naisiin kohdistuvasta seksuaalisesta halusta. Naisten halu naisia kohtaan kasvanut suuresti Suomessa. Tutkija naisten halusta toisiin naisiin: FINSEX-tutkimuksen mukaan yhä useampi ensisijaisesti miehistä kiinnostunut nainen tuntee vetoa myös muihin sukupuoliin.

Saamamme lukijakommentit tukivat tätä väitettä. Vaikka osa vastaajista suhtautuikin asiaan kielteisesti, tätä useampi kertoi omista kokemuksistaan tai haaveistaan. Olen vuotias nainen ja olen aina tuntenut vetoa niin miehiin kuin naisiinkin. Halut menevät kausittain, joinakin vuosina olen katsellut vain miehiä ja joinakin seurustellut naisen kanssa. Olen parisuhteissani lähes aina tapellut aiheesta, että tulen olemaan joskus naisen kanssa.

Olen todella kokeilunhaluinen sekä seksuaalinen nainen, ja tulen sen vielä kokeilemaan. Olen ollut kohta 17 vuotta miehen kanssa yhdessä, mutta seksiä olen harrastanut tänä aikana kuuden eri naisen kanssa. Pääasiassa miehet kiinnostavat, mutta kyllä se kahden naisen välinen intohimoinen seksi on vain niin ihanaa välillä! Olen ollut aina kiinnostunut miehistä, mutta olen huomannut nyt tässä vuoden sisään kiinnittäväni huomiota myös naisiin.

Opiskeluaikoinani [--] olen itsekin päätynyt harrastamaan seksiä naispuolisen ystäväni kanssa ryhmässä ja kahden kesken. Ja silti en koe olevani erityisen naisiin päin suuntautunut, miehet vetävät yhä pidemmän korren. Olen käsittänyt muutaman viimeisen vuoden sisällä olevani kiinnostunut myös naisista, vaikka olen teini-ikäisestä lähtien seurustellut vain miesten kanssa. Monia kertoja olen ystävättärieni kanssa petipuuhiin mennyt ilman sen suurempia tunteita heitä kohtaan.

Naiset kyllä tietävät paremmin kuin miehet, mistä nainen tykkää. Vaikka tutkimuksen havaitsema muutos seksuaalisessa halussa olikin voimakkainta alle vuotiaiden joukossa, saamamme vastaukset näyttivät, että myös vanhempien ikäpolvien asenteet saattavat olla muuttumaan päin. Mikä ettei kiinnostaisi, olen yksin, hyvännäköinen ja ikä vain 66 vuotta. Olen aiemmin ollut todella kiinnostunut vain miehistä, nyt se alkaa hiipua.

Tarvitset uudet uikkarit - tässä kaikki, mitä sinun pitää tietää niiden ostamisesta. Yli viisikymppinen nainen ja bikinit? Yhdistelmä toimii, ja nämä naiset todistavat sen. Mullistava keksintö lupaa ihmeen: Joudutko pitämään puheen kesän juhlissa?

Älä panikoi - näin selviydyt siitä. Näitä synnytyskuvia Instagram ei halunnut sinun näkevän. Mitä tapahtui povipommi Katie Pricen kasvoille? Daniel Ricciardo toisti iljettävän temppunsa Monacon ruhtinaan nenän edessä. Makwan Amirkhanin ottelussa on jättimäiset panokset - nyt täytyy piestä Jason Knight! Aki Samuli julkaisi karun kuvan yleisestä vessasta - suomii suomalaisten käytöstapoja: Onko tässä Haluatko Miljonääriksi -ohjelman kaikkien aikojen kiusallisin hetki?

Osallistujan paavi-vastaus saa Twitter-kansan sekaisin. Mika Häkkinen puhuu elämästään Monacossa: Syytteen saanut hissiyhtiön toimitusjohtaja Jouni Palosaari Kittilä-vyyhdistä: Kimi Räikkönen oli täysin tympääntynyt C Moren haastattelussa: Kaj, 68, poltti tupakkaa kolme askia päivässä - sitten tuli kauppareissu, joka muutti hänen elämänsä.

Orpo löysi varatien pois hallituksesta. Autojen piilotetut ominaisuudet - tiesitkö nämä? Baba Lybeck paljastaa Uutisvuotomuiston, josta on vaiennut - Vieraana ollut Elastinen keskeytti yllättäen nauhoituksen. Joukosta löytyi selvä voittaja. Tässä ovat tyhmimmät koirarodut - tyhmimmäksi rankattu muistuttaa kovasti kissaa. Avaimenperän ja asun avulla vihjeitä pyytänyt poliisi kiittää - nainen on nyt tunnistettu. Hotellihuoneen likaisimmat kohdat - viisi vaaranpaikkaa. Keihään superlupaus Oliver Helander loksautti leuat - Tero Pitkämäki katsoi videoita ja teki huiman arvion: Ajatko suhdettasi kohti eroa?

Näistä merkeistä sen tiedät. Kuusi työpaikaltaan siepattua naista löytyi Meksikossa kuolleena - ruumiit moottoritien varressa. Kodin paikat, jotka pitäisi tarkistaa edes kerran vuodessa. Rosa, 31, teki intiimikarvanpoistosta itselleen bisneksen: Humalainen mies jätti pienet lapsensa yöllä yksin kotiin, yksi kuumeessa ja toinen toipui leikkauksesta - päätyi itsekin yöllä sairaalaan.

Mäntyharjun kemikaalivuodon ympäristötuhoista uutta tietoa - ennuste: Meneekö tämä jo yli? Meghanin ja prinssi Harryn häät koristavat uima-asuja - kuva hääsuudelmasta intiimissä paikassa. Viisi asiaa, joita automyyjä ei haluaisi sinun tietävän. Oletko nähnyt tätä avaimenperää tai asua? Poliisi pyytää apua noin vuotiaan naisen tunnistamiseen Lapualla. Norsunluurannikko järjesti Miss Vamma -kilpailun: Taistelee vammaisiin kohdistuvia ennakkoluuloja vastaan.

Aitajuoksija Lotta Harala nappasi historiallisen sponsoripommin - urheiluvälinejätti teki aloitteen: Kruununprinsessa Maryn tyrmäävä paljettiluomus varasti huomion kuninkaallisia vilisevissä juhlissa: Räppärin 72 euron levynkansikuva on Whitney Houstonin kotoa - esittää kuolleen tähden huumehelvettiä.

Kremlin tiedottaja kertoo näkevänsä painajaisia Putinista: Älykaiutin kuunteli avioparin yksityiskeskustelun: Lähetti tallenteen miehen työkaverille. Maastopalot roihuavat ympäri Suomea - 10 hehtaaria metsää paloi Mynämäessä. Orlando Bloomin nakuilu sekoitti internetin vuonna - nyt tekee sen taas: Kyyneliin murtunut Liverpool-maalivahti julkaisi riipaisevan viestin: Imarteleva juhla-asu ja kesän kaunein mekko - nappaa asuinspiraatiota viikon tyylikkäimmiltä pukeutujilta.

Tämä mies hyppäsi sian selkään - lensi kuin leppäkeihäs. Prinssi Harry soitti ennen häitä kyynelehtivälle ex-tyttöystävä Chelsy Davylle: Tunteellinen puhelu oli lopullinen päätös suhteelle. Unohtakaa maakuntavaalit - SDP valmis eduskuntavaaleihin, jos sote ja hallitus kaatuvat perustuslakivaliokunnan lausuntoon.

Ylioppilasjuhlien kaunein mekko - 5 trendiä ylitse muiden. Mies vaati kaupalta rahoja takaisin käytetyistä naisten sandaaleista Venäjällä - suuttui myyjän vastauksesta ja hakkasi henkihieveriin - Ulkomaan uutiset - Meghanin ja prinssi Harryn häät koristavat uima-asuja - kuva hääsuudelmasta intiimissä paikassa - Viihdeuutiset - Chris Froome polki Italian ympäriajon voittoon - Muut lajit - Joukosta löytyi selvä voittaja - Digiuutiset - Sähköpyörällä ajetaan punaisia päin ja joudutaan onnettomuuksiin - tankokaahari on hyvin koulutettu nelikymppinen - Terveysuutiset - Nähdäänkö Salah sittenkin MM-kisoissa?

Lääkäri optimistinen diagnoosin jälkeen - Jalkapallo - Orpo löysi varatien pois hallituksesta - Pääkirjoitus - Ricciardo voitti Monacon trillerin - Räikkönen ja Bottas jäivät palkintopallin ulkopuolelle - Formulat - Taistelee vammaisiin kohdistuvia ennakkoluuloja vastaan - Ulkomaan uutiset - Hölynpölyä, pääministeri Sipilä - Politiikka - Hotellihuoneen likaisimmat kohdat - viisi vaaranpaikkaa - Matkajutut - Ranskan avoimet alkoi yllätyksellä: Venus Williams putosi heti avauskierroksella - Muut lajit - Avaimenperän ja asun avulla vihjeitä pyytänyt poliisi kiittää - nainen on nyt tunnistettu - Kotimaan uutiset - Daniel Ricciardo toisti iljettävän temppunsa Monacon ruhtinaan nenän edessä - Formulat - Tuoreet lomakuvat hämmentävät - Viihdeuutiset - Saksan valtavasta huvipuistopalosta miljoonavahingot - laitteita rikki, Skandinavia-alue suljettu, palomiehiä loukkaantui - Ulkomaan uutiset - Maastopalot roihuavat ympäri Suomea - 10 hehtaaria metsää paloi Mynämäessä - Kotimaan uutiset - Unohtakaa maakuntavaalit - SDP valmis eduskuntavaaleihin, jos sote ja hallitus kaatuvat perustuslakivaliokunnan lausuntoon - Politiikka - Lähetti tallenteen miehen työkaverille - Digiuutiset - IL seurasi Monacon GP: Raju törmäys viimeisillä kierroksilla - Ricciardo voitti suvereenisti, Kimi Räikkönen neljäs - Formulat - Itävallan liittokansleri haluaa, että laittomat siirtolaiset pysäytetään jo Pohjois-Afrikassa - Ulkomaan uutiset - Tubetähti Mike Bäck aikoo keskittyä ylioppilasjuhlissa sukulaisten lohduttamiseen: Humalainen mies jätti pienet lapsensa yöllä yksin kotiin, yksi kuumeessa ja toinen toipui leikkauksesta - päätyi itsekin yöllä sairaalaan - Kotimaan uutiset - Harva ulkomailla opiskeleva haluaa palata Suomeen: Räikkönen piiskasi radiossa vauhtia talliinsa - Ferrari vitkutteli varikkopysähdyksen kanssa: Jalkapalloilijan epäillään ampuneen itsensä ja ex-tyttöystävänsä - Jalkapallo - Poliisi pyytää apua noin vuotiaan naisen tunnistamiseen Lapualla - Kotimaan uutiset - Osallistujan paavi-vastaus saa Twitter-kansan sekaisin - TV ja leffat - Espanja pelasti yli siirtolaista Välimereltä - Ulkomaan uutiset - Salahin telominen ei ollut ainoa koiruus Ramosilta - iski Liverpool-maalivahtia törkeällä tavalla - Mestarien liiga - Baba Lybeck paljastaa Uutisvuotomuiston, josta on vaiennut - Vieraana ollut Elastinen keskeytti yllättäen nauhoituksen - Viihdeuutiset - Kuusi työpaikaltaan siepattua naista löytyi Meksikossa kuolleena - ruumiit moottoritien varressa - Ulkomaan uutiset - Makwan Amirkhanin keskisormi on taktiikkaa - Kamppailulajit - Imarteleva juhla-asu ja kesän kaunein mekko - nappaa asuinspiraatiota viikon tyylikkäimmiltä pukeutujilta - Streetstyle - Maakuntavaalit lykkääntyvät - Politiikka - Kolme ukrainalaissotilasta kuoli lauantaina - Sota Ukrainassa jatkuu viidettä vuotta - Ulkomaan uutiset - Sampo Kaulanen suivaantui pelifirmoihin liittyvistä mainostamis-syytöksistä: Pesäpalloilija Sara-Ella Kemppaisella on rituaali, josta hän ei kentällä luovu - tuoreella ylioppilaalla siintää haaveissa SM-mitali - Pesäpallo - Kaj, 68, poltti tupakkaa kolme askia päivässä - sitten tuli kauppareissu, joka muutti hänen elämänsä - Terveysuutiset - Kuopiossa poltettiin 10 historiallista venevajaa - poliisi pyytää vihjeitä tuhopolttajasta - Kotimaan uutiset - Venäjän hallinto ja tarkkailujärjestö antavat ristiriitaisia tietoja menehtyneiden venäläissotilaiden määrästä Syyriassa - Ulkomaan uutiset - Duudsonit-Jukan poika on kuin ilmetty isänsä, poseeraavat lähes identtisissä vaatteissa: Tulevaisuudessa hän saa olla mikä haluaa - Viihdeuutiset - Ferrarin auto osoittautui sääntöjen mukaiseksi - Mercedes sai FIA-pomolta sapiskaa syytöksistään - Formulat - Englantilaiselta alasarjaseuralta tyly pila Liverpoolin maalivahdista: Vihreät haluaa äänioikeuden jo vuotiaille ja päivähoito-oikeuden kaikille lapsille - Politiikka - Amerikkalaisäiti kyllästyi kotona - ryhtyi somekuvaajaksi, kuvilla jo yli seuraajaa - Viihdeuutiset - Hugo Engbom aneli vaimoaan myymään kaiken, minkä irti saa, jotta hän selviäisi sisällissodan pahimmasta vankileirihelvetistä - turhaan - Kotimaan uutiset - Likaista ja härskiä touhua: Joukkueellinen moukarimiehiä on kärähtänyt suomalaismestarin uran aikana: Suomalaisyritys kehitti jotain, mitä muut eivät olleet keksineet: Uuden Netflix-sarjan tähti suututti Donald Trumpin: Älä panikoi - näin selviydyt siitä - Pinnalla - Kodin paikat, jotka pitäisi tarkistaa edes kerran vuodessa - Asumisartikkelit - Linda Line -laivayhtiö konkurssiin - Katamaraaniyhteys Helsingin ja Tallinnan välillä loppui jo marraskuussa - Ulkomaan uutiset - Pasi Rautiainen haukkui Liverpoolin itkevän maalivahdin täysin lyttyyn:

Seksiä naisen kanssa naista nussitaan -

Tämä mies hyppäsi sian selkään - lensi kuin leppäkeihäs Kaikki siis matchaa paremmin kuin hyvin vanhemman naisen ja nuoren miehen seksisuhteessa. Eka kerta, kun harrastin seksiä aasialaisen näköisen kanssa ja näin kunnon rinnat, joista sai kunnolla kiinni. Kun elämä ei noudata tuttua kaavaa - oletko sinäkin oman tiesi kulkija, jota muut eivät ymmärrä? Aloittaja taitaa olla joku komea, rikas ja supliikki ytm. Luonnos tallennettu Luonnos poistettu. Naisten tyypillinen virhe voi karkottaa miehet yöelämässä — "luulin olevani haluttava ja seksikäs".

Veikkaanpa, että vonkaajat ovat pidemmän aikaa naimisissa olevia ukkomiehiä, jotka eivät omaltaan saa tarpeeksi? Minun ongelma on sellainen kun esimerkiksi viimeksi tiskillä eräs tuttu nainen sanoi; jos en olisi poikakaverini kanssa niin olisin sinun. Ja samoin eräs naimisissa oleva nainen sanoi: Jos haluaisin taas saada vierasta niin tekisin sen sinun kanssa. Siis ihmettelen miksi sinkut eivät tule ehdottamaan samoin, seksiä.

Mitä minun pitäisi sanoa, tehdä tässä tilanteessa? En ole seurustellut vielä koskaan ja seksikokemuksia ei ole liiemmin kertynyt tai yksi kerta kun vein luokkakaverini kotiin. Suudeltiin autossa ja tyttö hieroi kädellä etumustani jolloin sain siemensyöksyn kalsariin. Mä en taas ymmärrä miten suurin osa miehistä saa seksiä mutta minä en.

Olen aina ollut tosi arka naisten seurassa enkä uskalla lähestyä naisia ollenkaan joten siinä yksi syy miksi en löydä seuraa. En yksinkertaisesti pysty olemaan luontevasti naisten seurassa enkä keksi mitään puheenaiheita. Tuntuu vain entistä vaikeammalta saada mitään aikaan silläkään rintamalla kun ikää tulee lisää.

En voi käsittää miten se joillekkin voi olla niin helppoa saada naisseuraa ja tekeekö naiset muka koskaan aloitteita? Ei ne ainakaan minulle ole aloitteita koskaan tehnyt vaikka olen ulkoisesti ihan normaali mies. Miehessä täytyy silloin olla jotain todella erityistä naisen mielestä jos nainen kiinnostuu niin paljon että tekee aloitteen ja sellainen on tietääkseni todella harvinaista. Aloittaja taitaa olla joku komea, rikas ja supliikki ytm.

Ihan tavallinen mies , Turha täällä on kerskua. Itselleni seuraavanlaiset tyypit eivät kelpaisi: Lihavat tai todella laihat kuikelot. Riippuu varmasti, keneltä kysytään.

Mutta näissä tilanteissa miehen pitää olla yhtä huomaavainen, muuten ei onnistu. Sitten on ihan suoria ehdotuksia. Nainen voi laittaa loppuillan tanssin aikana vaikka pikkarinsa miehen puvun taskuun. Varsinkin työmatkoilla vieraissa kaupungeissa on usein näin: Jos nainen kysyy missä hotelissa asut, niin silloin ilman muuta kannattaa häntä pyytää päiväliselle tai töiden jälkeen iltapäiväviinille hotellin ravintolaan.

Kävi niin tai näin, se on myös kohteliasta. Useimmiten nainen tekee suoran ehdotuksen pieneen vihjeeseen. Hyväksi keinoksi on osoittaitunut selvinpäin olo. Koska silloin naiselle on helppo vihjata, että on selvinpäin, koska silloin aamulla on aina niin ihana olo, kun on saanut tansia illan mukavan naisen kanssa - ja silloin tällöin on vieläkin ihanampi olo. Mulle ei ole koskaan ollut lähelläkään käydä noin.

Aina saanut baarista yksin poistua. Yksi syy omalla kohdallani varmaan myös se että en ole töissä eikä mulla ole tuollaisia työmatkoja ja hotellissa vierailuja. Väitän silti ettei naisten saaminen ole noin helppoa kuin joillekkin ylemmäntason miehille. Minusta luuserin tekee se että en uskalla ottaa kontaktia naisiin. Olen ollut koko elämäni todella arka etenkin naisten suhteen. Et voi olla vain tavallinen mies jos sulle tuollaista tapahtuu.

Eikä "ylempitasoisille" ainakaan, ehkä niille wannabe-tyypeille kylläkin. Ne kalliilla autoilla ajelevat myyntiedustaja-wannabet ovat noloja. Älä murehdi suotta sitä, että olet arka. Seksiseuran saaminen voi olla hankalaa, mutta ainakin omassa tuttavapiirissäni miehen arkuus tai siis se pelimiehen vastakohtaisuus on ollut pelkkää plussaa seurustelukumppania etsiessä.

Eräs fiksu ja mallimittainen kaverini haaveili vuosia eräästä todella ujosta miehestä, koska hän oli kaveristani kunnon mies. En lopulta tajua, mitä tapahtui tarvittiin ainakin nettiä , mutta he saivat toisensa ja ovat olleet yhdessä 10 vuotta. Mies on edelleen arka - esim. Mutta se ei haittaa. Mitä tämä herättää teissä, rakkaat demittäjät?

Ei varmasti ole vaikea löytää miehiä, jotka haluavat tuottaa nautintoa naiselle. Katsoppa joskus vaikka netin seksinhakupalstoja. D Tietenkin nämä teini-iän juuri jättämässä olevat Jonnet tuskin sellaista ajattelevat.

Seksi on selvästi emotionaalisesti niin epämääräinen urheilulaji, että lie onnen potkaisu että olen välttynyt siltä. Tule tänne niin saat emotionaalisesti tasapainoista seksiä. Mutta oletko nähnyt minkälaisia nämä miehet ovat jotka siellä netissä hengaa? Yleensä aika elämänkoululaisia tai muuten ei niin varteenotettavia kandidaatteja. Minua kiinnostaa enemmän miten asiat hoituu ns samantasoisten henkilöiden seksisuhteissa. Koska tottakai mies jolla ei lyödy niin paljon ottajia sitten yrittää markkinoida itseään nautinnon antajana.

En mä ainakaan saa vaikka asun miehen kanssa saman katon alla: En ole tapaillut seksiä netistä etsiviä heteromiehiä, joten mahdotonta sanoa. Pointti kuitenkin oli, että jos netin hakupalstat ovat näitä naisen nautinnosta nauttivia ukkoja täynnä, eiköhän heitä löydy myös muualta yhteiskunnasta.

Väittäisin että hyvin moni 25 vuotta täyttänyt heteromies on sellainen, jonka voi valjastaa tuottamaan nautintoa myös naiselle ilman sen kummempia kommervenkkejä.

Tietenkään yhden tapaamiskerran irtosuhteet tuskin ovat tähän se kaikkein toimivin ratkaisu, mutta joku vakipano varmaan toimisi ja niitähän ei naisten ole vaikea saada,vaikka olisi millainen mursu.

En usko että puutteessa olevat naiset saisivat välttämättä baarissa sen helpommin munaa kun miehet pildeä. Tai luulis et miehet enemmänkin hämmästyis siitä jos joku nainen lähestyy jollain "terve, annatko? Mutta joo jonkun netin kautta varmaan, tosin ne miehet saattaa olla jotain vanhempia varattuja pervoja just jotain "moi oon markku 55 v vaimo ei anna voinko nusasta sua meidän keittiönpöytää vasten kun vaimo on markkinoilla" ja kuka sitäkään lopujen lopuksi haluaa.

No aivan varmasti saavat helpommin munaa, eikä kukaan täysjärkinen lähesty millään "terve, saanko munaa? Ei se kyllä ihan noin helposti mene. Olen kuitenkin keskustellut aiheesta naispuolisten kavereiden kanssa joiden miehet ovat juuri sinä vuotiaita.

Ongelmat sängynpuolella ovat yleisiä ja miehet usein "unohtavat" ottaa huomioon naisensa. Eli kun he esimerksi ovat tulleet, ei heillä ole enään ole ollut kiinnostusta suorittaa homma loppuun. Ja kun näissä suhteissa on tunteita pelissä, luulisi että se edesauttaisi että oikeasti halua tuottaa kumpppanille mielihyvää, niin miten seksisuhteissa jossa tunteet eivät ole läsnä?

Vaikka naiset ovat sanoneet asiasta ja siitä on keskusteltu? D Ei kyllä voisi tapahtua kahden miehen välisessä suhteessa tai jäisi suhde aika helvetin lyhyeksi. Toisaalta ymmärrän miehiä tässä asiassa. Kun kyse ei ole omasta rakkaasta, niin ei sen toisen hoiteleminen enää kiinnosta, kun on itse jo saanut. Ja miksi kiinnostaisikaan, kun kyseessä on kuitenkin joku täysin tuntematon kännissä raahattu pano, laukeamisen jälkeen olisi kiva nukahtaa ja krapulakin voi alkaa painaa päälle.

Miksi edes pitäisi yrittää jonkun ventovieraan takia? Yhden yön jutuissa oma nautinto on kuitenkin kummallakin osapuolella kiikarissa, ei silloin hirveästi varmaan haluta alkaa hyväntekeväisyyttä harrastaa. Ei kun nämä ongelmat lyötyvät juuri parisuhteista.

Mistä tunnistaa psykopaatin parisuhteessa? Näin naiset vastasivat "Nainen tarkoittaa EI, vaikka. Parisuhteemme seksielämä oli jossain vaiheessa aivan harmaata ja tylsää, mutta sitten löysimme uuden kipinän; vilauttelu ja kuvaaminen.

Ja nyt juuri on upeimmat kelit tähän tuhmailuun! Useimmat teistä rakkaat lukijat tunnistavat tämän, parin vuoden kuluttua kiihkeinkin vaakamambo alkaa menettää hehkuaan, vaikkei mitään syytä olisi. Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle. Tämä palaute menee suoraan uutistoimitukselle. Tämä palaute menee suoraan nettivastaaville. Tämä palaute menee asiakaspalveluun, josta viesti ohjataan aiheesta vastaavalle taholle.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Harrastin seksiä naisen kanssa — tämän siitä opin, kun olen miehen kanssa sängyssä. Seksi naisen kanssa voi opettaa paljon myös seksistä miehen kanssa. Mainos   uutinen jatkuu alla. Asiantuntijat kumoavat yleiset seksiin liittyvät myytit Mieheni viestittelee toisen naisen kanssa, pitääkö olla huolissaan?

Lue lisää aiheesta Seksikolumni. Lue lisää aiheesta Seksi. Todellisuus voi yllättää — näin nainen oikeasti masturboi. Älä tee tätä virhettä — pilaa kumppanin nautinnon. Entistä parempaa suuseksiä — naisen saa nauttimaan helpon kikan avulla.

Miehet vastaavat Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään! Saatat kärsiä hyposeksuaalisuudesta Hyposeksuaalisuus ei tarkoita samaa kuin aseksuaalisuus. Supermutsi vastaa Mitä tehdä, jos mies ei osallistu kotitöihin? Tämä pöytä toimii myös hyllykkönä Tämä pöytä ratkaisee monta tilaongelmaa! Asiantuntija paljastaa vastaukset vaikeisiin dieettivalintoihin Osa dieettivalinnoista on helppoja, mutta osaatko ratkaista nämä valintatilanteet?

Kysy miehiltä Miehet Miksi mies hiplaa itseään katsoessaan televisiota? Miehet vastaavat Vaimo ihmettelee, miksi mies hipelöi omaa penistään, kun katsoo televisiota. Kysy miehiltä Miehet Mihin epäkohtiin naisessa miehet kiinnittävät seksin aikana huomiota? Kysy naisilta Pettäminen Luottaisitko mieheen, joka on pettänyt, mutta haluaa muuttaa tapansa?

Naiset vastaavat Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen! Kysy naisilta Kommunikointi Miksi naisen "kyllä" voi tarkoittaa myös "ei"? Kysy naisilta Parisuhde Mitä haluaisitte parisuhteiltanne enemmän?

seksiä naisen kanssa naista nussitaan

Reader Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *