Peniksen kidutus tarinat

peniksen kidutus tarinat

Ja toisaalta porukat olivat matkoilla ja kaverit missä lie, hän voisi aivan hyvin olla viikonlopun täällä. Kun he olivat syöneet, Mari ohjasi kokelaan viereiseen huoneeseen.

Hän viittasi kokelaan istumaan vanhaan gynekologin tuoliin. Kokelas kiipesi tuoliin ja asetteli jalkansa telineisiin. Näppärillä liikkeillä Mari veti jo eilisestä tutuiksi tulleilla velcroteipeillä jalat kiinni telineisiin.

Kädensijoissa oli myös pienet tasot joiden kautta velcrot kiinnitettiin. Vielä lantion alta menevä side paikalleen, ja kokelas oli taas täysin haavoittuvainen ja liikuntakyvytön, mutta tällä kertaa mukavammassa asennossa kuin eilen.

Mari otti takaansa pyörillä kulkevan tuolin ja pyörähti sillä kokelaan eteen. Muutama kahvanpyöräytys lavetin alta ja kokelaan jalat olivat lähes spagaatissa. Toinen kahvanpyöräytys ja selkänoja nousi pystympään. Mari otti kokelaan peniksen taas käteensä. Takana olevalta pöydältä hän otti kumisen esineen.

Se on aika tukevaa kumia että se pysyy paikallaan. Mari levitti vähän liukkari kokelaan puolikovalle penikselle ja pujotti terskan isommasta aukosta läpi. Nopealla ja määrätietoisella riuhtaisulla hän veti sen peniksen tyveen ja jätti esinahan taakse. Sitten hän levitti pienempää aukkoa sormillaan ja muljautti kokelaan kivekset yksi kerrallaan läpi.

Lopuksi hän veti kiveksiä taaksepäin ja varmisti että kumisukka oli sopiva. Kokelaan muutenkin iso penis näytti vielä mustemmalta ja uhkaavammalta kirkkaanpunaista kumia vasten. Mari taputteli penistä pari kertaa ja alkoi sitten ottaa omia housuujaan pois. Kokelas seurasi silmillään marin viekoittelevaa riisuuntumista. Joogahousujen alta paljastuivat taas täydelliset jalat. Mari heilautti topin päänsä yli ja heilautti vaaleanruskean tukkansa taakse.

Mari hyväili ja puristeli rintojaan. Se oli sopusuhtainen ja kiinteä. Hän vääntelehti kokelaan edessä ja alkoi kosketella pilluaan. Kokelas katseli tätä näytöstä silmät suurina ja kyrpä kovana. Pikku hiljaa naisen tuoksu alkoi saavuttaa kokelasta, kun Mari kosketteli itseään lisää. Hän käveli kokelaan viereen ja otti tuoliin kytketystä kädestä kiinni. Hän ohjasi kokelaan sormen häpykummulleen. Kokelas katsoi vieressään olevaa turvonnutta, karvatonta häpyä ja liikutti etusormeaan sen sisällä.

Kuumuus ja liukkaus tuntui erittäin hyvältä. Kyrvän juuressa oleva kumi puristi miellyttävästi. Kokelas sormetti Marin pillua, ja Mari puristeli hellästi kumirenkaasta pullottavia kiveksiä.

Kokelaan turvonnut penis makasi vatsalihkasien päällä. Kiima oli taas ottanut kokelaan haltuunsa ja penis vaati huomiota. Mari irtautui ja käveli hitaasti jalkopäähän. Hän otti tukevan otteen peniksen varresta ja nuolaisi sitä pari kertaa. Mari puristeli kiveksiä ja otti terskan kokonaan suuhunsa. Taitava kieli hyväili terskan alapintaa ja voimakkaat imuliikkeet voimistivat tuntemuksia.

Mari hieroi hellästi kiveksiä ja muutaman imun jälkeen nielaisi ja upotti koko patukan juuriaan myöten suuhun. Kokelas katseli lähes epätodellista näkyä- hänen iso, musta peniksensä oli kokonaan hennon lääkintämiehen kurkussa. Mari irtautui peniksestä, hengitti teki saman uudestaan. Kokelas ei ollut koskaan kokenut varsinaista syväkurkkusuihinottoa. Hän toi kärryn jalkopäähän ja istuuntui tuolille. Hän otti taas liukuvoidetuubin ja pursotteli kylmää liukuvoidetta kokelaan kuumalle penikselle.

Hän hieroi sen nautinonllisen hitaasti ympäri penistä.. Pöydällä oli isohko, läpinäkyvä suppilo josta lähti erilaisia letkuja. Mari otti suppilon ja alkoi varovasti laittamaan sitä kokelaan sukuelimen päälle. Sentti sentiltä kokelaan penis upposi hyvin istuvaan muovisylinteriin. Sylinteri oli läpinäkyvä ja sen sisäpuolella oli ohut kuminen kalvo.

Alokas katsoi pelokkaasti penistään peittävää futuristista sylinteriä. Mari otti myös jäykästä nahasta tehdyn remmiviritelmän ja vei sen noepalla liikkeellä kokelaan pakaroiden alta. Remmit tulivat sivuilta kiinni.

Hän naksautti soljet kiinni sylinteriin ja kiristi hihnat. Kokelaan jäyksitynyt penis oli kokonaan hänen jalkojensa välissä huojuvassa sylinterissä. Sittten hän painoi ohjausyksikön vieressä olevaa nappia.

Kokelas tunsi miten alipaine imeytyi hänen peniksensä ympärille ja sylinteri imeytyi alaspäin. Sitten laite naksahti ja sylinteri alkoi kulkea ylöspäin. Toinen naksahdus ja sylinteri imeytyi taas peniksen vartta alaspäin.

Tunne oli outo muttei ollenkaan epämiellyttävä. Sylinteri alkoi kulkea nopeammin. Tämä tuntui todella oudolta ja samaan aikaan todella kiihottavalta. Kone imi mekaanisesti hänen elintään ja hän ei voinut asialle mitään. Samalla tahdilla, samalla voimalla, koko ajan. Ei mennyt montaa minuuttia kun kokelas tunsi orgasminsa olevan lähellä.

Mari katseli välinpitämättömän hymyilevästi gynekologintuoliin sidottua kokelasta, joka taisteli taas kerran orgasminsa puolesta. Kokelas yritti taas työntää lantiollaan vauhtia, mutta lypsykone oli armoton.

Ainoastaan sen mekaaninen naksahtelu päätti koska kyrpä syöksisi tummaihoisen teinin siemensyöksyyn. Kokelas ei ollut koskaan kokenut mitään näin ihanaa. Hän piti silmiä kiinni ja ynisi hiljaa, kun kone lyspi häntä. Vähä vähältä hän tunsi miten hän oli lähempänä ihanaa, vapauttavaa orgasmia.

Mari käänsi koneen imutehoa ja nopeutta vähän ylöspäin. Yhtäkkiä kokelas tunsi miten hänen kyrpänsä kertakaikkiaan räjähti täysin vastustamattomaan orgasmiin. Hän sätki siteitä vasten, kun mekaaninen kone työntö työnnöltä imi valkoisen siemennesteen uumeniinsa. Mari hidasti koneen lähes tyhjäkäynnille ja katsoi orgasmin jälkeisessä onnessa vavahtelevaa kokelasta. Se ei pysähdy ja se ei tiedä milloin lopettaa. Kokelas katsoi pelokasta kokelasta. Mari väänsi koneen taas alkuperäiseen vauhtiin ja kokelas alkoi rimpuilla.

Nahkaremmeillä paikallaan oleva sylinteri ei rimpuilusta huolimatta liikahtanut senttiäkään vaan jatkoi liikettään. Peniksen ja kiveksien ympärillä oleva kumirengas ja lypsykone pitivät huolta että kokelaan nyt jo kivulias erektio ei päässyt laskemaan. Kokelas uikutti korkealla äänellä. Mari päätti laittaa hänelle suukapulan, kunnes parempi idea tuli mieleen. Hän jätti kokelaan kiemurtelemaan säälimättömän koneen käsittelyssä ja otti sivupöydältä korvatulpat. Hän pyöritteli ne puikoiksi ja laittoi ne kokelaan korviin.

Tuttu kumipallo meni suuhun ja koko komeuden kruunasi vain nenän paljaaksi jättävä nahkahuppu. Nahkahupun päälle hän laittoi vielä taisteluharjoituksissa käytetyt peltorit. Vetoketjun sirahduksen jälkeen kokelas ei nähnyt eikä kuullut mitään.

Ainoa mitä hänellä oli jäljellä oli hänen kulliaan ahnaasti lypsävä kone, kosketus- ja hajuaisti. Muuten hänet oli kokonaan eristetty ulkomaailmasta. Koskaan aiemmin kokelas ei ollut joutunut peniksensä kanssa tällaiseen kidutukseen. Penistä kutitti mutta ankara pumppu jatkoi imemistään ja kokelas tunsi, miten erektio alkoi taas olla sietämättömän kova.

Koko maailma oli tällä hetkellä ainoastaan kivun ja nautinnon sekoitus kokelaan kullissa Hän huohotti ja huusi huppunsa sisällä. Kukaan ei tietenkään kuulunut. Mari käveli rauhallisesti kokelaan viereen ja siveli tämän kiristeleviä vatsalihaksia. Hän kuljetti kättään hiljalleen kokelaan vartalolla kohti jalkoja.

Kokelaan tukahdutetut huudot ja lypsykoneen naksahtelu olivat ainoita ääniä. Hän hyväili kokelaan hyvin muodostuneita reisiä ja kuljetti sormeaan kohti jalkoja. Voimakkaat jalat nytkähtelivät kun kokelas taisteli uusien tuntemustensa kanssa. Lypsykone ei antanut armoa vaan kuljetti kokelasta kohti uutta orgasmia.

Kokelaan iho kiilteli hiestä. Mari sääti konetta hiukan pienemmälle ja otti sivupöydältä pienen mustan plugin. Hän pyöritteli sitä kädessään ja sääti sitten värinän päälle. Hitaasti hän hyväili värisevällä, kumisella päällä ensin häpykumpuaan pyörivillä liikkeillä. Sitten hän työnsi surisevan plugin sisäänsä ja antautui oman nautintonsa viemäksi. Hän nautti yhtäaikaisesti paitsi fyysisestä kiihotuksesta, ennenkaikkea siitä vallantunteesta minkä tuoliin sidottu, tummaihoinen teini sai aikaan.

Hänellä oli täysi kontrolli seksuaalisuuteen täällä, hän päättää molempien orgasmeista. Pikkuhiljaa hän tunsi myös nautinnon aaltojen alkavan kerääntyä omaan vatsanpohjaansa. Hän ei halunnut vielä laueta vaan käveli kokelaan luo. Tämä huohotti ja hikoili tuolissa lypsykoneen jatkaessa ikuista työtään.

Hän hyväili kiveksiä kevyesti ja sai aikaan tukahtunutta mölinää. Kokelas tunsi kuinka hän oli kiduttavan hitaasti matkalla kohti toista orgasmia.

Joko olet kypsä tunnustamaan? Et sinä meitä noin helpolla sumuta. Tuska ei siis avannut kielenkantojasi. Nyt saat levätä hieman ja sitten kokeilemme, josko täydellinen nöyryytys toimisi paremmin. Sen sanottuaan Lucy irrotti pojan ja sulki tämän kidutushuoneen vieressä olleeseen pieneen selliin. Jack hämmästyi huomatessaan, että sellissä oli huopa, vettä ja hieman leipää. Hän kääriytyi nopeasti lämmittelemään huovalla, söi leivän ja joi osan vedestä.

Pakomahdollisuuksia ei ollut, joten hän jäi miettimään, mitä Lucyn lupaama nöyryytys pitäisi sisällään. Pitäisikö hänen syödä ulosteita? Lopulta hän kauhusta huolimatta nukahti. Tarinahan on vaan parantunut: Jack havahtui unesta ja näki Carolinen seisovan sellin ovella. Jack joi nopeasti loput vedestä, ties milloin hän saisi lisää, ja käveli arkaillen sellistä takaisin kidutuskammioon.

Huoneessa oli Carolinen ja Lucyn lisäksi kaksi muutakin ihmistä. Toinen oli suunnilleen Jackin ikäinen pienikokoinen ja urheilullisen näköinen poika ja toinen parissakymmenissä oleva kaunis ruskeahiuksinen nainen. Molemmat olivat alasti ja pitivät raudoitettuja käsiään pään päällä. Siitä hän alkoi kaataa ruskeaa siirappia toisen pojan päälle. Caroline kiristi raudat Jackin ranteisiin. Poika tajusi, että hän ei voisi täyttää käskyä muuten kuin nuolemalla, eikä hänellä ollut aikaa tuhlattavana, jos mieli välttyä rangaistukselta.

Niinpä hän alkoi nuolla pojan alastonta vartaloa pitkin vedoin. Nick värähti häpeästä ja nöyryytyksestä, mutta ei uskaltanut vastustella. Katsoessaan pojan kasvoihin Jack ymmärsi, että myös tämä oli saanut jo kokea kidutuksen tuskat. Jack nuoli ensin Nickin jalat, sitten selän, kädet, ylävartalon ja kasvot. Nick värähteli inhosta, mutta seisoi yhä paikallaan.

Siten oli pakaroiden vuoro. Hän oli tarkoituksella jättänyt ne välistä, mutta nyt oli kiire, kun Lucy katseli kelloa. Aikaa ei voinut olla enää paljon. Jack nieli nöyryytyksensä ja ryhtyi työhön. Pakarat tulivat pian valmiiksi ja enää olivat jäljellä Nickin nivuset. Jack polvistui Nickin eteen. Tämä tajusi, mitä olisi luvassa ja yritti astua taaksepäin. Caroline kuitenkin piti häntä paikoillaan ja Jackin kieli kosketti avuttoman pojan kiveksiä.

Jack jatkoi nuolemista, kunnes Lucy tiuskaisi: Jackia päätettiin rangaista ensin ja hänet kiinnitettiin käsistä, jaloista ja kaulasta hammaslääkärin tuolia muistuttavaan metalituoliin. Sitten hänen nivusileen kaadettiin siirappia. Alaston nainen polvistui Jackin viereen ja alkoi lipoa kielellään aluksi pojan sisäreisiä.

Caroline käveli pojan toiselle puolelle neula kädessään. Jack lähes unohti meneillään olevan nöyryytyksen ja mietti, mihin neulaa käytettäisiin. Kauaa hänen ei tarvinnut arvailla, sillä Caroline tarttui hänen pikkusormeensa ja alkoi työntää neulaa hitaasti ja tuskallisesti kynnen alle. Se oli täysin sietämätöntä, kun neula etsi hitaasti tietään kynnen alla. Lopulta se pysähtyi, mutta tuska oli yhä kova. Caroline otti uuden neulan ja tarttui pojan nimettömään.

Älä, älä viitsi, eiii! Sormi kerrallaan hän kävi läpi pojan kädet jättäen jokaisen neulan syvälle kynnen alle. Samaan aikaan Laura nuoli Jackin kiveksiä ja kalua, mutta häpeä ja nöyryytys tuntuivat Jackista sivuseikoilta verrattuna neulojen tuottamaan piinaavaan tuskaan. P Ei voi kun jälleen kerran jättää toivomuksen, että toivottavasti tää jatkuu ja pian!: P Ettei vaan jää kesken! Pitkästä aikaa hyvä kinky-novelli.

Jack roikkui taas ranteistaan ja jaloistaan kahlittuna samoin kuin aiemman ruoskinnan aikana. Neulat oli vedetty pois kynsien alta, mutta tuskallinen venyminen teki olon taas ahdistavaksi. Lucy ja Caroline keskittyivät rankaisemaan Nickiä ja Jack sai katsella pojan kidutusta. Nick kiinnitettiin eräänlaiseen tuoliin.

Tuolissa oli käsinojat, joihin pojan kädet kahlittiin ranteista. Jalat kiinnitettiin tuolin jalkoihin. Tuolin teki erikoiseksi se, että siinä ei ollut lainkaan istuinosaa. Sen sijaan siinä oli pystysuora ohut metalitanko kiinnitettynä suoraan istujan alle. Nick joutui siis kannattelemaan itseään reisi- ja hartialihaksillaan tai laskeutuisi tangon päälle. Tanko oli sijoitettu täsmälleen peräaukon alapuolelle. Jack näki, kuinka Nickin lihakset jännittyivät ja pojan koko keho tärisi asituksesta, kun tämä yritti pitää itsensä riittävän ylhäällä.

Caroline asetti kidutustuolin viereiselle pöydälle oudon sähkölaitteen, josta meni johto pistorasiaan. Laitteesta lähti sen lisäksi kaksi johtoa, joiden päissä oli samanlaiset pihtimäiset kuparikoskettimet kuin auton käynnistyskaapeleissa. Itse laitteessa oli katkaisin ja säätövipu, jossa oli asteikko yhdestä viiteen.

Vipu oli asennossa kaksi. Jack ymmärsi, että laitetta oli tarkoitus käyttää sähköiskujen antamiseen — mutta käytettäisiinkö sitä häneen vai Nickiin? Lucy otti toisen johdoista ja kiinnitti sen Nickin alla olevaan rautatankoon.

Tämähän on vasta kidutuksen valmistelua. Mitenkähän paljon valitat, kun kidutus alkaa? Lucy ivaili kauhistunutta poikaa. Sitten hän käänsi sähkölaitteen katkaisijan päälle. Seurasi odotus, kun Nick kamppaili pitääkseen itsensä irti sähköä johtavasta raudasta. Caroline käytti ajan hyväkseen panautumalla kiinni Jackin alastomaan vartaloon, sivelemällä pojan paljasta ihoa ja puristelemalla tämän kiveksiä.

Jack ei juuri huomannutkaan tätä uutta nöyryytystä, vaan katseli lumoutuneena kärsivää Nickiä. Pojan kasvot vääristyivät tuskasta ja alaston vartalo tärisi, kun hän ponnisti kaikki voimansa välttyäkseen sähkökidutukselta. Lopulta Nickin voimat eivät enää riittäneet, vaan hänen oli annettava periksi ja pästettävä itsensä vajoamaan rautatangon päälle. Kosketus sai Nickin huutamaan tuskasta ja tempautumaan ylöspäin kouristuksenomaisesti.

Poika pysyi kamppaillen ylhäällä hetken, kunnes voimat taas loppuivat ja sama kärsimysnäytelmä toistui. Nick taisteli tuskaa vastaan pitkään, kunnes ei enää jaksanut, vaan hänen oli pakko päästää tuskaa tuottava tanko tunkeutumaan sisäänsä ja kestää yhtämittaisen sähkövirran aiheuttama kärsimys. Lopulta tajuttoman pojan pää retkahti rintaa vasten. Lucy irrotti sähköjohdot tajuttomasta Nickistä ja vaihtoi toisen pihtikoskettimen tilalle hieman lusikkaa muistuttavan työkalun, jossa oli kuminen kahvaosa, metallivarsi ja varren päässä parin sentin kokoinen metalilevy.

Jack ymmärsi, että sillä oli tarkoitus kosketella hänen alastonta vartaloaan niin, että sähkö kulkisi sen ja toisen, paikallaan pysyvän elektrodin välillä. Jack ei yllättynyt lainkaan, kun Lucy kiinnitti pihtikoskettimen hänen peniksensä päähän. Poika ymmärsi, että armon pyytäminen olisi turhaa, joten hän vain irvisti tuskasta terävien metallisärmien puristaessa armottomasti herkkää elintä.

Lucy kysyi sormeillen samalla pojan kiveksiä. Jack ei vastannut mitään. Tiedätkin jo, että se tekee kärsimyksen kovemaksi, nainen jatkoi ja Caroline sitoi pojan silmät. Jack odotti sähköiskua paljas vartalo pelosta täristen. Hän ei tiennyt, miltä se tuntuisi, mutta Nickin äskettäinen tuska todisti, että kokemus olisi hirveä.

Ja niin se olikin. Elektrodi painettiin Jackin tiukkoihin vatsalihaksiin. Kipu oli sanoinkuvaamaton, kuin tuli olisi käynyt pojan vatsan ja peniksen väliä. Jack olisi halunnut käpertyä kasaan, mutta kahleet estivät kaiken rimpuilun. Tuskaa kesti vain muutaman sekunnin, mutta se tuntui ikuisuudelta. Kivun lakattua Jack tunsi, kuinka veri valui kahleiden hiertämistä haavoista pitkin käsivarsia. Ja sitten tuli uusi sähköisku, tällä kertaa reiteen. Iskuja tuli lisää ja lisää: Ja tietysti tuska tuntui aina koviten jatkuvasti rääkätyssä kalussa.

Tunnustan ihan mitä vain ikinä haluatte. Sanokaa vain, niin minä tunnustan, kunhan tämä loppuu, poika vaikeroi. Elektrodi painettiin Jackin vasempaan kivekseen. Kipu oli kovempi kuin koskaan aiemmin ja Jack huusi. Lucy kysyi ja jatkoi: Elektrodi kosketti pojan oikeaa kivestä. Meillä on tunnustus valmiina. Sitten saat opetella sen ulkoa ja se on parasta osata hyvin. Jos kertomuksesi poikkeaa siitä vähänkään, sinut tuodaan tänne takaisin ja kaikki aloitetaan alusta Tarina on edelleen hyvä.

Toivon mukaan se edelleen jatkuu!: Tuo oli viimeinen osa. Koetan saada uuden jutun alulle piakkoin. Löysin tällaisen vanhan tarinan. Mielenkiintoinen tarina, ei liian utopinen ettei voisi olla ihan faktaakin. Etelä Amerikassa on tuollaista aikoinaan ollutkin, mm Chile ja Argentiina esimerkkeinä. Niissä maissa oli sotilasjuntat vallassa luvuilla, paljon ihmisiä pidätettiin. Jopa aviopareja pidätettiin, ja kidutettiin. Laitettiin vaimo katselemaan miehensä käsittelyä, ja mies vaimonsa käsittelyä.

Alastomuus on hyvin tärkeässä osassa kidutusta, ja nöyryytys. Kaikki uhrit vihaavat alastomuutta, olla siinä paljaana monien kiduttajien silmien edessä. Monille se on piinaavampaa, kuin itse kipu. Vastaa alkuperäiseen viestiin Nuorukaisen kidutus I Sotilaat tönivät Jackin ulos autosta. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

Viesti on mainos tai massapostitus.

peniksen kidutus tarinat Raudan piti kuumentua hehkuvaksi, sillä silloin saataisiin paras kuvio. Jackin mielen täytti sellainen säikähdys, että hän unohti hetkeksi nykyisen tuskallisen olotilansa ja pudisti päätään epätoivoisesti. Sitten Markku otti käsikahleet ja kahlitsi niillä ranteeni yhteen etupuolelle. Huusin ja heti perään sain toisen osuman. Se oli täysin sietämätöntä, kun neula etsi hitaasti tietään kynnen alla. Hän nouti minut vanhalla Fordillaan. Tuskista huolimatta peniksen kidutus tarinat urhoollisesti tuhanteen kertaakaan sekoamatta.

Kaluun emme ole koskaan käyttäneet piiskaa, vaikka olemme sellaisia joskus kokeilleet. Meidä mielestämme käsi on tässä asiassa paras. On tietysti yksilöllistä, miten kovaa käsittelyä kalu kestää, mutta totuttelun jälkeen kalu kestää varsin kovia iskuja ja ne kiihottavat miestä. Alistuva mies on jokseenkin säälittävä, ei mitään himoja herättävä. Eri asia on, jos mies voi hyvin antaa läimäytellä, mutta ottaa rangaistuksena naisen aika rajustikin.

Jotenkin se tärkein elementti miehen kanssa nimenomaan on, että mies ei ole pelle eikä luuseri, vaan alkukantaisen raju. Olen samaa mieltä, ettei pelkästään alistuva mies kiihota naista.

Meillä homma toimii niin että kun naiseni on kurittanut minua riittävästi, otan hänet alkukantaisesti, rajusti, tehokkaasti monessa asennossa ja kauan! Nautimme sessiosta todella paljon! Ehkä tässä on joku kuvio? Amoremiio on väkivaltainen, mut haluaa alistua sängyssä. Itse olen erittäin rauhallinen, mutta sängyssä kiihottaa kyllä kovasti, kun sitoo naisen, ehkä ruoskiikin, kaataa kynttilästä kuumaa nestettä iholle, härnää, pitää kiinni ja lopulta ja miksei välissäkin nussii hana kaakossa, pistää ottamaan poskeen melkein oksennusrefleksiin asti.

Punainen läimäykset pyllyssä lopulta vaan lämmittävät kuten myös spermatahrat ympäri vartaloa, nännit on kauniit sinisenä. Niin sanotaan että valta-asemassa olevat henkilöt ovat alistujia seksifantasioissaan, mutta totta sekin että naisnäkökulmasta tuollainen alistuja voi olla aika säälittävä tyyppi, eipä ole tullut ajateltua asiaa tuolta kantilta. Niilo Nöyrä , Ovat usein alistuvia petipuuhissa ja on jonkunlaista alistumisfantasiaa..

Joku nainen ehkä pitää heitä säälittävinä sen takia, mutta ko. Johtotehtävistä pitää joskus saada lepoa. Hmm, itse olen huomannut, että alistuvaisuus ja dominoivuus sängyssä korreloi käänteisesti sen kanssa, miten nämä ominaisuudet ilmenevät miehessä esim. Usein "pehmoilta" ja nallekarhumaisilta tai hillityn pedanteilta vaikuttavat miehet yllättävät iloisesti sängysä ottamalla rajun dominoivan roolin.

Arrogantit ja itsevarmuutta huokuvat miehet puolestaan nauttivat kokemukseni mukaan yllättävän usein todella vahvasta henkisestä nöyryyttämisestä ja fyysisestä alistamisesta. Itse olin nuorempana seksuaalisesti varsin dominoiva nainen ja viihdyinkin näiden wc: Miesmaku on muuttunut enemmän siihen hiljaiseen mutta seksiä ja rauhaa uhkuvaan nallenkörilääseen.

Loppuvaiheissa hän ei enää jaksanut edes huutaa, vikisi vain hiljaa kidutuksen tuskien aikana. Luulin jo hänen olevan lähellä murtumista ja valmistauduin tarjoamaan tunnustusta, kun hän menetti tajuntansa. Harmistuneena irrotin sähköjohdot ja kahleet. Aloin miettiä, miten järjestäisin pojan heräämisen. Mikäli onnistuisin tekemään sen tarpeeksi vaikuttavasti, Toby saattaisi hyvinkin peloissaan alistua allekirjoittamaan tunnustuksen.

Herätessään Toby seisoi kädet kahlittuna ranteista kattoon ja jalat nilkoista lattiaan. Hänen jalkansa olivat hiukan harallaan ja niiden väliin oli asetettu palava kaasupoltin. Poltin oli jalustalla, jota pieni sähkömoottori hitaasti nosti ylöspäin. Liekki lähestyi hitaasti mutta varmasti Tobyn suojattomia kiveksiä. Katselin kameran välityksellä, kuinka poika rimpuili turhaan kahleissaan välttääkseen sukuelintensä palamisen.

Kun liekki alkoi olla jo polttavan lähellä, Toby ymmärsi työntää lantiotaan taaksepäin, niin että kivekset jäivät kuuman ilmavirran taakse. Pysäytin jalustan nousun, kun liekki oli kivesten korkeudella ja Toby edelleen tuskallisen jännittyneessä asennossaan.

Kävelin pojan luo ja laskin kämmeneni hänen kiinteille vaaleille pakaroilleen. Poika vastusteli ja näin kauhun hänen silmissään, mutta tajusin, että hän ei antaisi periksi näin. Töytäisin Tobyn lantiota voimalla ja hän parkaisi kivusta, kun liekki poltti äkkiä hänen nivusiaan. Tuska oli kuitenkin äkkiä ohi, eikä palovammoja juuri tullut, kun otin polttimen pois. Otin käteeni sähköllä hehkuvaksi kuumennetun metallinaskalin ja työnsin sen hitaasti Tobyn reiteen. Toby vain huusi edelleen.

Vedin naskalin pois ja toistin kysymykseni. Nyt Toby ymmärsi ja sulki suunsa. Tökkäsin hehkuvan naskalin uudestaan hänen reiteensä. Nirhasin piikin kärjellä pojan reisiluuta samalla kun hehkuva terä poltti lihaskudosta.

Poika huusi kuin mieletön ja palaneen lihan haju täytti huoneen. Sitten vedin piikin pois ja tiukkasin pojalta uudelleen hänen tyttönsä nimeä, mutta yhä hän kieltäytyi.

Liikutin hehkuvaa piikkiä kohti pojan nivusia. Piikki kosketti pojan penistä ja alkoi hitaasti työntyä siihen. Lähetin sotilaani hakemaan tyttöä, koska uskoin hänen avullaan saavani pojan tekemään tunnustuksensa. Voisin kiduttaa tyttöä Tobyn nähden tai kenties nöyryytykset tyttöystävän edessä saisivat pojan murtumaan.

Tobyn irrotin kahleista ja raudoitin hänen kätensä selän taakse. Panin hänet vesiselliin odottamaan. Vesiselli oli huone, jonka lattialla lainehti jääkylmää vettä polveen asti. Keskellä huonetta oli betonijakkara, jolla vanki saattoi kyhjöttää veden yläpuolella.

Mikäli hän nukahti, tippui hän heti jäiseen veteen. Siellä Toby saisi nyt alastomana miettiä tunnustusta, kun valmistelisin hänen tyttöystävänsä kidutusta hänen silmiensä edessä. Valmistelut kestäisivät ehkä päivän tai pari. Syötävää Toby ei sinä aikana saisi, mutta vedestä hänellä ei olisi puutetta. Seuraavan päivän iltana haetin Tobyn uudestaan kidutuskammioon. Hän oli ollut yli 30 tuntia vesisellissä. Ilman ruokaa ja nukkumatta. Vain kyhjöttäen alastomana ja käsiraudoissa palellen jäisen veden yläpuolella.

Kahlitsin alastoman pojan ranteistaan kattoon roikkumaan, varpaat vain maata hipoen. Jotta pojan olo ei olisi liian mukava vesisellin jälkeen, ripustin hänen kiveksiinsä kymmenen kilon rautapunnuksen. Lopuksi vielä suukapuloin hänet ja käskin tuomaan Lisan kammioon. Lisa tuotiin ja jätettiin seisomaan eteeni. Hän oli Tobyn ikäinen pitkähiuksinen vaaleaverikkö. Satakuusikymmentä pitkä, muodokas lantio ja pystyt rinnat. Nyt hän oli alasti ja silmät peitettyinä — täysin armoillani.

Kahlitsin tytön raajat levälleen samalle kidutuspöydälle, jolla reilua vuorokautta aiemmin hänen poikaystävänsä oli saanut vääntelehtiä tuskissaan. Vitkastelusta ei olisi ollut hyötyä, koska tarkoitushan oli saada Toby murtumaan, eikä tyttöä.

Työnsin hehkuvan rautatangon Lisan pilluun. Tyttö kirkui tuskasta hehkuvan raudan polttaessa hänen naisellisimpia osiaan. Tämä rimpuili kahleissaan avuttomana, muttei voinut kuin katsella tyttöystävänsä julmaa kidutusta. Seuraavaksi päätin yrittää sähköllä. Kiinnitin elektrodit tytön rintoihin sekä pilluun ja annoin virran kulkea.

Taas tyttö kirkui tuskasta. Hänen selkänsä jännittyi kaarelle ja jokainen lihas tärisi kun sähkövirta kulki vartalon lävitse. Näin raivon ja tuskan kyynelet Tobyn poskilla ja ajattelin nyt olevan sopiva hetki tunnustuksen kiristämiselle. Käskin hakea Lisan pois ja irrotin punnuksen pojan kiveksistä.

Poika vain pudisti päätään väsyneesti. Läimäytin häntä kumipampulla pakaroille. Toby sylkäisi minua kohti. Ilmeisesti tytön rääkkääminen ei ainakaan hetimiten saisi poikaa murtumaan, joten päätin koettaa nöyryyttämistä. Hän oli noin Tobyn ikäinen, tummatukkainen ja vankkarakenteinen poika, jonka olin aiemmin murtanut. Hän oli vankina kuulustelukeskuksessa odottamassa päätöstä kohtalostaan.

Tiesin hänen tekevän kaiken, mitä käskisin ja kävin antamassa muutamia ohjeita. Tulin kidutuskammioon alastoman Janin seurassa. Yhdessä irrotimme Tobyn katosta ja raudoitimme kädet selän taakse. Nilkkoihin panimme myös kahleet ja painoimme pojan polvilleen. Sitten Lisa tuotiin alastomana ja suukapuloituna mutta silmäside poistettuna kahlittavaksi ranteistaan kattoon.

Jan sai pidellä Tobya kun kiinnitin elektrodit häneen. Toisen kiinnitin kivekseen ja toisen työnsin peräaukkoon. Lopuksi käskin Janin seisomaan Tobyn eteen. Poika kieltäytyi ja annoin sähköä. Minuutin tuskien jälkeen käskin uudelleen: Taas päänpudistus ja sähkö virtasi pojan kiveksiin. Sama näytelmä toistui toistumistaan. Lähes tunnin kidutuksen jälkeen Toby taipui ja otti Janin kullin suuhunsa. Kidutusuhan alla hän joutui imemään sen seisomaan ja sitten ottamaan laukeamisen vastaan suuhunsa.

Kaikki tämä oman tyttöystävän silmien edessä. Suihinoton jälkeen panin Tobyn makaamaan vatsalleen lattialle. Kidutushuoneen varusteisiin kuului pata täynnä kiehuvaa öljyä.

Kädet selän takana katselin, kuinka esinahkani muuttui punertavaksi ja lopulta sinertäväksi. Jäykkänä pysynyt kaluni pompahteli iskujen osuessa siihen ja muutamat tarkat sivallukset saivat paljaan terskani vuotamaan verta.

Piiskauksen loputtua kymmenien iskujen jälkeen oli kalunvarteni muuttunut koko yläpuoleltaan tumman siniseksi. Lopuksi minun piti vielä kääntyä selin ja sain selkääni ja pakaroilleni kunnon juovutuksen useiden erilaisten piiskojen toimesta.

Kaasunaamarilla peitetyt kasvoni komeilivat jo seuraava päivänä videosivustolla hyvien arvosanojen kera. Markun mukaan tällainen nuori, kevytrakenteinen poika oli vantteroiden aikamiesten keskuudessa "kuumaa kamaa". Seuraavaksi Markku kertoi vuokranneensa huoneen halvasta motellista.

Huoneessa Markku asetti kovalle patjalle valkoisen lakanan, jolle minun piti asettua kaasunaamari päässä selälleni, luonnollisesti ajeltuna ja alastomana. Markku sitoi ranteeni ja nilkkani sängyn kulmiin ja laittoi valkeat kumihanskat käsiinsä. Hän hieroi ensin pippeliäni, kunnes otti esiin kaksi metallista ohutta puikkoa. Voiteen kera hän alkoi työntämään yhtä puikkoa virtsaputkeeni. Kirvely sai minut menettämään muuten hyvän pokkani ja ähkäisin äänekkäästi.

Markku painoi puikkoa syvemmälle, kunnes yllättäen nousi ja riisui naamarini vaihtaen sen pieneen suupalloon. Vaiennettuaan minut hän jatkoi puikon liikuttelua ja otti toisen puikon.

Lopulta parikymmentä senttisen puikot olivat kokonaan virtsaputkessani ja alavatsassani alkoi tuntua oudolta. Puikkojen välistä alkoi tihkua virtsaa, joka levisi etumukselleni. Markku reagoi tilanteeseen asettamalla pyyhkeen alleni, jonka jälkeen hän saattoi seurata, kuinka hiljalleen tyhjensin rakkoni elämäni kivuliaimmalla tavalla.

Loppuillasta sain vielä mm. Lopuksi Markku asetti minulle muovisen, läpinäkyvän peniksen ympärille asetettavan siveysvyön. Tulisin kantamaan sitä seuraavaan tapaamiseen asti.

Sivustolla katsoin, kuinka kauhukseni kaasunaamarin poistamisen jälkeen esiinnyn videolla ihan omalla naamallani. Markun mukaan se sai käyttäjät entistä kiinnostuneimmaksi. Kului viikko eikä Markku viesteissään maininnut mitään tapaamisestanne. Kului toinenkin viikko ja siveysvyö alkoi hiertämään, ja se ja isohko lukko näkyivät selvästi vähänkin tiukempien housujen läpi.

Lopulta Markku kertoi tapaamisesta motellilla. Sain kondomin joka minun piti pitää päällä, kun puran kahden viikon paineet. Olin saanut kyllä kaksi orgasmia, vaikka en ollut pystynyt kaluuni koskemaankaan. Sain runkata rauhassa vessassa ja kortsuun tulikin reilu annos siemennestettä. Seuraavaksi minun piti peseytyä ja laittaa voidetta siveysvyön hankaumiin, koska saisin sen kohta uudelleen.

Asettauduin sängylle selälleni jalat auki ja Markku asensi siveysvyön paikalleen. Sitten hän otti palasen mustaa ohutta kumia ja muotoili sitä saksilla. Sitten hän otti liimaa ja siveli sitä etumukselleni kalun ympärille muodostaen kehän. Markku otti esiin täyttämäni kortsun ja asetti sen siveysvyön alle. Sitten hän laittoi kuminpalasen etumukselleni ja painoi sen reunat liimaa vasten.

Näin kaluni oli sinetöity siveysvyön lisäksi kumilla. Markku teki sitkeään kumiin pienen reiän, josta virtsa pääsee ulos. Sen jälkeen lähdimme ja matkalla kotirappusiani ylös tunsin kuinka kumin alla sperma alkoi valumaan kortsusta kiveksilleni, eikä seuraavasta tapaamisesta ollut tietoakaan Seuraavana päivänä olo jalkovälissä tuntui iljettävältä jatkuvan hikoamisen ja spermarippeiden vuoksi.

Sitä seuraavana päivänä liimaus petti hiema yläreunasta ja kumin alta tunki jatkuva pallihien tuoksu, joka oli vaikeasti peitettävissä.

Myöhemmin kaluni juurta alkoi kirvelemään siveysvyön hankaumien tulehduttua. Neljäntenä päivänä kumin liima petti ja pääsin pesemään kovin hautunutta genitaaliani. Viikonlopuksi Markku oli jälleen varannut motellihuoneen, jossa hän valkoiseen takkiin ja kumihanskoihin sommistautuneena piti minulle "lääkärintarkastuksen".

Siveysvyön poiston jälkeen siinä "tarkastettiin" useilla istrumenteillä kivekset, penis, virtsaputki ja peräaukko. Session lopuksi koin ensimmäisen fistaukseni. Kokemistani erilaisista leluista, hedelmistä ja kasviksista huolimatta raavaan miehen käden työntyminen peräaukkooni oli tuntunut erilaiselta. Ehkä Markun käden vaikuttaminen suurelta, sai sen tuntumaan vielä suuremmalta mitä se olikaan. Videosivustolla kommentit alkoivat tuntumaan jo suorastaan jumaloivilta. Markun kertoman mukaan häneen oli lisäksi ollut yhteydessä muutamia henkilöitä Euroopasta, jotka olivat vakavasti halukkaita osallistumaan sessioihimme.

Vaikka ajatus minua kiehtoikin, en silti lämmennyt ajatukselle läskistä saksalaisesta kourimassa minua. Jatkoimme seuraavaksi kerrostalon kellarihuoneessa, jossa sain sisääni Markun käden ohella niin kurkkua kuin kesäkurpitsaakin. Ensimmäisen kerran koin oloni epämiellyttäväksi Markun yritettyä väkisin kesäkurpitsan paksumpaa päätä sisääni.

Peräaukostani tuli hieman verta ja se oli pari päivää kipeä ja arka. Lisäksi huoneen kuuma ja huono ilma sai minut miltei pyörtymään. Kesää odotellessa tapasimme jälleen motellilla, jossa "lääkärinleikit" jatkuivat. Tällä kertaa sain letkun niin peräaukkooni, kuin virtsaputkeenikin.

Peräruiskeen määrä tuntui kasvavan kerta toisensa jälkeen ja nyt minun teki jo pahaa vatsani turvotessa kuin ilmapallo. Myöhemmin Markku kertoi lääkärileikkien olevan hyvin suosittuja "fanieni" keskuudessa.

Sivustolla ja lukuisissa viesteissä minulle toivottiin tehtäväksi mm. Välillä minua pelotti henkillöllisyyteni paljastuminen ja jonkun minua pervomman ilmestyminen ovelle, mutta sessioista ja viesteistä saatu tyydytys haihdutti pelot. Seuraavaksi pääsimme jo Markun kesämökille, jonka Markku lämmitti kamiinalla hyvin lämpöiseksi. Minä asetuin alastomana selälleni pirtin pöydälle. Markku kahlitsi minut raskaasti. Kerrottakoon, etten missään sessiossamme oikeasti tiennyt mitä tulisi tapahtumaan.

Tällä kertaa sain aavistuksen, kun Markku otti esiin metallipurkkisia ulkotulia. Hän sytytti niitä useita kaminan päälle, jolloin ne kuumenivat nopeasti. Markun ottaessa kiinni purkista joutui hän vetämään nopeasti sormensa pois, tästä päättelin kupin ja sen sisältämän steariinin olevan melko kuumaa.

Laitettuaan rukkaset käsiin Markku otti yhden purkeista ja toi sen ylleni. Steariinin kuumuus jännitti minua ja yritin kiemurella kahleissani, ikään kuin pakoon päästäkseni.

Markku pudotti varovasti steariinia nännilleni ja sätkähdin sen polttavuudesta. Pienin lorauksin sain polttavaa vahaa vartalolleni, kunnes oli jalkovälini vuoro. Markku otti seuraavan purkin ja kaatoi siitä reilusti etumukselleni, josta vaha valui nivusiin polttaen niin että hakkasin käsikahleitani saaden ne kolkattamaan.

Sydämeni pomppi Markun vielä vetäessä esinahkani taakse. Sitten kuuma steariini räiskähteli jo kaluni varrelle. Kivespussin pinnalle valunut steariini poltti kuin noitarovio. Voimistunut erektio lievitti terskaan kohdistunutta poltetta. Jalkovälini saatua jo kunnon kuorrutuksen Markku jatkoi vielä yhdellä purkilla.

Kaminan päällä huolella kuumentunut steariini sulatti jo jälkoväliini jähmettynyttä vahaa ja löysi aina uusia reittejä herkille kivespusseilleni. Hetken odoteltuaan Markku avasi hiljalleen vahakuorrutettani. Sen alta paljastui tulenpunainen kyrpä ja kivespussit. Nivusissani, häpykummun reunoilla näkyi selvät palovammat steariinin jäätyä sinne ikään kuin pussiin.

Markun käden kosketus tuntui viiltävänä aralla sukuelimelläni. Kevyen puristuksen seurauksena virtsaputkestani vierähti muutama kirkas tippa, joten olin nauttinut tästäkin kidutuksesta. Markku avasi kahleeni ja menimme ulos. Olin alasti ja kevätillan viileys tuntui helpottavalta.

Reader Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *