Treffit seksi rouvan pillu

treffit seksi rouvan pillu

Siis minun kaltaiselleni naiselle, joka olen hyvännäköinen mutta ujo ja sitoutumista tarvitseva. Pakokauhua aiheuttavat kommentit tyyliin "Ehei, en minä suinkaan halunnut ensimmäisillä treffeillä sänkyyn, olin niin jalo että odotin neljänsiin. Eihän siinä vaiheessa tiedä siitä ihmisestä yhtään mitään! Miten voisin päästää tuntemattoman ihmisen niin lähelle itseäni? Tavalla joka on aivan ainutlaatuinen yhteys kahden ihmisen välillä?

Oikealle miehelle antaisin kyllä itseni kokonaan ja estoitta, mutta siihen tutustumiseen ei riitä neljät treffit. En siis kai tule koskaan löytämään puolisoa Koska tarvitsen sen sitoutumisen ensin. Sitten voimme lähestyä fyysisesti. Ja tätä ei ilmeisesti kukaan mies kestä - ainakin olen vielä ypöyksin tässä maailmassa. Älä nyt kirvestä kaivoon heitä! Maailma on miehiä täynnä, löydät kyllä omasi.

Pipoa voisit tosin vähän löysentää. Aina ei sitä kumppania niin hyvin tarvitse tuntea, että sänkyyn päädytään. Nauti nuoruudestasi, tutustu erillaisiin ihmisiin. Seksi vieraamman kanssa voi olla todella antoisaa ja hauskaa. Kerran me vain täällä ollaan! Minä en ainakaan PYSTY tuntemaan halua jotakuta kohtaan vain yhden illan tai parin päivän tuttavuuden aikana.

Koittakaa vain ymmärtää että ihmisiä on erillaisia, kaikki eivät tunne vain tarvetta hypätä sänkyyn tuntemattomien kanssa. Tai no, jos tapaa jonkun jonka kanssa se kemiat lokshtaa heti niin sittenhän siinä mennään virranmukaana, mutta en yleisesti tunne tarvetta harrastaa tuntemattomien kanssa seksiä.

En saisi siitä mitään irti kun en tunne toista kohtaan yhtään mitään. Mutta nämä säännökset siitä mitä tulee tapahtua treffien aikana on naurettavia: D riippuu ihan ihmisistä kuinka nopeasti edetään. Ehkä sellaiset kokeneet deittaajat haluavat suorittaa kaiken nopeasti, että saa taas uutta matoa koukkuun jos neljännen treffien jälkeen jos toinen ei tunnukkaan hyvältä, mutta on joitain ihmisiä jotka haluaa kyllä ihan rauhassa tutustua. ENkä nyt tarkoita että seksiä pitäisi odottaa kuukauttakaan.

Sanon vaan että jos oikeasti on toisesta kiinnostunut ja viihtyy toisen kanssa niin kyllä kai se eka kerta voi pari viikkoa odottaa?

Ajattelen ja tunnen samoin. Suhteiltani etsin AINA rakkautta ja elämänkumppania, en pikaseuraa tai seksuaalista tyydytystä keltä vaan. Ei kannata kuitenkaan mun mielestä tuomita miehiä siksi, kun feministit ovat opettaneet heidät huonoille tavoille.

Miehen logiikka on niin perinpohjaisesti erilainen, kuin naisen, että voi ihan rehellisesti sanoa, että eivät he välttämättä tarkoita pahaa tai etsi pelkästään seksiseuraa vaan myös suhdetta. Heillä vain ei ole kokemusta tunteikkaista ja herkistä naisista ja suhteissa vain toimivat kuten on opetettu naisen saamiseksi.

Tsemppiä sulle, jos törmäät mieheen, joka sua kiinnostaa, tee asiasi selväksi ja ylläty, miehet pitävät herkistä ja tunteellisista naisista jotka eivät jaa itseään jokaiselle. Pelimiehet ovat erikseen, sellainen kyllä paljastuu ajan kanssa ja kuka ihmeessä heidän kanssansa haluaisi pettyä?

Yksi pelimies tosin juoksi mun perässä tekemiensä ohareitten jälkeenkin, kun ei voinut luopua hyvästään. En antanut enään; Anteeksi kuitenkin annoin.

Jos ei kemiat pelaa, niin sitten ei sudita. No, kiitos kommentista, mutta taas tässä oli näitä johtopäätöksiä, joihin törmään, kun tämä aihe tulee puheeksi. Että olen joku nuori tyttönen, piponi on kireällä enkä osaa nauttia tästä meidän ainutlaatuisesta elämästämme, vain koska en halua tuntemattoman kanssa sänkyyn. Näin ei ole, kiitos vain kysymästä. En ole niin nuori enää, elämänkokemuksia on ihan riittämiin ja niiden pohjalta tiedänkin, mitä haluan ja tarvitsen. Olen hauskaa seuraa ja elämäni on ollut aivan mahtavaa - mutta vieraan kanssa sänkyyn menemisessä ei minulle olisi mitään nautittavaa.

Minulla on oikeus tutustua kumppaniin pitkän kaavan kautta, jos niin haluan. Miehet usein kommentoivat, että on hyvä, jos nainen ei ole harrastanut paljon irtosuhteita. Olen heistä samaa mieltä, mutta kun heille selviää, että ihan oikeasti tarvitsen tutustumisen ja sitoutumisen ensin, kummasti se naapurin kevytkenkäinen onkin mielenkiintoisempi.

Ei se kirves vielä kaivossa ole, mutta aika toivottomalta tilanne näyttää. Miehen genetiikkaan kuuluu tuo paritteluyristysten maksimoiminen ja siementen viljely. Kyllä taas pistät niin urbaania legendaa et oksat pois.

Ei sitä piliään kannata jokaiseen kannon koloon käydä tökkimässä. Näin miehenä vihjaisen ;. Kertoo lähinnä aloittajan omista valinnoista. Mitäs valitsee panomiehiä treffiseuraksi. Ottaa vaan rohkeasti rumempaa ukkoa treffikumppaniksi. Tässä syy miksi en itse ikinä suostu treffeille ja tämäntakia pitää pysyä erossa nettitreffisivuilta.

Omasta mielestäni aloittaja tekee oikein kun ei ole jakamassa itseään kaikille. Toivottavasti löydät miehen joka aidosti arvostaa tuota päätöstä. Itsekkin olen samanlainen nainen etten vain pysty menemään vieraan sänkyyn, enkä pysty tutustumaan mieheen edes 3 kuukaudessa, joten treffit voin kokonaan unohtaa. Itsekkin olen kuullut kommenttia, että kaikki eletään vain kerran ja siitä pitää nauttia että miksi pidätellä, mutta jos antautuu ja jakaa kaikille on huorrrrah, mutta kun mies jakaa kaikille hän on sankarillinen siitos ori Tärkeintä on se, että sinulla ei ole mitään odotuksia suhteelta.

Ei sillä, että vakavassa parisuhteessa olisi mitään vikaa, mutta seksitreffejä etsivät henkilöt yleisesti ottaen välttelevät tai jopa kammoksuvat niitä. Tämän lisäksi on tärkeää, että olet täysillä mukana. Toisin sanoen, jos etsit tai pyydät eroottista tapaamista, niin sinun tulee olla valmis siihen.

Kaikki tietävät, että erilaisia deitti- ja treffipalveluita on vaikka kuinka paljon. Kuitenkaan näistä läheskään kaikki ei oikeasti sovellu seksin etsimiseen, vaan pahimmassa tapauksessa tuhlaat rahasi kalliisiin kuukausimaksuihin etkä edes lopulta saa sitä, mitä olit etsimässä, eli seksiä ilman kahleita.

Ylivoimaisesti deittipalvelut  seksitreffien järjestämiseen ovat VictoriaMilan ja Milf-areena. Jos nämä ovat ensimmäiset seksitreffisi, niin suosittelen aloittamaan näistä palveluista. Profiili on netissä käytännössä naamasi. Jos se ei ole kunnossa, niin ei tarvitse ihmetellä, miksi seksiäkään ei heru. Varmista ainakin, että profiilikuva on järkevä, olet kirjoittanut kuvauksen itsestäsi ja täyttänyt muutkin tiedot. Jos valitsit palveluksi esimerkiksi Victoria Milanin, niin ei kannata huolehtia siitä, sanotko asiat liian suoraan vai oletko liian lihava.

Oikeasta palvelusta löytyy seksitreffit ihan kenelle tahansa! Toisaalta, oikea jäsenyys kannattaa yleensä ostaa samantien. Maksamalla itsellesi jäsenyyden saat usein käyttöösi ns. Seksitreffeistä tulee todellisuutta nopeammin kuin uskotkaan, kun olet suora ja varma siitä, mitä olet etsimässä. Vaikka saattaa tuntua oudolta ehdotella suoraan seksiä heti ensimmäisillä viesteillä, niin se silti kannattaa. On hyvä muistaa, että näissä palveluissa kaikki muutkin ovat etsimässä seksiä eikä mitään muuta.

Esittäydy siis kohteliaasti, todista muutamalla viestillä, että olet ns. Useimmiten vastaus on kyllä. Ihan samalta kuin nuoremman kanssa, mutta vanha nainen on kiitollinen. Tuntuu taivaalliselta ja pian sanan varsinaisessakin merkityksessä Viime yön perusteella aika tylsältä tuntuu. Olin baarissa ja toin "Minnan" sieltä sitten meille.

Minna on 35v, eli ei edes supervanha vielä. Seksiin ryhdyttyä se oli se klassikko: Äsken sain sen kämpästä ulos. Ei suostunut lähtemään yöllä.

Treffit seksi rouvan pillu -

En koe kuitenkaan mikään horo olevani. Erityisesti, kun toisella tai molemmilla osapuolilla on myös oikea parisuhde, niin pelisäännöistä kannattaa sopia ajoissa. Kiitos ihanasta tarinasta, ja rohkeasti vaan Jokainen maksaa ite Äsken sain sen kämpästä ulos. Tai, jos tykkäät kimppakivasta, niin pääset tapaamaan kaikki osallistujat turvallisissa olosuhteissa. Ja yhdessäolo jatkuu yhä parista lapsesta ja naimisiin menosta huolimatta Jos ette ole esimerkiksi chatissä jutellut vielä todella henkilökohtaisista asioista, niin helppo avaus on vaikkapa kysyi vastapuolen nimeä. Myös nykyiset käyttäjätunnukset ja salasanat ovat poistuneet käytöstä. Avattuani Suomi24 treffisivut ne lakkaa näkymästä heti sivun päivittämisen jälkeen!!! Tässä hieman käyttäjien kokemuksia viime viikolta: Vaikka saattaa tuntua oudolta ehdotella suoraan seksiä heti ensimmäisillä viesteillä, niin se silti kannattaa. Juttele treffikumppanisi kanssa esimerkiksi näistä asioista:.

Toisin sanoen, jos etsit tai pyydät eroottista tapaamista, niin sinun tulee olla valmis siihen. Kaikki tietävät, että erilaisia deitti- ja treffipalveluita on vaikka kuinka paljon. Kuitenkaan näistä läheskään kaikki ei oikeasti sovellu seksin etsimiseen, vaan pahimmassa tapauksessa tuhlaat rahasi kalliisiin kuukausimaksuihin etkä edes lopulta saa sitä, mitä olit etsimässä, eli seksiä ilman kahleita.

Ylivoimaisesti deittipalvelut  seksitreffien järjestämiseen ovat VictoriaMilan ja Milf-areena. Jos nämä ovat ensimmäiset seksitreffisi, niin suosittelen aloittamaan näistä palveluista.

Profiili on netissä käytännössä naamasi. Jos se ei ole kunnossa, niin ei tarvitse ihmetellä, miksi seksiäkään ei heru. Varmista ainakin, että profiilikuva on järkevä, olet kirjoittanut kuvauksen itsestäsi ja täyttänyt muutkin tiedot.

Jos valitsit palveluksi esimerkiksi Victoria Milanin, niin ei kannata huolehtia siitä, sanotko asiat liian suoraan vai oletko liian lihava.

Oikeasta palvelusta löytyy seksitreffit ihan kenelle tahansa! Toisaalta, oikea jäsenyys kannattaa yleensä ostaa samantien.

Maksamalla itsellesi jäsenyyden saat usein käyttöösi ns. Seksitreffeistä tulee todellisuutta nopeammin kuin uskotkaan, kun olet suora ja varma siitä, mitä olet etsimässä.

Vaikka saattaa tuntua oudolta ehdotella suoraan seksiä heti ensimmäisillä viesteillä, niin se silti kannattaa. On hyvä muistaa, että näissä palveluissa kaikki muutkin ovat etsimässä seksiä eikä mitään muuta. Esittäydy siis kohteliaasti, todista muutamalla viestillä, että olet ns. Useimmiten vastaus on kyllä. Ei kannata myöskään epäröidä olla yhteydessä selkeästi nuorempiin tai vanhempiin kumppaneihin.

Esimerkiksi Victoria Milanista löytyy mielinmäärin n. Toisaalta vanhemmat naiset ovat usein etsimässä salasuhdetta nuorempien miesten kanssa ja toisinpäin. Aihe vapaa ' , aloittaja nainen 47 v , Anni Hautalan 4 suosikkireseptiä — näillä ohjeilla kokkaat helppoa kotiruokaa, jota koko perhe rakastaa.

Eihän sitä tiedä, ennen kun kokeilee. Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Kiitos ihanasta tarinasta, ja rohkeasti vaan Ihan samalta kuin nuoremman kanssa, mutta vanha nainen on kiitollinen. Tuntuu taivaalliselta ja pian sanan varsinaisessakin merkityksessä Viime yön perusteella aika tylsältä tuntuu. Kaksi vuotta on kohta seurusteltu. Mepäs päävyttiin sänkyyn jo enne rehvejä!!!

Aika järkkyä luettavaa tämä ketju. Siis minun kaltaiselleni naiselle, joka olen hyvännäköinen mutta ujo ja sitoutumista tarvitseva. Pakokauhua aiheuttavat kommentit tyyliin "Ehei, en minä suinkaan halunnut ensimmäisillä treffeillä sänkyyn, olin niin jalo että odotin neljänsiin. Eihän siinä vaiheessa tiedä siitä ihmisestä yhtään mitään! Miten voisin päästää tuntemattoman ihmisen niin lähelle itseäni?

Tavalla joka on aivan ainutlaatuinen yhteys kahden ihmisen välillä? Oikealle miehelle antaisin kyllä itseni kokonaan ja estoitta, mutta siihen tutustumiseen ei riitä neljät treffit. En siis kai tule koskaan löytämään puolisoa Koska tarvitsen sen sitoutumisen ensin. Sitten voimme lähestyä fyysisesti. Ja tätä ei ilmeisesti kukaan mies kestä - ainakin olen vielä ypöyksin tässä maailmassa.

Älä nyt kirvestä kaivoon heitä! Maailma on miehiä täynnä, löydät kyllä omasi. Pipoa voisit tosin vähän löysentää. Aina ei sitä kumppania niin hyvin tarvitse tuntea, että sänkyyn päädytään. Nauti nuoruudestasi, tutustu erillaisiin ihmisiin. Seksi vieraamman kanssa voi olla todella antoisaa ja hauskaa. Kerran me vain täällä ollaan! Minä en ainakaan PYSTY tuntemaan halua jotakuta kohtaan vain yhden illan tai parin päivän tuttavuuden aikana.

Koittakaa vain ymmärtää että ihmisiä on erillaisia, kaikki eivät tunne vain tarvetta hypätä sänkyyn tuntemattomien kanssa. Tai no, jos tapaa jonkun jonka kanssa se kemiat lokshtaa heti niin sittenhän siinä mennään virranmukaana, mutta en yleisesti tunne tarvetta harrastaa tuntemattomien kanssa seksiä. En saisi siitä mitään irti kun en tunne toista kohtaan yhtään mitään. Mutta nämä säännökset siitä mitä tulee tapahtua treffien aikana on naurettavia: D riippuu ihan ihmisistä kuinka nopeasti edetään.

Ehkä sellaiset kokeneet deittaajat haluavat suorittaa kaiken nopeasti, että saa taas uutta matoa koukkuun jos neljännen treffien jälkeen jos toinen ei tunnukkaan hyvältä, mutta on joitain ihmisiä jotka haluaa kyllä ihan rauhassa tutustua.

ENkä nyt tarkoita että seksiä pitäisi odottaa kuukauttakaan. Sanon vaan että jos oikeasti on toisesta kiinnostunut ja viihtyy toisen kanssa niin kyllä kai se eka kerta voi pari viikkoa odottaa? Ajattelen ja tunnen samoin. Suhteiltani etsin AINA rakkautta ja elämänkumppania, en pikaseuraa tai seksuaalista tyydytystä keltä vaan. Ei kannata kuitenkaan mun mielestä tuomita miehiä siksi, kun feministit ovat opettaneet heidät huonoille tavoille. Miehen logiikka on niin perinpohjaisesti erilainen, kuin naisen, että voi ihan rehellisesti sanoa, että eivät he välttämättä tarkoita pahaa tai etsi pelkästään seksiseuraa vaan myös suhdetta.

Heillä vain ei ole kokemusta tunteikkaista ja herkistä naisista ja suhteissa vain toimivat kuten on opetettu naisen saamiseksi. Tsemppiä sulle, jos törmäät mieheen, joka sua kiinnostaa, tee asiasi selväksi ja ylläty, miehet pitävät herkistä ja tunteellisista naisista jotka eivät jaa itseään jokaiselle.

Pelimiehet ovat erikseen, sellainen kyllä paljastuu ajan kanssa ja kuka ihmeessä heidän kanssansa haluaisi pettyä? Yksi pelimies tosin juoksi mun perässä tekemiensä ohareitten jälkeenkin, kun ei voinut luopua hyvästään. En antanut enään; Anteeksi kuitenkin annoin. Jos ei kemiat pelaa, niin sitten ei sudita. No, kiitos kommentista, mutta taas tässä oli näitä johtopäätöksiä, joihin törmään, kun tämä aihe tulee puheeksi. Että olen joku nuori tyttönen, piponi on kireällä enkä osaa nauttia tästä meidän ainutlaatuisesta elämästämme, vain koska en halua tuntemattoman kanssa sänkyyn.

Näin ei ole, kiitos vain kysymästä. En ole niin nuori enää, elämänkokemuksia on ihan riittämiin ja niiden pohjalta tiedänkin, mitä haluan ja tarvitsen.

Olen hauskaa seuraa ja elämäni on ollut aivan mahtavaa - mutta vieraan kanssa sänkyyn menemisessä ei minulle olisi mitään nautittavaa. Minulla on oikeus tutustua kumppaniin pitkän kaavan kautta, jos niin haluan. Miehet usein kommentoivat, että on hyvä, jos nainen ei ole harrastanut paljon irtosuhteita. Olen heistä samaa mieltä, mutta kun heille selviää, että ihan oikeasti tarvitsen tutustumisen ja sitoutumisen ensin, kummasti se naapurin kevytkenkäinen onkin mielenkiintoisempi.

Ei se kirves vielä kaivossa ole, mutta aika toivottomalta tilanne näyttää. Miehen genetiikkaan kuuluu tuo paritteluyristysten maksimoiminen ja siementen viljely.

Kyllä taas pistät niin urbaania legendaa et oksat pois. Ei sitä piliään kannata jokaiseen kannon koloon käydä tökkimässä. Näin miehenä vihjaisen ;. Kertoo lähinnä aloittajan omista valinnoista. Mitäs valitsee panomiehiä treffiseuraksi. Ottaa vaan rohkeasti rumempaa ukkoa treffikumppaniksi.

Tässä syy miksi en itse ikinä suostu treffeille ja tämäntakia pitää pysyä erossa nettitreffisivuilta. Omasta mielestäni aloittaja tekee oikein kun ei ole jakamassa itseään kaikille.

treffit seksi rouvan pillu

Reader Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *