Vanhempi nainen etsii nuorta miestä ilmaiseksi sinkkuja

vanhempi nainen etsii nuorta miestä ilmaiseksi sinkkuja

Sitten kun mies on 40v niin voiko hän tehdä samoin..? Olen täysjärkinen, akateeminen, lihaksikas ja hyvännäköinen vuotias mies. Katselen nykyisin joko omanikäisiäni tai itseäni vanhempia naisia. Seurustelukumppaniksikin itseäni vanhempi on ollut paras vaihtoehto. Se on yks hailee, mitä joku neli-viiskybänen mies siitä tuumaa.

Tämäkin ketju osoittaa sen, ketkä miehet oikeasti ovat niitä epätoivoisia luusereita. Tällaista tyhjänpäiväistä aloitusketjua ei olisi, jos kaikki heistä olisivat oikeasti täysjärkisiä. Täysjärkisten ei nimittäin tarvitse puuttua muiden suhteisiin ja valintoihin. Sen sijaan he voisivat katsoa peiliin ja miettiä typeriä mielipiteitään ja turhaa suunsoittoaan tarkemmin.

Olen ylpeä siitä, että vierelläni on vanhempi nainen ja jos se tekee minusta epänormaalin jonkun ääliön silmissä, niin tehköön. Ei ole nimittäin minun ongelma: Miten tuossa kirjoituksessasi näkyy mainitsemasi akateemisuus. Peruskoululainenkin osaa kirjoittaa kieliopillisesti parempaa tekstiä. Kasvaisit aloittajamies aikuiseksi myös henkisesti. Sain illan naurut typeryydestäsi.

Aloittajalla taitaa olla huono päivä, vai, ku noin on vihainen naisille, jotka tykkäävät aloittajamiestä nuoremmista uroista.

Voi voi sentään, kun näin on pääsyt käymään. Oikeinko vähä-älyisiä nämä naiset ja nämä miehetkään eivät enää ole täysin järjissään eikä muille kelpaa, kun saattavat tykätä näistä naisista ihan tosissaan. Ny on todella maailma mennyt niin sekaisin, että pian se räjähtää ja katoaa kokonaan. Eihän tällanen käy päinsä. Vain vanhojen äijien pitäis saada tehdä tässä maailmassa mitä huvittaa ja ottaa joku just täysikäsyyden ylittäny tyttö vaimokseen. Nelikymppinen ex-naiseni hakee kanssa nuorempaa seuraa..

No, tämä nainen on sellainen kyltymätön peto sängyssä että minulla ei kunto eikä halu riittänyt joten hyvä jos joku jaksaa huudattaa riittävän usein. Minulle ikä ei ole ratkaiseva kriteeri ja useimmat kumppanit ovat olleet jonkin verran nuorempia. Paitsi nykyinen kumppani on 4 vuotta minua vanhempi, sitä hänestä ei tosin mitenkään huomaa ulkoisesti.

Mutta todella kuuma kissa onkin eikä todellakaan mikään tyhmä: P Ehkä mä käytän sitä älykapasiteettia mieluummin siihen että etsin sieluun osuvaa ihmistä kuin alan kalkyloimaan kumpi meistä joutuu ensin vanhainkotiin ja kuinka kauan "sitä voi panna" jos sen nyt noin karrikoidusti haluaa ilmaista: D Useimmat mun ikäiset naiset kuitenkin hakevat nuorempaa miestä siksi koska mun ikäiset miehet ovat yleensä jo vähän rapistuneita eikä kukaan halua naida huonokuntoisen pappansa kanssa.

Ja yksikään noista naisista ei ollut tyhmä missään määrin, en edes kelpuuttaisi älyllisesti heikkoa yksilöä, sen verran olen natsi. Jokohan tästä riemu repeää..? Elo S Telija Olen 43v rikas liikemies ja minulla on aina vuotias mittainen malli kainalossa.

Rahastahan se kanssani lähtökohtaisesti on, mutta mitä vittua se minulle kuuluu. Se on mun ja mä käytän sitä miten haluan. Tämä nainen on ihana pikku orjamussukkani. Ulkonakaan se ei edes vilkaisekaan muihin miehiin. Eikö ole säälittävän ihanaa. Eikö teitä vitutakin tämä onneni? En nimittäin lue alle tulleita kirjoituksia koska minulla on kiire tehdä rahaa ja panna pikkurakastani.

Otahan nyt nallesi ja mene nukkumaan. Sinulle Jukkismando vastaus tekstiisi; Kukaan tasokas mies ei seurustele huomattavasti vanhemman naisen kanssa. Se ei oo tasokkuudesta kiinni vaan siitä seisooko sulla vai ei. Taidat olla niitä "peräkammarin" poikia jotka vain kaiholla huokailevat naisen perään sitä kuitenkaan saamatta.

Vanha sanonta pitää paikkansa; mitä vanhempi pukki sen kovempi sarvi.. Ei me naiset mitään pankkeja olla. Järjissään oleva nainen etsii järjissään olevaa miestä.

Ikä on vain numeroita. Mulla merkitsee monet asiat petikumppania valitessa, niin yhden illan jutuissa kuin pidempiakaisissa suhteissa.

Ulkonäkö vaikuttaa tottakai, kumppanin pitää olla omaa silmää miellyttävä. Mutta, myös ajatusmaailma ratkaisee, jopa niissä yhden illan jutuissa. Olen tapaillut huomattavasti itseäni vanhempaa naista, jonka kanssa seksi oli ihanaa ja kaikki sujui kuin tanssi vain. Ja on ollut eri-ikäisten kanssa myös niitä ei niin kivoja kokemuksia. Kuitenkin ns vakavat, pitkä-ikäiset suhteet, ovat aina jostain syystä toteutuneet suurinpiirtein saman ikäisten naisten kanssa.

Isoimmillaan on tainnut olla neljän vuoden ikäero. Osa noista ns 40 naisista on hölskyvää ihraa ei moni pärjää ukrainan naisille 58vuotias on kuin 30 näköinen suomi mmölli akka. Olen 54 nainen ja minulla 40 vee mies. Hah hah voi helvetti mikä ketju. Olen 50v mies, vaimoni on 41v ja olen ollut sivusuhteessa 20v naiseen pari vuotta sitten ja tälläkin hetkellä tapailen muuan 25v neitokaista. Kumpikin nainen tietää vaimostani ja vaimoni tietää pikku "harrastuksestani". Meillä on kolme yhteistä lasta ja talous siinä kunnossa, ettei valtaosa tämän maan kansalaisista ikinä saavuta sellaista fiskaalista asemaa.

Naisten määrä suhteessa miehien määrään näkyy tanssipaikoilla. Kun vuotiaissa naisia ja miehiä on vielä suunnilleen yhtä paljon, pääkaupunkiseudun vuotiaista jo noin 55 prosenttia on naisia, vuotiaista 60 prosenttia ja vuotiaista jo 70 prosenttia. Naisten suhteellinen osuus kasvaa siitä vanhempienkin kohdalla, vaikka kokonaismäärä on jo verrattain pieni. Riekki kertoo, että Puistokulman tansseissa käy viikoittain runsaat kaksisataa 50—vuotiasta.

Moni tulee kuuntelemaan orkesteria ja sosiaalistumaan maan, mutta myös kuntoilemaan. Sitä ei saa apteekista, Sulo Jokitalo tietää. Koska naiset elävät keskimäärin miehiä pidempään, he joutuvat miehiä useammin etsimään uutta kumppania.

Eeva Turtiainen on kaksinkertainen leski. Ensimmäinen mies kuoli luvulla ja toinen avopuoliso menehtyi noin vuosi sitten. Sironen on siten hänelle jo kolmas kumppani. Ikäihmiset kaipaavat kumppania jakaakseen harrastuksia ja pitääkseen toisilleen seuraa, mutta yhteistä asuntoa ei välttämättä enää hankita.

Yksin asuvien määrän jatkuva kasvaminen näkyy myös pääkaupunkiseudun asuntokunnissa. Espoossa yksin asujia on 36 prosenttia asuntokunnista, Vantaalla 38 prosenttia ja Helsingissä jopa 49 prosenttia. Turtiainen ja Sironen eivät kumpikaan osaa käyttää nettiä eikä se siten olisi ollut heille mahdollinen väylä uuden kumppanin löytämiseksi.

Eläkeläisyhdistykset järjestävät jäsenistölleen tanssikurssien lisäksi monenlaisia kerhoja kuten muistikerhoja, tietotekniikkakerhoja, lauluryhmiä, kamerakerhoja ja käsityökerhoja. Ikäihmisten päivätansseja järjestetään myös ainakin Malmin Työväentalolla, Wanhan tanssikellarissa ja Espoossa Kirstin koululla.

Espoon kansalliset seniorit ry. Esimerkiksi keväällä käydään Tallinnassa. Saman ikäiset miehet ovat vielä jonkin verran aktiivisempia nettideittailijoita, heiltä on ilmoituksia runsaat Erityisesti yli vuotiaille tarkoitetussa 50plusmatch-nettideittipalvelussa naisseuraa etsii Uudellamaalla miestä.

Sen sijaan yli vuotiasta naista on aktivoitunut vain reilut sata. Seuranhakuilmoituksissa sekä naiset että miehet kertovat tavoitteekseen löytää parisuhteen — ja mielellään pidemmäksi aikaa. Erityisesti naisten seuranhakuilmoituksissa korostuu yksinäisyys, joka on yhteinen tekijä lähes kaikille iäkkäämmille netistä kumppania etsiville.

Asiallisesti hoidettu koti, mukavat lapset, pärjääminen työelämässä ja pitkä parisuhde ovat ikään kuin hyvän CV: Vaimo tietää asiasta ja ymmärtää tilanteen. Onneksi meillä on keskenämme asiat hyvin ja rouva on paras ystäväni. Myös yhteisiä hetkiä ja yhteisiä mielenkiinnon kohteita löytyy riittävästi. Niinpä ei ole mitään syytä langeta houkutuksiin. Terkkuja vaan kaikille upeille naisille. Ei se ole teistä kiinni. Kotona vain on jo joku. Varsinkin fysiikka pelaa ja sitä naiset arvostavat.

Tuntuu että nuoret naiset v arvostavat kokemusta miehessä. Ja ei se jää siihen yhteen kertaan se yhteinen hauskanpito vaan kun numeron antaa niin sitä hauskanpitoa jatkuu eka tapaamisen jälkeenkin. Mut ei nuorempien miesten kannata loukkaantua. Kyllä seurustelukumppanina kelpaa varmaan se "omaa ikäluokkaan" oleva naiselle mutta siihen "hauskanpitoon" tarvitaan kokeneempaa - ja kyllä se mulle sopii. Olen kymppinen itseni keskimääräistä paremmassa kunnossa pitänyt ukko ja joka kerta kun baariin jaksaa raahautua, niin vientiä olisi ollut välillä useammankin henkilön kanssa.

Väillä ihan vaivaantumiseen saakka saanut selitellä, että olen myös ukkomies. Ja ikähaarukka on ollut siinä vuotta. Tekee kyllä todella hyvää itsetunnolle, sitä en kiellä! Hämmentävintä on ollut lukioikäisten tyttöjen flirttaileva käytös. No itsellä nyt yli nelikymppisenä vuotias tyttöystävä. Itse koin vuotiaana olevani jotenkin valmis aikuisten maailmaan tai jotenkin omilla aivoilla ajattelemaan kykenevä.

Enkä tosiaan ole mitenkään hakenut tai unelmoinut suuresta ikäerosta. En toki valita siitä, että aktiviteettia piisaa.

vanhempi nainen etsii nuorta miestä ilmaiseksi sinkkuja

Vanhempi nainen etsii nuorta miestä ilmaiseksi sinkkuja -

Ohjeet Unohtunut salasana Etkö saanut vahvistusviestiä? HappyPancake kokemuksia ja vinkit treffeille pääsyyn! Niin ei näissä hommissa kannata tuntea mitään sääliä omaa muijaa kohtaan saatikka sitten jonkun pantavan muijan äijää kohtaa. Suomi24 Treffit Maan suurin internetissä toimiva lihatiski, Suomi24 Treffit tarjoaa treffipalstaajossa on sinkkuja kaikista ikäluokista. Mutta onko puumia todella olemassa? Kyllä minun kokemukseni mukaan viiskymppinenkin ittensä treenannut ja kondiksessa pitävä naisimmeinen osaa antaa hyvät kyydit. Jos tuhmat videot streffit osa miehistä taipuu naisten vaatimuksiin niin tilanne huononee kun naiset alkaa kelpuuttamaan vain nuorempia.

Saman ikäiset miehet ovat vielä jonkin verran aktiivisempia nettideittailijoita, heiltä on ilmoituksia runsaat Erityisesti yli vuotiaille tarkoitetussa 50plusmatch-nettideittipalvelussa naisseuraa etsii Uudellamaalla miestä.

Sen sijaan yli vuotiasta naista on aktivoitunut vain reilut sata. Seuranhakuilmoituksissa sekä naiset että miehet kertovat tavoitteekseen löytää parisuhteen — ja mielellään pidemmäksi aikaa. Erityisesti naisten seuranhakuilmoituksissa korostuu yksinäisyys, joka on yhteinen tekijä lähes kaikille iäkkäämmille netistä kumppania etsiville. Turtiainen ja Sironen tapasivat Puistokulman päivätansseissa viime syyskuussa.

Nämä täällä ei hae vieraampaa, Jumppanen harmittelee. Hän ei ole käynyt tansseissa pitkään aikaan eikä tunne ketään entuudestaan. Ero naisten ja miesten määrässä alkaa näkyä vuotiaista ylöspäin. Myös Turtiainen ja Sironen asuvat eri osoitteissa, vaikka kyläilevät toistensa luona. Retkiä ja kerhoja Vantaalla toimii noin 15 eläkeläisjärjestöä. Nettideittailijat korostavat nuorekkuuttaan Suositussa deittipalvelussa on runsaasti treffi-ilmoituksia myös yli vuotiailta.

Monet naiset kuvaavat itseään pirteiksi ja aktiivisiksi. Ulkonäköä, ja erityisesti nuorekkuutta, korostetaan ilmoituksissa. Hyvät tavat ja omillaan toimeentuleminen listataan eduiksi. Kommentit 9 Kommentit "Ero naisten ja miesten "Ero naisten ja miesten määrässä alkaa näkyä vuotiaista ylöspäin. Sieltä kuulkaa kun alkaa vyöryä miljoonia vetreitä testosteronin kyllästämiä parittomia nuorukaisia naisenpuolta etsimään, niin saa mummotkin kyytiä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi. Perskutarallaa kun olisi Perskutarallaa kun olisi tuossa kuvassa ollut daamiin kietoutuneena vanha musta mies, niin jopas olisi heti keskusteltua syntynyt. Tai kauniisti ikääntynyt leidi ja poninhäntäinen rokkari. Jos minä joskus kuolen - mitä siis en pidä todennäköisenä - niin suon paremmalle puoliskolle onnen hetkensä parketilla. Vaikka rollaattori tanssipartnerina, jos ei muuten. Erosin yli kuusi vuotta Erosin yli kuusi vuotta sitten liki 40 avioliittovuoden jälkeen.

En kaipaa elämääni uutta "aikuista" suhdetta,vaan nautin lapsistani ja lapsenlapsistani jotka kaikki asuvat lähellä,ja joita tapaan melkein päivittäin. En ole yksinäinen vaikka olenkin yksin.

Tykkään teatterista,elokuvista ja myös tanssimisesta,lukemisesta ja näitä voi harrastaa myös ilman vakitusta partneria. Toivottavasti jokainen seuraa Toivottavasti jokainen seuraa hakeva ihminen löytää itselleen kumppanin iästä riippumatta. Ihminen kaipaa ihmistä vierelleen. Löysin kumppanin ja Löysin kumppanin ja rakastuttiin että elämä alkoi alusta näin yli 60 kymppisenä onpas ihanaa oman kullan kanssa käydä kaikkialla ym.

Tötsääni nostan ja pokkaan Tötsääni nostan ja pokkaan rakastuneelle miehelle. Jo viisikymppisen naisen on Jo viisikymppisen naisen on vaikea löytää kumppania, ainakaan omasta ikäryhmästään, vaikka tilastojen mukaan siinä vaiheessa miehiä on elossa yhtä paljon kuin naisiakin. Syynä on yksinkertaisesti se, että monille viisikymppisille miehille ei samanikäinen nainen kelpaa, vaan he hakevat itseään nuorempaa seuraa - ainakin mitä pidempiaikaiseen suhteeseen tulee, seksiin toki näyttää kelpaavan vanhempikin nainen.

Tämä korostuu etenkin nettideittailussa, jossa ikä on niin selkeästi näkyvissä oleva piirre. Itse Vai pula miehistä? Ettei vaan olis mummot liian ronkeleita?! Se on iso kansainvälinen deittisivusto, jossa on suomalaisten naisten lisäksi myös muiden Match-maiden sinkkuja. Palvelu ei ole Suomessa niin iso, mutta jos asut pääkaupunkiseudulla, pitäisi tarjontaa olla hyvin!

E-kontakti on yksi Suomen suurimpia deittisivustoja. Rekisteröityminen on ilmaista ja pääset näkemään naisten profiileja. Jos ja kun haluat viestitellä, silloin tulee jäsenmaksu maksettavaksi silti halvempi kuin baarireissu. Oletetaan, että et ole etsimässä itsellesi vaimoa naisesta. Haluat vain deittailuelämääsi virikettä sen vanhemman naisen myötä. Kyllä aikuinen nainenkin asian aistii, vaikka lähestyt häntä täysin asiallisesti. Ja tästä vinkkejä nuorelle miehelle:.

Älä lähde häpeilemään sitä, että lähdet iskemään vanhempaa naista. Eli, kohtele naista aivan tasavertaisena ihmisenä äläkä lähde heittämään mitään puumaläppää. Mikäli hän itse ottaa ikäeron puheeksi, vasta sen jälkeen saat puhua aiheesta. Vanhemman sukupolven suomalaiset miehet ovat helvetin huonoja antamaan kohteliaisuuksia.

Sinä voit olla se ei-suomalaisesti käyttäytyvä hurmuri, joka osaa vetää juuri oikeista langoista. Se on liian geneerinen ja persoonaton. Kehu jotain minkä näet kuvassa. Kehu jotain tiettyä asiaa, jotta hän kokee, että olet oikeasti kiinnittänyt huomiota häneen. Toinen asia, mihin vanhempi nainen ei ole tottunut ikätovereidensa kanssa on miehen kuuntelutaidot.

Normaalisti miehellä menee kaikki ohi mitä nainen sanoo. Haetko ainoastaan seksiseuraa naisesta? Älä lähde tämä edellä iskemään naista, vaan anna tämän asian tulla ilmi luonnostaan tutustumisen myötä.

Jos juttelu on jo edennyt, ehdota kiinnostaisiko tätä tulla katsomaan netflixiä ja chillaamaan. Josta päästäänkin seuraavaan kohtaan:. Vanhemmat naiset eivät välttämättä koe kovin eroottisena sellaista nuhjuista ja mällille haisevaa pleikkari-luolaa. Eli siivoa se kämppä, get your shit together, ja kutsu nainen romanttiselle viini-illalliselle. Tai mistä ikinä hän sattuu pitämäänkään. Aloita vaikka nettitreffeillä kysymällä mistä juomista tai ruoista tämä pitää.

Kun on tovi chattailty, osaat tarjota juuri hänen makuhermoonsa osuvaa iltaa. Kun nainen on saatu sinne kämpille joka on jo siivottu tässä vaiheessa , on homma jo selviö.

Runsaasti myös vanhempia naisia eikä pelkästään ankkailmeisiä pissaliisoja. Toinen syy puumailmiön yleistymiseen saattaa olla avioerojen kasvanut määrä. Tällä hetkellä ei kontakteja millään muotoa. Ero naisten ja miesten määrässä alkaa näkyä vuotiaista ylöspäin. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Tämän huomaa hyvin tuolla Suomi 24 treffi-ilmoituksia selatessa.

Reader Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *