Värityskirja netissä where to find s

värityskirja netissä where to find s

Claas Lexion Combine harvester Liikkuva ja irrotettava niittolaite voidaan lukita eri asentoihin. Olkisilppurin saa myöskin käännettyä ja viljasäiliön tyhjennysputki kääntyy ulos.

Viljasäiliön kansi avautuu ja ilmansuodatinta voi liikutella. Irroitettavan niittolaitteen voi kuljettaa mukana tulevalla trailerilla. Claas Lexion Terra Trac Combine harvester Leikkuupuimurin monet toiminnot, silkka koko ja työn laatu takaavat hauskat leikkihetket.

Täysin toimivaa puimuria on helppo käsitellä. Niittolaitetta voi käyttää myös maastossa ja siinä on automaattiset säädöt. Telan ja täytettävän viljasäiliön voi tyhjentää tyhjennysputkella. Sisältää myös paljon muita toimintoja! Claas Nectis F Nectis F on suunniteltu käytettäväksi viinitiloilla, puutarhoissa ja muissa ahtaissa paikoissa. Sen tehokkaan moottorin, erityisen alustan muodon sekä suuren ohjauspyörän kääntymissäteen ansiosta traktoria on helppo käsitellä missä vain. Claas Nectis F with frontloader and tipping trailer Nectis F -traktori Claas-valmistajalta on varustettu pienellä je keveällä kippiperävaunulla sekä irrotettavalla etukuormaajalla.

Claas Rollant Straw baler Claasin Rollant -paalaimessa on taittuva sisäänsyöttörulla. Sivupaneeli ja takaosan puristin voidaan avata. Kone syöttää paalin ulos automaattisesti. Claas Xerion Traktorin renkaat ovat kaikki saman kokoisia ja niitä voi ohjata ohjaamon katon kautta. Nivelletty ohjaus tekee käsittelystä mukavaa. Ohjaajalla on hyvä näkyvyys joka suuntaan. Classic Bean Bag Game Heitä heittopussit laudoille ja yritä kerätä eniten pisteitä!

Jos osut laudassa olevaan koloon, saat enemmän pisteitä! Kuka selviytyykään pelin voittajaksi? Suosittu pihapeli suoraan Yhdysvalloista!

Pelin säännöt on helppo oppia. Collection Classique 5 in 1 Viisi suosittua klassikkopeliä kestävässä ja tyylikkäässä metallilaatikossa.

Sisältää pelit shakki, tammi, backgammon, ristinolla ja domino. Collection Classique Backgammon Kahden pelaajan taktinen lautapeliklassikko! Collection Classique Backgammon Deluxe Edition Backgammon on kahden pelaajan lautapeliklassikko, joka on nyt saatavina tyylikkäänä Deluxe-versiona!

Helppolukuiset säännöt tekevät tästä klassikosta varman suosikin. Sen korkealaatuiset osat tekevät siitä taatusti kestävän. Collection Classique Kalaha Afrikasta kotoisin oleva klassikkopeli, jossa enemmän lasihelmiä keräävä pelaaja voittaa. Kestävän ja tyylikkään metallilaatikon sisällä puinen pelilauta ja 48 lasihelmeä.

Collection Classique Kiinanshakki Tähtikuvioinen klassikkopeli upeana puuversiona! Collection Classique Mikado Suosikkipeli, jossa tarvitaan hyviä hermoja ja vakaata kättä! Koko perheen suosikkipeli kestävässä ja tyylikkäässä metallilaatikossa. Collection Classique Shakki Klassikkopeli kestävässä ja tyylikkäässä peltirasiassa. Pelilauta ja pelinappulat on valmistettu huippulaatuisesta puusta.

Collection Classique Shakki Kahden pelaajan klassikko tyylikkäänä puuversiona! Collection Classique Torni Korkeuksiin kurkottava klassikkopeli! Pelaajat ottavat vuorollaan yhden palan tornista ja siirtävät sen tornin huipulle.

Värityslehtiö söpöllä kissakannella Coloramba! Nyt on värittäminen helppoa! Lehtiö auki ja kynätkin ovat mukana. Muhkea lehtiö täynnä hauskoja kuvia jotka voit irrottaakin jos haluat. Kaikki mukaan värittämään - 1, 2, 3! Värityslehtiö hauskalla koirakannella Coloramba! Colour-In Playing cards Moomin Näitä kortteja saa värittää — ihan luvan kanssa!

Colour-In Puzzle Action Comics palaa Väritettävän palapelin kokoaminen ja värittäminen on helppoa selkeän kuvioinnin avulla. Colour-In Puzzle Floral palaa Väritettävän palapelin kokoaminen ja värittäminen on helppoa selkeän kuvioinnin avulla.

Colour-In Puzzle Moomin palaa Väritettävän palapelin kokoaminen ja värittäminen on helppoa selkeän kuvioinnin avulla.

Colour-In Puzzle Pin-Up palaa Väritettävän palapelin kokoaminen ja värittäminen on helppoa selkeän kuvioinnin avulla. Construction worker with accessories. Conveyer belt Kuljeta, nosta ja laske painavia kuormia kuten kiviä, puutavaraa ja muuta suurikokoista hienolla kuljetushihnalla! Sen nosto- ja hihnamekanismeja on helppo käyttää käsivivulla. Coral Reef Tervetuloa koralliriutalle!

Etsi kaksi kerrallaan korteissa näkyvää merieläintä ja osoita ne samaan aikaan pelilaudalta! Jos onnistut siinä ennen muita pelaajia, sinut palkitaan merieläinhahmolla! Valloittavat ponitytöt nyt 3D-tarroissa! Equestria Girls Hienoilla 3D-tarroilla voit koristella mielesi mukaan! Kiinnitä tarra puhelimeesi, tietokoneen kanteen, vihkoon Moomin Hienoilla 3D-tarroilla voit koristella mielesi mukaan! My Little Pony nyt 3D-tarroissa!

My Little Pony Hienoilla 3D-tarroilla voit koristella mielesi mukaan! Paavo Pesusieni Hienoilla 3D-tarroilla voit koristella mielesi mukaan! Strawberry Shortcake Hienoilla 3D-tarroilla voit koristella mielesi mukaan! Deutz Agrotron X Deutz Argotron X -traktorissa on täysin lasitettu ohjaamo, avautuvat ovet, irrotettava etupaino, jousitettu akseli ja korkeussäädettävä vetoaisa. Dicetto Heitä noppia, vertaa kuvioita ja yritä voittaa parhaat kortit pelin voittamiseen!

Dicetto vie noppapelit takaisin juurilleen! Disney Princess Party Game Prinsessat ovat menossa juhliin, ja sinut on kutsuttu mukaan! Pelaajat saavat selittää ja arvata eri prinsessatarinoiden hahmoja, liikkuen samalla pelilaudan ympäri kohti upeita prinsessajuhlia! Ensimmäinen Alias Alias täynnä Disneyn taikaa! Disneyn rakastetut hahmot tekevät tästä pelistä täydellisen lisän Alias-pelien joukkoon! Domino Double 12 metallirasiassa Tätä dominopeliä ei malta laskea käsistään!

Yritä pelata kaikki dominolaattasi. Jos lasket viiimeisen dominosi pöydälle ensimmäisenä, voitat pelin! Domino Double 6 metallirasiassa Tämä upea dominopeli saa kaikki innostumaan! Pelaa dominosi pitkiksi ketjuiksi ja yritä ensimmäisenä päästä eroon kaikista dominoistasi. Domino Double 9 metallirasiassa Oletko valmis pelaamaan erän dominoa? Yritä pelata ensimmäisenä kaikki dominosi, niin olet pelin voittaja!

Drottningholmin linna, palaa. Kaupunki on pullollaan luontoa! Eläimiä kaupungissa Tervetuloa leppoisalle kierrokselle tutkimaan monimuotoista kaupunkiluontoa! Kulje ristiin rastiin kävelykaduilla, viivähdä aurinkoisilla toriaukioilla ja istahda toviksi kahvilan tunnelmalliselle terassille. Pienimmätkin ötökät ja öttiäiset mönkivät esiin piiloistaan, kunhan olet tyynesti tarkkana. Mitä kaikkea kiehtovaa vielä tuleekaan vastaan? Tietoa, tehtäviä, juliste, tarroja, peli!

Eläinlääkärikoulu Opi, miten koiria ja kissoja lähestytään, miten kilpikonnia hoidetaan ja mikä pitää eläintarhan eläimet tyytyväisinä sekä paljon muuta. Kirja esittelee eläinlääkärin kiinnostavaa työtä. Paksu värityskirja Eläinlapsia, värityskirja Pehmoiset puput nauttivat kevätauringosta ja pikkuiset possut leikkivät mutakylvyssä.

Tämä värityskirja on pullollaan suloisia eläinlapsia! Eläinvauvat Memo Käännä kaksi memo-laattaa ja yritä muodostaa pari. Saat pitää jokaisen löytämäsi parin, ja pelin päättyessä eniten pareja löytänyt pelaaja voittaa!

Emojito Valitse kortti ja esitä siinä näkyvää tunnetta. Nyt muiden pelaajien on arvattava, mitä tunnetta yrität kanavoida! Pelaaja, joka kiertää ensimmäisenä pelilaudan viisi kertaa, voittaa! Kuvasanakirja Englanti-suomi, sanaa ja tarroja Kaksikielinen harjoituskirja soveltuu englantia opetteleville!

Kirja sisältää yli eri aihepiireihin jaettua sanaa ja kuvaa sekä englanniksi että suomeksi. Mukana on yli tarraa, joiden kiinnittäminen sivuille saa sanojen opettelun hauskaksi! Numerot Katsele kuvia ja tutustu numeroihin! Sanat Katsele kuvia ja tutustu sanoihin! Iloinen värityskirja Ensimmäinen värityskirjani Paksut ääriviivat ja helpot kuvat tekevät tästä kirjasta jokaisen värittäjän mukavan ensikirjan.

Saa mennä viivojen yli! Exploding Volcano Workshop Tunne itsesi oikeaksi tulivuoritutkijaksi räjähtävän tulivuoresi vierellä! Tee värikkäitä laavavirtoja ja ainutlaatuisia, kuplivia mineraalilähteitä. Yritä ehtiä pelilaudan päästä toiseen ennen keskiyötä. Matkalla sinun on etsittävä korteissa olevia yksityiskohtia pelilaudalta!

Fendt S with tipping trailer Fendtin S -traktori ja helposti käänneltävä kippiperävaunu ovat täydelliset pikku maajusseille, sillä niiden avulla lapsi näkee, miten oikean elämän työkoneet toimivat. Koneissa on monia toimintoja, joiden kanssa leikkiä, esim. Figure-Set construction bworld-työmaasetissä on kaikki tarpeellinen tietyömaata varten. Katuporalla tien pinnan saa rikki, ja rakennusjätteet voi kuljettaa pois kottikärryllä. Työmiehellä on huomioliivi, kypärä sekä työkaluvyö.

Figure-Set forestry Kaikki mitä puunhakkaamiseen tarvitset: Figuurilla on suojaliivi sekä maskilla varustettu kypärä. Työkalut sopivat täydellisesti figuurien käteen. Figure-Set logistics Varastotyöntekijä lastaa lavoja ja laatikoita trukillaan näppärästi. Setti sisältää sähkötoimisen lavatrukin sekä erinäisiä kuljetusvälineitä kuten eurolavoja, pinottavan puulaatikon sekä teollisuuskäytössä olevan laatikon.

Fire brigade figure-set Palomiessetti sisältää kaikki tarvikkeet, mitä palomies tarvitsee: Teleskooppi-valomaston avulla pelastustyöt onnistuvat myös pimeällä. Sisältää myös taskulampun, megafonin, signaalikiekon, varoituskolmion, radion ja jauhesammuttimen. Fireman with helmet, gloves and accessories Palomies on heti valmiina turvavarusteidensa ansiosta. Hänellä on aina mukanaan palosammutin äkillisiä tilanteita varten. Jos palomies ei yksin selviä urakasta, hän kutsuu apua radiolla. Fliegl barrel trailer with spread tubes Lietelantavaunu levityspuomilla toimii aivan oikeasti.

Voit täyttää sen vedellä ja tyhjentää tyhjennysventtiilillä. Levityspuomit taittuvat kylkiin kuljetuksen ajaksi. Fliegl Three way tipp. Kolme laitaa voi kaataa, ja perävaunun etuosassa on innovatiivinen ohjauslaite vaunun kallistukseen. Aseta suunta vivulla ja perävaunu kallistuu vain tähän suuntaan.

Forestry trailer with loading crane, 4 trunks and grab Täysin toimiva, kytkennöillä, neljällä tukijalalla sekä neljällä tukilla varustettu perävaunu on valmiina tositoimiin.

Perävaunu kulkee hyvin kaikenlaisessa maastossa, jopa epätasaisessakin. Lelussa on kääntyvä ja pyörivä koura, jolla sen voi lastata.

Tukit siirtyvät helposti metsästä maantielle. Forestry worker with accessories. Frozen 6 in 1 Sisältää kuusi klassikkopeliä: Kaikissa peleissä seikkailevat Anna, Elsa, Olaf ja muut suosikit Frozen-elokuvasta!

Frozen Kimble Liikuta neljä pelinappulaasi pelilaudan ympäri maaliruutuihisi! Ensimmäinen pelinappulansa turvaan saanut pelaaja voittaa pelin, mutta matkaan saattaa tulla mutkia Fun Trix Taikatemppujen lumoava maailma kutsuu kaikkia aloittelevia taikureita! Tämän pakkauksen avulla voit oppia yksinkertaisia, mutta tehokkaita temppuja, joilla ällistytät yleisön kuin yleisön! Geomac panels glow 22pcs. Geomag Color pcs. Geomag Color 35 pcs. Geomag Color 64 pcs. Geomag Color 91 pcs.

Geomag color glitter 30pcs. Geomag color glow 30pcs. Geomag color pink 66pcs. Geomag Color Pink 68 pcs. Geomag Magicube Animal Friends. Geomag Magicube Polar Animals.

Geomag Magicube River Animals. Geomag Magicube Safari Park. Geomag Magicube Starter Set. Geomag Mechanics pcs. Geomag mechanics M0 28pcs. Geomag mechanics M1 33pcs.

Geomag mechanics M2 86pcs. Geomag mechanics M3 pcs. Geomag mechanics M5 pcs. Geomag Panels pcs. Geomag Panels 32 pcs. Geomag Panels 50 pcs. Geomag Panels 83 pcs. Geomag panels Glitter 22pcs. Geomag panels glitter 44pcs. Geomag panels glitter 68pcs.

Geomag panels pink 22pcs. Geomag Pink pcs. Geomag Pro-L pcs. Geomag Pro-L 75 pcs. Geomag Proteon Blatta pcs. Geomag Proteon Swomp pcs. Geomag Proteon Taurex 68pcs. Geomag Proteon Vulkram pcs. Geomag Tazoo Beto 68pcs. Geomag Tazoo Jelo 70pcs. Geomag Tazoo Paco 71pcs.

Geomag Tazoo Toco 86pcs. Gold Armada Heitä noppaa ja yritä kerätä mahdollisimman monta kultakolikkoa! Mitä paremmin noppia heität, sitä vaikeammaksi kolikkojen kerääminen muuttuu. Onnistuneet heitot palkitaan kullalla, mutta epäonnistuneista heitoista saat pääkallomerkin.

Green Toys 3D palapeli. Green Toys Ensimmäiset avaimet 4 colorful, uniquely textured keys and charms. Lightweight for little hands. Color combinations may vary. Green Toys Hahmopakkaus, 4 erilaista.

Green Toys Hiekkalaatikkosetti 4 pieces, including: Green Toys Kastelukannu, lapio ja hara 3 pieces, including: Green Toys Kasvata kukkatarha Stackable flower building set.

Green Toys Keittolevy lajitelma. Truck includes construction dog figure. Green Toys Kippiauto pinkki Workable dumper. Green Toys Palikkasetti 18 multicolored blocks. Green Toys Pinottavat muodot 8 osaa 8 nesting pieces. Stacks in any order. Extra safe with no center post. Green Toys Pururengas 6 colorful, uniquely textured charms. Easy to grasp and shake. Perfect first infant toy. Green Toys Sininen juna. Green Toys Urheiluvene Top and bottom separate for easy cleaning.

Each boat includes duck captain figure. Green Toys Vesikopteri vesitaso Two spinning propellers. Includes bear pilot figure.

Grimme SE potato digger with imitation potatoes Perunoiden puhdistus- ja lajitteluhihna toimii vipua vääntämällä. Kuljeta sillä perunat säiliöön. Laitteen korkeutta voi säätää ja ulossyöttöhihnan voi kääntää sivuun.

Gross Science - Ällöä tiedettä! Suojalasit ja -hanskat valmiiksi, muista myös pestä kädet! Oletko valmis suorittamaan iljettäviä tehtäviä ja oppimaan ällöttäviä asioita? Tervetuloa tieteen pariin tohtorit. Selkeät ohjeet opastavat tekemään kokeita, jotka saavat varmasti vanhempien ihot kananlihalle.

Hääilmapallot Ihania ilmapalloja kaikkiin perhejuhliin! Paketissa punaisia, pinkkejä ja valkoisia palloja. Haaste Lyödäänkö vetoa, että perheesi pitää tästä pelistä? Tässä huvittavassa perhepelissä pelaajien tarkoituksena on suorittaa erilaisia tehtäviä.

Ennen tehtävän suoritusta muut pelaajat lyövät vetoa, onnistuuko tehtävää suorittava pelaaja haasteessa vai ei. Haaste 2 Isompi ja hauskempi kuin koskaan! Suorita erilaisia haasteita ja voita rahaa suorittamalla tehtäviä onnistuneesti sekä veikkaamalla muiden pelaajien menestystä oikein. Eniten rahaa haalinut pelaaja voittaa! Halfpipe trailer for trucks. Hassunhauskaa puuhaa Selvitä tiesi sokkeloiden halki, yhdistele kuvia ja täytä ristikoihin avainsanat.

Minkä polun päästä löytyy aarre? Tule mukaan riemastuttavien puuhatehtävien maailmaan! Rekisterikirja Haukun sanat Haukku-koiran sanakirjaan on koottu sanoja ja kuvia monesta aihepiiristä. Kirjan hauska reunahakemisto auttaa löytämään halutut sanat aina uudelleen. Hauskat hedelmät ja veikeät vihannekset Hauskan värityskirjan avulla lapsi oppii tunnistamaan erilaisia hedelmiä, marjoja ja vihanneksia.

Minkä värinen on appelsiini? Entä vadelma tai retiisi? Tulisiko omenasta keltainen, punainen vai vihreä? Pelaaja, joka täyttää lotto-lautansa ensimmäisenä voittaa pelin! Vuosi tarjoaa roppakaupalla hauskaa tekemistä: Hello Kitty nauttii lumesta talvella, ihastelee kevään kukkasia, ui ja sukeltelee kesällä ja kerää omenoita syksyllä. Hello Kitty puuhapakkaus Suloinen Hello Kitty kutsuu sinut viettämään kanssaan hauskaa päivää. Puuhapakkauksessa riittää hauskaa tekemistä pitkäksi aikaa.

Mukana myös juliste, jonka voit itse koristella mieleiseksesi tarroilla! Lennokkaan leikkisä värityskirja Lempeän lämminsydäminen Hello Kitty ystävineen on koonnut sinulle mittavan kuvapaketin, joka on täynnä niin tomeran touhukasta kuin hellyttävän herttaista väritettävää.

Lähde mukaan ilakoimaan kesäpäivien aurinkoon ja talven tuiskuihin, verrattomiin leikkeihin ja unohtumattomiin kemuihin. Lennokkaan leikkisiä väritystuokioita Hello Kittyn seurassa! Mikä ihana ilon päivä! Lempeän lämminsydäminen Hello Kitty ystävineen on koonnut sinulle mittavan puuhapaketin, joka on täynnä monenlaista pähkäiltävää.

Kullakin sivulla on symboli, joka kertoo, mistä tehtävässä on kyse. Ratkaisut voit tarkistaa kirjan lopusta, ja runsaasta tarramäärästä riittää tehtävien tekemisen lisäksi omiin tarrapuuhailuihin.

Ihania ilon päiviä Hello Kittyn seurassa! Yli 50 hauskaa tehtävää! Helppoja tehtäviä, Pisteestä pisteeseen Tämä kirja on täynnä hauskoja pisteestä pisteeseen -tehtäviä!

Kirja kehittää lapsen kynänkäsittelytaitoja sekä harjoittaa silmän ja käden yhteistyötä. Jokaisella sivulla on lisäksi jokin kysymys, mikä tekee oppimisesta entistä hauskempaa! Helppoja tehtäviä, Sokkeloita Tämä kirja on täynnä hauskoja sokkeloita! Herra Hakkarainen Choco Pompauta noppaa ja etsi Choco-nappuloiden alta hauskimmat herkut.

Unissakävelevä Herra Hakkarainen saattaa tosin välillä kääntää esiin myös ketkummankin yllätyksen Isoista palapelipaloista koostuva pelilauta on täynnä erilaisa yksityiskohtia, mutta vain nopein pelaaja löytää oikeat tavarat ensimmäisenä!

Kerää viisi pistemerkkiä ensimmäisenä, niin selviät pelin voittajaksi! Herra Hakkarainen Kimble Pelilaudan ympäri haahuilee monta Hakkaraista, jotka yrittävät kaikki päästä omiin kotiruutuihinsa. Kenen Hakkaraiset pääsevät omiin sänkyihinsä ensimmäisenä? Hassuja hahmoja vilisevä peli opettaa lapsille kuvan tunnistusta ja helppoa pelirytmiä.

Kun löydät kaksi laattaa, joissa on samat kuvat, olet hiukan lähempänä voittoa! Herra Hakkarainen Palapeli, 3 erilaista Ota vastaan 56 palan palapelihaaste ja kokoa Mauri Kunnaksen tarinoista tutut hahmot yhteen värikkääseen kuvaan. Herra Hakkaraisen tarrapuuhakirja Kulje herra Hakkaraisen mukana, kun hän matkaa unissaan seikkailusta toiseen. Ratkaise tarratehtäviä, selvitä tiesi sokkeloiden läpi, laske kohteita ja etsi eroavuuksia.

Pidä hauskaa ikioman unissakävelijämme verrattomassa seurassa! Hevostarinoita maailmalta 13 satumaista tarinaa hevosista ympäri maailman! Jokaiseen tarinaan kuuluu upea irrotettava juliste. Saat kansista myös säilytyskotelon! Hit ° Aidosti uusi ulkopeli! Tässä pelissä pelaajat saavat päättää, mistä suunnasta heittävät. Yritä saada keilat kauas keskipisteestä, niin voit voittaa koko pelin! Pelissä on runsaasti aktiivista hupia ja hauskoja taktisia valintoja.

Horse assortment 6x brown, 6x white, 4x black. Horse stable with figure, horse and accessories. Horse trailer including 1 horse. Horses, palaa Nyt uusi palan palapeli! Kuva on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista. Vietä hauskoja hetkiä upeiden palapelien parissa! Palapelit tarjoavat sopivan haasteen kaikille hieman isommille palapeliharrastajille!

Horses, palaa Palapelisarjamme on täynnä mieleenpainuvia kuvia ja on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista. Huikea keijukirja Astu taianomaiseen fantasiamaailmaan, jossa mielikuvitus ja todellisuus kohtaavat. Tässä unenomaisessa haavemaassa asuu joukko viehättäviä pieniä olentoja — keijukansa.

Tule viettämään aikaasi ihastuttavien värityskuvien parissa. Keijukaiset odottavat — astu peremmälle! Hurjat villieläimet, tarrapuuhakirja Lähde huikealle matkalle villieläinten kiehtovaan maailmaan! Tiikerit, leijonat, norsut, sarvikuonot ja monet muut erikoiset eläimet odottavat, että ratkaiset kirjan eläinaiheiset tehtävät. Mukana myös mielenkiintoista eläintietoa! Kirja on täynnä monenmoisia erikoisia eläimiä, jotka odottavat, että värität ne hurjilla väreillä. Tiikerit, leijonat, sarvikuonot ja muut villieläimet ovat valmiina — hyppää mukaan!

Sarjassa saatavilla myös tarrakirja. Tässä kirjassa ei ole silkkiä ja satiinia säästelty: Astu kuninkaalliseen maailmaan ja vietä päivä prinsessana! Ikioma pinkki tarralaukkuni Söpöt vaaleanpunaiset sivut ovat täynnä hauskoja tarra- ja väritystehtäviä. Mukana on tarraa, jotka voit kiinnittää kirjaan tai mihin vain haluat. Laita yleistietosi, päättelytaitosi ja ihmistuntemuksesi peliin, jonka panoksesta päätät sinä.

Vastaa kysymyksiin valitsemalla oikea vastausvaihtoehto, kun toiset pelaajat puolestaan veikkaavat, onko valitsemasi vastaus oikein!

Jos arvaat oikein, kuinka monta muut pelaajat arvaavat oikein, saat bonuspisteitä. Tässä monipuolisessa ja täysin uudenlaisessa lasten tietopelissä pelaajat voivat pyytää vihjeitä tai ratkaista pulmat yhdessä pelitoverin kanssa! Ilmapallokepit Kevyet kepit joihin ilmapallo on helppo sitoa. Ilmapallopumppu Muovinen ilmapallopumppu kotikäyttöön. Paljon kuvia lasten maailmasta! Iloiset lelut ja värikkäät vaatteet Tähän värityskirjaan on koottu roppakaupalla lapsen maailmasta tuttuja asioita.

Mitä kaikkea lastenhuoneesta löytyy? Minkä värisiä hiekkalaatikon lelut olisivat? Entä tulisiko kumisaappaista keltaiset vai punaiset? Väritä lelut ja vaatteet iloisilla väreillä ja pidä hauskaa!

Iloiset ystävät Seuraa eläinten leikkiä ja kiinnitä palapelin palat toisiinsa! Insinöörikoulu Löydät kirjasta hurjasti tietoa siitä, mitä kaikkea insinöörit suunnittelevat ja rakentavat. Opit, kuinka toimii moottori, kuinka rakennetaan auto, kuinka suunnitellaan robotti, kuinka erilaisia energianlähteitä käytetään ja paljon muuta! Kirja esittelee insinöörin tärkeää työtä.

Helppoja väritystehtäviä Iso värityskirja pienille Nyt ei haittaa vaikka menee viivojen yli! Paksussa värityskirjassa on 96 sivua helppoja väritystehtäviä joiden parissa on helppo harjoitella paksunkin kynän kanssa.

It's a Deal Sijoita lupaavimpiin yrityksiin ja kerää mahdollisimman paljon vaurautta! Pyri tekemään viisaita ratkaisuja jatkuvasti muuttuvilla markkinoilla, joilla kaikki on kaupan! Jääprinsessa, värityskirja Olipa kerran taianomainen luminen maailma täynnä väritettävää Upea värityskirja jokaiselle jääprinsessalle. Osittain valmiiksi väritetyt sivut helpottavat pientä taiteilijaa.

Kaivuvarsi liikkuu ylös ja alas sekä liikkuu sivusuunnassa. Tukijalat varmistavat, että kone pysyy paikallaan työn ajan. In addition to the tilting, locking and changeable front loader bucket, the backhoe loader is also equipped with a fully functional rear bucket excavator featuring two outriggers to stabilise the vehicle and enable any excavating task.

JCB Fastrac with frontloader Fastrac on ainoa traktori, jolla on luvallista ajaa moottoritiellä. Se on varustettu nelivedolla ja valtavalla moottorilla, korkeussäädettävällä vetoaisalla, täysin lasitetulla ohjaamolla, avautuvilla ovilla ym. Siksi sillä on paljon käyttökohteita. JCB Micro excavator CTS Niin pieni, että se mahtuu pienimmistäkin rakosista, mutta niin tehokas, että se tekee kymmenen miehen työt! JCB Micro excavator CTS and construction worker Niin pieni, että se mahtuu pienimmistäkin rakosista, mutta niin tehokas, että se tekee kymmenen miehen työt!

Siksi siinä on täysin toimiva ja irrotettava etukuormaaja sekä täysin toimiva ja irrotettava kaivuvarsi, jota voi käyttää yhdellä kädellä. Jeep Cross country racer orange with driver. Harjoittelen kirjaimia Kirjan sivuilla on esitelty uusien mallikirjainten mukaiset aakkoset sekä numerot 1— Katso mallia ja harjoittele!

Uusien opetussuunnitelmien mukaiset painotukset! Luen ja tarinoin Pöllö, Kontiainen, Ilves sekä muut ystävykset ovat retkeilemässä. Nuotion äärellä he jakavat ajatuksiaan ja tarinoivat toisilleen. Tule retkelle mukaan ja harjoittele tekstien hahmotusta ja lukemista sanojen, kirjainten ja tavujen tasolla.

Samalla pääset seuraamaan ystävysten mietteitä monenlaisista asioista, jotka koskevat sinuakin. Luen, lasken ja kirjoitan Harjoittele lukemaan, laskemaan ja kirjoittamaan Pöllön, Kontiaisen, Ilveksen sekä muiden ystävien kanssa! Osallistut samalla hauskoille syntymäpäiväkutsuille, käväiset torilla, kuljet talven tuiskuissa ja tutustut moneen mukavaan tarinaan.

Kirjassa on käytetty uusia mallikirjaimia. Harjoituksia koulutien alkuun Jihuu! Minä, ekaluokkalainen Koulun aloittaminen on suuri seikkailu! Siihen on hyvä ja hauska varautua etukäteen. Tämän kouluun menijän kirjan avulla voit tutustua mielessäsi koululaisen elämään ja harjoitella hyödyllisiä taitoja. Minkälainen opettaja mahtaa olla? Ketkä kaverit tulevat samalle luokalle?

Tunnetko kirjaimet ja numerot? Pienten oma harjoituskirja Tämä kirja on täynnä hauskoja tehtäviä ja tarroin täydennettäviä sviuja. Pieni tarrojen kiinnittäjä oppii tehtäien lomassa monenlaista: Pienimmät harjoittelijat voivat tarvita tehtävissä aikuisen apua. Mukana myös paljon ylimääräisiä minitarroja. Piirrän, väritän ja yhdistän Harjoittele kynänkäyttöä Pöllön, Kontiaisen, Ilveksen sekä muiden ystävien kanssa piirtäen, värittäen ja yhdistäen.

Osallistut samalla monenlaisiin hauskoihin rientoihin ja tutustut erilaisiin muotoihin. Sanojen leikki Etsi tarra-arkeilta ohjeiden mukaiset tarrat ja kiinnitä kuviin. Tarrasanakirjani Tule Pöllön, Kontiaisen, Ilveksen sekä muiden ystävien kanssa talkoisiin, leikkipuistoon, kenkäkauppaan ja lääkäriin! Olet monenlaisissa tilanteissa ja paikoissa mukana värittämällä kuvia, tunnistamalla sanoja ja kiinnittämällä tarroja. Tutkin ja opin Lähde Pöllön, Kontiaisen, Ilveksen sekä muiden ystävien matkaan!

Pääset retkille maaseudulle ja kaupunkiin, soutelemaan ja huvipuistoon, ja olet tilanteissa mukana ratkomalla tehtäviä, havainnoimalla, piirtämällä ja kirjoittamalla. Hauskojen tehtävien parissa opit samalla monenlaisia hyödyllisiä arjen taitoja. John Deere E Forwarder with 4 trunks and grab Jokainen pikku metsuri voi olla ylpeä työpanoksestaan puuhatessaan aivan todenmukaisten metsänhoitotöiden parissa.

John Deeren neliakselinen kuormatraktori voi kuljettaa kaadettuja puita vaikean maaston lävitse ja lastata kuorman itsenäisesti.

John Deere M Automotive body: John Deere M with tipping trailer. John Deere John Deeren traktori on klassikko, jonka etupyöriä voit ohjata auki liukuvan ohjaamon katon kautta.

Etupainon saa irti sekä konepellin voi avata tutkiakseen moottoria. John Deere with frontloader John Deeren on klassikko, joka on varustettu täysin toimivalla etukuormaajalla. Etukuormaajan saa helposti napsautettua paikalleen sekä poistettua etupainon irrottamalla.

John Deere with tipping trailer Klassinen John Deeren -traktori on varustettu täysin toimivalla kippiperävaunulla. Perävaunun saa helposti kiinnitettyä ja irrotettua vetoaisasta. John Deere John Deeren traktorissa on täysin lasitettu ohjaamo, avautuvat ovet, irrotettava etupaino, jousitettu akseli ja korkeussäädettävä vetoaisa. John Deere Forestry tractor John Deeren traktorissa on täysin lasitettu ohjaamo, avautuvat ovet, irrotettava etupaino, jousitettu akseli ja korkeussäädettävä vetoaisa.

Metsänhoitomallissa on nostovarsi ja terä, jossa on sisäänrakennettu vinssi. John Deere w. Sisältää etukuormaajan sekä perävaunun, jonka kolme laitaa avautuvat. John Deere with frontloader John Deeren traktorissa on täysin lasitettu ohjaamo, avautuvat ovet, irrotettava etupaino, jousitettu akseli ja korkeussäädettävä vetoaisa.

John Deere with twin tyres John Deeren traktorissa on täysin lasitettu ohjaamo, avautuvat ovet, irrotettava etupaino, jousitettu akseli ja korkeussäädettävä vetoaisa. John Deere Big balepress Suurpaalain on omiaan sadonkorjuuaikaan. Käytä haravakonetta ja siirrä paalit ulostulokouruun. Napsauta tukijalka alas, niin paalain pysyy paikallaan.

John Deere Combine harvester Ti Pikku maanviljelijät ovat haltioissaan, kun huomaavat, miten helppoa tämän suuren leikkuupuimurin käsittely on ja kuinka jännittävää on tyhjentää viljasäiliö tyhjennysputkella. Laitteessa on paljon todenmukaisia yksityiskohtia kuten avautuvat ohjaamon ovet, monia avautuvia luukkuja, irrotettava niittokone ja muuta. Se yhdistää tehokkaan työajoneuvon sekä pienen koon, joten se on monipuolinen ja hyödyllinen laite.

Lava kallistuu lastin purkua varten. Joskin tipping trailer Belgialaisen valmistajan Joskinin 3-akselinen perävaunu on suunniteltu raskaille kuormille ja vaikeisiin olosuhteisiin.

Upeassa lelussa on taittuva ja lukittuva lava. Vaunun takalaita aukeaa automaattisesti. Heitä kolmea noppaa ja päätä, liikutatko norsuasi, tiikeriäsi vai apinaasi.

Jos saat saada kaikki kolme maaliviivan yli ennen muita pelaajia, niin voitat tämän hurjan kilpajuoksun viidakon halki! Junior Alias Tätä hauskempaa tapaa laajentaa sanavarastoa ei ole! Kuvakorteista on hauska selittää, mutta tiimalasissa aika ei lakkaa juoksemasta! Sisältää kuvitettua sanakorttia! Lapset voivat laajentaa sanavarastoaan todella hauskalla tavalla. Junior Alias matkapeli Tätä hauskempaa tapaa laajentaa sanavarastoa ei ole! Junior Bingo Jokaisella kierroksella pelaajat nostavat pöydältä laatan ja asettavat sen omalle bingolaudalleen.

Pelaaja, joka ensimmäisenä muodostaa viiden kuvan rivin, voittaa pelin. Junior Kimble Perinteisten numeroiden sijasta Junior Kimblessä liikutaan eteenpäin värien perusteella. Kaikkein nuorimmatkin pelaajat pääsevät nyt osaksi Kimblen riemua, sillä pelaaminen on helppoa ja hauskaa. Tuo Kimblen uuden kohdeyleisön ääreen. Nopeampi peli pienille pelaajille. Sekoittaa sopivasti taitoa ja onnea.

Junior Party Alias Selitä ja arvaa sanoja sanakorteista ja esitä erilaisia hahmoja näyttelykorteista! Jos muut pelaajat eivät keksi, mitä kortissasi oli, he voivat etsiä oikean kuvan pelilaudalta! Junior Piirrä ja Arvaa Piirrä ja arvaa Junior soveltuu kaikenikäisille pelaajille, sillä korteissa on sanojen lisäksi kuvia! Ensimmäisenä maaliin päässyt pelaaja voittaa. Iso sivuinen värityspuuhakirja Jyhkeät autot ja työkoneet Kerosiini käryää!

Paksu Autot ja työkoneet -värityskirja saa moottoreista innostuneet riemuitsemaan värittämisestä. Koneet käyntiin ja kynät esiin! Päätähuimaavan kattava tietopaketti liikennevälineistä Kaiken maailman kulkupelit Lähde mukaan mielikuvitusmatkalle! Suhaile virtaviivaisella urheiluautolla ja lastaa järeä kuorma-auto, purjehdi valtamerten poikki löytäretkille, kolistele menemään raitiovaunun kyydissä tai junankuljettajana, valloita ilmatila helikopterilentueella ja kartoita maailmankaikkeuden laitamat avaruussukkulassa.

Jyrää esteet panssarivauvulla, pelaa pyörätuolijalkapalloa tai hyppää moottoripyörän satulaan - kiidä kohti uusia seikkailuja, kulkuvälinevaihtoehtoja riittää! Kaksikielinen Alias Original on mainio peli suomea ja venäjää osaaville! Kalaha Kylvä helmet ympäri pelilautaa ja yritä kerätä niitä omaan varastoosi.

Koskettelukirja Kalervo Keltainen Kalervo Keltainen on kiva kaveri. Kalervon seurassa on hauskaa! Kaleva Käytä muinaisten suomalaisten jumalien ja legendojen eeppisiä voimia tässä taktisessa strategiapelissä! Ensimmäisenä kolme pelimerkkiä vastustajan puolelle saava pelaaja voittaa. Vauvan pehmeä ensikirja Kangaskirja Pöllö Vauvan kangaskirja, joka pakattu pahvihederillä suljettuun pussiin.

Katsellaan tuttuja eläimiä On kiinnostavaa katsella eläimiä ja jutella niistä! Eläinkuvat kutkuttavat lapsen mielikuvitusta ja herättävät kysymyksiä. Juttutuokion lomassa myös lapsen sanavarasto karttuu. Katsellaan villieläimiä On kiinnostavaa katsella eläimiä ja jutella niistä! Kauniita kukkia Astu valloittavaan kukkaismaailmaan. Hurmaava värityskirja on täynnä erilaisia kukkia, lehtiä, perhosia ja pörriäisiä. Kauniit luonnon ihmeet odottavat juuri sinun värejäsi!

Kaupungin kuhinaa Tänään suhaillaan kaupungilla! Tekemistä ja näkemistä riittää ylenpalttisesta mielinmääräiseen: Ihastele omaperäistä katumuotia, ota elämä rennon rehvakkaasti ja räpsäise muistoksi messevä selfie, niin homma on paketissa tältä erää. Kissoja Ihania kiiltokuvia askarteluun, koristeluun, annettavaksi! Koiria Ihania kiiltokuvia askarteluun, koristeluun, annettavaksi! Enkeleitä Ihania kiiltokuvia askarteluun, koristeluun, annettavaksi! Hevosia Ihania kiiltokuvia askarteluun, koristeluun, annettavaksi!

Kukkia Ihania kiiltokuvia askarteluun, koristeluun, annettavaksi! Perhosia ja keijuja Ihania kiiltokuvia askarteluun, koristeluun, annettavaksi! Viisi tarinaa Kim ja pönttöhirviö sekä muita tarinoita Kim on ihan tavallinen lapsi, joka ihan tavallisina päivinä tapaa tavallisia haita, dinosauruksia ja hirviöitä, jotka kertovat mielellään elämästään.

Kim saa vastauksia kysymyksiin, kuten kummat ovat vaarallisempia, hait vai kookospähkinät, mitä hirviöt pelkäävät, kuinka suuri dinosaurus voi olla sekä millainen vauva on äidin mahassa. Kimble Kimble on helppo ja jännittävä suomalainen suosikkipeli! Kimble 50v juhlaversio Kimblen vuotisjuhlan kunniaksi valmistettu näköistuote.

Tämä rajoitettu erikoispainos tarjoaa sekä uusille että kokeneille pelaajille väläyksen Kimblen pitkästä historiasta ja kiehtovasta tarinasta. Saat pisteitä hyvistä heitoista mutta vain, jos onnistut kaatamaan itse kuninkaan. Suurimman pistepotin kerännyt pelaaja voittaa. Tämä puutarhapeli vaatii niin taitoa kuin taktiikkaakin! Klassiset korttipelit Hullunkuriset perheet Kortit muistuttavat ulkonäöltään perinteisiä Hullunkurisia perheitä, mutta perheet ovat nykyaikaistuneet.

Klassiset korttipelit Maailman pääkaupungit Pelissä liikutaan ympäri maailmaa ja opitaan eri maiden pääkaupunkeja. Klassiset korttipelit Musta petteri Korteissa seikkailevat tällä kertaa herttaiset eläinpariskunnat.

Kolme Hevosta, palaa Palapelisarjamme on täynnä mieleenpainuvia kuvia ja on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista. Puuhakirja Komeat autot ja työkoneet Puuhaile autojen ja työkoneiden kanssa koko kirjan täydeltä! Sanakirjan sisältöä päivitetään jatkuvasti. Nyt käyttössäsi on RedFox Basic-palvelu. Sanakirjan käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Voit käyttää sanakirjaa kaikilla yleisimmillä selaimilla, kuten Internet Explorer, Firefox, Safari ja Chrome.

RedFox sanakirja toimii myös älypuhelimilla sekä tableteilla. Palvelua käytetään aina samasta osoitteesta http: Sanakirjan käyttäminen ei vaadi selaimeen lisäosien asentamista. Lisää RedFox sanakirja mobiililaitteen aloitusnäyttöön. Sanakirjan sisällöt päivittyvät jatkuvasti. Tässä viimeisimmät RedFox -palveluun tehdyt suuremmat päivitykset:. Kun haluat todella laajan sanakirjan, suosituksemme on RedFox Pro -palvelu.

Se sisältää suur- ja erikoisalojen sanakirjat sekä monipuolisen kieltenopetuksen. Maksullinen RedFox Pro sanakirja sisältää suomenkielisiä hakusanoja yli   Klikkaa ja katso hinnat RedFox Marketista.

RedFox sanakirja käyttää evästeitä, jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja sisältö kiinnostavaa. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeet. Kieliparihistoria RedFoxin kieliparihistoria näyttää kymmenen viimeisintä käyttämääsi kieliparia.

RedFox myös mobiililaitteisiin Klikkaa ohjeeseen tästä.

Värityskirja netissä where to find s -

Tavallinen päivä päiväkoti Suomi pornoo hairy gangbang saa yllättävän käänteen, kun Elinan silmälasit katoavat. Moottoria voi tutkia konepellin aukaisemalla. Larsen Metsäneläimet Maxi Maxi 36,5 x 28,5 cm. Vietä hauskoja hetkiä upeiden palapelien parissa! Big Bang Legendsin kanssa voit oppia pelaamalla. Sen voi myös laskea ja kääntää ajon aikana. Palvelua käytetään aina samasta osoitteesta http: Päästä luovuutesi ja mielikuvituksesi valloilleen! Puuhakirja Komeat autot ja työkoneet Puuhaile autojen ja työkoneiden kanssa koko kirjan täydeltä! Kukkia Ihania kiiltokuvia askarteluun, koristeluun, annettavaksi! Geomag color glitter 30pcs. Haetaan sinulle oikea värityskirja. värityskirja netissä where to find s

Reader Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *