Iso pillu mies etsii miestä

iso pillu mies etsii miestä

Luulin siis että miehellä oli pieni, mutta hopsansaa - eipä ollutkaan sitten kun päästiin vauhtiin Voisko teillä olla samasta kyse? Pienikaluisille tiedoksi, tiedän naisia, joille tuolla koolla ei oikeasti ole juuri väliä. Itse en valitettavasti voi sanoa niin.

Ei ole tarkoitus loukata pienimunaisia miehiä minkäs he sille voi! Eikä se siitä muuksi muutu ajan myötä. Riippuu siitä, kuinka tärkeää seksi on ap: Siinä ei kyllä auta apuvälineet ja muu aktiivisuus, kun tulee panemisen aika ja sen on seksissä tultava , eikä miehellä ole siihen välinettä. Keskikokoisella pärjää vielä varmasti, mutta isoa tekee kyllä mieli, jos ei sitä vuodesta toiseen saa.

Sen takia lesboiluhommatkin tuntuu niin älyttömän vierailta.. Jotainhan siinä jää seksissä puuttumaan, vaikka millä sauvalla suristeltaisiin. Kyllähän se pieni koko vaikuttaa asentoihinkin. Mun miehellä ei nyt mikään ihan pieni ole, mutta ei suurikaan. En ole mitannut, mutta sanotaan, että noin cm täydessä koossaan. Me ei voida olla esim. Lähetyssaarnaaja ja takaapäin sensijaan tuntuvat oikein hyvältä Näin kahden synnytyksen jälkeenkin.

Miksi naiset aina sanovat penistä pieneksi,mutta eivät koskaan sano minkäkokoinen on pieni. Puhumattakaan siitä onko kyseessä lepomitassa vai jäykkänä. Mun ekalla poikakaverilla oli iso 20cm ja tokalla keskikokoinen eli 10cm. Ei siihen pieneen tottunu ei sitten millää.

Nykyisellä on just passeli 16cm. Kerran osu kohdalle sellanen joka oli seisokissa n. En ihmetellyt yhtään miks oli 35v. Tarttee sanoo, et ite ottaisin fiksun ja kivan miehen pienellä munalla, kun aivottaman ääliömiehen jollakin jumalattomalla vehkeellä. Eipä ihme, kun monet jatkuvasti haukkuvat miehiään, ja lopulta yhteinen tie päättyy eroon, kun valintakriteerinä on ollut munan koko.

Jos miehen penis todella on kuin katkarapu, niin ymmärrän pointin, mutta semmosella keskimäärästä pienemmälläkin eikös keskikoko jonkun tutkimuksen mukaan ollut seisokissa n. Eikä semmonen jumalaton halko takaa mitään, jos mies ei muuta osaa tehdä kuin nylkyttää itelleen nautinnon, ilman mitään alkuleikkejä ym. Jääkö heiltä "normaalin parisuhteen läheisyys" kokematta kun kummallakaan ei ole penistä omasta takaa? Entä kokevatko miesparit sen "normaalin parisuhteen läheisyyden" kaksinkertaisena kun kummallakin on kalu jalkojen välissä?

Homoilla taas on omat mieltymyksensä. Aikaa lapsille, aikaa puolisolle, aikaa ystäville, aikaa omille harrastuksille. Juottolat eivät ihannenaistani kiinnosta. Tanssiravintolaan tai ihan tavallisiin lavatansseihin hän tykkää toisinaan lähteä kuuntelemaan musiikkia ja nauttimaan parketilla pyörähtämisestä. Ei hän kuitenkaan mikään absolutisti ole, vaan hyvien ystävien kanssa mökillä tai kotibileissä muutama siideri tai muu mukava tuutinki tekee kauppansa.

Talo tarjoo sopat ja kahvit, pienimmille limut ja snacksit. Juhlamieli ja iloliemi itseltä. Kotini on linnani, sanoo ihannenaiseni. Hän on kiinnostunut sisustuksesta sekä siisteydestä ja haluaa luoda ympärilleen viihtyisän atmosfäärin, jossa on tilaa sekä kauneudelle että arjelle.

Käytännölliselle ja ehkäpä hiukan taiteelliselle naiselle viihtyvyyden luominen onkin helppoa ja sujuu ihan huomaamatta ja ilman suurta uhoa ja dramatiikkaa. Koirankarva kahvikupissa ei ole katastrofi eikä nojatuolilla ole millimetrin tarkkuudella määrättyä sijaintia, mutta voi sitä, joka jättää kenkänsä lojumaan keskelle lattiaa. Vaikka unelmani nainen seuraa maailman menoa ja hänellä on selkeät mielipiteet uskonnosta, politiikasta, ihmissuhteista, elämänarvoista ja mitä moninaisimmista asioista, hän ei julista omaa mielipidettään ainoana ja oikeana.

Sanavalmiina henkilönä hän kyllä mielellään keskustelee näkemyksistään. Vaikka unelman nainen tietää saavansa kenet tahansa, hän haluaa jo sitoutua yhteen ja ainoaan suhteeseen. Juoksut on juostu ja aidantakusten ruohonvärit todettu. Elämänkokemus riittää pysyvän ihmissuhteen rakentamiseen ja menneisyys on katkeruudenlähteen sijaan kuin elämänopisto, josta on tullut plakkariin todistus kiitettävin arvosanoin.

Hellitä ny vähän edes tota pituusvaatimusta! Kyllä se erotiikka pätkältäkin sujuu ja monet muutkin hommat. Ja kyllä niitä harkittuja vaatekappaleitakin voisi olla aika paljon? Ainakin sellaisia sensuelleja ja hienostuneita nimittäin, jos on ollut riittävästi aikaa kerätä ihana garderoobi on sääli laittaa Pelastusarmeijalle.

Ystävyydellä ja sillee Siipipuoli ps leikki leikkinä? Muuten hyvä muttei pituuteni ihan riitä, eikä tuo brunettikaan ihan ole kuvaava. Vahinko olit mies joka tietää mitä hakee. Ja sallii naisen olla naisellinen ja tarvittaessa tempperamenttinen.

Onnea etsinnälle, toivottavasti löydät mitä haet. Noin määrätietoista miestä voi vain ihailla. Hienoa huomata että on miehiä, jotka arvostavat meitä yksinhuoltajia, joilla ei ole tarvetta olla uramangeetteja, muttei halua pukeutua säkkiin ja tuhkaan kuiteskaan.

Miksi hiustenväri on niin tärkeää? En kertakaikkiaan pysty käsittämään mikä blondeissa on niin vastenmielistä. Miksi blondit kelpaavat vain makuuhuoneeseen jos sinnekkään?

Aina pitäisi olla brunette, punapää tai aasialainen, höh. Mitäs me blondit tai tässä tapauksessa blondi kuulostaa lähes liian hienolta, maantien pölyinen pinta on ehkä rehellisempi Reilumpaa se on että mies sanoo mistä pitää, niin osaa laskea itsensä heti kättelyssä pois kohderyhmästä. Joillekin se hiusten väri on tärkeä, toisille jokin muu. Näin se vain on. Olkaamme jokainen ylpeä siitä mitä luontoäiti on meille antannut. Ja jokaisen miehen asettaa ne omat toivomukset sille haavenaiselle. Kyllä meistä blondeistakin joku tykkää.

Liity joukkoon suureen, keräille blondi vitsejä paremman tekemisen puutteessa. Niitä on tehty meille blondeille paljon enemmän kun bruneteille ja punapäille yhteensä.

Ei tässä nyt vielä niin vanhoja olla, että täytyisi alkaa hilaamaan rimaa alas. Katsos kun itselläni ylimmäinen hiuskihara keikkuu liki kahden metrin korkeudella, tekee mieli katsella suunnilleen samaa kaliiperia olevaa seuraa.

Tokihan erotiikka sujuu piskuisen blondin kanssa - on siitä kokemusta - mutta vaikkapa perinteiset paritanssit aika heikosti. Sitäpaitsi olen niin perinpohjainen narsisti kuten tiedät , että haluan seuralaiseni luovan näyttävän kokonaisuuden kanssani. Olisitpa päässyt näkemään minut ja lasteni äidin hoikka brunette kylällä yhtenä joukkueena..

Tiedä vaikka sattuisi kohdalle osumaan likipittäin samaa tasoa olevissa ulkoisissa puitteissa nainen, jonka kanssa se erotiikka- ja kommunikaatiopuoli toimisi myös. Huomaan vaatefriikin vastalauseen makua lausumassasi. Parasta varmaan, että mainitsemasi puulaaki keskittyy vastaisuudessakin soppaan, saippuaan ja sielunhoitoon. Luulenpa, että puhutun armeijakunnan asiakkaat eivät ole ihan paras mahdollinen kohderyhmä sensuellien pukineiden saajina.

Minun mielestäni yksi vaate h u o n e e l l i n e n on jo aika hyvä varanto. Määrä kun on niin hirmuisen suhteellinen käsite ja elämä eri näköistä, jos asuu 30 neliön yksiössä tai neliön omakotitalossa. Ehkäpä voisin tyhjentää toisen vaatehuoneistani siiheksi, kun saat siipesi kuntoon ja lehahdat kotiin sieltä maalimalta kuleksimasta. Lämmöllä ja ystävyydellä Ruutupaitaheppu ps ja pylly pois tyynyltä?

Älkääs nyt tyttäret kiskaisko herneitä mihinkään sopimattomaan paikkaan. Ovathan blondit ihan mukavia ja monet vielä hyvän näköisiäkin. Olen muuten itsekin melko "blondi". Kuinkas moni nainen sanookaan pitävänsä tummista miehistä? Aika moni, eikö vain? Olisiko sinulla heittää mehevää tarinaa miespuolisen blondin edesottamuksista? Haloo, luuletko sä et kukaan sua haluaa, sillä sulla on tollanen vaatimuspaketti valmiina Kauhistuttava ajatus, et tollasia on oikeasti!

Mä luulin tähän saakka, et oon vaativa No eipä taida olla muuta parempaa tekemistä tähän aikaan illasta kuin kirjoitella. Aina ei viitsi töllöä töllöttää tai lukea. Päivätyöni ehdin hyvin tehdä valmiiksi ennen iltaa ja kodinhoito käy minulta sen verran ripeästi, että ei siihenkään saa kaikkia aikoja kulumaan.

Täällä korvessa ei ole katuvaloja, joten ulkoharrasteet rajoittuvat valoisan päivän aikaan ja aivan kuten toivon "ihannenaiseltani" en itsekään ole sitten vähimmässäkään määrin kiinnostunut notkumaan jossain juottoloissa iltojani.

Ne muuten ovat myös sen verran matkassaan, että olisi mentävä taksilla, jos aikoo jotain naukkailla. Vissylinjalla ei kännisten ölinää katsele hittokaan. Kyllä se "romaani" syntyi melko pienessä ajassa. Minä näet kirjoittelen muutakin kuin tekstiviestejä. Olisihan tuonkin "vaatimuslistan" voinut laittaa muutamaan riviin.

Unelmanaiseni on tumma, seksikäs, uskollinen, keskustelutaitoinen, käyttää alkoa kohtuudella, eläinrakas, sopusuhtainen ja kiinnostunut kodinhoidosta sekä luonnonläheisestä elämästä ja siihen sopivista harrasteista. Viestiketjun aloittaja halusi pilkuntarkkaa kertomaa ja minä nyt sitten laitoin vähän enemmän tarinaa kuin vain tylsän luettelon itsestäänselvyyksiä. Kai ymmärrät, että "unelmanainen" ja ihminen, jonka kanssa voi olla hyvä elää, ovat kaksi eri asiaa?

Siinä on se vitunjärki: Herra63 katselee maailmanmenoa hiukan erilaisten aurinkolasien läpi kuin neiti Sitä kutsutaan elämäksi ja kokemukseksi. Useita ihmissuhteita elänyt ja niistä opikseen ottanut tietää aika hyvin, mitä elämältään ja elämänkumppaniltaan haluaa. Miksi ihmeessä pitäisi iskeä päätään karjalanmäntyyn kerta toisensa jälkeen, kun voi pyrkiä siihen, että se omakin elämänopiston todistus sisältäisi kiitettäviä arvosanoja vaikkapa itsetuntemuksesta, kumppanin kunnioittamisesta, perhe-elämän rutiinien järjestämisestä ja kommunikaatiotaidoista?

Suo anteeksi, etä joudun lopettamaan näin lyhyeen. On nimittäin vielä kirjoittamatta meili ystävälleni AngelDeAmorille ja minulla on tapana pitää huolta ystävyyssuhteistani. No eivät mokomat tajunneet minua aikanaan kasvatuslaitokseenkaan sijoittaa eivätkä edes kasvatusneuvolassa tohtineet käyttää.

No rauha rakkaiden vanhempieni muistolle, mutta tällä tavalla vanhempien ajattelemattomuus osoittautuu myöhemmin lapsen onnen esteeksi! Eivätkä nuo 10 senttiä lisää pituutta antavat abbakenkänikään saa minua upeisiin mittoihin. Ja ajttele nyt kun ruoka maittaa huonosti ja vielä laihdun Majakka ja perävaunu, kukkakeppi ja ravinnepallo, pekka ja pätkä nauraisihan sille sun armas heposikin kun peräkkäin pihapiirissä astelisimme saati sitten kylänväki; "Otti pienen akan jotta ei me huomattaisi" No vaateHUONE on todella kyllä tarpeen mutta jos säästäisin rahaa kompaktiin tilaa sääsätävään säilytysjärjestelmään, kätevä mies kun pystyttää sellaisen ihan nettiyhteyden avautumista odotellessa!

Mutta paiskaan sinua kyllä tekstillä tämän yön mittaan. Ai niin tiedäthän, että toivon koko sydämestäni että löydät n. Koska olet niin ihana mies että olet sen totisesti ansainnut! Elä sie Neiti79 sano etteikö tuota Tukkijätkää kukaan halauisi, takuulla kelpaa ja menee kaupaksi!

Vieri virnuen kohti iltaa, minä huojun hymyten. Ei meitä mikään muu autakaan kuin huumori. Ja kuten todettua, meillähän on luontaiset ominaisuudet toimia floristin ylimpinä apulaisina. Jokaisella on makunsa ja ihan hyvä niin. Tiedät ainakin mistä pidät. Omat hiukset ovat mitä ovat, eikä se, etteivät kaikki pidä blondeista haittaa ollenkaan. Hernettä ei voi kiskaista nenäänsä tai muuallekaan toisen makumieltymysten perusteella.

Tylsäähän se olisi jos kaikki pitäisivät samanlaisesta. Aika moni nainenkin omistaa ennakkokäsityksen ihannemiehen hiusten väristä, miksei siis miehillä myös sellainen olisi. Jaa taitaa ne miesblondi vitsit olla vähissä varastossa. Varsinkin kun eivät sinänsä iske, naisiin kohdistuvat vitsit ovat huvittavia ja niille on hyvä nauraa, varsinkin jos jollain lailla niissä on jotain perääkin.

Mikään ei ole niin terveellistä kun nauraa omille kommelluksille ja vitseille jotka jollain lailla koskettavat. Sitä paitsi blondi liitetään automaattisesti naisen puoleen, miehet jäätte siis hieman paitsioon. Jotain hupiahan meille tästä blondiudestakin täytyy olla. Onneksi tällä blondilla on taito nauttia niistä pienistä hupihetkistä, isoja kun niin harvoin sattuu kohdalle. Mutta onnea sinulle se täydellisen naisen etsinnässä sekä niiden miesblondi-vitsien etsinnässä myös.

Unelmien naista, niin kait silloin on oikeus esittää toivomuksia. Ja katsoppas naisille tehtyjä vastaavia galluppeja: Eipä ole kovin moni nainenkaan maininnut unelmakseen ns.

Ah Kukkakeppi ajattelehan miten tarpeellisia kumpikin olemme; minä saan kukan kasvamaan jotta se voi tukeutua sinuun, oi tätä elämän onnea ja autuutta, yhdessä olemme vahvat!

Katos kehveliä, millos oot takaisin tullunna? Ei oo akasta kuulunna aikoihin risaustakaan. Pläjäytäppäs kirjottaan koko konkka ronkalle. Voisit joskus sitä postias lukasta jos maan möyrimiseltäs joutaisit. Jokos sait sun "projektin" kasaan vai vieläkös tarvii hikoilla. Akka porukka jo on sust kysellyt. Pistäs pirauttaan niin osataan oottaa ja tuo känttyä tullessas. Mutta himputti, jos nyt laistat saat kyllä selekähäs kun kiinni saamme.

Tolla lailla ei akkoja kohella. Ossaat sitten olla ihtepäinen pässi ku et lähteny mukahan kertaakaa vai väkisin melkehen väännettiin. Ois ollu sulhokin sulle porukassa kahtottuna, koitahan olla vähemmän ronkeli.

Kiirettä on ollut ja kotonahan suurimman osan ajasta tai huvilalla. Sekus tulette käymään kun siltä tuntuu. Nettiä en ole katsellut aikaan on ollut niin hyvä kesä. Projekti on hyvässä mallissa, mutta valmiiksi sitä tuskin saan koskaan.

Ainahan jotain kivaa sinne keksii. Kahville en juuri vielä kerkiä, poistun maasta muutamaksi päiväksi. Mutta sen jälkeen on luona kunnon kahvikestit kaikkinen tykötarpeineen.

Se on teidän vuoro tulla tänne päin. Ja mitä itsepäisyyteen tulee niin kyllä aidolla pohjalais akalla luonnetta täytyy olla. S-posti ei juuri nyt toimi ja en ole joutannut konetta rokaamaan. Sormet pois mun sopasta. Mää en täytä sun vaatimuslistasi riteereitä ja tiäräkkö mitä, se ottaa mua pannuun! No joojoo totuus ja unelmatha o asia erikseen mut tiäräksää, mää tykkäisin olla just semmonen kun sää tahrot naisen olevan, ja sitte mää kaahaisin tuhatta ja sataa sun tykös ja sanosin; "katton ny mää tulij jo ooksää jok kauvan varronnum mua?

Pohjalainen akka kööri Monta viikkoa ooteltu ihan kiel ulkona roikkuen. Piähän sitä puhelinta päällä joskus, on meinaan ikävä turista vastaajaan. Soita kun olet kotona.

Tarvitsen APUA, saat leipasta mulle jotain sairaan hyvää. On meinaan tällä akalla trehevit tiejos lähi aikoina. Pliiiiiisss, kaivahan pakastinta meikäläistä varten Toivoopi peukalo keskel kämmentä.

PS Älä ota ukkoa sillä välil, meinaan menee mestarikokki meiltä flikoilta aivan väärään suuhun On varmana, millon oisitte ilman jäänneet. Puhelin meni uimaan ja uusi on vielä kaupassa. Minulle ei helposti tule uutta miestä, on meinaan niin hyvä mainos. Yh, kolme tenavaa ja luonne akkamainen ja vielä hankala ja kronkeli.

Vähäisemmästäkin sitä miehet karkuun juoksee. Ei sitä enää jaksa niitä kiinni ottaa, laiskottaa niin vietävästi. Ja sitä paitsi on meidät niin monissa liemissä yhdessä keitetty, ettei meidän ystävyys ole sinkuudesta kiinni meinaan jos kapioita meinaat kerätä Mutta naimisiin jos uskallat ilman meidän kutsumista olet kyllä risuja saava. Kaikki akat mennään vähäksi aikaa chattiin

iso pillu mies etsii miestä Tämä artikkeli ei ollut yhtään hauska, ja sitä paitsi se loukkaa kissanpentuja ja sotaveteraaneja. Lähde pois Älykkyyttä ja viisautta ei meikäläisen mielestä ole ikinä liikaa. Tämä on tätä tyypillistä naisten marinaa kun naisen tuli on vain sammunut. Eiköhän nämä sovi molempiin sukupuoliin, puuttuu vielä se tyyppi, joka porno pillu asian escorts saada mahdollisimman paljon hyötyä ennen kuin tuumaa " tämä johtuu täysin minusta" Tämähän on vain elämää piristävää vaihtoehtojen rikkautta: Viesti on mainos tai massapostitus.

: Iso pillu mies etsii miestä

STRIPTEASE SEINÄJOKI PÄIVÄKAHVISEURAA JYVÄSKYLÄ Hemmo paskiainen massage and sex video
Fleshlight kokemuksia hieronta seksitreffit Super hot girls domina
Iso pillu mies etsii miestä Se tuntuu naisesta todella pahalta eikä nainen halua kuulla sitä vaikka itse tietäänkin olevansa lihava. Saako ajatella muita naisia? Yksien treffien jälkeen jätkä "ilmestyi" tytön harrastuspaikalle ja alkoi esittelemään itseään muille tytön poikaystävänä. Hämmästelin myös, kuten hämmästelen yhä, miten hän voi olla niin kaunis, viehättävä, naisellinen, vetävä, seksikäs jne. Vittumaisinta on se pettymyt kun panettaa ja yrittää mutta saa negatiivisen palautteen jatkuvasti.
Iso pillu mies etsii miestä Katos kehveliä, millos oot takaisin tullunna? Hernettä ei voi kiskaista nenäänsä tai muuallekaan toisen makumieltymysten perusteella. Vaikka unelmani nainen seuraa maailman menoa ja hänellä on selkeät mielipiteet uskonnosta, politiikasta, ihmissuhteista, elämänarvoista ja mitä moninaisimmista asioista, hän ei julista omaa mielipidettään ainoana ja oikeana. Siitä sitä vasta soppia keitetäänki: Jatkaa lääppimistä sittenkin, kun olet yrittänyt ottaa muutaman metrin etäisyyttä. Melkein seuraavassa lauseessa hän toteaa ettei miehen pidä kysyä häneltä kuppikokoa ja antaa ymmärtää ettei hän arvosta noin toisarvoisiin asioihin huomiota kiinnittäviä miehiä.
Iso pillu mies etsii miestä Ilmaisiaseksikuvia pissa ja kakkaleikit

MUslimeilla on asiat toisin siellä on laki miehen puolella ja mies tosiaan tekee mitä haluaa ja nainen vikisee. Onnellisia suhteita joissa kumpikin tietää paikkansa. Selibaattia ählämisuhteissa ei muuten tunneta vaan mies ottaa omansa aina kun mieli tekee. No jälkipolvien onneksi Suomi ja muu Eurooppa islamilaistuu lähimmän sadan vuoden sisällä tilastonikkareiden mukaan.

Jos ajattelisitte että se pillu on miehelle kuin suklaalevy tai shoppailu teille ja sitä on "nälkäänsä" saatava. Yleensä mies etsii muita naisia nimenomaan sen takia että oma muuttuu tantoriksi. Miehet pääsääntöisesti tietävät olevansa väärässä Jos mies tietäisi olevansa oikeassa, ja olisi varma siitä että kaikki parisuhteen ongelmat johtuvat ainoastaan vaimosta , mies lähtisi kävelemään. No, eipä löydy sisua mennä sanomaan vaimolle, että senkin pihtari, kun mies tietää itsekin omat typeryytensä, ja sisimmässään tietää kuinka on asiaan ollut itsekin myötävaikuttamassa.

Miesten käytöstä pitäisi joskus ottaa nauhalle, näkisivät miten lapsellista on maata sohvalla ja tulkuttaa ja naureskella vaimolle, joka yrittää yhteistä säveltä löytää ja keskustella, tai pyytää mieheltään jotain pientä. Miesten puheista yleensäkin voisi päätellä, että he kokevat olevansa täysin sivustakatsojia omassa parisuhteessaan.

Kauniista ja libidokkaasta vaimosta tulee muka ilman minkäänlaista myötävaikutusta pahantuulinen ja lihava. Niin niin, mies ei uskalla edes tunnustaa mitä on saanut aikaan. Minkälainen elämä sellainen on? Ei ota mitään vastuuta mistään, asiat vain "tapahtuvat" ympärillä. Eikö se käy hermon päälle pitkässä juoksussa, kun ei ole mitään omaa aloitekykyä? Kun ei itse osallistu, niin muut tekevät ja menevät eteenpäin.

Maailma kyllä pyörii ilman yhtä miestä, muttta itsensä takia kannnattaisi vähän yrittää. Jos mies jotain näistä tekee, hän vähintään kavereilleen puhuessaan muistaa mainita että "pirttihirmu" pakotti esim. Te miehet joihin tämä kolahti, miettikääs asiaa: MIKSI ette hoida parisuhdetta itsenne takia, vaan olette kuin pässejä narussa, muka toinen vain teitä taluttaa ja kiskoo väkisin perässä, itse "haluaisitte" mieluummin olla kaljalla kavereitten kanssa.

Olette kuitenkin onnettomia kun se vaimo tedät jättää. Kannattaisiko joskus miettiä, miksi vaimo ei jaksa? Jospa syy löytyy kotoa, kaiken hoitaneena ja kotiasiat huolehtineena ei kertakaikkiaan jaksa. Mieheni on löytänyt itsestään sisäisen velttovirtasen. Tekee mitä huvittaa lue omia juttuja tai harrastuksia , nainen paiskii kotityöt.

Hyvä ettei renkaita autoon vaihda. Tyytyväinen vaimo varmasti palkitsee miehen. Toivoisi mieheltä oma-aloitteisuutta kotitöidenkin suhteen, kun siihen seksin vonkaamiseenkin sitä löytyy. Ja voisi moni mies katsoa peiliinkin. Näkyykö siellä mies, joka herättää naisen halut, vai itsensä sohvaperunana lihottanut pösilö, joka ei ehkä muutenkaan välitä ulkonäöstään? Sovit tekstiviestitse tapaamisen omenahotelliin ja mies kokee elämänsä yllätyksen. Toivottavasti hänen huumorintajunsa riittää, kuten sinunkin.

Lähtisin jo tuon perusteella. Olen pahoillani sun puolestasi, miehesi pettää. Jos ei ole pettänyt niin aikoo. Luottamus on nyt rikki ja sen korjaaminen parisuhteessa on raskasta ja aikaavievää, ikuisesti epäilys takaraivossa. Ei ole ihmisen elämää. Lähde pois , Kyllä laittaisin sen ilmotuksen.

Aika k-pää mie sulla.. No mikä tuossa nyt niin kummallista on? Kai sullekin kelpaisi pikku seksiseikkailu silloin tällöin arjen piristykseksi? Ei tuollaisia kannata niin vakavasti ottaa. Ei ne paikat siitä kulu ja todennäköisesti pikku seikkailu silloin tällöin piristää sitä parisuhdeseksiäkin. Mies etsimällä etsii mahdollisuutta pettämiseen. En kattelis tuommosta miestä päivääkään.

Koetko jotenkin omistavasi miehesi tai vähintäänkin hänen seksuaalisuutensa? Saako hän jutella muiden naisten kanssa? Tällä kertaa käyn läpi 10 erilaista miestyyppiä, joihin ei kannata haksahtaa. Nainen, jos uudenvuodenlupauksiasi on vain yksi, niin lupaa olla deittailematta näitä miehiä. Varjelee eksältään saamiaan pehmoleluja ja välillä itkeskelee silittäessään niitä. Saapuu nillittämään tähänkin artikkeliin siitä, ettei tämä ole yhtään hauska. Avautuu sinulle pettäjätaustastaan ja koristelee asian sanomalla romanttisesti, että haluaa sinun tietävän kaiken hänestä.

On omien sanojensa mukaan huojentunut, että pystyi kertomaan sinulle vaikeasta asiasta. Viimeistään tässä kohdassa kannattaa nauraa ja toimia vanhan kunnon City-neuvon mukaan: Tsekkaa myös seksiblogaajamme kirjoitus "Varo näitä naistyyppejä"! Kohta kolme kolahti - sehän olen minä, Porgea ja alhaista itsentuntoa sekä libidoa myöten. Nyt ollaan syvissä vesissä, totuuden ydinkärjen lähettyvillä.

Mikä mies se on jolla ei Porschea ole? Kuka sellaisen kanssa tahtoo olla? Toivotaan että kokeneen kuuloiselle kirjoittajalle tuli edes tästä tekstuaalisuusterapiasta parempi olo. Tästä puuttuu sairaalloisen mustasukkainen, manipuloiva ja läheisriippuvainen kotinatsi. Muuten aika hyvät stereotyypit: Eiköhän nämä sovi molempiin sukupuoliin, puuttuu vielä se tyyppi, joka yrittää saada mahdollisimman paljon hyötyä ennen kuin tuumaa " tämä johtuu täysin minusta" Tämähän on vain elämää piristävää vaihtoehtojen rikkautta: Mietin että mitä jää jäljelle kun nuo stereotypiat jätetään laskuista pois?

Hah miehet, turha puolustella sukupuoltanne tässä, todistakaa et tä kirjoittaja on väärässä kun käytte seuraavan kerran treffeillä naisen kanssa. Oli se sitten oma vaimo tai uusi tuttavuus. Olen ollut Essin kans treffeillä, mutten löytänyt itseäni näistä esimerkeistä?? Olenko siis kelvollinen ihminen edes Essin mielestä? Millä perusteella Essi muuten pitää itseään deittiexperttinä? Eipä tuo itsekään kovin kummoista seuraa treffeillä ollut. Kyllähän jokaiselle näistä stereotyypeistä on naispuolinen vastine.

Eivät ne miehet tai naiset mitään homogeenisiä ryhmiä ole, vaan kyse on aina ihmisistä. Kyllä nuo ihan samat stereotypiat löytyy myös naisista - ei nuo ole mitään erityisesti miesten stereotypioita. Essi, eikös olekin hirrrmu hauskaa. Et taida tietää kuka olen? Kenties liikaa treffejä sinulla? Eikös se osoita huonoa ihmistuntemusta jos joutuu jatkuvasti käymään huonoilla treffeillä?

Löydätkö muuten itsestäsi kenties jotakin moitittavaa? Mielestäni voisit vaikka yrittää keskustella treffeillä etkä vaan istua tuppisuuna. Tässä ei mun mielestä kirjottaja väittänytkää olevansa ite täydellinen?

D tämähän on vain ns yleistämistä eri ihmistyypeistä, onhan niitä helmiäkin siellä joukossa, mutta ne ei kuulu tähän älä deittaile listaan! Siitä sitä vasta soppia keitetäänki: Väitinkö minä että Essi väittäisi olevansa täydellinen? Yleistäminen on sitä itteensä! Kunhan ajattelin avautua miten hupaisaa on että deittiexpertti on itse aika surkeaa treffiseuraa. Minusta näissä tällaisissa "deittistereotypialistoissa" huolestuttavinta on se minkä näkee tästäkin keskustelusta.

Osa ihmisistä nimittäin näyttää ottavan nämä todesta! Hyvää hömppäviihdettähän tämä tällainen kotipsykologia on, mutta siinä vaiheessa kun näihin aletaan uskomaan ja sijoittelemaan oikean elämän oikeita ihmisiä näihin lokeroihin niin pieleen mennään ja kovaa! Väitän, että lähes jokainen meistä voidaan sijoittaa jokaiseen noista "tyypeistä" kun esim elämäntilanne on sopivanlainen. Se ei silti vielä loppujenlopuksi kerro ihmisestä yhtään mitään, joten älkää hyvät ihmiset ottako näitä tosissanne!

Tai ottakaa jos tahdotte, mutta omaa elämäänne sille todennäköisesti hankaloitatte. Naiset älkää deittailko seuraavia: Naiset Miehet älkää deittailko seuraavia: Parempi kun et deittaile ollenkaan naisia, vuohetkin ovat parempia. D muuten hauska juttu, mutta kohdasta yksi jotenkin huokuu kirjoittajan katkeruus johonkin mieheen joka on käyttäytynt juuri samoin. Olisi hauska kuulla, mihin kategoriaan kirjoittaja asettaa itsensä deittailijana.

Minulla on kokemukseen perustuva näkemys asiasta. Tässä neiti antaa itsestään ikäänkuin rivien välistä käsityksen, jonka mukaan hänessähän ei ole koskaan, ikinä eikä missään pienintäkään vikaa. Jos pystyy noinkin monta ikävää miestyyppiä tunnistamaan ja kuvailemaan, niin ehkä olisi syytä hiukan tarkastella myös itseään kriittisesti.. No, jos maailmankuva ja käsitykset kanssakäymisestä vastakkaisen sukupuolen kanssa on muodostettu tv-sarja Sinkkuelämää perusteella, niin voiko lopputulos ollakaan mikään muu kuin itsekäs "prinsessa", joka löytää tehokkaasti viat ja syyt aina vastakkaisesta sukupuolesta, eikä koskaan itsestään.

Miehille "Älä deittaile näitä naisia - listaan" lisään Cityyn kirjoittavat media- ja viestintäalan opintoja suorittaneet naiset, jotka kuvittelevat olevansa paljon enemmän kuin ovatkaan ;.

Yks kaveri törmäsi kerran pahan luokan takertujaan. Yksien treffien jälkeen jätkä "ilmestyi" tytön harrastuspaikalle ja alkoi esittelemään itseään muille tytön poikaystävänä. Kun mimmi sanoi, että koki tämän vähän tungettelevaksi, niin jätkä alkoi vainoamaan sitä puheluin ja tekstarein. Eiks tää suhde merkitse sulle mitään? Joo ja ai niin, tää mies on poliisi. Siinähän se oleellinen tuli aika hyvin tiivistettyä. Kun "elämä" on pelkkiä etuoikeuksia ja vastuuvapaata valmiiseen pöytään suu auki istumista, ei itsessä ole koskaan mitään vikaa.

Vika on aina siinä "tarjoilijaksi" värkätyssä osapuolessa Mikä on tietysti aikamoisen kätevää. Ainakin loismaisen elämänmuodon kannalta. Olisi sittenkin pitänyt tuohon herra "Tosikkoon" vielä lisätä tämä: Jooh, voisin lisätä vielä sen yhden tyypin..

Mies joka ihnhoaa tekohauskoja feministi-idioottipuupäitä, jotka leikkii hienoa asiantuntijaa vain koska on saanut luvan kirjoittaa nettijulkaisuun turhia "ajatuksiaan. Vaikka niinkin, että Kirjoittaja on huomiohakuinen tyhjäpää, oletettavasti Blondi koska vihaa miehiä noin paljon. Tosiasiassa tuossakaan ei ole mitään todellista koska en Essi-murusta tunne.. No, kunhan kasvat, niin kyllä sinustakin ehkä tulee vakavastiotettava toimittaja joskus.

Kunhan ny lukiosta ensin pääset. Ei kukaan niin väittänytkään, nuo puolustelevat olivat vain miehiä.. Sitäpaitsi jos kirjoitetaan nimenomaan miehistä niin miksi heti puolustautua vastakkaisesta sukupuolesta löytyvillä täsmälleen samoilla ongelmilla?

Miksei vain keskustalla aiheesta pysyen itse aiheessa. Deittailu on aina kahden kauppa ja sellaisessa toisen osapuolen toiminta vaikuttaa useimmiten suoraan myös siihen miten toinen osapuoli toimii ja käyttäytyy.

Sen vuoksi on hiukan yksioikoista jättää naisosapuoli kokonaan tämän keskustelun ulkopuolelle. Viihteenähän tämä menettelee, mutta niinkuin joku tuossa aiemmin sanoi: Petronellin lista on hyvä. Itse olen uskoakseni nähnyt aika monta ihmistyyppiä laidasta laitaan 38 vuoden miehekkääseen ikään mennessä.

Jos et itse ole mieletön tapaus, niin tuskin myöskään sellaisia puoleesi vedät. Niinpä kannattaa suhtautua koko asiaan hieman leppoisammin. Ihminen, joka on sinulle kyllin hyvä, voi olla ensi tapaamisella aivan toivoton ja ujo, vain koska ei ole kouliutunut naistennaurattajaksi.

Iso pillu mies etsii miestä -

Miesten puheista yleensäkin voisi päätellä, että he kokevat olevansa täysin sivustakatsojia omassa parisuhteessaan. Tarkennuksena sanottakoon kuitenkin, että minä en enää etsi kyseistä naista:

Reader Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *