Iso vittu suomi treffit

iso vittu suomi treffit

Uudistuksen jälkeen tilalle tuotiin silkkaa paskaa, mainoksia, keskustellua, sitä tätä paskaa, mutta oleelliset ja tärkeät linkit piilotettiin eli pankki ja sähköposi linkit. Samantein nostin kytkintä ja kotisivu vaihtui elisa. Sieltä löytyi ne oleelliset ilman mitään ylimäärästä paskaa, kunnes sielläkin tuli se "uudistus" joka pisti kaikki oleelliset llinkit piiloon, ja kaikkea perkeleen roskaa tuotiin etusivulle.

En voi käsittää mikä vittu näitä sivustoja oikein vaivaa kun näitä "uudistuksia" pitää tehdä, kun ne menee perseelleen joka vitun kerta. Vaihatisivat vaikka vain värit, jos kerran jotain pitä muna pystyssä lähteä sotkemaan. Jos palvelu huonoa, siirtykää parempaan.

Mutta tuo marina on tosi lapsellista. Mulla on kolme suosikkiprofiilia. Nyt näyttää palvelun etusivu tosi typerältä kun ovat aina etualalla ensimmäisenä, samat kuvat. Hieman saattaa järjestys vaihtua, ei muuta.. Koko suosikki-osiosta etusivulla ei ole mitään hyötyä koska ei ole enää viimeistä kirjautumistietoa. No ei sekään ollut mikään faktatieto koskaan. Saattoi valehdella tuntikausia ja pallukka saattoi olla vihreä, eikä ko. Voisiko edes järjestystä vaihtaa eli suosikit sivun alaosaan ja mieluusti se kirjautumisasika takaisin.

Vaan eipä etusivu juuri päivity muutoinkaan. Menee varmaan sen kymmenen minuuttiia päivitysten välissä. Etusivulla ei vaihdu kuin Megafoonihuuto ja siinäkin pyörii useasti pari viikkoa vanhoja huutoja ikiluupissa. Toki vika ollut jo ennen uudistusta. Olisitte edes etusivun korjanneet kuntoon!

Miksi Kuvat-välilehti näkyy ja aukeaa profiilissa vaikka profiiliin ei ole laitettu yhtään kuvaa??? Pitää yrittää hakea sivu uusiksi tai palata takaisin hakulistalle. Vanha vikamtämäkin, nyt vain tuntuu että entistä useammin tapahtuu.

Miksi hakulista virkistetään aina kun palaa avatusta profiilista takaisin hakutuloksiin? Häiritsee etenkin nyt kun sivu on lyhentynyt 12 profiiliin. Jos ensimmäiseltä sivulta avaa profiilin ja palaa takaisin, saattaa käydä niin että samaa profiilia ei enää näy koko listalla, onkin siirtynyt toiselle tai kolmannelle sivulle tms.

Tämä on vanha Treffien ominaisuus luetaan omituisuus , nyt vain korostetusti alkanut häiritä. Eihän iltalhtikään etusivuaan automaattisesti hae uusiksi jos palaan uutisen luettuani takaisin etusivulle. Jotta saa etusivun tuoreistettua, täytyy etusivu hakea uudelleen. Samalla tavoin täytyy myös Treffit-palvelun alkaa toimia, eli pysyköön haun tulokset samana kunnes haun suorittaa uudestaan!

Miksi profiilin nimen kirjoitusasu vaihtelee eri yhteyksissä? Mielestäni alkuperäinen kirjoitusasu on se ainoa oikea ja se pitäisi myös säilyttää sellaisenaan. Useissa nimimerkeissä on sanoma, luentaohje, merkitys kerrottu kläyttämällä isoja ja pieniä kirjaimis sekaisin.

Miksei kunnioiteta vähääkään ihmisten omaa tahtoa kirjoittaa nimimerkkinsä kuten haluaa. Etusivu todella pitkä kun näkyy vainnkuva kerrallaan. Hidas etenkin kun yrittää avata Viestit. Tulee tyhjä sivu pitää odottaa ja odottaa, kestää kestää. Eka kerran kun yritin en jaksanut odottaa tarpeeksi luulin että ei toimi enää lainkaan. Tosi typerä tämä kolmen viestin rajoitus!!!! Ennemmin vaihdan palveluun joka on ilmainen ja toimii ilman mitään rajoituksia.

Paskasta en ala maksamaan. Ainoa edistys on että negatiivista palautetta ei deletoida nykyään! Reagointia siihen ei kyllä ole edelleenkään. Miten voi olla mahdollista että näinkin voimakkaasti mainostetulla sivustolla ajetaan palveluja maksulliseen suuntaan kun kilpailijoita löytyy ilmaiseksi paremmin toteutetulla pohjalla.

Ei se "Suomen vanhin" ole mikään myyntivaltti huonossa palvelussa. Ei sitä kommenttia deletoida ainakaan näiltä keaskustelupalstan treffejä koskevilta sivuilta. Nämähän ovat vain sellaisia roskiksia, joihin jokainen saa suoltaa pettymystään ihan rauhassa, mutta ylläpitäjä ei lue näitä ollenkaan Kannattaa laittaa palautetta sieltä Treffit-sivun ylälaidan valikon kautta, menee perille paremmin.

Ei mene palaute sen kummemmin perille siitä mainitsemastasi linkistä. Ylläpitohan on raportoinut että palautelomakkeessa on jotakin vikaa ja sitä kai korjataan. En ole saanut vastauksia palautteeseeni palautelomakkeella.

Taitaa siis olla rikki edelleen tai ylläpito ei lue sitäkään. Joo, varmaan totta tuokin. Ei näillä sivuston modaajilla näytä riittävän ammattitaito ollenkaan toimivien uudistusten tekemiseen, liian paljon bugeja joka paikassa Analyysi ja loppu yhteenveto sivuston laadusta.

Sivuston laatu ei vastaan kovinkaan hyvin mihinkään vaadittuun tarkasteluun, tämä saattaa johtua siittä, että näyttäisi olevan rakennuttu monesta erilaisesta palikasta ja sivu pohjasta. Joka taas johtaa siihen että sivusto on häiritsevän vaihtuva monilta osin.

Laadukkaaksi kyseistä palvelua monen ongelman osalta ei voida sanoa missään ni- messä. Jopa sellaisia ongelmia löytyy sivustosta, jotka vaikuttavat jo kyseisen omaan liiketoimintaan, mitä tarjoavat asiakkaille esim. Vieläkö käy lukemassa heidän omaa ongelma palstaa, saattaa siittä tehdä lisää johtopäätöksiä sivustolla on erittäin paljon teknisiä ongelmia, jotka saattavat hyvinkin johtua erilais- ten sivupohjien ja koodien yhteen sopimattomuudesta.

Kaiken kaikkiaan tuonkin ta- soiselta yhtiöltä yllättävän surkea onnistuminen ja oman kuvan toiminnollisuudesta ala-arvoisen kuvan antava. Surkeaa rämpimistä taas,miksi pitää heti mennä päivittämään ja muuttamaan kun saa viimeinkin sivun toimimaan. Nyt taas ei pääse vähän väliä sivuille,viskaa ulos kirjautumisesta. Saa kirjautua uudestaan vähän väliä jne..

Olisitte antaneet sen aikaisemman olla kerta rupesi jo toimimaan pikku hiljaa,ihme sähläämistä taas. Kyse siis treffi sivusta. Kyllä treffit -sivusto menettää nyt paljon asiakkaita Aikaisempi sivusto oli joka suhteessa paljon parempi. Ei ole oikein, että vain maksavat asiakkaat näkee, että kuka omalla sivuilla on vieraillut tai milloin on henkilö muuten ollut sivustolla.

Alkaa olla pahnanpohjimmainen tämä Suolioksennus. Pääasia taitaa olla että mainokset pyörii Kun olen tehnyt tarkan profiilihaun ja saanut x määrän hakutuloksia sivulle ja ne katsottuani klikkaan "näytä x määrä lisää", niin heittää kokonaan pois tästä tarkemmasta profiilihausta ja näyttää kaikki profiilit!!?

Eli ei anna katsoa niitä loppuja tarkemmalla profiilihaulla tehtyjä hakutuloksia Lisäksi kaikenlaiset "hyväksy" napit ok, jatka, hae, lähetä.. Miksi kukaan kaipaisi kolmea enempi päivässä? Jos sinulle riittää, taidat olla sitten tyytyväinen. En ole tyytyväinen, eikä kukaan muukaan joka haluaa mm. Ei voi kehua vaikkapa toisen esittelytekstiä tai jotain ysittäistä kuvaa muutoin kuin lähettämällä kallisarvoinen viesti.

Ei tuu yhtään mitään tällaisesta. Jo aikaisemmalla rajoituksella piti laskeskella kenelle voi viestin lähetää ja samaa valittavat jokainen omassa profiilissaan. Pakko laittaa sähköpostiosoite jotta enää saa yhtään viestiä tämän typerän uudistuksen jälkeen!!!

Onko hukattu se typerä megafonirobotin kuva? Miksi ei-plussalaisille näkyvissä Megafoni-toiminnot? Kun toiminnon valitsee , tulee teksti: Huutosi näytetään vähintään kertaa rajauksiisi sopiville henkilöille. Jos et halua huutosi näkyvän enää, voit poistaa sen. Rehellisesti sanottuna täyttä paskaa uudistuksen jälkeen. Hakutoiminnot eivät toimi ollenkaan. Kertokaapa sieltä ylläpidosta syy siihen että halutaan ajaa palvelu kokonaan alas pilaamalla kaikki mikä joskus on palvelussa miellyttänyt????

Jo ennen edellistä uudistusta luvattiin että tutut peruspalvelut säilyvät maksuttomina.. Missä ne nyt sitten ovat? Ette taida edes itse tietää mityä haluatte palvelullanne tehdä, liekö Aller enää kiinnostunut maksamaan lanttiakaan palvelun kehittämiseen - tämä viinmoinenhan oli täysi susi, ulkoasua muka mulkattiin ja metsäään meni ja muuta uudistusta tuli ainoastaan palvelun karsimisessa. Päättäkää jo että oletteko e-kontakit ja happypancake????? Käyn silti ihmettelemässä kuinka Suomipalveluja ajetaan alas, ei pelkästään treffejä vaan samalla tavalla tuhotaan niin posti kuin keskustelufoorumi.

Chat ja Tori on jo molemmat tuhottu ha valitettavasti yhteisö lopetettiin kovasta vastaanpanosta ja käyttäjien painostuksesta ja pyynnöistä välittämättä - valitettavasti. Laittakaa vaan ihan lappu luukulle, olisi kaikkein parasta. Tilalle tulee uusia, paremmin toimivia kunhan viette palvelunne vcain pois - ne on totaalisesti jo onnistuttu tuhota!!!!

Kun etusivulta tai haun jälkiin avaa jonkun profiilin, ilmestyy vain yläosa profiilista ja alla ilmoitus: Luo oma ilmainen käyttäjäprofiili! Digitaalisen liiketoiminnan johtaja Laura Avonius ja konseptikehittäjä Matti Vähätalo Eipä järjen häivää näissä uudistuksissa. Ensin lähtee maksamattomat jäsenet ja sitten treffi-plussan jäsenet.

Niin ja sitten mainostajat. Aika lailla on lyhytnäköistä uudistukset. Kehutaan vain uudistuksilla, mutta samalla ajetaan sivuja maksullisiksi. Miksei lyödä kerralla maksullisiksi? Kusetetaan vain ihmisiä ja yritetään vetää alta lipan. Ei suomi24 ole lainkaan niin ylivertainen sivusto, että näillä uudistuksilla, täällä kannattais roikkua. Kyllähän tuo uudistus nyt muistuttaa winkku 10 näkymältä: Ie näyttäs pysyvän jotenkuten kasassa. Linukalla Ubuntu selaaminen tuskaa!

Saapahan, edes kerran päivässä lukea viestin: Vai vain pelata täällä? Etsin minun jälkipuoliskolla sydämen, mies minulle: DDD Nii ja onhan tällä uudistuksella varmasti työllistävä vaikutus S En ole koskaan ymmärtänyt, miksi ketään kiinnostaa profiilissa vierailleet.

Ujot ihmiset käyvät monta kertaa profiilissa, kun eivät uskalla tehdä sit ensimmäistä aloitetta, joten jää itselle sitten se vastuu ens kirjoituksesta tai blokkaamisesta. Juuri tuon takia olisi hyvä, että blokattu ei enään näkyisi edes omilla sivuilla ja hän ei näkisi esim.

Tiettyä häiriö käyttäytymistä tuokin, että jatkuvasta tunkee naamaansa profiiliin nököttämään. Todennäköisemmin toistuvat vierailut johtuvat siitä, ettei sivustolla ole toimintoa, jolla voisi merkitä, mitkä profiilit on jo katsonut. Pohdittavaa67 - tyhmä valehtelija, ja kirjoitat panettelua.

Sinä olet likainen rätti. Pohdittavaa67 - olet pelkuri ja valehtelija. Jos sivusto vaati kirjautumisen niin kyllä olettaisin että kirjautumis ikkuna näkyisi suoraan eikä sitä tarvitsisi erikseen kaivella esille. Mobiiliselaimella uloskirjautumis painike on liian piilossa ennen pystyi sentään sivuston alalaidasta helposti kirjautumaan pihalle, mutta nykyään tuota vaihtoehtoa ei näyttävästi ole.

Onhan isommat kuvat hienoja mutta niiden kuvanlaatu ei ole kauhean hyväja jotenkin noita muita tietoja on vaikeampi lukea kun niitä ei ole mitenkään jäsenöity. Mutta tuo nyt taitaa olla vaan tottumis kysymys Tuommoinen on tullut vastaan nyt. Kun oma asuinpaikka on merkitty esim: Eli millään muulla paikkakunnalla ei olisi ketään, joka ei pidä paikkaansa, kun testattiin tuttavan kanssa. Toivottavasti tuohon tulee jotain korjausta, koska kuitenkin moni hakee kumppania muualtakin, kuin vain asuin alueeltaan.

Uudistuksen myötä näemmä poistui niin kriittisen tärkeä ominaisuus, että tuohan on nyt ihan mahdoton käyttää.

Eli suosikkimerkintöjen näkyminen hakutuloksissa - miten ihmeessä muka voi hakea ilman sitä? Treffipalvelun käytön kannalta on välttämätöntä, että pystyy jotenkin merkitsemään ja seuraamaan, mitkä profiilit on jo katsonut, ettei joka kerta tarvitse aukoa niitä samoja uudestaan. Hakutuloksista on sitten voinut availla vain niitä, joita ei ole vielä merkitty.

Nyt ei enää onnistu. Miten siellä on muka tarkoitus etsiä? Pitäisikö minun avata kaikki haun palauttamaa profiilia löytääkseni ne n. Samaan liittyy sekin ongelma, ettei hakutuloksista voi suoraan tehdä suosikkimerkintää, joten kelvottomatkin profiilit pitää avata vain merkitsemistä varten. Toinen iso huononnus on, että profiilitekstin alkua näkyy nyt hakutulossivulla paljon vähemmän kuin ennen. Parista sanasta ei saa vielä mitään käsitystä, joten kaikki ovat entistä enemmän samaa massaa.

Ei mahdollisuutta poimia kiinnostavia tai skipata surkeimpia. Toisaalta kun tuo suosikkimerkintätoiminto on teurastettu niin jok'ikinen pitää kuitenkin aukoa, joten ihan sama kai Ja kohtalaisena bugina nimimerkki näkyy profiilisivulla capseilla.

Se on sentään oleellinen osa nimimerkin valintaa ja itseilmaisua, miten käyttää pieniä ja isoja kirjaimia. Ja ideaalitapauksessahan tuon merkintätoiminnon pitäisi olla sellainen, että katsotuiksi merkityt eivät näkyisi hakutuloksissa ollenkaan.

Ei pitäisi edes olla vaikea toteuttaa: Nyt tulee usein vastaan virhe ilmoitus " täällä ei ole ketään" , kun yrität blokata ja kuitenkin siinä tuo profiili nököttää edeleen. Ei vaan anna blokata: Täällä sama, ku klikkaa blokki painiketta heittää pää sivulle ja teksti ruudussa: Vaan eipä hätää, ota uusi startti hakupalvelusta ja löydä parempaa seuraa.

Blokkaaminen on sikäli huono keino, että sivustolla on aika paljon sellaisia "ihan ok" -tyyppejä ja sellaisia, joista ei saa kunnon mielikuvaa , että ei itse jaksa ottaa yhteyttä aikaa on rajallisesti, kaikille ei voi eikä kannata kirjoittaa , mutta voisi silti antaa niiden kirjoittaa, jos näkevät minussa jotain kiinnostavaa.

Viimisin uudistus lopettanut kaiken yhteydenpidon treffeissä. Ei yhtään ainoata viestiä ole sen jälkeen tullut. Ei ole enää mitään syytä käyttää treffit-palvelua. Se ei palvelu mitenekään enää tarkoitustaa eli saattaa ihmisiä yhteen. Poistin profiilini ja siirryin käyttämään ilmaista HappyPancake-palvelua. Sinne näkyy siirtyneen aika lailla tutun näköisä profiileja Trfeeffeistä.

Tervetuloa muutkin Suomi24 pelleilyyn kyllästyneet. Ei voi käsittää että miten joku palkkaa vastaan saa aikaiseksi tollaista paskaa!!! Vuosia maksanut ja ollut aktiivi käyttäjä Enään ei tule latiakaan: Laittakaan nyt se ennen muutavan vuoden takainen takas Eniten harmittaa, että on poistunut käyttäjiä, joiden kanssa on alustavasti sopinut kahvittelusta tms.

Sivu on niin susi, ettei kukaan jaksa sitä xD. Suomi24" Miksette sitten kommentoi palautteisiin mitään? Täällä on yleisen urputuksen joukossa ihan perusteltujakin mielipiteitä, joihin voisitte reagoida. Tulee pian kaksi vuotta täyteen tätä suomi24 ylläpidon mykkäkoulu ja kuurupiiloa. Vastaaminen kommentteihin loppui oikeastaan Postin uudistukseen. Sen jälkeen taisi olla muutama viikko vuonna helmikuussa kun ylläpito saattoi tälläkin palstalla vierailla.

Nyt siis reilu vuosi täysin hiljaista!!!! Missähän on Ihannekumppanin sukupuoli????? Kiusahan se on pienikin kiusa, vai????? Eipä vaan toimi sisäänkirjautumisen jälkeen edelleenkään hakutoiminnot. Korjatkaapas nyt tätä systeemiä paremmaksi!!! Ei enää toimi lainkaan minkäänlainen rajaus. Laitoin rajaukseen maakunnan ja iän. Vaan kas mokomaa, megafonihuuto näkyy kaikille ja kaikenikäisille. Eihän tässä ole yhtään mitään järkeä!!!! Eikös se alkuperänen tarkoitus Megafonihuudon kohdentamisella ollut että plus-asiakas saa itse valita halutessaan ketkä näkevät huudon????

Siis osaa pilata kaiken! Ja tää uudistettu megafoni jää usein vaan jumiin - rulla pyörii ja pyörii ja kuva ja huuto jäävät tulematta. Keskusteluketjut, joihin on osallistunut, eivät erotu millään tavalla eri värillä.

En siis pysty jälkikäteen näkemään, mihin ketjuun olen osallisutnut, ellen muista keskustelun otsikkoa. Toivottavasti tähän tulee muutos, nimittäin kuka voi keskustella näin? Miksi ei näe viestejä etusivulla? Tiedotteen mukaan tulossa ominaisuus, jolla voi piilottaa turhat profiilit myöhemmistä hakutuloksista. Hienoa, mutta miten ihmeessä tuo voi olla plus-ominaisuus?

Eihän palvelua pysty käyttämään ilman tuota ominaisuutta. Olen lopettanut suomitreffien käytön viimeisimmän uudistuksen jälkeen, kun hakeminen on käytännössä mahdotonta.

Maksulliset lisäominaisuudet on ok, koko palvelun muuttaminen maksulliseksi olisi ok, mutta välttämättömän ominaisuuden laittaminen plus-pakettiin on lähinnä huono vitsi ja loukkaus käyttäjiä kohtaan. Missään "tiedotteessa" ei asiasta ole kerrottu, ainostaan Treffit-palvelun etusivulla on ilmoitettu tulevista ns.

Aikasemmin oli oma palstansa tiedotteille ja jokaisella sivulla oli näkyvissä uusimmat tiedotteet. Suomi24 on tuhonnut aikaisemmin olleen palvelunsa aivan täysin. Näyttää että ei Suomi Ei vaan näytä toimivan kunnollisesti. Sen takia kaiketi seuranhakujat ovat siirtyneet keskustelufoorumeille.

Eikä heidän viestejään edes poistella, joten kaiketi se on uusi politiikka. Oliko pakko tehdä saatanan ärsyttäviä muutoksia, etusivun kirjoituspalikkaan, saako toiminnan pois? Suomi24 Treffien pääongelma ei ole mikään edellä kuvatuista, vaan se, että palvelussa on liian vähän sinkkunaisia etenkin v Ulkonäöltään ja kirjoitustaidoiltaan ns. Eikä naisten taso ole edes luvalla sanoen ole häävi. Siinä missä sporttisia miehiä on tulvaksi asti, kivannäköiset lapsettomat sinkkunaiset voi laskea yhden käden sormilla.

Plus-ominaisuuden hankkinneet voivat sitten nähdä, että näille harvoille kivannäköisille tulee tyyliin eri kundilta viestiä viikon aikana. Mies voi saada yhden - ja sekin on todennäköisesti feikki. Heya — suomalainen, ilmainen deittisovellus Heya on kotimaista tuotantoa ja tällä hetkellä täysin ilmainen appi.

Jos et halua nähdä alastonluontoista seksi materiaalia, lukea rivoja ilmoituksia tms, emme suosittele seksi treffit sivuja sinulle!

E-kontakti kokemuksia ja Treffimaisterin 5 vinkkiä menestykseen. Lähetä yksityisviestiä, töki, lähetä lahjoja tai ota chatissä yhteyttä heihin. Lue myös nämä 6 vinkkiä ja kokemuksia Eliittikumppanista. Ja minä vaikeroin nautinnosta, miehen kyrpä sisälläni oli täydellisen sopiva. Haen etupäässä uutta elämänkumppania, mutta hyvät ystävätkin ovat tevetulleita. Netti seksi deitti suomi Vaginahieronta mansen sex shop Topkani kirjaudu sisään treffipalvelut Suomi oulu suomih treffit kesäkuu Vastauksia käyttäjän esittämään kysymykseen: Jos haluat seksiseuraa, niin kannattaa katsoa tuolta parhaat deittisivustot.

Netti seksi deitti suomi - Sundbyberg Prostituerade Seksideitti on paljon vaivattomampi ja nopeampi löytää netistä. Näissä pienemmissä treffisovelluksissa käyttäjiä on vähän ja ne vähäiset löytyvät todennäköisesti vain Helsingistä. Olemme järjestäneet tuhansia suomalaisia treffejä jo vuodesta Tottakai ihmiset haluavat nussia. Yö oli kuuma ja painostava, kesän helteet eivät poistuneet edes yöaikaan.

Ja kaiken lisäksi nämä ovat sinulle täysin ilmaisia! Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published. Voit täysin ilmaiSeksi katsoa käyttäjien lähettämiä henkilökohtaisia kuvia.

iso vittu suomi treffit Ylläpidon pitäisi kurkata tuo ja nimetä se old. Miten siellä on muka tarkoitus etsiä? Kypsä, Mummo seksi treffi · Thai hieronta Kotioloissa asia ei. Palvelun muinaisessa versiossahan lähetetyistä viesteistä näki suoraan onko ne jo luettu, mutta tätäkään ominaisuutta ei enää saa edes maksamalla. Miksi ei näe viestejä etusivulla?

: Iso vittu suomi treffit

ILMAISET PORNOT ESCORT TJEJER Pitänee vaihtaa sivustoa, jos vielä tarvii jatkaa. Miksi ette tee kerralla täysin maksullista sivustoa, kun kokoajan ajatte siihen suuntaan kiristämällä ihmisiä ostamaan pluspakettia että tietyt toiminnot toimisivat jatkossakin käyttäjille. Kyrpää teini äidit panee cp vammais seksi hierontaa ja pullukka hymylehti miss gina pornotähti. Täysi vitsi koko suomi24!! Miksi kukaan kaipaisi kolmea enempi päivässä?
Nivussilsa ilmaiset seksi kuvat Www sexwork tampere
Vanhan naisen pimppi seksiä jyväskylä Käyn silti ihmettelemässä kuinka Suomipalveluja ajetaan alas, ei pelkästään treffejä vaan samalla tavalla tuhotaan niin posti kuin keskustelufoorumi. Niin kävi aikoinaan suoli24 etusivullekkin, joka tuolloin oli minulla kotisivuna. Jos ensimmäiseltä sivulta avaa profiilin ja palaa takaisin, saattaa käydä niin että samaa profiilia ei enää näy koko listalla, onkin siirtynyt toiselle tai kolmannelle sivulle tms. Mitään raportoituja vikoja ei oo korjattu!! Paljasta tallinna naapurin kotirouvat sex Vitun kuvia miss gina oulu tuhmaa.
AMATÖÖRI SEKSI VIDEOT HIERONTAA MIEHILLE Anne mari berg sex koodi net chat

Your email address will not be published. Skip to content repe Mies, 52 vuotta, Sinkku, Varsinais-Suomi. Palvelussa on panostettu myös yksityisyyteen kaikki muistanevat taannoisen Ashley Madison -tietovuotoskandaalin, jossa käyttäjien sähköposti- ja nimitietoja vuoti internettiin kaiken kansan nähtäville. Eli jos etsit seikkailua, käy kokeilemassa ilmaiseksi radio-atletico. Suomi24 Treffit — iso deittisivusto, myös. Deittisovellukset Tinder teki deittisovellukset suosituiksi ja mullisti siinä samalla nettiseuranhaun: Yhtäkkiä netissä seuraa hakevat eivät enää olleetkaan luusereita, vaan sitä kautta.

Tämä palvelu on havaintojemme mukaan Tinderin, Suomi24 Treffien ja E-kontaktin jälkeen suurin treffipalvelu Suomessa, eli sinkkuja riittää!. Netti seksi deitti suomi - Lidingö Pokechat kännykällä K18 Pokechat - sms chatti myös tyttöjen kuvilla. Ei Marjatta mistään mitään tiedä. Nyt mä haluan maistaa sua. Netti seksi deitti suomi Iso pillu tallinna porno Seuralainen oulu sexy treffit Netti seksi deitti suomi Voit täysin ilmaiSeksi katsoa käyttäjien lähettämiä henkilökohtaisia kuvia. Eli jos etsit seikkailua, käy kokeilemassa ilmaiseksi Victoriamilan.

Hän pumppasi minua lujaa pitäen toista kättä suuni päällä — paneminen tuntui niin hyvältä, että olin hieman liian äänekäs ulkoilmaseksiin. Hän nosti minut syliinsä ja vei moottoripyöränsä luokse.

Heya — suomalainen, ilmainen deittisovellus Heya on kotimaista tuotantoa ja tällä hetkellä täysin ilmainen appi. Muutenkin haku on lähes kelvoton, koska profiilin kenttien täyttäminen ei ole pakollista ja juuri mitään ei siksi voi käyttää hakuehtoina ; ja nyt vielä tämä, että pitää kaikkia profiileja lähteä tuloksista aukomaan, kun tuolla parin sanan pätkällä ei pysty esikarsimaan huonoimpia pois.

Onko tämä palvelu tarkoitettu idiooteille, joiden aivot eivät kykene muuhun kuin kuvien katseluun? Jotenki sekavaks meni, eikä nää enää 24h aikana profiilissa vierailleita. Suomi24 treffit vetää taas itseään löysään hirteen, annappa ajankulua, happi loppuu, käyttäjät kaikkoaa. Ahnus on apinan palkka. Kaikki uudistuksethan aina menee persiilleen, oli palsta tai sivu mikä tahansa, se on nähty. Yleensä kaikki oleellinen ja tärkeä piilotetaan, tai siitä tehdään maksullista, ja tilalle tuodaan ruudun täydeltä silkkaa paskaa jolla ei tee vittujakaan.

Niin kävi aikoinaan suoli24 etusivullekkin, joka tuolloin oli minulla kotisivuna. Uudistuksen jälkeen tilalle tuotiin silkkaa paskaa, mainoksia, keskustellua, sitä tätä paskaa, mutta oleelliset ja tärkeät linkit piilotettiin eli pankki ja sähköposi linkit. Samantein nostin kytkintä ja kotisivu vaihtui elisa.

Sieltä löytyi ne oleelliset ilman mitään ylimäärästä paskaa, kunnes sielläkin tuli se "uudistus" joka pisti kaikki oleelliset llinkit piiloon, ja kaikkea perkeleen roskaa tuotiin etusivulle. En voi käsittää mikä vittu näitä sivustoja oikein vaivaa kun näitä "uudistuksia" pitää tehdä, kun ne menee perseelleen joka vitun kerta.

Vaihatisivat vaikka vain värit, jos kerran jotain pitä muna pystyssä lähteä sotkemaan. Jos palvelu huonoa, siirtykää parempaan. Mutta tuo marina on tosi lapsellista. Mulla on kolme suosikkiprofiilia.

Nyt näyttää palvelun etusivu tosi typerältä kun ovat aina etualalla ensimmäisenä, samat kuvat. Hieman saattaa järjestys vaihtua, ei muuta..

Koko suosikki-osiosta etusivulla ei ole mitään hyötyä koska ei ole enää viimeistä kirjautumistietoa. No ei sekään ollut mikään faktatieto koskaan. Saattoi valehdella tuntikausia ja pallukka saattoi olla vihreä, eikä ko. Voisiko edes järjestystä vaihtaa eli suosikit sivun alaosaan ja mieluusti se kirjautumisasika takaisin.

Vaan eipä etusivu juuri päivity muutoinkaan. Menee varmaan sen kymmenen minuuttiia päivitysten välissä. Etusivulla ei vaihdu kuin Megafoonihuuto ja siinäkin pyörii useasti pari viikkoa vanhoja huutoja ikiluupissa. Toki vika ollut jo ennen uudistusta. Olisitte edes etusivun korjanneet kuntoon! Miksi Kuvat-välilehti näkyy ja aukeaa profiilissa vaikka profiiliin ei ole laitettu yhtään kuvaa??? Pitää yrittää hakea sivu uusiksi tai palata takaisin hakulistalle.

Vanha vikamtämäkin, nyt vain tuntuu että entistä useammin tapahtuu. Miksi hakulista virkistetään aina kun palaa avatusta profiilista takaisin hakutuloksiin?

Häiritsee etenkin nyt kun sivu on lyhentynyt 12 profiiliin. Jos ensimmäiseltä sivulta avaa profiilin ja palaa takaisin, saattaa käydä niin että samaa profiilia ei enää näy koko listalla, onkin siirtynyt toiselle tai kolmannelle sivulle tms.

Tämä on vanha Treffien ominaisuus luetaan omituisuus , nyt vain korostetusti alkanut häiritä. Eihän iltalhtikään etusivuaan automaattisesti hae uusiksi jos palaan uutisen luettuani takaisin etusivulle. Jotta saa etusivun tuoreistettua, täytyy etusivu hakea uudelleen. Samalla tavoin täytyy myös Treffit-palvelun alkaa toimia, eli pysyköön haun tulokset samana kunnes haun suorittaa uudestaan! Miksi profiilin nimen kirjoitusasu vaihtelee eri yhteyksissä? Mielestäni alkuperäinen kirjoitusasu on se ainoa oikea ja se pitäisi myös säilyttää sellaisenaan.

Useissa nimimerkeissä on sanoma, luentaohje, merkitys kerrottu kläyttämällä isoja ja pieniä kirjaimis sekaisin. Miksei kunnioiteta vähääkään ihmisten omaa tahtoa kirjoittaa nimimerkkinsä kuten haluaa. Etusivu todella pitkä kun näkyy vainnkuva kerrallaan.

Hidas etenkin kun yrittää avata Viestit. Tulee tyhjä sivu pitää odottaa ja odottaa, kestää kestää. Eka kerran kun yritin en jaksanut odottaa tarpeeksi luulin että ei toimi enää lainkaan.

Tosi typerä tämä kolmen viestin rajoitus!!!! Ennemmin vaihdan palveluun joka on ilmainen ja toimii ilman mitään rajoituksia. Paskasta en ala maksamaan. Ainoa edistys on että negatiivista palautetta ei deletoida nykyään!

Reagointia siihen ei kyllä ole edelleenkään. Miten voi olla mahdollista että näinkin voimakkaasti mainostetulla sivustolla ajetaan palveluja maksulliseen suuntaan kun kilpailijoita löytyy ilmaiseksi paremmin toteutetulla pohjalla. Ei se "Suomen vanhin" ole mikään myyntivaltti huonossa palvelussa.

Ei sitä kommenttia deletoida ainakaan näiltä keaskustelupalstan treffejä koskevilta sivuilta. Nämähän ovat vain sellaisia roskiksia, joihin jokainen saa suoltaa pettymystään ihan rauhassa, mutta ylläpitäjä ei lue näitä ollenkaan Kannattaa laittaa palautetta sieltä Treffit-sivun ylälaidan valikon kautta, menee perille paremmin.

Ei mene palaute sen kummemmin perille siitä mainitsemastasi linkistä. Ylläpitohan on raportoinut että palautelomakkeessa on jotakin vikaa ja sitä kai korjataan. En ole saanut vastauksia palautteeseeni palautelomakkeella. Taitaa siis olla rikki edelleen tai ylläpito ei lue sitäkään. Joo, varmaan totta tuokin. Ei näillä sivuston modaajilla näytä riittävän ammattitaito ollenkaan toimivien uudistusten tekemiseen, liian paljon bugeja joka paikassa Analyysi ja loppu yhteenveto sivuston laadusta.

Sivuston laatu ei vastaan kovinkaan hyvin mihinkään vaadittuun tarkasteluun, tämä saattaa johtua siittä, että näyttäisi olevan rakennuttu monesta erilaisesta palikasta ja sivu pohjasta. Joka taas johtaa siihen että sivusto on häiritsevän vaihtuva monilta osin. Laadukkaaksi kyseistä palvelua monen ongelman osalta ei voida sanoa missään ni- messä. Jopa sellaisia ongelmia löytyy sivustosta, jotka vaikuttavat jo kyseisen omaan liiketoimintaan, mitä tarjoavat asiakkaille esim. Vieläkö käy lukemassa heidän omaa ongelma palstaa, saattaa siittä tehdä lisää johtopäätöksiä sivustolla on erittäin paljon teknisiä ongelmia, jotka saattavat hyvinkin johtua erilais- ten sivupohjien ja koodien yhteen sopimattomuudesta.

Kaiken kaikkiaan tuonkin ta- soiselta yhtiöltä yllättävän surkea onnistuminen ja oman kuvan toiminnollisuudesta ala-arvoisen kuvan antava. Surkeaa rämpimistä taas,miksi pitää heti mennä päivittämään ja muuttamaan kun saa viimeinkin sivun toimimaan. Nyt taas ei pääse vähän väliä sivuille,viskaa ulos kirjautumisesta. Saa kirjautua uudestaan vähän väliä jne.. Olisitte antaneet sen aikaisemman olla kerta rupesi jo toimimaan pikku hiljaa,ihme sähläämistä taas. Kyse siis treffi sivusta. Kyllä treffit -sivusto menettää nyt paljon asiakkaita Aikaisempi sivusto oli joka suhteessa paljon parempi.

Ei ole oikein, että vain maksavat asiakkaat näkee, että kuka omalla sivuilla on vieraillut tai milloin on henkilö muuten ollut sivustolla. Alkaa olla pahnanpohjimmainen tämä Suolioksennus. Pääasia taitaa olla että mainokset pyörii Kun olen tehnyt tarkan profiilihaun ja saanut x määrän hakutuloksia sivulle ja ne katsottuani klikkaan "näytä x määrä lisää", niin heittää kokonaan pois tästä tarkemmasta profiilihausta ja näyttää kaikki profiilit!!?

Eli ei anna katsoa niitä loppuja tarkemmalla profiilihaulla tehtyjä hakutuloksia Lisäksi kaikenlaiset "hyväksy" napit ok, jatka, hae, lähetä.. Miksi kukaan kaipaisi kolmea enempi päivässä? Jos sinulle riittää, taidat olla sitten tyytyväinen. En ole tyytyväinen, eikä kukaan muukaan joka haluaa mm. Ei voi kehua vaikkapa toisen esittelytekstiä tai jotain ysittäistä kuvaa muutoin kuin lähettämällä kallisarvoinen viesti.

Ei tuu yhtään mitään tällaisesta. Jo aikaisemmalla rajoituksella piti laskeskella kenelle voi viestin lähetää ja samaa valittavat jokainen omassa profiilissaan. Pakko laittaa sähköpostiosoite jotta enää saa yhtään viestiä tämän typerän uudistuksen jälkeen!!!

Onko hukattu se typerä megafonirobotin kuva? Miksi ei-plussalaisille näkyvissä Megafoni-toiminnot? Kun toiminnon valitsee , tulee teksti: Huutosi näytetään vähintään kertaa rajauksiisi sopiville henkilöille. Jos et halua huutosi näkyvän enää, voit poistaa sen.

Rehellisesti sanottuna täyttä paskaa uudistuksen jälkeen. Hakutoiminnot eivät toimi ollenkaan. Kertokaapa sieltä ylläpidosta syy siihen että halutaan ajaa palvelu kokonaan alas pilaamalla kaikki mikä joskus on palvelussa miellyttänyt???? Jo ennen edellistä uudistusta luvattiin että tutut peruspalvelut säilyvät maksuttomina.. Missä ne nyt sitten ovat? Ette taida edes itse tietää mityä haluatte palvelullanne tehdä, liekö Aller enää kiinnostunut maksamaan lanttiakaan palvelun kehittämiseen - tämä viinmoinenhan oli täysi susi, ulkoasua muka mulkattiin ja metsäään meni ja muuta uudistusta tuli ainoastaan palvelun karsimisessa.

Päättäkää jo että oletteko e-kontakit ja happypancake????? Käyn silti ihmettelemässä kuinka Suomipalveluja ajetaan alas, ei pelkästään treffejä vaan samalla tavalla tuhotaan niin posti kuin keskustelufoorumi. Chat ja Tori on jo molemmat tuhottu ha valitettavasti yhteisö lopetettiin kovasta vastaanpanosta ja käyttäjien painostuksesta ja pyynnöistä välittämättä - valitettavasti.

Laittakaa vaan ihan lappu luukulle, olisi kaikkein parasta. Tilalle tulee uusia, paremmin toimivia kunhan viette palvelunne vcain pois - ne on totaalisesti jo onnistuttu tuhota!!!! Kun etusivulta tai haun jälkiin avaa jonkun profiilin, ilmestyy vain yläosa profiilista ja alla ilmoitus: Luo oma ilmainen käyttäjäprofiili!

Digitaalisen liiketoiminnan johtaja Laura Avonius ja konseptikehittäjä Matti Vähätalo Eipä järjen häivää näissä uudistuksissa. Ensin lähtee maksamattomat jäsenet ja sitten treffi-plussan jäsenet.

Niin ja sitten mainostajat. Aika lailla on lyhytnäköistä uudistukset. Kehutaan vain uudistuksilla, mutta samalla ajetaan sivuja maksullisiksi. Miksei lyödä kerralla maksullisiksi? Kusetetaan vain ihmisiä ja yritetään vetää alta lipan.

Ei suomi24 ole lainkaan niin ylivertainen sivusto, että näillä uudistuksilla, täällä kannattais roikkua. Kyllähän tuo uudistus nyt muistuttaa winkku 10 näkymältä: Ie näyttäs pysyvän jotenkuten kasassa. Linukalla Ubuntu selaaminen tuskaa! Saapahan, edes kerran päivässä lukea viestin: Vai vain pelata täällä? Etsin minun jälkipuoliskolla sydämen, mies minulle: DDD Nii ja onhan tällä uudistuksella varmasti työllistävä vaikutus S En ole koskaan ymmärtänyt, miksi ketään kiinnostaa profiilissa vierailleet.

Ujot ihmiset käyvät monta kertaa profiilissa, kun eivät uskalla tehdä sit ensimmäistä aloitetta, joten jää itselle sitten se vastuu ens kirjoituksesta tai blokkaamisesta.

Juuri tuon takia olisi hyvä, että blokattu ei enään näkyisi edes omilla sivuilla ja hän ei näkisi esim. Tiettyä häiriö käyttäytymistä tuokin, että jatkuvasta tunkee naamaansa profiiliin nököttämään. Todennäköisemmin toistuvat vierailut johtuvat siitä, ettei sivustolla ole toimintoa, jolla voisi merkitä, mitkä profiilit on jo katsonut.

Pohdittavaa67 - tyhmä valehtelija, ja kirjoitat panettelua. Sinä olet likainen rätti. Pohdittavaa67 - olet pelkuri ja valehtelija. Jos sivusto vaati kirjautumisen niin kyllä olettaisin että kirjautumis ikkuna näkyisi suoraan eikä sitä tarvitsisi erikseen kaivella esille. Mobiiliselaimella uloskirjautumis painike on liian piilossa ennen pystyi sentään sivuston alalaidasta helposti kirjautumaan pihalle, mutta nykyään tuota vaihtoehtoa ei näyttävästi ole.

Onhan isommat kuvat hienoja mutta niiden kuvanlaatu ei ole kauhean hyväja jotenkin noita muita tietoja on vaikeampi lukea kun niitä ei ole mitenkään jäsenöity. Mutta tuo nyt taitaa olla vaan tottumis kysymys Tuommoinen on tullut vastaan nyt. Kun oma asuinpaikka on merkitty esim: Eli millään muulla paikkakunnalla ei olisi ketään, joka ei pidä paikkaansa, kun testattiin tuttavan kanssa. Toivottavasti tuohon tulee jotain korjausta, koska kuitenkin moni hakee kumppania muualtakin, kuin vain asuin alueeltaan.

Uudistuksen myötä näemmä poistui niin kriittisen tärkeä ominaisuus, että tuohan on nyt ihan mahdoton käyttää. Eli suosikkimerkintöjen näkyminen hakutuloksissa - miten ihmeessä muka voi hakea ilman sitä? Treffipalvelun käytön kannalta on välttämätöntä, että pystyy jotenkin merkitsemään ja seuraamaan, mitkä profiilit on jo katsonut, ettei joka kerta tarvitse aukoa niitä samoja uudestaan. Hakutuloksista on sitten voinut availla vain niitä, joita ei ole vielä merkitty.

Nyt ei enää onnistu. Miten siellä on muka tarkoitus etsiä? Pitäisikö minun avata kaikki haun palauttamaa profiilia löytääkseni ne n. Samaan liittyy sekin ongelma, ettei hakutuloksista voi suoraan tehdä suosikkimerkintää, joten kelvottomatkin profiilit pitää avata vain merkitsemistä varten. Toinen iso huononnus on, että profiilitekstin alkua näkyy nyt hakutulossivulla paljon vähemmän kuin ennen.

Parista sanasta ei saa vielä mitään käsitystä, joten kaikki ovat entistä enemmän samaa massaa. Ei mahdollisuutta poimia kiinnostavia tai skipata surkeimpia. Toisaalta kun tuo suosikkimerkintätoiminto on teurastettu niin jok'ikinen pitää kuitenkin aukoa, joten ihan sama kai Ja kohtalaisena bugina nimimerkki näkyy profiilisivulla capseilla.

Se on sentään oleellinen osa nimimerkin valintaa ja itseilmaisua, miten käyttää pieniä ja isoja kirjaimia. Ja ideaalitapauksessahan tuon merkintätoiminnon pitäisi olla sellainen, että katsotuiksi merkityt eivät näkyisi hakutuloksissa ollenkaan. Ei pitäisi edes olla vaikea toteuttaa: Nyt tulee usein vastaan virhe ilmoitus " täällä ei ole ketään" , kun yrität blokata ja kuitenkin siinä tuo profiili nököttää edeleen.

Ei vaan anna blokata: Täällä sama, ku klikkaa blokki painiketta heittää pää sivulle ja teksti ruudussa: Vaan eipä hätää, ota uusi startti hakupalvelusta ja löydä parempaa seuraa.

Blokkaaminen on sikäli huono keino, että sivustolla on aika paljon sellaisia "ihan ok" -tyyppejä ja sellaisia, joista ei saa kunnon mielikuvaa , että ei itse jaksa ottaa yhteyttä aikaa on rajallisesti, kaikille ei voi eikä kannata kirjoittaa , mutta voisi silti antaa niiden kirjoittaa, jos näkevät minussa jotain kiinnostavaa.

Viimisin uudistus lopettanut kaiken yhteydenpidon treffeissä. Ei yhtään ainoata viestiä ole sen jälkeen tullut. Ei ole enää mitään syytä käyttää treffit-palvelua. Se ei palvelu mitenekään enää tarkoitustaa eli saattaa ihmisiä yhteen. Poistin profiilini ja siirryin käyttämään ilmaista HappyPancake-palvelua. Sinne näkyy siirtyneen aika lailla tutun näköisä profiileja Trfeeffeistä. Tervetuloa muutkin Suomi24 pelleilyyn kyllästyneet.

Ei voi käsittää että miten joku palkkaa vastaan saa aikaiseksi tollaista paskaa!!! Vuosia maksanut ja ollut aktiivi käyttäjä Enään ei tule latiakaan: Laittakaan nyt se ennen muutavan vuoden takainen takas Eniten harmittaa, että on poistunut käyttäjiä, joiden kanssa on alustavasti sopinut kahvittelusta tms. Sivu on niin susi, ettei kukaan jaksa sitä xD.

Suomi24" Miksette sitten kommentoi palautteisiin mitään? Täällä on yleisen urputuksen joukossa ihan perusteltujakin mielipiteitä, joihin voisitte reagoida. Tulee pian kaksi vuotta täyteen tätä suomi24 ylläpidon mykkäkoulu ja kuurupiiloa. Vastaaminen kommentteihin loppui oikeastaan Postin uudistukseen. Sen jälkeen taisi olla muutama viikko vuonna helmikuussa kun ylläpito saattoi tälläkin palstalla vierailla.

Nyt siis reilu vuosi täysin hiljaista!!!! Missähän on Ihannekumppanin sukupuoli????? Kiusahan se on pienikin kiusa, vai????? Eipä vaan toimi sisäänkirjautumisen jälkeen edelleenkään hakutoiminnot. Korjatkaapas nyt tätä systeemiä paremmaksi!!! Ei enää toimi lainkaan minkäänlainen rajaus. Laitoin rajaukseen maakunnan ja iän. Vaan kas mokomaa, megafonihuuto näkyy kaikille ja kaikenikäisille.

Eihän tässä ole yhtään mitään järkeä!!!! Eikös se alkuperänen tarkoitus Megafonihuudon kohdentamisella ollut että plus-asiakas saa itse valita halutessaan ketkä näkevät huudon???? Siis osaa pilata kaiken! Ja tää uudistettu megafoni jää usein vaan jumiin - rulla pyörii ja pyörii ja kuva ja huuto jäävät tulematta. Keskusteluketjut, joihin on osallistunut, eivät erotu millään tavalla eri värillä. En siis pysty jälkikäteen näkemään, mihin ketjuun olen osallisutnut, ellen muista keskustelun otsikkoa.

Toivottavasti tähän tulee muutos, nimittäin kuka voi keskustella näin? Miksi ei näe viestejä etusivulla? Tiedotteen mukaan tulossa ominaisuus, jolla voi piilottaa turhat profiilit myöhemmistä hakutuloksista. Hienoa, mutta miten ihmeessä tuo voi olla plus-ominaisuus? Eihän palvelua pysty käyttämään ilman tuota ominaisuutta.

Olen lopettanut suomitreffien käytön viimeisimmän uudistuksen jälkeen, kun hakeminen on käytännössä mahdotonta. Maksulliset lisäominaisuudet on ok, koko palvelun muuttaminen maksulliseksi olisi ok, mutta välttämättömän ominaisuuden laittaminen plus-pakettiin on lähinnä huono vitsi ja loukkaus käyttäjiä kohtaan.

Missään "tiedotteessa" ei asiasta ole kerrottu, ainostaan Treffit-palvelun etusivulla on ilmoitettu tulevista ns. Aikasemmin oli oma palstansa tiedotteille ja jokaisella sivulla oli näkyvissä uusimmat tiedotteet. Suomi24 on tuhonnut aikaisemmin olleen palvelunsa aivan täysin. Näyttää että ei Suomi Ei vaan näytä toimivan kunnollisesti.

Reader Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *