Nainen seksi filmejä

nainen seksi filmejä

Vastaukset on sen verran outoja, että pakko epäillä kyseisen herran koulutustasoa. Lisäksi Koraania ei voi lukea käännöksestä suoraan, arabia on sen verran rikas kieli, että siinä tulee aina vääjämättäkin ihmisen tulkintaa sitten mukaan.

Lisäksi on huomioitava kyseisen ilmestyksen konteksti. Joka tapauksessa tsemppiä opiskeluille. En itseasiassa osaa sanoa, missa imaami on kouluttautunut.

Minulle vain sanottiin, etta han on kouluttautunut enka tajunnut sen enempaa hanen taustoistaan kysya. Minunkin mielesta jotkut imaamin vastauksista olivat hieman omituisia esimerkiksi tuo, miksi miehilla saa olla nelja vaimoa.

Monilta muilta haastatelluilta olen saanut vastaukseksi, etta miehet nain auttavat esimerkiksi sodan jalkeen koyhiksi jaaneita naisia saamaan elamasta kiinni. Miehet antavat naisille asunnon ja ruokaa poytaan seka kohtelevat heita tasa-arvoisesti muiden vaimojen rinnalla. Mina olen lukenut koraania yhdessa arabiystavieni avustuksella juurikin tuon kaannos ongelman vuoksi.

Olen usein pyytanyt ystaviani selittamaan omituiset kohdat minulle tarkemmin. Konteksti tietysti pitaa ottaa huomioon, mutta tuntuu, etta monet kouluttautumattomat eivat tallaisia asioita ymmarra ja siksi koraani onkin mielestani vaarallinen kirja. Monet ihmiset poimivat sielta vain irtonaisia lauseita ja alkavat kayttaytya naiden mukaan.

Mua rupes ihan naurattaan tossa puolvälissä. En oikeen vieläkään tiedä pitäiskö itkeä vai nauraa. Noi vastaukset oli kaikki vähän ympäripyöreitä ja kaikki puolustivat suoraan miesten oikeuksia. Nainen on niin heikko, nainen hoitaa kodin ja lapset eikä tartte rahaa mihinkään. Mies voi sitte puhelinluettelosta kattoa kenen tuhveroon tänään survoo melansa.

Ja niin tuo, ettei naisella ole minkäänlaisia seksihaluja, euroopan naiset on ihan erilaisia! Mulla on itellä eräs miespuolinen muslimiystävä, joka oli ennen uskonnollisempi, nykyään on löysännyt naruja vähän, kun on tutustunut muihin ei-muslimeihin. Sun olis pitänyt kysyä siltä vielä, että mitä tarkoittaa jos tieto on vanhentunutta Koraanissa, mutta sitä ei voi sinne muuttaa, koska Allah on sanellut koko satukirjan? Mistä tietää että tieto on vanhentunutta, jos sitä ei missään lue?

Kun noin paljon jätetään jokaisen oman tulkinnan varaan, niin ei mikään ihme että mm. ISIS on olemassa ja kauloja katkotaan ties missä. Tosi mielenkiintoista kyllä lukea näitä, toivottavasti kirjoittelet vielä myöhemmin lisää näistä eroista! Hienoa, että uskaltauduit kyseenalaistamaan noita patriarkaalisia, täysin naiiveja ja naista sortavia rakenteita haastattelussasi.

Feminismille on todella tarvetta kun iso osa maailman naisista elää ihan toisen luokan kansalaisina. Vihastuttaa ja surettaa että tuollaista asennetta vielä on ja on varmasti turhauttavaa ja väsyttävää joutua kohtaamaan omaa sukupuolta sortavia asenteita ja käytäntöjä.

Itse vaan ihmettelen miksi tasa-arvon eteen ei tehdä voimakkaammin työtä. Väsyttää että vieläkään ei olla saavutettu perus ihmisoikeuksia. Ei jaksais enää taistella. Ja islam täytyy uudistaa jos se loukkaa ihmisarvoja. Kristityt ovat kehittyneet jo pitkälle näissä kysymyksissä vaikka matka vielä kesken.

YLEkin on nostanut jalustalle joukon muslimeja oiikein glorifioidakseen, ja tyypit ovat osoittautuneet lähes jokainen rikollisiksi ja sharian kannattajiksi eli asuinmaansa islamisoinnin kannattajiksi. Pakko kyllä sanoa,että suurin osa vastauksista on ihan potaskaa. Et tainut haastatella penaalin terävintä kynää..

Luulisi sinun puoli vuotta islamia opiskelleena tietävän, että suurin osa vastauksista on pelkkää höpönlöpöä. Ihmettelen suuresti myös tuota ettei imaamin nimeä ole saanut julkaista.

Aikamoisia vastauksia, taitaa olla islamin tuntemus vähän heikkoa kun ei edes helppohin kysymyksiin osaa vastata islamin näkökannalta. Tuskin mikään oikea imaami voisi tällaisia vastauksia edes antaa. Pia, olet tunnettu muslimisti ja nämä vastaukset ovat todellista islamia. Jos haluat tietää mitä islam oikeasti noista jutuista sanoo, niin voin auttaa sinua löytämään haastateltavan joka oikeasti tietää vastauksia kysymyksiisi. Jokainen perustietoja islamista oppinut tietää että heppu puhuu höpöjä.

Varmasti sinäkin jo tiedät puoli vuotta islamia opiskelleena että tämä heppu ei todellakaan tunne uskontoaan. In sha Allah tämä on sinullekkin silmiä avaava kokemus siitä, että kannattaa etsiä tiedot luotettavista lähteistä eikä keneltä tahansa hepulta. Imaami ei tarkoita islamin oppinutta, hän on vain rukouksen johtaja.

Osa imaameista toki on todella oppineita, mutta tämä heppu ei todella ollut sellainen! On hyvin erikoista, että kyseinen imaami vaatii pysyä anonyymina. Esimerkiksi perimätietoa eli hadiitheja luokiteltaessa meidän täytyy tietää kuka on kertonut ja millainen tämä ihminen on. Tämän imaamin pitäisi ymmärtää kertoa mistä on oppinsa saanut ja millainen on hänen opettajiensa ketju aina profeetta Muhammadiin saakka, jos hän on imaamiutensa lisäksi myös oppinut.

Sillä imaamihan ei ole muslimien johtaja, vaan vain rukouksen johtaja. Imaamin ei tarvitse olla oppinut; rukouksen johtajaksi kelpaa ihminen, joka osaa lausua Koraania arabiaksi rukousta varten. Kun ensin kehotetaan neuvomaan ja nukkumaan eri sängyssä, kuka pystyisi pidättelemään väkivaltaa viimeiseksi keinoksi, kun viha yleensä purkautuu ensimmäisenä.

Kaikenlainen väkivalta ja alistaminen ovat islamin mukaan halveksuttavia ja tuomittavia käyttäytymistapoja. Sitä paitsi islamin mukaan nainen ei tottele miestä, vaan vain Jumalaa.

Vaikka korjaankin ymmärrystä Koraanista, en tarkoita sitä, ettenkö ihan yhtä lailla, ellen jopa enemmänkin, tuomitsisi naisiin kohdistuvan väkivallan. Luotan siihen, että lopulta viimeistään Jumala tuomitsee kaikki väkivaltaiset miehet. Haluaisin tarjota myös väkivaltaa kohtaaville ja siihen alistuville naisille, mutta myös miehille yleisesti ottaen tarjota mahdollisuuden luotettavaan tietoon islamista, jotta saisimme lopun tietämättömyydestä ja väärästä tiedosta johtuvalle väkivallalle.

Koraanissa tai islamissa ei tunneta lainkaan termiä vääräuskoinen. Kaikki uskottomat, ei-muslimit eivät edes täytä tämän termin kriteerejä.

Kenenkään päätä ei saa leikata irti, sillä yhdenkin sielun riistäminen on kuin olisi riistänyt sielun jokaiselta ihmiskunnassa.

Koraanin jae, jossa mainitaan päiden katkominen on Jumalan määräys enkeleille historiallisessa asiayhteydessä, jossa monijumalaiset hyökkäsivät muslimien kimppuun ja halusivat hävittää nämä maan päältä, kun nämä kapinoivat patriarkaalista heimoyhteiskuntaa vastaan. Kaikki jakeet, joilla yritetään oikeuttaa väkivaltaa nykypäivänä ovat vain kuvauksia historiallisista tapahtumista.

Koraanissa ei sanota, että mies on naisen päällikkö tai holhooja ja huolehtija, vaan mies on naisen suojelija qawwaam. Olihan profeetta Muhammadin aikainen yhteiskunta hyvin väkivaltainen etenkin muslimeja kohtaan. Islamilainen avioliitto perustuu tasa-arvoisuudelle ja molemminpuoliselle kunnoitukselle. Avioliitossa tapahtuva raiskaus on suuri synti ja rikos, jonka voidaan jopa katsoa mitätöivän avioliittosopimuksen.

Ennen kaikkea raiskaus on kapinaa Jumalaa vastaan eikä Tuomiopäivänä tekoaan voi oikeuttaa millään perusteella. Tapaamasi imaami ei selkeästi tiedä naisista tai naisten seksuaalisuudesta mitään ja yrittää hyväksikäyttää islamia oikeuttaakseen miesten eläimellisen käytöksen. Hänen ajatuksensa ovat takapajuisia ja sovinistisia ja siten täysin epäislamilaisia. Lähinnä puuttuisin tässä siihen, että moniavioisuuden tarkoituksena ei ole tyydyttää seksuaalisia tarpeita, vaan yhteiskunnallisissa poikkeustilanteissa tarjota naisille elanto.

Islam on Jumalalle antautumista, joten Jumala ei katso hyvällä sitä, että ihmiset seuraavat omia mielihalujaan, ja vieläpä näin perverssejä ja alistavia mielihaluja. Naisten genitaalien silpomisesta ei ole mitään islamin autenttisissa lähteissä. Se pieni leikkaus, joka on sallittu rajoittuu siihen, että nimenomaan parannetaan naisen mahdollisuuksia saada orgasmi. En ole koskaan kuullut yhdenkään oppineen pitävän oraaliseksiä kiellettynä.

Neitsyyteen liittyvät asiat ovat kulttuurillista taakkaa, ja islamin mukaan uskonnon pitäisi kulkea kulttuurin edellä, koska ihmiset ovat erehtyväisiä. Koraanissa sanotaan hyvin selkeästi, että Jumala on luonut miehet ja naiset tasa-arvoisiksi ja että ihmisistä toinen on toista parempi vain oikeamielisyydessään, johon molemmilla sukupuolilla on yhtäläiset mahdollisuudet. On ikävää, että olet saanut näin paljon väärää tietoa henkilöltä, johon luulit voivasi luottaa.

Suosittelen, että hakeudut esimerkiksi facebookissa ryhmiin, joissa keskustellaan islamista ja toivon, että opit luotettavaa tietoa islamista, sikäli kun olet ilmaissut erityisen kiinnostuksesi oppia lisää islamista. Hassua, että tämä ei koskenut herra Muhammadia, joka katkoi ja katkotti hadithien mukaan antautuneelta juutalaismieheltä kaulat poikki Banu Quraizassa.

Kaikki murrosiän ohittaneet miehet siis tapettiin, paitsi muutama jotka henkensä pitimiksi kääntyivät islamiin. Ymmärrykseni mukaan Muhammadin elämäntapa eli sunna on muslimeille jäljittelyn kohde vähän samaan tapaan kuin Jeesuksen elämä on meille kristityille. Jeesus tosin ei katkonut kauloja, ei kivittänyt, ei ryöstänyt, tappanut, ottanut seksiorjia tai lukuisia vaimoja jne. Mitä tuo samassa jakeessa oleva kohta tarkoittaa? Islamissa immaani saa valehdella silloin kun se edistää Islamin levittämistä koko maailmaan.

Jokaisen muslimin velvollisuus on seurata profeetta Muhamedin esimerkkiä, joten katsokaa mitä muhamed teki, muut seuraavat profeettaansa. Sitä mä vaan, että mitähän ihmeen imaameja sä olet haastatellut, jotka ei tiedä että miehille on myös pukeutumissäännöt? Miehen pitää peittää oma awransa eli navasta alkaen puoleen väliin säärtä. Naisten peittävä pukeutuminen on myös muutakin kuin se pukeutuminen.

Puhutaan sisäisestä hijabista, johon kuuluu hyvä käytös, vaatimattomuus, ystävällisyys ja rauhallisuus. Islam on hirvein uskonto maan päällä, joka pitäisi kieltää kokonaan kaikkialla. Se menestyy siksi että ihmisessä itsessään on niin paljon pahuutta. On Kristinuskon ansiota että ihmiskunta ei vielä ole tuhonnut itseään. Teillä saattaa olla oma käsityksenne siitä, kuinka ideologianne ohjeistavia tekstejä tulisi tulkita.

Millä perusteella esitätte, että juuri teidän tulkintanne olisi oikea? Teot puhuvat ennenkaikkea puolestaan, ja niiden välittämä kuva on aika karu, siutä kuinka keskiverto muslimi ideologiaansa harjoittaa. Satunnaiselle lukijalle suosittelen katsottavaksi englanninkielistä lyhytdokumenttia, jonka juontaja Raheel Raza on itsekin sunni ja ihmisoikeusaktivisti:. Unfortunately also about the actual threat it presents to all of us considered infidels.

Including moderate, secular muslims. The commentator is Raheel Raza, a Sunni and a human rights activist: Ne koskevat juutalaisia, mutta hekään eivät ilmeisesti ainakaan kivitystuomioita ymmärtääkseni noudata. Kristityt noudattavat ainoastaan kymmentä käskyä, jonka Jeesus tiivisti niin kutsutuksi rakkauden kaksoiskäskyksi.

Kristityillä on joitain erilaisia tulkintoja, koskien naisten asemaa mutta nämä eivät ilmene suoraan Jeesuksen neuvoista. Miksi pelkästään Saksassa on jo yli lapsivaimoa. Miksei nainen ole vieläkään ihminen.

Tässä muslimitiedemiehet kuintenkin jo myönsivät naisen olevan nisäkäs. Islamista ei ole koskaan historian aika seurannut yhdellekään muun uskonnon maalle mitään hyvää ,vain hävitystä ja lähes miljoonan ihmisen muurhaaminen ja vain pelkästään siksi,etteivät olleet muslimeja.

Miksi jotkut naiset ovat niin tyhmiä ja sokeita,etteivät näe islamissa mitään ongelmaa,vaikka se polkee naisten ja tyttölasten ihmisoikeuksia. Pätemisen ja mustamaalaamisen tarve on valtava! Jos haluataan totuuksia uskonnosta käännytään oppineiden puoleen, jotka ovat opiskelleet islamia koko elämänsä. Jos haluat puuttua arabinaisten kaltoinkohteluun, kannattaa puhua kulttuurin pohjalta, ei islamin.

Väkivalta, seksi ja naisen arvo islamin uskonnossa. Previous Post Next Post. You Might Also Like Anna mulle seksiä perjantai, lokakuu 14, Sohvasurffausta Israelissa maanantai, syyskuu 19, Seksimokat osa 2 maanantai, kesäkuu 13, Reply Venla lauantai, maaliskuu 4, at Reply Pixie sunnuntai, helmikuu 26, at Reply Sandra sunnuntai, helmikuu 26, at Reply Miia maanantai, helmikuu 27, at Reply I maanantai, helmikuu 27, at Reply K keskiviikko, maaliskuu 8, at Reply Feministi sunnuntai, heinäkuu 16, at Reply Tommi lauantai, toukokuu 19, at Reply Susanna sunnuntai, elokuu 20, at Reply Pia Jardi sunnuntai, elokuu 20, at Reply Hessu perjantai, maaliskuu 23, at Reply SanbaVesikansa lauantai, toukokuu 12, at Reply Maryam sunnuntai, elokuu 20, at Reply Zaynab sunnuntai, elokuu 20, at Reply Ghariib sunnuntai, elokuu 20, at Kommentoidakseni postauksessasi nostamia pointteja haastattelustasi: Reply Risto keskiviikko, syyskuu 6, at Samassa yhteydessä Muhammad otti ja otatti itselleen ja miehilleen useita seksiorjia.

Reply Jonne perjantai, lokakuu 6, at Reply Any torstai, syyskuu 7, at Reply Yks vaan perjantai, syyskuu 8, at Kirjoitan vielä lisää, jos löytyy jotain kommentoitavaa. Reply Pekka lauantai, syyskuu 9, at Reply Mika Kotikoski lauantai, syyskuu 9, at Tulkintansa nimittäin on käytännössä kaikilla muillakin. Halusitte sitä tai ette. Kurvikas, vanha nainen nussii kuin nuori huora. Vanha nainen nussii kuin nuori huora. Vanha nainen imee nuoremman mihene munaa.

Vanha nainen saa perseeseen. Vanha nainen tyydyttää itseään. Vanha nainen ja teini poika. Nuori lesbityttö ja vanha nainen. Vanha nainen ja nuori lesbotyttö. Vanha nainen haluaa myös munaa.

Vanha nainen imee spermat suuhuun. Vanha nainen on kiimassa. Vanha nainen imee munaa. Paksu, vanha nainen ja nuori mies. Nuori pari ja kiimassa vanha nainen.

Nuori mies ja vanha nainen. Vanha nainen ja nuori mies-huora. Vanha nainen ja nuorempi pari.

Tilanne alkaa selkähieronnalla tai sivelyllä, ja etenee sitten, mikäli siltä vaikuttaa. Joskus aloite tehdään illan edetessä esimerkiksi TV: Annamme jalka-, selkä- ja hartiahierontaa toisillemme ja tällöin saattaa tulla tietoiseksi muistakin kehon osista.

Mies alkaa hyväillä, ottaa yöasunsa pois ja kysyy, onko minun liukuvoidepurkkini lähettyvillä. Suihkunraikkaana menemme vuoteeseen, jossa helliminen jatkuu. Jos hyväilyt johtavat yhdyntään, se voi tapahtua vasta aamuyöllä. Meillä ei ole pikapanoja, maltamme pitää toisiamme lähellä, josta seuraa ajoittain rajuakin nautintoa. Olemme syöneet, ottaneet muutaman ja ehkä käyneet vähän tanssimassa. Saunomme, syömme hyvin ja nautimme olosta.

Vuoteessa kumppanini tekee yleensä aloitteen, hän suukkottelee, hyväilee ja esileikkimme on pitkää ja nautinnollista. Hän myös kehuu minua hyväksi rakastajaksi ja kerromme toisillemme kokemuksia rakastelun aikana. Se lisää molemminpuolista nautintoamme. Viikonloppuisin minusta on ihanaa herätä aikaisin, syöda aamupala, lukea päivän lehdet ja herätellä sitten mieheni rakastelemaan. Viikonloppuna harrastamme seksiä eri muodoissa myös päivisin.

Sellainen, jossa minutkin on huomioitu muuna kuin vain ilmaisena piikana. Lepäilemme ja usein huudahdamme: Eläkeaika on ollut elämän parasta aikaa. Jos meillä on lähtö jonnekin, köllöttely jää lyhyemmäksi, mutta kertaa viikossa se johtaa pitemmälle. Ei siinä tarvitse yrittää mitään "esileikkejä" eikä muutakaan virittelyä. Aika pian miehellä alkaa "seistä" ja siitä sitten suoraan asiaan.

Ensimmäinen tulee jo miehen sisään työntymisellä ja jatkuu sitten yhä uudelleen, kertoja on mahdotonta laskea. Aikaa kuluu pari tuntia aamun ihanuudesta nautiskellen, joskus otamme lasillisen tai pari kuohuviiniä, ja jatkamme taas.

Olemme olleet naimisissa lähes 40 vuotta. Hän ei ole romanttinen eikä aloitteellinen, jota kaipaisin, mutta en halua loukata häntä kertomalla, että on itse asiassa aika tylsä. Minun pitää jotenkin herättää hänet haluamaan. Hän on hyvin aktiivinen vielä, mutta minulta hävisivät halut munasarjaleikkauksen ja vaihdevuosien astuessa kuvaan. Toisinaan hän kieltäytyy tai muuten puuhaa jotain muuta etten saa tilaisuutta lähestyä.

Yleensä teen aloitteen nukkumaan mennessä, mutta haluaisin milloin vain ajankotana vaihtelun vuoksi. Puoliso vetäytyy tilanteesta välittömästi. On myös huomioitava toisen vireystila, koska työ on ruumiillisesti raskasta ja vie paljon jo tässä iässä voimavaroja. Halut voivat vaatia herättelyjä.

Mies ei käytännöllisesti katsoen ole koskaan uskaltanut tehdä seksialoitusta. Se on aina harmittanut. Jos illalla jaksamme, hellittelemme toisiamme vuoteessa suihkun jälkeen. Mitään räjähtävää pikaseksiä emme harrasta; tuntuu tässä iässä ihan hyvältä, jos sovitaan, että nukutaan yö hyvin, ja sitten aamulla kerrotaan toisillemme asioita. Osa naisvastaajista koki seksiin mahdollisesti johtavat tilanteet myös epämukaviksi tai harmillisiksi — syystä tai toisesta.

Seksi on kaavamaista eikä sen jälkeen ole halailua. No, ehkä jos harvinaisen. Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

Mistä tunnistaa psykopaatin parisuhteessa? Näin naiset vastasivat "Nainen tarkoittaa EI, vaikka. Parisuhteemme seksielämä oli jossain vaiheessa aivan harmaata ja tylsää, mutta sitten löysimme uuden kipinän; vilauttelu ja kuvaaminen. Ja nyt juuri on upeimmat kelit tähän tuhmailuun! Useimmat teistä rakkaat lukijat tunnistavat tämän, parin vuoden kuluttua kiihkeinkin vaakamambo alkaa menettää hehkuaan, vaikkei mitään syytä olisi.

Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle. Tämä palaute menee suoraan uutistoimitukselle. Tämä palaute menee suoraan nettivastaaville. Tämä palaute menee asiakaspalveluun, josta viesti ohjataan aiheesta vastaavalle taholle.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Naiset kertovat, millainen seksi oli parasta ikinä. Millaista on hyvä seksi? Tapa, jolla hän veti kankaan sivuun, sai sen hieromaan klitoristani, mikä tuntui todella upealta. Hän harrasti kanssani suuseksiä tunnin, jopa sen jälkeen, kun sain orgasmin. Pidimme pikkutaukoja välissä, mutta oli uskomatonta saada lupa keskittyä niin kauan aikaa omaan nautintooni.

Sain yhteensä neljä orgasmia! Mainos   uutinen jatkuu alla. Horoskoopit uudistuvat — nyt saat koko viikon ennusteen kerralla! Äidin raskas päätös — synnytti parantumattomasti sairaan vauvan, jotta tästä voisi tulla elintenluovuttaja. Lue lisää aiheesta Seksi. Lue lisää aiheesta Parisuhde. Halpa huora saa kadulla vittuun. Blondi lutka on taitava munan imijä.

Aistillinen hieronta ja raju seksi. Isotissinen nainen on hullu ja kiimainen. Huora saa rajusti kyrpää vittuun. Kuuma Mandy dildoottaa kotona. Ryon Cherry vs neekeri. Brunette prostituoitu imee munaa autossa. Sasha tyydyttää itseään sängyssä. Dahlia Sky on lesbibeibi. Kuuma koulutyttö strippaa sinulle.

Pornomies Nick Manning panee rajusti kiimaista naista. Amatööri beibi haluaa orgasmin. Nuori beibi Emily Kae ja vanhepi mies. Kuuma lutka saa kahta munaa yhtä aikaa. Shyla Sylez ja hänen lesbo-ystävät. Amatööri tyttö ratsastaa webkameran edessä. Erittäin kuuma aasian pornotähti imee munaa. Chloe on supertiukka ja kiimainen.

Voit katsoa ilmaisia seksivideoita eri aihealueista ja sivustoista. Haluamme tarjota sinulle ehdottomasti maan suurimman valikoiman ilmaisia seksivideoita, siksi lisäämmekin joka viikko satoja uusia seksi- ja pornovideoita katsottavaksi ilmaiseksi. HD-tasoiset, täyspitkät hardcore porno videot, kokoillan pornofilmit, anaaliseksi, suomalaiset amatöörivideot, ryhmäseksi, pornotähdet. COM - All rights reserved.

Kyselyn mukaan miehet tekivät aloitteen naisia useammin, mutta miten naiset kuvailevat näitä viettelyn hetkiä? Kun tapaamme, harrastamme myös seksiä. Including moderate, secular muslims. Haastattelun kysymykset ovat hyvin arkaluontoisia, mutta halusin ehdottomasti saada muslimien johtajan näkemyksen minun mieltäni askarruttaviin kysymyksiin. Räppärin 72 euron levynkansikuva on Whitney Houstonin kotoa - esittää kuolleen tähden nainen seksi filmejä Olen usein pyytanyt ystaviani selittamaan omituiset kohdat minulle tarkemmin. Avaimenperän ja asun avulla vihjeitä pyytänyt poliisi kiittää - nainen on nyt tunnistettu.

Reader Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *