Ihanat pillut vaimolle kullia

Rintsikoita hän ei ollut laittanut lainkaan. Näky sai minun alapäähäni eloa, mutta pystyin kuitenkin vielä pidättäytymään. Pian olimme molemmat sohvalla ja aloimme katsella filmiä.

Samalla tietysti hyväilin vaimoni reisiä hänen seksikkäiden housujensa päältä sekä tietysti myös hänen rintojaan. Hän hyväili kaluani housujeni päältä. Siellähän se jo oli melkoisessa juhlakunnossa ja toivoinkin, että vaimoni päästäisi sen pian pois ahtaista housuista ja antaisi sille suullaan kunnon käsittelyn.

Asumme omakotitalossa ja olimme unohtaneet laittaa verhot kiinni keittiöstä, josta on suora näköyhteys olohuoneeseemme. Meille tullessa kävellään juuri tuon keittiön ikkunan ohitse. Jonkin ajan päästä filmiä katseltuamme ovikello soi. Joku siis tuli meille. Käänsin nopeasti tv-kanavan pois filmiltä ja samalla huomasin, että keittiön verho oli auki.

Mielessä kävi, että mitäköhän siitä ikkunasta oli näkynyt tuolle vieraalle, joka oli tullut ovellemme. Vaimoni käski minun mennä katsomaan, kuka ovella oli ja samalla hän itse meni makuuhuoneeseen. Avasin oven ja siellä oli vanha kaverini Pete. Pete kysyi, että voisiko hän tulla meille vai häiritsikö hän jotenkin. Sanoin hänelle, ettei hän mitään häirinnyt. Pete sanoi jättäneensä jotain talon nurkalle ja lähti käymään siellä nopeasti. Sieltä hän hetken päästä tuli mäyräkoira kädessään.

Hän sanoi ottaneensa omat eväät mukaan. Huomasin, että hänkin oli jo nauttinut jonkin verran ennen meille tuloaan. Pyysin Peteä menemään olohuoneen puolelle istumaan. Pete menikin ja istahti sohvalle ja pyysi minua laittamaan kaljat kylmään. Vein kaljat ja palasin takaisin olohuoneeseen ja istahdin nojatuoliin. Pete kertoi tulleensa käymään kotipuolessa, kun hänen nykyinen avovaimonsa oli joutunut työmatkalle ja hän oli ajatellut tulla vanhoja kavereita tervehtimään.

Hetken juteltuamme hän kysyi, missä Jenni oli. Jenni on siis minun vaimoni. Sanoin Jennin menneen juuri makuuhuoneessa käymään.

Menin takaisin olohuoneeseen ja juttelimme jo aika äänekkäästikin Peten kanssa. Jonkin ajan päästä vaimoni uskaltautui pois makuuhuoneesta.

Hän huusi Petelle moi. Huomasin myös, että hetkeen hän ei saanut katsettaan irti vaimostani, vaan seurasi tätä katseellaan, kun hän käveli ohitsemme keittiöön.

Huomasin myös, että Peten etumus alkoi hieman kasvaa. Mä menin hakemaan omat tupakkani keittiöstä. Mitäköhän Petekin oikein ajattelisi, jos sä nyt menisit sen vaihtamaan, kun hän jo sut siinä näki? Juttelimme vielä vähän jotain ja siirryimme takaisin sisälle. Pelkäsin, että sillä välin kun olimme olleet tupakalla, vaimoni olisi käynyt vaihtamassa asunsa, mutta onneksi niin ei ollut käynytkään. Hain meille uudet kaljat. Pian vaimoni tulikin pullo kädessä olohuoneeseen.

Kun muuta paikkaa ei ollut vapaana, hän joutui istahtamaan Peten viereen sohvalle. Hän oli siinä minun ja Peten välissä, joten aina kun Pete puhui mulle jotain, Pete käänsi päätänsä minun suuntaan ja huomasin, kuinka vaikeaa hänen oli olla katselematta samalla vaimoani. Sitten Pete lähti käymään vessassa. Nimittäin mä näin sen aika hyvin, kun se tuosta lähti vessassa käymään.

Pete lupasi ottaa, vaimollani oli vielä vähän jäljellä. Hain uudet kaljat ja toin ne olohuoneeseen. Kuuli vessaan hyvin, kun vaimoni ja Pete keskustelivat jostain. Viivyin tahallani vähän pidempään vessassa ja yritin kunnella, mistä he juttelivat, mutta en saanut siitä selvää. Avasin vessan oven hiljaa ja yritin kauempaa salaa katsella olohuoneeseen. Huomasin heidän jutellessaan, että Pete katsoi koko ajan vaimoani. Vaimonikin välillä vilkaisi Peteen päin. Sitten palasin hiljaa takaisin vessaan ja olin avaavani vessan oven niin, että he kuulisivat minun tuloni.

Sitten kävelin olohuoneeseen ja huomasin, että Pete ei enää katsonutkaan vaimoani, vaan tuijotti tv: Jäimme kahden vaimoni kanssa olohuoneeseen. Vaimoni sanoi, että oli nyt huomannut, että Petellä oli pullistellut etumuksessa. Olen nimittäin sen nähnyt eräissä saunailloissa, joissa olemme yhdessä Peten kanssa olleet.

Pian Pete tuli takaisin ja vaimoni lähti melkein samassa käymään vessassa. Huomasin, kun Pete katseli vaimoni persettä hänen poistuessaan huoneesta. Annoin vaimolleni suukon ja kuiskasin hänen korvaansa samalla hänen persettään puristaen: Menin jääkaapille ja otin parit kaljat ja siirryin taas olohuoneen puolelle.

Pian myös vaimoni tuli olohuoneeseen uusi pullo kädessään. Hän laski sen pöydälle ja meni olohuoneen nurkaan ja nosti lattialta kukasta tippuneita kuivia lehtiä. Hän joutui pyllistämään samalla ja huomasin, että Pete ei saanut katsetta irti hänen perseestään, ja vaivoin sain minäkään, joskin minun oli pakko samalla seurata myös Peten himokasta katsetta.

Minulle tuli mieleen, että vaimoni taisi tehdä tempun ihan kiusallaan. Sitten vaimoni nousi ylös ja kävi viemässä kuivuneet lehdet roskikseen. Hän palasi heti takaisin sohvalle. Huomasin myös, että vaimoni taisi takaisin tullessaan katsella Peten etumusta, josta näkyi ihan selvästi, että hänellä oli kalu aika kovana.

Oli tainnut vaimoni tempaus olla jo vähän liikaa. Kun Pete oli tullut meille, olin vain hätäisesti vaihtanut kanavaa ja jättänyt filmin pyörimään koneeseen. Me taisimme molemmat vaimoni kanssa vähän punastua. Filmissä oli juuri menossa sellainen kohtaus, jossa nainen oli polvillaan maassa ja hänen ympärillään oli neljä mustaa miestä isoine paksuine kaluineen. Yksi kaluista oli juuri naisen suussa ja kaksi muuta oli hänen kädessään ja yksi odotteli vuoroaan. Vaimoni sanoi, että kyllä se hänellekin sopi.

Niin me sitten aloimme katsoa seksifilmiä. Hetken aikaa olimme ihan hiljaa ja vain katselimme filmiä. Jäimme vaimoni kanssa kahden. Olemme monesti keskustelleet hänen kanssaan siitä, että kokeilisimme joskus kolmen kimppaa, mutta koskaan emme olleet vielä sitä toteutettaneet. Vaimoni oli sanonut, että olisihan se kiihottavaa, muttei hänestä kuitenkaan taitaisi siihen olla. Hän epäröi kuitenkin vielä. Mulle se sopisi kyllä ja Jennikin olisi suostuvainen sun kanssa.

Onhan toi sun vaimosi niin hyvännäköinen. Kyllähän häntä nai mielellään. Kun menimme sisään, vaimoni istui sohvalla edelleenkin. Nyökkäsin hänelle merkiksi siitä, että juttu sopi Petelle.

En tiedä, ymmärsikö hän merkkiäni. Istuimme kaikki hiljaa ja katselimme filmiä ja joimme olutta samalla. Pete katsoi minuun päin ja nyökkäsin hänelle. Hän laski kätensä vaimoni reisille. Vaimoni vilkaisi minuun päin ja nyökkäsin hyväksyvästi hänelle.

Pete alkoi hyväillä vaimoni reisiä kiiltävien tiukkojen housujen päältä. Pian hän laittoi kättään yhä enemmän reisien sisäpuolelle. Pian hänen kätensä oli jo vaimoni pillulla ja hän hyväili sitä housujen päältä. Huomasin, että vaimoni nautti vieraan miehen kosketuksesta. Pian vaimoni käsi hakeutui Peten etumukselle ja hän hieroi Peten kovaa kalua housujen päältä. Minua tuo näky kiihotti niin paljon, että laitoin käteni housuihini ja aloin hiljalleen runkata itseäni housut jalassa.

Huomasin, että hyllylle oli jäänyt meidän videokamera. Menin sen luo ja aloin kuvata, kun Pete hyväili vaimoani ja vaimoni Peten etumusta. Vaimoni alkoi myös toisella kädellään hyväillä omia rintojaan. Hän pujotti kätensä avonaisesta kaula-aukosta sisään. Pian toinen rinta oli jo lähes kokonaan paidan ulkopuolella. Peten huomattua tämän hän siirtyi nuolemaan ja imemään vaimoni rintaa. Vaimoni tarrautui samalla molemmin käsin kiinni Peten kaluun. Hän alkoi samalla avata Peten housuja ja kaivoi tämän kalun esiin.

Hän vilkaisi Peten kalua, joka oli aivan kivikova ja todellakin mahtavan kokoinen. Nyt kun minäkin näin sen ensi kertaa oikein todellisessa koossaan, niin olihan se aivan jättimäinen minun kaluuni verrattuna, vaikkei minullakaan mikään pieni ollut. Pituutta sillä oli jonkin verran yli 20 senttiä ja paksuuttakin ihan riittävästi.

Jos omani oli nelisen senttiä paksu, niin kyllä Peten oli ainakin viisi, jollei jopa enemmänkin. Jatkoin kuvaamista, vaikka se vaikeaa olikin, koska oli niin kiihottavaa nähdä vaimoni ison kyrvän kimpussa.

Vaimoni ei saanut katsettaan irti kalusta ja tuskin huomasikaan, että minä kuvasin heitä koko ajan. Avasin omat housuni ja kaivon kaluni esiin ja toisella kädellä runkkasin itseäni, samalla kun katselin vaimoani Peten kanssa. Pete laittoi molemmat kätensä vaimoni paidan alle ja riisui sen hänen päältään.

Kun hän sai sen tehtyä, laittoi hän päänsä vaimoni rintojen väliin ja alkoi puristella ja nuolla ja imeä niitä. Vaimoni nousi ylös ja kääntyi kohti Peteä. Siinä hän seisoi yläpää paljaana Peten mainitsema herkkuperse minua kohti. Pete laittoi kätensä hänen sisäreisilleen ja alkoi hyväillä niitä nousten ylöspäin kohti hänen pilluaan. Juuri ennen kuin hän saavutti sen, vaimoni taivutti itseään alaspäin kohti Peten jäykkänä olevaa kalua.

Pete tarrasi vaimoni perseeseen ja puristeli sitä. Vaikka olikin tosi upean näköistä nähdä ja kuvata vieraan miehen puristelevan kiihkossaan vaimoni muodokasta persettä, ajattelin kohta saavani nähdä ja kuvata jotain vieläkin upeampaa. Siirryin sivuun ja ehdin juuri ja juuri nähdä, kun vaimoni upotti ison kovan kyrvän huuliensa väliin ja alkoi imeä sitä.

Ennen lähtöään laittoivat vaimon pilluun "geissapallon" ja sanoivat että se pitää olla siellä kun he seuraavan kerran tulevat. Vanha mirri , Vanha iso mirri haaveilee useammasta kuin kahdesta miehestä yhtä aikaa. Ei mitään nuoria kolleja, vaan kypsässä iässä olevia. Haaveen toteutus vaan tuntuu olevan tosi vaikeaa. Anni nan , Plondi 52 , Lähdin parin nuoren kassa kapakasta, himotti niin mentiin puistoon missä riisuvat housut hameenalta ja panivat puutavasten.

Kun saivat pussit yujennettyä lähtivät. Nuori mies toi mun alkkarit mikä oli ilmeiesti katsellut, kysy saako pitää ne muoistona söpöä.

Vei mut koulukaverinsa luo ja heti halutti ja piteli kalsareitäni nenässään kun nai. Siinä anto säälistä sillekkin kun kerran oli kookas poika. Kyllä 4jä junnua riitttää yhdeksi yöksi ainakin välillä. Puumalle illan aikana , Kiti 18 , Jaska 18 , Hikinen mami , Isosiskoni tykkää ulkomaalaisista ja tummista miehistä, on kuulema antanut niiden kimpassa naida.

On suositellut minullekkin mut en halu kun suomalaista. Vei mut kylään sen tuttujen luo, oli neljä ukkoo mitkä tarjos viinaa. Sitten sisko lähti ja li sano että pidä hauskaa, olin 17v ja ukkojen keskellä riisuttavana.

Aluksi tuntu törkeeltä kun antovat munaa, sitten tottu kun jollain rupes seisoo ja nai. Siinä katteli kun muut runkkasivat ja anto suuhun spermat. Sitä oli pillu ja peppu kipeenä sen jälkeen kun toisilla oli niin iso. Olen käynyt siskoni porukoissa kun joskus haluttaa, vaikka en tykkää mustista.

Nuorista mirhistä on ollut intohimo kun saa pokaporukkaa.. On kiva kun nuoret kimpasssa kunnolla antavat munaa. Nautin kun katselen monta seisovaa kyrpää ja pari molemmissa paikoissa. Kannattaa antaa että saa, kymmenenkään poitsua tekee vitussa kun panevat.

Sain jätti kyrpää, poika sanoi ettei hänen kullinsa mahdu nuoriin pilluihin, vaikka minullakin on aika tiukka, pojalla oli noin 30 cm ja paksuus varmaankin 6 - 7 cm. Sain kuulla mieheltäni kuinka olin huutanut,eikä ihme olin niin täynnä munaa että paine oli ihan valtava. Ollaan saatu sellainen neljän miehen porukka jotka panee vaimoani kaikissa mahdollisissa asennoissa ja vaimo tykkää kun ihanat pillut vaimolle kullia panee pilluun yhtäaikaa ja yksi työntää kullin suuhun, aika usein kaikki kolme laukeaa yhtäaikaa ja silloin on pillu ja suu täynnä spermaa. Keski-ikäinen vaimo masturboi kylvyssä. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Alkoi hiljalleen satelemaan vettä ja lähdimme takaisin autolle,vaimon kirotessa kun ei ollut saanut kuulemma tarpeeksi kiusata että pojat olisivat suoraan kysyneet pillua. Laitoin käteni vaimoni housuihin ja vedin ne hänen jalkoihinsa.

Ihanat pillut vaimolle kullia -

Tietysti,me lupaamme olla helliä,ja jos tekee kipeää liikaa niin otetaan ajan kanssa ja vaihdellaan. Häiritsi, kun vaimo samalla vilkuili himokkaasti toisen miehen kattoon sojottavaa kyrpää. Hetken aikaa olimme ihan hiljaa ja vain katselimme filmiä.

Lähdin jo takaisin autolle päin kun näin kaden moottoripyörän kaartavan samalle levähdys paikalle. Näin kun miehet ottivat kypärät pois päältään ja nahkaiset ajo haalarin takit. Aika makeet pyörät ajattelin,ja menin lähemmäs katselemaan jotta näkisin pyörät tarkemmin. Ihana nainen Sinä ihana nainen jonka tapasin ravintolassa ja juttelimme. Piiskaa vanhemmalle naiselle Tämä tarina tapahtui vuosia sitten Katselin pyöriä ja juttelimme missä miehet on käyneet pyöräilemässsä. Näin vaimoni tulevan pyyhe ympärillään myös ihailemaan pyöriä ,hän kysyi josko saisi kokeilla kuinka kuumaa on satula noin koreissa peleissä.

Tietysti saa ,jolloin vaimo heitti pyyhkeen minulle ja kiipesi satulaan toisen miehen pidellessä pyörää ettei se kaatunut. Pääsisikö tällaisen kyytiin jos kiltisti pyytäisi vaimoni kujerteliistuen satulassa jalat leveällä jolloin bikiinit kiristyi pepultaan niin että ei jättänyt arvailun varaa millainen herkku ohuen kankaan alla oli.

Miehet katselivat silmät kiiluen vaimoani ja välillä toisiaan. Kyllä ajelulle pääsee jos vaan maksusta sovitaan pidempi miehistä sanoi. No se on sitten sovittu maksoi mitä maksoi. Oli hiljainen hetki ,ilma oli kun veitsellä olis leikattu. Eiköhän lähetä syömään kultaseni kuulin vaimoni sanovan,ja lähdimme kävelemään autoamme kohden. Kun pääsimme kauemmas niin vaimo kuiskas että minut naitiin pystyyn ,,huomasitko?

Huomasinhan minä sen,ja veitikka housuissanikin oli huomannut sen,minulla seisoi niin että kipeää teki. Jotenkin tilanne oli niin nurinkurinen,kiihoituin siitä että vieraat miehet tuijjottivat vaimoni pyhimpiä paikkoja häpeilemättä. Menimme vaunuun ja vaimo kääntyi minuun päin ja sanoi ,minulla naitattaa ,haluan nuo namu miehet naimaan minua,,saanko?

Mieleni teki sanoa että lähdemme liikkeelle heti ,mutta kuitenkin minussa heräsi pikkuisen himo. Ehkä nyt näkisin kun vaimoani naitaisiin,sillä siitä oli puhuttu muutaman kerran kun olimme rakastelleet.

Jos saat pojat naimaan ja minä saan olla mukana niin ota sanoin enkä uskonut itseäni mitä juuri olin sanonut. Lähdetään tuonne pöytään syömään ,on niin kaunis ilma ja saan tilaisuuden keimailla pojille vaimoni sanoi jo keräillen ruokatarpeita koriin. Ennen lähtöä hän vaihtoi T-paidan päälleen ,siis minun,,ja ihmettelinkin ääneen sitä. No siksi pöhkö että saan näyttää tisuja noille pojille,saat nähdä että ne pyytää kohta minulta pillua kun kiusaan tarpeeksi niitä.

Menimme pöytään ja ehdimme hädin tuskin istua kun kun pojat saapuivat ja pyysivät lupaa istua pöytään. Nyt ymmärsin mitä vaimoni tarkoitti tissien näyttämisellä,joka kerta kun hän kumartui ottamaan korista jotain pojilla oli esteetön näköala vaimoni paljaalle pinnalle. Olin varma ettei kenenkään miehen mieli kestäisi moista leikkiä ilman seuraamuksia. Ja asia varmistuikin kun vaimoni"vahingossa"pudotti muovi motin ja toinen miehistä herrasmiehenä nousi nostamaan sitä.

Näinhän minä sen,vaikka vaimo nipisti minua jalasta niin kuin vaan varmistaakseen. Miehellä oli aika moinen kohouma jalkojen väsissä mik'ä näkyi erittäin selvästi siksikin kun miehet olivat ajo varusteita vaihtaneet hieman keveämpään. Alkoi hiljalleen satelemaan vettä ja lähdimme takaisin autolle,vaimon kirotessa kun ei ollut saanut kuulemma tarpeeksi kiusata että pojat olisivat suoraan kysyneet pillua.

Miehet kiiruhtivat hakemaan telttaa ,ehtiäkseen pystyttää ennen sateen voimistumista. Alkpoi satamaan ihan kaatamalla ,ja vaimo kysyi että pitäisikö pojat kutsua sateelta suojaan? Vaimo palasi t-paita ihan märkänä autolle pojat juoksi perässä ,ja pyytelivät anteeksi että tälleen tuppaantuvat.

Ihan ok,sanoin ,on täällä tilaa meille kaikille. Vaimo seisoi keskellä lattiaa kun ei olisi tiennyt mitä tekee.. T-paita oli liimaantunut iholle ja paljasti enemmän kun kätki.. Eiköhän oteta märjät vaatteet pois vaimoni sanoi ja alkoi kiskomaan selkään liimaantunutta paitaa pois toisen miehen avustaessa. Vainon naama oli ihan tulipunainen ja hän hieman vapisi,mutta sai sanottua että ottakaappa tekin pojat paita pois täällä ei olla märjät vaatteet päällä.

Olin pian ainoa jolla oli paita päällä. Saattaa olla kuulin vaimoni sanovan,haluaisitko sinä kokeilla? Pian oli vaimoni jalkojenvälissä käsi ja sormet hakeutui bikiinien alle. Saadaako me tuolta mieheltäsi lupa? Ei kait sitä minulta kysellä kyllä se on vaimon tavara. Eikä mennyt kun hetki niin housut heitettiin minulle tutkittavaksi oliko ne kostuneet,olihan ne..

Tässä vaiheessa miehetkin esittäytyivät.. Ei tämä ole oikein että autoon tullaan telttailemaan ,ja samassa hän laskeutui alas ja veti artsin housut pois yhdellä nykäisyllä. Ongelma ei ole kieliopissa, vaan juttusi juoni on niin jallu-tasoa, että se on aivvan schaiba. En jaksanut lukea alkuva pidemmälle. Vaimo jäi haukkomaan henkeään ja minulta pääsi voi hurjaa. Artsin siitin oli isoin näkemäni ,sellainen ylös päin käyrä ja suonikas iso nuppinen peli.

Vaimo sovitti siitintä peukalon ja etusormen väliin ja sormet ei yltäneet ympri. Pillu oli hieman avautunut ja se kiilsi sisältä valuvasta hunajan vuoksi. Artsi ähkäisi että älä ime enää tai saat siemenet suuhusi,haluaisin mielummin laskea siemenet pilluusi. Vaimo kääntyi mikaan päin ja niin oli mikakin pian ilman housuja. Siitin oli huomattavasti pienempi mutta paksumpi ja suorempi ja sopi hyvin vaimoni suuhun. Taitaa olla pahan makuinen kun on ollut koko päivän ahtaassa ja kuumassa ollut.

Artsi koppasi vaimon syliin ja kantoi vuoteelle antaen siittimen uudestaan imettäväksi,ja mika meni vaimon jalkojen väliin ja levitti jalkoja saaden pillun levälleen eteensä,alkaen hellästi nuolemaan vaimoni märkää pillua. Vaimo alkoi kiemurrella ja haukkomaan henkeä,jolloin artsi meni mikan paikalle ja alkoi laskeutumaan vaimoni päälle siittimen tökkiessä pillua. Siitin haki tietä sisälle ja hitaasti se upposi pillun huulien väliin vaimon voihkiessa ja vikistessä. Sinne se meni ,mikon ja minun katsellessa tuota ihmettä ,josta vaimo ei muuta kun tunsi sen sisällä olevan tunteen ja se taisi olla jotain uutta.

Uutta se oli kyllä minullekkin,sillä ensimmäistä kertaa katsoin kun vaimoa naitiin ,ja naitiin oikein kunnolla. Siittimen vaihtuminen pillussa alkoi olla vaimolle liikaa,vartalo alkoi vapisemaan ja peppu teki tahdottomia liikkeitä,,ja se pillun litinä. Olin varma että seuraavana päivänä vaimon pillu olisi takuulla arkana. Pojat vaihtoivat taas siitintä pillussa ja oli artsin vuoro vikisyttää rouvvaa niin kuin hän sen sanoi..

Välittömästi mika oli työntymässä vapisevaan siemeniä valuvaan pilluunja onnistuikin lötämään tien sisään märkään pilluun. Vaimo kiljaisi kun mika sai siittimen sisälle,ihan pohjaan asti. Hetken lantiot oli vastakkain mutta hetken päästä alkoi kuulua litinä kun vaimo sai taas kovaa kullia sisäänsä. Mikan miehinen kunto näytti olevan parempi kuin kaverillaan sillä naintia kesti ainakin parikymmentä minuuttia ennen kun vaimo siemennettiin toisen kerran.

Mika ei vetänyt siitintään pois vaan jatkoi vaimon kiusaamista vielä hetkenjoka näyttikin tekevän pimpissä hyvää sillä vaimon peppu teki kullin imemis liikkeitä ja lantio nytkähteli. Kiitellen mahtavasta pillusta mika nousi pois vaimon päältä joka jäi makaamaan jalat levällään pillu avonaisena valuen siemeniä. Antti alkoi kysellä millä pillua vois siisti,missä olis paperia tai pyyhettä millä vois pyyhkiä. Ei tarvitse ,minulla on parempi idea..

Sanaakaan sanomatta vaimo kiepsahti 69 ja sanoi nuole.. Siemeniä tippui kasvoilleni avoimesta pillusta kun sain sen ihan suuni eteen. Varovasti kielen kärjellä tunnustelin pillua joka tuntui tahmealta j amaistui hieman suolaiselta. Sai pillun nuoltua puhtaaksi ja kysyin riittääkö?

Mies kehui vaimoni tissejä. Sitten ajeltiin vaimo pillu ja siitä läheteltiin kuvia ja mies vaikutti käyvän jo aika kuumana. Seksi oli varsin kiihkeetä silloin vaimon kanssa. Vaimo oli halukas koko ajan. Puhuin kuinka kiihottaisi katsoa kun vaimo imee vierasta isoa kullia samalla kun panen takaa ja sitten vaihdettaisiin paikkoja. Varasin huoneen hotellista ja sovittiin tapaaminen.

Vaimo meni ensin ja sovittiin että tulen sitten tunnin päästä. Minä odottelin kotona, piti välillä runkkailla ajatellessa mitä siellä hotellilla jo tapahtuu. Menin sitten hotellille ja kuulostelin ovelta ja huoneesta kuului vaimon vaimeaa uikutusta. Siellä oltiin siis jo päästy asiaan. Menin sisälle ja siellä vaimo makasi sänkyllä ja mies päällä panemassa, katsoin vaan että onpa vaimo kiihkeänä.

Vaimo ei oikein edes huomannut minua, uikutti vaan että ai kun tekee hyvää ja on ihanan paksu kyrpä. Mies pani ja imeskeli vaimoni nännejä jotka sojottivat kovana.

Näky oli hiukan hämmentävä kun näki kuinka vaimo nautti vieraasta kalusta, joka oli selvästi omaani isompi. Minä riisuin vaatteet ja yritin saada seisomaan, eihän se alkanut seisomaan. Vaimo ihmetteli että miksi minulla ei seiso. Minä pyysin vaimoa ottamaan suihin. Vaimo nousi istumaan ja alkoi imuttaa, mutta ei vaan seisonut. Häiritsi, kun vaimo samalla vilkuili himokkaasti toisen miehen kattoon sojottavaa kyrpää. Sitten vaimo meni kontilleen ja pyysi miestä panemaan. Mies siirtyi vaimon taakse ja alkoi panemisen.

Vaimo otti minulta suihin ja uikutti miten kuli tekee pillussa hyvää. Kauan ei mennyt kun mies ruiski lastin vaimon pilluun kehuen pillun tiukkuutta. Minä olin innoissaan, että nyt pääsen liukkailla, mutta peli ei alkanut seisomaan.

Mies lähti vessaan ja minä sain idean että alan nuolla vaimon pillua. Vaimo oli ihmeessään, että et kai sinä niitä spermoja halua nuolla, minä vaan että se kiihottaa. Sitten mies tuli vessasta muna vielä puoli jäykkänä naureskellen että miltäs maistuu. Vaimo vaatimaan että nyt pane jo, pitää saada munaa pilluun. Minä yritän, eikä seiso.

Sitten vaimo katsoo toisen miehen munaa ja pyytää sitä panemaan. Miehellä alkaa olla muna taas pystyssä ja minä kohteliaasti annan vieraall tilaa tulla vaimon jalkojen väliin.

Siinä minä sitten kateellisena katsoin miten mies köyri vaimoani, mies imeskeli ja kehui vaimoni rintoja ja vaimo uikutti miten tekee hyvää, ihanaa, älä lopeta, tekee hyvää Kun tulin tupakalta niin siellä vaimo makasi raukeana ja tyytyväisenä ja mies istui tuolilla siemmaillen olutta. Mies oli näemmä ruiskinut toisen satsin vaimon pilluun. Kokeilin pillu ja se oli aivan märkä ja spermaa oli valunut lakanoille. Vaimo sanoi, että nuolee vaan jos haluat. Minä taas nuolemaan vaimon limaista pillua miehen katsellessa tuolilta touhujamme.

Spermaisen pillun maku alkoi kiihottaa siihen malliin että tuli kunnon seisokki. Nyt pääsin minäkin panemisen makuun. Vaimo voihki, mutta ei läheskään siihen malliin kuin vieraan miehen panemana. Minä suukottelin ja panin, samalla mies toi ison kullinsa vaimoni imettäväksi ihan siihen minun silmieni alle, silloin en voinut enää pidätellä vaan minultakin ruiskahti.

Mentiin sitten suihkuun vaimon kanssa. Vaimo kyseli että olinko tykännyt. Sanoin, että olihan se hyvää sitten kun alkoi peli toimimaan. Sitten mieskin kävi suihkussa ja alkoi tehdä lähtöä. Vaimo sanoi, että älä nyt pidä kiirettä, alkoi hieromaan miehen alkkareiden etumusta, laski ne kinttuihin ja alkoi imutella.

Mies kehuskeli, että ottaa hyvin suihin. Vaimo kysyi sitten että saako tätä herkkua vielä. Mies talutti vaimoni sänkyyn muna taas pystyssä kehuskellen että onpa kiihkeä muija. Käänsi vaimon kontilleen ja alko panemisen takaa päin.

Minä lähdin tupakalle ja pyysin olemaan vähän hiljempaa ettei käytävään kuulu. Kun tulin tupakalta niin vaimo oli selällään miehen alla jalat kattoa kohden, hieroi klitoristaan ja ulisi, että nyt tulee, vaimo sai orgasmin.

Vaimo sanoi että se mieshän voisi jäädä sinne hotellihuoneeseen yöksi, niin voisi ottaa aamulla vielä uusiksi. Minä en viitsinyt vastustella. Mies sanoi, että ei varmaankaan enää jaksa paneskella, mutta jäi nukkumaan sohvalle. Aamulla kun heräsin oli aamu seisokki. Eipä muuta kuin vaimon liukasta pillua hieromaan niin johan vaimo oli taas valmis antamaan. Aikani pantua huomasin että vaimo tuijottaa sohvalle päin.

Siellä mies runkkasi seisovaa kalua ja katseli vaimoa. Vaimo sanoi sitten että nyt tuli pissahätä ja lähti käymään vessassa ja kun tuli sieltä niin tuijotti himokkaasti sohvalla makaavaa alastonta miestä joka esitteli isoa mulkkuaan. Vaimo vilkaisi minuun ja sitten käveli sohvalle, otti miehen kullin käteen, meni miehen päälle ja alkoi ratsastamaan tissit heiluen. Sitten mies kiepsautti vaimoni selälleen allensa ja alkoi panemisen.

Taas vaimo aloitti ulisimisen, ai, ai, ai, tuntuu hyvältä, ihanaa, ihana muna,tekee hyvää. Kun mies oli pannut vaimoa noin vartin, niin vaimo sai orgasmin pelkästä panemisesta, mitä minun kanssa ei ole tapahtunut.

Laitoin kaluni huulille ja samassa vaimoni työnsi nopeasti itseään taaksepäin, niin että kyrpäni meni vauhdilla ihanaan kosteaan vakoon.

Aloin naida vaimoani takaapäin ja samalla vaimoni jatkoi Peten kyrvän imemistä. Jonkin ajan päästä otin kyrpäni pois vaimoni pillusta ja asettelin sen vaimoni pepulle. Vaimoni rauhoittui hieman, koska hän tiesi, mitä tuleman piti. Pian työnnyin hänen peppuunsa ja se kävikin yllättävän helposti, koska kaluni oli tosi liukas vaimoni kiimaisen pillun nesteistä.

Vaimoni aloitti taas uudelleen rajumman imemisen. Vaimoni mumisi jotain mahtavan kokoinen kyrpä suussaan. Irrottauduin vaimostani ja nostin hänet pystyyn.

Käänsin hänet niin, että hän oli perse Peteen päin. Pete alkoi heti puristella hänen pakaroitaan. Vaimoni tarrautui kaluuni ja samassa Pete laittoi kasvonsa vaimoni pillulle ja alkoi nuolla sitä. Vaimoni kumartui ja alkoi ottaa minulta suihin. Nostin kuitenkin hänet nopeasti pystyyn, sillä en olisi muuten enää kauaa kestänyt, vaan olisin lauennut, enkä ihan vielä halunnut sitä. Vaimoni levitti jalkojaan ja laski itseään hitaasti alaspäin, tarttui Peten kyrpään ja ohjasi sitä, kunnes Peten kalu oli hänen huulillaan.

Oli tosi upeaa nähdä, kun valtava kalu oli uppoamaisillaan vaimoni pilluun. Hitaasti vaimoni laskeutui alaspäin ja mahtava kyrpä upposi vaimoni pilluun. Vaimoni nautinnollisesta ääntelystä päätellen hän todella nautti siitä. Oli kiihottavaa samalla nähdä se ja samalla kuvata sitä upeaa tapahtumaa, kun vaimoni sai isoa vierasta kyrpää pilluunsa. Vaimoni alkoi liikkua nopeassa tahdissa ylös alas pitkin Peten kyrpää. Pete tarrasi takaapäin kiinni vaimoni rintoihin. Pete puristeli niitä aika rajusti.

Pian Peten äänestä alkoi kuulua, että häneltä tulisi pian. Pete yritti nostaa vaimoani poispäin, ettei olisi lauennut vaimoni pilluun, mutta minä painoin vaimoani alaspäin. Siirryin lähemmäksi kuvaamaan, kun Peten kyrpä työskenteli vaimoni pillussa. Sitten kuului sellainen huudahdus, että tiesin Peten laukeavan. Pian alkoikin pillusta valua spermaa ulos, mutta vaimoni jatkoi vieläkin nopeammassa tahdissa ja alkoi myös ääntelehtiä siihen malliin, että pian hänkin saisi.

Siirryin hieman kauemmaksi, niin että saisin kuvattua vaimoni ilmeen, kun hän saisi. Tähän ei enää kauaa mennytkään, vaan pian hän huusi nautinnollisesti, kun hän sai. Se oli varmasti hänen elämänsä paras orgasmi, ja niin hän on jälkeenpäin myöntänytkin.

Kun vaimoni oli hieman rauhoittunut, menin hänen eteensä ja laitoin kyrpäni hänen suuhunsa. Vaimoni alkoi heti imeä ja nuolla sitä. Kauaa ei tarvinnut hänen sitä tehdä, kun minäkin jo laukesin. Hän piti tiukasti suunsa kaluni ympärillä ja luulin, että hän tukehtuisi, kun hän yritti pitää kyrpää suussaan, vaikka se pulppusi spermaa runsaasti.

Samalla hän vielä hitaasti nautti Peten kyrvästä liikuttamalla itseään ylös alas Peten jo lauenneella kyrvällä. Hetken päästä vedin kyrpäni ulos vaimoni suusta ja spermaa valahti hänen suupielistään. Hän pyyhkäisi ne kädellään takaisin suuhun ja nielaisi sperman, mitä hän ei ollut koskaan aiemmin tehnyt. Sitten hän nousi ylös ja sanoi, että hänen piti nyt käydä suihkussa. Hän nappasi vaatteensa lattialta ja lähti menemään.

Mennessään hän antoi minulle vielä suukon ja huusi perään: Pete meni edellä tupakalle ja minä keittiöön hakemaan olutta. Menin Peten perässä tupakalle. Ihan heti emme jutelleet äsken tapahtuneesta. Jonkin ajan päästä minä kuitenkin avasin aiheen. Hän kehui vaimoani tosi upeaksi ja taitavaksi ja sanoi, että minä sain olla onnellinen, kun minulla oli sellainen vaimo.

Saimme tupakat poltettua ja menimme takaisin sisälle. Pian vaimoni tuli suihkusta. Hän sanoin olevansa jo väsynyt ja taitavansa mennä nukkumaan.

Katselimme Peten kanssa telkkaria, mitä sieltä nyt tulikaan ja juttelimme kaikenlaista sekä joimme olutta. Jonkin ajan päästä minulle tuli kuitenkin mieleeni, että voisimme vielä yllättää vaimoni, jos Petelle vaan sopi.

Pete sanoi, että kyllä se sopii. Menin makuuhuoneeseemme päin ja pyysin Peteä seuraamaan minua. Huomasin, että vaimoni oli jo täysin unten mailla. Itselläni ja uskon, että Petelläkin vielä olisi intoa riittänyt, mutta annoimme kuitenkin vaimoni jatkaa nukkumista.

Pian Pete sitten lähtikin. Minä sitten kanssa kävin vielä suihkussa ja menin vaimoni viereen sänkyyn. Vaimoni heräsi osittain siihen ja kääntyi minuun päin ja tarttui molemmin käsin kiinni kaluuni. Samalla hän antoi minulle suukon. Hän toivotti hyvää yötä ja antoi minulle suukon, mutta ei irrottanut käsiään kalustani.

Minä tartuin kiinni hänen vyötäisiltään. Pian olimme jo molemmat unten mailla. Aamulla kun heräsin, vaimoni oli jo herännyt ja keittänyt kahvit. Istuimme pöydässä, mutta emme jutelleet yöllisestä jutusta. Vaimoni sanoi olleensa tosi väsynyt illalla ja että oli ollut ihan hyvä, ettemme olleet herättäneet häntä. Päivä sitten menikin kaikenlaisissa askareissa.

Illalla sitten menimme sänkyyn. Sängyssä otin esille edellisiltaisen jutun ja sanoin hänelle, että minusta se oli ollut upea juttu. Vaimonikin sanoi nauttineensa siitä. Kyselin häneltä, millaista oli ollut saada isoa. Ei mitään sen ihanampaa olekaan. Voidaanko me joskus ottaa uusiksi tuollainen juttu? Kuumaa seksiä kahden naisen kanssa: Pari pientä ja kilttiä tapahtumaa vuosia sitten Pieni kaipuu ….

Jos et ole lukenut sitä …. Tallenna nimeni, sähköpostiosoitteeni ja kotisivuni tähän selaimeen seuraavaa kommentointikertaa varten. Aloin naida kiimaista vaimoani takaapäin ja samalla vaimoni jatkoi Peten ison kyrvän imemistä.

Vaimolle ekaa kertaa vierasta helmikuu 13, Ryhmäseksiä Jätä kommentti 48, Näyttöä. Vaimolle ekaa kertaa vierasta: Tapahtui tässä noin vuosi sitten.

Reader Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *