Naisen kiima nuoleminen

naisen kiima nuoleminen

Kysäseppä mieheltä kuinka kivaa on olla selibaatissa.. Jos et eläimen luonnollista käyttäytymistä kestä, miksi edes hankit koko eläimen? Kastraatio on kuitenkin kirurginen toimenpide, josta voi aiheutua suurtakin haittaa jos paska tuuri käy. Leikkauskomplikaatiot ei kestä nukutusta, tulehdukset , monien sairausten kohonnut riski: Uroskoiralle on myös tärkeää saada työnnettyä penis ulos tupestaan, jotta sen voi puhdistaa nuolemalla.

Olet varsinainen idiootti jos normaalin asian takia aiot kastroida koiran. Toivottavasti olet provo, jos et, hyväksy tuo normaali asia tai anna koira ihmiselle, joka niistä jotain tajuaa. Luonnollista tai ei, tiettyjä asioita ei tehdä muiden nähden. Yritä opettaa sitä koiraasi. Sanoin, käskyin, pahanmakuisin jutuin, kastrointi tms, koska toi ei ole normaalia eikä kivaa. Se on ihan sairasta! Ei kai kaikki koirat tee noin tai sitten kaikki paitsi yksi mun tuntema poikakoira on kastroitu.

Jolle aio teettää poikasia niin mihin se tarvii pallejaan? Se varmaan silti nauttii jos tilaisuus tulee, mutta toi voi hillitä epänormaalia tarvetta. Ai opettaisi koiralle, että on tiettyjä asioita joika tehdään vaan yksityisesti? Vie vaan leikkautettavaksi, äläkä välitä tämän palstan koira-asiantuntijan mielipiteestä että kastraatio on poikkeuksetta saatanasta ja aiheuttaa pelkkää tuhoa eläimelle. Mitähän siitäkin tulisi jos poikakissojakaan ei enää kukaan veisi leikattavaksi, ei jumalauta No täytyy myöntää etten itsekkään pidä tuon uusimman uroksen tavasta ottaa itseltään suihin.

Ei, se ei puhdista itseään, vaan tyydyttää koko repertuaarin läpi, takapää tekee rytmistä liikettä ja koira laukeaa omaan suuhunsa. Tämän jälkeen koko "komeus " jää roikkumaan ulkopuolelle parhaimmillaan pariksi tunniksi paisuvaisten vuoksi. Hän pitää siitä kovin, niin myös minä. Kyllä tulee nuoletettua peppukin. Tykkään ja saan usein kielihoitoo ennen varsinaista yhdyntää.

Puhtaan anaalin nuoleminen ja samalla pimpin sormettaminen saa minut jo kielihoidossa laukeemaan. Pitkän esileikin tiimellyksessä myös minä nuolen miehen anaalia ja samalla hyväilen ja vetelen esinahkaa eestaa. Saunapuhdasta muutama kerta viikossa. Tottakai nuollaan naisen koko alakerta,se on niin ihanaa kun nainen nauttii siitä. Tuntuu olevan vaan harvassa tykkääviä naisia. Vastaa alkuperäiseen viestiin Naisen pepun nuoleminen Mitä mieltä naiset, tykkäätkö kun peppuasi nuollaan.

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus.

Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Voit myös siirtyä Suomi Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut.

Oletko varma, että haluat jatkaa? Mä en edes muista miltä "normaali" kuukautiskierto tuntuu, niin kauan on pillereitä vedetty: D Ja pillerien kanssa homma menee suunnilleen:. Viikko - kuukautiset, panettaa semisti 2. Viikko - Ei vois vähempää kiinnostaa 3. Viikko - Ei vois vähempää kiinnostaa 4.

Viikko - Kuukautiset lähestyy, pari päivää ennen niiden alkua järkyttävä panetus. Hyvähän se on tuntea seksin fysiologinen puoli, mutta jutun kirjoittaja ja mukaan tempautuneet keskustelijat kuvastavat median markkinoimaa ihmiskäsitystä, jossa seksi ja rakkaus on erotettu toisistaan täydellisesti. Kukaan keskustelijoista sen enempää kuin kirjoittaja ei ole maininnut sanaa rakkaus. Vessanpöntöstä alas semmoinen ällö termi? Ei ihme että teillä on niin paljon ongelmia.

Niin harvaa kukaan rakastaa. Kyllä rakkaus ja seksi kuuluu yhteen, mutta minulla ainakin vain silloin kun rakastelen itseäni.

Muissa tapauksissa katson turhaksi sotkea rakkautta asiaan jossa sillä ei ole mitään tekemistä. Ihminen nussii lisääntyäkseen ja huvikseen, mutta rakastuu heikkouttaan ja kyvyttömyyttään olla ja elää yksin. MÄ oon valitettavasti pannu teidä kaikkie mujjaa jo kolmekertaa joka viikonvaiheessa valitettavasti te ette ymmärrä että näinen ovuloi jatkuvasti pillu on märkänä kun mut näkee joko kiimasta tai verestä ei se ole koskaan menoa haitannut panen niin perkeleesti.

Voin kertoo, että kerran olen harrastanut seksiä menkkojen aikaan. Kai silloin on vaan jotenkin enemmän herkillä Toivottavasti vielä joskus uudestaan Pöh, kun lapsi syntyi ja hormonikierukka tuli taloon, niin meidän intiimiolojen säännöstelijällä on ollut pelkkää neljättä viikkoa. Ei se siitä kuitenkaan suostu luopumaan, mutta älkää te muut ikinä hankkiko sitä. Kylla se on ihan siita parisuhteesta kiinni,etta milloin panetta ja milloin ei.

Reilun vuotisen parisuhteeni kuluttanikin minua panettaa edelleen aina mutta kuukautisten aikana en voi sita tehda, koska kivut ovat liian suuret. Menkkojenkin aikaa voi nusasta, vaikka ei sitä siisteintä puuhaa olekaan.

Silloin minua on vaikea innostua, mutta muilla viikoilla lihanhimoa löytyy vaikka kuinka paljon Onneksi ei tarvii enää tommosia panemisia ajatella ,kymmenen vuotta sitten tuli loppu ja nyt en pane enää millonkaan,eikä kiinnostakkaan pätkääkään Tuosta vaan, että miehelle ei aiheuta ongelmaa olla vuotta ilman. Ei kyllä pidä omalla kohdalla paikkaansa, jos ei paria kertaa viikossa pura lastia, niin ei ajatukset taivu enää mihinkään muualle, kun seksiin. Seisoo vähän väliä, paikasta ja tilanteesta riippumatta, joskus hivenen noloakin.

Sitten ainakin itsellä tulee kivekset kipeäksi. Kait mua ei ole tarkoitettu munkkiluostariin Vaikuttaa siltä alaikäset kakarat on löytäny avautumiskanavan Se on välttämätön paha jos lisääntyä meinaa. Olen suomalainen nainen,ja seksiä kaipaan ja tarvitsen,mutta kun ukkoa ei kiinnosta yhtään,niin kuukausitolkulla joutuu ilman olemaan. Sen verran olen vieraissa käyny, että tiedän,ettei minussa vikaa ole. Olen kuulemma hyvä ja aktiivinen seksikumppani.

Hellä,huomioonottava ja miehen tarpeista huolehtiva,seksiä rakastava nainen. Haluaisin kuitenkin rakastella oman mieheni kanssa,koska rakastan häntä. Mua hämmentää tää pelkkä paneminen. Jos itselläni on turvallinen olo ja toinen ottaa huomioon omat vireys tilat ja sen että hellyys ja kosketus on itsessään ihanaa. Niin se seksikin tulee luonnostaan kun tulee ja kummatkin haluaa.

Ei miehilläkään aina hommat onnistu.

Naisen kiima nuoleminen -

Panis vaikka joka viikko ja mieskin, mutta lapset ja työ vie veronsa. Hyvähän se on tuntea seksin fysiologinen puoli, mutta jutun kirjoittaja ja mukaan tempautuneet keskustelijat kuvastavat median markkinoimaa ihmiskäsitystä, jossa seksi ja rakkaus on erotettu toisistaan täydellisesti. Tai oikeammin kypsän naisen vittua. Miten saan miehen suostumaan tähän? Olisot kertonut millsisissa vastteissa tulen luoksesi. Erilailla menee kalenteri täälläkin.

Tämä nainen ei saa orgasmia "perinteisellä tyylillä", vaan joko suuseksillä tai klitorista hieromalla. Kyllä sanoisin suuseksin tai klitoriksen räpläämisen olevan se perinteinen, varma, tyyli tyydyttää nainen. Ilmankos toistuvasti haaveilen, varsinkin kuukauden kiimaisimpaan aikaan, että olisi yhden miehen sijaan kolme tai neljäkin jonossa mua panemaan Luonto on siis sen niin tarkoittanut.

Miten saan miehen suostumaan tähän? Minulla on sama juttu. Fantasioion viidestä miehestä kun kiima on kovimmillaan. Oi kun olisikin mies joka tajuisi hyväillä klitoriksesta! Eikös klitoriksen hyväily kuulu automaattisesti seksiin!! Ainakin itse tykkään sitä naiselle tehdä sormin ja kielellä En tiedä yleisesti, mutta ainakin minä olen päässyt yli kolmekymppiseksi ilman, että kukaan mies on klitorikseeni koskenut.

Mistä se tulee, että joku nainen ei saa sanotuksi miehelle minkälaista käsittelyä haluaisi. Sehän riippuu paljolti siitäkin tykkäätkö sä, et sun klitorista hyväillään?? Oletetaan et tykkäisit ja mies ei sitä tajua tehdä, niin mikset siitä vihjais Toiset kun haluaa kovempaa "kohtelua", toiset taas hellempää Hyväile hyväile vaan 7. Klitoriksen hyväilyhän tulee heti seuraavana kun naiselle on luotu turvallinen ja hyvä olo "yläpäätä" hyväilemällä, halaamalla ja suukottelemalla.

Koskaan ei saa olla seksiä ennen klitoriksen hyväilyä ja kiihottamista. Jopa niin pitkälle, että nainen on jo yhden kerran lauennut. Vaimoni sai kerran yhdeksän orgasmia kun oli Aleksi Toista se oli ennen.

Nykyään naiset vain nariset ja valittavat miehille päivät pitkät kun mies haluaa ihan liikaa seksiä. Se liikaa on parin päivän välein ja mies mikä haluaa seksiä joka päivä on ällöttävä pervo. Runkatakkaan mies ei saa kun se on naista loukkaavaa, nettipornosta puhumattakaan. Spermakin on ihan kamalaa. Esileikit pitäisi kestään vähintään 45 minuuttia ja tämän jälkeen pitäisi vain halailla niin ettei mies laukea.

SItten jos mies kypsyy kerran kuussa seksiin hän pedofiili runkkari joka käy huorissa kun mikään seksi ei riittänyt. Runkata ei tarvitse jo molemmat ovat sopivasti kiimaisia eli sopiva vakka löytyy.

On niitä vähemmän halukkaitakin miehiä nähty.. Noh, meillä kun on toisenlaisia esileikkejä ja vaikka opastan niin mies hieman ujoilee tuon klitoriksen kiihotuksen kanssa vaikka tietää että se tuntuu minusta uskomattomalta!

Olen kyllä samaa mieltä realistisen naisen kanssa, että kumppanin pitää olla yhtä viriili kun toisenkin. Itse en valita että mies haluu usein, se on vain mahtavaa! Jos nainen haluaa seksiä useamman miehen kanssa yhtäaikaa, olisiko aihetta keskustella tästä miehen kanssa? Tietysti siinä ottaa riskin, että mies ei ala asiassa millekään. Toisaalta, jos tämä asia pyörii naisen mielessä n. Halut voivat pysyä yllä missä tahansa iässä.

Asia on huomattavasti monimutkaisempi. On syytä muistaa, että seksissä on kyse muustakin kuin yhdynnästä. Siihen lukeutuvat muun muassa halaaminen ja toisen koskettaminen. Mikäli tarvitset apua, on tarjolla sekä perinteisiä että vaihtoehtoisia keinoja nostaa halukkuutta. Ja harjoitus auttaa aina! Moni nainen sanoo täytettyään 50 vuotta tietävänsä vihdoin, mitä he haluavat.

Tästä johtuen seksi saattaa olla parempaa kuin koskaan. Osa haluaa, osa ei. Jos et ole ollut kiinnostunut tästä seksin osa-alueesta ennen, et ehkä halua sitä nytkään. Toisaalta saatat rakastaa sitä. Tai ehkä haluat päästä asiasta nyt selville. Seksuaaliset mieltymykset ovat yhtä vaihtelevia kuin me ihmisetkin. Kun vuosia on kertynyt tarpeeksi, moni vapautuu testaamaan uusia asioita. Useilla naisilla on aktiivinen fantasiamaailma. Mikäli lukeudut niihin harvoihin, jotka unelmoivat kauppalistasta kesken tositoimia, tee asialle jotain.

Eräiden tutkimusten mukaan silmät, kasvot ja takapuolet kiihottavat naisia. Fantasiat ovat normaali ja luonnollinen osa ihmisen ajatusmaailmaa. Muista, ettei kukaan näe pääsi sisälle. Ajattelemisen ja toteuttamisen välissä on iso ero. Väärin, joskin moni nainen kaipaa yhteyttä petikumppaniinsa.

Myöskään hemmottelu illallisella ei ole pahitteeksi. Mutta moni päälle viisikymppinen nainen suosii helppoja kohtaamisia tai ystäviä, joiden kanssa voi tavata myös makuuhuoneen puolella. Viisikymppiset naiset arvostavat itsenäisyyttään eivätkä halua säätämistä seksielämänsä ympärille. Hormonaaliset muutokset voivat aiheuttaa ongelmia kuivuuden kanssa, mutta näin ei käy automaattisesti. Kiinnostaa vain koska ex-poikaystävä ei voinut sietää tätä hajua eikä siksi mielellään halunnut sitä sormiinsa tai luoja varjele, harrastaa suuseksiä.

Että onko yleistä vai oliko kyseinen tyyppi ihan friikki? Eli kyseinen tyyppi ei ole friikki vaan normaali suomalainen mies. Eikös miehet yleensä tykkää nuolla? Hajut ja maut voivat vaihdella eri ihmisillä, saattaa haista pahalle jos on joku tulehdus ja makuun saattaa vaikuttaa jopa se mitä syö esim. Mun mies sanoo aina, että nuolee mua mielellään, koska ei haise ja maistu pahalle, niinku joillakin on tehnyt.

En ole tähän ikään 55 vielä epämielyttävää tuoksua kokoneut. Kylläkin toisella on voimakkaampi tuoksu vasta pestynäkin kuin toisella.

Pääsääntöisesti naisen alapään tuoksut ovat aina olleet ""sfääreihin"" vievät. Minä ainakin olen aina hulluna näihin tuoksuihin. Onko kellään ollut samanlaisia kokemuksia? Alapäå on mehuisa alapäätä ei haistella vaan sitä imetään ja nuollaan ja nussitaan. Seksi suhde ,

naisen kiima nuoleminen

Reader Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *