Pussu ass tallinna vanha kaupunki

Sieltä ostetaan, mistä halvimmalla saadaan. Viroon jätetyt rahat ovat vähän kuin kehitysapua. Suomalainen tuo Virosta alkoholia, ja vielä lisää.

Vain yksi viidestä ei ole ostanut mukaansa alkoholia. Monella tarttuu mukaan makeisiakin. Vanhaa kaupunkia kiertelevä Heljä Kangas sanoo, ettei tavaran hamstraaminen ole matkassa kuitenkaan tärkeintä. Viroon jätetyt rahat ovat tavallaan kuin kehitysapua, Kangas pohtii. Tallinna on jo liian kallis! Mitä Tallinnasta kannattaa ostaa? Kangas ja Haasanen tallustavat Katariina-kujalla etsiskellen ruokapaikkaa.

Latte maksaa nyt 2,90, espresso 2,10 ja Napoleon 3,50, eli kaikki yhteensä 8,50 euroa. Sisään he eivät mene, vaan jatkavat matkaansa. Sadan metrin päässä tuopin saa alle kahdella eurolla.

Sami Lotila samilotila tallinna Pääasiassa tuliaisina tuodaan yhä itäviinaa Sami Lotila Kaupan Liiton tutkimuksen mukaan suomalaiset kuluttivat Virossa viime vuonna miljoonaa euroa. Silmälasiralli Tallinnaan loppui kuin seinään, kun Specsavers painoi kotimaassa hinnat pohjaan. Voi istua myöhään terassilla ja joka puolella on kulttuuria.

Kommentit 4 Kommentit Eestiläiset tuskin ilahtuvat Eestiläiset tuskin ilahtuvat kuullessaan, että täältä viedään heille kehitysapua. Mihin suuntaan Eestin pitäisi suomalaisen toimittajan mielestä kehittyä? Mielestäni monissa asioissa heillä ollaan täkäläisiä edellä. Mitä itäviinaa Tallinnassa myydään? Sieltä saa lähinnä paikallisia merkkejä eikä Eesti sijaitse kartalla sen idempänä kuin Suomikaan; itse asiassa Tallinna on Helsingistä länteen.

Vai halutaanko tällä viitata Eestin olevan ns. Tämä juttu ei vastaa Helsingin Uutisten tavallisesti korkeaa tasoa. Toivottavasti se todistaa vain yhden toimittajan ajattelemattomuudesta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi. Minä ainakin ostan lääkkeitä Minä ainakin ostan lääkkeitä edullisemmin kuin Suomesta ja myös alkotuotteet on Alkopörssissä melkein ilmaisia versus Alko. Myös eestiläiset leipomotuotteet on halpoja. Tiedän mitä ostan ja ja se kannattaa. Kauneushoitoloissa on tarjontaa ,etsi netistä niin säästät. Tallinnan Prisman halvin leipä tulee Fazerilta, tosin Liettuan tehtaalta, ja halvin jauheliha Rakvereltä, joka kuuluu suomalaiselle HKScanille.

Vertailuun valittiin aina edullisin vaihtoehto. Kevytmaito Helsingissä 0,62 euroa Arla ja kevytmaito Tallinnassa 0,55 euroa Farmi. Oululaisen Reissumies Helsingissä 0,28 euroa per 0, kilon pussi ja Fazerin Terane taskuleib Tallinnassa 0,55 euroa per 0,22 kilon pussi.

Rainbow-kahvi Helsingissä 2,49 euroa ja Tallinnassa 2,99 euroa. Helsingissä 4,23 euroa S-ryhmän oma ja Tallinnassa 3,15 euroa Rakvere. Helsingissä X-tra Cola 0,83 euroa 1,5 litran pullo ja Tallinnassa Minus Cola 0,89 euroa 2 litran pullo.

Helsingissä 1,09 euroa Valio, 0,20 kg ja Tallinnassa 0,69 euroa Piimameister, 0,22 kg. Viikin Prismassa X-tra-raejuusto maksaa gramman purkissa 1,19 euroa.

Helsingissä Aito hienosokeri 0,59 euroa ja Tallinnassa Dansukker-taloussokeri 0,56 euroa. Kahvihyllyissä ei juuri ole eroa - tämä kuva on Tallinnan Sikupillin Prismasta. Virossa S-ryhmä, eli Prismat, ei toistaiseksi ole lähtenyt halpuuttamaan hintojaan. Leipä ja kahvi Suomessa edullisempia. Chiquita-banaani Helsingissä 1,29 euroa ja Tallinnassa 0,95 euroa. Mitä elintarvikkeita Virosta kannattaa vielä ostaa?

Pussu ass tallinna vanha kaupunki -

Vuonna Viro julistautui itsenäiseksi saksalaisten hyökättyä Latviasta Viron kautta kohti Pietaria Brest-Litovskin rauhanneuvotteluiden juututtua Neuvosto-Venäjän passiiviseen vastarintaan. Loimaalta Tallinnaan tulleet Hanna ja Jouni Muurinen katselevat kello- ja korukaupan näyteikkunaa vanhan kaupungin Viru-kadulla. Vuonna Tallinnassa oli jo runsaat   asukasta, [13] mutta Viron uudelleenitsenäistymisen jälkeen runsaasti venäläisasukkaita on lähtenyt kaupungista. Helsingissä Aito hienosokeri 0,59 euroa ja Tallinnassa Dansukker-taloussokeri 0,56 euroa. Seuraavassa jutussa tunnelmia siitä. Btw, olemme reilun viikon päästä menossa käymään Viimsi Spassa, joten täytyy ehdottomasti piipahtaa möys Atlantis H2O -vesipuistossa. Alkupalatkin on edullisia jos reilumpi nälkä on. Sri Lankan tyttö ottaa putas torrevieja luksus escorte selfie video Aikuiset perseet mummot alusvaatteissa nainen antaa pissan pidätys. Sivua on viimeksi muutettu Laivalta en ostanut mitään, vaan päätin säästää shoppailurahani maihin.

Alkupalatkin on edullisia jos reilumpi nälkä on. Kuvan annoksessa grillatua häränlihaa valkosipuli- yrttivoin kera, lohkoperunoita, punajuurta ja porkkanaraastetta. Syömisen jälkeen lähdimme katselemaan nähtävyyksiä. Ensin läheiseen valokuvamuseoon jonne oli vain pieni sisäänpääsymaksu 2 e aikuiselta.

Museossa oli niin vanhoja valokuvia kuin kameroita ja hieman nykyaikaistakin taidetta. Otin museosta kyllä kuvia, mutta en viitsi lisätä niitä koska en ole varma oliko kuvaaminen museossa edes sallittua. Seuraavaksi suuntasimme kohtaan, josta pääsee kävelemään vanhaa kaupunkia kiertävälle muurille ja torneille.

Sisäänpääsy muureille taisi olla 1,50 e aikuiselta. Hieno kokemus, vaikka koko muuria ei kiertämään päässytkään. Tarkoitus oli vielä käydä museossa jossa näytettäisiin Tallinnan historiaa, mutta koska päivä oli ollut rankka, päätimme lähteä Virun portin kautta hotellille lepäilemään. Virun porteilla on kesäisin paljon kukkamyyjiä, joiden kojuja on kiva katsella. Aamu alkoi hotellin hyvällä, monipuolisella ja runsaalla aamiaisella. Kello 12 aikoihin luovutimme huoneet ja lähdimme ostoksille.

Aluksi bussi kyyditsi SuPerAlkoon , mistä moni ostikin yhtä jos toista juomaa. Itse en alkoholia käytä joten ostin lähinnä jääteetä ja kivennäisvettä janooni, mutta mukaan tarttui myös 2 Happy Cat valkoviinipulloa , joista joku muu saa juoda sisällön, itse haluan vain pullot sisustamiseen.

Jos joku lukija kyseisiä pulloja keräilee, niitä löytyi monia värejä vihreä, musta, sininen, kulta, punainen, v. Seuraavaksi lähdimme ostoksille Rocca Al Mareen , joka sijaitsee pienen bussimatkan päässä Tallinnan keskustasta. Roccaa voisi sanoa oikeastaan paikalliseksi Ideaparkiksi , kyseessä tosi iso ostoskeskus siis. Erinomainen paikka kunnon shoppailuun. Samat kengät maksoivat Helsingissä 70 euroa ja Tallinnan Shussa 50 euroa.

Veikko kertoo kuulleensa, että rakennus- ja korjaustavarat ja autotarvikkeet ovat Tallinnassa edullisia, mutta myymälät sijaitsevat kaukana keskustan ulkopuolella. Loimaalta Tallinnaan tulleet Hanna ja Jouni Muurinen katselevat kello- ja korukaupan näyteikkunaa vanhan kaupungin Viru-kadulla.

Tulimme eilen ja kävimme illalla syömässä Rataskaevu-kadulla, he kertovat. Otimme myös pullon viiniä. Vaikka alkoholi on Tallinnassa kaupoissa yhä suomalaisittain halpaa, ei se välttämättä ole sitä enää ravintoloissa. Raatihuoneentorilla Kehrwieder-ravintolassa maksaa puolen litran tuoppi virolaista olutta 5,80 euroa. Sami Lotila Kaupan Liiton tutkimuksen mukaan suomalaiset kuluttivat Virossa viime vuonna miljoonaa euroa.

Se on kahdeksan prosenttia enemmän kuin vuotta aiemmin. Rahat menivät ravintoloihin, kahviloihin ja hotelleihin. Tutkimus osoittaa kuluttamisen hintavetoisuuden. Suomalaiset käyttäytyvät Virossa Tuurin kyläkaupan mainoksen mukaan: Sieltä ostetaan, mistä halvimmalla saadaan. Viroon jätetyt rahat ovat vähän kuin kehitysapua.

Suomalainen tuo Virosta alkoholia, ja vielä lisää. Vain yksi viidestä ei ole ostanut mukaansa alkoholia. Monella tarttuu mukaan makeisiakin. Vanhaa kaupunkia kiertelevä Heljä Kangas sanoo, ettei tavaran hamstraaminen ole matkassa kuitenkaan tärkeintä. Viroon jätetyt rahat ovat tavallaan kuin kehitysapua, Kangas pohtii. Tallinna on jo liian kallis! Mitä Tallinnasta kannattaa ostaa? Kangas ja Haasanen tallustavat Katariina-kujalla etsiskellen ruokapaikkaa. Latte maksaa nyt 2,90, espresso 2,10 ja Napoleon 3,50, eli kaikki yhteensä 8,50 euroa.

Sisään he eivät mene, vaan jatkavat matkaansa. Sadan metrin päässä tuopin saa alle kahdella eurolla. Sami Lotila samilotila tallinna Pääasiassa tuliaisina tuodaan yhä itäviinaa Sami Lotila Kaupan Liiton tutkimuksen mukaan suomalaiset kuluttivat Virossa viime vuonna miljoonaa euroa.

Silmälasiralli Tallinnaan loppui kuin seinään, kun Specsavers painoi kotimaassa hinnat pohjaan. Voi istua myöhään terassilla ja joka puolella on kulttuuria. Kommentit 4 Kommentit Eestiläiset tuskin ilahtuvat Eestiläiset tuskin ilahtuvat kuullessaan, että täältä viedään heille kehitysapua.

Reader Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *