Chaturbate tädille kyrpää

Hiljainen hetki murtui ja aloimme keskustelemaan minun viihtymisestä Turussa. Kerroin hyvin suurpiirteisesti reilun viikon tapahtumisista ja opiskeluistani täällä. Kaarina vuorostaan kertoili hänen viihtymisestä Turussa ja ystävistään. Aikainen humala tilani ja kieltämättä vähän turhanpäiväinen keskustelu alkoi minua väsyttää ja aloin pilkkiä pehmeässä nojatuolissa aika raskaasti. Seuraava muistikuvani on kun Kaarina avustaa minua huoneeseeni nukkumaan. Sitten taas filmi poikkeaa.

Sitten havahdun siihen kun farkkujani vedetään jalastani. Samalla kyllä jonkinlainen nolous iskee kun tajuan kuka minua riisuu, mutta väsymys saa vallan ja vaivun tiedot-tomuuteen. Aamulla herään armottomaan kankkuseen, pää on kuin räjähtäisi ja pumppu takoo rinnassa kuin höyryvasara. Jäseniäkin hieman kolottaa ja kullini on täydessä seisokissa.

Mutta se tuntuu jotenkin aralta!! Siinä sängyssä maatessani mietiskelen mitä eilen tapahtui. Katson itseäni ja huomaan että päälläni on t-paita sekä bokserit. Muut vaateet ovat huoneen tuolilla viikattuna. Silloin mieleen muistui eilinen sammuminen olohuoneen nojatuoliin. Voi pahus, kyllä nyt nolottaa.

Mitähän Kaarina asiasta ajattelee ja nyt muistui kun Kaarina auttoi vaatteet päältäni. Katsoin kulliani, joka edelleen komeasti seisoi, ja aprikoi seisoiko se illalla!? Jos seisoi mitä Kaarina ajatteli ja mitä tapahtui kun viimeisen kerran filmi katkesi?

Tätä miettiessäni Kaarina porhalsi huoneeseen lyhyen oveen koputuksen jälkeen. Makasin sängyssä ilman peittoa kulli pystyssä! Nappasi nopeasti lattialle pudonnen peiton päälleni. Kaarina varmasti näki kaiken, mutta kantoi minulle aamupalaa tarjottimella kuin mitään ihmeellistä ei olisi tapahtunut.

Kaarinalla oli päällään valkoinen pitkä silkki kylpytakki, mutta muuten hän oli sen näköinen kuin eilen illalla. Hiukset laitettu ja kevyt meikkaus kasvoilla. Varoen peitossa olevaa kohoumaa. Kaarina hymähti ja istahti sängynlaidalle. Olin hieman ihmeissäni ja seisokistani nolona.

Aloin syödä aamupalaa hiljaisuudessa Kaarinaa tarkkailen. Hän istui hiljaa sängynlaidalla ikkunasta ulos katsellen. Silkkikylpytakki aukeni rintojen kohdalta Kaarinan istuessa. Yllätyksekseni kylpytakin alla ei ollut yöpaitaa, vaan pyörä rinta pilkotti takin raosta. Nyt myös kiinnitin huomiota silkki- takin läpi törröttäviin isoihin nänneihin. Nännit osoittivat viistosti alaspäin. Havaintoni sai peiton kohouman nykimään.

Sillä siitä kun olin tyttöystävältäni saanut oli jo kaksi viikkoa ja kankkunen vain pahensi haluja. Mutta kohde nyt vaan oli väärä! Kaarina käänsi katseensa minuun hitaasti hieman pysähtyen värisevän peiton kohouman kohdalla. Leipä juuttui kuivaan kurkkuuni ja räjähdin yskimään. Oli ihan pihalla mitä hän änkytti.

Kaarina näki sen ja kääntyi paremmin minua kohden. Kylpytakki aukesi enemmän ja nyt näin rintojen väliin jäävän laakson lähes kokonaan. Nännit osoittivat takin alla hieman eripuolille ja ehkä vielä kookkaampina kuin erin kulmasta nähtynä.

Siitä on todella aikaa kun olen nähnyt niin ihanaa näkyä. Taisin hieman innostua ja toimia tahdittomasti!? Kaarina kysyi muka häpeissään. Kankkunen, kova halu ja sekava tilanne sekoittivat minut. Vedin peiton lattialle ja vedin bokserit nilkkoihin. Kulli oikeni puristuksesta huojuen täyteen mittaan. Kaarina katsoi jäykkää kullia lumoutuneena hetken. Nousi ylös ja veti verhot ikkunan eteen. Kääntyi minuun päin ja riisui kylpytakin pois. Rinnat ponnahtivat vapauteen ja pienen heilumisen jälkeen asettuivat aloilleen.

Nännit osoittivat viistosti alaspäin, mutta rinnat olivat ihanan pyöreät ja isot. Vatsa oli kuin pieni jalkapallo, siten hauskasti se pömpötti. Vatsan alla oli tuuhea punainen häpykarvoitus. Riisuin paitani Kaarinan rintoja katsellen. Tunsin kuinka hän kostutti kielellään kaluni vartta muutamalla pitkällä lipaisulla.

Kädet tiukasti kiinni treenatuilla pakaroillani Minna ryhtyi ottamaan suurta kaluani suuhunsa. Eleet ja toiminta oli todella rauhallista ja omiin taitoihinsa luottavaa. Tiukasti, mutta samalla hellästi huulilla puristaen kullini alkoi liikkua edestakaisin Minnan suussa.

Suihinotto kesti varsin pitkään todella rauhallisesti. Näki että Minnalla ei ollut aikomustakaan saattaa minua laukeamaan suuhunsa. Pian Minna nousi ylös, otti kädestäni kiinni ja vei minua kohti makuuhuonetta ja aviovuodettaan. Sängylle päästyään hän meni nelinkontin sängynpäätyyn ja nosti upean peppunsa ylös. Olin tilanteessa heti mukana ja riisuin hänen stringinsä hitaasti pois. Annoin käteni vaeltaa hetken Minnan alaselällä ja pepulla, kunnes työnsin sormiani hyvin esillä olevalle pillulle.

Huokausten lomassa hän työnteli peppuaan sormiani kohti ja kosteasta pillusta ja vartalon elkeistä päätellen hän oli todellakin valmis harrastamaan seksiä kanssani.

Minna kääntyi ympäri, siirtyi paremmin sängylle selälleen ja kutsui minut syliinsä. Liikuin kiusoittelevan hitaasti hänen syliinsä suudellen ensin huolella hänen rintojaan ja lopulta suutelimme hetken alastomina sylikkäin. Nousin hiukan ylemmäs ja asettelin kivikovana seisovaa kaluani Minnan kosteille pillun huulille.

Työnsin paksua kaluani kosteaan ja varsin tiukkaan pimppaan hitaasti. Aluksi työnnyin noin puolittain Minnan sisälle ja jo se sai meidät molemmat ääntelemään nautinnosta. Tunsin heti, että Minna on todella taitava sängyssä ja ottaa huomioon miehen nautinnon ja nytkin hän hieroi pakaroitani, selkääni ja niskaani saaden minut nauttimaan entisestään.

Kiedoin käteni Minnan ympäri, painauduin häneen tiukasti kiinni ja jatkoin rauhallisia työntöjä. Pian tunsin kuinka olin kokonaan Minnan sisällä ja hiukan tahtiani kasvattaen kuulin jo vahvoja parkaisuja naisen suusta.

Jatkoin työntöjäni kuitenkin vielä varsin rauhallisesti. En halunnut rakastelumme jäävän lyhyeksi vaan halusin sen jatkuvan vielä tovin. Minnan nautinto sen sijaan kasvoi ja kasvoi entisestään allani.

Lopulta hän tarttui tiukasti pakaroihini kiinni ja pysäytti näin työntöni. MiniOrgasmi oli tulos Minnalle tästä n. Nautinnon ähkäisyt ja parkaisut naisen suusta ovat parasta jota mies voi sängyssä saada aikaan. Hetken lepäilyn jälkeen Minna halusi ratsastaa.

Siirryin viereen valmiiksi selälleni ja tunsin nyt kuinka helläksi olinkin nussinut oman kaluni Minnan tarttuessa käsillään siihen. Hän tuli nopeasti syliini ja painoi kullini yhdellä pitkällä työnnöllä kokonaan sisälleen! Tämä sai minutkin parkaisemaan varsin rajusti ja salamaniskut kiersivät pitkin vartaloani.

Minna ei häkeltynyt tästä lainkaan vaan aloitti ratsastuksen varmoin ja taitavin ottein. Suljin silmäni ja olin hetken ihan muissa maailmoissa saaden elämäni parasta seksiä. Minnan isot rinnat liikkuivat valtoimenaan työntöjen tahdissa, nuolin niitä aina kun yletyin niihin ja aika ajoin tunsin kuinka naisen kädet hyväilivät hellästi niskaani, hiuksiani ja kasvojani ylipäänsä.

Hyväilin rakastelun jatkuessa Minnan selkää, peppua ja niskaa myös. Kumpikin nautti ilmiselvästi hellästä hyväilystä rakastelun yhteydessä, annoimme käsiemme vaeltaa ilman estoja ja rajoituksia. Tahti oli ollut pitkää rauhallista, mutta hetkessä tunsin kuinka Minnan peppu alkoi liikkua yhä vahvemmin ja rajummin kaluani vasten. Nyt sain kokea miten aikuinen, taitava Nainen ratsastaa! Ääntä sängyssä pidin nyt minä.

Huokailin ja vaikeroin Nautinnon saadessa minut kokonaan valtaansa! Minna teki työtä käskettyä ja aloitti täysivauhtisen nainnin sylissäni. Tätä kesti useita minuutteja ja tunsin hämärän rajamailta kuinka en kestäisi enää kauaa. Samaan aikaan Minnakin alkoi osoittaa merkkejä laukeamisestaan, hänen vartalonsa väreili kosketuksistani ja hengitys oli katkonaista.

Yhtäkkiä Minna nosti peppunsa niin että olin vain senttiä hänen sisällään, pysähtyi hetkeksi ja painoi vielä kerran kullini syvälle pilluunsa voimakkaan parkaisun saattelemana!! Tätä en enää itsekään kestänyt vaan Minnan jatkaessa työntöjään kesken Orgasminsa laukesin syvälle Minnan sisälle! Uupuneina ja raukeina lepäsimme sylikkäin hetken sängyssä.

Suudelmien saattelemana nousimme sängystä ja kävimme yhdessä suihkussa pesemässä rakastelun väsyttämät vartalomme. Ilta jatkui vielä hetken olohuoneessa. Ilmassa ei ollut tippaakaan katumusta eikä häpeää, vaan nautimme toistemme seurasta edelleen samallalailla kuin ennen seksiä.

Ilta kääntyi jo puolille öin ja hiukan ylikin ja oli aika mennä jo nukkumaan. Käski minun lopettaa mutta suostui ottamaan kullini käteen kun tarpeeksi pyysin, laukesin välittömästi ja kyllä hävetti sen jälkeen. Tiina 60 , Seurailin salaa hänen auringonottoa ja puuhia pihalla.

Usean kesän ajan tein tätä ja olin jo yli parikymppinen kun menin kerran pihaan kun hän otti siellä aurinkoa. Täti sanoi että tulitpa sopivasti että hieroppa hartioita ja selkää, asetuin shortseissa istumaan hänen pepun päälle ja aloin hieroa hartioita. Minulla alkoi heti kalu kovettumaan ja tätin oli pakko huomata se kun kova kalu oli peppua vasten. Kalu tuli lahkeesta ulos ja olin jännittynyt ja lähellä siemensyöksyä kun täti sanoi että voit lopettaa ja just silloin sain orgasmin ja spermat ruiskahti pepulle ja takareisille.

Minä vapisin ja tärisin orgasmin vallatessani minut, tuo on ollut yksi rajuimmista orgasmeista jonka olen saanut vaikka siinä ei tapahtunut mitään, mutta johtui varmasti jännityksestä. Tätini pyyhkäisi kädellään spermat pois ja kysyi että mites se nyt noin pääs käymään.

Kerroin että olen pitkään ihaillut hänen muotojaan ja että kiihotuin kun sain istua pepulle. Ihmetteli hieman että miten laukesin niin herkästi vaikka en edes runkannu. Minä vietän paljon aikaa siskoni kotona joka asuu maalla ja olen huomannut kuinka hänen nuorempi 20 vuotias poikansa katselee minua.

Olen nähnyt hänet kurkkimassa pesuhuoneen ikkunantakana kun käyn suihkussa. Kerran oli pusikossa rannalla tyydyttämässä itseään kun olin uimassa. Yhtenä päivänä olimme kaksin ja kun menin rannalle ottamaan aurinkoa poika hiipi taas katselemaan minua. Kiihotuin kun näin suhteellisen isonkullin kädessään. Ajattelin että annetaan pojalle katseltavaa ja riisuin uimapukuni, käännyin siten että poika näki suoraan pimppiini. Aloin hyväillä rintojani ja pimppiäni jolloin poika tuli puskasta minun viereen kysyen haluanko kyrpää.

Onpas sulla jutut tuumasin ja sanoin että runkkaa siinä niin voit katsella mua ja minä katselen kun runkkaat. Poika seisoi edessäni runkaten ja katsellen kun hyväilin pilluani. Sitten nousin js menin kontilleni ja sanoin että nussi mua, poika työnsi kyrvän sisääni ja alkoi eläimellisen ja kiihkeen nainnin. Sitten sanoi että kohta tulee ja otti kyrvän ulos pyytäen että saa tulla rinnoilleni, ruiskutti kunnon lastit ja sanoin että minä haluan että nussii minua lisää.

Hetken päästä kyrpä oli taas naimakunnossa ja menin pojan päälle, ratsastin kunnes minä ja poika lauettiin. Poika käy minun luona aina välillä naimassa minua vai nainko minä häntä, mutta hyvältä tuntuu saada niorta miestä joka jaksaa useamman kerran peräkkäin. Niin ja turha moralisoida koska aion antaa hänelle pillua niin kauan kun kelpaan hänelle.

Meillä oli mummolassa ulkovessa ja aina kun tätini oli siellä käymässä kyttäsin vessannurkalla kun tuli vessaan. Sieltä alta pystyi kurkkimaan kun istui reiälle, hyvin näky pillu kun istuitui siihen.

Kerran sain kyllä vähän pissaa päälleni mutta oli näkymät sen arvoiset! Ollessani jo kolmekymppinen täti oli jo yli viidenkymmenen kun oltiin juhannusta viettämässä sukulaisten kanssa, osa lähti tansseihin osa järvelle ja me jäimme kaksin niin tätini sanoi mulle että mennään saunaan ja että olethan sinä minua ennenkin katsellut että ei häntä ujostuta. Minua nolotti mutta menimme ja humalainen täti kysyi saunan jälkeen pukuhuoneessa että onko se vielä yhtä nätti kun ennen.

Minä että mikä niin tämä levitti haaransa näyttäen pimppinsä, tokaisin että onhan se. Täti sanoi että olin silloin niin nuori kun kurkin niin ei välittänyt mutta nyt kuulemma voisin tutkia pillua lähempää jos haluaisin. No en nyt tiedä tuumin jolloin se sanoi että näytäppäs se kulli nyt kunnolla tätille ja tempas pyyhkeen päältäni ja otti puolijäykänkyrvän käteensä puristaen toisella kädellä hellästo kiveksiä, muuta ei tarvittu jun olin valmis.

Täti meni pöydälle selälleen ja sanoi että pane mua jolloin työnsin kyrvän sen ruskeidenkarvojen peittämään pilluun. Nussin kovaa ja täti äänteli voimakkaasti, hän hieroi klittaansa samalla kun nussin. Minä sanoin että nyt tulee meinaten vetää kyrvän ulos niin täti huusi että et varmasti lopeta nyt että kestä vielä hetki, laukesin sisään ja pystyin jatkamaan hetken jolloin täti sai myös ja piti niin kovas ääntä että en ole kenenkään kuullut pitävän. Seuraavana iltana kun oltiin hetki kahden pyysi että nussin takaapäin, oltiin juuri saamassa kun kuultiin jonkun tulevan meidän luokse ja jouduttiin lopettamaan kesken.

Onneksi kukaan ei nähnyt. Täti on hyvä vartaloinen arviolta c koon rinnoilla, kauniilla pyllyllä ja hyvännäkösellä häpykummulla varusteltu nainen. Nuorena kävin aina kun mahdollista tätini luona kun tiesin olevan yksin kotona.

Huomasin että oli välillä vaivaantunut kun katselin häntä. Kerran muistan kun siivosi alusasussa kun menin sinne, sanoi että hän siivoo nyt mutta kerroin että ei oo mitään tekemistä että voinko jäädä, ei tietenkään kieltänyt. Silmä ja kulli kovana katselin häntä ja kun pesi pesuhuoneen lattiaa kontusillaan niin pilluvako näkyi upeasti ja myös nännit loisti kiihottavasti liivien läpi.

Olisi tehnyt mieli runkata. Siivouksen jälkeen meni suihkuun ja olin niin kiimainen että raotin ovea ja kurkin sieltä. Täti huomasi ja kysyi että mitä nyt, äkkiä keksin että on päästävä vessaan, käski odotta hetken että on kohta valmis. Jäin ovenrakoon seisomaan ja täti lopetti suihkuttelun ja kietoi pyyhkeen ympärilleen. Menin vessaa ja otin housut lattialta nuuhkin ja nuolin niitä samalla runkaten, kun laukesin laskin spermat tädin housuille ja laitoin takasin lattialle.

Menin vessasta pois niin täti laittoi läpikuultava yöpaita oäällä kahvia. Sitten meni vessaan viemään pyyhkeen ja otti pikkuhousut lattialta laittaakseen pyykkiin, katsoin jännittyneenä että huomaako spermat housuilla. Huomasi koska sotki kätensä niihin sen verran isolasti minulta niihin lensi.

Hän hymyili vähän kun tuli sieltä pois mutta ei puhunut mitään. Tiesin että hän on lauantaina yksin kun mainitsi siitä. Menin sitten illalla käymään, täti katsoi telkkaria ja kehui että menee kohta saunaan, ehkä vihjasten että voisin lähteä. Keräsin rohkeutta ja sanoin että minä voisin kans tulla, hän sanoi että tule nyt sitten jos haluat.

Kun riisuttiin vaatteet ja mentiin suihkuun niin minulla alkoi seisoa terhakasti. Täti meni lauteille ja minä jäin suihkuun toivoen että kulli löystyisi mutta ei. Täti huusi että enkö tuukkaan ja menin kulli pystyssä saunaan, huomasin kuinka hän katsoi kulliani ja istuin hänen viereensä lauteille. Täti kävi vilvoittelemassa välillä ja tuli takaisin.

Sitten kun mentiin suihkuun en enää malttanut vaan tein mitä olin halunnut, tätin ollessa suihkussa menin hänen seläntaa seisomaan niin että kulli osui välillä hänen peppuunsa ja hän kääntyi ja sanoi olevansa valmis että mene sinä nyt pesulle.

Otin pikasuihkun ja katselin kun täti kuivaili itseään. Silloinben enää kestänyt vaan menin hänen taakse tarrate rinnoista kiinni puristaen kovaa ja painaen kovan kullini takapuolta vasten. Hän kysyi että mitä minä oikein meinaan, sanoin ääni väristen että haluan kosketella sua ja laitoin toisen käden hänen haaroihinsa. Ei taida nyt onnistua hän sanoi mutta olin niin kiimassa että hyväilin hänen rintoja ja kaulaa ohjaten hänen käden kullilleni.

Hämmästyin kun otti siitä kiinni ja alkoi vedellä esinahkaa eestaas. Ei mennyt kuin hetki kun laukesin hänen käteensä ja pyysin anteeksi. Hän sanoi että tämänkun ei toistu niin ei kerro kellekkään. Aina pystyssä , Minulla ei muuta kokemusta kun olen nähnyt serkkuni tätinsä kanssa sängyssä.

Oli iljettävää mutta kumminkin niin kiihottavaa että katselin vaikka tuo täti oli äitini. Ehkä jotenkin hyväksyin sen siksi kun äiti oli hiljattain eronnut. Tämä tapahtui joskus 80luvulla meidän kesäpaikassa, äiti oli silloin jo 51vuotias, minä 30 vuotias ja serkkuni 25 vuotias. Minä siis yllätin äitini ja serkkuni sängystä kun tulin kaupasta. He eivät kuulleet tuloani ja jäin katsomaan hridän touhuaan.

Ensimmäinen mitä näin oli että serkkuni imi äidin nännejä äidin tyydyttäessään itseään kurkulla. Sitten serkku asettui selälleen äitini meni nelinkontin hänen päälle alkaen nuolla kullia ja serkku työnteli kurkkua äidin sisään.

Sitten näin kun serkku laukesi äidin suuhun. Äiti asettui selälleen pyysi serkkuani hyväilemään rintoja ja samalla tyydytti taas itseään kurkulla, serkulla alkoi taas seisomaan jolloin äiti sanoi että mene makuulle.

Äiti meni päälle ohjaten kullin sisäänsä ja aloitti ratsastamisen serkun puristellessa rintoja. Tätä jatkui hetken ja näin kuinka äitini kouristeli ja huusi saadessaan orgasmin, näytti että serkkupoika sai myös samalla. Minua kyllä iljetti myöhemmin tuo mitä näin ja että vielä katdoin sitä kiihottuneena.

Minä olin 48vuotias ja kummipoikani 21vuotias kun hän kerran tuli makuuhuoneeni ovelle juuri kun olin laittamassa pikkuhousuja jalkaan. Poika oli katsellut auringonottoani koko päivän ja nyt pääsi yllättämään minut alasti. Poika otti minua olkapäistä kiinni ja työnsi minut sängylle alkaen kourimaan rintoja ja alapäätä. Yritin työntää poikaa pois mutta otteet vaan koveni. Sitten sanoin että et voi tehdä näin, johon poika sanoi että haluaa minua.

Chaturbate tädille kyrpää -

Me nukuttiin aina mökin vintillä ja kerran kun katseltiin pornolehtiä niin se sanoi yhdestä kuvasta että ihan saman näköset rinnat kun mun äidillä. Iltaisin hiivin mökille pusikkoon odottamaan kun meni saunaan ja kurkin tyydyttäen itseäni. Pian housuni olivatkin nilkoissani ja Minnan kädet hieroivat nyt boksereitani. Onko sinulla jo käyttäjätunnus? Chaturbate tädille kyrpää tapahtui joskus 80luvulla meidän kesäpaikassa, äiti oli silloin jo 51vuotias, minä 30 vuotias ja serkkuni 25 vuotias. Illalla täti lämmitti saunan ja sen jälkeen sanoi että tehdäänkö uudestaan se mikä tehtiin hotellissa. Kun tätini meni pesulle menin perässä ja katselin hänen upeaa vartaloa. Tätini ratsasti chaturbate tädille kyrpää varvit sisäänsä ja kieahti sitten sohvalle spermaiset reidet levällän ja nuoletti uudestaan pillunsa. Onko sinulla jo käyttäjätunnus? Nautinto oli viemässä meitä molempia kielletyn rajan yli. Lopulta Minna painoi itsensä minua vasten, halasimme tiukasti ja hymyilimme toisillemme, tajuten mihin tämä kaikki tulisi johtamaan. Kieltäydyin ja sanoin uudestaan että jos nyt ei jätä minua rauhaan niin varmasti kerron äidilleen.

Etsi vain tästä viestiketjusta Etsi vain tästä osiosta Näytä hakutulokset viestiketjuina. Tädin kanssa Viestiketju osiossa ' Seksi ' , käynnistäjänä tädin poika , Katselin häntä ja haaveilin hänestä. Kävin sitten vessassa runkkaamassa. Iltaisin hiivin mökille pusikkoon odottamaan kun meni saunaan ja kurkin tyydyttäen itseäni. Kävin pikkuhiljaa rohkeammaksi ja kun tätini tuli vilvoittelemaan alasti niin kävelin hänen luokse, hän kyllä kietoi sit aina pyyhkeen ympärilleen. Kerran kun olin yötä siellä niin otin peiton pois päältäni toivoen tädin katselevan kun runkkaan.

Kerran sitten mentiin saunaan yhdessä ja en voinut olla kaskematta häneen ja sanoi että ei näin voi tehdä mutta jatkoin tissien koskettelua. Kiimassani ruikutin että haluan nussia häntä. Käski minun lopettaa mutta suostui ottamaan kullini käteen kun tarpeeksi pyysin, laukesin välittömästi ja kyllä hävetti sen jälkeen. Tiina 60 , Seurailin salaa hänen auringonottoa ja puuhia pihalla. Usean kesän ajan tein tätä ja olin jo yli parikymppinen kun menin kerran pihaan kun hän otti siellä aurinkoa.

Täti sanoi että tulitpa sopivasti että hieroppa hartioita ja selkää, asetuin shortseissa istumaan hänen pepun päälle ja aloin hieroa hartioita. Minulla alkoi heti kalu kovettumaan ja tätin oli pakko huomata se kun kova kalu oli peppua vasten. Kalu tuli lahkeesta ulos ja olin jännittynyt ja lähellä siemensyöksyä kun täti sanoi että voit lopettaa ja just silloin sain orgasmin ja spermat ruiskahti pepulle ja takareisille.

Minä vapisin ja tärisin orgasmin vallatessani minut, tuo on ollut yksi rajuimmista orgasmeista jonka olen saanut vaikka siinä ei tapahtunut mitään, mutta johtui varmasti jännityksestä. Tätini pyyhkäisi kädellään spermat pois ja kysyi että mites se nyt noin pääs käymään. Kerroin että olen pitkään ihaillut hänen muotojaan ja että kiihotuin kun sain istua pepulle. Ihmetteli hieman että miten laukesin niin herkästi vaikka en edes runkannu. Minä vietän paljon aikaa siskoni kotona joka asuu maalla ja olen huomannut kuinka hänen nuorempi 20 vuotias poikansa katselee minua.

Olen nähnyt hänet kurkkimassa pesuhuoneen ikkunantakana kun käyn suihkussa. Kerran oli pusikossa rannalla tyydyttämässä itseään kun olin uimassa. Yhtenä päivänä olimme kaksin ja kun menin rannalle ottamaan aurinkoa poika hiipi taas katselemaan minua. Kiihotuin kun näin suhteellisen isonkullin kädessään.

Ajattelin että annetaan pojalle katseltavaa ja riisuin uimapukuni, käännyin siten että poika näki suoraan pimppiini. Aloin hyväillä rintojani ja pimppiäni jolloin poika tuli puskasta minun viereen kysyen haluanko kyrpää.

Onpas sulla jutut tuumasin ja sanoin että runkkaa siinä niin voit katsella mua ja minä katselen kun runkkaat. Poika seisoi edessäni runkaten ja katsellen kun hyväilin pilluani. Sitten nousin js menin kontilleni ja sanoin että nussi mua, poika työnsi kyrvän sisääni ja alkoi eläimellisen ja kiihkeen nainnin.

Sitten sanoi että kohta tulee ja otti kyrvän ulos pyytäen että saa tulla rinnoilleni, ruiskutti kunnon lastit ja sanoin että minä haluan että nussii minua lisää. Hetken päästä kyrpä oli taas naimakunnossa ja menin pojan päälle, ratsastin kunnes minä ja poika lauettiin. Poika käy minun luona aina välillä naimassa minua vai nainko minä häntä, mutta hyvältä tuntuu saada niorta miestä joka jaksaa useamman kerran peräkkäin. Niin ja turha moralisoida koska aion antaa hänelle pillua niin kauan kun kelpaan hänelle.

Meillä oli mummolassa ulkovessa ja aina kun tätini oli siellä käymässä kyttäsin vessannurkalla kun tuli vessaan. Sieltä alta pystyi kurkkimaan kun istui reiälle, hyvin näky pillu kun istuitui siihen.

Kerran sain kyllä vähän pissaa päälleni mutta oli näkymät sen arvoiset! Ollessani jo kolmekymppinen täti oli jo yli viidenkymmenen kun oltiin juhannusta viettämässä sukulaisten kanssa, osa lähti tansseihin osa järvelle ja me jäimme kaksin niin tätini sanoi mulle että mennään saunaan ja että olethan sinä minua ennenkin katsellut että ei häntä ujostuta. Minua nolotti mutta menimme ja humalainen täti kysyi saunan jälkeen pukuhuoneessa että onko se vielä yhtä nätti kun ennen.

Minä että mikä niin tämä levitti haaransa näyttäen pimppinsä, tokaisin että onhan se. Täti sanoi että olin silloin niin nuori kun kurkin niin ei välittänyt mutta nyt kuulemma voisin tutkia pillua lähempää jos haluaisin. No en nyt tiedä tuumin jolloin se sanoi että näytäppäs se kulli nyt kunnolla tätille ja tempas pyyhkeen päältäni ja otti puolijäykänkyrvän käteensä puristaen toisella kädellä hellästo kiveksiä, muuta ei tarvittu jun olin valmis.

Täti meni pöydälle selälleen ja sanoi että pane mua jolloin työnsin kyrvän sen ruskeidenkarvojen peittämään pilluun. Nussin kovaa ja täti äänteli voimakkaasti, hän hieroi klittaansa samalla kun nussin. Minä sanoin että nyt tulee meinaten vetää kyrvän ulos niin täti huusi että et varmasti lopeta nyt että kestä vielä hetki, laukesin sisään ja pystyin jatkamaan hetken jolloin täti sai myös ja piti niin kovas ääntä että en ole kenenkään kuullut pitävän.

Seuraavana iltana kun oltiin hetki kahden pyysi että nussin takaapäin, oltiin juuri saamassa kun kuultiin jonkun tulevan meidän luokse ja jouduttiin lopettamaan kesken.

Onneksi kukaan ei nähnyt. Täti on hyvä vartaloinen arviolta c koon rinnoilla, kauniilla pyllyllä ja hyvännäkösellä häpykummulla varusteltu nainen. Nuorena kävin aina kun mahdollista tätini luona kun tiesin olevan yksin kotona. Huomasin että oli välillä vaivaantunut kun katselin häntä.

Kerran muistan kun siivosi alusasussa kun menin sinne, sanoi että hän siivoo nyt mutta kerroin että ei oo mitään tekemistä että voinko jäädä, ei tietenkään kieltänyt. Silmä ja kulli kovana katselin häntä ja kun pesi pesuhuoneen lattiaa kontusillaan niin pilluvako näkyi upeasti ja myös nännit loisti kiihottavasti liivien läpi. Olisi tehnyt mieli runkata. Siivouksen jälkeen meni suihkuun ja olin niin kiimainen että raotin ovea ja kurkin sieltä. Täti huomasi ja kysyi että mitä nyt, äkkiä keksin että on päästävä vessaan, käski odotta hetken että on kohta valmis.

Jäin ovenrakoon seisomaan ja täti lopetti suihkuttelun ja kietoi pyyhkeen ympärilleen. Menin vessaa ja otin housut lattialta nuuhkin ja nuolin niitä samalla runkaten, kun laukesin laskin spermat tädin housuille ja laitoin takasin lattialle. Menin vessasta pois niin täti laittoi läpikuultava yöpaita oäällä kahvia. Sitten meni vessaan viemään pyyhkeen ja otti pikkuhousut lattialta laittaakseen pyykkiin, katsoin jännittyneenä että huomaako spermat housuilla. Huomasi koska sotki kätensä niihin sen verran isolasti minulta niihin lensi.

Hän hymyili vähän kun tuli sieltä pois mutta ei puhunut mitään. Tiesin että hän on lauantaina yksin kun mainitsi siitä. Menin sitten illalla käymään, täti katsoi telkkaria ja kehui että menee kohta saunaan, ehkä vihjasten että voisin lähteä.

Keräsin rohkeutta ja sanoin että minä voisin kans tulla, hän sanoi että tule nyt sitten jos haluat. Kun riisuttiin vaatteet ja mentiin suihkuun niin minulla alkoi seisoa terhakasti. Täti meni lauteille ja minä jäin suihkuun toivoen että kulli löystyisi mutta ei. Täti huusi että enkö tuukkaan ja menin kulli pystyssä saunaan, huomasin kuinka hän katsoi kulliani ja istuin hänen viereensä lauteille. Täti kävi vilvoittelemassa välillä ja tuli takaisin.

Sitten kun mentiin suihkuun en enää malttanut vaan tein mitä olin halunnut, tätin ollessa suihkussa menin hänen seläntaa seisomaan niin että kulli osui välillä hänen peppuunsa ja hän kääntyi ja sanoi olevansa valmis että mene sinä nyt pesulle.

Otin pikasuihkun ja katselin kun täti kuivaili itseään. Silloinben enää kestänyt vaan menin hänen taakse tarrate rinnoista kiinni puristaen kovaa ja painaen kovan kullini takapuolta vasten. Hän kysyi että mitä minä oikein meinaan, sanoin ääni väristen että haluan kosketella sua ja laitoin toisen käden hänen haaroihinsa.

Ei taida nyt onnistua hän sanoi mutta olin niin kiimassa että hyväilin hänen rintoja ja kaulaa ohjaten hänen käden kullilleni. Hämmästyin kun otti siitä kiinni ja alkoi vedellä esinahkaa eestaas. Ei mennyt kuin hetki kun laukesin hänen käteensä ja pyysin anteeksi. Hän sanoi että tämänkun ei toistu niin ei kerro kellekkään.

Aina pystyssä , Minulla ei muuta kokemusta kun olen nähnyt serkkuni tätinsä kanssa sängyssä. Oli iljettävää mutta kumminkin niin kiihottavaa että katselin vaikka tuo täti oli äitini. Ehkä jotenkin hyväksyin sen siksi kun äiti oli hiljattain eronnut. Tämä tapahtui joskus 80luvulla meidän kesäpaikassa, äiti oli silloin jo 51vuotias, minä 30 vuotias ja serkkuni 25 vuotias.

Minä siis yllätin äitini ja serkkuni sängystä kun tulin kaupasta. He eivät kuulleet tuloani ja jäin katsomaan hridän touhuaan. Ensimmäinen mitä näin oli että serkkuni imi äidin nännejä äidin tyydyttäessään itseään kurkulla.

Sitten serkku asettui selälleen äitini meni nelinkontin hänen päälle alkaen nuolla kullia ja serkku työnteli kurkkua äidin sisään. Sitten näin kun serkku laukesi äidin suuhun. Kaarina oli pukeutunut vaaleanpunaiseen aamutakkiin. Takin alta pilkotti valkoinen yöpaita. Hiukset oli papiljoteilla huivin alla. Naama oli jonkin- laisen voiteen peitossa. Kaarina olisi halunnut kahvi vieraalle keittää, mutta kieltäydyin mahdollisimman ystävällisesti. Huomenna olisi tutustuminen seuraavan kuukauden opiskelupaikkaan ja illalla paikalliseen opiskelijoiden iltaelämään.

Ensimmäinen viikko meni vinhasti ohitse opiskellen uudella motivaatiolla ja bailaten lähes joka toinen ilta. Kaarinaa en ehtinyt tavata kun hätäisesti aamuisin kun tempasi sämpylän mukaani rynnätessä ovesta ulos opiskelemaan. Lauantaina meillä oli sponsoroitu saunailta ja tapansa mukaisesti kosteat sellaiset. Viina virtasi saunassa yhdessä hien kanssa. Alkuun en huomannut humaltuvani, mutta jossain vaiheessa iltaa alkoi viina tehdä tehtävänsä. Tajunnan rajalla päätin poistua paikalta kämpälle nukkumaan ylihumalaista päätäni selväksi.

Ilta ei vielä ollut kovin myöhäinen kun saavuin Kaarinan asunnolle. Haparoin oven auki ja lähes kaaduin eteiseen.

Kaarina kuuli tuloni ja tuli olohuoneesta katsomaan kamalan metelin aiheuttajaa. Kirosin mielessäni huonoa kuntoani ja aikaista tuloani! En tullut ajatelleeksi että Kaarina olisi vielä hereillä. Mutta toisaalta oli lauantai ja ilta vielä aika nuori. Nolona katsoin Kaarinaa, joka seisoi olohuoneen oviaukossa minua tuijottaen.

Kaarina oli hieman erinäköinen kuin aikasemmin hänet nähdessäni. Päällä oli valkoinen kauluspaita ja mustat samettihousut. Hänellä oli ollut joku vieras, mutta hän oli jo poistunut. Kaarina oli korjaamassa kahvikuppeja ja konjakkilaseja pois. Nyökkäilin ja mumisin vastauksen hänelle. Kaarina houkutteli minua kahville kun sitä oli vielä pannussa.

Tällä kertaa en kehdannut kieltäytyä vaan hoipertelin Kaarinan perässä olohuoneeseen. Olohuoneessa oli keskellä pöytä ja sen ympärillä nojatuoli sekä kahden istuttava sohva.

Rojahdin nojatuoliin joka oli lähempänä ja Kaarina lähti keittiöstä hakemaan kahvia. Pöydällä oli puolikas pullo Hennesyn konjakkia. Mieleeni tuli että Kaarnalla oli varmaan ollut miesvieras! Kaarina tuli kahvikupit täynnä kahvia keittiöstä olohuoneeseen. Hän istahti sohvalle minua vastapäätä ojentaen kahvikupin minulle. Siinä tilanteessa kahvi oli ainut mikä minulla putosi kurkusta alas ja siten kieltäydyin.

Kaarina kaatoi itselleen reilun lasillisen. Hetken ryystimme kahvejamme vaiti, vain toisiamme kupin yli tiiraillen. Kaarina oli todella laittanut itseään hienoksi ja tämä vahvisti epäilyni miesvieraasta.

Kaarinalla oli punaiset kuohkealla kam- pauksella olevat hiukset. Silmät olivat silmälasien takana ruskeat ja huulet aavistuksen tumman punaiset. Valkoisen kauluspaidan alla pullottelivat isohkot rinnat, vatsa oli pieni kupu ja lantio leveähkö. Mikään lihava hän ei ollut, vaan enemmänkin hieman iän mukana oli tullut tukevuutta. Hiljainen hetki murtui ja aloimme keskustelemaan minun viihtymisestä Turussa.

Kerroin hyvin suurpiirteisesti reilun viikon tapahtumisista ja opiskeluistani täällä. Kaarina vuorostaan kertoili hänen viihtymisestä Turussa ja ystävistään. Aikainen humala tilani ja kieltämättä vähän turhanpäiväinen keskustelu alkoi minua väsyttää ja aloin pilkkiä pehmeässä nojatuolissa aika raskaasti. Seuraava muistikuvani on kun Kaarina avustaa minua huoneeseeni nukkumaan. Sitten taas filmi poikkeaa. Sitten havahdun siihen kun farkkujani vedetään jalastani. Samalla kyllä jonkinlainen nolous iskee kun tajuan kuka minua riisuu, mutta väsymys saa vallan ja vaivun tiedot-tomuuteen.

Aamulla herään armottomaan kankkuseen, pää on kuin räjähtäisi ja pumppu takoo rinnassa kuin höyryvasara. Jäseniäkin hieman kolottaa ja kullini on täydessä seisokissa. Mutta se tuntuu jotenkin aralta!! Siinä sängyssä maatessani mietiskelen mitä eilen tapahtui. Katson itseäni ja huomaan että päälläni on t-paita sekä bokserit. Muut vaateet ovat huoneen tuolilla viikattuna. Silloin mieleen muistui eilinen sammuminen olohuoneen nojatuoliin.

Voi pahus, kyllä nyt nolottaa. Mitähän Kaarina asiasta ajattelee ja nyt muistui kun Kaarina auttoi vaatteet päältäni. Mitään sanomatta Minna tuli takaisin luokseni sohvalle laittaen jalkansa syliini. Tällä kertaa hän tuli vieläkin lähemmäs minua, siten että hänen takareitensä painautui reisiäni vasten. Ohuen ohut mekko ylettyi juuri ja juuri Minnan polviin asti paljastaen rotusääret hyväiltäväksi. Hymyilimme toisillemme ja sain vuolaita kehuja hierontataidoistani.

Juttelimme edelleen hyvin spontaanisti ja Minnan udellessa minun salitreeneistäni kerroin hartiani olevan aika kireänä parin viime päivän saliharjoitteista. Mitään sen kummempia ajattelematta riisuin paitani ja heitin sen viereiselle sohvalle.

Minna nousi sohvalta ja käveli päättäväisin askelin minua kohti. Luulin että hieronta tapahtuu takaani, mutta mitä vielä! Hän istuutui suoraan syliini, painoi string-peppunsa suoraan vasten housujeni sisällä seisovaa kalua. Koko vartaloni väreili kun hänen kätensä koskettivat hartioitani. Vasta nyt huomasin että mekkonsa alla Minnalla ei ollut rintaliivejä, vaan kiinteät ja suurehkot rinnat olivat täysin vapaana, nyt aivan kasvojeni edessä. Minna aloitti rauhallisen hieronnan, joka tuntui oikeasti todella hyvältä.

Edessäni komeilevat nännit silminnähden kovettuivat hieronnan edetessä ja tunsin kuinka Minnan peppu alkoi liikkua pikkuhiljaa edestakaisin kaluni päällä. Käteni lepäsi rentoina sivuilla, tähän asti varoen kosketusta Minnaan.

Minnan hieronta muuttui entistä intensiivisemmäksi. Vahvat puristukset hartioillani sai aikaan pienen huokaukseni, johon sain pikaisen vastahuokauksen hierojaltani. Vaistomaisesti siirsin käteni koskettamaan Minnan alaselkää ja tuin häntä syliini entistä paremmin. Minna siirtyi hyväilemään nyt niskaani tuoden vartaloaan ja erityisesti rintojaan lähemmäs kasvojani.

Katseemme kohtasi ja suutelimme toisiamme hellästi. Nautinto oli viemässä meitä molempia kielletyn rajan yli.. Hieronta jatkui vielä hetken. Lopulta Minna painoi itsensä minua vasten, halasimme tiukasti ja hymyilimme toisillemme, tajuten mihin tämä kaikki tulisi johtamaan. Minna nousi sylistäni pois ja jäi keimailemaan eteeni. Hän riisui hitaasti hameensa ja näin edessäni kauneimman naisen jonka olen koskaan nähnyt.

Sullakin on todella kaunis vartalo! Ihana kuulla se sinulta! Minnan kädet ohjautuivat hyväilemään kaluani housujen päältä ja hänen ilmeensä kertoi yllätyneisyydestä ja ilmiselvästä kihelmöinnistä tulevaa kohtaan. Suutelin ja nuolin avoimesti hänen upeita rintojaan ja tutkimme toistemme vartaloita käsillämme. Pian housuni olivatkin nilkoissani ja Minnan kädet hieroivat nyt boksereitani. Sulla on ISO kalu!

Saanko nuolla sitä tässä? Tunsin kuinka taitavat naisen kädet riisuivat bokserini ja hän meni polvilleen eteeni. Laitoin käteni hellästi hänen hartioille ja pian Minnan huulet kohtasivat täydessä seisokissa olevan kaluni.

Tunsin kuinka hän kostutti kielellään kaluni vartta muutamalla pitkällä lipaisulla. Kädet tiukasti kiinni treenatuilla pakaroillani Minna ryhtyi ottamaan suurta kaluani suuhunsa. Eleet ja toiminta oli todella rauhallista ja omiin taitoihinsa luottavaa. Tiukasti, mutta samalla hellästi huulilla puristaen kullini alkoi liikkua edestakaisin Minnan suussa.

Suihinotto kesti varsin pitkään todella rauhallisesti. Näki että Minnalla ei ollut aikomustakaan saattaa minua laukeamaan suuhunsa.

Pian Minna nousi ylös, otti kädestäni kiinni ja vei minua kohti makuuhuonetta ja aviovuodettaan. Sängylle päästyään hän meni nelinkontin sängynpäätyyn ja nosti upean peppunsa ylös. Olin tilanteessa heti mukana ja riisuin hänen stringinsä hitaasti pois. Annoin käteni vaeltaa hetken Minnan alaselällä ja pepulla, kunnes työnsin sormiani hyvin esillä olevalle pillulle. Huokausten lomassa hän työnteli peppuaan sormiani kohti ja kosteasta pillusta ja vartalon elkeistä päätellen hän oli todellakin valmis harrastamaan seksiä kanssani.

Minna kääntyi ympäri, siirtyi paremmin sängylle selälleen ja kutsui minut syliinsä. Liikuin kiusoittelevan hitaasti hänen syliinsä suudellen ensin huolella hänen rintojaan ja lopulta suutelimme hetken alastomina sylikkäin. Nousin hiukan ylemmäs ja asettelin kivikovana seisovaa kaluani Minnan kosteille pillun huulille. Työnsin paksua kaluani kosteaan ja varsin tiukkaan pimppaan hitaasti.

Reader Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *