Elisa pori halvin tampere

Tämän tappion kattamiseksi olemme hakeneet lupaa maksun perimiseen, Väisänen sanoo. Myös Elisa on hakenut Viestintävirastolta jatkoaikaa oikeudelleen periä EU-lisämaksua asiakkailtaan. Telia ei suunnitelmiaan vielä kommentoi. Alla oleva kaavio kertoo, mitä maksavat kännykkäsurffailustaan EU-alueella ne, jotka eivät ole vaihtaneet liittymää viime kevään jälkeen. Elisa perii kännykkädatan käytöstä EU-alueella saman tukkuhinnan, jota operaattorit maksavat toisilleen. Virtuaalioperaattori Moi Mobiili taas on hinnoitellut oman EU-datansa aggressiivisesti 3,5 euroon.

DNA myy ensimmäiset gigatavut alennuksella, Telia taas toi liittymiinsä kotimaanhintaisen datapaketin. Alennetun hinnan ja EU-datapaketin koko vaihtelee kuitenkin liittymästä toiseen — yhtiöiden asiakkailla on käytössään kymmeniä eri liittymiä. Lopputuloksena hinnasto on yhtä sillisalaattia — mutta onneksi paljon halvempaa sillisalaattia kuin aiemmin. Kaikkien hinnat ovat pudonneet murto-osaan.

Vuosi sitten yhden elokuvan katselu Elisan hinnoilla olisi maksanut kuvanlaadusta riippuen jopa yli sata euroa, tänään sama määrä dataa liikkuu reilulla kympillä. Helsinki-Vantaan lentokentällä harva tuntuu tietävän, mitä kännykän käyttö EU-alueella maksaa. Lontooseen matkalla oleva Noora Valkonen on samoilla linjoilla. Käytän hotellilla ollessani wifiä ja pyrin muutenkin siihen, että reissussa en käytä puhelinta niin paljon kuin arkena kotona, Valkonen sanoo.

EU-datan hinta on romahtanut. Jos sekava hinnasto kuitenkin huolettaa, operaattoreilla on tarjota ratkaisu. Ne myyvät uusia nopeita liittymiä ja isoja EU-datapaketteja.

Esimerkiksi 15 gigatavun EU-dataliittymällä varustettu liittymä maksaa operaattorista riippuen noin euroa kuussa. Kuluttajan tehtävänä on laskea, kannattaako vaihtaa nykyinen liittymä yhden kesälomaviikon vuoksi. Suomalaiset käyttävät dataa keskimäärin yli 10 gigatavua kuukaudessa, mutta suurkäyttäjät vääristävät tilastoa. Suurin osa suomalaisista käyttää dataa alle kaksi gigatavua kuukaudessa siirryt toiseen palveluun.

Perustuslakivaliokunnan lausuntoluonnoksen huomiot hallituksen sote-mallin puutteista eivät tulleet hallituspuolueille yllätyksenä, kirjoittaa politiikan toimittaja Hannu Tikkala. Daniel Ricciardo ajoi Monacon voittoon paalupaikalta, vaikka menetti autostaan tehoja kilpailun alkuvaiheissa. Sebastian Vettel ja Lewis Hamilton ottivat seuraavat sijat. Asiakkaita on tullut heidän kauttaan. Heidän suosituksestaan olen saanut muutamia yhteydenottoja.

Onhan se helpompi ottaa yhteyttä kun joku jo tuntee, ja osaa kertoa kuka yrityksestä tulee tekemään esim. Yrittäjän elämä on tuntunut Elisasta mukavalta. Hän kertoo, että työaikaa pitäisi rajata tarkemmin kotioloissa, mutta asia ei kuitenkaan ole ollut ongelma.

Itselleenhän tätä työtä tekee. Kaikilta osin yrittäjän elämä on vastannut odotuksiani kaikessa laaja-alaisuudessaan.

Saan tehdä töitä siivouksesta sairaanhoitoon, aivan huippua! Jos menet siivoamaan, niin joku katsoo heti kieroon. Nyt saan vaihtaa roolia sujuvasti. Joissakin paikoissa minulla on aina verenpainemittari mukanani. Jos asiakasta sattuu vähän huippaamaan siivouskäynnin aikana, voin heti mitata paineet ja tarkistaa asiakkaan kunnon. Yrittäjän työ eroaa normaaliin palkkatyöhön Elisan mielestä juuri laaja-alaisuudessaan. Asiat hoidetaan itse alusta loppuun, eikä työssä ole väliportaita.

Ei tarvitse mennä sanomaan jollekin toiselle, että viitsitkö ilmoittaa eteenpäin. Turha hierarkia on poissa, Elisa kiittelee. Yrittäjäksi ryhtymistä miettiessään Elisalla oli yhtenä vaihtoehtona ryhtyä yksityisyrittäjäksi ilman ketjun tukea.

Ajatus kuitenkin hautautui nopeasti. Mahdollisuus tukeen ja apuun tuntui tärkeältä. Olisin ollut täysin yksin. Nyt minulla ketju tukena, josta saan tukea asioihin mistä en tiedä, tai tarvitsen lisätietoa.

Ketjun lisäksi minulla on muut Alina-yrittäjät, joiden kanssa voin jutella asioista. Heidän kanssa voi vaihtaa mielipiteitä ja päästellä myös höyryjä!

Säännöllinen palkka ja työkaverit ovat ainoat asiat, joita Elisa kaipaa palkkatyöstä. Yrittäjänä puurtaminen on etenkin alkuvaiheessa vielä yksinäistä työtä, vaikka Alina-yrittäjien verkosto on tukena ja Vaasassa on myös toinenkin Alina-yritys.

Asiakkaista saatavalla energialla jaksaa kuitenkin luottavaisin mielin eteenpäin. Ei tarvitse olla hiljaa koko ajan! Asiakaskontaktit ovatkin tässä työssä kantava voima — etenkin heiltä tuleva palaute. Vaikka takana olisi kuinka rankka keikka, niin mieli piristyy kun näkee asiakkaan kiitollisen ilmeen. Vitsit, tämä olikin hyvä juttu, Elisa hymyilee. Elisa kertoo hyvän esimerkin eräästä raivaussiivouksesta, joka osui kohdalle yrittäjätaipaleen alkuvaiheessa. Kämpän omistaja odotti minua ulkona sillä aikaa.

Työssä tarvittiin vasaraa, talttaa, yms. Kun kämppä oli kunnossa, pyysin hänet sisälle katsomaan lopputulosta. Sellainen palaute antoi kyllä tunteen, että tämä työ kannatti tehdä, Elisa muistelee. Uusi Sote parantanee yksityisten palveluntarjoajien asemaa.

Elisa uskoo tilanteen parantuvan Vaasan alueella muutenkin, sillä kaupunki on joutunut supistamaan palveluitaan. Lisäksi hinnat ovat julkisella puolella olleet nousussa. Moni ei tule tätä ajatelleeksi. Jotenkin mielletään että julkinen on aina edullisempi.

Yksityisellä puolella palvelutarjonta on vieläpä monipuolisempaa ja joustavampaa. Mikään ei ole kiveen hakattua, vaan sovitun palvelukäynnin sisältöä voidaan aina muokata sen hetkisen tarpeen mukaiseksi.

Kun minulta kysytään, että mitä kaikkea sinä teet, näytän listan.

Elisa pori halvin tampere -

Evästeet Käytämme Alma Median sivustoilla evästeitä. Käytän hotellilla ollessani wifiä ja pyrin muutenkin siihen, että reissussa en käytä puhelinta niin paljon kuin arkena kotona, Valkonen sanoo. Silminnäkijät oma kuva pimppi suomo porno nähneet törkeyksiä, joita Mustan Barbaarin sisko ja äiti väittivät tapahtuneen. Kaupan alan työnseisaus ei näy kuluttajille - Kaupat ovat auki normaalisti. Lontooseen matkalla oleva Noora Valkonen on samoilla linjoilla. Kadonneen naisen etsinnät jatkuvat Keuruulla - poliisi pyytää yleisön apua. Ehkä puhelimessa on samaan aikaan menossa päivityksiä? Käytän hotellilla ollessani wifiä ja pyrin muutenkin siihen, että reissussa en käytä puhelinta niin paljon kuin arkena kotona, Valkonen sanoo. Nettitutkan avulla saattaisi saada selkoa tilanteeseen. Reititin vähän parempaan asentoon ja lähemmäs ikkunaa. Espanja pelasti yli siirtolaista Välimereltä - Ulkomaan uutiset - Sallimalla saat sijaintiisi perustuen kohdennettua sisältöä, säätiedot ja mainontaa.

Hollannissa kasvatetaan laitonta kannabista 2,3 miljardilla eurolla oletettua enemmän - voi korottaa maan EU-jäsenmaksua - Ulkomaan uutiset - Nyt puhuu Liverpoolin maalivahti - itki ja pyysi anteeksi kaikilta: Liejutokkoja, kivinilkkoja ja töröjä - tiesitkö näitä löytyvän Helsingin vesialueilta?

Tässä ovat tyhmimmät koirarodut - tyhmimmäksi rankattu muistuttaa kovasti kissaa - Perheartikkelit - Kansanedustaja hämmästytti Stan Saanilan Uutisvuodossa - Ei tiennyt, montako kansanedustajaa on - Viihdeuutiset - Karin jalkaterä murskaantui mössöksi työtapaturmassa, kuuli luiden rutisevan - Kipu sisuunnutti miehestä maratoonarin - Kotimaan uutiset - Viisi asiaa, joita automyyjä ei haluaisi sinun tietävän - Autouutiset - Päivän veto- ja vakiovihje: Vikke kirjoitti historialliset 12 laudaturia - kukaan ei ole vielä rikkonut ennätystä: Kimi Räikkönen sai kunnianarvoisat vieraat: Yli 80 ihmistä saanut surmansa Nicaraguan levottomuuksissa - haavoittuneita yli - Ulkomaan uutiset - Auringonpaistetta riittää sunnuntainakin - hellelukemiin ei kuitenkaan yllettäne - Kotimaan uutiset - Trump uskoo huippukokouksen Kimin kanssa toteutuvan: Venezuela päästi amerikkalaisvangin vapaaksi - Yhdysvallat ei luovu pakotteista - Ulkomaan uutiset - Oscar-voittaja Gary Oldman myöntää: Koreoiden johtajat lämmittivät maiden välisiä suhteita - aikovat tavata toisiaan jatkossa säännöllisesti - Ulkomaan uutiset - Neljäs kuussa kävellyt mies on kuollut - astronauttikollega: Tämä finaali ei unohdu: Real Madrid voitti Mestarien liigan käsittämättömien vaiheiden jälkeen - katso maalit - Mestarien liiga - Suosikkihuvipuistossa tulipalo Saksassa - Suomalaisen Jarin perhe näkee valtavan savupatsaan asuntoautoltaan: Real Madrid voitti jälleen Mestarien liigan, Liverpool-vahdin virheet jäävät vainoamaan veskaria - Mestarien liiga - Suuri tulipalo suositussa saksalaisessa teemapuistossa - videolla näkyy musta savupilvi, kävijät evakuoitu - Ulkomaan uutiset - Ashton Kutcherilta avokätinen lahja Ellen Degeneresille - miljoonia dollareita juontajan hyväntekeväisyysjärjestölle - Viihdeuutiset - Historiallinen hetki - Irlannissa aletaan sallia abortit - Ulkomaan uutiset - Irlannissa sallittiin tänään abortit - Suomessa abortin salliva laki astui voimaan Mohamed Salah jätti kentän itkien - Sergio Ramos päätti supertähden pelin - Mestarien liiga - Asukkaat ja sivulliset estivät asuinrakennuksen tuhoutumisen tulipalossa Polvijärvellä - Kotimaan uutiset - Tunteellinen puhelu oli lopullinen päätös suhteelle - Kuninkaalliset - Onnetar ei suosinut illan lotossa - 14,5 miljoonaa euroa jäi jakamatta - Kotimaan uutiset - Opettajalta tyly vastaus Trumpille - palautti kirjeen virheet korjattuna.

Hölynpölyä, pääministeri Sipilä Avaimenperän ja asun avulla vihjeitä pyytänyt poliisi kiittää - nainen on nyt tunnistettu Maastopalot roihuavat ympäri Suomea - 10 hehtaaria metsää paloi Mynämäessä Chris Froome polki Italian ympäriajon voittoon Lääkäri optimistinen diagnoosin jälkeen Ricciardo voitti Monacon trillerin - Räikkönen ja Bottas jäivät palkintopallin ulkopuolelle Meghanin ja prinssi Harryn häät koristavat uima-asuja - kuva hääsuudelmasta intiimissä paikassa Tuoreet lomakuvat hämmentävät Joukosta löytyi selvä voittaja Hotellihuoneen likaisimmat kohdat - viisi vaaranpaikkaa Lähetti tallenteen miehen työkaverille Mies saa tuta sian voimat lentäessään päistikkaa liejulammikkoon.

Channah aloitti harrastuksen 2-vuotiaana. Hänen esikuviaan ovat Jackie Chan ja Bruce Lee. Kuivuudesta johtuva metsäpalovaara on voimassa koko Suomessa. Iltalehden lukijat ikuistivat upeita kuvia ja videoita tiistaina Saaristomerellä pyörineistä trombeista. Asiakirjavuodot kuuluvat demokraattiseen yhteiskuntaan. Kun uusi alkoholilaki tuli voimaan, suomalaiset joivat miljoonia litroja enemmän kuin edelliskuussa - lonkeron myynti suorastaan räjähti Poliisi pyytää apua noin vuotiaan naisen tunnistamiseen Lapualla Yhteiskunnan henkistä ilmapiiriä pitää puolustaa Kohti parempaa luokkayhteiskuntaa Suomen valtio yllyttää nuoria miehiä väkivaltaan Uudenlainen koulun ja harrastustoiminnan malli ehkäisisi syrjäytymistä Venäjä on vastuussa MHkoneen pudottamisesta Sharia ja Kokoomuksen taistelu olematonta vihollista vastaan Hallitusohjelman toteutus onnistunut paitsi sote- ja maakuntauudistus Käytämme Alma Median sivustoilla evästeitä.

Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Sallimalla saat sijaintiisi perustuen kohdennettua sisältöä, säätiedot ja mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää Alma Median palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.

Sallitko, että Alma Media käyttää sijaintitietoasi? Alma Media voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua sisältöä, mainontaa ja säätietoja. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin. Helsinki ylin 21° alin 14°. Tampere ylin 19° alin 12°. Kuopio ylin 17° alin 10°. Oulu ylin 14° alin 8°. Kotimaan uutiset Lasse Laatusen näkökulma Minna Helteen tilanteesta: Laki, luottamus ja sovittelutoimi IL Tesoman pimeästä surmasta jo kaksi vuotta - IL kokosi viisi outoa yksityiskohtaa Kekkosen pojantytär harvinaisessa haastattelussa - Tällaista on elää lapsuutta presidentin virka-asunnossa Helsinkiläisnainen etsii epätoivoisesti: Aatelissormus katosi Stockmannin vauvanhoitohuoneessa STM antoi ohjeet: Näin kuntien on hoidettava laittomasti maassa olevia Tampereen perussuomalaiset seisovat Terhi Kiemungin takana - "poliittisten vastustajien nostattama mediakohu" Varoituksen saanut Terhi Kiemunki saa jatkaa eduskunta-avustajana Terhi Kiemunki on ryvettynyt selkkauksesta toiseen - näin kohut etenivät Perussuomalaisten Terhi Kiemungille sakkoja kiihottamisesta kansanryhmää vastaan Kirjoitti halventavasti virpovista muslimilapsista - Yle: Terhi Kiemungin kirjoitukset syyteharkintaan Poliisi selvittää Terhi Kiemungin oikeuskulupuheita somessa Perussuomalaisten Terhi Kiemunki: Rahankeräykseni ei ole laitonta Silminnäkijät eivät nähneet törkeyksiä, joita Mustan Barbaarin sisko ja äiti väittivät tapahtuneen Musta Barbaari arvosteli perheensä kiinniottoa - syyttäjä: Kuorma-auto hinasi toista ylinopeudella - hinattavassa autossa ei kuljettajaa Uusi pulma: Päivittäin ilmoituksia piittaamattomista kuskeista Koivisto hurmasi kaikenikäiset - haastattelussa Ransu-koira tenttaa presidenttiä kuntoilusta Niinistö herkistyi puheessaan: Hyvinkään taajamassa havaittu aamulla karhu Kaupan alan työnseisaus ei näy kuluttajille - Kaupat ovat auki normaalisti Kasa postia päätyi roskikseen Pikku Huopalahdessa - Posti on käynnistänyt asiasta sisäisen selvityksen.

Lankapuhelimet ovat pian museokamaa. Tuoreet lomakuvat hämmentävät 2. Daniel Ricciardo toisti iljettävän temppunsa Monacon ruhtinaan nenän edessä 3. Osallistujan paavi-vastaus saa Twitter-kansan sekaisin 8. Kaj, 68, poltti tupakkaa kolme askia päivässä - sitten tuli kauppareissu, joka muutti hänen elämänsä Baba Lybeck paljastaa Uutisvuotomuiston, josta on vaiennut - Vieraana ollut Elastinen keskeytti yllättäen nauhoituksen Orpo löysi varatien pois hallituksesta Tässä ovat tyhmimmät koirarodut - tyhmimmäksi rankattu muistuttaa kovasti kissaa Näistä merkeistä sen tiedät Kuusi työpaikaltaan siepattua naista löytyi Meksikossa kuolleena - ruumiit moottoritien varressa Kodin paikat, jotka pitäisi tarkistaa edes kerran vuodessa Humalainen mies jätti pienet lapsensa yöllä yksin kotiin, yksi kuumeessa ja toinen toipui leikkauksesta - päätyi itsekin yöllä sairaalaan Viisi asiaa, joita automyyjä ei haluaisi sinun tietävän Taistelee vammaisiin kohdistuvia ennakkoluuloja vastaan Räppärin 72 euron levynkansikuva on Whitney Houstonin kotoa - esittää kuolleen tähden huumehelvettiä Imarteleva juhla-asu ja kesän kaunein mekko - nappaa asuinspiraatiota viikon tyylikkäimmiltä pukeutujilta Tämä mies hyppäsi sian selkään - lensi kuin leppäkeihäs Ylioppilasjuhlien kaunein mekko - 5 trendiä ylitse muiden Tunteellinen puhelu oli lopullinen päätös suhteelle Kaikki Uutiset Urheilu Viihde Muut.

Osallistujan paavi-vastaus saa Twitter-kansan sekaisin 9. Opettajalta tyly vastaus Trumpille - palautti kirjeen virheet korjattuna Unohtakaa maakuntavaalit - SDP valmis eduskuntavaaleihin, jos sote ja hallitus kaatuvat perustuslakivaliokunnan lausuntoon Hölynpölyä, pääministeri Sipilä 3. Avaimenperän ja asun avulla vihjeitä pyytänyt poliisi kiittää - nainen on nyt tunnistettu 4.

Kuusi työpaikaltaan siepattua naista löytyi Meksikossa kuolleena - ruumiit moottoritien varressa 5. Humalainen mies jätti pienet lapsensa yöllä yksin kotiin, yksi kuumeessa ja toinen toipui leikkauksesta - päätyi itsekin yöllä sairaalaan 6. Poliisi pyytää apua noin vuotiaan naisen tunnistamiseen Lapualla 7. Taistelee vammaisiin kohdistuvia ennakkoluuloja vastaan 9. Daniel Ricciardo toisti iljettävän temppunsa Monacon ruhtinaan nenän edessä 2. Osallistujan paavi-vastaus saa Twitter-kansan sekaisin 5.

Meghanin ja prinssi Harryn häät koristavat uima-asuja - kuva hääsuudelmasta intiimissä paikassa 6. DNA myy ensimmäiset gigatavut alennuksella, Telia taas toi liittymiinsä kotimaanhintaisen datapaketin. Alennetun hinnan ja EU-datapaketin koko vaihtelee kuitenkin liittymästä toiseen — yhtiöiden asiakkailla on käytössään kymmeniä eri liittymiä.

Lopputuloksena hinnasto on yhtä sillisalaattia — mutta onneksi paljon halvempaa sillisalaattia kuin aiemmin. Kaikkien hinnat ovat pudonneet murto-osaan. Vuosi sitten yhden elokuvan katselu Elisan hinnoilla olisi maksanut kuvanlaadusta riippuen jopa yli sata euroa, tänään sama määrä dataa liikkuu reilulla kympillä. Helsinki-Vantaan lentokentällä harva tuntuu tietävän, mitä kännykän käyttö EU-alueella maksaa.

Lontooseen matkalla oleva Noora Valkonen on samoilla linjoilla. Käytän hotellilla ollessani wifiä ja pyrin muutenkin siihen, että reissussa en käytä puhelinta niin paljon kuin arkena kotona, Valkonen sanoo. EU-datan hinta on romahtanut. Jos sekava hinnasto kuitenkin huolettaa, operaattoreilla on tarjota ratkaisu. Ne myyvät uusia nopeita liittymiä ja isoja EU-datapaketteja. Esimerkiksi 15 gigatavun EU-dataliittymällä varustettu liittymä maksaa operaattorista riippuen noin euroa kuussa.

Kuluttajan tehtävänä on laskea, kannattaako vaihtaa nykyinen liittymä yhden kesälomaviikon vuoksi. Suomalaiset käyttävät dataa keskimäärin yli 10 gigatavua kuukaudessa, mutta suurkäyttäjät vääristävät tilastoa. Suurin osa suomalaisista käyttää dataa alle kaksi gigatavua kuukaudessa siirryt toiseen palveluun. Perustuslakivaliokunnan lausuntoluonnoksen huomiot hallituksen sote-mallin puutteista eivät tulleet hallituspuolueille yllätyksenä, kirjoittaa politiikan toimittaja Hannu Tikkala.

Totesin ettei meillä oikeasti ole tarvetta, koska vanhatkin tallenteet ovat pääasiassa jääneet katsomatta. Se kertoo ehkä enemmän tv-ohjelmien tasosta kuin Elisa Viihteestä.

Outona jälkikirjoituksena koko episodille mittasin työliittymän 4g-nopeuden kotona. Koska kyse oli Elisan liittymästä, oletin senkin kellottavan säälittävät megabittiä sekunnissa. Tuloksena olikin megabittiä! Miten se oli mahdollista? Molemmat liittymät olivat nimellisesti megaisia.

Tuskin Elisalla on tukiasemissa eri antenneita työ- ja siviililiittymille. Oliko meidän puhelinliittymiä keinotekoisesti rajoitettu vai mikä oli syynä noin isoon eroon?

Selvitys on vielä kesken, eikä sillä enää ole käytännön merkitystä, koska DNA: Elisalta tuskin tulee kovin seikkaperäistä selvitystä, mutta taidanpa silti kysyä. Pitkään aika epämääräisessä tulevaisuudessa siintänyt 5G-verkko otti aimo harppauksen eteenpäin, kun DNA ja Ericsson rakensivat Suomen ensimmäisen 5G-tukiaseman Kirkkonummelle. Google on osittain perunut käyttäjien toivoman Chrome-selaimen uudistuksen, joka esti kaiken äänen automaattisen toistamisen selaimessa.

Palvelu on julkaissut kattavan listan yhteisönormeistaan. Niissä käydään läpi yksityiskohtaisesti muun muassa väkivaltaiseen ja rikolliseen käyttäytymiseen, kyseenalaiseen sisältöön ja turvallisuuteen liittyvät raja-aidat. Käytämme Alma Median sivustoilla evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt evästeiden käytön.

Sallimalla saat sijaintiisi perustuen kohdennettua sisältöä, säätiedot ja mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää Alma Median palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.

Sallitko, että Alma Media käyttää sijaintitietoasi? Piuhat poikki Probleemi meidän tapauksessamme oli se, että haja-asutusalueella ei ole kilpailua. Ota tästäkin sitten selvää. Elisan peittokartta näyttää hyviä 4g-yhteyksiä, vaikka todellisuus on vähemmän ruusuinen. Vipinää peiton alla Peittokartat eivät kuitenkaan kerro yhtään mitään yhteyksien laadusta.

Nettitutka on havainnollinen, mutta otanta on liian pieni, eikä ole tietoa millaisella liittymällä on mitattu. Cellmapper näyttää kunkin operaattorin antenneiden suuntauksen tukiasemalta.

Masto haltuun Miten meille sitten kävi? Syvä huokaus Ei kestänyt kuin hetki, kun Elisalta alettiin pommittaa tekstiviesteilla. Kirjoittaja on Mikrobitin toimittaja. Suomen ensimmäinen 5g-tukiasema pystytettiin Kirkkonummelle. Chromen odotettu uudistus aiheuttikin enemmän ongelmia kuin hyötyä. Facebook internet sensuuri yhteisöpalvelut. Näitä ei saa jakaa:

Reader Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *