Kurvikas nainen keskustelu seksi

kurvikas nainen keskustelu seksi

Seksikäs nainen tarkoittaa minulle pitkää, hoikkaa, pitkäraajaista nuorta naista, jolla on luonnollisen väriset pitkät hiukset ja hillitty ja klassinen tyyli. Ulkonäön lisäksi seksikkyyttä luo akateemisuus, miellyttävä ulosanti ja hyvä käytös ja tietty varautuneisuus sekä tietysti itsevarmuus. Hassua miten ihmisten mieltymykset vaihtelee: D Itse en pidä esim. Sopusuhtainen, timmi ja urheilullinen, lihaksiakin saa olla. Pyöreä, aika iso peppu, pienet rinnat, litteä kiinteä maha eikä missään hytky tai hylly rasva.

Hiuksien värillä ei ole niin väliä, ennemmin kuitenkin ehkä vaaleat. Suht luonnollinen, maanläheinen - voi käyttää kyllä meikkiä mutta ei mitenkään häiritsevän paljon. Paksut huulet ja isot vaalesävyiset silmät. Luonteeltaan suora ja itsevarma mutta ei päällekäyvä, tietyissä tilanteissa jopa pidättäytyvä.

Tuo otsikon huutomerkki hämää ja pahasti: Sellainen, joka uskaltaa olla oma itsensä. Vähän hupsu, mutta joka osaa nauraa itselleen. Täyteläiset huulet Nää nyt ei ole mitään ehdottomia esimerkkejä, mutta oon huomannut itse ihailevani ylläolevia piirteitä. Julkkisnaisista muuten just nuo tässä keskustelussa mainitut Mila Kunis ja Megan Fox vastaa aika hyvin mun käsitystä seksikkäästä. Sellainen, jonka ei tarvitse olla puolialasti näyttääkseen hyvältä. Lisäks itsevarmuus ja älykkyys: Sellainen, joka uskaltaa olla rohkeasti oma itsensä, on älykäs ja omaa hyvän huumorintajun.

Erikoinen pukeutumistyyli ja tatuoinnit on myös ihania: Hyvänmalliset silmälasitkin on tosi seksikkäät: Semmonen jolla on asennetta ja osaa olla oma itsensä. Omaa intohimoa johonkin asiaan. Lyhyet hiukset ja outous on plussaa. Pitkä, vähän pyöreä, hyvä peppu, pitkät, tummat hiukset, silmälasit, viisas. En osaa ajatella naisia seksikkäinä, joten enpä osaa sanoa.

Luin ton otsikon että "seksikäsi", ja ainakin pari minuuttia luin tätä keskustelua ihan ihmeissäni että mikäs hiton seksikäsi No mutta oikeastaan minkalainen nainen vaan voi olla seksikäs, jos on itsevarma. Oma tyyli ja persoonallisuus tuo myös seksikkyyttä ja mun mielestä myös urheilullisuus on seksikästä.

Semmonen jolta on molemmat jalat amputoitu. Se on söpöä miten joku yrittää käsillään ryömiä pakoon kun ne ei halua öhöm juuri sillä hetkellä. Luin otsikon, että seksikäsi ja mietin monta minuuttia, että olenko liian nuori ja tyhmä vai mikä tässä on ongelmana. Ei minkäänlainen, koska en ole lesbo: Hoikka, pienet tissit, sporttinen, isot silmät, symmetriset kasvot, nätit hampaat, ainakin olkapäille ulottuvat hiukset. Itsevarma mutta hillitty, rento, hymyileväinen, älykäs.

D No eikös ne yleensä ole? Rohkea, itsevarma, sanavalmis, vahvat ja omat mielipiteet omaava, uskaltaa olla oma itsensä.

Mulla on mielessä eräs henkilö, joka on ehkä ainut koskaan tapaamani tyyppi, josta voin aidosti sanoa sen olevan helvetin seksikäs. Se ei pukeudu minkään trendien mukaan, eikä yritä olla muuta kuin mitä on, kantaa vain itsensä todella itsevarmasti. Elehdintä ja käytös vaikuttaa yli kaiken. Luennolla on aivan nätti tyttö, vaalea tukka, hyvä luusto ja nätit silmät eli ulkonäöllisesti oikein hyvä.

Liikkeet on hitaita, todella flegmaattisia, ei mitään eloa kun puhuu. Tuijottaa kaukaisuuteen kun puhuu, ainoastaan suu liikkuu ja naamassa ei mitään ilmeitä. Tämä on oikein hyvä turn-off. Kun yrittää keskustella, katsellaan kaikkialle muualle kuin silmiin ja tulee olo, ettei se haluaisi sanoa mitään. Ei sytytä sitten pätkääkään.

Sen sijaan eloisa, ei mikään kiljuva tai riehuva kuitenkaan tyyppi on jees. Rento liikehdintä, ei epävarmaa tai arkaa. Siihen vielä jos tulee hymyä ja silmätkin puhuvat niin uuh. Näiden jälkeen alkaa vasta olemaan ulkonäöllä tärkeyttä. Puhdas iho, urheilullinen, vähän meikkiä, nappikauluspaita, pitkät hiukset jotka sopivat kasvoihin, muttei mitään hiirenhäntää.

Kynsilakka on tosi kiva lisä, tulee olo, että se panostaa pikkuisiin yksityiskohtiin. Tekokynnet sen sijaan on not. Eipä tähän pysty mitään kunnon pätevää vastausta antaa: Riippuu todella paljon sisäsestä persoonasta, käyttäytymisestä etc onko joku seksikäs vai ei, joten ulkoseen puoleen on vaikee sanoo mitään. Kuitenki, se kuinka ihminen kantaa itsensä ja vartalonsa, nöyristellen ja seinään sulautuen, vai itsevarmasti, vaikuttaa suurimman osan siitä.

Itsevarmuus ja itsensä kaa mukavasti eläminen on aina astetta seksikkäämpää. Kävi nimittäin selville, että painoindeksin 26 omaavat siis nykyisten mittojen mukaan lievästi ylipainoiset olivat terveimpiä! Nyt en valitettavasti muista tarkkaan mistä tämän luin, mutta kyseessä oli kuitenkin ihan kunnioitettava tieteellinen julkaisu. Tietenkin liikunta ja hyvä ruokavalio ovat terveyden perusedellytyksiä, mutta jos ne ovat kunnossa, ei pienestä pulleudesta kannata huolestua ainakaan terveyden takia!

Kaikilta se ""pehmustus"" ei vaan kohtuuliikunnalla lähde. Personal trainer , Mun painondeksi on Voin paremmin kuin koskaan laihempana , mitään pitkäaikaista sairautta ei ole enkä ole ollut edes flunssassa yli 3 vuoteen. Mielelläni laihtuisin, mutta on niin kiire ja kova stressi, etten nyt viitsi edes ajatella tuollaista pikkuasiaa.

Yleensä ne kilot häviää itsestään, kun on enemmän aikaa liikkua. Ei se elämä siitä miksikään muutu, muuten. Olisinpa löytänyt sellaisen älykkään, urheilullisen miehen jota kuvailit! Vartaloni on kurvikas ja olen saanut sen vaikutelman, että miehet nimenomaan etsivät hoikkia tyttöjä.

Myönnän, minulla on muutama ylimääräinen kilo , mutta ja säännöllisen kuntosaliharjoittelun ja muun urheilun tuloksena lihaksia ja kiinteyttäkin löytyy, joskin hieman ""pehmustettuna"". Muutenkaan en ole minkään noita-akan näköinen enkä pukeudu säkkeihin. Varsinkin baarissa olen kuitenkin saanut kokea, että hoikemmat kaverini muuten ihan tavallisen näköiset saavat huomattavasti enemmän huomiota osakseen juuri sellaisilta miehiltä, joista minä olisin kiinnostunut.

Minä viehätän kokemukseni mukaan huomattavasti itseäni vanhempia olen 25 , humalaisia ja usein varattuja miehiä. En haluaisi turhaan alkaa hurjalle laihdutuskuurille koska syön jo terveellisesti ja liikun riittävästi. Onko minulla sitten ollut vaan huonoa tuuria? Näyttäisivät tukevan omia empiirisiä havaintoja. Tyyppi joka puhui darwinismista oli ehkä missannut sen pointin, että ihan oikeasti on olemassa se miesryhmä, jotka preferoivat pulleita laihoihin, vähän niinkuin näistäkin vastauksista tuli ilmi.

Lopputulos joka tapauksessa, että minun mahdollisuudet saada haluamani mies ihastumaan itseeni paranevat huomattavasti jos laihdutan. Rakastuminen tekee myös hyvää terveydelle, ja onnettomasti rakastuminen on kuluttavaa Toki yhdyn siihen mielipiteeseen, että olisi hemmetin mukavaa, jos maailma toimisi niin, että jokainen saisi rakkautta eikä ulkonäöllä olisi väliä, mutta niin se ei vaan valitettavasti mene.

Olen ehdottomasti myös sitä mieltä, että sisältö on ulkokuorta tärkeämpi, mutta sillä saralla en ole kohdannut mitään ongelmia. Päin vastoin, viimeisin ihastukseni päättyi siihen , että tyyppi halusi rakastua minuun, mutta ei vaan pystynyt: Ulkonäön lisäksi olen miettinyt, että käytöstäkin voisi yrittää korjata, ettei ajaudu sinne ""ystävä"" sektorille.

Toisaalta haluan rakastua ihmiseen, jonka kanssa voin myös olla paras ystävä. Tähänkin liittyen voisivat tavoitesegmentin miehet vastailla: Minkälainen käytös saa sinut ihastumaan naiseen?

Olisin just sun ihanne, ainakin pyllyni ja reisieni osalta Mutta voih, olen jo varattu: Itse olen atleetikko ja hoikahko , sekä selvästi naisten suosiossa! Pelkästään atleettisuus ja hoikkuus ei vielä edes tee sinusta ko tyypin edustajaa. Tunnusomaista tyypille on hillitty puhe, ja tietty jännittäminen. Usein se maratoonarin kroppa tuleekin siitä, että rääkkäävät itseään yhä paremppin suorituksiin jossain kestävyyslajissa Tarkemmin ajatellen, se taitaa olla juuri tuo käytös joka on turn off, ei niinkään ulkonäkö.

Ilmeet ja olemus vaan ovat niin keskeinen osa ulkonäköä, että helposti sekoittaa, vaikka liittyvät tietysti luonteeseen eikä varsinaiseen ulkönäköön. Olisikohan tässäkin asiassa niin että vastakohdat täydentävät toisiaan, ja siksi vetävät toisiaan puoleensa? Olen itse havainnut että usein lihavat tai muuten isot miehet pitävät hoikista naisista. Ja me hoikat miehet sitten vähän muodokkaammista naisista Mä itse asiassa ajattelen juuri niin, että epävarma mies on kokenut elämässään naisten puolelta pettymyksiä, ja siksi hän helpommin rakastuu hieman ""epätäydelliseen"" naiseen, koska kokee, että tämä voisi rakastaa häntä sellaisena kuin hän on.

Sinänsä tuo, että tuo koiranpentumaisuus ärsyttää, kertoo ehkä siitä, että haluaisit itse olla jotenkin alistetussa asemassa hallitsevalle miehelle, koiranpentumainen. Tällaisilla miehilläkin on kuitenkin puutteensa, eivät välttämättä ole erityisen empaattisia tai pettävät naisiaan. Tuo miehen kiltteys ensi treffeillä voi kertoa myös siitä, ettei ole juuri ollut kontakteja naisten kanssa ja ei siksi osaa olla oma itsensä, tuskin kukaan nyt niin kiltti loppujen lopuksi on. Mielistelyhän ärsyttää helposti ja antaa myös ihmisestä hölmön, perässähiihtäjän kuvan.

Mutta kyllähän varmaan on miehiä, jotka ihan aidosti pitävät preferoivat pullukoita naisia, koska he ovat muodokkaampia ja pehmeämpiä. Kuin omasta elämästäni, curvy! Lihavilta naisilta saa helpommin seksiä, koska heidän huono itsetuntonsa haluaa kehuja ja seksuaalista hyväksyntää alitajuisesti miehiltä.

Heitä lähestyy yleensä vähemmän tasokkaat tai humalaiset nuoret miehet, vanhemmat varatut miehet ja sitten tietenkin nämä lihavista oikeasti diggaavat, joita en usko kuitenkaan olevan kovin paljoa. Edelliseen ryhmään kuuluvien miesten kannattaakin jo käytännön syistä yrittää tälläisiä. Vaikka nainen on lihava, niin hänen nuoruus on toistaluokkaa kuin kotona olevalla ja siten hän kiihoittava ja eteenkin mahdollinen saalis.

Muodokkuus ja naisellisuus on eriasia kuin lihavuus. Muodokas ja naisellinen nainen on kaunis, mutta lihava ei.

Tässä on nyt yksi kuvaus seksikkäästä naisesta, mutta on toki olemassa laihoja ja pienitissisiä naisia jotka ovat seksikkäitä! Riippuu niin paljon ihmisestä yleensä. Luonne on ehkä se ratkaisevin seikka, en ikimaailmassa pitäisi seksikkäänä ketään antisosiaalista hiirulaista jonka suusta ei kuule ikinä sanaakaan ja joka ei uskalla katsoa ketään silmiin! Itsevarmuus on kaiken a ja o, ihan niinku miehilläki. A sense of humor. A taste for adventure. Hips to grab on to. Dirty jokes told by an innocent-looking lady.

A woman who realizes how beautiful she is. Penelope Cruz on mun naispuoleinen julkkisihastus vaikka miehistä normaalisti tykkäänkin. Se on kaikin puolin täydellinen! Ps luin varmaan sata kertaa otsikon "seksikäsi" ja kivasti sain miettiä että mitä haetaan. Tatuoitu lävistyksekäs blondi tai shokkiväritär. Ja upea erikoinen tyyli pitää olla! Seksikäs nainen tarkoittaa minulle pitkää, hoikkaa, pitkäraajaista nuorta naista, jolla on luonnollisen väriset pitkät hiukset ja hillitty ja klassinen tyyli.

Ulkonäön lisäksi seksikkyyttä luo akateemisuus, miellyttävä ulosanti ja hyvä käytös ja tietty varautuneisuus sekä tietysti itsevarmuus. Hassua miten ihmisten mieltymykset vaihtelee: D Itse en pidä esim. Sopusuhtainen, timmi ja urheilullinen, lihaksiakin saa olla. Pyöreä, aika iso peppu, pienet rinnat, litteä kiinteä maha eikä missään hytky tai hylly rasva. Hiuksien värillä ei ole niin väliä, ennemmin kuitenkin ehkä vaaleat.

Suht luonnollinen, maanläheinen - voi käyttää kyllä meikkiä mutta ei mitenkään häiritsevän paljon. Paksut huulet ja isot vaalesävyiset silmät. Luonteeltaan suora ja itsevarma mutta ei päällekäyvä, tietyissä tilanteissa jopa pidättäytyvä. Tuo otsikon huutomerkki hämää ja pahasti: Sellainen, joka uskaltaa olla oma itsensä.

Vähän hupsu, mutta joka osaa nauraa itselleen. Täyteläiset huulet Nää nyt ei ole mitään ehdottomia esimerkkejä, mutta oon huomannut itse ihailevani ylläolevia piirteitä. Julkkisnaisista muuten just nuo tässä keskustelussa mainitut Mila Kunis ja Megan Fox vastaa aika hyvin mun käsitystä seksikkäästä. Sellainen, jonka ei tarvitse olla puolialasti näyttääkseen hyvältä.

Lisäks itsevarmuus ja älykkyys: Sellainen, joka uskaltaa olla rohkeasti oma itsensä, on älykäs ja omaa hyvän huumorintajun. Erikoinen pukeutumistyyli ja tatuoinnit on myös ihania: Hyvänmalliset silmälasitkin on tosi seksikkäät: Semmonen jolla on asennetta ja osaa olla oma itsensä.

Omaa intohimoa johonkin asiaan. Lyhyet hiukset ja outous on plussaa. Pitkä, vähän pyöreä, hyvä peppu, pitkät, tummat hiukset, silmälasit, viisas. En osaa ajatella naisia seksikkäinä, joten enpä osaa sanoa. Luin ton otsikon että "seksikäsi", ja ainakin pari minuuttia luin tätä keskustelua ihan ihmeissäni että mikäs hiton seksikäsi No mutta oikeastaan minkalainen nainen vaan voi olla seksikäs, jos on itsevarma. Oma tyyli ja persoonallisuus tuo myös seksikkyyttä ja mun mielestä myös urheilullisuus on seksikästä.

Semmonen jolta on molemmat jalat amputoitu. Se on söpöä miten joku yrittää käsillään ryömiä pakoon kun ne ei halua öhöm juuri sillä hetkellä. Luin otsikon, että seksikäsi ja mietin monta minuuttia, että olenko liian nuori ja tyhmä vai mikä tässä on ongelmana. Ei minkäänlainen, koska en ole lesbo: Hoikka, pienet tissit, sporttinen, isot silmät, symmetriset kasvot, nätit hampaat, ainakin olkapäille ulottuvat hiukset.

Itsevarma mutta hillitty, rento, hymyileväinen, älykäs. D No eikös ne yleensä ole? Rohkea, itsevarma, sanavalmis, vahvat ja omat mielipiteet omaava, uskaltaa olla oma itsensä. Mulla on mielessä eräs henkilö, joka on ehkä ainut koskaan tapaamani tyyppi, josta voin aidosti sanoa sen olevan helvetin seksikäs. Se ei pukeudu minkään trendien mukaan, eikä yritä olla muuta kuin mitä on, kantaa vain itsensä todella itsevarmasti.

Elehdintä ja käytös vaikuttaa yli kaiken. Luennolla on aivan nätti tyttö, vaalea tukka, hyvä luusto ja nätit silmät eli ulkonäöllisesti oikein hyvä. Liikkeet on hitaita, todella flegmaattisia, ei mitään eloa kun puhuu.

Tuijottaa kaukaisuuteen kun puhuu, ainoastaan suu liikkuu ja naamassa ei mitään ilmeitä. Laihduttaminen sopiviin mittoinen oli sinulta oikea päätös.

Ei sen vuoksi, että sulla olisi parempi miesonni, vaan sen vuoksi, että terveytesi olisi parempi. Muista myöskin, että et laihduta minkään ihmedieettien voimalla, vaan riittävän pitkäkestoisen aerobisen eli hikoilua ja sykkeen kohoamista aiheuttavan liikunnan avulla. On ok jättää herkuttelu, mutta perusruokaa kannattaa syödä, muutoin laihiksesi loppuu kuin seinään, kun lopetat dieetin.

Mutta ei kuitenkaan mikään hirvee läskikasa, vaan sellainen naisellisen muodokas. Mutta voisin hyväksyä myös kurvikkaan naisen, jolta löytyisi pientä makkaraa tai kahvaa vartalosta. Mutta se kanssa edellyttää sitä että on kasvoiltaan erittäin kaunis. Eli pieni ylipaino ei ole automaattinen turn off.

Luulisin, että tämä on ihan darwinistinen juttu, halutumpia ovat itsevarmat, älykkäät, hallitsevat miehet ja hoikahkot, mutta naiselliset naiset. Muut sitten ottavat mitä saavat, ikävää mutta totta, tämä siis korostuu yhden illan jutuissa.

Jos ap ei ole kovin paljon ylipainoinen vaan vain ""pullea"", ei laihduttaminen välttämättä ole mikään hyvä ratkaisu. Pieni ylipaino haittaa terveyttä paljon vähemmän kuin laihdutus-retkahdus-laihdutus-jojoilu.

Monessa uudessa tutkimuksessa on todettu, että pieni siis tosiaan pieni ylipaino voi olla jopa terveellisempää kuin laihuus, ja painoindeksisuosituksiakin ollaan rukkaamassa uuteen uskoon.

Kävi nimittäin selville, että painoindeksin 26 omaavat siis nykyisten mittojen mukaan lievästi ylipainoiset olivat terveimpiä! Nyt en valitettavasti muista tarkkaan mistä tämän luin, mutta kyseessä oli kuitenkin ihan kunnioitettava tieteellinen julkaisu. Tietenkin liikunta ja hyvä ruokavalio ovat terveyden perusedellytyksiä, mutta jos ne ovat kunnossa, ei pienestä pulleudesta kannata huolestua ainakaan terveyden takia! Kaikilta se ""pehmustus"" ei vaan kohtuuliikunnalla lähde.

Personal trainer , Mun painondeksi on Voin paremmin kuin koskaan laihempana , mitään pitkäaikaista sairautta ei ole enkä ole ollut edes flunssassa yli 3 vuoteen. Mielelläni laihtuisin, mutta on niin kiire ja kova stressi, etten nyt viitsi edes ajatella tuollaista pikkuasiaa.

Yleensä ne kilot häviää itsestään, kun on enemmän aikaa liikkua. Ei se elämä siitä miksikään muutu, muuten. Olisinpa löytänyt sellaisen älykkään, urheilullisen miehen jota kuvailit! Vartaloni on kurvikas ja olen saanut sen vaikutelman, että miehet nimenomaan etsivät hoikkia tyttöjä. Myönnän, minulla on muutama ylimääräinen kilo , mutta ja säännöllisen kuntosaliharjoittelun ja muun urheilun tuloksena lihaksia ja kiinteyttäkin löytyy, joskin hieman ""pehmustettuna"".

Muutenkaan en ole minkään noita-akan näköinen enkä pukeudu säkkeihin. Varsinkin baarissa olen kuitenkin saanut kokea, että hoikemmat kaverini muuten ihan tavallisen näköiset saavat huomattavasti enemmän huomiota osakseen juuri sellaisilta miehiltä, joista minä olisin kiinnostunut.

Minä viehätän kokemukseni mukaan huomattavasti itseäni vanhempia olen 25 , humalaisia ja usein varattuja miehiä. En haluaisi turhaan alkaa hurjalle laihdutuskuurille koska syön jo terveellisesti ja liikun riittävästi. Onko minulla sitten ollut vaan huonoa tuuria?

Näyttäisivät tukevan omia empiirisiä havaintoja. Tyyppi joka puhui darwinismista oli ehkä missannut sen pointin, että ihan oikeasti on olemassa se miesryhmä, jotka preferoivat pulleita laihoihin, vähän niinkuin näistäkin vastauksista tuli ilmi. Lopputulos joka tapauksessa, että minun mahdollisuudet saada haluamani mies ihastumaan itseeni paranevat huomattavasti jos laihdutan.

Rakastuminen tekee myös hyvää terveydelle, ja onnettomasti rakastuminen on kuluttavaa Toki yhdyn siihen mielipiteeseen, että olisi hemmetin mukavaa, jos maailma toimisi niin, että jokainen saisi rakkautta eikä ulkonäöllä olisi väliä, mutta niin se ei vaan valitettavasti mene. Olen ehdottomasti myös sitä mieltä, että sisältö on ulkokuorta tärkeämpi, mutta sillä saralla en ole kohdannut mitään ongelmia.

Päin vastoin, viimeisin ihastukseni päättyi siihen , että tyyppi halusi rakastua minuun, mutta ei vaan pystynyt: Ulkonäön lisäksi olen miettinyt, että käytöstäkin voisi yrittää korjata, ettei ajaudu sinne ""ystävä"" sektorille.

Toisaalta haluan rakastua ihmiseen, jonka kanssa voin myös olla paras ystävä. Tähänkin liittyen voisivat tavoitesegmentin miehet vastailla: Minkälainen käytös saa sinut ihastumaan naiseen? Olisin just sun ihanne, ainakin pyllyni ja reisieni osalta Mutta voih, olen jo varattu: Itse olen atleetikko ja hoikahko , sekä selvästi naisten suosiossa!

Pelkästään atleettisuus ja hoikkuus ei vielä edes tee sinusta ko tyypin edustajaa. Tunnusomaista tyypille on hillitty puhe, ja tietty jännittäminen. Usein se maratoonarin kroppa tuleekin siitä, että rääkkäävät itseään yhä paremppin suorituksiin jossain kestävyyslajissa Tarkemmin ajatellen, se taitaa olla juuri tuo käytös joka on turn off, ei niinkään ulkonäkö.

Ilmeet ja olemus vaan ovat niin keskeinen osa ulkonäköä, että helposti sekoittaa, vaikka liittyvät tietysti luonteeseen eikä varsinaiseen ulkönäköön. Olisikohan tässäkin asiassa niin että vastakohdat täydentävät toisiaan, ja siksi vetävät toisiaan puoleensa?

Olen itse havainnut että usein lihavat tai muuten isot miehet pitävät hoikista naisista. Ja me hoikat miehet sitten vähän muodokkaammista naisista

Kurvikas nainen keskustelu seksi -

Sitäpaitsi, hoikka ei aina ole yhtä kuin kaunis. Sama ajatus nousi minunkin mieleen: Kävi nimittäin selville, että painoindeksin 26 omaavat siis nykyisten mittojen mukaan lievästi ylipainoiset olivat terveimpiä! Ei ne anorektikot ole kauniita, ne on epäterveennäköisiä. Mutta kai mäkin olen jo muinaisjäänne, kun täytän tänä vuonna Kaikkia lähteitä en pysty käyttämään, kuten Tinderiä, sillä olen varattu. Mutta se kanssa edellyttää sitä että on kasvoiltaan erittäin kaunis. Ja oops, en tarkoittanut, että tämä kapea-alainen katsantakanta olisi seksuaalistahäirintää vaan pohdiskelin, että onkohan kyseessä yleisempikin ilmiö, joka ei vain ole tullut puheeksi naisten kesken syystä tai toisesta. Treenattu timmi kroppa, keskikokoiset tissit, itsevarmuus ja semmone luonnonkaunis. kurvikas nainen keskustelu seksi

Reader Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *