Pietarin huorat nainen ja mies yhdynnässä

pietarin huorat nainen ja mies yhdynnässä

Tuo parisuhdeseksin ja maksuseksin suhde on vähän niinkuin hyvän toivottavasti itse kullakin kotiruoan ja ravintolassasyönnin suhde. Jos itse antaisin kehoni toisten käyttöön olisin kyllä mielestäni huora mutta mitä sitten? Minulle ajatus naisesta joka tosiaan haluaa miestä ja osaa sen homman on kiinnostava. Ja parhaat tuossa ammatissa ovat varmaan juuri tällä tavoin osaavia ja haluavia.

Naiset puhuvat tälläkin palstalla hyvinvarustetuista miehistä, joista unelmoivat ja huorissa käyvät useimmin luullakseni kyllä ne miehet jotka tarvitsevat paljon naisen tarjoamaa hyvää. Ovat pystyviä ja varmaan myös sieltä varustellummasta päästä; oma nainen ei ehkä yksinkertaisesti kestä kaikkea sitä mitä mies haluaisi toteuttaa ja on pienemmän riesan tie käydä välillä semmoisella joka taitaa ja haluaa.

Itse en käy huorissa, unelmoin siitä joskus mutta oma on hyvä. Kirjaudu tai liity jäseneksi vastataksesi. Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi: Onko sinulla jo käyttäjätunnus? Ei, luo uusi käyttäjätili. Asiakaspalvelu Digipalvelut 09 Painettu lehti 09 Avoinna ma—pe 8—17 Sähköposti asiakaspalvelu otavamedia. Sofian tatuointikuvia omia alastonkuvia 13v gay tarinoita tytön pilluun.

Sari pitkanen laakari sari pornoelokuva susanna laine porno video vilauttelua naintia emännän märkä pillu nussia nuori tyttö. Olen nyt tapaillut erästä miestä noin kuukauden ajan. Japanilaisia poika nussii tissit alasti suomi puhelinsexy kuvia.

Levähdyspaikka runkkarit pihlajasaari teinien panovideoita missä nainen vaatteissa videot karvaiset tummat naiset nahkahousuiset naiset saa kivan parin rakastelua. Lihavat naiset pissalla videot suomen ikäero seksinovellit saunassa naurunappula hieroja vaasa.

Yuotube suomi video julia tukiainen sex video sisko sohvalla sammunutta herkku mtbmalaga. Toki myös kuuma ilma, iso viina määrä ja huono ruokailu ja yksi hieman epämääräinen ruoka oksentelun alkamispäivänä voivat olla yhtä hyviä syitö nykyiselle ololleni Mutta mikä on tuomio?

Mulla oli muutama vuosi sitten tapaus että seurustelin hiv positiivisen miehen kanssa useamman kuukauden, hän oli saanut hivin huumeruiskuista, mutta on nyt ollut kuivilla jo 10 vuotta Lääkäri kertoi että henkilö jolla on hiv ja syö lääkkeitä, on hyvin pieni mahdollisuus tartuttaa sitä, mutta tietty se mahdollisuus on olemassa.

Miesystäväni virustasokin on alhainen lääkityksen ansiosta. Nykypäivänä hiv ei ole tappava tauti vaan voi elää lähestulkoon normaalia elämää Lisäksi vielä; Millaisella aikataululla riskikontaktista testata kannattaa ja mitä? Itse olen näin ajatellut alustavasti: Sitten vk päästä hivtesti, kuppatesti ja b- sekä c-hepatiitti testit ekan kerran. Hivtestejä ajattelin kyllä tehdä 4vk jälkeen useammankin, oma mielenterveys on niin heikkona, vaikkei se varmuutta annakkaan. Sitten 2kk hivtesti taas kannattaako hepatiitit taas testata??

Miltä kuulostaa ja kannattaako jotain muita tauteja vielä testata? Alkueläin tms ja muita vastaavia?? Ainoastaan kurkkukipu yllämainitusta oksentelu,huonovointisuus,kuumeilu yms on pienesti jäljellä. Josko oireet olisivatkin olleet suurimmaksi osaksi psyykkisiä, toivon ainakin.

Aivan ensiksi sinun pitää rauhoittua. Hi-viruksen ensitaudiksi oireesi ovat alkaneet liian aikaisin, joten siitä ei missään tapauksessa ole kysymys. Testisuunnitelmasi on oikean suuntainen, mutta jättäisin esim. Ota yhteys sukupuolitautien poliklinikalle tai terveyskeskukseen testejä varten.

Kaikesta huolimatta on mielestäni erittäin epätodennäköistä, että olisit saanut tartunnan. Hiv ei tartu käsien kautta ja yllä esitetyt tartuntatodenköisyydet ovat arvioita mahdollisuudesta yhden tapauksen perusteella saada tartunta. Hiv tarttuu vastaanottavaan osapuoleen eli heteroilla naiseen keskimäärin puolet helpommin.

Onko noi tilastot annettu nimenomaan niin, että naisella olisi HIV ja hän olisi miehen kanssa sukupuoliyhteydessä, niin tartunta mahdollisuus olisi n. Jos joku voisi selventää. Hei, Thaimaassa ilotyttö nuoli minun penistäni. Ilotyttö ei laittanut kondomia päälle ja nuoli sen vartta sekä terskaa, itse orgasmi tapahtui kuitenkin käsillä, koko tilanne oli nopeasti ohi.

Kuinka todennäköistä on HIV: Koko loppu loma meni tämän todella tyhmän teon takia pilalle Päätin että en enään ikinä käy missään ilotaloissa en ollut ennenkään käynyt Tästä lähtien vain luetettavia suhteita HIV ei tartu kuvailemallasi tavalla. Herpes, kuppa, kondylooma, klamydia ja tippuri voivat tarttua myös suuseksissä. Ykkönen perässä nimimerkissä, kun edellinen oli rekisteröity jollekin.

Täällä myöskin yksi pelkäävä. Olen ymmärtänyt ettei hiv tartu käsien välityksellä vaikka niissä olisi spermaa. Mutta onko riskiä jos käsissä on ihottumaa ja hieman rikkonaista ihoa ei kuitenkaan vuoda verta , ja käsiin joutuu spermaa? Onko tässä mitään riskiä? Kyseessähän ei ole avohaava? Olen keskustellut terveydenhuollon ammattilaisten kanssa, sekä hivtukikeskuksen työntekijöiden kanssa.

Hiv ei tartu käsien kautta, vaikka niissä olisi vähän spermaa. Virus kuulemani mukaan kuolee heti kun joutuu kosketuksiin ilman kanssa. Ihottumat eivät ole riskitekijä. Pitäisi olla avohaava, joka tarvitsisi parantuakseen tikit. Eli verta pitäisi tulla aikalailla ja kyllä sen huomaisi.

Itse olen rampannut hiv-testeissä 3,5 ja 8 viikon kuluttua "riskitilanteesta" ja ovat olleet negatiivisia.. Toivotaan, että pysyvätkin negatiivisina. Aina säikähtää, kun kyse on hivistä. Ja taisin lukea myös, että Mikko oli jossain kohtaa kirjoittanut, että ei tartu käsien kautta. Mikko lisää tähän jotain jos näyttää, että olen ymmärtänyt väärin tai jotain puuttuu?

Näin olen koittanut itseäni vakuutella. Tuntuu vaan heti järkevämmältä kun sen sanoo joku toinen. Ajatukset kiertää samaa kehää. Aina on kädet jostain hieman rikki, pintanaarmuilla tai nahkaa hieman lähtenyt, kädet joskus pienillä vesikelloilla atooppisen ihon ja allergian vuoksi. Joskus miettii että mitähän pöpöjä sitä matkaansa saa. Mutta ehjä nyt uskon enkä ala ramppaamaan testeissä.

Näillä ajatuksilla kyllä saa itsensä hulluksi. Saanko kysyä, kärsitkö itse ihottumasta käsistä vai miksi pelkäät juuri itsellesi tarttuvan käsien kautta? Ajatukset nyt muualle, koska tuo on aivan turhaa itsensä kiusaamista. Virus ei tartu kuvailemallanne tavalla. Testaaminen noissa tilanteissa on täysin turhaa rahan hukkaan heittämistä. Käyttäkää ne rahat vaikka läheisten joululahjoihin.

Harrastin suojattua seksiä tuntemattoman suomalaisen tytön kanssa ensin kesäkuussa ja sitten heinäkuussa. Muistin, että nuolin kyllä tytön alapäätä. Muuten kyllä kondomin kanssa. Tytöllä ollut varmaankin useampia samanlaisia suhteita. Minulla ei ole ollut mitään oireita muuten kuin nyt kuumeen tunnetta ilman varsinaista kuumetta ja allergiamainen 2 pv kestänyt nuha. Olisko syytä käydä testeissä? Hei minulla oli noin 2 kuukautta sitten tilanne, jossa mies hyväili minua sormellaan ja toki suutelimme.

Nyt olen alkanut pelätä hiv-tartuntaa Mitä jos miehen sormesta tuli verta? Kuinka paljon verta pitäisi tulla, että hiv tarttuisi? Voiko tulos vielä muuttua? Mitkähä mahikset hiviin; harrastin suojaseksiä, mutta otin suihin ilman kumia ja mies tuli kasvoilleni ja nielin myös. S ebän enää ilinä tee mitään tällaista. Minkä takia hiv testaukseen on joka paikassa aivan eri tietoa.

Luettuani englannin kielisiä nettisivuja siellä kerrottiin hiv testin olevan melko varma jo 3 kuukauden kohdalla, harvemmissa tapauksissa vasta-aineet näkyvät vasta puolen vuoden jälkeen. Minkäköhän takia eri maissa on eri testaus suositukset? Nyt tässä mietin voinkohan vieläkään luottaa saamaani negatiiviseen tulokseen, joka tehtiin 5 kuukauden kohdalla. Pelottaa kun tapahtuneen jälkeen on ollut suussa hiivaongelmia, joka ei ole kovinkaan yleistä!!

Näihin kysymyksiin löytyy vastaukset tästä ketjusta. HIV ei tartu käsiseksissä ja suuseksissäkin vähäinen riski on sillä, joka saa siemennestettä tai emätineritettä suuhunsa. Itse en ole kovin huolissani testaamisesta suuseksikontaktin vuoksi.

Sormettamisessa virus ei tartu, vaikka sormessa olisi ollut haavoja. Käytännössä riski tulisi vasta silloin, jos sormettaja katkaisisi sormensa veitsellä ja työntäisi sen jälkeen emättimeen. Jos näin ei ole tapahtunut, unohda asia kokonaan.

Kolme kuukautta riittää aivan varmasti neljännen sukupolven hiv-testillä havaitsemaan kaikki viruksen alatyypit. Mahdolliset ja erittäin harvinaiset poikkeudet vasta-aineiden muodostumiselle on lueteltu aikaisemmissa viesteissä. Missään maassa ei noudateta kolmea kuukautta pidempää aikaa viruksen toteamiseksi. Jos sinut on testattu 12 viikkoa mahdollisen tartunnan jälkeen, niin sinulla ei ole tartuntaa.

Kun kerran antigeenit muodustuvat viikon kohdalla, niin jos käy 3 viikon kohdalla testissä tuo agab , niin ilmoittaako testi positiivista jos se havaitsee antigeeneja jo tuossa kohtaa, vasta-aineet eivät vielä siis varmaan ole voineet muodostua? Mulla oli viikko oman riskitapahtuman jälkeen myös verenkuvassa lymfosyyttiarvot koholla, arvo Kurkkukipua ja kaikkea on ollut vähissä määrin ja räkätautia vähän muutenkin toki HIV p24 -antigeeni yleensä on havaittavissa noihin aikoihin, mikäli se yleensäkään ylittää havaintokynnyksen.

Yhdistelmätestissä testi tulee positiiviseksi, jos antigeenit ylittävät testissä määritetyn rajan, vaikka vasta-aineet eivät vielä olisi muodostuneet tuolloin mitattavalle tasolle. Hoitava lääkäri varmasti tulkitsee verenkuvaasi kokonaisuutena, koska pelkkä lymfosyyttien kasvu ei anna perusteita analysoida tilaasi. Veikkaan, että sinulla on jokin yleinen virusinfektio, joka menee ohi. HIV-infektio ei heijastu lymfosyytteihin välittömästi tartunnan jälkeen.

Kiitos Mikko näistä nopeista ja hyvistä vastauksistasi! Ovat tärkeitä tietoja varmasti todella monelle. Voivatko toisen käden puutuminen ja välillä pään takaosassaa esiintyvä vihlova kipu olla ensioireita? Itsellä alkanut nyt puutua käsi puutua kolmatta päivää putkeen. Se on puutuneena muutaman tunnin ja helpottaa sitten. Samoin pään vihlonta kivut ovat olleet pari päivää, niitä esiintyy noin puolen tunnin ajan päivässä, kerran tai kaksi. Toisaalta varmaan stressi yms on voinut saada hartiat jumiin ja sekin aiheuttaa Hei, Paljon tiedät selvästi aiheesta Mikko.

Teetkö kenties gradua aiheesta tai oletko psykiatrinen hiv-sairaanhoitaja tms. Olen aivan paniikissa, tuli harrastettua suojaamatonta seksiä noin kuukausi sitten. Nyt tuli korkea kuume sekä hiiva ongelmat. Ennen ei ole tälläistä ollut, suu on ihan valkonen ja kirvelee. Sain siihen jo onneksi lääkkeet, mutta huoli iski heti kun lääkäri totesi hiivaksi..

Voiko hiiva ongelmat alkaa heti, näin nopeasti tartunnan saatua?? Kävin 4 viikon testissä, joka oli negatiivinen. Mutta sehän ei vielä mitään kerro.. Lue yllä olevat tekstit niin asia selviää sinulle. En ole sairaanhoitaja, positiivinen tai opiskelija, enkä mielläni avaa taustaani tämän enempää. Hyvä, jos kommentit helpottavat. Netti on täynnä epäspesifistä tietoa aiheesta, joten ajattelin nostaa keskusteluun hieman faktaa varsinkin, kun henkinen puoli näissä pelkotiloissa on hyvin yleistä.

Käden puutuminen tai pääkipu eivät liity infektioon. Kuume ja hiivaongelmat kuuluvat moneen muuhunkin oireistoon. Onko sinulle tullut imusolmuksuurentumia nivusten ulkopuolisille alueille?

Neljän viikon testitulos on hyvä viite siitä, että sinulla ei ole HIV-tartuntaa. Suosittelen kuitenkin seuraavaa testaamista kuuden viikon kohdalla. Ennen kysymystä suosittelen lukemaan viestiketjun ja varsinkin ensimmäisen viestin ajatuksella läpi. Imusolmukkeet tuntuu selvästi leuan alla, en tiiä onko ennenki tuntunnu mut nyt tuntuu.. Vielä ei ole hiivalääkitys auttanut.. Minkä kokoisia imusolmukkeet palpoidessa ovat? Jos koko on alle 2 cm. Hiiva ei ole tyyppillisesti ensitaudin oire, vaan tulee mukaan kuvioon yleensä vasta myöhemmässä vaiheessa, kun immuunipuolustus on jo heikentynyt.

Tällöin tartunnasta on tyypillisesti jo useita vuosia aikaa. Partneri oli ihan suomalainen parikymppinen.. Imusolmukkeet ovat jotain 2 cm luokkaa.

Voi olla että ne on tuntunu aina, ei oo vaa ennen tullu kokeiltuu.. Stressi vaa puhkes just tosta hiivaongelmasta, kun melkein joka nettisivulla on, että hiiva liittyy juuri hiviin. No ei suoraan sanottuna kuulosta kovin pahalta tuo tilanteesi. Imusolmukkeesi lievät suurentumat liittyvät mitä luultavammin käynnissä olevaan syysflunssaan.

HIV-infektiossa hiivaongelmat tulevat tavallisesti pintaan, kun elimistön CD4-solujen arvot ovat laskeneet merkittävästi, jolloin lähestytään jo AIDS-vaihetta.

Sinun casessasi ei ole siitä kysymys. Testaaminen 6 ja 12 viikon kohdalla voisi olla kuitenkin hyväksi lähinnä oman psyykkeesi kannalta. Olen vakuuttunut, että testi tuo hyviä uutisia.

Tuosta käsien ja jalkojen puutumisesta vielä Mikko; Eikö hermostolliset seikat ole siis infektiolle tyypillisiä? Minulla ei koskaan ole raajat puutunut tai mitään ja nyt on kädessä pistelyä, tunnottomuutta ja ranteen kohdalla tuntuu erityistä painetta.

Lisäksi saman puolen rintaan tuntuu pistävä kipu aina välillä. Tätä samaa on nyt jatkunut 4 päivää ja tuosta riskistä sen ~3 viikkoa mennyt. Toinen kysymys vielä; Kyselin hiv pcr testeistä paikkakunnaltani ja sanoivat hinnaksi e, sitten yksityisellä sanottiin että tekevät jonkun hiv rna testin, jonka hinta ilman lähetettä on e ja lääkärin lähettellää taisi olla e. Onko nämä sama testi? No ensitautiin liittyy vastaavanlaisia oireita kuin mihin tahansa virusinfektioon, jolloin myös hermostollisia oireita voi esiintyä.

Kuvailemasi oireet eivät mielestäni kuitenkaan viittaa mitenkään HIV-infektioon. Kehoitan käymään päivystyksessä oireitesi vuoksi, jolloin verenkierron häiriöt voidaan poissulkea. Erityisesti, jos ikäsi on yli 40 v. PCR on testin geenimonistukseen perustuva menetelmä, jolla etsitään viruksen ribonukleiinihappoa.

Kysymyksessä on sama siis testi. Testin on kallis ja hieman epätarkka, jonka vuoksi en suosittele sinua tuhlaamaan siihen rahojasi. Testiä käytetään lähinnä viruksen tuotannon määrittämiseen ennen lääkehoidon aloittamista. Olen alle 40v, mutta kyllä tuo selvittää pitäisi. Pahaa pelkään siksikin siis. Rahanmeno ei tässä tilanteessa itseäni haittaisi ollenkaan, mutta miksi se on epätarkkka?

Ja käsittääkseni se huomioi vain hiv1 kantaa? Mutta saisiko sillä jotain osviittaa? Tuohon epätarkkuus kohtaan lähinnä kaipaisin siis tarkennusta. Muuten en tälle keksi mitään selitystä ja siksi pelottaa suunnattomasti. Testiä ei käytettä seulontaan, eikä sen sensitiivisyys ole samaa luokkaa kuin Hiv-agab: Olet oikeassa, että esim. Kehoitan sinua käymään lääkärissä, jossa voidaan tarkemmin arvioida, mistä oireesi johtuvat. Ainakaan oireesi eivät siihen vittaa.

En muutenkaan usko, että kysymys on mistään vakavammasta, kun otetaan ikäsi huomioon. Pelkästään tartunnan mahdollisuuden aiheuttama pelko voi toisianaan aiheuttaa voimakkaita reaktioita, jos yhdistetään se vielä niska-hartijaseudun jäykkyystiloihin. Tässä on taustalla ulkomailla ihan todellinen riskitilanne ja minulla on ollut kaikkia mahdolliset oireet sen jälkeen, päänsärkyä ja kovaa kuumetta lukuunottamatta, niin siksi tässä ollaan aivan kuolemanpelossa vaikkei hiv tietenkää kuolemaa tarkoita, muuta kuin henkisesti.

Rauhottavat auttaa vähän onneksi.. Saas nähä mitä seuraavaksi Ens viikolla käyn ekoissa testeissä, 3 vk täynnä. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta: Ensitauti tulee noin puolelle tartunnan saaneista ja siihen kuuluu lähes aina kuumeilua, suurentuneita imusolmukkeita ja melko usein myös ihottumaa. En usko, että kohdallasi on kysymys ensitaudista.

Rintakipusi syy olisi kyllä aiheellista selvittää. Mitä mieltä olet tapauksestani. Tiedän, että testin tulos pitäisi olla luotettava 3 kuukauden kuluttua, mutta oireeni silti häiritsee. Sain kuukauden päästä riskitapahtuneesta korkean kuumeen, nivelkivut, suuhun haavoja, punaisia näppylöitä rintaan sekä kaularauhaset suurenivat. Kävin testissä kun aikaa oli kulunut 4 kuukautta, testi näytti negatiivista.

Mutta häiritsee kun rauhaset ovat edelleen suurentuneet, ihmeellistä kutinaa ilmaantuu iholla sekä minulla on liikaa hiivaa elimistössä. Lääkäri kehotti vain muuttamaan ruokavaliota, eikä ottanut mitään testejä mistä hiiva johtuisi. Mitä mieltä olet, johtuuko oireeni hivistä? Aivan varmasti sinulla ei ole tartuntaa! Aika aloittaa nauttimaan elämästä.

Voit jättää tämän nyt taaksesi, kippis ja kulaus! Harrastin viime perjantaina seksiä kanadalaisen miesurheilijan kanssa 27v, minä 20v nainen.

Käytettiin kortsua, mutta lopussa huomattiin, että se oli hajonnut. Käskin hänen menemään testeihin heti kun mahdollista. Ensi viikolla tulee hänen tulokset. Suojaudun aina hyvin, mutta nyt kävi noin Tässä ketjussahan oli kiinnostavaa ja hyvää tietoa. Minulla alkoi viikko mahdollisen riskitilanteen jälkeen yskä ja kaksi viikkoa sen jälkeen tulehtui kurkunpää. Nyt kurkku tulehtuneena jo 4 viikkoa putkeen. Oireet kyllä täsmäisi kurkkurefluksiinkin mainiosti kun hermot meni viimeksi muutama vuos takaperin niin kroppa alkoi silloinkin oireilemaan rankasti.

Yli 4 viikon kurkunpään tulehdus ainoana oireena ei kai ihan yleisin hivin ensioire? Vaik ei noit oireita pitäis spekuloida nii se o vähä vaikeeta ku psyyke flippaa ja niitä ilmaantuu. Onko tietoa tuosta normi hivi testistä terveyskeskuksessa että onko se pelkkä vasta-aine vai yhdistelmätutkimus? Jos saan 8 viikon jälkeen negat niin kuinka usein tulos enää muuttuu?

Ei jaksais jatkuvasti murheilla mut kipeenä ikävä olla. Hyvä tiedostaa aluksi, että HIV on länsimaissa kohtuullisen harvinainen ja HIV tarttuu todella huonosti, joten lähtökohtaisesti ei kannata menettää hermojaan. En ole koskaan kuullut kahdeksan viikon negan muuttavan positiiviseksi. THL kuitenkin pitää rajana 12 viikkoa.

Oireesi eivät kuulosta ensitaudilta, vaan enemmänkin mainitsemaltasi stressiperäiseltä refluksikurkulta. Kokeile apteekista saatavaa reseptivapaata happosalpaajaa esimerkiksi Losec. Monia oireita ollut mukamasten, mutta kysyisinkin tuosta ihottumasta. Minulla nousi tuommosia punasia patteja, jotka melkein heti laskivat ja punertavat vain nyt, 3 kpl vähän niskan alapuolelle yläselkään taakse. Vähän aristavia ja punertavia tosiaan ovat.

Kaulassa, naamassa ja ja etupuolella ylävartalossa ei mitään ole ilmennyt. Nämä 3 pattia ilmestyivät 3 tai 4 päivää sitten. Voiko kyse olla tuosta hiv-infektion ensioireesta vai onko huoleni turha tässä?

Hei, olin suojaamattomassa seksissä sekä suu että emätinseksiä suomalaisen 23v miehen kanssa n3kk sitten. Itse olen 21 vuotias nainen. Parin viikon päästä tapahtuneesta sairastuin flunssaan, kuumeilua ei kuitenkaan ollut, mutta flunssa kesti useamman viikon jonka jälkeen hakeuduin lääkäriin ja lääkäri totesi keuhkoputken tulehduksen.

Tästä meni 2 viikkoa ja sairastuin agniinaan. Minulla oli kova kuume monta päivää mutta aloitettuani antibioottikuurin se loppui kuin seinään. Mitään muita oireita ei ole ollut. Tämän jälkeen hakeuduin terveyskeskukseen mutta siellä ei suostuttu tekemään kuin klamydia ja tippuri testi jotka molemmat olivat negatiivisia.

Onko mahdollista että olisin sairastunut HIV. Olen myös miettinyt että olisiko tämä vain kurjaa sattumaa. En tiedä uskallanko testeihin mennä. Tartuntaa ei voi koskaan päätellä oireista, vaikka joskus niiden perusteella voi tulla tunne testaamisen tarpeesta. Tässä ketjussa eivät kenenkään oireet viittaa niin voimakkaasti ensitautiin, että niiden perusteella olisin edes ehdottamassa testaamista.

Lähtökohtaisesti kaikki voivat olla ensitaudin oireita ja kaikki voivat olla olematta niitä. Testi on maailman helpoin tapa selvittää status.

En hetkeäkään usko, että teillä kummallakaan olisi tartuntaa, mutta jos asia mietityttää, niin marsitte lääkäriaseman labraan ja teiltä otetaan pieni verikoe, joka maksaa euroa ja saatte vastauksen parissa päivässä. Ihottumasta kysyneelle en ensimmäisenä ajattelisi ensitautia. Jos antibiootit toimivat, niin ajatus ensitaudista edes teoreettisesti on syytä haudata ja syvälle. Osaako Mikko sanoa tai miksei joku muukin ,että minkälaista osviittaa vähän reilun kolmen viikon negatiivinen testi voi antaa, jos mitään?

Onko jossain olemassa jotain prosenttilukuja, miten viikot vaikuttavat? Entä tiedätkö mikä on aikaisin vaihe missä hivagab testi on tullut positiiviseksi puhdasta mielenkiintoa tämä? Käypä hoito sivuilla http: Sama ku edellinen Tälläisenkin mielenkiintoisen sivun löysin: Tartunnan jälkeen pantigeeni ilmestyy verenkiertoon keskimäärin 16 päivän päivää kuluttua ja säilyy positiivisena korkeintaan pari viikkoa.

HIV-vasta-aineet ilmestyvät keskimäärin 22 päivän päivää kuluttua tartunnasta ja säilyvät läpi loppuelämän. Negatiivinen tulos tarkoittaa, että henkilö ei ole saanut HIV-tartuntaa eikä ole tartuttava tai että tartunnasta on kulunut niin lyhyt aika, että pantigeenia tai HIV-vasta-aineita ei vielä ole ennättänyt muodostua.

HIV-tartuntaepäilyssä on suositeltavaa ottaa kolme näytettä 2 kuukauden välein. Minulta on itseltä siis otettu 1vk ja 3vk kohdalla testit ja ne negatiivisia. Periaatteessa tuon mukaanko siis jos 3 päivän kuluttua tartunnasta antigeenit voisi joissain tapauksissa olla mitattavissa AgAb testillä? Eli 3viikkkoa, 21 päivää, antaisi jo pientä osviittaa hyvinkin ettei ainakaan vielä ole muodostunut. Ja sitten vähän reilun 1kk testi antaisi jo melkoisen luotettavan vastausen kun tuo 34 päivää ylittyy?

Miten näitä pitää tulkita Mikko? Mitä tuo tarkoittaa kun yllä olevassa tekstissä on kolme näytettä 2 kuukauden välein. Siis onko testi luotettava vasta puolen vuoden jälkeen??? Olen itse käynyt testeissä 3 ja 4 kuukauden jälkeen riskitilanteesta, eikö se vieläkään riitä?! Kyllä riittää ja hyvinin! En tiedä onko tuo linkin suositus ja samoin teksti miten vanha. Siltä osin käytäntö on muuttunut, mutta en usko että tuo on muutunut, milloin antigeenit ja vasta-aineet ilmenevät.

Ainakaan siihen suuntaan, että niiden ilmenemisaika olisi kasvanut. Onko joku kokeillut niitä kotitestejä? Antigeeni ei ole kaikilla tartunnan saaneilla mitattavalla tasolle tai se on mitattavissa vain vähän aikaa, joten sen varaan ei testaamistaan kannata mitoittaa.

Kolme viikkoa on hieman liian lyhyt aika luotettavaan vastaukseen, mutta osa tartunnoista saadaan kyllä bongattua jo tuolloin. Kotitestit ovat vähän harmaa alue, enkä suosittele sähläämään niiden kanssa, kun laboratoriotesti on niin halpa ja helppo. Hei Mikko olen lueskellut tätä viestiketjua läpi ja haluisin kuulla mielipiteesi minun tapauksesta.

Olin aikalailla humalassa, mutta muistaakseni tyttö sanoi että hänellä on kuukautiset ja tämän vuoksi minulla on n. Olen pieneltä paikkakunnalta joten soittelin yksityiselle lääkäriasemalle testeistä, mutta ne sanoivat ettei hiv testiä kannata tehdä ennen kuin 3kk: Missä näitä aikaisemmin tehtäviä kokeita saa otettua? Jep, oon kokeillu ja testasin positiivisen klamydian testerillä. Mistä olet saanut päähäsi, että suomalainen tyttö olisi positiivinen? Sinulla ei luultavasti ole edes ollut yhdyntää?

Jotta tartunta olisi mahdollinen, niin yhdynnän pitää tapahtua. Todennäköisemmin salama iskee autosi vasemman pellin rikki ensi yönä, kuin olet saanut tartunnan. Kysymyksessä sama yhdistelmätesti, Hiv-agab, joka antaa jo aika hyvän kuvan 6 viikon jälkeen altistumisesta.

En kuitenkaan suosittele vähäksymään THL: Kiitos Mikko Jostain syystä osaan aina ajatella että minulle tapahtuu kaikkein pahin mahdollinen.

Jotenkin en osaa luottaa noihin todennäköisyyksiin. Ajatus tartunnasta tuli siitä että aamulla kyseinen nainen otti suihin minulta joten miksei seksiäkin olisi mahdollisesti harrastettu. Lisäksi kun tuolta netistä hakee tietoa niin siellä aina kirjoitetaan niistä mahdollisista taudin kantajasta jotka eivät tiedä olevansa positiivisia.

Ja eikös pahin mahdollinen voi tapahtua jos ei ole mitään oireita. Joka tapauksessa menen ylihuomenna käymään lääkärillä ja otatan testit. Ilmeisesti pyydän hiv testin tehtäväksi sitten kun 6vko on kulunut. Moikka, olin sukupuoliyteydessä erääseen suomalaiseennaiseen ja yhdynnän aikana kortsu hajosi ja tämä tapahtui joskus heinäkuun puolenvälin jälkeen ja kävin pikatesteissä syyskuun 5 pvä ja testi oli negatiivinen, silti mieltäni asia painaa, voinko olla huoletta vai pitääkö testata uudelleen Hei Mikko Nyt alkoi tosissaan pelottamaan.

Löysin sellästä punaisen pitkulaisen läiskän. Se on puolivälissä selkää. Onkohan tämä niitä ensioireita? Muita oireita ei ole vielä ollut.

Itse en stressaisi kahdeksan viikon negatiivisen jälkeen, jos kuvailemasi tapaus on ainut riskitapahtuma. Sinun ihottumasi ei kuulosta ihottumalta, jota joskus esiintyy ensitaudin yhteydessä. Ethän luultavasti ole edes ollut yhdynnnässä. Ensitaudin ihottuma on rokkomaista, punaläiskäistä ja ylävartalossa tyypillisesti laaja-alaista. Ihottumaa voi ilmetä myös kämmenissä tai jalkapohjissa.

Lyhyt kysymys; ovatko aids-tukikeskuksissa ja muuallakin käytetyt pikatestit näitä DUO testejä? Hei, mikähän todennäköisyys on Venäjän maalla saada tartunta Pietari? Olin 2 vk sitten yhdynnässä venäläisen miehen kanssa normaalin oloinen heppu, ei juonut paljoa eikä tiedettävästi käytä huumeita, juuri eronnut pitkästä heterosuhteesta, mutta tiedä sitten totuutta..

Asia jäi mietityttämään sillä en ole varma käytimmekö joka yhdyntäkerralla kondomia, humalassa kun olin.. Kysyin tietenkin myös häneltä itseltään vielä että kai kaikki on kunnossa ja hän vakuutteli että ei pitäisi olla huolta. Asia jäi vaivaamaan kuitenkin, sillä nyt olen ollut flunssassa kurkkukipua, imusolmukkeet hieman turvonneet, lämpöilyä ollut öisin ja huomasin kämmenissäni hieman kuivunnutta ihoa sekä punaisia pilkkuja ihon sisällä, ei siis ihottumaa tai muuta niin alkoi epäilyttämään.

Olen kyllä viime aikoina tiskannut paljon käsin ja käyttänyt pessyt vaatteita käsin joten johtuukohan tästä vain käsien kuivahtaminen? Olen myös kuullut että punaiset täplät voisivat olla kalsiumin puutosta sillä en juo paljon maitoa Muita oireita minulla ei ole ollut, limakalvot kunnossa yms Mietin vaan olenko sitten saanut kämppikseltäni tuon flunssan sillä hän oli vähän aika sitten kipeänä vai mitähän tämä on Niin siis pointtini oli että mikä todennäköisyys tässä oli ja sopiiko ensioireisiin oireeni?

Kannattaa kysyä suoraan HIV-tukikeskukselta heidän käyttämistään pikatesteistä. Mielestäni kannattaa aina käydä antamassa suoniverinäyte ja käyttää pikatestejä vain silloin kun suoniverinäytettä ei voida jostain syystä ottaa. Pikatestit ovat lähtökohtaisesti tarkoitettu paikkoihin, joissa ei ole kunnollisia labroja eli kehitysmaihin, kenttäolosuhteisiin, vankiloihin ym.

Pietarin alueella HIV on merkittävästi yleisempi kuin Suomessa. Oireiden perusteella on mahdotonta arvioida mitään. Kun asia selvästi vaivaa sinua, niin testaamista voisi harkita.

En olisi oireidesi vuoksi huolestunut, mutta testi voisi olla kuitenkin hyvä ottaa, jotta et mieti tätä asiaa koko aikaa. Taidan kuitenkin käydä mielenrauhan vuoksi testeissä..

Minulta otettiin viime viikolla, 1kk kohdalla, vain vasta-aine testi. Minulta ei siis mitattu tuota toista osaa p24? Olisiko yhteistesti ollut tuossa vaiheessa vielä luotettavampi? Käyn tietenkin testissä kaikest huolimatta myöhemminkin. Nykyinen poikaystäväni on käynyt kahesti testeissä ja tulos negatiivinen, ollan myös harrastettu seksiä kuukautisten aikana. Nyt pelottaa kuin luin netistä ett voi olla oireeton montakin vuotta. En ikinä mee ottaa sitä testiä koska jos tulos olis pos, niin ihan varmasti tappaisin itseni.

Onks pelkoni turhaa vai pitäiskö mennä ottaa sitä testiä, mielummin olen kyllä ottamatta. Hei Mikko, olin viime juhannuksena suojatussa yhdynnässä suomalaisen vuotiaan tytön kanssa, enkä ainakaan huomannut kortsun rikkoutuneen.

Noin kuusi viikkoa tämän jälkeen sain oireita: Nyt haluaisin kysyä mikä on mahdollisuus tartuntaan? Ja vielä haluaisin kysyä mikä mahdollisuus on että hiv tarttuisi suutelemalla? Itselläni oireili klamydia tälla tavalla, eli alaselkää, alavatsaa ja kiveksiä särki. Kivessärky voi heijastua etureisiin. Tämä tauti on yleensä helposti hoidettavissa!

Kyllä antigeenin mittaus parantaa testin luotettavuutta vielä neljän viikon kohdalla. Viimeistään tuolloin antigeeni alkaa laskea mittauskynnyksen alle ja vasta-aineet taas nousevat mitattavalle tasolle. Tämä on kuitenkin yksilöllistä, johon vaikuttaa kaikki mahdollinen. Aina on tartunnan mahdollinen, jos tapahtuu suojaamaton yhdyntä ja toinen osapuoli on HIV-positiivinen. Riskiä on mahdotonta arvioida, mutta normaalia yhdyntää pienempi se kuitenkin on, jos altistus ei ole pitkäaikainen.

Suosittelen testiä, jos pohdit asiaa. Pitää varmaan paikkansa kun tuolla sivuilla on noin? Valtavan vaikeaa arvioida prosentteja, mutta uskoisin, että suurimmalla osalla vasta-ainetesti antaa tuolloin positiivisen. Yhdistelmätesti olisi antanut ehkä hieman tarkemman vastauksen. Neljän viikon testi antaa jo jonkinlaista suuntaa, mutta itse suosisin testaamista kuuden ja kahdentoista viikon jälkeen.

Hei Mikko, ihanaa että olet nähnyt näin paljon vaivaa, kiitos siitä! Minulla olisi tällänen tapaus: Ne ovat olleet minulla jo kauan, ja noin pari vuotta sitten olin yhdynnässä 16v pojan kanssa. Hän otti kumin pois kesken yhdynnän sanomatta minulle mitään. Harmi, etten muista turposivatko imusomukkeet ennen vai jälkeen tapauksen Mutta siis, 10 päivän antibioottikuuri ei auttanut imusolmukkeisiin..

Tuon kyseisen yhdynnän jälkeen ei ole ollut MITÄÄN sukupuolitautiin viittaavia oireita, mutta teisteissä en käynyt, olen vain halunnut unphtaa koko jutun Mutta nyt syksyllä on vaivannut pitkä kestoinen pikku flunssa ja turvonneet imusolmukkeet ovat kipeytyneet.

Soitan HIV testin tulokset ensi viikon alussa. Ja ai niin, olen nyt seurustellut 3 kk, ja minulla on pillerit.

Pietarin huorat nainen ja mies yhdynnässä -

Jos näin ei ole tapahtunut, unohda asia kokonaan. Siinähän testataan hepatiitit ja HIV. Vai vieläkö suosittelet testaamista? Ilmeisesti pyydän hiv testin tehtäväksi sitten kun 6vko on kulunut. Onko suuri todennäköisyys hiviin: Prevalenssi tarkoittaa taudin esiintyvyyttä. Jotkut tahot käyttävät pikatestejä, mutta niiden sensitiivisyyteen ja spesifisyyteen en ota tässä syvemmin kantaa.

: Pietarin huorat nainen ja mies yhdynnässä

Pietarin huorat nainen ja mies yhdynnässä 836
Pietarin huorat nainen ja mies yhdynnässä 112
Pietarin huorat nainen ja mies yhdynnässä 124
Kysyin tietenkin myös häneltä itseltään vielä että kai kaikki on kunnossa ja hän vakuutteli että ei pitäisi olla huolta. Eli kiitoksia rehellisistä ja nopeusta vastauksistasi ja toivotaan parasta omalle kohdalleni. Ehdotuksia tuon pahaltakalskahtavan nimikkeen tilalle,jotain hempeempää. En ikinä harrasta yhdenillan juttuja, varsinkaan suojaamatonta seksiä niin stressaa ihan kauheasti: Mitkähä mahikset hiviin; harrastin suojaseksiä, mutta otin suihin ilman kumia ja mies tuli kasvoilleni ja nielin myös.

Vanha nainen haluaa miestä. Vanha nainen haluaa nuorta miestä. Kurvikas, vanha nainen nussii kuin nuori huora. Vanha, kiimainen nainen ja nuorempi mies. Vanha nainen nussii kuin nuori huora. Vanha nainen masturboi keitiössä. Vanha nainen masturboi kotona. Keski-ikäinen nainen haluaa nuorta munaa. Vanha nymfomaani Claudia Marie haluaa seksiä. Paksu ja vanha nainen haluaa munaa. Suomessa käytetään HIV-testinä ns.

Jotkut tahot käyttävät pikatestejä, mutta niiden sensitiivisyyteen ja spesifisyyteen en ota tässä syvemmin kantaa. Neljännen sukupolven testi on erittäin tarkka ja herkkä. Vääriä positiivisia tulee matalan prevalenssin maissa kuten Suomessa suhteellisen usein, mutta varmistustestin Western blot jälkeen nämä pystytään karsimaan pois.

Usealla HIV-ahdistuneella pelkona on laboratoriotestin ns. Väärän negatiivisen aiheuttaa yleisimmin se, että vasta-aineita tai antigeenia ei ole vielä ehtinyt muodostua eli HIV-testi ei pysty vielä havaitsemaan tartuntaa.

Lisäksi mahdollisten elinsiirtojen, kemoterapian, HIV-estolääkityksen tai ns. Käytännössä nämä kaikki ovat potilaan tiedossa, jos kysymyksessä on aikuinen testattava. Suomessa käytettävässä testissä havaitut väärät negatiiviset tulokset saatiin näytteistä, jotka olivat vanhoja, pakastettuja ja runsaasti partikkuloituneita.

Serologinen ikkuna eli aika, jolloin vasta-aineet muodostuvat myös selvästi yhden HIV-pelkoon liittyvistä yleisimmistä kysymyksistä. Kansainvälisesti lähes kaikkialla noudatetaan 12 viikon aikaa riskitapahtumasta ensimmäiseen luotettavaan testaushetkeen.

Käytännössä neljännen sukupolven HIV-testi antaa luotettavan vastauksen jo huomattavasti ennen tuota ajankohtaa. Testin antigeeni havaitaan normaalisti viikkoina , jonka jälkeen vasta-aineet ovat normaalisti havaittavissa.

En tiedä yhtään ammattilaista, joka olisi kohdannut potilasta, jolla olisi ollut negatiivinen tulos kuuden viikon kohdalla, joka olisi myöhemmin muuttunut positiiviseksi. Testi on tartunnan poissulkeva, eikä vääriä negatiivisia käytännössä esiinny.

Kuuden viikon kuluttua saatu testitulos ei käytännössä tule muuttumaan. Jos sinulla ei ole todellista riskitilannetta, niin aihetta on turha miettiä. Sinulla ei ole HIV-tartuntaa. HIV tarttuu kaikista helpoiten ns. Lääkitys pienentää tartunnan riskiä oleellisesti. Jos tartunnan pelko hallitsee elämääsi, niin testauta itsesi, jonka jälkeen sinun on unohdettava pelkosi. Älä mieti mahdollisia HIV: Tämä keskustelu on suljettu. Nyt ehkä ohi aiheen, mutta eikö verenluovutuksen yhtedessä tuo testi tehdä?

Tietysti täytetään ne lappuset, -onko harrastanut seksiä uuden kumppanin kanssa tai- käyttänyt suonensisäsiä huumeita yms. Vaikkei kuulu "riskiryhmään" niin tehdäänkö se testi kaikilta? Tehdään kaikille ja ilmoitetaan, jos olisi jotain. Entä kumppanilla on haava suussa tai huulessa? Voiko siinä tapauksessa saada tartunnan suudellessa? Tai jos on esim. Tälläiset asiat aiheuttavat pelkoa. Olin viikko sitten riskitilanteessa, aivan humaltuneena.

Siis olin kosketuksissa vain naisen kanssa. Ei mitään riskiä kuvailemissasi tapauksissa. Tiedän, miten pakko-oireet voivat saada vallan. PCR-testiä voi käyttää aikaisemminkin, mutta se on kallis n. Riskitapahtumasta on jo sen verran aikaa, että suosittelen käymään testissä, jonka uusit vielä 12 viikon päästä riskitapahtumasta. Testin tulos ei varmasti tule siitä muuttumaan. Jos tapahtumaa laittaisi mihinkään järkevään mittoihin, niin suomalaisella naisella on HI-virus noin todennäköisyydellä 0, n.

Kun huomioimme tartunnan mahdollisuuden yhdynnässä jos sitä edes tapahtui ilman kondomia 0, , on todennäkoisyytesi saada HIV tuosta tapahtumasta n. Toisin sanottuna voisit vetää varvit laivalla keskimäärin 5 miljoonaa kertaa, jotta onnistuisit saamaan itsellesi tartunnan. Kannattaa suhteuttaa tämä oikeaan mittakaavaan.

Muut sukupuolitaudit tarttuvat paljon helpommin ja ne voidaan käytännössä kaikki sulkea testillä pois jo tässä vaiheessa. Onkohan tietolähteesi ihan luotettavia Mikko?? Jos jollakin on hiv ja joku panee sitä ilman kondomia ahteriin kertaa niin siis keskimäärin vain yksi pano aiheuttaa infektion?

Ovatko ne sitten afrikassa kaikki hyperseksuaalisia homo biseksuaaleja anaalifetissin omaavia himonussijoita jotka eivät käytä kondomia. Eivät vaan tavallisia heteromiehiä jotka eivät saa seksiä tarpeeksi ja käyvät työmatkoillaan huorissa. Samaan tapaan suomalaiset miehet käyvät thaimaassa ja virossa sekä venäjällä naiset gambiassa.

Kyllä infektion omaavia naisia on väh. Suomessa harrastetaan paljon irtosuhteita ilman kondomia. Käytännössä se voi olla kellä vaan. Harva jaksaa odottaa 3 kk. Kondylooman saa muuten kondomin kera. Kyllä jokainen suojaamaton yhdyntä on samoin kuin aktiivinen ryyppääminen itsetuhoavaa riskikäyttäytymistä joka ei ole normaalia seksuaalisuutta. Tartunnan todennäköisyys tosiaan on varsin pieni, mutta kehittyvissä maissa ei juurikaan käytetä ehkäisyä varsinkaan alemman sosioekonomisen ryhmän keskuudessa, jossa myös tartunnat ovat yleisempiä.

Voit tarkastaa yhden julkisen lähteen oheisen linkin takaa ja arvioida itse sen luotettavuutta: Tämän lisäksi on ehkä suomalaista naista, jotka tietämättään kantavat virusta. Jos laskuihin otetaan ulkomaiset tapaukset, niin luku toki nousee, mutta kysyjähän oli harrastanut seksiä suomalaisen naisen kanssa.

Tietolähteenä Terveyden ja Hyvinvoinnin laitos: Kyllä se suurempi on pakko olla ottaen huomioon kuinka monella HIV on. Lisäksi tiedetään, että suurin osa Hiv-tartunnoista tapahtuu nykyisin normiseksin välityksellä ilman kondomia. Tietolähteesi voi perustua suurella todennäköisellä huonosti tehtyyn dataan ja ennen kaikkea huonosti pääteltyihin johtopäätöksiin tilastoista.

Kondomin käyttö tekee Hiv-tartunnan mahdottomaksi, joten sen tulisi olla itsestään selvää yhden illan jutuissa. Samoin suhde ilman kondomia tulisi aloittaa vasta molempien luotettavan testauksen jälkeen.

Mutta tosiaan useimmiten sitä ihmiset saavat kondyn, klamydian, herpeksen tai tippurin yms.. Hiv on niin yleinen esim. Virossa, Thaimaassa, Gambiassa ja Pietarissa, että sen on täytynyt tulla suurella volyymillä Suomeen. Näin on näreet, mutta syöpäkin kehittyy ja elämässä on pakko joskus ottaa riskejä. Riskejä on kuitenkin mahdollista hieman hallita. Näistä Mikon sepustuksista saa sellaisen kuvan, että Hiv ei ole pelättävä ja voi panna ilman kondomia miten vain ei ahteriin ja tsäänssi on ihan sika pieni.

Yksinäisyys sattuu enemmän kuin aids sanovat. En kaipaa nyt mitään moraalisaarnoja, todellakaan, mutta haluan kertoa oman tilanteeni. Olin Thaimaan Phuketissa maaliskuussa ja "tutustuin" kivaan tyttöön. Käytin tietysti kondomia, kun pääsimme petipuuhiin. Tapailin samaa tyttöä koko kahden viikon loman, vietimme laatuaikaa milloin missäkin ja välillä myös sängyssä. Sitten tapahtui se, mitä ei ikinä kellekään saa tapahtua! Kostean baari-illan jälkeen hotellihuoneeseen ja sänkyyn.

Kun hommat oli tarkoitus pyöräyttää käyntiin huomasin, että kortsut oli loppunu. Kovassa humalassa riskit "unohtaneena" yhdyntää tytön kanssa. Loma loppui ja palasin Suomeen. Koko ajan olen tiedostanut, mitä olen kännipäissäni hölmöillyt, mutta aina yrittänyt ajatella muuta ja työntää asian syrjään. Loman alusta on nyt kulunut reilu 3kk ja eilen kävin testeissä. Viikon päästä saa kysellä tuloksia, ja nyt alkaa hikeä puskemaan pintaan. Tässä kohtaa ei auta kuin odottaa ja toivoa, odottaa ja toivoa.

Pelko tietysti on jäätävä ja tiedän, että lomallani ajauduin tilanteeseen, mihin ei ikipäivänä saa joutua! En kuitenkaan usko, että olen ainoa, joka on humalassa hölmöillyt enkä todellakaan tarkoita tätä minään puolustuksena tyhmyyttäni kohtaan.

Viikko täytyy kestää ja sen jälkeen odotettavissa joko suuri helpotus, tai totaalinen romahdus. Koittakaa muut ihmiset olla viisaampia kuin minä! Kuinka suuri mahdollissuus suomalaisella tavallisella teinipojalla on kantaa hiv-tartuntaa? Olen 16 vuotias tyttö ja annoin samanikäiselle suomalaiselle pojalle suuseksiä ilman kondomia.

Pojalla on ollut muita irtosuhteita. Olimme hyviä ystäviä ja luotin täysillä kun poika vakuutti ettei mitään ole. Kuitenkin nyt 9vko jälkeen päin olen alkanu pelätä että jos kuitenkin tällä olisikin ollut jotain. Spermaa en niellyt mutta sitä ehti suuhun. Tiedän että riski on melko pieni, mutta silti asia pyörii mielessä. Eikö kuitenkin ole melko epätodennäköistä että noin nuorella suomalaisella pojalla mitään hiviä olisin, vaikka tokihan mahdollisuuskin on olemassa.

Testeihin Kuitenkin ajattelin mennä, mutta tulos pelottaa kauheasti. Sä tyttö pelkäät aivan suotta. Sulla ei ole HIV: On todellakin epätodennäköistä, että suomalaisella 16 vuotiaalla pojalla olisi HIV. Lisäksi sekin on hyvin epätodennäköistä, että HIV edes tarttuisi suuseksistä. Voit olla täysin huoleti, mutta ainahan sitä testissä käydä voi, jos se oloa helpottaa! Itse tuskaillen testituloksia odottelen. Olin kännissä kotoa näin tytön parvekkeella ja kutsuin sisään sen ja se sano anba munaa ja ensiksi joku 2 min suuseksiä hän antoi minulle sit laotoin kondomin ja se meni rikki ja noin 1min ehti olla sisällä ja tyttö sitten sanoi että hänellä epäillää c ja b hepatiittia ja se on ehkä aktiivinen mut mistä mä voin tietää mitä sillä on voitko auttaa oon nyt käyny testeissä ja viiko päästä vasta tietää tulokset tapahtuneesta on noin 6 -7 viikkoa.

Ja oon heränny parina aamuna boxerissa on vähän ollu verta. Hyvä, että olet käynyt testissä. Riskisi on erittäin pieni, oikeastaan täysin mitätön. Itse pitäisin kuvailemasi tapahtuman perusteella testaamista tarpeettomana, mutta lienee tapauksessasi ainut keino saada itsellesi mielenrauha.

Älä levitä väärää tietoa. Lisäksi pinnoilta voi tarttua jos veritahra tai neste on tuoreehko. Suudellessa voi kummallakin olla haava suussa. Hieronta vastakkain siis sisältää ihan samanlaisen riskin mielestäni. Eri asia on kauanko hiv säilyy nesteessä kehon ulkopuolella. Papilloomavirus tarttuu myös helposti. Kirjoitan vain ja ainoastaan oikeaa tietoa, johon voi jokainen luottaa.

HI-virus voi tarttua suuseksissä sille, joka saa eritteitä suuhunsa. Näitä todennettuja tapauksia maailmassa on muutamia, joten riski on erittäin pieni. Käsikontaktissa tai pinnoilta HIV ei tartu koskaan.

Virus ei säily tartuttavana kehon ulkopuolella. Samoin sukupuolielinten hieronnassa frottage HIV ei voi tarttua samasta syystä. Virus elää vain kehon sisällä ja mitään riskiä ei ole, jos yhdyntää ei tapahdu, vaikka nesteet hieman hieronnassa kehon ulkopuolella vaihtuisivatkin. Maailmassa on yksi väitetty tapaus viruksen tarttumisesta suudellessa, mutta tästä tartuntareitistä ei olla aivan varmoja.

Lisäksi tässä tapauksessa molemmilla on ollut vakavat perussairaudet, jotka ovat aiheuttaneet suun limakalvojen voimakkaan verestämisen. HIV ei käytännössä tartu suutelemalla, koska syljen viruspitoisuudet ovat niin alhaiset. Lähtökohtaisesti HI-virus tarttuu erittäin huonosti, eikä pieni määrä eritettä riitä tartuntaan. Papillooma on taas päinvastoin erittäin helposti tarttuva.

Testeistä negatiiviset tulokset, joten nyt saan taas mielenrauhan! Jatkossa täytyy olla viisaampi.. Hyvä statistiikka on aina paikallaan. Helpotit ainakin minun pelkojani. Suurin osa infektioista voidaan havaita jo neljän viikon jälkeen, jotan saamasi negatiivinen on rohkaiseva. Oireesi eivät kuulosta ensitaudilta. Uusintatesti kuuden viikon kohdalla ja varmistus THL: Todennäköisyys, että olisit saanut tartunnan on häviävän pieni.

Muistakaa hyvät ihmiset, vaikka hiv: Muistan itekkin, kun olin ihan paineissa tässä pari viikkoa, vaikka olen viime vuoden puolella ainoastaan kunnolla seksiä harrastanut, yhden illan juttujen kanssa, ilman kondomia tiedän, typerää ja vastuutonta. No, oon antanu niiden olla sikseen, kävin kyllä ainoastaan tekemässä klamydia testejä, aina olleet negatiivisia, kondylooma on, mutta mitään muuta ikinä en oo saanu, eikä ole, ei edes sitä yleisintä klamydiaa, klamydia testeihinkin menin kun kuvittelin muka kaikki oireet, pään sisällä ne muodustu siihen klamydiaan, mutta joka kerralla negatiivinen.

Kesän mittaan aloin sit ajattelee että onkohan mulla hiv, että pitäs käydä testauttaa ittensä. Annoin asian olla, mutta oireet puski pään sisään ja tulin kertakaikkiaan hulluks, kuvittelin joka pienemmänkin punaset läiskän ihossani hiv: Niitä ei todellakaan kannata seurata!

Sitte otin itteäni niskasta kiini ja kävin tekee testin viime viikolla ja tähän päivään asti en oo miettiny mitään muutaku että jos mulla onkin se yms. No, tänään soitin tuloksista ja se oli negatiivinen, iso kivi tippu hartioilta!

Ja 3kk meni siitäkin kun oon viimeks kenenkään kanssa sängyssä ollut. Käykää ihmiset tekemässä testi, jos se mietityttää, älkää lueskelko täältä mitään tai yrittäkö hakea vastausta, koska se pahentaa vaan tilannetta!

Onko suuri todennäköisyys hiviin: Monien kanssa harrastanut suojaamatonta seksiä. Käynyt kyllä pariinkin otteeseen testaamassa klamydiat sun muut yleisimmät taudit mutta ei hiviä.

Ei ole siis maininnut että olisi mitään syytä olettaa hiviä olevan mutta hän on tosiaankin todella huoleton ehkäisyn suhteen.. Yhdyntä oli lyhytkestoinen eikä mies tullut, eikä ollut kai mitään haavoja tms. En ikinä harrasta yhdenillan juttuja, varsinkaan suojaamatonta seksiä niin stressaa ihan kauheasti: Tää mun tapaus kävi jo vappuna, siit asti oon ollu aivan paniikissa. Kävin 3kk testissä, joka oli negatiivinen. Eri nettisivuja lueskellen sain ittelleni pakkomielteen kyseiseen sairauteen.

En luota vieläkään testin tulokseen, pakko käydä vielä 6kk testissä, jotta luotan tulokseen. En enää ikin harrasta yhen illan juttuja!! Kolmen kuukauden jälkeen testissä käyminen on turhaa ja rahan hukkaan heittämistä. Käy mieluummin vaikka siiderillä. Sinulla ei ole hiv-tartuntaa! On äärimmäisen epätodennäköistä, että olisit saanut hivin. Hiviä ei diagnosoida oireiden perusteella. Mielenrauhan vuoksi voi olla järkevää käydä testissä, mutta todennäköisyys on vahvasti sinun puolellasi. Kilpirauhasen vajaatoiminta ei vaikuta HIV-testin luotettavuuteen millään tavoin.

Vaikuttaako mitkään sairaudet HIV testin tulokseen? HIV tukikeskuksen mukaan mitkään sairaudet eivät vaikuta tulokseen, voinko luottaa heidän sanaansa??

Lisään vielä äskeiseen viestiin, että olen käynyt testeissä viikoilla 4, 13 sekä Voinkohan jo luottaa testeihin, vaikka nyt mulle tuli suuhun suuhiiva, johon sain lääkityksen. Olen kysellyt neuvoa aids tukikeskukselta, koska en luota TK-lääkäreihin. Aids tukikeskuksen mukaan voin lopettaa jo HIVn miettimisen. Heidän mukaansa mitkään sairaudet eikä lääkitykset vaikuta testin luotettavuuteen. Mitä tietoa sinulla on, vaikuttaako?? Mainitsemasi sairaudet eivät vaikuta HIV-testin tulokseen millään tavalla.

Jos elimistön immuunipuolustuksessa on vakavia häiriöitä, olet kemoterapiassa tai juuri ollut elinsiirrossa, niin vasta-aineiden muodostuminen voi viivästyä. Immuunijärjestelmän häiriöt olisivat ehdottomasti tiedossasi, jos sinulla niitä olisi. Testituloksesi ovat ehdottoman luotettavia. Nyt kannattaa käyttää energiaa johonkin muuhun, koska HIV ei ole ongelmasi! Ja lääkityksesi ei vaikuta HIV-testin tulokseen.

Onko tietosi täysin luotettavaa? Mistä olet tietosi metsästänyt? Meinaatko, että käytyäni 3 kuukauden kohdalla testissä voin jättää 6 kuukauden testin käymättä?? Lääkäreillänne on 15 vuotta vanhaa tietoa. Tämä ei tosin ole mikään ihme, koska suuri osa yleislääkäreistä ei koskaan kohtaa HIV-positiivista henkilöä.

Kolme kuukautta on nykyisillä HIV-testeillä aivan riittävä aika. Taidan luottaa tuohon 3 kuukauden testiin!! Voiko 3 kuukauden jälkeen hivin kokonaan unohtaa? Onko kellään tiedossa, että 12 viikon testissä ei vielä vasta-aineet ole näkyneet, vaan vasta myöhemmin? Nykyiset testit löytävät vasta-aineet viimeistään tuohon mennessä mikäli et kuulu yllä mainittuihin poikkeuksiin.

Tyhmä täällä kyselee, mitkä on autoimmuunisairauksia? Eikä nuoruusiän reuma ole autoimmuunisairaus? Reuma luonnollisesti on autoimmuunisairaus, mutta reuma ei siis vaikeuta elimistön HIV-vasta-aineiden tuotantoa. Lähinnä tulee mieleen systeeminen lupus erythematosus punahukka tai harvinainen X-kromosomaalinen agammaglobulinemia ns. Brutonin tauti vasta-ainetuotannon viiveistä puhuttaessa.

Toisaalta kyseiset sauraudet voivat myös sotkea testiä niin, että myös aiheuttavat väärän positiivisen, mutta yleensäkin on tärkeää ymmärtää, että nämä ovat äärimmäisen harvinaisia sairauksia ja HIV-testin kyky löytää tartunnat on erittäin hyvä. Testin tuloksiin eivät vaikuta muut seikat, joita ei ole täällä mainittu. Itse soitin tänään terveyskeskukseen, vastaaja puhelimessa ei luottaisi vielä 3 kuukauden testin tulokseen.

Olen jo aivan pihalla, että mihin uskoisi. Netissä kun selailee eri sivuja tulee huomanneeksi, että 4 kuukauden sekä vielä 6 kuukauden testi tulokset kummittelevat luotettavuudellaan vielä vahvasti. No kuiteskin soitin tänään terveyskeskukseen, koska suuni on erittäin kipeä kielestä sekä limakalvoilta. Huomasin myös, että imusolmukkeet ovat turvonneet. Testeissä olen käynyt kuiteskin kun riskitilanteesta oli kulunut 12 viikkoa. Uutta tartuntamahdollisuutta ei sen jälkeen ole ollut.

Testeihin menin, vastauksen saa luultavimmin jo huomenna. Nyt jännitän huomiseen, jos minulla vasta-aineet näkyvätkin vasta 5 kuukauden kohdalla! Muuten en kyllä keksi mistä nämä ihmeelliset oireet johtuvat.. Toivon parasta, että testi olisi negatiivinen!! Sinulla ei ole tartuntaa! HIV ei voi tarttua kuvailemallasi tavalla. No way, no how, never! Kuulostaa siltä, että pakko-ajatukset ovat saaneet vallan. HIV ei ole ongelmasi. Ei, ei ja ei!

Mistä muuten olet saanut päähäsi, että pojalta olisi tullut verta sormesta? Jos poitsu on hurauttanut puukolla sormenpään irti ennen sormileikkejä, niin teoreettinen tartuntareitti olisi olemassa, mutta olisit varmaan huomannut, jos joka paikka olisi ollut kaverin veressä. Jos näin ei ole, niin tämän aiheen puiminen kannattaa lopettaa. Jos sormessa olisi ollut pieni kynsinauhan verestäminen, niin tartunta ei ole mahdollinen.

Virus tuhoutuu välittömästi kehon ulkopuolella ja vaatii tarttuakseen suuria määriä viruspitoista eritettä myös kehon sisällä. Kukaan ei ole koskaan saanut virusta kuvailemallasi tavalla, etkä varmasti ole ensimmäinen.

Terve, mulla on hiv kokeen ottamiseen kammo riskitilanteen takia. Koetta en uskalla ottaa koska aids tuessa sanottiin hiv voivan olla oireeton jopa 15v.

Kondomi unohtui huumeita käyttävän naisen kanssa n. Vastuskykyni on priimakunnossa, parhaimmassa kunnossa mitä koskaan 2 parin päivän nuhakuumetta 10 vuoden aikana vaan. Piukkunuhatkin mitä oli ennen pari kertaa vuodessa loppuivat 3 vuotta sitten kun seinään. Aidstuki vaan sanoo että voi olla oireeton 15v. Ennen luulin että uskallan ottaa testin 10v. En halua ottaa koska en kestä kuulla mahdollista positiivista tulosta. Hiv pelkoa ei ole, ainostaan kyrsii kun en uskalla ottaa testiä.

Mitä mieltä olet, voiko olla hiv? Teoriassa voi olla, että virus ei aiheuta mitään oireita vuosikymmeniin. Yleensä tosin AIDS-vaihe alkaa noin 10 vuoden jälkeen tartunnasta. Epätodennäköistä, että olisit ollut oireeton 12 vuotta, mutta tukikeskus on oikeassa siinä, että oireeton kausi voi olla hyvin pitkä. Kun asia mietityttää, niin testaa itsesi.

Voit olla varma, että vastaus on neg. Kiitos yllä olevasta vastauksesta, sen testin juuri haluaisinkin ottaa jos uskaltaisin. Muita riskitilanteita ei ole ollut. Luulenpa, että sinua helpottaisi testissä käyminen. Mikään ei viittaa siihen, että olisit saanut tartunnan, vaan vaikuttaa pakkoajatukselta. Mahdollisuutesi olla viruksen kantaja on käytännössä mitätön. Olisiko aika päästä tästä tuskailusta jo yli?

Yksityiselle lääkäriasemalle voit mennä vaikka huomisaamuna testiin ilman ajanvarausta, jolloin tuloksen saat mahdollisesti jo seuraavaksi päiväksi. Olen vakuuttunut, että vastaus on negatiivinen. Kiitos vastauksesta, näen asian nyt paljon kirkkaammin. Testiin olen menossa kun vielä ajatus kirkastuu hieman. Tiedätkö onko suomessa testattuja hiv-positiivisia jotka eivät tarvitse minkäänlaista läääkitystä koska eivät saa oireita 12 vuoteen tai yli?

Itselläni ei ole edes lievää nuhaa koskaan, tuskin tarvitsisin lääkitystä jos positiivineen geenifriikki olisin. Onko tiedossa yhtään tapausta, jossa vasta-aineet eivät olisi kehittyneet mitattavalle tasolle vielä viikolla 12?

Ihan tiedon halusta kyselen. Ja jos sellanen tapaus ilmaantuisi, muuttaisikohan THL testaussuosituksiaan? Kiitos Mikko rohkaisevista ja asiantuntevista neuvoista. Minulle kävi vahinko thaimaalaisen huoran kanssa. Kumi hajosi yhdynnän aikana, enkä sitä huomannut ennen kuin vedin kalun ulos.

Arvioin etta yhdyntä rikkoutuneella kortsulla kesti noin kolmesta viiteen minuuttiin. Kun huomasin särkyneen kortsun menin vessaan pesemaan kalun saippualla ja vedellä. En edes tiedä auttaako tämä toimenpide.

Testeihin aion menna kun aika koittaa, mitä arvelet onko riski suuri. Virus tarttuu kehon sisällä, joten saippua ja vesi eivät käytännössä vaikuta tartutatodennäköisyyteen. Kannattaa muista, että ei kaikilla thaimaalaisilla baaritytöillä ole tartuntaa. Todennäköisyys saada tartunta on n. Testi on kuitenkin syytä tehdä. Onko sitten mahdollista, että jollakin ei olisi vasta-aineet vielä kehittyneet? Iltalehti kertoi tällä viikolla jutun, että kissa oli lentänyt joutsenella.

Sekin on teorissa mahdollista, joskaan ei aivan jokapäiväistä. Vaikka jokin asia ei olisi koskaan tapahtunut, on mahdollista, että se joskus tapahtuu. HIV-agab on yksi kaikken tarkimmista laboratoritesteistä ja 12 viikkoa riittää aivan varmasti.

Olen ymmärtänyt etta tartunnan ehtona on jonkinlainen verikontakti, joten jos limakalvot on kunnossa ei pitäisi helposti tarttua. Tuhkaluukkuun veivaajilla HIV on huomattavasti yleisempi. Seksiä kännissä ulkomaisen maksullisen kanssa ulkomailla, kumi oli mennyt jossain kohtaa rikki mutta en tiedä missä vaan humasin vasta kun olin lauennut. Koskettelin myös hänen sukuelintään ja hän antoi minulle suuseksiä ja suuteli suulle muutaman kerran. Nyt sitten heti kahden päivän jälkeen ollut oksentelua, ruokahaluttomuutta, kenties hieman lämmönnousua ja tuntuvat rauhasetki isommilta.

Tiedän että myös henkinen tilani vaikuttaa ja saatan tuntea jotkin oireista liian "selkeinä". Nyt on menossa kuudes päivä kontaktista ja oksentelu on loppunut mutta muita ongelmia mahdollisesti vielä on. Kysymys onkin; voiko oireet tulla jo näin nopeasti ensitaudissa ja tiedän, ettei oiretiden perusteella voi olettaa hivtartuntaa mutta kovin vain sopivasti sattui heti tapauksen jälkeen. Toki myös kuuma ilma, iso viina määrä ja huono ruokailu ja yksi hieman epämääräinen ruoka oksentelun alkamispäivänä voivat olla yhtä hyviä syitö nykyiselle ololleni Mutta mikä on tuomio?

Mulla oli muutama vuosi sitten tapaus että seurustelin hiv positiivisen miehen kanssa useamman kuukauden, hän oli saanut hivin huumeruiskuista, mutta on nyt ollut kuivilla jo 10 vuotta Lääkäri kertoi että henkilö jolla on hiv ja syö lääkkeitä, on hyvin pieni mahdollisuus tartuttaa sitä, mutta tietty se mahdollisuus on olemassa.

Miesystäväni virustasokin on alhainen lääkityksen ansiosta. Nykypäivänä hiv ei ole tappava tauti vaan voi elää lähestulkoon normaalia elämää Lisäksi vielä; Millaisella aikataululla riskikontaktista testata kannattaa ja mitä? Itse olen näin ajatellut alustavasti: Sitten vk päästä hivtesti, kuppatesti ja b- sekä c-hepatiitti testit ekan kerran. Hivtestejä ajattelin kyllä tehdä 4vk jälkeen useammankin, oma mielenterveys on niin heikkona, vaikkei se varmuutta annakkaan.

Sitten 2kk hivtesti taas kannattaako hepatiitit taas testata?? Miltä kuulostaa ja kannattaako jotain muita tauteja vielä testata? Alkueläin tms ja muita vastaavia?? Ainoastaan kurkkukipu yllämainitusta oksentelu,huonovointisuus,kuumeilu yms on pienesti jäljellä.

Josko oireet olisivatkin olleet suurimmaksi osaksi psyykkisiä, toivon ainakin. Aivan ensiksi sinun pitää rauhoittua. Hi-viruksen ensitaudiksi oireesi ovat alkaneet liian aikaisin, joten siitä ei missään tapauksessa ole kysymys.

Testisuunnitelmasi on oikean suuntainen, mutta jättäisin esim. Ota yhteys sukupuolitautien poliklinikalle tai terveyskeskukseen testejä varten. Kaikesta huolimatta on mielestäni erittäin epätodennäköistä, että olisit saanut tartunnan. Hiv ei tartu käsien kautta ja yllä esitetyt tartuntatodenköisyydet ovat arvioita mahdollisuudesta yhden tapauksen perusteella saada tartunta.

Hiv tarttuu vastaanottavaan osapuoleen eli heteroilla naiseen keskimäärin puolet helpommin. Onko noi tilastot annettu nimenomaan niin, että naisella olisi HIV ja hän olisi miehen kanssa sukupuoliyhteydessä, niin tartunta mahdollisuus olisi n.

Jos joku voisi selventää. Hei, Thaimaassa ilotyttö nuoli minun penistäni. Ilotyttö ei laittanut kondomia päälle ja nuoli sen vartta sekä terskaa, itse orgasmi tapahtui kuitenkin käsillä, koko tilanne oli nopeasti ohi.

Kuinka todennäköistä on HIV: Koko loppu loma meni tämän todella tyhmän teon takia pilalle Päätin että en enään ikinä käy missään ilotaloissa en ollut ennenkään käynyt Tästä lähtien vain luetettavia suhteita HIV ei tartu kuvailemallasi tavalla. Herpes, kuppa, kondylooma, klamydia ja tippuri voivat tarttua myös suuseksissä.

Ykkönen perässä nimimerkissä, kun edellinen oli rekisteröity jollekin. Täällä myöskin yksi pelkäävä. Olen ymmärtänyt ettei hiv tartu käsien välityksellä vaikka niissä olisi spermaa. Mutta onko riskiä jos käsissä on ihottumaa ja hieman rikkonaista ihoa ei kuitenkaan vuoda verta , ja käsiin joutuu spermaa? Onko tässä mitään riskiä? Kyseessähän ei ole avohaava?

Olen keskustellut terveydenhuollon ammattilaisten kanssa, sekä hivtukikeskuksen työntekijöiden kanssa. Hiv ei tartu käsien kautta, vaikka niissä olisi vähän spermaa. Virus kuulemani mukaan kuolee heti kun joutuu kosketuksiin ilman kanssa. Ihottumat eivät ole riskitekijä. Pitäisi olla avohaava, joka tarvitsisi parantuakseen tikit.

Eli verta pitäisi tulla aikalailla ja kyllä sen huomaisi. Itse olen rampannut hiv-testeissä 3,5 ja 8 viikon kuluttua "riskitilanteesta" ja ovat olleet negatiivisia.. Toivotaan, että pysyvätkin negatiivisina. Aina säikähtää, kun kyse on hivistä. Ja taisin lukea myös, että Mikko oli jossain kohtaa kirjoittanut, että ei tartu käsien kautta. Mikko lisää tähän jotain jos näyttää, että olen ymmärtänyt väärin tai jotain puuttuu?

Näin olen koittanut itseäni vakuutella. Tuntuu vaan heti järkevämmältä kun sen sanoo joku toinen. Ajatukset kiertää samaa kehää. Aina on kädet jostain hieman rikki, pintanaarmuilla tai nahkaa hieman lähtenyt, kädet joskus pienillä vesikelloilla atooppisen ihon ja allergian vuoksi.

Joskus miettii että mitähän pöpöjä sitä matkaansa saa. Mutta ehjä nyt uskon enkä ala ramppaamaan testeissä. Näillä ajatuksilla kyllä saa itsensä hulluksi. Saanko kysyä, kärsitkö itse ihottumasta käsistä vai miksi pelkäät juuri itsellesi tarttuvan käsien kautta? Ajatukset nyt muualle, koska tuo on aivan turhaa itsensä kiusaamista. Virus ei tartu kuvailemallanne tavalla. Testaaminen noissa tilanteissa on täysin turhaa rahan hukkaan heittämistä.

Käyttäkää ne rahat vaikka läheisten joululahjoihin. Harrastin suojattua seksiä tuntemattoman suomalaisen tytön kanssa ensin kesäkuussa ja sitten heinäkuussa.

Muistin, että nuolin kyllä tytön alapäätä. Muuten kyllä kondomin kanssa. Tytöllä ollut varmaankin useampia samanlaisia suhteita. Olen nyt tapaillut erästä miestä noin kuukauden ajan. Japanilaisia poika nussii tissit alasti suomi puhelinsexy kuvia. Levähdyspaikka runkkarit pihlajasaari teinien panovideoita missä nainen vaatteissa videot karvaiset tummat naiset nahkahousuiset naiset saa kivan parin rakastelua.

Lihavat naiset pissalla videot suomen ikäero seksinovellit saunassa naurunappula hieroja vaasa. Yuotube suomi video julia tukiainen sex video sisko sohvalla sammunutta herkku mtbmalaga. Nakukuva suomi fi meikki vuotiaan meikki teen porno web cam live kyrpä mies vaimolle ellu panee vaimoa seksipeppu oulussa ilmaisia lihavat mummot. Naintia web cam ilmainen vaimo lomalla piirretyt eläinten panot omakuvat vanha nainen porno on lesbo pissaleikit seksivideot vanhemman miehen kanssa..

pietarin huorat nainen ja mies yhdynnässä

Reader Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *