Siveysvyö miehelle kivesten kidutus

siveysvyö miehelle kivesten kidutus

Käytännössä en halua harrastaa hänen kanssaan seksiä. Se tekee tästä ongelman. En myöskään halua välttämättä samalla paikkakunnalla asuvaa, koska pieni paikka enkä halua kenenkään läheisen tai edes tutun tietävän. Joku vois nyt jakaa ajatuksia tästä sekavasta teksistä ja kertoa ratkasun ongelmaan. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Leikit ja fetissit kidutus- gallup kidutus- gallup Tyttö 18 Kymmenen pahinta kidutukeinoa, erikseen mitä tehdä miehille, ja sitten naisille.

Mun mielestä aika kiihottavaa, onko saman henkisiä muita, kyllä luulisi jos vain uskaltaa kirjoittaa. Isojen lelujen käyttö pilluun 5. Naisille vinkkejä miten kiusata miestä. Ottaa mies naisen polvelle ja antaa avokämmenellä selkään. Ottaa korvasta kiinni ja ravistella oikein kunnolla. Miehen lypsäminen naisen kädellä.

Siinä muutamia ehdotuksia joita itse haluaisin kokeilla. Siis tarkoitatko oikeaa kidutusta, sellaista jossa kidutettu ei taatusti nauti vaan todella kituu kauhuissaan, kiduttajien nauttiessa sadistisesti.

Jokaisella varmaan ollut ummetusta joskus, aika kivulias sekin Monia kiihottaa ajatuksena, mutta kai harva oikeasti halusisi katsella. Siis aivan leikkiä tietenkin sm. Tarkoitan oikeaa kidutusta, huh huh, nousee karvat pystyyn jo näistäkin. Jos kiinnostaa niin vastaa, laitan meiliosoitteeni seuraavaan viestiin.

Olen mies ja toivottavasti olet sitä mitä nikkisi tarkoittaa ;-. En uskalla, kiitos tarjouksesta. Joka tapauksessa voisimme jatkaa aiheesta meilaillen. Vositko kuvitella itsesi katsomassa kun jotain oikein kidutetaan, keitetään tai väännetään jäseniä pois paikoiltaan. Siis kiihottaako ajatus seurata kun jotain kidutetaan, vai onko vain fantasia Varmaan se fantasia on, että joudun pakosti katselemaan. Ja kuvittelen että joudun myös itse sen jälkeen kidutukseen, toisaalta jos ei olisi oikeata kidutusta olemassa, mistä sen mallin saisi, eli mistä fantasia syntyisi?.

Siis samaan aikaan hirvittää ja kiihottaa, vaikea juttu. Käyt täällä lueskelemassa ihmisten vastauksia ja kiihotut ajatuksista joita ne sinussa herättävät. Mikset kokeilisi meilailua kanssani? Laitoin aiemmin osoitteen tähän viestiketjuun. Ole nyt rohkea ja ryhdytään ajatustenvaihtoon privaatisti. Olen itsekin nuorempana kiihottunut hirveiden kidutusten ajattelemisesta. Eli kai sadistisesti ajatellut kiduttajan nautintoa.

Koskaan en ole kuitenkaan esim. Varmaan enemmän kiihotti ajatus, miten sadistinen nainen nauttisi kiduttaessaan ja tietäen toisen kärsimisestä. Sadismi on pahimmillaan niin voimakas stimulantti, että se voittaa tavanomaisen seksin. Ilman mitään sääliä varmaan nautinto on rajaton. Tuo laittoi miettimään koko elämän tarkoitusta Perustuuko kaikki vaan pahuuteen ja sadismiin, rakkaus on vain heikkoutta.

Olen tullut siihen tulokeseen että rakkau ja hyvyys kuitenkin voittaa pahuuden, muuten paha tuhoaisi lopulta itsensä, siis toinen toisensa. Itsekkyys ja pahuus ei tunne sanaa lojaali, kuin oman voiton välineenä. Oikea kidutus ja pahuus on jotain niin hirvittävää, että parempi vain leikkiä niillä asioilla, pienikin kiusaaminen ja alistuminen antaa jo hyviä kiksejä, sekä opettaa luottamaan toiseen ihmiseen.

Mun lista, ja kymppi on se pahin. Pakotetaan riisuutumaan alasti, ja herjataan esim. Pakotetaan tekemään kuset, ja paskat kiduttajien katsellessa. Työnnetään vesiletku peräaukkoon, ja käännetään hana auki. Poika onnistui pysymään pystyssä, vaikka hänen silmänsä oli peitetty ja kädet raudoitettu selän taakse.

Hänet talutettiin sisään tuntemattoman rakennukseen, alas portaita ja pitkin käytäviä. Lopulta hänen käskettiin seisahtua ja ovi kävi. Silmäside poistettiin ja Jack katseli ympärilleen silmiään siristellen.

Hänet oli tuotu pieneen kellarihuoneeseen, jossa ei ollut huonekaluja. Huoneessa oli Jackin lisäksi kaksi naista: Molemmat olivat noin parinkymmenen, ei siis montakaan vuotta Jackia vanhempia.

Jack ei tiennyt lainkaan, mistä oli kyse ja mitä hänen oletettiin tunnustavan. Kerrot kaiken, mitä olet tehnyt. Jos ei tunnustusta tule, niin se saadaan kyllä puristettua sinusta irti ennemmin tai myöhemmin.

Jack ei vastannut mitään, vaan seisoi vain hiljaa. Blondi kersantti käveli Jackin viereen veitsi kädessään. Ensiksi hän veti tennarit pois pojan jaloista ja leikkasi sitten tämän T-paidan riekaleiksi, jotka sai helposti revittyä pois. Jack ei vastannut, vaan tuijotti vain seinää pelosta täristen. Sitten hänen käsirautansa avattiin hetkeksi ja kädet kahlittiin ylös katonrajassa olevaan putkeen. Luutnantti tarttui alastoman pojan kiveksiin ja puristi niitä tuskallisesti. Jos puhut, niin hyvä.

Jos et, sinua kidutetaan, kunnes sanot mitä tahansa päästäksesi tuskasta, hän uhkasi. Sen jälkeen molemmat naiset lähtivät huoneesta sammuttaen valot jäljessään. Jack jäi pimeyteen seisomaan kahleissa, alastomana ja kylmissään. Toivottavasti kidutus olisi seksuaalipainotteista. Ne poikkeavat toisistaan jonkin verran.

Osa on seksuaalipainotteisempia ja osa vähän raaempia. Aika kului pimeässä hitaasti. Jackin kädet väsyivät jatkuvasta ylhäällä pitämisestä ja hänen oli pakko antaa niiden vain roikkua kahleiden varassa, mikä sai kovat metallisärmät pureutumaan tuskallisesti ihoon. Poika mietti, mitä tapahtuisi, kun hän ei jaksaisi enää seistä — sitten hänen olisi roikuttava koko painollaan kahlittujen ranteiden varassa. Lisäksi sellin koleus sai alastoman pojan tärisemään — vai johtuiko tärinä pelosta?

Jack tiesi, että pian häntä kidutettaisiin. Hän muisteli kuulemiaan tarinoita armeijan kidutuksista. Ehkä hänen kynsiensä alle työnnettäisiin neuloja tai hänen paljasta ihoaan poltettaisiin hehkuvin raudoin.

Tai sitten häntä saatettaisiin rääkätä sähköiskuilla. Vahingoittaisivatko kiduttajat hänen sukuelimiään? Näitä Jack mietiskeli, kun huoneen ovi avautui ja vaalea kersantti astui sisään sytyttäen samalla valot. Oletko valmis Carolinen käsittelyyn? Caroline ei huomioinut vakuuttelua mitenkään, vaan jatkoi pojan kivesten puristelua. Olisi iso vahinko, jos sinua ei pääsisi lainkaan testaamaan, joten ajattelin ottaa pienen varaslähdön, etten vain jää ilman. Ensin pitää kuitenkin varmistaa, ettet liikaa niskoittele, hän sanoi ja kohotti pamppua.

Jack sulki silmänsä iskua odottaessaan ja parkaisi tuskasta, kun se osui paljaaseen kylkeen. Caroline suomi pampulla alastoman pojan reisiä, kylkiä, vatsaa ja käsivarsia. Jack tajusi, että puolustautuminen olisi turhaa, eikä edes yrittänyt rimpuilla, vaan kesti kurituksen nöyrästi voihkien. Lopulta pamputus loppui ja nainen tarttui taas pojan sukuelimiin alkaen puristella niitä yhä uudestaan ja uudestaan. Mutta jos miellytät minua, ei sinua ole välttämätöntä kouluttaa tällä erää enempää.

Sen sanottuaan Caroline polvistui Jackin eteen ja alkoi imeä tätä. Jack sulki silmänsä nöyryytyksestä. Hän ei ollut aiemmin kuin suudellut tyttöjen kanssa ja tässä hän seisoi. Alastomana, kahlittuna ja kidutettuna — ja aikuinen nainen otti häneltä pakolla suihin. Mitään ei kuitenkaan ollut tehtävissä ja entä jos nainen ei saisi haluamaansa? Edessä olisi uusi ja varmasti aiempaa kovempi pieksäntä.

Jack yritti unohtaa nöyryyttävän tilansa, jotta saisi kalunsa seisomaan. Pian se onistuikin Carolinen kielen ja huulten työskennellessä ahkerasti ja käsien vaeltaessa pojan paljailla kyljillä, selällä ja pakaroilla sekä välillä hypistellen kiveksiä. Ja viimein pojalta tuli Carolinen suuhun. Siellä opit tuntemaan, mitä todellinen tuska ja nöyryytys on. Mieti sitä pimeässä vielä jonkin aikaa Tunnit seurasivat toisiaan, vaikka Jack ei voinutkaan mistään arvioida ajan kulua. Tuskat käsissä ja jaloissa yltyivät jatkuvan seisomisen takia ja kylmyys piinasi häntä jatkuvasti.

Jackia väsytti kovasti, mutta nukkuminen oli mahdotonta niin kauan kuin hän joutui olemaan kahlittuna. Silti poika toivoi, että tätä jatkuisi mahdollisimman kauan ja pelkäsi oven avautumista. Jack olisi halunnut lykätä kidutuksen aloittamista mahdollisimman pitkään, mutta lopulta naiset saapuivat. Ensimmäiseksi he tukkivat pojan suun tunkemalla sinne suuren kumipallon, joka kiinnitettiin niskan taitse kulkevilla nahkahihnoilla.

Siten pojan kahleet irrotettiin ja hänet ohjattiin toiseen huoneeseen. Vastustelu ei käynyt Jackin mielessäkään. Hän ei kuitenkaan voisi paeta tuntemattomasta olinpaikastaan alastomana ja nääntyneenä ja vastarinta vain yllyttäisi kiduttajat rääkkäämään häntä entistä enemmän. Niinpä pojan oli alistuttava. Uusi huone oli edellistä paljon suurempi ja se oli täynnä outoja huonekaluja. Jack tajusi heti niiden olevan kidutusvälineitä, vaikkei hahmottanutkaan kaikkien käyttötarkoitusta.

Joka tapauksessa niihin saattoi sitoa ihmisen kiinni lukemattomin eri tavoin. Huoneen seinustoilla oli pöytiä, joilla oli monenlaisia teriä, piikkejä, koukkuja, piiskoja, kaasupolttimia, pihtejä, kiiloja, letkuja ja puristimia.

Katosta ja seinistä roikkui kahleita. Poika haukkoi pallon tukahduttamana henkeään kauhusta ja järkytyksestä, kun hän kuvitteli, miten hänen alaston vartalonsa revittäisiin kappaleiksi hitaasti ja pala palalta. Sitten hän kiersi seinustalla ollutta vintturia ja kiristyvä ketju kiskaisi pojan kädet ylös. Lopulta Jackin jalat irtosivat maasta ja hän sai roikkua käsiensä varassa. Tunne oli sietämätön ja Jack olisi huutanut, jos tukehduttava pallo ei olisi estänyt.

Kahleiden kovat särmät pureutuivat ranteisiin aiempaa paljon tuskallisemmin, mutta se ei ollut pahinta. Jackin hartiat joutuivat tuskalliseen veytykseen ja hänen selkärankansa oikeni. Pahinta oli kuitenkin se, että koko vartalon venyminen teki hengittämisestä vaativan ponnistuksen ja sai pojan pelkäämään pikaista kuoliaaksi tukehtumista.

Jack tuskin huomasi, kuinka hänen jalkansa kahlittiin lattiaan niin, että hän ei voinut liikahtaakaan. Lucy puristi Jackin kalua kevyesti kahdella sormella. Jackin mielen täytti sellainen säikähdys, että hän unohti hetkeksi nykyisen tuskallisen olotilansa ja pudisti päätään epätoivoisesti.

Carolinen sitoessa pojan silmiä, Lucy jatkoi kepeään sävyyn: Sinun on vain odotettava. Kun ruoskinta taukoaa, et tiedä, onko se loppunut, vai tuleeko uusi isku sekunnin vai minuutin vai kymmenen minuutin kuluttua. Sinun on vain kestettävä. Ensimmäinen isku osui pojan vatsaan. Jack olisi huutanut, muttei voinut. Rimpuilukin oli mahdotonta, joten hän saattoi vain odotella tuskan uusiutumista. Raippa viuhui ilmassa ja osui kahlitun pojan alstoman vartalon herkimpiin kohtiin.

Ruoska iski kylkiin, reisiin, pakaroille, rintaan, vatsaan ja sääriinkin. Kovin tuska tuntui, kun iskevän ruoskan pää välillä sipaisi pojan kiveksiä. Jokainen isku jätti jälkeensä punoittavan ja kirvelevän juomun kidutetun pojan iholle. Välillä ruoskinta taukosi ja seurasi pahin — uuden kidutuksen odottaminen.

Sitten raippa taas iski, yllättäen ja armottomana. Lopulta Jack vaipui pelastavaan tajuttomuuteen. Jack tajusi heti herättyään olevansa yhä kidutettavana. Hänet oli sidottu eräänlaisiin metallitikkaisiin, jotka oli taivutettu kaarelle ja asetettu lattialle niin, että pää ja jalat olivat lantiota alempana. Hän oli yhä alastomana ja ahdistava pallo piti suuta auki estäen puhumisen. Lucy oli hänen vieressään ja otti juuri käteensä jonkin esineen.

Se oli puisella kädensijalla varustettu rautatanko, joka hehkui punaisena kuumuuttaan. Lucy oli ottanut sen suoraan kaasugrillistä, jossa oli muitakin työkaluja kuumenemassa. Jack katseli kauhuissaan ja lumoutuneena, kun punahehkuinen rauta lähestyi hänen alastonta vartaloaan.

Lucy painoi sen lopulta pojan vasempaan kainaloon ja rauta poltti sihisten Jackin ihoa. Tuska oli käsittämätön ja ilman suukapulaa Jack olisi huutanut, minkä keuhkoista lähti. Nyt hänen oli tyydyttävä vain rimpuilemaan voimattomana kahleissaan. Lucy pani raudan takaisin kuumenemaan ja otti grillistä uuden työkalun, tällä kertaa pihdit.

Ensin nainen siveli kädellään Jackin tiukkoja vatsalihaksia ja nipisti sitten pihtien väliin kaistaleen niiden ihoa.

Poika ei taaskaan voinut edes huutaa. Kidutus jatkui ja pian ympäri Jackin alastonta ja suojatonta vartaloa oli pieniä palohaavoja, joiden polttava kipu oli vaihtunut tykyttävään jomotukseen. Lucyn kädessä oli taas pihdit. Poika kauhistui ja pudisti päätään kauhuissaan. Lucy kuitenkin vain hymyili ja antoi pihtien lähestyä.

Jack rimpuili turhaan, siteet pitivät varmasti. Sittten pihdit puristuivat lihan ympärille. Mutta ei Jackin sukupuolielimissä, vaan sisäreidessä. Palohaava muistuttaisi olemassaolostaan joka askelella, mutta Jackin miehuus oli vielä tallella tuskasta huolimatta.

Lucy poisti pallon, jotta Jack saattoi puhua. Joko olet kypsä tunnustamaan? Et sinä meitä noin helpolla sumuta. Tuska ei siis avannut kielenkantojasi. Nyt saat levätä hieman ja sitten kokeilemme, josko täydellinen nöyryytys toimisi paremmin. Sen sanottuaan Lucy irrotti pojan ja sulki tämän kidutushuoneen vieressä olleeseen pieneen selliin. Jack hämmästyi huomatessaan, että sellissä oli huopa, vettä ja hieman leipää. Hän kääriytyi nopeasti lämmittelemään huovalla, söi leivän ja joi osan vedestä.

Pakomahdollisuuksia ei ollut, joten hän jäi miettimään, mitä Lucyn lupaama nöyryytys pitäisi sisällään. Pitäisikö hänen syödä ulosteita? Lopulta hän kauhusta huolimatta nukahti.

: Siveysvyö miehelle kivesten kidutus

Siveysvyö miehelle kivesten kidutus 41
Porno haku sihteeriopisto pori Tallinna hieronta maaseudun tulevaisuus toimitus
Siveysvyö miehelle kivesten kidutus 752
SEX PORNO CHAT KIIMAISTA PILLUA Iskuritrefit rentoutushieronta

Ei ole mikään ihme, että aiheesta puhuminen nolostuttaa. Masturbointi on melkeinpä pakko ottaa puheeksi CB: Ei siitä meilläkään aikaisemmin juteltu. Jokainen mies osaa kuvitella mitä tapahtuu, kun tulee lukituksi ja luulisi, että kaikki naiset niistä muutoksista tykkää, mutta on turha odottaa, että nainen ymmärtäisi miltä miehestä tuntuu. Koita olla viikko laukeamatta ja hoitele vaimosi muutaman kerran ilman omaa tyydytystä, jos pystyt. Sillä tavalla pääsette makuun. Millä ihmeellä sen stondiksen saa loppumaan!

Ajatusmaailma on kuitenkin sen verran vilkas, että ajatuksen voimalla stondis on valmis! Mitä sitten kun näkee naisen kasulla niin alkaa kalu kovettua. Sitten istumaan bussipysäkille ja miettimään linja- autoja tms epäeroottista hetkeksi?

Mitä sitten kun tulee stondis, eikä ole mahdollista pysähtyä esim istumaan? Jos alkaa kävellessä vääntelehtimään, huomaa joku varmasti! Miten on muuten laitteen näkymättömyyden laita? Onko kenenkään laite tullut huomatuksi? Kaikesta huolimatta meillä se vaan taitaa jäädä haaveeksi Mikä se paras säätösääntö sitten oikein on?

Ei kuuluisi heilua eikä liikkua, mutta ei myöskään puristaa? Heiluessa tulee ihottumaa ja rakkuloita, mutta puristaessa puristaa jne? Olisi kuva tuntea, miltä putken pitäminen tuntuu Ihmettelen vaan kovastu, miten vehkeen saa mahdutettua tuohon laitteeseen! Tuhannet miehet käyttää näitä. Todennäköisesti käy sullekin, jos oot normaalikokoinen. Kovin kuulostavat tutulta nuo kokemukset minullakin.

Aamustondikset tekevät välillä niiiin kipeää, kun se taempi rengas kalun ja kivespussien ympärillä kiristää. Siihen auttaa ainakin kusella käyminen ja ehkä joskus myös patjaa vasten väkisin alas vääntäminen.

Joskus on joutunut kolmekin kertaa käymään kusella aamuyöstä, kun aina herää uuteen seisokkiin. Onneksi sitä aina jonkun tipan saa puserrettua niin, että stondis pehmenee. Vaatteiden alta näkyminen minuakin joskus aikanaan huoletti, mutta sitten kun CB: Oma CB on monet kerrat koeteltu lentokentän turvatarkastuksissa eikä sitä sielläkään huomata.

Vaikka metallinilmaisinportti usein piippaakin, niin ei ne sentään sepalusta puristele. Osien sovitusta voi tosiaan joutua vähän hakemaan, mutta sekin selviää kokeilemalla. Itse käytin ensisovitusten jälkeen vähän liian löysiä säätöjä ja sittenhän CB oli talvisella juoksulenkillä yhtäkkiä housunpuntissa irrallaan. Nopeasti siinä sitten löytyi sellainen säätö, että pysyy paikallaan niin kauan kunnes avaimenhaltija avaa lukon.

Hygienia hoituu tosiaan suihkulla ihan riittävän hyvin. Parhaiten puhdistus itsellä onnistuu, jos saa suihkuun vähän enemmän painetta. Sieltä kärjen aukosta kun painaa vettä paineella sisään, niin se huuhtelee hyvin. Mitähän muuta tässä on tullut esille. Niin joskus niiden muoviosien väliin tosiaan jää nahka ja se nipistää kipeästi. Periaatteessa sen saa estettyä käyttämällä sopivankokoisia välirenkaita prikkoja , mutta aina se tuppaa jäämään vähän löysäksi eikä siihen isoa rakoa tarvita, kun ohut, herkkä iho jo menee väliin.

Suosittelen kyllä houkuttelemaan naisen kokeiluun. Tosin sitten voi käydä niinkuin minulla. Nainen pääsee niin hyvin suuseksin makuun, ettei ihan joka viikko välitä kaivaa avainta esille.

Pidätelty ja padottu mies on kuitenkin niin halukas nuolija, että ei sitä kannata päästää turhaan purkamaan paineitaan. Mikä se oikea säätö sitten on? Pitääkö sen pysyä aivan täysin paikoillaan, vai saako se vähän kuitenkin liikkua?

Ei tietty varmaan ole hyvä sekään, jos se oikein puristaa, mutta aika kompakti tulisi paketin olla, vai? Tuleeko sieltä nesteet ihan ok ulos siitä pään reiästä? Meinaan vaan ettei nahka mene rullalle ja suihki siten "ympäri koteloa"? Vihdoin sain tilaisuuden käydä surffaamassa muutaman liikkeen sivuja ja taas sattumalta silmiini osui cb Nyt löytyi orgasmikontrollitekstikin ja luin sieltä "parhaat palat" ääneen. Sanoin huokaisten sen jälkeen että eiköhän kokeilla!

Vastauksen sain, "en tiedä"! Pari kertaa sanoin että eiköhän kokeilla ja että olisi kiva kokeilla miten mies muuttuu, ja edelleen vastaus, en tiedä pitäisikö. Ei siis kuitenkaan suoraa tyrmäystä asialle! Mahtaako tämä tästä johonkin johtaa Samanlainen tilanne on myös meidän talossa. Joitakin viikkoja sitten keskustelimme siveysvyöstä ja sen hankkimisesta sekä vaikutukista. Hyvä keskustelu ja sen lisäksi annoin tuon saman tekstin hänelle luettevaksi - orgasmikontrolli.

Kovasti hänen kiinnostui aiheesta ja varsinkin kohdata "mies muuttuu.. Mutta miten loppujen lopuksi. Tuota osaa kun saisi vietytä eteenpäin jotenkin. Nyt on viikkoja kulunut ja tilanne on sama Täytyy jaksaa vain keskustella asiasta asiallisesti niin eiköhän se siitä jotain päivänä onnistu.

Nyt kysyin uudestaan ja vastauksena oli että en oikein tiedä, en halua vaan nauttia yksin jne. Ja on niin pirun kalliskin Ei siis onnistu, keinot on loppu. Tuntuu että keinot on käytetty Kuka tohonkin vapaaehtosesti suostuis? Meidän piti lähteä juhannukseksi mökille yhdessä. Nyt vaimoni sanoikin, että hän ei ole alkuunkaan tyytyväinen viime aikaiseen käyttäytymiseeni. Hän sanoi, että minä saa jäädä kotiin arestiin koko juhannukseksi. Hän laatii minulle tehtävälistan ja kaikki tehtävät on tehtävä juhannuksen aikana.

Naureskellen hän sanoi vielä, että taitaa pitää aika kiirettä tehdä ne kaikki. En vielä tiedä mitä hän on suunnitellut. Itse hän sanoi lähtevänsä muutaman kaverin kanssa mökillemme. Kaverin, se kuulosti siltä, että mukana on muitakin kuin pelkkiä tyttökavereita.

Juhannus on kuitenki vuoden ykkös juhlia! Saa nähä miten meillä on lukko kiinni. Ja jääkö juhannussauna miesporukalla väliin Lukon kans ei kuitenkaan voi saunaan,vois aiheuttaa hieman ihmettelyä ja kysymyksiä! Miten muuten,kuinka pian lukkoon tottuu,siis niin että voi pitää päiväkausia? Samaa on tullut mietittyä! Ja suurin miettimisen aihe on ollut se, kuinka kertoa vaimolle asiasta, että meilläkin alkaisi välineen käyttö!

Vaikea asiaa ottaa esille kylmiltään, vaikea on kertoa syitäkään asiaan, kun syyt ovat lähinnä fantasiapohjaisia!

Tietysti fantasiaa kokeilemalla tulisi selväksi, että olisiko käyttö muodostumassa kokeilun kautta pidempiaikaiseksi tai kenties elämäntavaksi! Voisiko joku ystävällisesti kertoa miten olette asiasta puolisollenne kertoneet ja mitkä ovat olleet reaktiot? Olisin erittäin kiitollinen tiedoista. Josko tätä kautta löytäisin keinon päästä kokeilemaan fantasiaani Olen myös pikku hiljaa "manipuloinut" asiaa eteenpäin.

Aluksi kysyin, että huomioinko toista tarpeeksi? Kerroin lukeneeni millä siihen voisi saada parannusta CB. Asia oli pitkään muhimoimassa ja kerran aloittaessamme seksin kerroin rehellisesti, että olin masturboinut eikä minun nyt tekisi mieli.

Siitäkös riita alkoi ja vaimoni sanoi, että taidan sittenkin tarvita siveysvyön. Kesän tullessa olen vilkuillut muita naisia ja niin, että vaimoni on sen huomannut - nyt vain odotan milloin "pinna palaa" ja se hankitaan Tuohan on erinomainen keino saada vaimo CB: Jatka vain runkkaamista ja valita, että et jaksa rakastella. Yritä jopa jäädä kiinni runkkaamisesta. Samoin katsele vapaasti kaupungilla hehkeitä naisia. Ja niin, että vaimosi sen selkeästi huomaa. Illalla taas runkkaa ja valittele väsymystä ja sen sellaista.

Kyllä varmaan saat CB: Mutta muista sen tuomat "velvoitteet" ja rajoitukset. Anna avain vaimollesi ja kerro, että vain hän voi avata CB: Pakko nyt kirjoittaa tänne ja kertoa omista kokemuksistamme. Meillä homma alkoi parisen vuotta sitten.

Seksielämämme ei ollut sitä aktiivisinta ja se oli sitä perusjuttua: Hän ei ole pitänyt suihinotosta koskaan enkä ole sitä saanut sen jälkeen kun kerran vahingossa laukesin hänen suuhunsa. Jos olisin silloin tiennyt mitä se merkitsi, niin olisin vetäytynyt ajoissa.

Ei me toki aina päästy edes lähetyssaarnaajaan asti, vaan nuolin vaimolleni orgun tai kaksi, jonka jälkeen hän joko alkoi nukkua tai runkkasi multa mällit vatsalleni. Turha kai mainita, että ei toi kovinkaan paljoa tyydyttänyt ja hain netistä apuja.

Siinä sitten tuli runkattua kerta jos toinenkin. En tyytynyt pelkkään tissin tai pillun kuvaan vaan hain vähän rankempaa juttua. Siinä tuli vastaan myös sivyesvyökin. Vaimo oli kyllä tietoinen nettiseksista ja omasta kädestä ja useaan otteeseen kertoikin, että ei pidä siitä. Harvat seksikerrat vaihtoivat luennetta. Sain edelleen nuolla häntä. Ei siinä mitään, sillä pidin siitä ja pidän yhäkin.

Tämän jälkeen sain runkata itseltäni lastit päälleni hänen katsellessa. Hän siis katsoi ihan mielellään, kai.

Jossain vaiheessa kuullessani taas runkkailustani sanoin, että joko pitää harrastaa seksiä useammin tai sitten pitää hankkia siveysvyö.

Seuraavana päivänä laitoin hänelle sähköpostilla orgasminkontrollitekstin. Illalla meillä oli mielenkiintoinen keskustelu, joka lopulta johti siihen, että tilataan ja katsotaan miten käy. CB tuli nopsaan ja siitä se sitten alkoi. Alkuun sillä oli ihan positiivinen vaikutus. Kokeiltiin yhdessä mikä sopii parhaiten ja seksielämäkin virkistyi ihan kivasti, mutta vain joksikin aikaa ja "arki" alkoi.

Sovittelun jälkeen löytyi hyvä yhdistelmä, mutta ongelmana oli joko se, että sain munani pois ja takaisin vaikka laite oli paikoillaan tai sitten se hiersi kivesten takaa ihon vereslihalle.

Ongelma onneksi ratkesi tilaamalla piikit siihen. Piikit ovat aivan loistavat ja ne olisi pitänyt tilata heti. Testinä kokeilin vapauttaa munaani piikeistä ja se onnistui, mutta ei ollut mitään jakoa saada sitä takaisin häkkiin. Piikit estävät myös tehokkaasti seisonnan. Pienimmät piikit mahdollistavat pienen jäykistymisen, mutta jo keskikokoisilla tuntuu kipua.

Olen ollut tyytyväinen CB Meillä siveysvyö on ehkä enemmän yhteinen ilo kuin minun kiusani. Kumpikin meistä on hyvin selvillä omasta "roolista" ja olemme sopeutuneet siihen.

Olemme erikseen kuin yhdessäkin selailleet netin varmaankin läpi erilaisista siveysvyöaiheista. Osa näistä on ollut sellaisenaakin käyttöönotettavissa, osa sovellettavissa ja osa on täyttä roskaa. Teimme alkutaipaleella säännöt ja niissä olemme pysyneet. Mitä nyt vähän niitä on tullut matkan varrella muutettua. Perusperiaate on se, että siveysvyö on aina päällä ja avain on vaimolla.

Vyö otetaan kerran pari pois viikossa pesua varten ja urheilua varten. En saa ottaa vyötä puheeksi ellei se hierrä tai muuta vastaavaa. Vaimollani on täysi päätäntävalta laukeamiseni suhteen. Kerran viikossa lisäksi minulla on mahdollisuus "voittaa" laukeaminen. Otimme kaksi korttipakkaa, joista nostan yhden kortin kerran viikossa. Mikäli se on rouva, niin saan laueta.

Käytön jälkeen siihen kirjoitetaan käytetty. Yritin laajentaa sen koskemaan kaikkia kuvakortteja, mutta turhaan. Näitä laukeamisia vaimoni ei voi kieltää, mutta tavan hän määrää. Netistä löytyi toinenkin kiva peli, mutta se perustui aisankannattamiseen vaimoni halunnut lähteä siihen. Kieltämättä se kiihoitti, mutta perempi näin.

Vyön myötä olemme keskustelleet mieltymyksistääne enemmän ja virikkeita on haettu netistä. Seksielämämme on piritynyt kaikesta huolimatta tai ainakin muuttunut molempia tyydyttäväksi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että saisin laueta kovinkaan usein tai sanotaan, että se on vaihtelevan satunnaista.

Olen tähän tyytyväinen, vaikka voisi sitä useamminkin laueta. Mainitsin tästä kerran vaimolleni ja hauskaksi? Sain tähän liittyen tehtävän. Pakka kortsuja ja tehtävänä saada niistä kymmeneen sisältöä aikaiseksi ja kaikki laukeamiset oli videokuvattava.

Vaimoni lähti tyttöystäviensä kanssa viettämään lauantai-iltaa ulos, joten aikaa oli. Meillä on aika mielenkiintoinen video olemassa. Muna oli todella hellänä ja toivoin seuraavassa viikkoarvonnassa, että en noistaisi ruovaa. Vaimoni ei näe itseään minään nahka-asuun pukeutuvana dominana, joten bondageen liittyvät jutut eivät ole olleet itsestään selviä. Alun jälkeen niistä normaalit ovat olleet lähes arkipäivää.

Olen saanut ommella myös itselleni hupun, koska unilaput eivät pysyneet riittävän hyvin päällä. Suukapulaa emme ole ostaneet, vaikka jotain on seksiliikkeestä jäänytkin matkaan. Suukapulan virkaa on, silloin kun se on laitettu, toimittanut vaimoni pikkarit pyykkikorista tai jalasta, ei kertaakaan puhtaat ja teippi.

Muutamia kertoja käteni on kytketty käsiraudoilla selän taakse siksi aikaa kun vaimoni oli illanvietossa, joten periaatteessa olin vapaa vaikka katsomaan teeveetä, mutta Kerran olen saanut, kun sitä useampaan kertaa pyysin, piiskaa. Sovittiin miten mennään ja mihin asti. Vaimoni sitoi minut sänkyyn kiinni ja pari tyynyä alle, jotta pylly nousisi sopivasti esiin. Suuhuni laitettiin myös suukapula, joka oli hyvä idea. Jäin siinä odottamaan ensimmäistä iskua, jota ei tullut, sillä vaimoni oli päättänyt minun odottaa vähän aikaa.

Lopulta pääsimme itse asiaan ja sanotaan vaikka näin, että tämä oli riittävä. Olimme sopineet, että vyötä käytetään niin kauan, että pylly on kunnolla punainen, vaikka rimpuilisin. Näin tein ja koetin myös äännellä, turhaan. Takamus oli todella kipeä muutaman päivän eikä juurikaan tehnyt mieli istua. Se oli ensimmäinen ja toistaiseksi viimeinen kerta. Siveysvyö ei tarkoita meillä sitä, että olisin vaimoni orja tai palvelija.

Kotityöt teemme kuten ennenkin, lähes puoliksi ja kaupassa käy kumpikin jne. Tämä ei siis kuitenkaan pois sulje sitä, että jos vaimoni haluaa esim.

Niinikään television kaukosäädin on vaimoni hallussa. Onneksi hän pitää myös jalkapallosta ;- Koska tässä on kuitenkin pohjimmiltaan kyseessä kieltäytyminen ja toisen tahtoon alistuminen, on meillä myös käytössä erilaisia rangaistuksia erilaisista mokista.

Näistä ei ole olemassa mitään sovittua käytäntöä, vaan niitä tulee tilanteen mukaan. Pidempi tauko laukeamisissa, nurkassa seisominen, jalkarahina toimiminen, kotitöiden siirtyminen minun hoidettavaksi jne. Kaikkiin rangaistuksiin liittyy myös sakko euroa.

Vastaavasti laukeamisiini liittyy toimenpidemaksu, jonka suuruus liittyy tavasta. Rahat eivät mene vaimolleni, vaan yhteiseen lomakassaan. Kuten aikaisemmin kerroin, niin seksielämämme on molempia enemmän tyydyttävä. En ihan päivittäin tyydytä vaimoani suullani tai dildoilla, mutta usein kuitenkin. Pidän siitä eikä oma tyydytys tunnu aina tarpeelliselta. Kieltämättä muna osoittaa elonmerkkejä ja kivuliaita sellaisia. Dildot ovat olleet ahkerassa käytössä, sillä niitä käytetään lähes yhtä ahkerasti anuksessani kuin pillussa.

Alkuun se oli nöyryyttävää, mutta siihenkin tottuu. Toinen nöyryyttävä ja kiihoittava asia on tullut myös kuvioihin. Se juontaa juurensa siitä toisesta ei käytössä olevasta viikkopelistä.

Hän alkoi jo epäillä itseään tai sitä että onko kyseessä painajaisuni. Parinkymmenen minuutin päästä hotellihuoneen oveen koputettiin, ja Anu kävi avaamassa oven senttiselle tummahiuksiselle melko lihaksikkaalle miehelle.

Ei kestänyt kauaakaan kun Anu ja mies olivat sängyssä naimassa. Matti oli sängyn toisella laidalla sidottuna ja pariskunta alkoi naida kiihkeästi.

Kun he olivat vähän aikaa naineet, Anu levitti jalkansa siten, että Matti näki kaiken. Sun kaltaiset saa jotain ihan muuta. Onhan kuitenkin hänen hääyönsä. Matti näki aitiopaikalta miten Kari iso kyrpä työntyi hitaasti syvälle Anun pilluun. Sitten Kari ja Anu alkoivat naida ensin hitaasti ja sitten kiivaammin.

Matilla oli itku kurkussa, mutta ei voinut mitään muuta kuin katsella kun toisen miehen kulli työ työntyi uudestaan ja uudestaan hänen tuoreen vaimonsa pilluun. Tätä jatkui ainakin kymmenen minuuttia, kunnes Kari tuli rajusti Anuun. Molemmat voihkivat, myös Anu oli voihkinnasta päätellen saanut orgasmin. Karin noustua Anun päältä, Anu otti Matin suukapulan irti ja sanoi: Se on sinun etuoikeutesi ja tehtäväsi aviomiehenä. Sä oot sairas ihminen. Nuolithan spermaa jo aikaisemminkin ja niin innokkaasti, että tulit melkein heti.

Se maistuu edelleen ihan samalle. Yhtäkkiä Anu näytti Matista pedolta ja demonilta. Kun Matti vielä epäröi, Kari tarttui häntä kiinni ja työnsi hänen naamansa Anun pillun suulle. Mä haluun nähdä kun sä nuolet mun spermat sieltä ja nielet joka tipan sen jälkeen. Lopulta Matti alkoi nuolla. Spermaa tuli aina välillä lisää Anun märästä pillusta, niin että nuoleminen jatkui kauan. Seuraavana aamuna Anu kertoi Matille, että kaikki mikä oli tapahtunut, oli otettu videolle.

Jos Matti yrittäisi valittaa tai ottaa eron, niin hän lähettäisi videon Matin uskovaisille vanhemmille. Hotellilta lähdettiin sitten kohti Matin kotia, missä heidän oli ollut tarkoitus asua ensi alkuun. Matilla oli siveyslukko kullissa ja Anu vannotti Mattia käyttäytymään kunnolla, muuten hänen kävisi huonosti. Mitään ei sanottu, mutta kotona Anu kertoi Matille uudet säännöt: Sitten siivoat koko asunnon joka päivä, tiskaat tiskit, peset pyykit ja peset vessan.

Saat nukkua lattialla matolla. Sinulla on aina siveyslukko päällä, ellen minä sitä ota pois — ai niin, eihän sitä saakaan pois ilman avainta. Hänestä oltiin tekemässä kotiorja omaan kotiinsa. Samana iltana Kari tuli taas käymään ja Matti pakotettiin sängyn päälle ja sidottiin jaloista ja käsistä sängyn kulmiin. Sitten Anu asettui nelin kontin Matin päälle niin, että jalkoväli oli suoraan Matin pään päällä. Kari tuli Anun taakse mutta laittoikin kullinsa Anun pyllyyn ja alkoi naida häntä sinne.

Matti joutui katsomaan aivan vierestä kun hänen tuoretta vaimoaan naitiin pyllyyn. Anu voihki äänekkäästi kun Karin kulli jyysti pyllyreikää. Anu oli selvästi saanut ennenkin kunnolla pyllyynsä, niin luontevasti ja helposti se liukui sinne sisään. Sen jälkeen kun Kari oli tullut, Anu kyykistyi Matin päälle ja pieraisi niin, että spermaa räiskähti joka puolelle Matin naamaa. Suussa, nenässä ja silmillä oli spermapisaroita. Sen jälkeen Matti joutui puhdistamaan Anun avoimena ammottavan pyllyreiän nuolemalla sen huolellisesti ulkoa ja sisältä.

Se maistui kauhealle, koska sperma oli sekoittunut kakan jäänteisiin. Anu ei ollut puhdistanut pyllyään kovin hyvin. Mä tykkään saada pyllyyni usein ja sen jälkeen on kiva kyykistyä nuolettamaan sitä. Pyllyn puhdistamisen jälkeen Kari otti Mattia hartioista kiinni, ja asetti veltostuvan kullinsa Matin suun eteen. Nuolemista jatkui pitkään koska Karin koko jalkoväli oli täynnä erilaisia pahamakuisia nesteitä. Aina kun Matti hidasti nuolemista, Kari tai Anu löi Mattia vatsaan tai jalkojen väliin.

Yksi lyönti osuin Matin kiveksiin niin kovaa, että hän oli pyörtyä. Nöyryytystä ja kidutusta jatkui eri muodoissa.

Kari ja Anu harrastivat usein seksiä ja Matti oli lähinnä heidän nöyryytetty seksipalvelijansa. Joskus Anulla oli myös toisia miehiä. Hänellä oli selvästi seksiaddiktio, mutta hänellä oli myös hyvin poikkeuksellisia seksuaalisia mieltymyksiä.

Anu sai perverssiä nautintoa siitä, että Mattia nöyryytettiin mitä julmimmilla tavoilla. Usein Matti pakotettiin työntämään dildo pyllyynsä yöksi. Yhtenä yönä hänet vietiin vessaan ja lukittiin vessanpönttöön sormiraudoilla, siten että hänen kätensä halasivat pönttöä. Samalla hänen pyllyynsä työnnettiin syvälle iso vibraattori, joka laitettiin käyntiin koko yöksi.

Anu uhkasi, että mikäli vibraattori ei olisi pyllyssä aamulla, niin hän saisi elämänsä piiskauksen ja vielä isomman vibraattori pyllyynsä. Anu nautti myös kivun tuottamisesta. Joskus hän vain piiskasi ilman mitään syytä tiukasti sidottua Mattia niin, että tämä itki kivusta. Kun Matti alkoi itkeä, Anu alkoi tyydyttää itseään sormillaan. Matin itku ja kärsimys kiihotti Anua. Anu myös tykkäsi pissata Matin suuhun: Matin piti usein mennä selälleen vessan lattialle ja Anu asettui kyykkyyn Matin suun eteen ja antoi pissan tulla Matin avonaiseen suuhun.

Kovan rangaistuksen uhalla Matti joutui nielemään pissan, joka maistui kammottavalle. Matti joutui lähes aina nuolemaan Anun pillun puhtaaksi sen jälkeen kun Anu oli pissannut. Kerran rangaistuksena tottelemattomuudesta Matti joutui jopa nuolemaan Anun puhdistamattoman pyllyn puhtaaksi sen jälkeen kun Anu oli kakannut. Anu hallitsi Mattia aina vain julmempien rangaistusten uhalla. Anu oli seksuaalisessa kiihkossaan täysin häikäilemätön. Hänen riippuvaisuutensa seksuaalisia perversioita kohtaan oli niin suuri, että hän oli valmis tekemään mitä tahansa saadakseen Matin tekemään kuten hän halusi.

Matti joutui nukkumaan makuuhuoneen lattialla ilman tyynyä ja patjaa, vain karhea peitto lämmikkeenä. Matti lukittiin aina yöksi vaijerilla sängyn metallikehyksiin, niin ettei hän voinut paeta tai tehdä muuta arvaamatonta. Vaijerin toinen pää oli kiinnitetty siveyslukkoon. Matilla ei ollut mitään mahdollisuutta paeta, ja vaikka hän olisi paennut, mihin hän olisi voinut mennä vaatteenaan vain siveyslukko.

Lisäuhkana olivat vielä valokuvat ja videot, joita oli otettu aina vain nöyryyttävämmissä tilanteissa. Sitten Matti imee kullia pitkään ja lopuksi ottaa spermat suuhunsa mistä ne valuvat hitaasti pitkin suupieliä.

Video päättyy siihen miten Matti sanoo: Äiti, olen aina tykännyt ottaa miehiltä suuhun. Olen imenyt monia meidän seurakunnan miehiä.

Erilaisten nöyryytysten lisäksi Matti oli pakotettu siirtämään kaiken omaisuuden Anun nimiin. Myös hänen isoäidiltä saamansa varsin suuri perintöraha oli nyt Anun tilillä. Matti oli kaikilla tavoilla täysin Anun armoilla. Eräänä päivänä Anu ajoi partakoneella Matin kaikki karvat.

Sen jälkeen Anu meikkasi Matille räikeän meikin ja laittoi naisten perukin Matin päähän. Koska Matilla oli nuoruutensa ansiosta muutenkin vielä naisellisia piirteitä, hän kävisi rumasta meikatusta naisesta.

Tämän jälkeen Matti puettiin tiukkaan mustaan korsettiin, jonka tarkoituksena oli korostaa Matin muotoja niin että hän näyttäisi enemmän naiselta. Korsetin lisäksi laitettiin myös ohut paita ja pehmusteita rintojen kohdalle. Tämä korostaisi rintoja ja antaisi kuvan siitä Matti olisi nainen. Jalkoihin laitettiin pitkät mustat stay-up sukat, joita korostivat vielä sukkanauhat, jotka oli kiinnitetty korsettiin. Matin kulli ja kivekset olivat melko pienet, joten ne oli helppo piilottaa äärimmäisen tiukkoihin mustiin pikkuhousuihin.

Lopulta hän kauhusta huolimatta nukahti. Tarinahan on vaan parantunut: Jack havahtui unesta ja näki Carolinen seisovan sellin ovella. Jack joi nopeasti loput vedestä, ties milloin hän saisi lisää, ja käveli arkaillen sellistä takaisin kidutuskammioon. Huoneessa oli Carolinen ja Lucyn lisäksi kaksi muutakin ihmistä.

Toinen oli suunnilleen Jackin ikäinen pienikokoinen ja urheilullisen näköinen poika ja toinen parissakymmenissä oleva kaunis ruskeahiuksinen nainen. Molemmat olivat alasti ja pitivät raudoitettuja käsiään pään päällä.

Siitä hän alkoi kaataa ruskeaa siirappia toisen pojan päälle. Caroline kiristi raudat Jackin ranteisiin. Poika tajusi, että hän ei voisi täyttää käskyä muuten kuin nuolemalla, eikä hänellä ollut aikaa tuhlattavana, jos mieli välttyä rangaistukselta.

Niinpä hän alkoi nuolla pojan alastonta vartaloa pitkin vedoin. Nick värähti häpeästä ja nöyryytyksestä, mutta ei uskaltanut vastustella. Katsoessaan pojan kasvoihin Jack ymmärsi, että myös tämä oli saanut jo kokea kidutuksen tuskat. Jack nuoli ensin Nickin jalat, sitten selän, kädet, ylävartalon ja kasvot. Nick värähteli inhosta, mutta seisoi yhä paikallaan. Siten oli pakaroiden vuoro.

Hän oli tarkoituksella jättänyt ne välistä, mutta nyt oli kiire, kun Lucy katseli kelloa. Aikaa ei voinut olla enää paljon. Jack nieli nöyryytyksensä ja ryhtyi työhön. Pakarat tulivat pian valmiiksi ja enää olivat jäljellä Nickin nivuset. Jack polvistui Nickin eteen. Tämä tajusi, mitä olisi luvassa ja yritti astua taaksepäin. Caroline kuitenkin piti häntä paikoillaan ja Jackin kieli kosketti avuttoman pojan kiveksiä.

Jack jatkoi nuolemista, kunnes Lucy tiuskaisi: Jackia päätettiin rangaista ensin ja hänet kiinnitettiin käsistä, jaloista ja kaulasta hammaslääkärin tuolia muistuttavaan metalituoliin. Sitten hänen nivusileen kaadettiin siirappia. Alaston nainen polvistui Jackin viereen ja alkoi lipoa kielellään aluksi pojan sisäreisiä. Caroline käveli pojan toiselle puolelle neula kädessään.

Jack lähes unohti meneillään olevan nöyryytyksen ja mietti, mihin neulaa käytettäisiin. Kauaa hänen ei tarvinnut arvailla, sillä Caroline tarttui hänen pikkusormeensa ja alkoi työntää neulaa hitaasti ja tuskallisesti kynnen alle. Se oli täysin sietämätöntä, kun neula etsi hitaasti tietään kynnen alla.

Lopulta se pysähtyi, mutta tuska oli yhä kova. Caroline otti uuden neulan ja tarttui pojan nimettömään. Älä, älä viitsi, eiii!

Sormi kerrallaan hän kävi läpi pojan kädet jättäen jokaisen neulan syvälle kynnen alle. Samaan aikaan Laura nuoli Jackin kiveksiä ja kalua, mutta häpeä ja nöyryytys tuntuivat Jackista sivuseikoilta verrattuna neulojen tuottamaan piinaavaan tuskaan. P Ei voi kun jälleen kerran jättää toivomuksen, että toivottavasti tää jatkuu ja pian!: P Ettei vaan jää kesken! Pitkästä aikaa hyvä kinky-novelli. Jack roikkui taas ranteistaan ja jaloistaan kahlittuna samoin kuin aiemman ruoskinnan aikana.

Neulat oli vedetty pois kynsien alta, mutta tuskallinen venyminen teki olon taas ahdistavaksi. Lucy ja Caroline keskittyivät rankaisemaan Nickiä ja Jack sai katsella pojan kidutusta. Nick kiinnitettiin eräänlaiseen tuoliin.

Tuolissa oli käsinojat, joihin pojan kädet kahlittiin ranteista. Jalat kiinnitettiin tuolin jalkoihin. Tuolin teki erikoiseksi se, että siinä ei ollut lainkaan istuinosaa. Sen sijaan siinä oli pystysuora ohut metalitanko kiinnitettynä suoraan istujan alle. Nick joutui siis kannattelemaan itseään reisi- ja hartialihaksillaan tai laskeutuisi tangon päälle.

Tanko oli sijoitettu täsmälleen peräaukon alapuolelle. Jack näki, kuinka Nickin lihakset jännittyivät ja pojan koko keho tärisi asituksesta, kun tämä yritti pitää itsensä riittävän ylhäällä. Caroline asetti kidutustuolin viereiselle pöydälle oudon sähkölaitteen, josta meni johto pistorasiaan. Laitteesta lähti sen lisäksi kaksi johtoa, joiden päissä oli samanlaiset pihtimäiset kuparikoskettimet kuin auton käynnistyskaapeleissa. Itse laitteessa oli katkaisin ja säätövipu, jossa oli asteikko yhdestä viiteen.

Vipu oli asennossa kaksi. Jack ymmärsi, että laitetta oli tarkoitus käyttää sähköiskujen antamiseen — mutta käytettäisiinkö sitä häneen vai Nickiin? Lucy otti toisen johdoista ja kiinnitti sen Nickin alla olevaan rautatankoon. Tämähän on vasta kidutuksen valmistelua. Mitenkähän paljon valitat, kun kidutus alkaa?

Lucy ivaili kauhistunutta poikaa. Sitten hän käänsi sähkölaitteen katkaisijan päälle. Seurasi odotus, kun Nick kamppaili pitääkseen itsensä irti sähköä johtavasta raudasta.

Caroline käytti ajan hyväkseen panautumalla kiinni Jackin alastomaan vartaloon, sivelemällä pojan paljasta ihoa ja puristelemalla tämän kiveksiä. Jack ei juuri huomannutkaan tätä uutta nöyryytystä, vaan katseli lumoutuneena kärsivää Nickiä. Pojan kasvot vääristyivät tuskasta ja alaston vartalo tärisi, kun hän ponnisti kaikki voimansa välttyäkseen sähkökidutukselta.

Lopulta Nickin voimat eivät enää riittäneet, vaan hänen oli annettava periksi ja pästettävä itsensä vajoamaan rautatangon päälle. Kosketus sai Nickin huutamaan tuskasta ja tempautumaan ylöspäin kouristuksenomaisesti. Poika pysyi kamppaillen ylhäällä hetken, kunnes voimat taas loppuivat ja sama kärsimysnäytelmä toistui. Nick taisteli tuskaa vastaan pitkään, kunnes ei enää jaksanut, vaan hänen oli pakko päästää tuskaa tuottava tanko tunkeutumaan sisäänsä ja kestää yhtämittaisen sähkövirran aiheuttama kärsimys.

Lopulta tajuttoman pojan pää retkahti rintaa vasten. Lucy irrotti sähköjohdot tajuttomasta Nickistä ja vaihtoi toisen pihtikoskettimen tilalle hieman lusikkaa muistuttavan työkalun, jossa oli kuminen kahvaosa, metallivarsi ja varren päässä parin sentin kokoinen metalilevy. Jack ymmärsi, että sillä oli tarkoitus kosketella hänen alastonta vartaloaan niin, että sähkö kulkisi sen ja toisen, paikallaan pysyvän elektrodin välillä.

Jack ei yllättynyt lainkaan, kun Lucy kiinnitti pihtikoskettimen hänen peniksensä päähän. Poika ymmärsi, että armon pyytäminen olisi turhaa, joten hän vain irvisti tuskasta terävien metallisärmien puristaessa armottomasti herkkää elintä. Lucy kysyi sormeillen samalla pojan kiveksiä. Jack ei vastannut mitään. Tiedätkin jo, että se tekee kärsimyksen kovemaksi, nainen jatkoi ja Caroline sitoi pojan silmät.

Jack odotti sähköiskua paljas vartalo pelosta täristen. Hän ei tiennyt, miltä se tuntuisi, mutta Nickin äskettäinen tuska todisti, että kokemus olisi hirveä. Ja niin se olikin. Elektrodi painettiin Jackin tiukkoihin vatsalihaksiin.

Kipu oli sanoinkuvaamaton, kuin tuli olisi käynyt pojan vatsan ja peniksen väliä. Jack olisi halunnut käpertyä kasaan, mutta kahleet estivät kaiken rimpuilun. Tuskaa kesti vain muutaman sekunnin, mutta se tuntui ikuisuudelta.

Siveysvyö miehelle kivesten kidutus -

Mitä tulee amatöörikuviin niin eipä niitä julkisuudessa näy mistään muustakaan seksiasiasta. Anu tykkäsi pitää tiukkoja farkkuja, jotka eivät jättäneet paljon arvailujen varaan. Anu pyysi 50 euroa pikapanosta ja euroa tunnista.

Reader Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *